Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Unde plecam dupa ce murim?

Creat de jackie28t, 09 Iunie 2007, 09:34:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

daos

Citat din: Nox din  21 Ianuarie 2010, 23:58:17
Pfff, ce îmi place mie de voi cei care vã faceți atâtea griji pentru copii și adolescenții care intrã pe acest forum. Nimic nu poate întrece aberațiile de genul cã lumea a fost creatã în 6 zile de o ființã imaginarã aflatã din cer.
1. Mda. Poate ca pe undeva ai dreptate. Ateismul nu duce la schizofrenie, dar poate duce la ceva nevroze obsesionale sau la paranoia (vezi Ceausescu).
2. Dumnezeu nu e nici pe departe o fiinta imaginara. Este o realitate. Dar nu se reveleaza decat la prea putini. Si aceia poate ca sunt unul la miliarde. Si aceia nu se incadreaza la paranormali, ci sfinti.
3. Lumea eu unul cred ca a fost facuta in 6 zile, dar nu gandi la zilele din punctul de vedere al omului material. Timpul e relativ. Esti pasionat de stiinta, mai citeste despre Einstein.
4. Nicknameul tau este Nox, probabil vine de la civilizatia NOX din serialul StarGate. Vezi ca a aparut si Continuum, cu idei care cam tind spre conceptele religioase pe care tu le repugni.

Shadowman

          "Unde plecam dupa ce murim?"  :roll:
In oferta turistica sunt cuprinse doar doua destinatii,fara bilet de intoarcere : PARADISUL si INFERNUL !
Pina la aparitia pe piata a altor tour-operatori,care sa ofere un pachet de servicii diferit ( obiectiv,transport,cazare,plimbari,servicii de divertisment,inchirieri masini etc...) va trebui sa ne multumim (ori sa ne ingrozim) cu ofertele actuale...
Pentru cei care doresc sa afle impresii de calatorie : http://www.youtube.com/watch?v=CcJ_zsxfhxc
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Nox

Citat din: daos din  29 Ianuarie 2010, 13:16:47
4. Nicknameul tau este Nox, probabil vine de la civilizatia NOX din serialul StarGate. Vezi ca a aparut si Continuum, cu idei care cam tind spre conceptele religioase pe care tu le repugni.

Da... sau din latinescu nox (nyx), care înseamnã noapte.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

  Alte impresii de calatorie ale celor care-au vizitat iadul si raiul :
http://www.youtube.com/watch?v=ySQtmDtYZbQ   ( vizitatori Rai  :rainbow: )
http://www.youtube.com/watch?v=qiJ8u_IFkZ0       ( vizitatori Iad  :evil: )
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Ronin

Pentru analistii sensibili din lumea credintei rationale:


Deuteronomul 18:9 Dupã ce vei intra în þara pe care þi-o dã Domnul, Dumnezeul tãu, sã nu te înveþi sã faci dupã urâciunile neamurilor acelora.
Deuteronomul 18:10 Sã nu fie la tine nimeni care sã-ºi treacã pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care sã aibã meºteºugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrãjitor,
Deuteronomul 18:11 de descântãtor, nimeni care sã întrebe pe cei ce cheamã duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care sã întrebe pe morþi.
Deuteronomul 18:12 Cãci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; ºi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tãu, pe aceste neamuri dinaintea ta.
Deuteronomul 18:13 Tu sã te þii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tãu.
Deuteronomul 18:14 Cãci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultã de cei ce citesc în stele ºi de ghicitori; dar þie, Domnul, Dumnezeul tãu, nu-þi îngãduie lucrul acesta.

De ce toate aceste restrictii din partea lui Dumnezeu pentru "stiintele ezoterice" ???!!!
Vorbesc din punctul de vedere al unui crestin dar si celorlalte religii, numite aici "neamuri". Aceste "neamuri" practicau intens "ezoterismul".
Nu cumva Dumnezeu stie mai multe decat noi ?
O restrictie apare, din partea unui parinte pentru copilul sau, atunci cand "practica" respectiva ar dauna grav copilului. In contextul de mai sus, mesajul lui Dumnezeu nu se adreseaza doar unei persoane ci intregului popor (stat).

Prin comparatie, daca esti sincer cu tine insuti si ei acest raport biblic ca fiind "intelligence", deci o informatie reala, poti intelege ca toti cei care practica, sub o forma sau alta, "stiintele ezoterice", nu se gasesc intr-o relatie de natura spirituala cu Dumnezeu ci cu alte spirite-fiinte, numite popular draci.

Deci, iata cum institutiile prezidentiale (sau orice alta institutie din stat) se intorc la genul de practici si consiliere pe care le putem descoperii in mai toate marile imperii sau la mai toti oamenii puternici ai timpurilor. Incepand de la Egipt, Babilon si pana la Imperiul Roman.
Pe scurt: toti acesti oameni se inconjoara (constienti sau nu) de emisari ai "spiritelor".

Mai jos voi pune cateva definitii legate de spiritism, spiritist si medium spiritist.

- SPIRITISMUL: este stiinta, filozofia si religia vietii constiente, bazate pe comunicarile realizate de mediumii spiritisti, cu cei care traiesc in lumea spiritelor.

- SPIRITIST: este cineva care crede, ca baza a religiei, in comunicarea cu lumea spiritelor prin intermediul mediumilor si care-si modeleaza caracterul conform celor mai inalte invataturi derivate din aceste comunicari.

- MEDIUM SPIRITIST: este o persoana al carei organism este sensibil la vibratiile din lumea spiritelor prin care inteligentele de dincolo sunt capabile sa transmita mesaje si sa produca fenomene spiritiste.


Inteligentele de dincolo sunt acele "inteligente" numite popular draci, inteligente cu care Dumnezeu ne "recomanda" sa nu intram in contact prin nici un fel de practica "ezoterica". De ce ?
Orice parinte sau prieten isi sfatuieste copilul sau prietenul sa nu aiba anumite contacte "ezoterice" deoarece sunt periculoase in ciuda faptului ca ele te fac sa te simti deosebit. Un mic zeu !

Definitia vindecarii spiritiste:
Vindecarea spiritista este un dar al unor mediumi si este exercitata de, si prin influenta fiintelor - spirit descarnate... pentru vindecarea mentala si fizica a bolilor omenirii. Fiintele spirituale combina fortele lor curative cu magnetismul si energia vitalizatoare a mediumului si o transmit pacientului.

Termenii "magnetism" si "forte magnetice", folositi frecvent de spiritisti au fost imprumutati de la fizicienii italieni Galvani si Volta (sec. XVIII) si prin extindere s-a nascut teoria "magnetismului animal" (care ar fi asemenea unui fluid electric).
Imprumutul unor asemenea termeni din stiinte se va repeta cu frecventa mare in decursul timpului, atractia pentru expresii grandilocvente fiind una din "slabiciunile spiritelor".
Teoria "magnetismului" a gasit multi adepti in Europa prin 1780 si mai ales in Anglia dupa 1847.

Pe la 1775, Dr. Friederich Mesmer (decedat 1815), medic austriac, a dezvoltat ideea de "magnetism animal", "somn magnetic", si inducerea somnului prin "transa magnetica"; aceasta practica s-a numit mesmerism, apoi hipnotism.

Cateva date despre hipnoza:

Hipnoza se bazeaza pe supunerea unei persoane vointei si autoritatii alteia, individualitatea persoanei supuse confundandu-se cu a celei care hipnotizeaza. Subiectul (persoana hipnotizata) actioneaza la vointa hipnotizatorului, devine instrumentul lui, facand orice sugereaza inductorul transei somnambulice.

"Cand subconstientul se afla sub hipnoza el devine sesceptibil (deschis) la sugestii din afara...Cum putem fi siguri ca vreun contrabandist astral din lumea spiritelor nu va patrunde in subconstient in starea de transa hipnotica, exercitand arta lui oculta, asa cum face mediumul in transa ?"
(Teoria Reincarnarii de Witte Miller.)

"Hipnoza psihica este cel mai puternic mijloc de sugestie. Ea este impunerea vointei unei persoane asupra alteia si supunerea eului unuia, celuilalt. Cel hipnotizat renunta la discernamantul personal si-si supune autonomia. Dupa ce cineva a fost odata hipnotizat, este mai usor sa fie hipnotizat a doua oara...
(Referat prezentat la Institutul de Igena Mintala, Harding Sanitarium, Worthington, Ohio, 12-15 nov. 1956)

Hipnoza clinica slabeste garda mintii (vointa), pe cand hipnoza spiritista face un pas mai departe deschizand usa mintii acelor "spirite" de dincolo care pot controla mintea omului...

Dumnezeu a facut din minte o citadela constienta de sine prin inteligenta, ratiune si control moral. Vointa omului este garda, santinela acestei citadele pe care nici Dumnezeu nu o forteaza. O invazie a mintii de catre o alta vointa, supunerea acestei citadele care Dumnezeu a intentionat sa fie suverana si inviolabila este straina conceptului biblic de libertate (liber arbitru) in alegere si responsabilitate. Cand garda se preda invadatorului psihic, citadela este predata, cucerita. Din vechime, aceasta "tehnica de control" a facut parte din repertoriul necromantiei, cum face si astazi.
http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?39019.15
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Shadowman

#125
        :star: SUPER OFERTA !  :star:
"55 de lei, biletul dus-întors în iad"
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Bucuresti-55_de_lei-biletul_dus-intors_in_iad_0_199180505.html


" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Ronin

Experienþele din apropierea morþii s-ar datora dioxidului de carbon

Citim aceastã ºtire, apãrutã pe portalul ScienceDaily.com, precum cã nivelul ridicat de dioxid de carbon ar explica "experienþele din apropierea morþii".

Experienþele din apropierea morþii (pentru pacienþi ce au intrat în stop cardiac ºi apoi au revenit la viaþã) includ senzaþii precum: luminã puternicã în faþa ochilor, un sentiment de pace ºi bucurie, aparenta întâlnire cu entitãþi mistice. Toate aceste senzaþii ar putea fi "rodul" nivelului ridicat de bioxid de carbon din sânge, au ajuns la aceastã concluzie cercetãtorii de la BioMed Central, care ºi-au publicat concluziile în revista medicalã "Critical Care" ºi care au investigat evenimente ciudate în cazul a 52 de pacienþi care s-au aflat în stop cardiac.

Zalika Klemenc-Ketisa a lucrat cu echipa sa de cercetãtori de la Universitatea din Maribor (Slovenia) pentru a investiga pacienþii având experienþe în apropierea morþii. Ea a spus cã "Am gãsit cã acei pacienþi care au experimentat fenomenul aveau niveluri foarte ridicate ale dioxidului de carbon în sânge faþã de cei ce n-au experimentat acest fenomen". Ea a mai adãugat cã experienþele din apropierea morþii n-au avut corelaþii cu sexul, vârsta, nivelul de educaþie, credinþa religioasã sau frica de moarte.

Sunt ºi eu curios...Am citit despre un caz în care cineva care a avut o asemenea experienþã în apropierea morþii, ºi care a vãzut-o ºi pe mãtuºa sa moartã la capãtul tunelului de luminã. Da, dioxidul de carbon, o sã spunã oamenii de ºtiinþã, numai cã este o problemã. Mãtuºa murise cu foarte puþin timp înainte, iar pacienta nu ºtiuse de moartea ei, în momentul în care a intrat în stop cardiac. Cum a acþionat dioxidul de carbon în acest caz? Sã ne explice doamna Zalika Klemenc-Ketisa.

Sursa:
http://www.lovendal.net/wp52/experientele-din-apropierea-mortii-s-ar-datora-dioxidului-de-carbon/
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

romulus

CitatCum a acþionat dioxidul de carbon în acest caz? Sã ne explice doamna Zalika Klemenc-Ketisa.
Sau cum explica dioxidul de carbon din sange faptul ca, persoane supuse unor interventii (fie de chirurgie fie de resuscitare) au putut reda exact ce au discutat medicii si asistentele, ce instrumentar au folosit and so on ....!!!
Stii cum e asta cu dioxidul? Ca in bancul cu puricele : Un cercetator sedea cu o rigla in mana si striga puricelui :
-Sari ! Ii masura cu o rigla saritura si apoi nota in carnetel performanta ..: "5 cm si juma'"
La un moment dat i-a venit ideea sa taie picioarele sugatorului de sange nevinovat, sa vada reactia ; ia o foarfeca ii taie picioarele si zice :
-Sari  !
"Animalu' " nimic; nu mai sare ?!
Savantul noteaza  atunci tacticos in jurnal : "cand i se taie picioarele, puricele nu mai .....aude "
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Ronin

Astral Projection presupune ca omul are si un corp astral care poate "calatorii" in afara celui fizic.
Va dati seama ce poate face un "ofiter de informatii" cu o asemenea capacitate.
Ar fi nevoie de servicii de contraspionaj astral.

Nu sunt singurul care afirma ca experientele extra-corporale, deci astrale, sunt rezultatul unor combinatii chimice (etc.) la nivel de creier, naturale sau provovate, si ca in realitate astralul nu exista si ca "omul astral" nu se duce niciunde dar ca in aceasta situatie pe frecventa creierului nostru intra anumite forte necunoscute (sau ignorate) care transmit o informatie reala subiectului asa incat tehnica folosita sa fie veridica si validata.

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?10163.last
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Serban M

Nu exista sceptic capabil sa aduca argument impotriva experientelor NDE care sunt notate de catre numerosi doctori.

Experiente in care au fost relatate intamplari reale, la o distanta imensa de patul pacientului aflat in coma.

Deci ronin, cum stam cu chimicalele alea ?  :-D

mistic

unde plecam dupa ce murim? cel mai sigur raspuns il obtii cand mori :roll:
rai si iad? intrebarea buna ar fi ce este raiul si ce este iadul?
o gramada de religii spun cam ce ai pati dupa moarte insa nu te poti baza pe ele pentru ca defapt nu stii care teorie e corecta, pur si simplu nu poti spune ca cineva are dreptate daca nu cumva ejti sigur ca el a murit si sa intors.

Serban M

De ce iad sau rai ? numai atat crezi ca exista ? dar reincarnare ? dar alte dimensiuni ?

i1414xy

Citat din: Sirius13 din  12 Aprilie 2010, 09:02:30
De ce iad sau rai ? numai atat crezi ca exista ? dar reincarnare ? dar alte dimensiuni ?
Ce mare prostie-i reincarnarea asta! Am citit intr-o carte ca un german , al carui frate murise in WW2 poposeste la o familie de tarani, care pe langa printre animalele pe care le aveau, era si un magar , pe care taranii il nimisera Naser,  numele fratelui german decedat fiind tot Naser. Germanul acesta credea in reincarnare si -atunci cand a intrat la acei tarani, magarul respectiv era in apropiere si-o inceput sa rage la el. Atunci taranii au alungat magarul mai deoparte, pronuntand si numele de Naser. Germanul cand o auzit de naser o zis:  "el este , e fratele meu Naser , de-aia cand am intrat a strigat la mine", :-D :-D taranii o ramas muti la asta, apoi germanul i-a rugat pe tarani sa-i vanda magarul, dar acestia s-au opus pt. ca se ajutau de el la treburi. Dar germanul sustinea ca e fratele lui reincarnat si e in stare sa platesca oricat, iar intr-un final taranii au cedat, deoarece unul le-a spus: "dai-l mai, nu vezi ca-ti plateste ca pe-un Mercedes" si i l-au dat. :-D :-D
Si germanul l-a luat acasa pe "fratesu".  :-D :-D. Va dati seama unde-a ajuns prostia omenesca. Mai mare prostie ca asta nu exista.

Numai rai si iad exista dupa moarte, locuri pe care omul le poate vizita inca din viata asta . Reincarnare , alte dimensiuni, bla, bla bla, asteas- apa de ploaie , nimicuri.

Serban M

#133
Citat din: i1414xy din  12 Aprilie 2010, 15:51:36
Ce mare prostie-i reincarnarea asta! Am citit intr-o carte ca un german , al carui frate murise in WW2 poposeste la o familie de tarani, care pe langa printre animalele pe care le aveau, era si un magar , pe care taranii il nimisera Naser,  numele fratelui german decedat fiind tot Naser. Germanul acesta credea in reincarnare si -atunci cand a intrat la acei tarani, magarul respectiv era in apropiere si-o inceput sa rage la el. Atunci taranii au alungat magarul mai deoparte, pronuntand si numele de Naser. Germanul cand o auzit de naser o zis:  "el este , e fratele meu Naser , de-aia cand am intrat a strigat la mine", :-D :-D taranii o ramas muti la asta, apoi germanul i-a rugat pe tarani sa-i vanda magarul, dar acestia s-au opus pt. ca se ajutau de el la treburi. Dar germanul sustinea ca e fratele lui reincarnat si e in stare sa platesca oricat, iar intr-un final taranii au cedat, deoarece unul le-a spus: "dai-l mai, nu vezi ca-ti plateste ca pe-un Mercedes" si i l-au dat. :-D :-D
Si germanul l-a luat acasa pe "fratesu".  :-D :-D. Va dati seama unde-a ajuns prostia omenesca. Mai mare prostie ca asta nu exista.

Numai rai si iad exista dupa moarte, locuri pe care omul le poate vizita inca din viata asta . Reincarnare , alte dimensiuni, bla, bla bla, asteas- apa de ploaie , nimicuri.

Mare mare prostie in lumea asta ! atat de mare incat mai mare prostie ai zis tu.

Daca exista iad si rai = alte dimensiuni. Deci ? imi dau seama unde a ajuns prostia omeneasca. Pana acolo unde cineva crede ca sufletul, dupa moarte, va fi indesat intr`un puci cu slanina si ars la foc de tabara de un nene cu coarne si trident, acest nene fiind invincibil, desi sufletul nu are simturi ale mintii, el tot e pedepsit aspru daca a pacatuit pe timpul vietii.... daca e suflet.... si multe daca, desi aruncam cu pietre in teorii care nu ne convin, le ridicam pe piedestaluri imense pe cele care ne convin.

Intrebarea mea e in continuare.... ce face acel salbatic din trib care a omorat gramada de oameni ca sa supravietuiasca ? el nefiind introdus in doctrinele almanahului sau domesticit prin taina lui iisus ? dar ce vina are el ca traieste in jungla si nu a auzit de crestinism sau alte religii facute de ai lui tovarasi mai bine imbracati de peste mari si tari ? el unde merge ? in rai pentru ca nu a stiut sau in iad pentru ca nu a stiut ?

Dar ce te faci cu ala care se naste orb-surdo-mut si traieste toata viata in intuneric fara sa stie aproape nimic.... ala pentru ce s`a nascut, dar ala retardat mental ? ca sa mearga in rai sau in iad ? si de ce ? pai ce fapte sa faca nene daca e inapt la orice fapta ? sau ii masoara nenea Dzeu pe asa zisa lista neagra (a lui mos craciun de altfel) gandurile negative si pozitive ? de parca ar stii ce inseamna asta !!!!!!

HALAL iad si rai in cazurile de mai sus. Deci ? ce e mai comic, reincarnarea sau cele doua taramuri, iad si rai ?

i1414xy


Cand am spus "alte dimensiuni" m-am referit la gauri negre si nushtiuce porti prin univers si alte teorii de acest gen care-s vorbe-n vant.

Simturile sufletului dupa moarte sunt ca simturile trupului in viata, sufletul dincolo va simti durerea sau bucuria si dulceata.



Salbaticul  din trib  nu va fi judecat dupa cum vom fi judecati noi dei din civilizatie, si nu cred c-o s-ajunga-n iad.   Iar cel  orb-surdo-mut sau retardat mental au locul asigurat in rai, chiar daca poate unii au unele pacate acestea nu vor fi luate in considerare.

  Bine ,, nu crezi nici in rai nici in iad, dar tu chiar crezi ca un om ca Hitler, din civilizatie, din toate timpurile, care toata viata a ucis, a torturat, a chinuit, a cotropit, a provocat numai suferinta, si n-ar fi avut nici o remuscare, chiar daca multi i-ar fi spus ca greseste,  chiar crezi ca un asa om scapa basma curata, moare si gata, chiar crezi ca oamenii  astia rai nu vor primi nici o pedepsa pt. tot raul pe care l-au facut in viata pe pamant? Nah