Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Niste imagini mai speciale

Creat de Arckadii, 22 Septembrie 2007, 17:17:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

Iata ce puteti descoperi in zona Greenland pe Google Earth. Am lasat si coordonatele in josul paginii.
Ciudat ca acea bucata portocalie, din mijlocul zapezii, are 86 km lungime si asta numai partea vizibila.
Alt aspect ciudat este bucata neagra. daca va uitati cu atentie, o sa vedeti ca a fost cenzurat ceva in mod intentionat.
Deci, ce ar putea fi?


Ark

lylyt_ice

 FOARTE INTERESANT SI CURIOS !!! Sa fie oare ceva construit in secret in zilele noastre, sau din cauza topirii masive a zapezii au inceput sa iasa la iviala misterele despre care omenirea nu trebuia sa afle...? Poate de aceea au inceput toate tarile sa vorbeasca despre actele X,pentru ca nu mai pot ascunde minciunile...!!!Pina in prezent nici un program de stiri din lume nu a comentat ceva despre aceste...(?)(ce or fii ?)existente in Greenland.....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Unidentified

buna prietene Arck :)

In legatura cu pozele 'speciale':

http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Earth

http://bbs.keyhole.com/ubb/showthreaded.php/Cat/0/Number/423062/page/0/vc/1
http://bbs.keyhole.com/ubb/showthreaded.php/Cat/0/Number/330357/page/0/vc/1

Inainte in acea zona cu galben era un triunghi de aceeasi culoare. Acum ca s-au facut alte fotografii s-a mai redus portiunea misterioasa.
Parerea mea este ca daca vroiau sa ascunda ceva nu o faceau cu o banda neagra...


Arckadii

ok, de acord cu tine si totusi, ce este acea banda neagra? daca te uiti bine pare continuarea unei piste de aterizare... banda neagra are 39 km...
partea portocalie 89...

ti se pare o aberatie cromatica acolo? Ca din cate vad este foarte texturata...


Ark

alinutzu

cea portocalie ar putea fi auroara polara
http://ro.wikipedia.org/wiki/Auror%C4%83_polar%C4%83
iar banda neagra ... nu stiu, a vrut google sa marcheze ceva  :? , au facut o strada pe acolo .., trec vase petroliere si au spart gheata in urma lor ... asta daca nu e pamant acolo si e o poriune e apa , or fi gasit vreo scurtatura :lol:,
can't stop the signal ...

Arckadii

Uite jos o poza cu aurora australa vazuta din spatiu. Nu prea seamana cu ce e acolo. Daca intri pe Google Earth, vei vedea cu un zoom potrivit ca materialul portocaliu este texturat si pare solid.

Oricum, multumesc pentru raspuns.





Ark

Unidentified

'These are usually just areas which were not photographed. However, while some of them are not in "important places", such omissions breed conspiracy theories. (What are "they" hiding?) '  :roll:

Arckadii

ok, se pare ca se rezolva misterul. ma bucur. ai putea te rog sa postezi si situl pe care ai gasit informatiile?





Ark

alinutzu

can't stop the signal ...

DepthOfField

Interesant.
a) De unde se vede ca nimic nu e perfect, si, in modul de realizare si mapare folosit de Goole Earth, in "oceanul" de informatii, texturi, rezolutii, aproximari, randari etc, se strecoara si erori, lipsuri, deviatii, anomalii. Pe linkurile furnizate de Unidentified, se poate intelege ce si cum.
b) De unde se vede ca deseori nici nu ne dam seama de complexitatea unor astfel de operatiuni cum e cea de mapare a suprafetei terestre, si cum apare eroarea sau inexactitatea, cum apar si "misterele".
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

lylyt_ice

 Si eu care credeam ca...gata i-am prins;pe acolo intra si ies toate "farfuriile zburatoare"  :lol:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

OzN_HunteR

mam uitat s eu pe Google Earth si am fazut si eu faza din Greenland. seamana mai mult cu o baza ceva in stilul galben cu portocaliu ( warning ) !! iar bandam neagra e clar ca musamalizeaza ceva !!!
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

OzN_HunteR

A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

maiami

ar putea fi o cladire :ufo: :planet:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

Fr0styan

lunga de zeci de kilometri?...nu prea cred  :| ar aparea in cartea recordurilor :P