Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Premiul Nobel 2007....

Creat de LP, 11 Octombrie 2007, 15:26:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

LP

Ce parere aveti despre acordarea premiilor NObell de anul acesta? Cel putin cel pentru pace mi se pare ridicol!!!! Sunt aranjamente sau nu?

LupinThe3rd

Citat din: LP din  11 Octombrie 2007, 15:26:04
Ce parere aveti despre acordarea premiilor NObell de anul acesta? Cel putin cel pentru pace mi se pare ridicol!!!! Sunt aranjamente sau nu?
Cred ca nu ai inteles nimic din http://nobelprize.org/.

LP

M-am tot intalnit aici cu diferiti care nu citesc ce scriu... Daca observi, acolo e scris ceva si despre premiul Nobel pt pace... Daca ai vreo parere, te rog, daca nu...

Kymosabe

#3
Fostul vicepresedinte american Al Gore si Grupul interguvernamental de experti ONU pentru schimbari climatice (IPCC) sunt castigatorii de anul acesta ai Premiului Nobel pentru Pace.

Academia Regala de la Oslo i-a desemnat ieri pe Al Gore, fostul vicepresedinte al SUA din timpul administratiei Clinton, si pe expertii din Grupul interguvernamental al ONU pentru schimbari climatice (IPCC), castigatori ai Premiului Nobel pentru Pace de anul acesta. Castigatorii au fost recompensati pentru eforturile lor de a avertiza in legatura cu riscurile determinate de schimbarile climatice si de a organiza la nivel global lupta pentru combaterea efectelor acestor schimbari.
Gore si IPCC au fost alesi castigatori dintr-un total de 181 de personalitati si organizatii propuse pentru aceasta inalta distinctie. "Acest premiu este cu atat mai semnificativ cu cat am onoarea sa il impart cu Grupul interguvernamental de experti ONU pentru schimbari climatice – un prestigios grup stiintific dedicat imbunatatirii intelegerii de catre noi a crizei climatului, un grup ai carui membri au muncit cu devotament timp de multi ani", a declarat Al Gore. El a mai anuntat ca, impreuna cu sotia sa, Tipper, a hotarat sa doneze partea sa din premiu (in valoare totala de 1,5 milioane de dolari) unei organizatii nonprofit din SUA, Alianta pentru Protectia Climei.
Castigarea Premiului Nobel pentru Pace incununeaza seria de distinctii primite de Al Gore pentru a atrage atentia asupra incalzirii globale, intre care se numara si Premiul Oscar obtinut de documentarul sau, "Un adevar care deranjeaza".

Romania Libera , Sambata, 13 Octombrie 2007

Citat din: LP din  11 Octombrie 2007, 15:26:04
Ce parere aveti despre acordarea premiilor NObell de anul acesta? Cel putin cel pentru pace mi se pare ridicol!!!! Sunt aranjamente sau nu?

LP imi spui si mie ce este ridicol  in faptul ca premiul Nobel pentru Pace a fost acordat lui Al Gore  &IPCC ?
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

alinutzu

Probabil ca este ceva ridicol a se acorda Premiul Nobel pentru Pace in vreme de razboi ?
In rest, respectele mele pentru realizarile lui Al Gore.
can't stop the signal ...

jackie28t

CitatEforturile sale au fost rasplatite cu Premiul Nobel pentru Pace, pe care l-a impartit cu Grupul interguvernamental de experti pentru studiul schimbarii climatice.
Mai mult puteti citi aici: http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=326561



Atata timp cat cartile lui se invart in jocul politic nici nu e de mirare efortul lui Al Gore

LP

Articol de pe http://ro.altermedia.info/antisistem/un-impostor-de-oscar_7805.html#more-7805

Un impostor de Oscar


Alexandru Bogdan Duca

DUPA CE a reuºit sã câºtige premiul Oscar pentru filmul sãu science-fiction despre încãlzirea globalã, Al Gore primeºte ºi premiul Nobel pentru Pace. Premiul care a fost refuzat Papei Ioan Paul al II-lea dar pe care l-au primit atâtea alte mari personalitãþi ce au fãcut ceva concret pentru pacea ºi bunul mers al lumii, revine acum unui multimilionar ce oscileazã între vedetismul hollywoodian ºi politicianismul populist.

Nu voi vorbi aici despre fariseismul lui Al Gore ºi nici despre penibila apocalipsã climaticã pe care domnia sa o profeþeºte. Nu o voi face pentru cã aceste subiecte nu ar fi importante ci pentru cã sunt din ce în ce mai oripilat de lumea nebunã în care mi-a fost dat sã trãiesc.

De multe ori îmi vine sã spun asemenea micului Frodo Baggins, din ,,Stãpânul Inelelor": ,,Aº fi vrut sã nu se fi întâmplat astea în vremea mea" dar de fiecare datã îmi soseºte ºi rãspunsul primit de Frodo de la Gandalf: ,,La fel doresc toþi cei ce trãiesc acum asemenea vremuri. Dar nu stã în puterea lor sã hotãrascã aºa ceva. Tot ce putem hotãrî este ce sã facem cu timpul ce ne este dat."


Trãiesc într-o lume ce pare cã ºi-a suspendat atât criteriile logice cât ºi bunul-simþ. O lume care îºi inventeazã valori în funcþie de ratingul acestora la televizor. O lume în care totul se desfãºoarã într-un ritm ce nu mai îngãduie rãbdarea sau liniºtea meditaþiei. Sunt în lumea unde Premiul Nobel pentru Pace este decernat unui profet plãtit (ºi nu de Dumnezeu) al unui anume tip de sfârºit al lumii. Sunt în lumea unde Premiul Nobel pentru Literaturã este oferit nu pe criterii artistice ci pentru aprecierea unor atitudini ...feministe.

Sunt în lumea în care se pot provoca isterii de masã în faþa perspectivei dispariþiei nu ºtiu cãrei specii de libelule, dar care priveºte cu o indiferenþã mai rece decât Rãul însuºi spre pruncii nenãscuþi, uciºi fãrã milã prin avort. Sunt într-o lume care cere interzicerea pedepsirii crimelor grave cu moartea dar care, în acelaºi timp, luptã pentru ,,dreptul la moarte" prin eutanasia controlatã medical.

Sunt în lumea în care Che Guevara este un model ,,sãnãtos" propus tuturor tinerilor. O lume care refuzã sã condamne Comunismul ºi care îºi mimeazã filantropia în spatele unor fariseice atitudini de stânga. O lume care poate sã poarte cu plãcere chipul unui ucigaº precum Che Guevara pe tricouri dar care condamnã cu fermitate scãpãrile din tinereþe ale unui scriitor precum Gunther Grass. Suntem într-o lume în care opinii incorecte politic cu privire la istoria celui de-al doilea rãzboi mondial se pot solda cu pedepse cu închisoarea dar în care suferinþa produsã de bolºevism este consideratã a fi cel mult un simplu ,,accident de drum".

Sunt într-o lume care denunþã imoralitatea ,,misoginismului" creºtin, care vede în religie un atentat la demnitatea umanã dar care, în acelaºi timp, îºi asumã ca fiind a sa un libertinism moral de-a dreptul babilonic. O lume în care cãsãtoria este pângãritã de homosexuali sau de libertinajul cuplurilor, o lume în care marºurile pederaºtilor sunt receptate ca fiind semn de democraþie iar simbolurile religioase purtate public ca semn al intoleranþei. O lume în care o cruce într-un borcan de urinã este o capodoperã artisticã dar o caricaturã cu Mohamed este consideratã a fi un atentat adus principiilor sfinte ale multiculturalismului.

Sunt în lumea în care minciuna este numitã corectitudine politicã ºi devine principialã iar orice cãutare a adevãrului trebuie sã se facã în aºa fel încât sã nu afecteze ,,sensibilitãþile" celorlalþi.

Sunt în lumea în care se duc campanii ferme împotriva fumatului dar în care se luptã pentru legalizarea drogurilor uºoare. În lumea în care a fi drogat este mai ,,cool" decât a fi creºtin.

În faþa unei asemenea lumi nu am altã dorinþã decât aceea de a nu fi în ea. Din pãcate însã nu am altã alternativã decât aceea de a decide ce sã fac cu timpul ce mi-a fost dat. ªi am decis: voi lupta împotriva acestui timp!

Urban

Articolul asta ar trebui pus pe prima pagina...

ariel

Citat din: Urban din  16 Octombrie 2007, 14:43:31
Articolul asta ar trebui pus pe prima pagina...
ai dreptate, dar...................oare este de vreun folos?
multi oameni gandesc ca el si..........

pe o rana nu-i de-ajuns sa pui degetul,opresti singerarea e adevarat,dar nu o vindeci
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Max C.

Si sa nu uitam- Al Gore e mason de rang 33!  :-o  :-)