Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Project Camelot

Creat de abyss, 28 Noiembrie 2011, 20:20:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#15
Bullseye, colega @Grifon - ai reușit să-mi stîrnești deci entuziasmul... polemic. :lol:
Premisa expusă de tine pare deci nu doar teoremo-logică, ci și practic-reală - da nu-i.
Din păcate mi-e imposibil să re-re-re-amintesc sutele de cazuri în care sifonatorii au fost normalos și cu atît mai puțin să re-re-re-re-reiau :-D toată filosofeala conexă:
- pseudo-maladiei numite ozenită :ufo:
- multiplelor clasificări (argumentate) ale ufologilor, de tipul The Bad, The Good and The Ugly
- ...datorate resurselor critice substanțiabile obținute de cîteva - puține - organizații oneste de tip ufowatchdog.
- sau învîrtirii aberante-n jurul cozii a majorității (pseudo)cercetătorilor fenomenului OZN, cărora le cad victime pînă și unii stimabili coforumiști - nomina odiosa, :-D dar rămîne-ntre noi că unul a postat chiar azi, bine?
- cantonării la suprafața fenomenului de tipu a fost au ba ozenici...incluzînd descrierile/interpretările tip nuts&bolts - una dintre cele mai ispititor-deviante capcane întinse de știm-noi-cine minților curioase, dar insuficient de coapte și/sau cultivate ca să discearnă dincolo de genunchiu ET-ilor batracioizopteri :-) :lol:
- ș.a.m.d. (aici aș fi băgat îndoiala c-ai fi citit pînă și postarea de mai sus cu interviul lui D. Liszt luat lui Bill Ryan, dar uite că mă abțin :wink:)

Ca să n-o mai lungesc, o re-re-re...(x3-4-5-6-7-8-9 ) răsfoire a forumului NU doar pe teme ceva mai aethero-ezo-preferate - în care rămâi de altfel expert - ar fi deci indicată.
Doar așa o să afli că celebrul John Lear de ex. n-a văzut în viața lui vreun UFO, dar asta nu-i anulează credibilitatea informațiilor - parțială și ea, repet, fie și doar din motivul că nu-s la prima mână... adică una solzoasă. :-(
Pe de altă parte, doar unul cu CV_ul lui JL putea avea acces la astfel de informații - chiar făcînd abstracție de tac-su, inventator al Lear-Jet-ului, dar mai ales dovedit cert c-a colaborat cu US Navy la propulsiile anti-gravifice-n anii 50-60.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/