Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tornada la Constanta

Creat de draculasblood, 24 Ianuarie 2006, 11:54:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

draculasblood

( va rog sa mutati acest topic unde  credeti ca e mai bine ...scuze...)

ce stiti despre tornada formata ieri pe malul marii negre la -19 grade ? :)

wlady

wow .... marea a inghetat azi ( 300 m in larg ) iar tornadel se formeaza la cald combinat cu frig ( cald n-avea de unde )

aswotim

Dar v-ati interesat careva pe inaltimi diferite ce straturi de aer si cu ce temperaturi circulau atunci? Sau va inchipuiti ca ce e la sol e si in aer?

edi

pot sa ma dau si eu cu parerea si sa intreb ceva?

de unde stiti ca a fost o tornada ?ati vazut live? care dintre voi stiu cum se formeaza si arata o torada unde se formeaza pe glob tornade si pozele din satelit din ziua aia ptr zona aia?

daca are careva poze din satelit sau macar o poza cu tornada va rog sa puneti pe net ca vreau sa vad si eu pls.sicer sunt secptic ca sunt tornade in romania(dupa cum se defineste tornada in meteorologie).

dane

nuj cum sa zic da nu prea isi are loc discutzia asta pe site-u asta :|

pri3st3ss

tornada din neptun,din vara lui 2005
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

udar

Am avut impresia ca nu e Neptun, dar am vazut sticla de platic de pe plaja si m-am convins - e litoralul romanesc, cu siguranta  :lol:
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

assiris

Aceste imagini au aparut si vor apare inca peste tot, unde omul in desteptaciunea lui a facut modificari in stabilitatea creata natural, vezi si alte catastrofe, inundatiile sunt cel mai recent exemplu de modificare a stabilitatii.

Skywalker

Poza trimisa de Pri3st3ss este din Sri Lanka, in timpul tsunami-ului din 26 dec. 2004.

pri3st3ss

nu e de acolo....sau poate tu stii mai bine...pe site-ul de unde le-am luat scria mare si negru "Neptun Constanta"...dar daca tu stii mai bine...ok,fie ca tine...dar daca acestea sunt din Sri Lanka, atunci ce zici de fenomenele din Ilfov,Movilita,Jirilovca,Facaieni etc? tot din Sri Lanka?
bine,stiu ca se pot pune imagini aiurea, dar nu inseamna ca nu au fost tornade....au fost date si la tv....acolo de unde preluasera imaginile?

Skywalker

E Constanta? Wow, ce exotic e pe acolo :lol:

Sau o fi ceva cartier rezidential, ca vad ca sunt numai case si vile pe acolo.

Imaginea pe care ai prezentat-o seamana cu una luata din satelit deasupra unei plaje inundate de Tsunami in 2004. Iar titlul e srilanka_kalutara_flood_dec26_2004_dg.jpg
Poate o fi intr-adevar ceva statiune de la noi, desi nu-mi prea vine sa cred.

udar

He he, incurcati posturile si pozele intre ele  :-D

Nu prea stiu ce e de explicat la poza din Shri Lanka. Eu vad un fel de vartej creat poate, de o diferenta de nivel? sau de curentii puternici care actionau acolo?

Cat despre tornada de la Neptun... Suntem atat de convinsi ca nu se pot forma tornade la noi in tara incat uitam faptul ca natura o ia rau razna datorita interventiei nepotrivite a omului... Eu zic ca e foarte posibil sa se formeze tornade in Romania, ce-i drept nu la fel de mari si puternice ca in SUA, si cred ca singurul lucru care ne face sa spunem "nu exista dom'le asa ceva, vorbiti tapenii cu tornadele in Romania" este frica noastra pentru aceste fenomene...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

avramescub

Citat
bine,stiu ca se pot pune imagini aiurea, dar nu inseamna ca nu au fost tornade....au fost date si la tv....acolo de unde preluasera imaginile?
R: Din Sri Lanka:)))

pri3st3ss