Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dedublarea

Creat de Skywalker, 17 Iulie 2005, 16:12:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Skywalker

Dedublarea e tot un fen. paranormal, ca si telekinezia. Aceasta este practicata cel mai mult de yoghini su consta in trimiterea spiritului in afara corpului, fara limita de distanta si apoi, aducerea lui in interiorul corpului.
In al II lea razboi mondial era un soldat care statea planton langa o padure, noaptea. Si deodata il vede pe un prieten de-al lui(care era tot soldat in aceeasi unitate) inreptandu-se spre el si ii spuse ca este dublura soldatului respectiv. Soldatul nostru care facea plantonul a ramas shocat si s-a dus la prietenul sau in cazarma. Acesta era undeva inchis astfel incat nu putea sa iasa de acolo, deci nu avea cum sa se plimbe pe langa padure. Deci numaispiritul si-l putea trimite.
 In comuna primitiva, inainte de a se descoperi fierul, existau foarte multi oameni care se puteau dedubla. Ei isi trimiteau spiritele sa spioneze triburile inamice.
  Astept parerile voastre despre dedublare,si despre tehnica dedublari, daca o stie careva, desi nu cred. :D

dacian_a

Salutare,


Despre tehnica dedublarii...nu pot spune ca as putea sa povestesc...cel putin nu din proprie experienta...Insa stiu multe " povesti" ...si am ghilimelele de rigoare pt ca nu sunt doar cu iz fantastic. Pot sa spun ca am trait asa ceva. Sau, ca sa spun, nu am crezut pana cand nu m-a lovit...am vazut cu ochii mei. In legatura cu povestile de care spuneam mai sus, unele sunt din cel de-al doilea razboi mondial..si implica multe lucruri. Si nu am fost de fata eu, atunci, acolo...dar persoana care mi le-a spus e o persoana de incredere...si din pacate cand te joci cu focul si nu prea stii ce faci te poti arde. Fenomenul devenit joc sau poate prin faptul ca s-au depasit anumite limite fara a cunoaste prea bine fenomenul, a avut anumite repercusiuni neplacute aspura celui care mi-a spus...si care mi-a aratat...daca se poate numi asa.
Sunt multe lucruri care au mai mare sau mica legatura cu acest fenomen si nu sunt doar povesti de spus in jurul unui foc la un pahar de vin fiert... Din pacate mi-am dat seama prea tarziu si totusi...fara sa imi dau seama prea bine...
Cand o sa am starea necesara...poate o sa-ti zic mai multe... Dar e greu din multe puncte de vedere...

APOLLO

Cred ca mai exact acest fenomen se numeste DECORPORALIZARE , dedublare inseamna altceva.Am auzit si eu de acest fenomen , e unul foarte interesant si chiar exista.Nu am cunoscut inca oameni care sa-l poate practica dar si acest lucru tine foarte mult de cat de bine sti sa te concentrezi si sa te relaxezi profund pt. a intra in starea de veghe fara a adormi si a sa fi complet constient dar fara nici un gand.Lucru foarte greu de facut fara exerciutii multe.Prea multe detalii nu pot sa dau despre tehnica DECORPORALIZARII pt. ca cei care stiu cu adevarat si stapanesc aceasta sunt yoghinii care stau "cam la munte" :) ca sa zic asa si nu cred ca au postat nimic pe net.Infara de ei majoritatea care au avut aceasta experienta au avut-o din gresala si nu o pot face a 2-a oara.Yoghinii din hymalaya sunt dupa parerea mea singurii care o stapanesc.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

dacian_a

Da, intr-adevar, poti sa spui ca de multe ori e o pura intamplare si se intampla o singura data. Insa e un fenomen destul de des intalnit. Sau...poate " des" e un cuvant mare. In orice caz pot sa spun ca se intampla si se foloseste...sau s-a folosit mai mutl acum 10-20 ani mult..si in multe scopuri incat a deranjat de multe ori pe cine nu trebuia....sau poate...

tibi

Daca suntem totusi niste copii fidele" dupa chipul si asemanarea SA", cate dintre simturile si puterile primare ne-ar trebui atrofiate pentru a putea fi controlati?

Skywalker

Tibi, o sa-ti dau un raspuns simplu la intrebarea ta "cate dintre simturile si puterile primare ne-ar trebui atrofiate pentru a putea fi controlati?"
Ei, daca ni s-ar lua ratiunea, am putea sa fim controlati in totalitate?
Animalele au creier, dar nu au ratiune, ceea cei face(cred) sa poata fi dresate.
Dar, suntem fiinte libere!

CIRSTOIU EMIL-CONSTANTIN

Am trait o experienta de acest fel in urma cu ceva timp.Eu lucrez in mina. La un moment dat am fost lovit in cap de o teava care ma aruncat la trei metri distanta de locul unde eram initial.In acel moment m-am trezit la doi metri plutind si privindu-mi corpul cazut pe jos iar colegi mei imi dadeau palme incercind sa ma trezeasca. :twisted:dintro data totul sa intunecat si m-am trezit inapoi in corpul meu. :) Ce pot sa va mai spun ,nu tin minte sa imi fi fost nici cald nici frig doar ca era multa lumina ceea ce ma mirat deoarece in mina este un intuneric profund. :oops: Asta este,daca vreti sa ma credeti bine :lol:

Skywalker

Interesanta experienta, CIRSTOIU EMIL-CONSTANTIN !
Acum se naste o noua intrebare: sa fi fost intr-adevar o decorporalizare sau o moarte clinica? Mai ales ca aceea lumina de care ziceai este tipica
mortii clinice. Cam cat timp ai fost asa in starea aceea?
  Indiferent ce a fost, aceasta este inca o dovada ca spiritul poate iesi
(uneori) din corp, dupa care se intoarce inapoi.

Nephentes

Am auzit si eu de ceva de genul dedublare, fenomenul fiind destul de comun la persoanele care au stat o perioada destul de indelungata in coma! Acestea, la fel, pretind ca au iesit sub forma spirituala din corpul lor, dar, din nu stiu sigur ce motive s-au intors, trezindu-se!

Skywalker

Da, vad ca unii au avut norocul sa experimenteze decorporalizarea, chiar daca involuntar. Si va cred, pentru ca ... si eu am avut o astfel de experienta. N-am scris-o pana acuma, deoarece datorita lipsei de dovezi materiale, ma temeam ca nu voi fi crezut.
  Insa din cele din urma il voi destainui, urmand ca impreuna sa il dezbatem sa vedem unde putem ajuge cu el.

   INCEPUTUL: 5 SECUNDE ALBE

  Era pe la inceputul lui august 2001. Soarele ne mangaia pe toti cu razele lui care nu mai erau fierbinti, insa suficient de calde pentru ca sa simtim ca nu a trecut vara. Cred ca am fost prea poetic aici. Gata, analizam la rece!
   Eram din greseala atunci la ceva ceremonie religioasa, sau ceva de genu', oricum nu ma pricep la asa ceva si nici nu cred ca are importanta prea mare cadrul. Si stateam asezat ca oricand si priveam inainte. Deodata, din senin m-a lovit o paralizie. Nu mai puteam nici macar respira, ce sa mai zic de miscatul degetelor, a mainilor, etc. In urmatoarea fractiune de secunda a inceput sa se asterne o ceatza peste campul meu vizual. Ceatza pornea de la marginile campului vizual spre centru si si se accentua progresiv, dar inegal. Pe masura ce imaginea devenea tot mai invaluita in ceata, se atenuau si zgomotele din jur.
   Concomitent cu aparitia cetzei, am simtit cum ies din corp. Senzatia e ca si cum ai fi intr-o armura dintotdeauna si dintr-o data s-ar desface armura si o forta te-ar scoate din ea, tu simtindu-te mult mai usor. Am simtit cum ies din corp,  insa fata de celelalte cazuri cand spiritul isi vede corpul, eu nu mi l-am vazut. vedeam doar o ceatza alba care crestea in intensitate atat de mult pana cand a devenit un infinit alb. M-am trezit plutind intr-un univers alb, fara nimic altceva.
Era ca un fel de cosmos, in sensul ca nu exista gravitatie si era un infinit. Pluteam in acel infinit. Senzatia era una de implinire.
   Insa aceasta bucurie nu a durat prea mult, caci imediat am simtit o forta care ma tragea in jos. In acest timp vedeam cum "Universul alb" se destrama, deslusindu-se treptat imaginea lumii in care traim. Ceata devenea tot mai subtire si se risipea progresiv. Deodata am simtit cum intru inapoi in corp. Era ca si cum cineva te-ar fi introdus inapoi in armura. Mi-am simtit corpul prea greu ciudat, n-am mai simtit asta niciodata. Parca vroiam sa ma inalt, dar nu puteam sa iau si corpul cu mine. Foarte ciudat.
   Dupa ce am reintrat in corp, in urmatoarea secunda totul a revenit la normal. M-am putut misca iarasi ca inainte, totul era ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.  Ma simteam impacat cu toata lumea si singurul lucru ce-l vroiam era sa calatoresc din nou in afara corpului.
   Majoritatea decorporalizarilor au loc in urma unei accidentari. Insa eu n-am suferit nici un accident atunci, totul a pornit din senin si a durat nu mai mult de cinci secunde.
    E dureros cand detii un adevar pe care nu-l poti demonstra. Intr-adevarnu am nici o proba ca am fost in alta lume, dar de fapt ce probe puteam sa aduc de acolo?
     
    Sfarsitul primei parti.

Stunner

CitatDeodata, din senin m-a lovit o paralizie. Nu mai puteam nici macar respira, ce sa mai zic de miscatul degetelor, a mainilor, etc. In urmatoarea fractiune de secunda a inceput sa se asterne o ceatza peste campul meu vizual. Ceatza pornea de la marginile campului vizual spre centru si si se accentua progresiv, dar inegal. Pe masura ce imaginea devenea tot mai invaluita in ceata, se atenuau si zgomotele din jur.
Mi s-a intamplat si mie de vreo 3 ori .... insa numai pana aici. Nu am simtit ca ies din corp sau alte chestii. Odata stateam in picioare si asteptam ceva ... si am avut sentimentul asta dar eram sa cad ! Si imediat m-am prins de ceva si mi-am revenit. Odata eram in biserica, plictisit, si acelasi setiment am avut !

Skywalker

Citat din: Stunner din  24 Februarie 2006, 00:33:58
CitatOdata eram in biserica, plictisit, si acelasi setiment am avut !


Cred ca aici e un puct comun. Caci si eu eram plictisit atunci in biserica.

In a doua parte pe care acuma o concep, incerc sa caut ceva explicatii. Si mai mult, incerc sa caut experiente similare spre a descoperi puncte comune. Si urmeaza sa studiez punctele comune.
  Imi vine totusi greu sa cred ca asa ceva se intampla cu precadere in biserica...

Skywalker

Ouuups!!Cred ca am pus quote si unde nu trebuia.

Skywalker


  CONTINUAREA: CONTROLUL INSEAMNA CUNOASTEREA. CUNOASTEREA INSEAMNA APROFUNDAREA.

Desi au trecut aproape 5 ani de atunci, imaginile si senzatiile avute la aceea decorporalizare sunt ca si proaspete.
Iata un desen care infatiseaza etapele schimbarii imaginii, de la imaginea din lumea noastra, la imaginea unei lumi albe din alta dimensiune.


  Mentionez ca imaginea folosita in desen e una oarecare, nu imaginea locului in care eram.
Dupa cum se vede in desen si sper ca se si observa, ceatza nu a aparut uniform pe toata imaginea. La revenirea inapoi
in corp si in lumea noastra, procesul s-a derulat invers. Timpul scurs pana la aparitia imaginii complet albe a fost de 1 sec, maxim 1 secunda si 50 de sutimi. S-a petrecut foarte repede.
 
   Spre deosebire de marea majoritate a decorporalizarilor involuntare, aceasta a aparut (aparent) fara vreo cauza anume. Si tot spre deosebire de majoritatea decorporalizarilor, eu nu mi-am vazut trupul, nici macar la intoarcere. Insa simteam pe masura ce iies din corp, ca intru in ceva lume "mai inalta". Acum dupa ce am mai cercetat cate ceva, as putea sa zic ca a fost o calatorie intr-o alta dimensiune vibrationala. Lumea in care traim are un nivel vibrational de joasa frecventa. Si pe langa noi mai exista in acelasi spatiu, alte lumi, dar in  alte dimensiuni vibrationale. Acel Univers Alb se afla intr-un nivel vibrational ridicat.
   

   Desi tehnica decorporalizarea este stiuta de unii(yoghinii, tibetanii, etc), marea masa a populatiei globale nu cunoaste
tehnica, multi nici nu stiu ca poate sa existe asa ceva. Aici se poate vedea fiecare cat de mult isi cunoaste proprietatile creierului. Dupa cum a scris si Sid:
Citatiesirile astrale sunt extrem de periculoase
, sunt periculoase pentru ca inca nu le stapanim in totalitate.
   
       Din ce au descoperit oamenii de stiinta: lipsa oxigenului stimuleaza celulele din cortex care produc imaginea unei lumini stralucitoare la capatul unui tunel. Daca tot cortexul ar fi atat de stimulat incat toate celulele sa emia semnale rapide, intrega zona ar parea luminoasa; de fapt da impresia ca s-a "patruns" intr-o zona de lumina. Deci daca ne-am lua  dupa aceasta afirmatie, atunci in momentul respectiv nu trebuia sa fie oxigen. Insa nu asta e explicatia: era destul oxigen. 
   Cauza decorporalizarii inca nu am reusit sa o aflu, insa experienta lui Stunner, asemanatoare cu a mea poate ma va ajuta sa descopar cauza. Stiind cauza, va fi usor de produs fenomenul pe cale artificiala. Totul tine de puterea mintii noastre. Si aceasta putere a mintii se obtine prin antrenament indelungat.
   Asa ca va rog pe toti cei care ati trait asemenea experiente sau stiti cate ceva despre ele, sa le descrieti aici. Si cum
asemenea trairi nu pot fi dovedite, ma voi baza exclusiv pe sinceritatea voastra.

    Intr-o zi, poate dupa 2012, decorporalizare, telekinezia, telepatia, premonitia, telepatia, clarviziunea si altele, ne vor fi cunoscute pe deplin. Iar atunci, ce alte fenomene necunoscute vor aparea? Insa pana atunci, sper ca si cercetarile noastre sa fie si ele o "caramida" la realizarea marelui templu al cunoasterii

draculasblood

dedublare ? este cu adevarat ciudat...ma intreb daca in zilele noastre mai exista asemenea cazuri ?