Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Craniu de extraterestru sau de stramos al omului?

Creat de Deanna, 11 Februarie 2008, 12:15:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Deanna

Pe link gasiti si fotografia:
http://www.realitatearomaneasca.ro/content.php?c=articole&id_categorie=3&articol_id=8750&p=&article=craniu+de+extraterestru+sau+de+stramos+al+omului

Craniu de extraterestru sau de stramos al omului?
Ela Dobre

    Cunoscutul istoric nemtean, profesorul Dumitru Ionita, din comuna Farcasa, iese la rampa cu o noua descoperire interesanta. Este vorba de un obiect din piatra care are forma unui craniu. In cursul lunii decembrie, profesorul a gasit un craniu pietrificat ce are o forma bizara, ce il apropie de un ipotetic craniu de extraterestru. Profesorul spune ca obiectul este relativ identic cu cel de la Roxwell (SUA), descoperit in anul 1967. Cel de la Vadu Rau are o greutate de 6 kilograme si o inaltime de 37 de centimetri. "In situl unde a fost descoperit, au mai fost gasite circa 300 de tablite din lut ars, dintre care 120 poarta insemne protoliterate - celebrele tablite de la Vadu Rau, si care dateaza din neolitic, circa 4500-4300 inainte de Hristos, aici fiind, probabil, un centru de confectionare a acestora. Ulterior, astfel de tablite au fost raspindite pe o vasta arie geografica, de la Tartaria, unde au fost gasite 3 astfel de tablite, pina in insula Pastelui, fiind cea mai veche scriere protoliterata din lume, cu aproximativ un mileniu inaintea celei din Summer-Irak", a declarat profesorul Ionita. Acesta crede ca descoperirea sa este una foarte importanta. "Sa fi fost aici arealul enigmaticilor atlanti sau Tara Ramaiasilor (Tara oamenii focului)? Ramine totusi o mare enigma, ce viitorul s-ar putea sa-l dezlege", mai spune profesorul.

Vineri 08.02.2008

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

antoniu

interesant este ca doamna ELA DOBRE foloseste termenul de protoliterate in loc de cuneiforme  la semnele ,grafismele si simbolurile incizate pe placute......????????

alx

Citat din: antoniu din  06 Martie 2008, 23:48:55
interesant este ca doamna ELA DOBRE foloseste termenul de protoliterate in loc de cuneiforme  la semnele ,grafismele si simbolurile incizate pe placute......????????

profesorul Dumitru Ionita:''In situl unde a fost descoperit, au mai fost gasite circa 300 de tablite din lut ars, dintre care 120 poarta insemne protoliterate - celebrele tablite de la Vadu Rau, si care dateaza din neolitic, circa 4500-4300 inainte de Hristos, aici fiind, probabil, un centru de confectionare a acestora. Ulterior, astfel de tablite au fost raspindite pe o vasta arie geografica, de la Tartaria, unde au fost gasite 3 astfel de tablite, pina in insula Pastelui, fiind cea mai veche scriere protoliterata din lume, cu aproximativ un mileniu inaintea celei din Summer-Irak''
 
asadar,nu ELA DOBRE foloseste acesti termeni,ci chiar descoperitorul lor...va recomand sa cititi mai cu atentie,si apoi sa comentati!

ps:recomand sa cititi cateva date despre acest profesor,inainte sa va apucati sa-i combateti teoriile...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

maiami

poate fi craniul unui animal necunoscut si disparut
nu cred ca e de om sau de extraterestru :ufo: :rocket:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta