Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cercuri Câmpina, PH / Cãlineºti, VL / Mihãilești, GR

Creat de alex30, 15 Noiembrie 2007, 05:18:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kymosabe

Citat din: lylyt_ice din  29 Noiembrie 2007, 02:29:25
Nu mai spune... si de cand un proprietar are dreptul sa contamineze solul si panza freatica din zona ? UIte... eu personal, am avut mare belea in germania din cauza unei pete de motorina in incinta firmei...daca pata depaseste in ciromferinta 20 de cm pe asfalt vin cu ditai laboratorul si iau probe, apoi trebuie sa distrugi asfaltul si sa sapi o groapa (depinde de marimea petei si cantitatea de motorina scursa in pamant) aduci pamant nou (curat) iar cel contaminat se duce la decontaminare (o palarie de bani)apoi poti sa torni asfalt din nou........Asta daca te toarna cineva sau ai norocul la un control sa depisteze ei   astfel de pete.

Vorbim de Romania , nu Germania.
Aici poti omora animale in bataie , poti taia paduri intregi , poti amplasa antene de telefonie mobila pe blocurile de locuit , poti face orice ca nu se sesizeaza nimeni , nu este tras nimeni la raspundere .
I love Romania ! 
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Yagg

Ne iubim þara asta frumoasã! Hai Kymo, man, slãbuþ de tot... doar atât? În România sunt mult mai multe posibilitãþi. Poþi omorî oameni, ºi aici depinde cât de demnitar sau cât de bogat eºti, manelele "este" muzicã clasicã, oamenii sunt relaxaþi, de tot, sistemul educaþional e praf, politicienii nu au renunþat la atitudinea de gâscã, încã se mai fac filme cu/despre/din/de la comunism.

Eu cred cã în România termenul libertate a fost greºit înþeles.

Totuºi, reclama de la TV e cu cercurile originale sau doar simulãri pe computer?

Shadowman

 In drumul nostru spre Cluj,la Padurea Baciu, am oprit in localitatea Calinesti din judetul Vilcea...Urmele cercurilor se mai observa inca,dar mai vag...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY