Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tabara de vara TERRA DANUBIA (special pt membrii Rufon)

Creat de Urban, 21 Iunie 2007, 16:53:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

6, 7, 8 Iulie 2007

Asa cum aminteam mai devreme prin alt post deja sters de catre moderatori....propun o intalnire intre membrii forumului Rufon in Delta Dunarii.
Fara indoiala ca ambientul Deltei poate fi gazda multor discutii referitoare la fenomenul OZN si in acelasi timp poate ca intalnindu-ne fata in fata va face sa dispara atutudinea de iritare si aroganta existenta pe forum...
Mi am permis sa trimit deja anumitor membrii ai forumului un plan succint al expeditiei insa gasesc de cuviinta ca ar trebui postat pentru ca exista posibilitatea ca mult mai multa lume sa doreasca sa vina si sa participe.

Pe scurt:

In functie de numarul de membrii care vor dori sa vina vom inchiria un microbuz in Bucuresti care ne va transporta de la Bucuresti la Mahmudia si inapoi....Pentru cei care locuiesc in provincie se vor deplasa pana la Bucuresti cu trenul iar in Bucuresti urmeaza sa stabilim un punct de intalnire de unde vom decola in directia Deltei cu microbuzul...
Tabara dureaza aproximativ 3 zile, timp in care vom avea discutii pe marginea fenomenului, vom cutreiera baltile si lacurile Deltei (mai stii...poate vom vedea si vreun OZN)...si vom beneficia de extraordinara ospitalitate a gazdelor...

Mai jos aveti un plan detaliat al cabanelor (2 la numar) si al intregii pensiunii unde veti putea observa deja numarul de locuri ocupate....
Zonele gri reprezinta locatiile unde va puteti amplasa corturile (aici trebuie mentionat ca data fiind capacitatea redusa a pensiunii de maxim 12 persoane vom fi nevoiti sa facem si un pic de camping....insa loc este berechet....aveti acces la toalete impecabile de altfel si extrem de curate....sala de mese unde vom manca cu totii si asa mai departe...ca stati in cort sau in cabana e acelasi lucru....temperatura este ideala noaptea si nu o sa tremurati de frig...)
Un alt lucru bun este ca vom merge cu microbuzul si puteti cara destule bagaje cu voi insa acum nu e neaparat nevoie sa veniti cu cate 20 de undite si lansete fiecare...
Astept in MP inscrierile voastre pentru repartitia in zonele ramase libere sau camping.....
Ca pret....fiecare trebuie sa aiba la el cel putin 3 milioane de lei...

Pentru detalii aveti website  http://deltadunarii.weblog.ro

TERRA DANUBIA 2007

Urban

Urban

Precizari:

In schema pensiunii ceea ce vedeti ocupat sunt deja membrii Rufon....

Dreamy

Sunt pe lista, conteaza pe mine!!
Sincer abia astept sa merg, ideea imi surade mai ales ca am citit cu interes realatarile lui Ryn din Amintiri din Ufologie.
Apropos Ryn, nu te tenteaza o noua aventura in Delta???
Pentru toti cei dornici de o mini-vacanta UFO-logica si de relaxare este binevenita...apa, soare, peste....foc de tabara(avem voie??)
Daca nu ma insel fiecare poate veni cu jumatatea, NU??

Urban

Eeeee....acum nu mai are importanta....
Viitorul ne intereseaza pe noi....

Urban

spooky

eeee... aici gresesti

ba are importanta

pentru ca, era frumos ca sa imi fi spus aceste informatii si faceam un anunt pe forum sa il vada toti, cu tot cu informatiile organizatorice, cati sunt, cu ce se merge, la cat se pleaca, care e programul (daca exista), cat costa toata treaba, etc... sunt multe detalii de care trebuie tinute cont. am inteles ca ar fi microbuz si vapor... cum e pana la urma? si/si sau si/sau

poate unii vor sa vina cu masina propie, poate nu avem toti loc in microbuz... eh... multe detalii.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Urban

Nu-ti face tu probleme....chestia asta o organizez eu....
Inclusiv microbuz...plimbari cu barca si asa mai departe....
Cat despre detalii, in primul mesaj sunt toate detaliile...inclusiv pret si asa mai departe..
Despre masina proprie...un sfat (prietenesc de altfel)....nu se merita...praf....oboseala....etc etc...plus ca probabil vrei sa bei si tu un spritz sau doua....sau vrei sa bei coca cola (na ca am facut si reclama)...

Un microbuz are 19 locuri...suficient....daca depasim 19 persoane...mai inchiriem unul....nu-i bai :mrgreen:

lylyt_ice

Daca as fii fost acoloooo....as fii fost prima pe lista,din pacate nu pot ca-i prea departe,dar va spun de pe acum;nu cumva sa uitati ce-i mai principal....pirostriile si o oala mare pentru ciorba de peste...!!! :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Urban

Citat din: spooky din  21 Iunie 2007, 17:58:41
cati sunt...
Vom vedea cati sunt...deocamdata inca se fac inscrieri...

cu ce se merge...
Microbuzul din Bucuresti pana la Mahmudia...traversam cu barca cu motor si atat....si bineinteles la intoarcere retur....
In timpul sejurului se face o excursie cu barca prin toata Delta (maxim 4 persoane la un drum)

la cat se pleaca...
Data fixa 6...7....8  Iulie
Vom pleca Vineri 6 in jurul orei 4 dimineata....trafic redus...racoare...etc...etc

care e programul (daca exista),
Urmeaza sa il afisez....

cat costa toata treaba...
Maxim 3 milioane de lei de fiecare persoana....(fara microbuz...probabil o sa impartim in mod egal plata la microbuz)

...am inteles ca ar fi microbuz si vapor...
De microbuz ti-am zis mai spus....despre vapor nu a fost vorba....ci despre o barca cu motor...

poate unii vor sa vina cu masina propie, poate nu avem toti loc in microbuz...
Ti-am zis mai devreme ca nu vine nimeni cu masina....care vrea sa se duca cu masina o face si singur....nu are nevoie de tabara...tocmai asta e ideea, ca trebuie sa mergem toti cu microbuzul...si in afara de asta te scuteste pe tine de condus si chiar poti sa gusti cate ceva pe acolo....nu ti se pare mai convenabil ? :-D

Urban

Stiri de ultima ora.....
Cele doua cabanute sunt ocupate.....integral....

Astept in continuare cererile de inscriere...

Nox

Citat din: urban
Maxim 3 milioane de lei de fiecare persoana....(fara microbuz...probabil o sa impartim in mod egal plata la microbuz)

Asta ce include? Cazare, mancare....? Cate feluri de mancare...etc. Daca vin cu cortul de ce trebuie sa platesc cazarea? Sau platesc doar campingul? Daca nu imi place mancarea din delta...vin cu provizii... Sincer mi se pare cam mult. Oricum astept detalii despre ceea ce este inclus in pret.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

spooky

Citat din: Urban din  21 Iunie 2007, 18:00:52
Nu-ti face tu probleme....chestia asta o organizez eu....
Inclusiv microbuz...plimbari cu barca si asa mai departe....
Cat despre detalii, in primul mesaj sunt toate detaliile...inclusiv pret si asa mai departe..
Despre masina proprie...un sfat (prietenesc de altfel)....nu se merita...praf....oboseala....etc etc...plus ca probabil vrei sa bei si tu un spritz sau doua....sau vrei sa bei coca cola (na ca am facut si reclama)...

Un microbuz are 19 locuri...suficient....daca depasim 19 persoane...mai inchiriem unul....nu-i bai :mrgreen:
Uite ca imi fac probleme daca vreau sa particip si mai ales sa o pun sub titulatura "special pentru membrii rufon".
Referitor la masina, poate sunt unii care vor sa vina cu masina propie, nu vorbesc doar de mine. Eu incerc sa aflu detaliile, sa stiu daca pot veni si daca am nevoie sau nu de masina etc.

Iar cat priveste lista participantilor, nu vad de ce ar fi secreta... ne ascundem de ceva anume???
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Urban

Citat din: bluemoon8520 din  21 Iunie 2007, 18:24:02
Asta ce include? Cazare, mancare....? Cate feluri de mancare...etc.
In 3 milioane de lei este inclusa cazarea si masa....mic dejun...pranz si cina....cate trei feluri de mancare si la discretie....adica mananci "cat duci"....pana pleznesti...

Daca vin cu cortul de ce trebuie sa platesc cazarea? Sau platesc doar campingul?
Logic ca nu mai platesti cazare...platesti doar camping (jumatate din pretul cazarii in cabana sau vila....)

Daca nu imi place mancarea din delta...vin cu provizii... Sincer mi se pare cam mult. Oriucum astept detalii in ceea ce este inclus in pret.
Nu cred ca nu o sa iti placa mancarea din Delta....mie pestele nu imi place de nici o culoare insa somnul si salaul pe care l am mancat acolo nu se compara nici pe departe cu nici o friptura din lume....
Sunt foarte pretentios la mancare.....trebuie sa ma crezi pe cuvant....
Iar daca ti se pare cam mult.....imi pare rau.....dar fa o comparatie cu un sejur de 3 zile la mare si vezi diferentele.....sincer, nu dau Delta Dunarii pe mare.....
Vrei sa vii, esti invitat.....daca ti se pare prea mult, ramai in Bucuresti....no problem...

Urban

Sub titulatura "special pentru membrii Rufon" am pus eu mesajul....daca te deranjeaza poti sa il schimbi in Tabara de vara a lui Baaron....e totuna....
Despre masina e a treia oara cand iti explic.....mergem cu microbuzul...."nu toti au masina proprie" si nu cred ca cei care nu au masina si-ar dori sa incalece trenurile noastre frumoase....in primul rand poate ca ar trebui sa te gandesti la altii ....nu la tine....si eu pot sa ma duc cu masina, ....ideea este ca eu incerc sa fac ceva pentru toti, nu pentru unul sau doi.....

Referitor la lista....membrii care vin doresc sa le fie pastrata confidentialitatea....merg sa se relaxeze...nu sa faca caz din excursia asta...

Ok?
Deci mergi sau nu...ca sa stiu?
Iar titulatura poti sa o schimbi daca deranjeaza....