Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN-uri peste Santiago Chile 2007

Creat de Unidentified, 21 Mai 2007, 21:10:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Unidentified

Dupa cum spune si titlul ,niste ozn-uri planeaza si executa manevre intr-un mod curios :) .Pe langa faptul ca ma enerveaza tastatura si musca care-mi bazaie monitorul ,filmuletele sunt interesante .
Suspect este muntele ala de acolo ...  :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=BlFm7kzzp2Q
http://www.youtube.com/watch?v=ILPIXu6hzF8
http://www.youtube.com/watch?v=5pU1vzGhMMw


Arckadii

unul dintre cele mai bune filme de acest gen. chiar interesant.
poate fi vreun proiect secret terestru?

Ark

Anna

#2
In februarie 2007 armata chiliana a anuntat ca publica arhivele UFO stranse de mai bine de 30 de ani. Interesant este de studiat si dosarul referitor la cazul capturarii in 2000 a unui UFO de catre marina militara, mai ales ca exista si un film despre aceasta.
Pe 27 martie 2000 un avion militar a raportat intalnirea cu un UFO care masura 40 m lungime la o altitudine de 1000 m, si la 100km distanta de capitala statului Chile.
Ar fi interesant de studiat aceasta arhiva....cred ca e deja tradusa si in engleza(eu pot sa o citesc si in spaniola nu ma deranjeaza).
Revenind la filmulete: pararea mea e ca sunt reale. cel putin ultimele 2 sunt 100% reale.

Nox

Primul si al2lea film mi se pare suspecte.
--cameramanul avea camera pe trepied (100%).
--cameramanul nu a incercat sa faca zoom (profesionist sau amator tot vei incerca sa faci zoom).
--iar primul film se taie exact cand nava iese de pe backgroundul cu muntele...

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

loreley

          Misterul Xendra
         
         Fenomenul ,,contactatilor", al celor ce pretind ca se afla de bunavoie în contact cu extraterestrii – de la care primesc în permanenta instructiuni – este înrudit cu rapirile OZN. Un caz recent din Chile atrage atentia asupra formelor noi pe care fenomenul contactatilor îl ia în secolul XXI.
         Misterul Xendra
         
         Fenomenul ,,contactatilor", al celor ce pretind ca se afla de bunavoie în contact cu extraterestrii – de la care primesc în permanenta instructiuni – este înrudit cu rapirile OZN. Un caz recent din Chile atrage atentia asupra formelor noi pe care fenomenul contactatilor îl ia în secolul XXI. O poarta catre un alt univers?
         Dupa spusele unui mare numar de martori, în ziua de duminica 31 martie 2002, în jurul prânzului, pe un platou din parcul national Los Cipreses de lânga orasul Rancagua (Chile), a aparut un arc ,,albastru" sau ,,luminos", lat si înalt de 4 metri. 24 de persoane, unii dintre ei membri în Grupo Rama, secta de tip ,,new age", au intrat pe sub aceasta poarta, disparând pur si simplu pentru cei ramasi sa-i priveasca, sau, dupa alti martori, devenind imateriali, fara a disparea complet. ,,Dincolo" ei au întâlnit câteva personaje nepamântene, umanoizi cu capul plesuv si purtând robe lungi albe, care îi asteptau si de la care au primit mesaje individuale, în general despre dorinta extraterestrilor de a-si consolida prezenta în aceasta parte a lumii. În perioada care a urmat, multi dintre martori au expus, în conferinte publice, aceste mesaje.O manifestare pregatita cu grija
         Ufologul peruan Sixto Paz, care a organizat actiunea, spune ca acest fenomen, pe care-l numeste ,,Xendra", este o poarta catre o realitate paralela. Ea s-a mai petrecut si înainte, dar nu la aceasta scara. De data aceasta trecerea colectiva fusese anuntata din timp, înca din februarie 2002. În acest scop Paz, care spunea despre sine ca este un ,,contactat", i-a convocat pe cei interesati la Rancagua, pe data de 29 martie 2002 la un ,,Congres International de Contact Extraterestru" care urma sa dureze trei zile. Au fost foarte multi curiosi care au raspuns la acest apel. Paz a supravegheat cu multa atentie modul în care ei au campat în apropierea platoului din fata canionului Rio Cipreses, unde urma sa aiba loc întâlnirea si a organizat si o sesiune de rugaciuni si meditatie care sa preceada evenimentul. La momentul potrivit el a fost cel care a spus ca a început formarea arcului albastru în aer, dupa care arcul a si aparut în mod miraculos.
         Ufologul chilian de 28 de ani, Camilo Valdivieto, spunea ca a asistat la eveniment fara sa treaca el însusi pe sub aceasta poarta – pe care a numit-o ,,dimensionala" – ca si cum ar fi fost un prag spre o alta realitate. Valdivieto a confirmat multe dintre detaliile relatate de Paz si a subliniat ca martorii erau în general persoane cu o buna pregatire, majoritatea studenti. Sunt si contestatari
         Un alt ufolog, Eduardo Fouri, investigator pentru Centro de Fenomenos Aereos Anomalos (CEFAA) din Chile, afirma dimpotriva ca si el a fost de fata dar nu a vazut nici un fel de arc luminos. Paz ar fi selectionat nu 24 ci doar sapte voluntari pentru a traversa ,,Xendra" si nici unul dintre acestia nu s-a dematerializat. Pentru ca lucrurile sa fie si mai confuze, Gustavo Rodriguez, secretar national al CEFAA, a subliniat ca Fouri este doar un colaborator extern si opiniile sale nu le reprezinta pe cele ale centrului. În fapt, CEFAA nu avea nici o opinie în acest sens, neavând informatii suficiente, nefiind invitata la întrunire si nediscutând niciodata cu Sixto Paz. Într-un interviu cu Terra Chile, Paz insista chiar si dupa aceste luari de pozitie ca evenimentul a avut loc aproape întocmai cum a fost prezis. În organizarea întâlnirii el a dorit sa asigure ,,frecventa vibratorie potrivita intrarii în Xendra". Pentru aceasta trebuia sa evite formarea unei multimi prea mari, din persoane insuficient pregatite, ceea ce nu a reusit în totalitate.
         La toate cele de mai sus se adauga si nefericita asociere dintre data evenimentului si ziua de 1 aprilie, când urma sa apara în ziare relatarea evenimentului. Specialistii sunt de parere ca ne confruntam cu un caz tipic al controversatului fenomen al contactatilor, început cu George Adamski, înca dinainte de 1950 si continuând, iata, si în secolul XXI. Totusi, analistii apreciaza ca în lipsa unor date certe, fenomenul Xendra trebuie luat drept un mister a carei elucidare s-o lasam viitorului.
           
 REvista  Magazin

Articolul este  mai vechi dar  mi  se  pare interesant...

dani_14

la primul filmulet de ce se misca luminitele doar pe un munte ... adik mie mi se pare cva suspect . poate erau farurile unei masini . la al doilea la fel . iar la al 3-lea pot fi stelele .

abyss

Acesta e filmul din 2003 postat la inceputul topicului


Acesta e filmul din 2004 postat la inceputul topicului


Acesta e filmul din 2004 postat la inceputul topicului


Acesta e din 9 decembrie 2008


8 decembrie 2009


10 decembrie 2009