Atata timp cat nu se "vede" cine conduce cu adevarat tara asta si lumea in general, si toate demersurile, oricat de nobile ar fi ele, nu ataca sursa, cauza reala, "centrul de comanda", nu se va schimba nimic ...si mai ales, inspre binele general. Cu atat mai mult acesta "adunare a inteleptilor" sub inaltul patronaj al PP (dupa felul cum prezinta OTV-ul lucrurile ai crede ca PP e cel mai mare partid din tara asta). Cineva "acolo sus" rade si cu ....tot ce are in dotare.
Stiu ca poate am un punct de vedere "profan", din afara problemei...dar aspectul "schimbarii" ma intereseaza profund si consider aceasta varianta moarta inca din perioada conceperii. Pentru a schimba ceva cu adevarat, atitudinea trebuie sa fie alta, sa corespunda ca forta psihica celei "opresive" si cu o masa critica de oameni care sa o sustina. Dar, este mult prea tarziu pentru asa ceva. Si nu e la voia hazardului ci asta este realitatea cruda a momentului. Schimbarea adevarata va veni (pentru ca istoria ne arata ca mereu au fost schimbari) din alta "sfera" sau sub o forma pe care nici nu o putem concepe acum. Timpul in care puteam influienta ceva (noi si generatiile anterioare) a expirat.
Cu tot respectul, adipop!
mr...s-o luam pas cu pas...
Spui tu :
Atata timp cat nu se "vede" cine conduce cu adevarat tara asta si lumea in general, si toate demersurile, oricat de nobile ar fi ele, nu ataca sursa, cauza reala, "centrul de comanda", nu se va schimba nimic ...si mai ales, inspre binele general.
Prietene, cum sa se vada...daca tu in loc de nume real te semnezi " mr ".
Sunt doua feluri de stiinte :
1. Stiinte cunoscute de toti.
2. Stiinte sacre.
A venit Timpul cand lumea trebui sa aiba acces la toate informatiile. Acesta este motivul pentru care spun ca totul trebuie sa fie facut PUBLIC, fara frica de nimeni si de nimic ( inafara de frica de prostia proprie ). Comunicare deschisa, eficienta si cu mult bun simt trebuie facuta pe toate caile posibile. De asta este nevoie ACUM.
Sursa nu trebuie atacata in exterior, ci in interiorul fiecaruia, pentru a gasi metode noi de lucru, functie de conjunctura si mediul actual.
De oriunde, oricand, poti sa faci pasi in cea ce priveste marea transformare a societatii umane.
Am mai spus odata de Clipa T0 pe acest forum si am fost luat in ras...numai ca am ajuns la aceste concepte dupa mii de nopti albe de cautari de mai bine, pentru Neamul Romanesc....pentru semeni.
-------------
Spui :
Cu atat mai mult acesta "adunare a inteleptilor" sub inaltul patronaj al PP (dupa felul cum prezinta OTV-ul lucrurile ai crede ca PP e cel mai mare partid din tara asta). Cineva "acolo sus" rade si cu ....tot ce are in dotare.
Sunt consilierul unui membru PP. Atat. Il cresc de 15-16 ani si a avut o performanta importanta de cand il stiu. Pe langa familie si modul de-a o intretine prin firmele lui, a scos 10.000 de voluntari sa faca curatenie intr-o singura zi, in judetul Dolj. A fost un program national.
El va veni cu noutati organizatorice in PP. Atat. N-am alta tangenta cu ei. Asta nu inseamna ca nu doresc sa-i ajut, ca pe oricare roman dealtfel care vrea sa faca ceva BUN in Romania.
----------------
Spui :
Stiu ca poate am un punct de vedere "profan", din afara problemei...dar aspectul "schimbarii" ma intereseaza profund si consider aceasta varianta moarta inca din perioada conceperii.
dar aspectul "schimbarii" ma intereseaza profund
OK. Se poate sa ai dreptate.
Propui o alta varianta ? Eu te sprijin nconditionat..daca o ai.
--------
Spui :
Pentru a schimba ceva cu adevarat, atitudinea trebuie sa fie alta, sa corespunda ca forta psihica celei "opresive" si cu o masa critica de oameni care sa o sustina.
Concret, cum ?
Primul pas care este ?
Am zeci de mii de pagini scrise pe tema asta ( apropo de profunzime )...care pot sa nu insemne mare lucru bineinteles, dar...spun atat: ideile le-am cizelat ani buni intr-o Scoala infiintata la Craiova, stand de vorba cu 15-20.000 de tineri. Am discutat si cu foarte multe persoane adulte...Cu unii tineri care au ramas langa mine, ma mandresc acum. Au ninvatat cat de cat ce inseamna bunul simt si consecintle Muncii Cinstite.
--------
Spui :
Dar, este mult prea tarziu pentru asa ceva.
Gresit.
-------
Spui :
Si nu e la voia hazardului ci asta este realitatea cruda a momentului.
De organizare logica este nevoie, de-aia trebuie infiintat acest Saft al Batranilor.
---------
Spui :
Schimbarea adevarata va veni (pentru ca istoria ne arata ca mereu au fost schimbari) din alta "sfera" sau sub o forma pe care nici nu o putem concepe acum.
De ce sa n-o concepem ACUM ? Incepand cu sfera de care spui, daca este nevoie....
-----------------
Spui :
Timpul in care puteam influienta ceva (noi si generatiile anterioare) a expirat.
Nici pe departe...mai avem mult de trait si de facut...
Cu cel care se va incumeta sa facem primii pasi logici la o astfel de idee, o sa aratam si celorlalti, pentru ca totul va fi public.
Toate mesajele acestea sunt citite de catre Tinerii de care ma ocup intr-o Scoala de afaceri online, Zalmoxa. Unii dintre ei au inceput sa mai inteleaga cat de cat realitatea. Ideile daca nu au corespondent in planul fizic, nu au valoare.
adi