Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Copiii indigo

Creat de loreley, 08 Septembrie 2007, 16:04:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

loreley

       





Pe Pamant au aparut, de mai bine de 15 ani, Copiii Indigo. Ei stiu foarte bine care le este menirea si ce trebuie sa faca pentru omenire. Sunt foarte deosebiti de cei de varsta lor si au un comportament aparte. Alaturi de Copiii Soarelui, cei de Cristal si de Copiii Curcubeu, ei vor schimba lumea si-o vor face mai buna. Foarte multi dintre copiii nascuti incepand cu anul 1984 sunt Indigo, numiti si Copiii Mileniului. Conform unor statistici, se pare ca mai mult de 90% dintre copiii care nu au implinit inca varsta de 9 ani sunt Indigo. Cu toate acestea, pot exista si adulti care sa fie Indigo, fara sa stie. ‾Copiii Indigo sunt deosebiti. Ei stiu foarte bine ce misiune au pe acest pamant si fac parte din generatia care poate oricand sa-i invete pe cei mai in varsta decat ei. Din pacate, multi dintre ei sunt considerati ‾inapoiati“ sau sunt diagnosticati gresit ca avand Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive“, ne-a spus profesorul Moshe Zamurovich care studiaza Copiii Indigo din Romania.


INTELIGENTI, CREATIVI SI ‾INDISCIPLINATI”
Acesti copii au un nivel de mandrie foarte inalt si o sensibilitate deosebita. Sunt inteligenti, sensibili, creativi, ‾indisciplinati“, se plictisesc foarte usor si se opun autoritatii daca nu sunt indrumati in mod corect.
‾Ei au mereu nevoie de adulti stabili din punct de vedere emotional, pentru ca orice dezechilibru le face rau. Intotdeauna invata de pe pozitia celui care vrea sa exploreze si niciodata nu vor memora in mod mecanic“, a spus Monica Visan, profesor si psiholog care se ocupa de Copiii Indigo.


LUMINEAZA LUMEA Pentru ca sunt deosebiti, Copiii Indigo (numiti astfel datorita culorii predominante a aurei, caracteristica persoanelor la care cel de-al treilea ochi, responsabil cu intuitia, este deschis) sunt in stare sa simta suferintele celor din jur. ‾Exista cativa pasi pe care-i fac. In primul rand, manifesta empatie fata de persoana de langa el. Daca aceasta are o problema, Copilul Indigo va incearca sa se detaseze, deoarece nu poate ajuta daca se simte rau si deprimat, urmand ca apoi sa intervina compasiunea“, a spus profesorul Mosche Zamurovich.
Copiii Indigo au venit in lumea aceasta pentru a ne ajuta sa depasim problemele majore. Ei sunt aici pentru a lumina lumea si pentru a ne ridica la un nivel superior de vibratie (fota inalta) si a ne invata sa traim in armonie cu tot ce ne inconjoara. Multi Indigo sunt vindecatori si par conectati la energia Reiki. Unii copii care sufera de autism si cei cu sindromul Asperger provin din randul Copiilor Indigo.


DISPAR CAND ISI INCHEIE CICLUL KARMIC
Copiii Indigo sunt foarte sensibili la tot ce inseamna stres si poluare, suferind cel mai adesea de alergii. ‾Exista douasprezece simptome Shaumbra (care inseamna familie si prietenie profunda) care se manifesta la un om Indigo. In primul rand corpul poate manifesta durere in zona cefei, a umerilor si a spatelui. Acest lucru se datoreaza schimbarilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe masura ce samanta lui Hristos se trezeste din interior. Apoi se poate intampla sa planga fara motiv, sa duca o intensa autoconversatie sau sa aiba o dorinta intensa de a merge ACASA, adica de a parasi planeta. Aceasta senzatie apare mai ales cand respectivul om Indigo si-a incheiat ciclul karmic“, a continuat profesorul Zamurovich.
Dupa Copiii Indigo, peste vreo sapte-opt ani vor veni si Copiii de Cristal care vor aduce cu ei vibratia cristalelor pentru vindecare. Ei vor incerca sa restabileasca ordinea si sa aduca armonia, pacea pe Pamant. Pentru a continua ciclul, vor urma Copiii Curcubeu, care vor fi cu 200-300 de ani mai avansati decat noi.


DISCUTA CU BUNICA MOARTA
Margareta are 12 ani si este din Bacau. Profesoara Monica Visan si-a dat seama ca fetita este un copil Indigo si a studiat-o multa vreme. ‾Are o capacitate extraordinara de a invata si uneori ne uimeste. Cunoaste foarte multe lucruri si nu oboseste niciodata. Mereu este in alerta, gata sa ajute. De cateva ori i s-a intamplat sa discute cu bunica ei care murise de cativa ani. Nu s-a speriat, dimpotriva, considera ca este normal sa stai de vorba cu cei trecuti in nefiinta“, a spus tatal copilului.
Moshe Zamurovich s-a nascut in Israel, tara pe care a parasit-o in 1980, pentru a calatori prin intreaga lume si pentru a cauta experiente spirituale. Si-a petrecut mult timp in Asia - India, Nepal, Thailanda, Rangoon, Hong-Kong, Japonia, Coreea, Filipine -, SUA si majoritatea statelor din Europa. In ultimii 4 ani, si-a finalizat Masteratul in Reiki, Karuna Reiki si Lightarian Reiki. Reiki este un concept care se refera la energia vitala a universului. Este Profesor Lightarian (care cauta iluminarea) si reprezentant oficial al Miscarii Reiki in Romania.

Sursa/ziarul 2004
               Articolul este mai vechi ,dar ce parere aveti?



   

Shadowman

#1
Citat din: loreley din  08 Septembrie 2007, 16:04:22
Sursa/ziarul 2004
               Articolul este mai vechi ,dar ce parere aveti?   

Cel mai bine ar fi sa ne spuna membrii forumului ce culori au "aurele" lor...
Intocmim un chestionar,facem o statistica si tragem o concluzie !
E greu cu "aurili" astea...Difera de la individ la individ,de la ochi de "vazator" la ochi de "privitor"...In general,indivizii care  exerseaza aceleasi tehnici de "deschidere" al celui de-al treilea ochi (de "ciclop"... :-) ) si fac parte din aceeasi "scoala","grup" (ori secta...) vad la fel "aura" unei persoane...Si nu-ti vorbesc din carti,ziare,"almanahe"...
Uite ,spre exemplu,unii ma vedeau cu aura de-o culoare,altii de alta...Sau imi spuneau ca n-am aura...!  :-o Am intilnit si asta...
Cel mai interesant a fost cind mi-a fost desenata aura la calculator si scoasa  la imprimanta...Se foloseau de un programel,niscai intrebari personale si niste fire conectate la incheietura miini prin care iti masurau pulsul,tensiunea si ce-or mai fi masurat...Mi-au scos un desen, cu o "aura" rosie...Ziceai ca sunt "HELLBOY" :evil:...!  :lol:
Dupa cum vad eu pe forum,cred ca o sa avem doar raspunsuri cu "aure" stralucitoare,
argintii,aurii si violete...Ca n-o sa zica cineva ca are aura maronie sau roz-bombon(el)...!   :lol:
Asteptam raspunsuri...

PS :Tu ai aura de culoare "violet"...? :roll:  Poti sa-mi raspunzi pe PM sau adresa de e-mail din profil...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Max C.

Presupun ca prietenii tai erau din gasca lui Bivolaru....nu?

adrianh

Un studiu interesant despre copii indigo,pe care vi-l ofer in doua parti,realizat de un parapsiholog!

Partea I

Oamenii nascuti intre 1970 si 2000

COPIII INDIGO

EI VOR SCHIMBA FATA LUMII

Se numesc ,,copii indigo" acei copii care nu seamana cu ceilalti in felul lor de a se comporta, de a relationa si de a intelege viata, adultii si rolul lor printre noi. Structurile noastre sociale, educative si mentale nu sunt inca pregatite pentru a-i intelege. Copiii indigo se incarneaza pe Pamant de cca. 100 de ani incoace. Dar valul cel mare de copii indigo s-a nascut in anii 70, ca viitori lideri ai lumii, puternici, cu abilitati crescande si grad inalt de creativitate. Ei au continuat sa se nasca pana prin 2000, cand incep sa apara copiii de Cristal, al caror scop este sa ne duca spre urmatorul nivel al evolutiei. Functioneaza ca o constiinta de grup, mai degrada decat ca individualitati. Exista si adulti indigo, cei care s-au nascut in anii 70 si acum au varsta de cca. 30 de ani si peste. Copiii si adultii indigo formeaza doua grupuri: in primul grup sunt cei care s-au nascut Indigo si fac tranzitia spre Cristal, in al doilea grup sunt cei care s-au nascut fara aceste calitati, dar le achizitioneaza acum prin propria stradanie sau prin urmarea caii spirituale. Urmeaza copiii Curcubeu.


Copiii Indigo - noua generatie

Daca oamenii obisnuiti au aura colorata in diverse culori, aceasta rasa spirituala noua este marcata de aura bleu-indigo. Se spune despre acesti copii ca au ADN-ul diferit si ca ei constituie un canal energetic intre cer si pamant; ca au misiunea de a instaura o rasa superioara; ei au nevoie de o educatie superioara si diferita de cea clasica. Se mai spune ca ei au venit pe Pamant pentru a duce omenirea pe un nivel superior; educatia lor trebuie sa fie holistica, globala si spirituala. Intuitia lor este infailibila. Comportamentul lor - mesaj divin de interpretat. Aceasta idee, atat de generoasa, a fost insa compromisa de un asa-zis guru Lee Caroll, care a pus la cale o ,,miscare Kryeon" in scopuri pur comerciale, oneroase. In fapt, el strangea copii retardati sau cu handicap, despre care spunea ca vor schimba fata lumii. Este adevarat ca boala, in special bolile psihice, schimba culoarea aurei, dar de aici pana la a sustine ca aceia sunt copiii indigo este cale lunga. Multi i-au dat crezare si... banii curgeau ,,garla" ! Dar o astfel de interpretare compromite ideea generoasa de spiritualitate si elevare, catre care trebuie sa tindem.


Cum sa recunosti un copil-indigo

Vom enumera numai cateva din posibilitatile prin care am putea vedea daca micutul nostru este un astfel de copil. In general, copilul-indigo este hiperactiv; cand ii vorbesti pare cu capul ,,aiurea", dar, fiti siguri ca el aude totul. El are mereu o replica pentru a-si justifica atitudinea si... intotdeauna altii sunt de vina ! Le plac dulciurile mai mult ca altor copii ; nu par a fi foarte milosi, in realitate ei sunt plini de compasiune, si, in sfarsit, ei trec usor de la una la alta. Bine, veti spune, dar toti copii fac asta. Exact ! Dar copii-indigo mai au si altceva. Au clarviziune si clarauditie, iar mainile lor degaja o puternica energie, ceea ce puteti si dvs. constata prin simpla punere a palmelor dvs. pe ale lor. Si nu este vorba de febra. Ei au facultatea de a vedea ,,in noi", de a resimti starea noastra de spirit si, chiar ceea ce gandim noi. Au o privire care degaja maturitate, cumintenie, curatenie si grandoare sufleteasca. Cel care minte nu le poate sustine privirea. Copiii indigo trebuie sa fie recunoscuti si respectati asa cum sunt ; se poate afirma ca ei vor schimba lumea in bine. Exista supozitia ca aparitia acestor copii Indigo, de Cristal sau Curcubeu ar putea fi legata de presupusa tranzitie a Terrei si umanitatii spre o alta dimensiune, mai elevata spiritual, care s-ar putea produce in anul 2012 !
Oricum, viitorul este al lor !

Viata e o piesa de teatru,ce trebuie jucata la maxim!Asa ca nu ezitati sa profitati de ea!

adrianh

Partea II

Nevoi fundamentale ale copiiilor-indigo

Acesti copii speciali au anumite nevoi, care, unora dintre parinti le pot apare ca fiind de neatins. Depinde de noi, de nivelul nostru de educatie, cultura si civilizatie, sa incercam sa le oferim acestea. E mult ? E putin ? Cine stie... Ei vor :

1) Sa-si exprime legatura, contactul cu Divinitatea, cu constiinta divina, Solara, cu sursa primara a Universului, care le permit, prin cunoastere innascuta, sa perceapa lucrurile spirituale, esoterice, metafizice, mult mai bine si mai profund decat sunt descrise in carti, predate la scoala sau invatate la religie.

2) Sa-si traiasca adevarul interior, iar nu pe cel impus de carti, de dogme, de traditii.

3) Sa fie integri, asa cum sunt ei in totalitate, fara sa faca compromisuri cu sine sau cu altii, deci incoruptibili.

4) Sa traiasca in concordanta cu ansamblul gesturilor, actiunilor, emotiilor, gandurilor, vorbelor lor.

5) Sa slujeasca, sa fie utili, sa simta ca si ei contribuie la imbogatirea societatii, planetei, vietii, respectand Marele Plan Divin si Legea Cosmica Universala.

6) Sa traiasca liber ; sa poata refuza orice autoritate care poate fi alienanta, incatusanta si inabusitoare pentru ei. Sa nu-i fie abatute directiile proprii prin santaj, amenintare, pedeapsa, agresiune sau recompense.

7) Sa iubeasca ; sa hraneasca prin felul sau de a fi legaturile de dragoste ; el iubeste totul : oamenii, animalele, vegetalele si mineralele.

8) Sa traiasca in armonie ; se fereste de contacte dizarmonice, urate, negative ; cauta constant veselia, armonia, lumina, pacea si creativitatea.


Caracteristici principale ale copiiilor-indigo

Suntem noi in stare sa descoperim la copii nostri caracteristicile de mai jos ? Nu cum sunt ei, trebuie sa observam, ci cat de mare este capacitatea noastra de a-i intelege si a nu le mai impune principii si invataturi de pe vremea strabunicilor nostri !

Copilul indigo :
Se simte strain si pare a nu recunoaste decorul planetar, social sau cultural; isi reaminteste apartenenta la o alta Familie, spirituala, mai importanta decat cea biologica. Familia spirituala facuta sa fie inteligenta, iubitoare si creativa; ei simt o mare nostalgie dupa aceasta.
Se adapteaza greu la aglomeratie si gaseste corpul fizic constrangator si inabusitor; alimentele dense, necesare supravietuirii acestui corp, ii sunt straine; il uimeste nevoia de a urina si nu este atras de activitatea fizica.
Resimte intens angoasa despartirii ; in relatiile interpersonale o despartire, cat ar fi de nesemnificativa este pentru el angoasanta, pentru ca sufletul sau se simte separat de Sursa, de Sfera de lumina, frumusete, iubire si inteligenta.
Are sensatia de jena spirituala si se considera nedemn, legat de neintelegerea faptului ca este pe Pamant si parerea ca asta este o pedeapsa cand, de fapt, este o misiune de ajutorare si elevare pentru umanitate.
Are perceptia primitivismului sau ; se percepe in prezent barbar, monstruos, periculos si de aceea se simte fara aparare si traumatizat. El nu mai are corpul sau subtil, eteric, ci unul grosolan, material.
Are o imaginatie febrila si o viziune vasta asupra Universului ; isi imagineaza foarte usor viata pe alte planete sau in alt sistem solar, in alta galaxie si alte dimensiuni mai subtile, imaginatie nascuta din amintiri si experiente adevarate, din alte sfere de viata sau din numeroasele realitati multidimensionale in care a trait anterior.
Este hipersensibil: plange, rade foarte usor, resimte clar si rapid starile sufletesti ale celor din jurul sau, dar si al altora de pe alt continent.
Este perseverent ; simte mereu elanuri interne de progres, impotriva greutatilor, obstacolelor sau conditionarii externe.

Are viziuni grandioase sau megalomane ; este bantuit de proiecte, vise, idei, care pe altii ii fac sa rada si le considera imposibile. Dar ei le-au vazut deja realizate in alta existenta si stiu ce trebuie facut pentru a fi materializate.
Are ingeniozitate mentala, talent natural pentru inventii, are solutii, face inovatii tehnice; in sufletul sau el stie ca le-a trait sau ca exista deja, ceea ce face ca mentalul copilului-indigo sa fie viitorul mental al Terrei.
Are o mare curiozitate ; sunt copiii care intreaba mereu, care vor sa inteleaga sau adultii care nu se lasa niciodata pana nu afla raspunsuri.
Este rapid si mereu hiperactiv ; acesta este reflexul dintr-o alta incarnare, acela de a crea rapid si eficient - ca in planul subtil. Are o mare dificultate ; aceea de a se adapta lentorii din planul fizic al Terrei.
Parcurge o ucenicie rapida ; este capabil de concentrare si asimilare rapida a noului.
Are senzatia de a fi misionar ; acestea sunt ,,reziduuri"-amintiri usoare din alta existenta ca are o misiune, un mandat, o opera importanta de realizat, si anume : transformarea Terrei. ( Un copil de 6 ani a spus : ,,Sufletele misionare sunt aici pentru a ajuta tranzitia Terrei intr-o dimensiune mai subtila" ! ).
Este incapabil de minciuna ; simte valoarea exprimarii adevarului, chiar daca oamenii sunt socati sau raniti de asta. Are o mare tristete si neliniste fata de minciuna, mincinosi sau fata de afirmatia ca toata lumea minte si ca asta e normal !
Dispune de un mare potential de creativitate si simte ca moare pe dinauntru cand trebuie sa faca o munca de rutina.
Este terapeut innascut, are usurinta si dorinta naturala de a debloca emotiile si gandurile intre el si altii.
Simte un paradox al sinelui, intre a fi egal si a fi superior. Are sensatia de a fi egal si de aceeasi valoare cu toti oamenii ; in acelasi timp simte confuzie, deoarece subconstientul sau ii da sentimentul de superioritate si orgoliu spiritual. Acest paradox se rezolva in momentul cand descopera natura sa Indigo si rolul sau pe Pamant.

Are o ,,GRADINA SECRETA", ceea ce inseamna ca isi mentine viata intima, secreta, numai pentru el. De asemenea, ascunde o mare parte din cunostintele sale elevate, experienta sa, concluziile si faptele sale, pentru a evita sa fie respins, ranit sau ridiculizat. Se simt respinsi si neiubiti.
Multi considera copiii-indigo ca pe niste ,,mercenari divini", ca reformatori de sisteme planetare, pentru ca ei vin sa ajute umanitatea ca, parasindu-si conditionarile sa acceada intr-un univers subtil; ei sunt cei care impiedica reintoarcerea la ,,vechi", arhaic, anterior.
Au directionare interna, adica nu accepta disciplina impusa din exterior, deoarece ei respecta propriul ritm, timp si ,,orele lor astrale".
Copiii-indigo marginalizeaza alimentatia, nu mananca la ore fixe, ci numai cand corpul fizic le cere aceasta, sar peste mese sau mananca ,,aiurea" supa dupa felul doi, si cina - dimineata. De multe ori resping carnea, fiind vegetariei sau ,,respirieni" - se hranesc numai cu Lumina.
Copiii indigo au facultati extrasensoriale ; facultati active sau inca neactivate, care se activeaza in momentele-cheie ale existentei; au facultatea de a citi gandurile altora, facultati de telepatie, telekinezie, clarviziune, clarauditie, ei vad aura si aud muzica sferelor. Ei spun ca fac calatorii astrale in noapte, pentru a merge la ,,Scoala de noapte", unde nave spatiale le transmit informatii.
Au o karma foarte usoara, minima sau absenta, fiind puri de consecinta karmica pentru ca actele lor sunt in acord continuu cu Legea Cosmica Universala.

S-ar parea ca sunt copiii si adultii ideali. Dar cum sa-i descoperi, cum sa-i intelegi, cand noi suntem atat de incorsetati in conditionari de toate felurile, economice, sociale, politice, religioase si multe altele, dar si de incapacitatea noastra spirituala. Unii ridiculizeaza pretentia de existenta a copiiilor indigo, altii emit pareri ,,docte" despre aceasta si se cearta intre ei, dar cei mai multi sunt departe de a dori elevarea spirituala, pentru ca berea, micii, banii si masina le sunt idealul !


Radu Botez - parapsiholog

sursa:http://www.elystar.ro/
Viata e o piesa de teatru,ce trebuie jucata la maxim!Asa ca nu ezitati sa profitati de ea!