Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Doua observatii mai vechi, facute intr-un sat din Teleorman

Creat de jean, 05 Februarie 2008, 23:15:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

   Am sa povestesc doua observatii facute de mama mea, in satul unde m-am nascut la douazeci si ceva kilometri de Alexandria. Observatiile a fost consemnate de mine pe 28.08.04.

    Prima s-a petrecut  la o data anterioara datei cand a fost consemnata. a avut loc intr-o seara de vara pe timpul secerisului in jurul orelor 22. Plouase si era inorat. Mama a iesit prin curte si a mers sa inchida poarta de la gradina cind a observat pe cer deasupra pomilor cam la 15 grade deasupra orizontului spre N (spre fundul gradini), aceasa aparitie.
    Acesta semana cu o stea mare urmata de altele mai mici ce se deplasa spre E. Se afla la o distanta de aproximatv 250-300m. Observatia a durat aprox. un minut.
    La aceasta observatie mama a reactionat cu frica si cu uimire. Si in acea noapte spre dimineata a avut un vis, in care o voce o invita sa iasa afara si in seara urmatore pt. a vedea ceva si mai interesant. Dar de frica nu a mai iesit afara in seara urmatoare.
    Nu stie ce sa creada despre aceasta observatie si crede ca este o putere Dumnezeiasca.

    O a doua observatie s-a petrecut in jurul anului 1986-87, si a fost facuta din drumul ce trece prin fata curti casei parintesti. Era seara, fiind aproape intuneric.
    Acea aparitie aeriana era formata dintr-o parte frontala  de forma unei mingi, (capul) o parte centrala (corp) de forma aprox. ovala alungita si un jet reactiv ce avea o lungime de aproximatv 2m. Nu avea variati de forma iar culoarea era de un auriu aprins. Jetul reactiv avind aceasi culoare si avind variatii de intensitate  (pilpind).
    Se deplasa cu o viteza aproximata ca cea a unor cai mergind la trap (exprimarea observatorului) pe o traectorie mergind de la N la S. Nu s-a auzit nici un sunet,   s-a indepartat spre sud disparand din raza de obsrvatie. Totul a durat aprox. un minut.
    Martora, a avut o reactie de uimire si nu i-a fost frica. I-a anuntat si pe cei din casa dar cind au iesit observatia luase sfirsit si nu au mai vazut nimic. In timpul observatiei mama a strigat si la o vecina de peste drum, pe care a vazut-o prin curte sa priveasca in acea directie. Dar martora a avut impresia ca vecina nu a vazut nimic, probabil si din cauza unor salcami aflati pe directia de obsevare.
  Parerea martorei a fost ca aceasta a fost un zmeu cum se spune din batrini.
Adevarul este dincolo de noi