Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Război intr-un cuvant!!!!

Creat de angellla29, 05 Octombrie 2011, 19:46:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Din cate imi amintesc sunt marturii ale unor militari de rang inalt care certifica faptul ca obiecte zburatoare neidentificate au dezafectat temporar instalatii militare cat si rachete aflate in plin zbor. Acum fiecare intelege ce vrea, fie ca vor interveni in caz de nevoie fie au atras atentia ca de la acele jucarii otravitoare ni se va trage sfarsitul.

Totusi suntem la un inceput de drum, la inceputul eternitatii. Ar fi frumos sa se termine totul peste cateva
saptamani si sa devenim eliberati de planul material insa slabe sperante. Pustiul autist stia ce spune...insa depinde ce post de radio prindea pe moment. Poate erau interferente...
  intrebare: stie careva daca exista in zona de conflict vreun oras maricel cu un fel de turn in mijloc? Niste ETs blonzi pareau foarte preocupati si ingrijorati in legatura cu el :)

Arhanghelul

#271
Citat din: Urban din  04 Septembrie 2013, 12:33:42

Ambele la distanta de 7 zile... oare ce instalatie necesita o cantitate atat de mare de energie incat aproape doua state (deloc mici) sa fie paralizate energetic?
NSA sau altii or avea ceva dedesubturi pe acolo?

Va informez ca tot eu eram (sunt) ... la ferma lu' varu'miu ... m-a chemat sa-l ajut cu ... un aparat de SUDura (dala calumea ... de pe timpul lui Ceasca) ... dar a uitat sa-mi zica ...  ca la ei ...este reteaua  pe 110v ...  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:



Citat din: Arhanghelul din  29 August 2013, 13:44:45
"Ministrului brazilian al Minelor şi Energiei, Edison Lobao, a explicat miercuri seara că pana a fost provocată de un incendiu de la o fermă în statul Piaui."

Eu sunt de vina ... am pus circularul in functiune ... deh ... taiam niste surcele (lemne ... nu gaze) ... LOL ... noaptea minti  :evil: ... nu stiu ... nici sa minta ... satanici ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Urban

Doua pene de curent majore, ce paralizeaza doua tari vecine nu sunt deloc o coincidenta.
Urmeaza Chile...

SLEAH19

#273
Citat din: abyss din  04 Septembrie 2013, 16:41:04
Totusi suntem la un inceput de drum, la inceputul eternitatii. Ar fi frumos sa se termine totul peste cateva
saptamani si sa devenim eliberati de planul material insa slabe sperante. Pustiul autist stia ce spune...insa depinde ce post de radio prindea pe moment. Poate erau interferente...
  intrebare: stie careva daca exista in zona de conflict vreun oras maricel cu un fel de turn in mijloc? Niste ETs blonzi pareau foarte preocupati si ingrijorati in legatura cu el :)

Dubai e măricel şi are un Burj Khalifa prin mijloc dar e ceva distanţă şi politică şi geografică faţă de conflict şi cred că nu face obiectul ET blonzi.

Isaia unul dintre cei mai interesanti prororoci scria cu vreo şapte  secole înainte de Isus o profeţie adresată Damascului din care spicuiesc:

,,Iată, Damascul nu va mai fi o cetate, ci va ajunge un morman de dărâmături, cetăţile Aroerului sunt părăsite, sunt date spre păşune turmelor care se culcă nestingherite acolo.
S-a isprăvit cu cetatea lui Efraim şi s-a sfârşit cu împărăţia Damascului; dar rămăşiţa Siriei va fi ca slava copiilor lui Israel.
Se va întâmpla ca atunci când strânge secerătorul grâul, şi braţul lui taie spicele.
Vai! ce vuiet de popoare multe, care urlă cum urlă marea! Ce zarvă de neamuri, care mugesc cum mugesc nişte ape puternice.

Seara, vine o prăpădenie neaşteptată, şi până dimineaţa, nu mai sunt!


   @Urban, există posibilitatea ca aceste pene de curent să fie urmare a unor explozii solare uriaşe care fac parte din apocalipsa din septembrie ?  Ce consumatori uriaşi tereştri ar putea afecta sistemul unei ţări întregi ?
Ar putea fi influenţa unor imense structuri mobile extraterestre ?
Nu spun că deţine cineva informaţii exacte dar vă rog, dacă se poate, să speculaţi mai pe larg !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Urban

Citat din: SLEAH19 din  04 Septembrie 2013, 20:12:41

@Urban
...există posibilitatea ca aceste pene de curent să fie urmare a unor explozii solare uriaşe care fac parte din apocalipsa din septembrie
Ce consumatori uriaşi tereştri ar putea afecta sistemul unei ţări întregi ?
Ar putea fi influenţa unor imense structuri mobile extraterestre ?
Nu spun că deţine cineva informaţii exacte dar vă rog, dacă se poate, să speculaţi mai pe larg !

Nu cred ca Soarele are vreo legatura cu asta decat in mica masura pentru ca si el (Soarele) la randul lui este "controlat" intr-un mod care zic eu ne depaseste capacitatea de intelegere ...cel putin deocamdata.
Pe de alta parte instalatiile terestre gen HAARP, upgradate ca sa zic asa, ar putea sa necesite cantitati mari de energie... bineinteles nu putem scoate din discutie si posibila influenta a unor structuri mobile sau imobile non terestre...
Oricum ar fi, cele doua pene de curent sunt de departe suspect de dubioase.

Ganditorul

#275
United Nations Official: Syrian rebels used Sarin nerve gas, not Bashar Assad's regime


Syrian rebels used Sarin nerve gas, not Assad's regime: U.N. official – Washington Times.
Testimony from victims strongly suggests it was the rebels, not the Syrian government, that used Sarin nerve gas during a recent incident in the revolution-wracked nation, a senior U.N. diplomat said Monday.
Carla del Ponte, a member of the U.N. Independent International Commission of Inquiry on Syria, told Swiss TV there were "strong, concrete suspicions but not yet incontrovertible proof," that rebels seeking to oust Syrian strongman Bashar al-Assad had used the nerve agent.


- Ceea ce pe limba noastra (cu ajutorul lui nenea Goagle) ar insemna :

Un oficial al Organizației Națiunilor Unite : rebelii sirieni au folosit gaz Sarin, nu regimul Bashar Assad

Rebelii sirieni folosit gaz sarin nervoase, nu regimul lui Assad: oficial ONU - Washington Times.
Mărturia de la victime sugerează că a fost rebelii, nu guvernul sirian, care a folosit gazul Sarin în timpul unui incident recent în țară revoluție-ravasit, un diplomat ONU a declarat luni.
Carla del Ponte, un membru al Independent de Comisia internațională de anchetă a ONU în Siria, a declarat TV elvețian există "suspiciuni puternice, beton, dar nu încă o dovadă incontestabilă", că rebelii care doresc să alunge sirian dictatorul Bashar al-Assad au folosit agentul nervoase .


Sursa :http://aconservativeedge.wordpress.com/2013/09/04/united-nations-official-syrian-rebels-used-sarin-nerve-gas-not-bashar-assads-regime/

P.S.  -  Am lasat traducerea in "limba de lemn" a lui GOAGLE ( sunt convins ca oricare coleg de for va traduce corect) pentru a fi si pe intelesul sefului nostru de Senat care ne vrea "in prima linie".
Cum "limba de lemn" la "cap de lemn" trage poate asa o pricepe si domnia-sa ca viata romanilor nu e o miza la un joc de poker pe un vas de croaziera.  :fullmoon:

Urban

#276
Citat din: Ganditorul din  04 Septembrie 2013, 22:00:37
P.S.  -  Am lasat traducerea in "limba de lemn" a lui GOAGLE ( sunt convins ca oricare coleg de for va traduce corect) pentru a fi si pe intelesul sefului nostru de Senat care ne vrea "in prima linie".
Cum "limba de lemn" la "cap de lemn" trage poate asa o pricepe si domnia-sa ca viata romanilor nu e o miza la un joc de poker pe un vas de croaziera.

Pe Floricica (Crin Antonescu) il doare fix in cot de viata romanilor, totul e teatru si totul inseamna bani.
Reamintesc ca absolut toate detasamentele...din Afghanistan, din Irak si pe unde om mai avea o trupa - doua, au acceptat sa plece DOAR pentru bani si nicidecum pentru glorie sau patrie...de ce ar trebui sa ma intereseze pe mine sau pe altcineva ce vrea sa faca Gogu cu viata lui?
Acum ca sa fiu sincer, si pe mine ma cam doare in cot daca Gogu a plecat in Afghanistan ca sa manance familia lui mai bine, la fel de bine putea sa coaca covrigi in Piata Matache...despre glorie sau patrie nu cred ca are sens sa aprofundam.
Pe de alta parte imi aduc aminte de un scurt reportaj de acum cativa ani cand televiziunile prezentau cuplul prezidential sirian intr-o maniera extrem de eleganta...adica Bashar nu e orice tampit, are studiile facute la Londra, stie cu ce se mananca presedintia si are grija de natia lui (vezi afirmatiile facute in ultima vreme)...nu stau sa detaliez dar era de la sine inteles ca nu Bashar a intoxicat populatia ori asta se vede si in media internationala, totul e un teatru bine regizat de unchiu Sam si punct.
Scopul sau scopurile?...poate petrolul, poate pozitia strategica, poate artefacte interesante, poate dejucarea atentiei internationale de la altceva mai important decat razboiul din Siria, poate altceva...nu avem cum sa stim si nici nu vom afla atat de curand.
Ideea de baza ar fi ca Siria este un nod in gatul Statelor Unite si nu numai, cel putin momentan.
Mai nou, si Siria a beneficiat de o "pana" de curent, vezi doamne au bubuit nu stiu ce transformatoare...stau si ma intreb "oare cele doua pene majore din partea cealalta a globului nu au fost niste incercari ale vreunui nou tip de armament?"

Personal mi se pare mult mai interesanta Fukushima decat iminentul razboi din Siria, atasez mai jos un link cu impactul scurgerilor radioactive in ocean...din punctul meu de vedere Fukushima reprezinta cea mai grava catastrofa din ultimii 500 de ani, cu repercursiuni pentru urmatorii 10000 de ani...daca japonezii nu reusesc sa stopeze scurgerile radioactive cat de curand Cernobalul va fi pistol cu apa pe langa dezastrul oceanic pe care il vor primi nepotii si stranepotii vostrii, ai mei, ai lui Basescu si asa mai departe.
Evident...parerea mea.

http://www.thelibertybeacon.com/wp-content/uploads/2013/01/fukushima_radiation_map.jpg

Ganditorul

Desi fotografia prezentata arata ca a fost "urcata" pe net in 2013 pe ea scrie "update : March 2012"
Ai vre-o explicatie la asta, sau ai ceva actual asupra situatiei ?

abyss

Fotografia e o simulare de dispersie a particulelor ce reprezinta biomasa. NU E O REPREZENTARE A CONTAMINARII RADIOACTIVE deoarece nu se cunosc datele exacte cu privire la volumul de apa contaminata cat si la concentratia deversata in ocean!

Cat despre Bashar numai de bine! deocamdata. Nu e timpit, au negociat cumva, baiatu a semnat ce trebuie si mai sta "presedinte" o vreme pe o tara cat de cat functionala. Va dati seama ca ii aruncau in epoca de piatra? Au avut ghinionul sa fie in fundu Israelului. Ori Bashar sustinea Iranul... Acu nu cred ca ii mai arde. Incet incet se strange latul unde trebuie. Iar amenintarile lui ca face el si drege...apa de ploaie, sau praf in vant mai degraba.
Asa patesc toti cei care isi arata "podoaba" la marii jandarmi... sfarsesc prin a fi violate/ti sau luate de nevasta si bagate la harem.
Deci nu va fi razboi inca.
Noapte buna si un cer instelat!


Xanadron

#279
Sirienii-s totusi mult mai temuti decit au fost irakienii - din pdv. strict militar vorbesc (am mai scris una-alta despre asta aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1247.msg75946.html#msg75946 )

Inclin sa cred in continuare ca CEVA extrem de important ii motiveaza pe rusi sa-si pastreze un "cap de pod" in Siria - mai mult decit in Libia in orice caz.
Altfel nea' Putin n-ar fi declarat chiar ieri cu maxima fermitate ca are o strategie serioasa pregatita in cazul unor atacuri americane declansate cum si cind vor muschii lor.

Ca intotdeauna, presa "libera" :-D suceste insa cu 180 de grade substantza mesajului real, pedalind doar pe fragmentul declaratiei in care rusii spun c-ar fi dispusi chiar sa actioneze punitiv impreuna cu 'meriganii, DACA sint aduse dovezi pro-atac chimic basharian (chestie deja clarificata, rebelii sforariti de sauditi fiind fara dubii autorii atacului) - v. de ex.: http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/criza-siria-putin-rusia-este-pregatita-sa-actioneze-in-siria-311617.html

Putin: Russia doesn't defend Assad, we defend international law
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#280
P.S. important (cu scuze pt. dubla postare):

http://gizadeathstar.com/2013/09/first-there-was-the-baghdad-museum-looting-then-egyptian-antiquities-looting-now-its-syria/

...Nu chiar aiurea isi incheie asa comentariul Joseph Farrell:
"Call me crazy if you want, folks, but I think the goings on in the Middle East are about more than oil, petrodollars, or geopolitics."

Adica: "Puteti spune ca-s dus cu pluta, dar continuu sa cred ca motivatia evenimentelor din Orientul Mijlociu trece dincolo de interesele petroliere sau geopolitice." 8-)

...si-un P.S. la P.S.: Nu trebuie uitat de pilda nici ca Muntele Hermon ar fi (dupa Cartea lui Enoch) locul de aterizare al "Veghetorilor". :-)
Detalii, aici de ex.: http://www.secretsinplainsight.com/2011/08/28/children-of-dan/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#281
abyss:
CitatAsa patesc toti cei care isi arata "podoaba" la marii jandarmi... sfarsesc prin a fi violate/ti sau luate de nevasta si bagate la harem.
Deci nu va fi razboi inca.

Fain si logic avertismentul tau - dar s-ar potrivi mai bine unei persoane care simpatizeaza excesiv cu lumea araba. Nu e cazul, nici pe departe, pentru ca aici povestea nu este despre lumea araba ci despre romanica.

Lumea araba are felul ei de existenta si de ciomageala - se scuipa, se bat, se cearta pe "legea" lor, lege care nu de putine ori include fanatismul - nu e cazul sa fim "in linia intai" nici sa-i impartim, nici sa-i despartim, nici sa facem pe jandarmul care "democratizeaza" cu pistolul la brau - cel mult sa-i aducem la masa negocierilor pentru o solutie pe termen lung (ca asta cu "democratizarea fortata" nu tine ). E clar ca sunt multi si pe o suprafata imensa - nimeni nu-i va putea sterge de pe harta lumii iar solutia trebuie sa fie una pe termen lung.

- Problema trebuie privita pe capitole - si nu de-a valma, ca sa putem intelege ceva.
Cap. 1 - Cat timp a fost o pace relativa ( ca pace reala nu cred ca a fost candva) banii curgeau si catre "jmecherii" zonei, prin petrol  - dar si catre amarattul care vindea suveniruri la turisti (majoritatea din UE si din tarile foste socialiste ce voiau sa vada lumea dupa "50 de ani de comunism). Acum amaratul din Siria, Libia, Egipt, Kuveit, Irak si alte tari cuprinse de "primavara araba" face foamea si trage cu kalasnicovul sperand ca astfel va curge miere si prin ograda lui (care are... care nu, emigreaza in UE ca refugiat si cumpara nevasta/pamant/afacere). Sa nu credem ca "bursele de studii" date de Gadafi si alti "jmecheri" ai zonei sunt date din inima lor buna - e o forma de scadere a populatiei in zona : dai 200 de euroi "pt studii" si scapi de o familie de ciuhapi care urla de foame in tara si creaza tensiuni "democratice". Acu, dupa "democratizare", sug degetul (mic) si viseaza la vremurile de alta data - alea dinainte de a lua tzeapa cu "o sa fie mai bine". Se cearta intre ei, se bat, se scuipa, cauta un vinovat pentru prostia facuta - le trebuie doar o scanteie care sa-i "lumineze" si sa le arate "vinovatul", si imediat vor uita de cearta si se vor uni. Va fi vai si amar de tara care va juca rolul de "vinovat" pentru situatie - si nu e neaparat ca ""vinovatul" sa fie cel real, media va sti sa faca si din cea mai nevinovata candidata o "premiata" cu acest titlu, titlu la care vrem si noi sa candidam acum, la spartul targului, "in prima linie".
Cap.2 Ce ne facem noi, "cei din linia intai" daca acele lovituri "chirurgicale" produc si "victime colaterale" din randul copiilor, batranilor, femeilor - asa cum s-a intamplat in Yugoslavia (cand au mitraliat din avion o nunta, sau cand au scapat un "cadou" pe ambasada Chinei), in Irak si in alte "teatre de operatiuni" ? Ce vom face cu zecile de mii de arabi din tara ( si milioanele de arabi din UE - scoliti pe la universitati, din care unele tehnico-chimice... nu numai la medicina) cand acestia vor fi "revoltati" de rezultatul "atacurilor chirurgicale" ?
Ce va face atunci vajnicul nostru "Floricel" (ajuns probabil presh la Cotroceni) ? Se va transforma in Bashar si va opri "rebeliiunea" in forta ? Sau ii va lasa sa aduca "pedeapsa lui Alah" cu "pocnitori la colt de strada" in romanica, tara ce a participat "in linia intai" la "loviturile chirurgicale" ?
De aceea aceasta declaratie cu "noi vom fi in linia intai", declaratie data dand din coada ca un catel, declaratie data in prezenta unor inalti oficiali israelieni... este cea mai tampita si mai cretina declaratie data de un politician roman in ultimii 50 de ani.
- Povestea cu "linia intai" e veche. De mult timp "cineva" incearca sa ne bage in "linia intai" - si stiti episodul cu tricolorul pictat pe macaraua ce ridica elicopterul cazut in curtea lui binglanden, si tricolorul din spatele presedintelui american cand lauda nu stiu ce calitati combative ale unui cadet de origine romana si multe alte incercari. De data asta se pare ca "Floricel" a reusit ... si aici trecem la :

Cap.3
Rusia ar putea primi Transnistria, în schimbul Siriei   "Mai rămâne Rusia, cu singura ei bază militară din Mediterana de Est, presupunem că îndepărtarea lui Bashad al-Assad va genera pierderea acestei baze. Unde se va recompensa Federaţia Rusă ca şi pierdere de prestigiu? După Kosovo, s-a compensat în Gerogia, ce ar fi mai la îndemână acum? Transnistria. "

Campanie de ameninţări a Rusiei la adresa Republicii Moldova

După ce vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a atenţionat luni Republica Moldova că ar putea pierde Transnistria, dacă îşi continuă calea spre UE, şi că ar putea îngheţa la iarnă, Serviciul rus pentru protecţia consumatorilor Rospotrebnadzor a ameninţat marţi că ar putea impune un nou embargo asupra vinurilor moldoveneşti, aşa cum a făcut în 2006, scrie Agerpres.

El a mai atras atenţia Republicii Moldova 'să nu-şi piardă vagoanele' în procesul de integrare în Uniunea Europeană. Dmitri Rogozin s-a referit în acest sens la Transnistria, menţionând că partea moldovenească ar trebui să comunice mai intens cu Tiraspolul în procesul de integrare europeană.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/campanie-de-amenintari-a-rusiei-la-adresa-republicii-moldova_1261553.html#ixzz2e0M6Nu1K
.....................

Repozitionarea fortelor geopolitice exact in ziua in care "Floricel" facea declaratia cu "noi vom fi in linia intai" este evidenta. Nici vorba de cooperare UE-Asia (via Rusia), nici vorba de extindere europeana peste Prut. Dimpotriva - aceasta extindere este promt sanctionata si exista perspectiva delimitarii si intaririi unei bariere militare intre cele doua blocuri comerciale (Transnistria). Motivul aparent - Moldova.
- Motivul real ... evident "Calul Troian" al UE, tara cu politicieni tampiti (dar care pot fi premiati pentru tampeniile lor cu "fotoliul prezidential"), tara care este componenta UE dar face jocul altor sfere de influenta de peste ocean, tara care este parte a extinderii catre est a UE... dar se pozitioneaza politic antagonic zonei catre care se doreste extinderea UE = romanica.

- Pana la urma este foarte probabil ca tinta reala a acestui conflic din Siria sa nu fie lumea araba - ci printr-un proces de "biliard geo-politic" sa se doreasca stoparea extinderii catre Asia a UE, exportul conflictului - in termeni reali  - catre UE (prin "aprinderea" unor focare de revolta contra participarii la conflictul sirian), izolarea UE fata de restul lumii si racordarea ei comerciala strict la spatiul anglo-american (in sud la Mediterana ... razboi si revolte, in est spre Asia - ursul siberian isi incordeaza muschii, resurse si rute comerciale numai din vest etc. ).
- Acum cand "exportul" de criza economico-financiara din 2008 se vede ca nu a reusit si UE da semne de refacere economica un export de conflic deschis ( angrenarea se va face evident prin cei "din linia intai", prin "calul troian" romanica, tara europeana) este exact ingredientul necesar pentru pierderea independentei UE/euro si ancorarea definitiva  la sistemul anglo-american/dolar.
- Povestile cu "independenta" Romaniei - care va fi "EA" de sine statatoare si independenta atunci cand va scapa de sub tutele UE - sunt evident basme. Daca acum cand sunt cat de cat reguli europene care ne protejaza (dar nu stim noi cum, sau ne prefacem ca nu stim cum se face...), daca acum cund sunt bani de luat pentru proiecte ( dar nu gasim oameni care sa atraga fondurile fara sa ceara spaga...), daca acum cand putem merge "la masa verde" si prin diplomatie sa obtinem clauze favorabile Romaniei (dar cu "diplomati" ca Floricel o sa ajungem la  :evil:) - noi VISAM ca vom fi independeti singuri, in lupta asta mondiala acerba pentru resurse si finante ! La ce putem visa? La independenta" fata de cine ?   Poate independenti ca-n autostrada Behtel sau proiectul Rosia Montana unde suntem si f-ti si cu bani luati.
Au batranii nostrii o vorba " NU da vrabia din mana pe cioara de pe gard".

Oricum in aceasta (cea mai probabila) varianta de scenariu vom fi cea mai "apreciata" tara :
- vom avea "prieteni" arabi care ne vor rasplati pentru ca am fost "in prima linie", vom avea "prieteni" din UE, pentru ca le-am "aprins focul" in casa si pentru ca am pus pe butuci un proiect de extindere europeana catre est, vom avea "prieten" si pe ursul siberian, bucuros ca ne-am dat la el si ca am participat la pierderea influentei lui in Mediterana de est. Toti vor vrea sa ne arate "dragostea" lor.
Si evident vom avea marele nostru prieten de peste ocean - care la "necaz" va spune ceea ce a spus si atunci cand Ucraina se juca cu delimitarea granitelor pe Dunare : "Nu ma intereseaza, nu e treaba noastra".

Daca cineva poate da garanta ca acest scenariu nu este posibil  atunci recunosc ca "Floricel iz da best".
- Altfel, cu sumedenia de "prieteni" pe care ii facem sau ii vom face prin astfel de declaratii si actiuni, mare minune daca intr-un an nu ajungem ca-n Siria si mergem cu pasaport la mama in Moldova/Ardeal. E necesara doar de gasirea unui "tiran" - dar se pare ca astia scoliti peste ocean, de la antene, au si inceput sa fabrice unul si sa-l asemene cu Bashar (ba ca au baut o bere impreuna, ba ca nevestele si-au luat batiste de la acelas butic, ba ca poarta sosete cu acelas tip de gazare etc).

P.S.  Revenind la fraza de baza " noi vrem in linia intai" - ma intreb de ce nu luam noi modelul francez al Legiunii Straine - formata substantial din oameni certati cu legea sau infractori. La cati infractori si oameni certati cu legea are "Floricel" in partid ...poate pune de un pluton, si poate pleca apoi la lupta oriunde doreste "cucul" lui de razboinic. Mai are timp sa faca gestul asta - decat in puscariile basesciene parca-i mai bine la "razbel". Parerea mea (mii de scuze pentru Km de postare ).

Xanadron

Demne de atentie citeva din ideile tale, colega Ganditor, desi unele trebuie nuantzate (a nu se uita ca Romania e una din putinele tzari care n-a rupt relatiile diplomatice cu Siria, raminind totusi pro-israeliana - linie pe care se vede ca si Crinulescu e nevoit s-o aprobe public, ca sa poata spera macar c-ajunge cindva presedinte... chestie de care ma indoiesc oricum, din simplul motiv ca nu-i macar jumate evreu, ca toti predecesorii lui). :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

  Dar,, Sa dam Cezarului ce e al Cezarului!" Floricel detine un mare atu.Are un creier neted ca un ou,,calitate" foarte apreciata de stapanii din umbra.Ce a facut acum Floricel ma duce cu gandul la bancul cu examenul de la Scoala de politie:
   Zice-se ca intra primul candidat si este intrebat:
  ,,-Cat fac doi plus doi?
    -Cred ca patru! raspunde candidatul.
    -Crezi sau esti sigur?
    -Nu prea sunt... sigur,dar parca ...asa am invatat la scoala,raspunde timid candidatul.
    -Respins!Urmatorul.
   Numarul doi pateste si el la fel.
   Cand intra al treilea, aude si el intrebarea de baraj:
    -Cat fac doi plus doi?
    -Trei! raspunde asta fara sovaiala
    -Esti sigur?
    -Da! Sunt sigur!
    -ADMIS!- DE ASTIA AVEM NEVOIE:PROSTI DA' HOTARATI".  :-D
   
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

abyss

O dam in politica. Si chiar as da-o si eu insa nu am voie.
Nu stiu cine-i Flocinel, pesemne ca il streseaza rau pe colegul Ganditorul :) .

  Traiasca complexul militar industrial care a facut profit si care de 150 de ani a ridicat planeta din carutze si opinci. Formula e buna zic eu. Doar unii nu prea au bun simt...

  Au oare voi nu vedeti ca peste tot e la fel? La noi nu ne arata "maimutza" jandarmii de cate ori e ceva de semnat? O rosie montana ceva pacolo? si inainte de momentu respectiv nu fac brusc bozgorii febra benga?

  Profesorul Rugina a spus-o de prin anii 90: cartile sunt facute in politica internationala. Ce mai puteti face e acolosha si pacilisha in ograda voastra, cu prietenii, vecinii si rudele. Atat.

  Deci, guvernantii se joaca in plan local, atat. Adica:

1 - percep un comision de 10 - 15% si se realizeaza mai multe si lumea ii voteaza 2 mandate, rezulta un profit de 20-40%
2 - ---//---  --//--    ---//----  35 - 50% si e "CRIZA" si stau un mandat sau mai putin, rezultand un profit de peste 50%

Oricum o dai tot dracul ala e. Totusi blonda aia a facut mult rau. Si va mai face, o sa vedeti...