Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Intalnire de gradul III la Vanju-Mare [18 septembrie 2007]

Creat de Shadowman, 19 Septembrie 2007, 10:18:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

Deanna

Un extraterestru se plimba prin Oltenia,speriind localnicii,pro tv a prezentat stirea in modul ironic,ca si cu alte ocazii,si totusi intr-un comentariu la stirile pro tv cineva confirma ca s-a intimplat chiar linga propria curte!...  :-)  :ufo:
www.zdd.ro/article/extraterestrul-de-la-vanju-mare-53401.html
www.protv.ro/stiri/social/intalnire-de-gradul-iii-oltenii-si-extraterestrul-cu-cap-oval.html

lylyt_ice

Si ca sa revenim la "Extraterestrul"dintre glugile de coceni...Nu rideti...dar din toate relatarile si ce am inteles eu, nu poate fii decit o papusa (masculina)probabil umflata cu heliu care a fost in graba uitata intre coceni... :-D Pe la toate bilciurile se pot cumpara astfel de figurine,fiica mea a avut un papagal de acest fel,se plimba peste tot prin casa cind se facea putin curent,iar cind a deschis fereastre sa aeriseasca , a fugit afara ridicindu-se"la ceruri"pina cind nu l-am mai putut vedea.... :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Sidney

Da,intrebarea e cum de au  ales aliens,oltenii?  Si Lylyt expresia cu "papausa masculina" m-a dus cu gindul la Garcea :-D
Garcea,no ofense :evil:

Curiosul

O posibila explicatie: "Fratilor, mare nevointa va fi in vremurile acelea, mai ales celor credinciosi, cand se vor savarsi semne si minuni de insusi balaurul cu multa stapanire. Cand se va arata pe sine ca un dumnezeu, cu naluciri infricosate, zburand in vazduh, si toti dracii, ca ingerii, in vazduh inaltandu-se inaintea tiranului (II Tesaloniceni 2, 4). Ca vor striga cu tarie, schimbandu-si chipurile, infricosand fara de masura pe toti oamenii."

Am citat din CUVÂNT LA  VENIREA  DOMNULUI Sfârsitul lumii si venirea lui Antihrist de la:

http://www.ortodoxism.ro/endworld.shtml

scrisa de Sfantul Efrem Sirul

PS:Stie cineva cum sa-mi ascund adresa de email? Nu de alta dar o sa ma umplu de spam de la robotii de cautat email-uri. Am bifat si am debifat optiunea aia cu ascunde email-ul dar degeaba. Daca nu o sa reusesc o sa cer sa fiu sters din baza dvs. de date.

Urban

Pentru Curiosul

Cu adevarat lucrare a nedreptatii si vicleana mestesugire din partea lui Scaraotchi...
Vazut-a cineva dintre voi candva vreun lucru ca acesta cumplit ?
Ca acest fel de chip va face tiranul cand va veni in vremea sa, la plinirea vremurilor, sa amageasca pe toti cu semne...
Se cade astfel fratele meu Curiosul, sa intelegem cu tot dinadinsul nalucirile vrajmasului, ca e nemilostiv si fara de omenie.
Iar Domnul nostru cu liniste va veni la noi toti, ca sa goneasca mestesugirile fiarei...Deci noi, tinand neabatuta credinta, cu usurinta vom birui puterea tiranului ce zboara in intunecimile Vanjului-Mare.
Tine minte fratele meu Curios, gand neschimbat sa ne castigam si buna statornicie si se va departa Scaraotchi de la noi, neputinciosul nevand ce sa faca...

Alecum Salam Fratele meu si bine ai venit !

PS. Nu m-am abtinut sa nu postez...e prea complex fratele nostru Curiosul  :-D :-D
     Pentru adresa de email frate Curios, arunca doua folostoace de apa sfintita pe calculator iar botii vrajmasului vor pleca     precum Legiune.

lylyt_ice

Parerea mea ar fii...sa nu mai mincati carne de porc...dupa cum se vede "legiune "umbla printre coceni...asta inseamna ca Vrea sau a Intrat deja in porcii nostrii...!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Urban

Cu Adevar graiesti sora Lylyt

Ca Sfantul Dumnezeu, vazandu-i pe dansii asa, intru plangere nemangaiata, si intru credinta curata, se va milostivi spre ei, ca un Parinte, iubitor de fii, si ii va pazi pe ei, unde se vor ascunde. Ca prea pangaritul cel ce mananca carnea dobitoacelor nu va inceta cautand pe sfinti pe pamant si pe mare, socotind ca a imparatit de acum inainte pe pamant si pe toti ii va supune...
  Si va socoti, ticalosul, sa stea impotriva in ceasul acela infricosat, cand va veni Domnul din ceruri, nestiind, ticalosul, a sa neputinta si mandrie, pentru care a si cazut. Cu toate acestea va tulbura pamantul, va infricosa pe toate cu mincinoasele semne vrajitoresti. Si nu va fi in vremea aceea, cand va veni Balaurul, slabire pe pamant, ci necaz mare, tulburare si amestecare, morti si infometati, intru toate marginile.

Morala: Atentie la Balaur ! (O avea vreo legatura cu reptilienii si crocobaurii ?)

Curiosul

De ce offtopic? Am si bolduit mesajul principal: "cu naluciri infricosate, zburand in vazduh, si toti dracii, ca ingerii, in vazduh inaltandu-se inaintea tiranului"

Adica zburand in vazduh. Poate sunteti grei la minte. Erau dracii, slujitorii lui antihrist care se pregatesc de venirea acestuia. Am vazut mesaje mult mai offtopic pe care nu le-ati sters. O sa vorbesc direct cu Paul Dorneanu sa-i spun ca faceti varza acest forum, si daca cineva nu e de acord cu opinia voastra le stergeti mesajele.

alx

Citat din: Curiosul din  23 Septembrie 2007, 17:52:25
De ce offtopic? Am si bolduit mesajul principal: "cu naluciri infricosate, zburand in vazduh, si toti dracii, ca ingerii, in vazduh inaltandu-se inaintea tiranului"

Adica zburand in vazduh. Poate sunteti grei la minte. Erau dracii, slujitorii lui antihrist care se pregatesc de venirea acestuia. Am vazut mesaje mult mai offtopic pe care nu le-ati sters. O sa vorbesc direct cu Paul Dorneanu sa-i spun ca faceti varza acest forum, si daca cineva nu e de acord cu opinia voastra le stergeti mesajele.

salutare domnule Curiosul!
eu zic,asa cum am mai spus-o,sa fi mai subtil in comentarii...ca doar n-oi fi vrand sa te cred cand spui ca noi toti suntem grei de cap si tu esti singurul destept!
   si forumul asta pe care il facem varza trateaza despre ALIEN'S,nicidecum despre  " naluciri infricosate, zburand in vazduh, si toti dracii, ca ingerii, in vazduh inaltandu-se inaintea tiranului",mesaj albestrit de mine!(si sa vezi ca daca e albastru nu il sterge nimeni...ca moderatorii sunt daltonisti...nu deosebesc albastrul de negru...na ca ti-am spus secretul!).
   si ca sa vorbesti direct cu paul dorneanu...trebuie sa stai la rand...eu astept o audienta la el de vreun an...si acu mi-a proimis ca se rezolva!
  deci asta e!
astept si posturi interesante de la tine
   alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arckadii

Curiosul.
Am sa incerc sa te lamuresc eu, in calitate de moderator al acestui forum.
1. Ai facut bine ca ai incercat sa iei legatura cu Paul insa este foarte ocupat. Din aceasta cauza te poti adresa moderatorilor.
2. In spiritul glumei lui Alx, iti spun si eu ca moderatorii nu sunt daltonisti;)
3. Nu ai fost offtopic din punctul meu de vedere. Totusi, desi ai dreptul sa iti expui ideile pe forum, nu toata lumea considera anumite aspecte ca fiind demne de luat in seama. Printre noi se numara ingineri, cercetatori, experti in diferite domenii etc. Mai pe scurt, oameni care sunt obisnuiti cu notiuni exacte, ce tin mai putin de ezoterism.

Eu unul sunt inclinat sa acord atentie maxima ambelor abordari. Drept urmare, te invit, in cazul in care mai ai nelamuriri, sa mi te adresezi printr-un mesaj privat. Ai sus pe bara de butoane a forumului optiunea Mesaj personal. De acolo sunt sigur ca te descurci.

Iti doresc o seara buna, si sperand ca am venit in intampinarea problemei tale cu o explicatie demna o sa inchid acest mesaj cu deja celebrul:

Ark

Protector

Citat din: Curiosul din  23 Septembrie 2007, 01:48:55
O posibila explicatie: "Fratilor, mare nevointa va fi in vremurile acelea, mai ales celor credinciosi, cand se vor savarsi semne si minuni de insusi balaurul cu multa stapanire. Cand se va arata pe sine ca un dumnezeu, cu naluciri infricosate, zburand in vazduh, si toti dracii, ca ingerii, in vazduh inaltandu-se inaintea tiranului (II Tesaloniceni 2, 4). Ca vor striga cu tarie, schimbandu-si chipurile, infricosand fara de masura pe toti oamenii."

Am citat din CUVÂNT LA  VENIREA  DOMNULUI Sfârsitul lumii si venirea lui Antihrist de la:

http://www.ortodoxism.ro/endworld.shtml

scrisa de Sfantul Efrem Sirul

PS:Stie cineva cum sa-mi ascund adresa de email? Nu de alta dar o sa ma umplu de spam de la robotii de cautat email-uri. Am bifat si am debifat optiunea aia cu ascunde email-ul dar degeaba. Daca nu o sa reusesc o sa cer sa fiu sters din baza dvs. de date.

Pe forum am avut de toate, ne-a mai lipsit un crestin fanatic.Cu tot respectul , noi incercam sa dovedim stiintific cu toate mijloacele si tu vii cu hartiutzele scrise de unul zis "SFANT ". Apropo daca ai cunostinte biblice nu este nimeni sfant .Sfintenia este un produs al bisericii catolice prin anul 1200.....  [/font]

alx

va recomand sa urmariti cele 6 inregistrari care se gasesc la adresa de mai jos:
  http://www.unexplained-mysteries.com/forum/lofiversion/index.php/t64940.html

astept parerile voastre:seamana sau nu cu ce au vazut satenii la gemenii?
   alx
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

lylyt_ice

Mda...eu ramin la ipoteza cu "papusa masc"....o figurina umflata cu heliu..iar directia zborului, este corelata cu diferentele de temperatura din paturile de aer...gazul din balon dilatindu-se si contractindu-se in functie de temp,balonul putea chiar(in cazul din Vinju Mare)  pe timpul noptii, cind temperatura este mai scazuta sa coboare la sol iar cind soarle a incalzit din ce in ce nai mult balonul(dimineata) si-a luat incet din nou zborul.....Parerea mea...! :lol:

jackie28t

Revin imediat si cu raspunsul acestui caz din Vanju-Mare..........