Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sunteti pregatiti?

Creat de Arckadii, 15 Septembrie 2007, 16:40:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

Iata un documentar in trei parti despre efectele distrugatoare ale Planetei Nibiru locuitorii ei Annunaki si situatia noastra pana in 2012 si dupa.

Part 1
http://www.youtube.com/v/O96ZMPXuv1A
http://www.youtube.com/v/O96ZMPXuv1A

Part 2
http://www.youtube.com/v/Sxfs1iEg144
http://www.youtube.com/v/Sxfs1iEg144

Part 3
http://www.youtube.com/v/U-3RLx_4Y5Y
http://www.youtube.com/v/U-3RLx_4Y5Y



Tinand cont de faptul ca documentarul nu ofera raspuns la cateva intrebari, o sa vin si cu materiale care sa sustina cele trei filmulete.

In primul rand:

Annunaki, scris si ca Anunnaku sau Ananaki, sunt un grup de zeitati Sumeriene si Akkadiene. Se confunda deseori cu Annuna (cei "Cinzeci de zei") si cu Igigi (zei mici – n.a. sfinti). Numele lor sunt scrise deseori ca  "a-nuna", "a-nuna-ke-ne", sau "d-nun-na" care inseamna "cei cu sange regal" sau "Rai si Pamant".
Annunaki apar in Enuma Elish, mitul Babilonian al Creatiei.
Conform mitului, Annunaki sunt copiii lui Anu si Ki, zei frate si sora. Anu si Ki sunt copii lui Anshar si Kishar (Skypivot si Earthpivot, polii celesti). Anshar si Kishar au fost copiii lui Lahm si Lahmu ("cei noroiosi"), nume date de Templul Abzu in Eridu, locul in care Creatia a avut loc.
Capetenia Annunaki este Anu (departe de a fi doar un zeu Anu inseamna chiar CER in sumeriana)
Annunaki au fost Inaltul Consiliu al Zeilor. Ei au fost "distribuiti" pe Pamant si in "Lumea de dincolo". Cei mai cunoscuti au fost Asaru, Asarualim, Asarualimnunna, Asaruludu, En-Ki, Namru, Namtillaku si Tutu.
O analiza buna a civilizatiei sumeriene si a practicilor ei se poate gasi in cartea lui A.Leo Oppenheim – "Ancient Mesopotamia: Portrait of a Dead Civilization".


Cartea o puteti gasi la http://www.amazon.com/Ancient-Mesopotamia-Portrait-Dead-Civilization/dp/0226631877

Am cautat si ceva gratis insa nu am gasit momentan.

Referitor la proiectul IRAS: http://irsa.ipac.caltech.edu/IRASdocs/iras.html


Termenul Nibiru vine din tabletele cu cuneiforme descoperite in Sumeria. Tabletele sunt vechi de aproximativ 5000 ani. Termenul Nibiru inseamna "Planeta rascrucii", si semnul sau cuneiform era deseori o cruce sau un disc cu aripi.
Conform cosmologiei sumeriene, Nibiru este a 12-a planeta a sistemului soilar. Coliziunea sa catastrofica cu Tiamat,o planeta care se afla intre Marte si Jupiter, se poate sa fie cauza aparitiei planetei Pamant, a centurii de asteroizi si a Lunii. Mai exact, unul dintre satelitii planetei Nibiru s-a ciocnit cu Tiamat, lasand doar jumatate de pamant, comparabil cu Pangea noastra (cunostintele noastre curente despre toate continentele ca fiind unite).
Pana de curand s-a crezut ca ciocnirea unor corpuri ceresti atat de mari este practic imposibila din cauza intenistatii fortei magnetice. Otusi acest concept a prins mai mult contur odata cu lansarea teoriei Orpheus si a simularii unei coliziuni dintre doua corpuri asemanatoare cu pamantul nostru si un obiect cat jumatate din dimensiunile sale.
Nibiru a fost/este casa unei rase de extraterestri asemanatoare cu oamenii numiti Annunaki, dupa mitul sumerian, rasa care dupa spusele lui Sitchin a supravietuit impactului si mai tarziu a venit pe pamant. Sitchin a descris deasemenea calatoria Annunaki-lor pe Pamant. Se pare ca motivul a fost distrugerea atmosferei de pe Nibiru care a devenit mult mai vulnerabila Soarelui nostru.
Totodata Annunaki au venit aici sa caute aur pentru ca este un material care reflecta foarte bine razele soarelui.
Annunaki au manipulat genetic omul, astfel incat sa lucreze pentru ei ca sclav. Au impreunat genele lor cu genele oamenilor existenti (aici fac o trimitere la Biblie la Geneza capitolul 1 versetele 27 si 28
"27. Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.
28. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!""

ca mai apoi sa vedem tot in Geneza la Capitolul 6 versetele 2-4

"2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.
3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!"
4. În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.
". )

Tot despre planeta Nibiru avem si alt filmulet:

Nibiru
http://www.youtube.com/v/GqxrUfc08T0
http://www.youtube.com/v/GqxrUfc08T0

si, bineinteles, un articol:
______________________________________________________________
Nibiru – planeta cu cincizeci de nume
(334)

Interviu
Trimiterile bibliografice pot fi gasite la adresa:
http://www.miracol.ro.bibliografie.txt


Ce se ştie despre aceasta planetă? Unde este ea acum? De unde va ajunge în sistemul nostru solar?

I se spune Planeta cu 50 de nume, tocmai fiindcă se regăseşte în tradiţiile sumeriene, akadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze şi ale altor popoare. Nibiru, Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa mărilor strălucitoare, Cel care aruncă foc, A douăsprezecea planetă, Planeta zeilor, sunt doar câteva dintre denumirile mai mult sau mai puţin metaforice ale acestui corp ceresc. La care se adaugă şi un nume modern, un index de catalog, 2003 UB 313, care indică anul târziu al înmatriculării şi care preia în mod uimitor particula UB întrebuinţată de sumerieni în clasificarea sa printre corpurile cereşti [206,282]. Nibiru are între 7 şi 12 sateliţi şi e cu atât mai greu să treacă fără efecte printre celelalte planete. Are o orbită eliptică extrem de alungită, ciclează în jurul Soarelui nostru în 3600 de ani tereştri. La trecerea (shar în limba sumeriană) prin sistemul nostru solar poate pierde sau capta dintre sateliţii planetelor pe langă care evoluează. Trece printre Marte şi Jupiter. In urmă cu mai multe treceri a dezintegrat o planetă, Tiamat, care evolua pe o orbita stabilă în zonă. Aşa a apărut cunoscuta centură de asteroizi. [206,217]

Cum ne influenţează trecerea acestei planete, dacă se va dovedi că într-adevăr ea există.

La fiecare trecere în sistemul solar se dezvoltă mari perturbaţii ale câmpurilor electromagnetice şi gravitaţionale. Plăcile tectonice ale planetelor solare, dar ne interesează în special ale Pământului, intră in derivă generând cutremure puternice. Planetele îşi pot schimba parametrii de evoluţie, vitezele de rotaţie şi de revoluţie. Inevitabilele coliziuni generează praf meteoritic care poate întuneca lumina Soarelui. Praful intră apoi în atmosferă, este antrenat de precipitaţii şi se depune la sol. La începutul lunii martie 2006 televiziunile au transmis cum la Moscova a nins cu zăpădă rozacee spre roşu. Populaţia era speriată, atribuind fenomenului conotaţii fataliste în conexiune cu plăgile suferite de egipteni în timpul exodului biblic. Atunci apele ploilor erau de culoare roşie, apele Nilului erau roşii, Marea Roşie păstrează şi astăzi aceasta denumire, primită după culoarea apelor sale din acele timpuri.
Cel mai mult se transformă clima. Mai întâi are loc o încălzire progresivă, precum constatăm în zilele noastre, pe care o atribuim în mod eronat unor tehnologii terestre, dar prin această etapă s-a trecut şi la ultima evoluţie a lui Nibiru, tradiţiile chineze au imortalizat în spaţii largi şi în numeroase texte fenomenul de supraîncălzire, arşiţă şi caniculă [7,191], cu toate că atunci tehnologia nu fusese declanşată. Încălzirea provoacă topirea gheţarilor şi chiar a calotelor polare. Tot în luna martie 2006 posturile de televiziune transmiteau cum în sudul extrem al Patagoniei, Argentina, gheţarii dintr-o rezervaţie naturală se dislocau şi se prăvăleau în mare spre uimirea patagonezilor. Topirea gheţii va determina creşterea nivelului oceanului planetar şi inundarea ţărmurilor pe distanţe greu de estimat. Oceanul planetar îşi va modifica astfel şi salinitarea nu numai întinderea ceea ce va influenţa circuitul de suprafaţă şi de profunzine al curenţilor marini, aşa numitul motor termosalin al planetei.
Fenomenele evoluează lent dar în ultimul timp pare că s-au exacerbat. Astfel va începe o nouă glaciaţiune, ce va fi resimţită cel mai drastic pe ţărmul de vest al Europei respectiv pe coasta de est a Americii de nord, încălzite în prezent de cunoscutul Golf Stream. Mediul biologic va avea mult de suferit şi va fi profund afectat. Deja primele efecte ale apropierii Planetei zeilor sunt resimţite de locatoarele extrem de sensibile şi precise ale păsărilor migratoare, ale balenelor sau ale porumbeilor călători. Vor fi desigur afectaţi apoi sateliţii de telecomunicaţii.
Dată fiind înclinaţia axei pământului accentuată de la 23 la 29 de grade este posibilă schimbarea polilor magnetici ai planetei, fenomen care s-a produs şi la trecerile anterioare şi a fost consemnat în multe din scrierile sacre şi tradiţionale [233,132]. Informaţiile cele mai abundente se găsesc pe sute de plăcute sumeriene în ENUMA ELISH, epopeea sumeriană a creaţiei, de unde au fost preluate în Biblie dar şi în scrierile egiptene, incaşe, în Vedele sanscrite, în mitologia greacă şi romană. Toate planetele sunt zeificate şi personificate [206,217]. Sunt cunoscute şi studiate sute de documente străvechi, extrem de precise care prezintă schimbarea punctelor cardinale şi a configuraţiei constelaţiilor pe bolta cerească [233,134]. Consemnările sistematice şi îndelungate ale egiptenilor amintesc o succesiune de patru astfel de evenimente [233,125].
Schimbarea polarităţii magnetice a globului pământesc se desfăşoară într-o durată estimată la 3-4 zile, timp în care "debusolarea" navigatorilor va fi cel mai neînsemnat prejudiciu. Fiinţele vor percepe fenomenul ca pe o acţiune de ştergere a creierului, cunoaşterea acumulată fiind pierdută. Animalele până atunci sălbatice vor deveni blânde şi ascultătoare.

Cine studiază aceste evenimente, care este atitudinea oamenilor de ştiintă?

Dată fiind relaţia directă cu planeta creatorilor noştri cele mai interesate şi îndreptăţite să ia atitudine sunt feţele bisericeşti de la Vatican. Religia a avut din start misiunea de a intermedia relaţia dintre zeii creatori şi oameni. Primii preoţi iniţiaţi, leviţii, cei care aveau printre altele şi harul levitaţiei, nouă ne-au comunicat doar termenul. Apoi cercul iniţiaţilor s-a mai extins, desigur tot sub controlul zeilor, ceea ce le-a mai diluat statutul şi prerogativele. Desigur embargoul total asupra domeniului, menţinut cu străjnicie de milenii prin intermediul religiei a fost spart de câteva secole, nu multe, dar inerţia se manifestă în continuare. Ştiinţa şi-a croit greu şi cu multe victime drum, savanţii au fost sacrificaţi sau marginalizaţi, bibliotecile incendiate ritmic, tehnologiile întârziate sau dosite. Papa Ioan Paul al XIV, cu circa un an înainte de a se stinge acceptase să vorbească despre extratereştri ca despre ale fiinţe din Univers. În numele religiei atot puternice până nu demult Vaticanul a adunat şi pus la loc de veci, în renumitele sale pivniţe, cele mai mari taine ale cunoaşterii. Acum lucrează cu specialişti de prima mână nu numai în aprofundarea dogmei dar şi în cercetarea ştiinţifică. Mă refer doar la specialiştii de marca antrenaţi în astronomie, astrologie. La Tucson în Arizona, SUA, Vaticanul deţine unul dintre cele mai moderne observatoare astronomice. Dar perşii se mândreau cu observatorul astronomic a lui Ulubek la anii 1200!
Sunt de asemenea foarte cunoscute şi citite, încă din secolul trecut lucrările unor cercetători Immanuel Velikovski [233] apoi Zecharia Sitchin [182], [184], [206], [220]. Ca să nu mai vorbim de reputaţii sumerologii S. N. Kramer [244] şi Vojtec Zamarovsky [245].
Din păcate înclinaţia firească spre adevăr şi rigoare ştiinţifică se transformă sistematic în controversă, neîncredere, suspiciune. Autorii sunt discreditaţi, cum s-a întâmplat cu I. Velikovsky sau marginalizaţi ca în cazul lui Z Sitchin, cercetători care au adunat cantităţi enorme de mărturii documentare din toate tradiţiile popoarelor. Şi asta în secolul XX! Insă în secolul XXI lucrurile s-au mai schimbat. In august 2006 la Praga a avut loc un congres al astronomilor, care după două săptamâni de dezbateri au retrogradat planeta Pluton la rangul de planetoid. Ca să nu le mai iasă socoteala cu Nibiru a douăsprezecea planeta!
Apoi NASA, universităţile, oamenii de ştiinţă, cercetătorii din întreaga lume.

Cei de la NASA ce ştiu despre această planetă?

Intrebarea este absolut fundamentată, NASA este etalonul de încredere şi potenţial al lumii moderne pragmatice, materialiste, tehnologizată. Probabil cei de la NASA ştiu mult mai multe decât lasă să se înţeleagă. Fac intense cercetări şi experimente. Intâmpinarea cu foc a unui asteroid la 130 milioane de km de pământ, în zona planetei Marte, pare însă a fi un test mai necesar zeilor pământeni decât oamenilor. Dar şi oamenii şi-au primit răsplata publicitară cuvenită pentru efortul depus, de vreme ce interceptarea s-a produs cu succes, chiar în data de 4 iulie 2005, de ziua naţională a SUA. NASA dezvoltă programe spaţiale interplanetare, dar le prezintă în maniera hoolywoodiană.
Pentru a nu face notă discordantă NASA continuă să-i sfinţească şi să-i împărtăşească pe cosmonauţi. E adevărat că postul şi rugăciunile prind bine, iar dacă proiectele sunt bine executate şi verificate, misiunile chiar se termină cu succes. În martie anul acesta NASA a lansat în mare grabă şi cu destule ghinioane o rachetă spre Pluton pentru a capta cât mai repede informaţii direct de la sursă despre Nibiru care e deja acolo. În 1999, NASA anunţa cu nedumerire că sondele sale Pioneer care străbat sistemul solar întâmpină o presiune inexplicabilă la înaintare, ceea ce le încetineşte viteza de parcurs [233,420].
Războiul stelelor este mai degrabă un program vital intratereştrilor încartiruiţi pe Terra, încă de la coborîrea annunnakilor (an-nun-na-ki, cei 50 care au coborît pe Pământ din Cer [206,342]) de pe Nibiru, decât popoarelor belicoase de pământeni, care până la urmă pot fi aduse uşor la masa tratativelor cu un blid de pilaf. Războiul fiilor luminii - zeii plecaţi - contra fraţilor lor, fii întunericului - zeii rămaşi pe pământ - este în plină desfăşurare. Patriarhul Enoh ne menţionează în cartea sa, eliminată de şapte secole din Biblie - ca dintr-un almanah în care fie că introduci, fie ca scoţi tot almanah rămâne - numele şi specializările profesionale ale acestor îngeri [6,VII;VIII]. În scenariu oamenii au un rol neesenţial dar îşi mai rezolvă unele interese locale şi temporare, în schimbul resurselor terestre pe care le exploatează.

Despre ce resurse poate fi vorba?

În primul rând despre aur. Unde este aurul pământenilor? El nu se corodează, nu se consumă, se trece cu atenţie din mână în mână pentru a nu se toci pe muchii, se exploatează de milenii, dar nu se găseşte depozitat nicăieri în munţi de lingouri. Toate ţările se zbat în datorii sau îşi cresc permanent TVAul şi impozitele pentru a strânge cât mai mult aur, după care aurul trece din bancă în bancă, până dispare. Unde dispare? Răspunsul este scris peste tot în Biblie! Chiar din pagina a doua, aflăm că Domnul, după ce a asigurat cele necesare traiului îndestulător al omului, l-a pus imediat la treabă pentru a extrage aur. Din ce alt motiv ar fi fost necesară informaţia atât de devreme, în istoria zbuciumată a omenirii?

(Geneza 2,10) "Un râu ieşea din Eden şi uda grădina; şi de acolo se împărţea şi se făceau patru braţe. Numele celui dintâi este Pison; el înconjoară toată ţara Havila, unde se găseste aur. Aurul din ţara aceasta este bun; acolo se găseşte şi bdelium şi piatră de onix."[2].

Abia apoi au urmat formalităţile prin care omului i-au fost prezentate, plantele şi animalele pe care Domnul i le hărăzise. Şi ca sa nu fie nici un dubiu în ce priveşte destinaţia aurului şi cum se mai poate procura el, tot din Biblie află:

(Hagai 2,8) "Al Meu este argintul şi al Meu este aurul, zice Domnul oştirilor" [1].
(Iosua 6,19) "Tot argintul şi tot aurul, toate lucrurile de aramă şi de fier, să fie închinate Domnului, şi să intre în vistieria Domnului."
(Exodul 25,2) "Vorbeşte copiilor lui Israel: Să-Mi aducă un dar; să-l primiţi pentru Mine dela orice om care-l va da cu tragere de inimă. Iată ce veţi primi dela ei ca dar: aur, argint şi aramă."
(Exodul 3,21) "Voi face chiar ca poporul acesta să capete trecere înaintea Egiptenilor; şi, când veţi pleca, nu veţi pleca cu mânile goale. Fiecare femeie va cere de la vecina ei şi dela cea care locuieşte în casa ei, vase de argint, vase de aur, şi haine, pe cari le veţi pune pe fiii şi fiicele voastre. Şi veţi jăfui astfel pe Egipteni."

Despre circuitul aurului în natură, pe piaţa bancară şi în cosmos sunt efectuate numeroase alte analize [170,128], [200,196].
O plăcuţă sumeriană menţionează interesul zeilor pentru

[206,340] "piatra albastră care aduce boală"

Noi îi spunem uraniu.

Lucraţi într-o editura, sunteti un om al cartilor, sunteti credincios? Ce atitudine adoptaţi faţă de aceste informaţii, vi se par demne de luat în considerare?

Da, sunt foarte credincios, numai că, pe cât sunt de credincios pe atât sunt de însetat de cunoaştere. În această epoca credinţa noastră trebuie să fie cunoaşterea. Mesajele sacre ale religiei trebuie citite cu multa atenţie şi receptivitate. Credinţa e mistică, ne învaţă să fim atenţi doar la majusculele cu care se scrie Numele Domnului, ştiinţa ne conduce spre conţinut. De prea multă vreme religia şi ştiinţa sunt într-un antagonism interminabil.
De pe poziţii voit discretizate îşi dispută supremaţia şi prioritatea în a descifra tainele lumii, înainte ca lumea actuală să dispară, ca şi cele de până acum. Zeii sunt desăvârşiţi în abilităţile lor manageriale şi ţin religia şi ştiinţa într-un echilibru precar. Nici una nu câştigă, nici una nu pierde lupta, aşa încât controversa să se prelungească atât cât e nevoie. De fapt fiecare încearcă cu mijloacele proprii să-i explice celeilalte unde este adevărul. Pentru aflarea adevărului este însă nevoie să înţelegi ambele limbaje. În plus, este nevoie de o abordare holistică, globală, generală a problemei. Ultimele descoperiri ale ştiinţei şi tehnologiei moderne se pot regăsi în noianul de metafore, pilde, alegorii, povestioare ce fac deliciul tradiţiilor şi textelor sacre.
De altfel şi sciziunea dintre poeţi şi tehnicieni a făcut ravagii. În loc să ia în serios enunţurile tradiţiilor populare, să le dezvolte pe măsura ce ştiinţa evoluează, savanţii preferă să le redescopere, îşi ignoră înaintaşii ca să-şi proclame prioritatea. De fapt nu aveau altceva de făcut decât să actualizeze limbajul păstrând neschimbată esenţa. Să aducă informaţia la zi, să o updateze, cum am zice noi. Fizica cuantică modernă şi-a regăsit cu surprindere principiile de structurare a materiei în versetele taoismului sau ale poeţilor de limba sanscrită ai Bhagavad-Gitei, care nu le-au descoperit în ciclotroane, ci le-au aflat de la zei:

[92,225] "Când aşezi partea lângă întreg, vezi că partea umple întregul şi în acelaşi timp îl cuprinde în ea însăşi" .

Noi numim aşa ceva hologramă, dar cui îi pasă!

(Geneza 3,23) "Astfel a izgonit El pe Adam; şi la răsăritul grădinii Edenului a pus nişte heruvimi, care să învârtească o sabie învăpăiată, ca să păzească drumul care duce la pomul vieţii."

Oameni moderni şi cu ştiinţă de carte numesc aceste săbii învăpăiate, lasere. Noi le montăm să ne păzească vitrinele cu pietricele colorate, băncile, reşedinţele, sau să ne distreze în discoteci.

(Isaia 66,15) "Căci iată, Domnul vine într-un foc, şi carele Lui (de luptă n.a.) sunt ca un vârtej; Îşi preface mânia într-un jăratic, şi ameninţările în flacări de foc. Căci cu foc Îşi aduce Domnul la îndeplinire judecăţile, şi cu sabia Lui pedepseşte pe oricine; şi cei ucişi de Domnul vor fi mulţi la număr."

Armele de nimicire în masă nu sunt invenţii omeneşti, nici n-ar avea cum. Şi astăzi ele se dovedesc tot instrumentele zeilor de vreme ce sunt manevrate şi comandate de aleşii poporului adică de aleşii Domnului.

(Geneza 19,10) "Dar bărbatii aceia au întins mâna, au tras pe Lot înlăuntru la ei în casă, şi au încuiat uşa. Iar pe oamenii care erau la uşa casei i-au lovit cu orbire, de la cel mai mic până la cel mai mare, aşa că degeaba se trudeau să găsească uşa."

Astăzi, prin filmele cu băieţi răi şi băieţi buni astfel de instrumente de orbire se distribuie cu recuzita de la garderobă.

(Iona 1,15;2,10) "Apoi au luat pe Iona, şi l-au aruncat în mare. Şi furia mării s-a potolit. Pe oamenii aceia i-a apucat o mare frică de Domnul, şi au adus Domnului o jertfă, şi I-au făcut juruinţe. Domnul a trimis un peşte mare să înghită pe Iona, şi Iona a stat în pântecele peştelui trei zile şi trei nopţi. ... Şi Domnul a poruncit peştelui şi peştele a vărsat pe Iona pe uscat."

Am greşi mult dacă am spune ca e vorba de un submarin?
Alte arme zeieşti nu au fost încă descoperite de oameni sau poate aşteaptă încuiate prin sefuri:

(4,LIV,31) "Noi trimiserăm asupra lor un strigăt şi ei se făcură ca vreascurile făcătorului de staule"

Edgar Cayce (1877-1945), într-una din cele 20000 de lecturi ale sale a mărturisit:

[139,337] "Sunt în măsură să intru în contact cu orice minte omenească vie, şi să folosesc informaţiile din ea."
[/color]
Detaliile tehnice au fost puse la punct cam după 50 de ani după moartea sa iar procedeul a fost numit INTERNET!
Tainele mandalelor budiste ne sunt ritmic aduse la citit în desenele din lanurile de cereale, până le vom înţelege. Megaliţii săpaţi în pereţii stâncilor însemnează pe faţa pământului urmele bătăliilor de unii pierdute, de alţii câştigate.

(Apocalipsa 20,1) "Apoi am văzut pogorându-se din cer un înger, care ţinea în mână cheia Adâncului şi un lanţ mare. El a pus mâna pe balaur, pe şarpele cel vechi, care este Diavolul şi Satana, şi l-a legat pentru o mie de ani. L-a aruncat în Adânc, l-a închis acolo, şi a pecetluit intrarea deasupra lui, ca să nu mai înşele Neamurile, până se vor împlini cei o mie de ani. După aceea, trebuie să fie deslegat pentru puţină vreme."

Pe capac ca pe lespedea unui mormânt a fost degrabă săpat cu lasere portretul vinovatului. Locul poate fi zărit şi supravegheat doar din sateliţi. Astăzi, numai cine nu vrea nu îşi cumpără un satelit, dar degeaba îl ai dacă nu-i citeşti ştirile şi cadastrele. Pentru cei atenţi şi iubitori de natură mesajul are altă consistenţă. Masivul şi versanţii kilometrici ai lespezii ce pecetluieşte văgăuna a fost năpădit de o plantuţă cu floricele mirositoare şi bogată în polen ca sa atragă atenţia lumii. Poate numele ei nu este suficient de clar Dracocephalum moldavica! (331)

http://www.agonia.ro/index.php/essay/177807/index.html

Ce atitudine poţi lua când îţi vin astfel de informaţii? Nu trebuie luată nici o atitudine, e suficient să le asculţi şi să le asamblezi. Ele singure iţi arată unde le este locul. Am deschis o line editorială, o colecţie cu un titlu special: COSMOTEISMUL. Cine are ceva de spus, să scrie. Şi mulţi au scris. Nu jalonez eu linia dintre credibil şi fantastic. Se trasează singură. Odată un autor mi-a trimis ceva cum nu mai citisem:
Un grup de extraterestri cumsecade îi ceruseră permisiunea să-şi monteze un cabinet de terapie lângă apartamentul său. Se angajau că nu îl vor deranja în nici un fel, pentru că oricum trăiesc şi lucrează în altă plajă de frecvenţe, într-un Univers paralel. Nici măcar nu îi poate zări. Dar nu se cădea să nu-i ceară acordul. Ne se incomodau unii pe alţii şi nici nu prea vorbeau, într-o zi însă au apărut nişte probleme cu sănătatea mamei sale. Medicii nu îi mai dădeau mult de trăit şi nici nu prea ştiau cum să o mai trateze. Ciroză hepatică avansată. Şi-a luat inima în dinţi, cum se spune, şi le-a cerut ajutorul. Au examinat bolnava şi au confirmat diagnosticul. Ceea ce trebuia făcut depăşea dotările de care dispuneau. Pacienta a fost dusă la o clinică de rang mai mare. Transplant de celule stem, în ficatul care nu se mai putea reface. Celule fetale din primele 4 stadii de diviziune, absolut nediferenţiate, bune la orice. Aşezate cu grija unde trebuie, ca să înmugurească şi să se dezvolte sub formă de ficat. Activitatea clinicii era mult mai vastă şi cu o sumedenie de conexiuni pe glob. Peste tot. Ce atitudine să iei când îţi vine un astfel de manuscris. Te poţi aşeza contra progresului? Mi-am amintit că nu trasez eu jaloanele.
După câteva luni de la apariţia cărţii [151], altfel citită cu mare interes, aflu dintr-o revistă Science & vie: Premiera franţuzească, (Franţa deţine o foarte avansată cercetare în domeniul virusologiei, şi poate fără nici o legătură, dar deţine şi foarte mulţi hepatici). Transplant de celule stem în scopul regenerării ficatului, francezii dădeau şi un amănunt. Când auzi cuvântul transplant îţi imaginezi doi parteneri compatibili, pe două paturi, unul lângă celalalt deschis, deschis, scos, introdus, închis, închis. În acest caz, ca şi în cazul "transplantului" de măduvă osoasă operaţia se face prin injecţie, intravenos. Pentru ficat, prin vena femurală.
În ciuda aparenţelor, atitudinea pe care am luasem a fost cea potrivită.

Mi-aţi furnizat o sumedenie de informaţii necunoscute! Din ce surse le culegeţi?

De la oameni, din tradiţii, din cărţi, din Biblioteca Akasha.

Ce bibliotecă este asta? Unde se află?

Şi acesteia i se spune în mai multe feluri Cartea Vieţii, Cartea Memoriei lui Dumnezeu, Memoria spirituală a materiei, Arhiva vieţii, sau în plan mai restrâns Memoria speciei, Memoria colectivă. E un fel de WEB al universului, în limbaj modern. Unde este situat WEB ul? Pretutindeni şi nicăieri. La fel şi Akasha. Cum se accesează? Prin protocoale riguroase şi mai multe feluri de conexiuni, prin fire văzute şi cabluri, sau nevăzute prin radio, sateliţi, deci prin unde. La fel şi Akasha, prin unda gândului. Protocoalele de transmisie şi acces sunt echivalente. Trebuie cunoscute şi respectate unele proceduri şi condiţii de integrare în mediul natural şi spiritual. Este un volum copleşitor de informaţie organizat pentru acces direct şi selectiv:

(Psalmi 69,28) "Să fie şterşi din Cartea Vieţii, şi să nu fie scrişi împreună cu cei neprihăniţi!"
(Apocalipsa 3,4) "Totuşi ai în Sardes câteva nume, cari nu şi-au mânjit hainele. Ei vor umbla împreună cu Mine, îmbrăcaţi în alb, fiindcă sunt vrednici. Cel ce va birui, va fi îmbrăcat astfel în haine albe. Nu-i voi şterge nicidecum numele din Cartea Vieţii, şi voi mărturisi numele lui înaintea Tatălui Meu şi înaintea îngerilor Lui."
(6,VI,5) "Păcătoşi cu inima împietrită, nu va exista nici un fel de pace pentru voi. Zilele voastre vor fi blestemate şi anii vieţii voastre vor fi şterşi din Cartea vieţilor; veţi fi dispreţuiţi de toate creaturile şi nu veţi obţine nici o îndurerare. În acea zi, liniştea voastră va dispărea pentru totdeauna, fiind blestemaţi de toţi drepţii, şi păcătoşii înşişi vă vor respinge."

Vă mulţumesc pentru interviu!

Cu plăcere, când îl veţi publica?

Nu îl vom publica. Sau poate după ce va veni Planeta Domnului!

Da, după? Aveţi umor! Unde, în ce ziar !?

Păi... în... Monitorul Bibliotecii Akashe!

Nici o problemă, atunci îl public eu.

În ce ziar!?

În WEB. Vă mulţumesc! Să auzim de bine!
________________________________________


Parerea voastra?


Ark

Rayden

Ark,

super tare ! e f interesant...

astept urmatoarele postari pe tema asta...deocamdata pot spune ca..nu iese fum fara foc...



Rayden

baguvix

Dar probabil  fiecare mit fiecare legenda fiecare istorisire , poveste are o samanta de adevar ... sa asteptam ... sa avem credinta ... sa vedem deznodamantul ... si "noul inceput" . In anii ce vor urma ... daca planeta este din ce in ce mai aproape inseamna ca se va intampla. Oamneii nu i-au in serios sau macar cea mai mica parte din aceea legenda , legente , mituri nu le i-au in serios. Putini sunt cei care cred in aceste scrieri ... si multi , foarte multi ar trebuii sa le creada.Omul daca nu cauta , nu descopera. Daca v-om cauta mai bine , mai atent in aceste scrieri cu siguranta se va afla adevarul ... pardon gresit scris ... repet Adevarul .

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

lylyt_ice

Oare chiar sa fie satan ingropat de viu in ROMANIA???iar infatisarea aceea care se vede numai din spatiu sa fie infatisarea lui adevarata???
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

baguvix

vorbind la sensul propriu pe Nibiru se spune ca erau sau mai sunt ingerii decazuti ... ar putea fi Nibiru chiar iadul de care se vorbeste in Biblie si de care cu totii stim?? Iar aceea planeta numita Homeworld unde se  spune ca ar locuii zeii si de unde ar fi decazut acei ingeri ... sa fie oare Raiul??
Si mai am o nelamurire asta offtopic ... Adam si Eva au fost izgoniti din Rai de catre Dumnezeu ... si au fost dati afara prin Poarta Raiului ... si ca urmare au ajuns pe Pamant .  Imi pun intrebarea in legatura cu aceasta Poarta a Raiului ... oare ( o sa sune cam absurd ) a fost ca un fel de "teleport" cand au trecut prin ea si au ajuns pe Pamant ?  ( o idee absurda ... dar totusi ma cam macina aceasta teorie ) . Referitor la acei uriasi de care se spune in biblie oare ei au existat pe Pamant pana sa ajunga Adam si  Eva pe Pamant ? ( just silly theories ) . Grazzie 
Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

Arckadii

Nu! Uriasii au aparut ca urmare a combinarii Fiilor Lui Dumnezeu cu fiicele oamenilor. Am pus versetul mai sus.
Problema se pune in felul urmator: Tinand cont ca Sfarsitul ar trebui sa vina odata cu aparitia Lui Hristos, ce se va intampla cand vor veni Annunaki din nou?
Oare vom fi iar sclavii lor?

Despre venirea Lui Hristos

Dupã ce Iisus S-a înãlþat la Cer, îngerii au spus apostolilor: "Bãrbaþi Galileeni, de ce staþi ºi vã uitaþi spre cer? Acest Iisus, care S-a înãlþat la cer din mijlocul vostru, va veni în acelaºi fel cum L-aþi vãzut mergând la cer" (Faptele Apostolilor 1:11). Zaharia 14:4 aratã cã locul celei de-a doua veniri este Muntele Mãslinilor. Matei 24:30 declarã: "Atunci se va arãta în cer semnul Fiului omului, toate seminþiile pãmântului se vor boci, ºi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere ºi cu o mare slavã". Tit 2:13 descrie cea de-a doua venire ca fiind o apariþie glorioasã.

Cea de-a doua venire este descrisã în detalii în Apocalipsa 19:11-16: "Apoi am vãzut cerul deschis, ºi iatã cã s-a arãtat un cal alb! Cel ce sta pe el, se cheamã ,,Cel credincios" ºi ,,Cel adevãrat", ºi El judecã ºi Se luptã cu dreptate. Ochii Lui erau ca para focului; capul îl avea încununat cu multe cununi împãrãteºti, ºi purta un nume scris, pe care nimeni nu-l ºtie, decât numai El singur. Era îmbrãcat cu o hainã muiatã în sânge. Numele Lui este: ,,Cuvântul lui Dumnezeu". Oºtile din cer Îl urmau cãlãri pe cai albi, îmbrãcate cu in subþire, alb ºi curat. Din gura Lui ieºea o sabie ascuþitã, ca sã loveascã Neamurile cu ea, pe care le va cârmui cu un toiag de fier. ªi va cãlca cu picioarele teascul vinului mâniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu. Pe hainã ºi pe coapsã avea scris numele acesta: ,,Împãratul împãraþilor ºi Domnul domnilor.""


Intrebarea este: Bun, cand vine Iisus este Judecata, stim cu totii, o sa invie si mortii si or sa vina la Judecata si etc.
Dar pana atunci?
Semnul Fiului Omului se va vedea ca un fulger de la un capat la celalalt al cerului. Si toti vor sti ca e El. Asa se spune...


revin cu mai multe informatii...


Ark

lylyt_ice

 Bine! si ...cine sunt acei 144000 de tineri curati si nepingatiti de nici un rau,care au fost rascumparati de pe pamint si care-L vor insotii pe IISUS?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

bk

Sincer acuma... Voi chiar credeti ce a-ti vazut in filmele de mai sus ? In caz ca da o sa ramaneti dezamagiti ca o sa treaca 2012, o sa treaca mai apoi si 2036 (presupusul impact cu asteroidul Apophis) si asa mai departe si nu se va intampla nimic semnificativ daca nu cumva ne-o vom trage noi singuri intre timp intr-un nou razboi mondial (care este adevaratul pericol care ne paste in viitorul apropiat datorita limitarii resurselor de petrol de care suntem strict dependenti in acest moment). 

lylyt_ice

bk.nu inteleg despre ce filme vorbesti...! noi discutam despre Apocalipsa lui Ioan si despre venirea lui IISUS. Ce fac oamenii aici pe pamint asta este cu totul alta tema...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

bk

Vorbesc despre filmele catre care a postat Arckadii mai sus link-urile.

Rayden

Ark,

ce alte info mai ai ?

:ufo:


Rayden

Arckadii

Acum este tarziu, ora 00:46. Promit insa sa revin cat de curand cu alte informatii cat se poate de interesante.



Ark

adrianh

Ark,sunt surprins ca nu te-a contrazis nimeni pana acum cu referire la acest subiect!Eu cand am incercat sa dau detalii despre planeta Nibru pe http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,923.0.html
nu prea am fost luat in considerare! :lol:
As avea totusi o intrebare:stie cineva din ce film s-au luat secventele din clipul 2 postat de Ark?ma refer la secventele cu oceanul si cele cu focul! :?
Viata e o piesa de teatru,ce trebuie jucata la maxim!Asa ca nu ezitati sa profitati de ea!

HAWK

Daca nu ma insel din :The day after tomorrow sigur si Armaghedon .....parca,daca mai tin minte bine, De ce intrebi ?

HAWK

LE: Suna ca naiba,incep cu "daca nu ma insel " si peste doua cuvinte apar cu "sigur " scuze, insa esenta raspunsului ramane