Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Topul teoriilor conspiraþiei

Creat de baguvix, 03 Noiembrie 2007, 08:04:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baguvix

Aselenizarea, atentatele de la 11 septembrie, moartea tragicã a prinþesei Diana, în fruntea listei

Teoriile conspiraþiei pentru explicarea unor evenimente istorice mai importante au trezit dintotdeauna interesul oamenilor.

Chiar ºi marile persona­li­tãþi au fost fascinate de acestea. Isaac Newton, de exemplu, care a formulat legi fundamentale din fizicã, era convins cã sfârºitul lumii va avea loc la 1260 de ani de la fondarea Sfântului Imperiu Roman, bazându-se pe un manuscris descoperit la vremea sa. Precum istoria însãºi, teoriile conspiraþiei se repetã.

Revista americanã "Wired" a alcãtuit un top al celor mai populare dintre acestea. În fruntea clasamentului se situeazã ideea cã omul n-ar fi ajuns niciodatã pe Lunã, cã totul a fost un montaj al agenþiei americane NASA. Arthur C. Clarke ar fi fost în spatele odiseei, iar Stanley Kubrick ar fi regizat filmul aselenizãrii, turnat în studiouri londoneze.

Genialul documentar ar fi beneficiat de complicitatea unor oameni politici, cum ar fi Vernon Walters, Henry Kissinger sau Alexander Haig. Pe locul doi este teoria potrivit cãreia guvernul american s-a aflat în spatele atentatelor de la 11 septembrie.

Documentarul "Loose Change", creat de trei tineri cu vârste între 22 ºi 26 de ani, s-a transformat în expresia acestei teorii a conspiraþiei. Potrivit autorilor, atentatele au fost orchestrate de autoritãþile americane, care ar fi ordonat dinamitarea Turnurilor Gemene.

Prinþesa Diana, asasinatã

Teoria conspiraþiei potri­vit cãreia prinþesa Diana ar fi fost asasinatã a fost rãspânditã în mai multe variante. Cea mai popularã este cea potrivit cãreia serviciile secrete britanice (MI6) au planificat asasinatul pentru a împiedica declanºarea unei crize a monarhiei prin cãsãtoria ei cu Dodi Al Fayed, fiul magnatului egiptean care este proprietarul magazinelor Harrods.

Vechea idee preconceputã cã lumea s‑ar afla în mâinile evreilor a fost folositã pentru justificarea atrocitãþilor naziste ºi a suferit reactualizãri de-a lungul timpului. Ultima trãsnaie periculoasã, de acest gen, este cã israelienii ar fi plãnuit atacul asupra Turnurilor Gemene, ca dovadã aducându-se faptul cã niciun evreu american nu a murit în urma dezastrului. Teoria conspiraþiei care susþine cã Scientologia dominã Hollywoodul se datoreazã numãrului mare de actori ce au îmbrãþiºat aceastã religie.

Cele mai populare nãzbâtii

 Oamenii nu au ajuns pe Lunã

 Guvernul american e în spatele atentatelor de la 11 septembrie

 Prinþesa Diana a fost asasinatã

 Evreii controleazã Wall Street ºi Hollywoodul

Scientologia dominã Hollywoodul

Paul McCartney e mort

 SIDA, creatã de oameni

 Puiul fript provoacã sterilitate populaþiei de culoare

 O specie de reptile extraterestre dominã Terra

 Iluminaþii – secta ocultã fondatã de Adam Weishaupt în secolul XVIII - dominã lumea
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

Max C.

Si care e parerea ta personala ???
Toate sunt baliverne sau omul chiar a ajuns oita barsana indiferenta?

romulus

---Mai draga Baguwix, ai uitatara de extraterestri, nu ma asteptam de la tine !
---Trebuia sa inceapi cu asta :

1. Americaniii (ori rusii, ori altii) au contracte cu clauze speciale cu extraterestrii, iar dupa anul 2012 vor dezvalui obligatoriu intregii lumi adevarul , si va veni pacea mondiala mult asteptata !
----Parerea mea asta e , schimba ordinea in top !
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David