Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fantomele au dezlegat misterul tragediilor aviatice din Rusia

Creat de Deanna, 20 Februarie 2008, 13:26:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Deanna

http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-02-20&id=3658
Fantomele au dezlegat misterul tragediilor aviatice din Rusia
-- In august 2004, doua avioane au disparut de pe radar si s-au prabusit in conditii suspecte.
   
Incredibil pentru unii, adevarat pentru altii. Cu ajutorul unor spirite din lumea de dincolo, cativa oameni de stiinta din Sankt Petersburg sustin ca au informatii conform carora doua avioane prabusite in 2004, in Rusia, ar fi fost doborate de teroristi. Potrivit Pravda.ru, in timp ce anchetatorii din cadrul Serviciului de Securitate din Rusia se duceau la locul tragediei, pentru a cerceta epavele aeronavelor, oamenii de stiinta analizau o inregistrare captata pe frecvente ultra scurte. Ei sustin ca in inregistrarea respectiva se aude o voce stranie rostind "A fost un terorist". Captura audio a fost difuzata, ulterior, la Radio St. Petersburg, pentru ca toti cei care nu cred il astfel de lucruri paranormale sa se convinga ca exista o alta lume. Uimitor sau nu, concluzia autoritatilor de la Moscova a fost ca vocea avea dreptate: prabusirea avioanelor a avut drept cauza un atentat pus la cale de teroristi. In august 2004, doua avioane Tupolev, cu 44, respectiv 46 de persoane la bord, au disparut de pe radar si s-au prabusit in regiunile Tula respectiv Rostov. Ambele au decolat de pe Aeroportul Domodedovo din Moscova.
Din dorinta de a intelege fenomenul, Artem Mikheev, profesor universitar specializat in tehnica radio, a analizat inregistrarea. A mers mai departe si a descoperit chiar ca in Rusia exista o organizatie care se ocupa tocmai cu stabilirea legaturilor cu lumea de dincolo. De la inventarea radioului incoace, au existat marturii privind apartia unor voci ciudate pe fundalul programelor emise. Inca din 1949, italianul Marcelo Becky a inceput sa inregistreze astfel de "interventii" din lumea undelor. Mai mult, acesta s-a declarat convins ca vocile ar si raspunde unor intrebari venite de pe pamant. La fel a procedat si Artem Mikheev, o jumatate de secol mai tarziu. Acesta sustine ca raspunsurile vin chiar si cand microfoanele sunt inchise. In ziua producerii accidentului aviatic, a incercat sa stabileasca o conexiune cu lumea de dincolo. Cum nimeni nu stia ce a dus la producerea tragediei, au apelat la ajutorul spiritelor. Raspunsul nu s-a lasat asteptat. A venit sub forma unui mesaj scurt si rostit extrem de rapid. A putut fi decodificat doar in momentul in care specialistii l-au ascultat la o viteza de 2,5 ori mai mica. Au ramas muti cand au auzit vocea, spunand cat se poate de clar: "A fost un terorist". Mirarea le-a fost cu atat mai mare cu cat, cateva zile mai tarziu, informatia a fost confirmata oficial.

Inca din antichitate, shamanii si vracii sustineau ca pot stabili legaturi cu voci de dincolo. Au urmat apoi spiritistii, care au incercat, la randul lor, sa inteleaga semnalele dintr-un alt spatiu, cu ajutorul unor instrumente speciale. Cu totii spuneau ca, uneori, spiritele puteau oferi informatii secrete despre locuri sau oameni, sau, chiar, sa anticipeze tot soiul de evenimente, pozitive sau negative. Vyachelsav Mesherakov, expert in istoria spiritismului, afirma ca au existat magicieni care au reusit chiar sa-si readuca la viata rude sau apropiati, care murisera cu scurt timp inainte. Fantomele acestor persoane se comportau asemenea unor zombie, cu toate ca aratau exact la fel ca respectivii indivizi, in momentul cand acestia erau inca in viata. Exista insa si voci care contesta ideea de spiritism si care sustin ca fotografiile cu acesti zombi ar fi niste falsuri.

loreley

   Articolul  ma duce  cu  gindul  la  un  film "The Mothman Prophecies".  Mai  multe


http://www.spiritelenaturii.go.ro/enciclopedie/omulmolie.htm