Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Extraterestrii au trait pe Pamant acum un milion de ani!

Creat de OzN_HunteR, 09 Noiembrie 2007, 12:35:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

OzN_HunteR

Asa-numitii "extraterestri", mai precis cei din rasa "omuletilor gri", sunt foarte apropiati genetic de rasa umana, din pricina faptului ca stramosii lor au evoluat pe Pamant, in urma cu un milion de ani. Din cauza dezvoltarii haotice a propriilor tehnologii, ei au fost insa nevoiti sa paraseasca planeta si acum se reintorc, spre a o vizita. Aceasta este teoria lansata de un grup de geneticieni din Chicago, care sustin ca au demonstrat inrudirea raselor pamantene cu cea a "omuletilor gri", toate descinzand din primii humanoizi aparuti pe Terra cu cateva milioane de ani in urma.

Nepotii lui Homo Erectus

"Am inceput studiul pe ADN-ul mitocondrial prelevat din tesuturile unor fiinte extraterestre gasite in anii '50, printre resturile prabusite ale unei asa-zise farfurii zburatoare si am stabilit fara dubii ca acei extraterestri gri si Homo sapiens sapiens se trag din aceleasi radacini ancestrale!", a declarat dr. Bernard Dunforth.

Conform parerii savantilor americani, orbitele si cavitatile nazale ale craniului de extraterestru analizat se aseamana extrem de mult cu cele ale lui Homo erectus, o ruda preistorica a omului. Aceasta inseamna ca firavii omuleti cenusii au evoluat din respectiva specie, inca foarte asemanatoare cu o maimuta, si care nu depasea in inaltime 1,40 m - inaltime semnalata si in cazul rasei extraterestre ce ne viziteaza. "Descoperirea aceasta, continua dr. Dunforth, ne sugereaza ca, in loc sa dispara de pe scara evolutiva, Homo erectus s-a dezvoltat intr-o rasa oarecum diferita de cea care avea sa devina ulterior rasa umana, asa cum o cunoastem noi acum"."Stapanii" din vechime

Desi ipoteza sa a starnit numeroase controverse si chiar contestari in lumea stiintifica, savantul american precizeaza ca nimic nu ne impiedica sa credem in coexistenta, la un moment dat, pe Terra, a acestor doua specii. "De altfel, precizeaza el, in legendele multor culturi stravechi se vorbeste explicit despre o rasa - diferita de cea umana - care stapanea Pamantul in acea perioada, numita Epoca de Aur. In Biblie, reprezentantii acestei rase sunt numiti "Nephilim" si se pare ca ei au fost nevoiti sa paraseasca planeta in urma unor conflicte devastatoare - probabil nucleare, de asemenea amintite in vechile legende ale omenirii.

Teoria dr. Bernard Dunforth se bazeaza insa si pe marturiile a numerosi oameni care afirma ca au fost "rapiti" de extraterestri. "In multe dintre aceste marturii, se observa ca extraterestrii fac referire la noi ca la "fratii nostri", ba chiar, in unele cazuri, ei pomenesc despre intoarcerea Acasa. Stiu ca exista inca voci care sustin ca, in cazul acestei intoarceri, vom fi pur si simplu invadati de aceste fiinte extraterestre si va trebui sa ne aparam. Mi se pare un non-sens sa ii infruntam pe acesti stapani din vechime, avand in vedere faptul ca ei sunt mai avansati, pe scara evolutiei, cu un milion de ani si ca ne sunt, probabil, superiori tot atat precum suntem si noi cimpanzeilor. Dimpotriva, cred ca trebuie sa asteptam cu speranta si cu inimile deschise venirea lor, ca pe un eveniment care va aduce pentru noi bunastarea generala, gratie tehnologiilor pe care acesti frati intru ratiune ni le vor oferi!"

Scris de  - GABRIEL TUDOR
Sursa directa - http://www.revistamagazin.ro/content/view/4928/4/
Sursa - www.revistamagazin.ro
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

Lone Ranger

Mi-a venit în minte o întrebare dementa: daca atunci, demult, nu au plecat cu totzii? Legendele nordice, celtice si vikinge, vorbesc de "piticii cei meshteri în toate" - aurari shi fauritor de sabii. Deci, pornind de la ipoteza enuntzata de tine OzN_HunteR mai sus, ma-ntreb: daca respectivii pitici nu sunt cumva "descendentzii degeneratzi" ai unei rase care, acum un milion & mai bine de ani, dezvoltase o civilizatzie tehnologica?

Poate ca atzi auzit shi voi de cadavrele de extratereshtri "tzinute la rece" într-o camera frigorifica din Area 51. De exemplu, se spune ca americanii tzin la frigider mai multe "exemplare" apartzinînd cîtorva rase extraterestre, pe care le-au disecat, analizat, etc. Pe Net circula destule "cataloage" cu rasele extraterestre care au vizitat Terra - descriere, loc de origine, comportament, nevel (aproximativ) de dezvoltare tehnologica etc. Regretatul Doru Davidovici (fost pilot de vînatoare, scriitor de SF & UFO-log), mentziona shi el cîteva într-o carte de-a lui...
IMO, avem "rude galactice" mai apropiate genetic de noi decît extratereshtrii "grey".

^Inchei cu o relatare cu caracter anecdotic: în mediile "conspiratzioniste" de peste Ocean se spune ca, atunci cînd Putin a vizitzt USA, tare ar mai fi vrut el sa viziteze "frigiderul cu extratereshtrii" despre care facut-am vorbire mai sus, dar a fost refuzat. Foarte ferm!

antoniu

eu cred ca putem extinde cifra la 240 de milioane ani fara sa gresim.

OzN_HunteR

Re si Hristos a inviat.
Parerea mea ca daca au existat sau nu pe terra, oricum nu suntem singuri. asta e clar :) :rocket:
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy