Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ball(s) of Light over Crop Circle Formations (CCF) - Part 1

Creat de sxn_b, 18 Februarie 2007, 10:44:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DepthOfField

#15
se spune in multe locuri ca acel filmulet e un fals... si nu m-ar mira deloc. Am mai spus: in ziua de azi se pot face falsuri foarte perfecte. Pe alea mai imperfecte le poti eventual banui, pe alea mai perfecte ba. What's the problem? Probabil ca si asta e un fals. Iar daca nu e fals, probabil nu se poate detecta asta. Cum spunea si Shadowman, e doar o problema de credibilitate personala. Ca sa concluzionezi "stiintific" despre acest caz, iti trebuie mult mai multe informatii conexe despre caz decat filmul in sine. Eventual se poate scrie o mica carte numai despre acest caz, daca ai informatiile pp-zise.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

alx

*urban*  ce sã zic,NU<ne place....sa privim ca hoax orice...>dar,în acelaºi timp,nu putem sã luam de bune tot felul de înregistrãri,doar gândind cã dacã alþii spun cã sunt hoax,ele de fapt nu sunt...    ºi mai apoi,aþa cum am spus la momentul respectiv,existã acolo niºte elemente care nu dau prea bine dacã ºtii ce sã cauþi,ºi nu priveºti þintã la cele 2 puncte albe(sîc,la un moment dat sunt 3,din greºealã sau din lipsã de alt material ºi pentru ca efectul scontat sã iasã bine).

ºi concluziile nu se vãd,se trag!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

sxn_b

Martorii spun ca e mult mai complexa "constructia" unui astfel de Crop Circle:

CitatIn august 1991, Gary si Vivienne Tomlinson au iesit sa-si faca plimbarea de seara, cand s'au pomenit martorii nasterii unui cerc intr'un lan:
Vivienne: Stateam pe o poteca ingusta la marginea unui lan de porumb, cand am vazut ca porumbul din dreapta mea se misca... S'a asternut ceata peste camp si am auzit un sunet ascutit. Apoi am simtit un vant puternic impingandu'ne dintr'o parte si de sus... Ne apasa pe cap, asa ca am putut cu greu sa ramanem in picioare, totusi, sotului meu i se ridica parul in cap. A fost incredibil. Apoi, vartejul de aer a parut sa se divida in doua si s'a indreptat in zig-zag.Il mai vedeam, ca si cum ar fi fost o ceatza care palpaia pe masura ce se misca... Pe masura ce disparea, ne'am pomenit intr'un cerc, cu porumbul culcat la pamant in jurul nostru... Totul s'a linistit din nou si am pastrat un sentiment mare de emotie... S'a petrecut atat de repede incat a parut o fractiune de secunda.
PS. Ar trebui sa ne oprim, nu se incadreaza in topic, si sa continuam discutia in Misterele Cercurilor Din Lanurile De Grau.  :-)

alx

nu am afirmat contrariul...pls.poþi expune ºi sursa citatului?
          alx
  ok de acord
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

sxn_b


jackie28t

Citat din: Urban din  18 Februarie 2007, 20:57:52
Pentru Ciuciulete

Ce parere ai despre acest filmulet...tot un fake, nu-i asa?
http://www.youtube.com/watch?v=cS3TTEXHqvU&mode=related&search=

Citat din: Urban din  18 Februarie 2007, 21:17:11
Am urmarit topicul..stai linistit.
insa nu vad vreo concluzie care sa argumenteze ca filmul ala e hoax...
Dar de fapt poate asa ne place....sa privim ca hoax orice...

Urban,
acel film este doar un hoax din pacate,facut in cateva ore.
Mai multe informatii le poti gasi aici: http://www.patrickwilson.com/Cropcir.html
Te rog da pagina acolo in jos si apasa unde scrie: Close-up's of the objects.
Acolo vei gasi cateva teorii si rezultatul.Ca celor de mai jos.
Sper sa fie de ajutor. 8-)

CitatThe controversy continues...
Crop Circle officianado Colin Andrews (pictured left looking reverentially up at something...?) has recently announced that a Mr John Wabe has confessed to making the video at 'First Cut Studios' in Bristol, UK. He says there is a video taped confession where all is revealed as to how and why the video was produced. Can't wait to hear the details of how Wabe did it! However Mr Andrews is, so far, keeping rather mum on the juicy details. Yesterday, in my impatient enthusiasm, I 'phoned British Telecom to get "First Cut Studios" number. Unfortunately, it would seem that they must be an ex-directory outfit. (since BT have no record of them) Ah well... here are some links to the various announcements and statements flying about at the mo'

Oliver's Castle video: John Wabe filmed confession - Open Statement from Michael Glickman.
http://www.cropcircleconnector.com/CPRI/wabe99.html

Colin Andrews response to Michael Glickman - Olivers Castle Confession.
http://www.cropcircleconnector.com/CPRI/wabe99c.html

The final photogramic evidence against Olivers Castle formation by Freddy Silva
http://cropcircleconnector.com/CPRI/wabe99d.html


Nox

Am extras aceste mesaje din topicul "Selectii" de la categoria "Video [legaturi]" si i-am dat un titlul relevant "Ball(s) of Light over Crop Circle Formations (CCF) - Part 1" pentru a continua discutiile pe acest subiect.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee