Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

IMAGINI (INEDITE) DIN DECEMBRIE 1989

Creat de alx, 13 Noiembrie 2007, 21:39:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

cautand cu totul altceva am dat peste acest link,unde este postat un colaj de imagini de la evenimentele din decembrie 1989 din Romania.  nu stiu daca aici e locul pentru asa ceva,dar cum au fost destule discutii pe forum despre acest subiect...

http://www.megavideo.com/?v=S1NQHDWF

PENTRU A NE ADUCE AMINTE DE CEI CARE AU MURIT ATUNCI!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

dedeiu

Respectele mele. Pacat ca TVR are un mesaj subtil afisat chiar pe cladire. Imi pare foarte rau ca nu am avut un aparat foto ca sa contribui si eu in zilele de atunci.
http://www.ceausescu.org/ceausescu_pictures/curiosa/index.html poze cu Ceausescu. Cine stie, poate ne trezeste un sentiment de ura si realizam de ce am iesit pe atunci in strada.

lylyt_ice

   TACERE...LACRIMI...TACERE...!!!  EI, nu sunt morti...SUFLETELE lor traiesc vesnic.....dar criminalii... sunt cadavre neinsufletite, care se tirasc in mocirla scirboasa a existentei lor ireale...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?