Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ucraina : Sunete misterioase au ingrozit Kievul!

Creat de calator astral, 13 Septembrie 2011, 15:33:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Cinci milioane de ucraineeni sint terorizati de trei luni de zile:regulat, aproape in fiecare saptamina,sint treziti din somn de zgomote infioratoare,toti afirma ce ele vin din cer.

Durata zgomotelor e extrem de scurta, un minut maximum doua, totusi unii s-au inarmat cu multa rabdare si camerele pregatite si le-au inregistrat.

Aceste unde sonice se prezinta sub aceasta forma:

ALIEN LIKE -Terrible sounds in Kiev scares the CITY! HAARP?

Marile saituri si forumuri ufologie/paranormal au dezbatut amplu pe marginea acestui straniu subiect, toate ipotezele au fost puse pe masa,inclusiv Schimbarea Polilor,nave gigantice extraterestre invizibile si chiar Nibiru sau...ELENIN, care ar emite acelasi sunet, indreptat spre Terra cu un sofisticat difuzor directional,punctul de impact al undelor ar fi,pentru unii, capitala Ucrainei.
Mii de cetateni au telefonat disperati la Politie sa afle raspunsul dar fara succes.

Televiziunea de Stat ucraineeana a difuzat un reportaj-ancheta pentru a linistii sarmanii oameni, concluzia fiind complet neverosimila, de risul curcilor: sunetele teribile care terorizeaza milioane de oameni sint opera unui micut balansoar de nici doi metri...:

Strange Sounds in Kiev - Ukrainian TV News Investigation - August 2011

:wink:

Xanadron

Da, e o tema se pare reala, la care orice explicatie ar parea neverosimila si plauzibila simultan.

Dupa mine, enigmaticul zgomot (n.b. - care dupa unii ar veni insa din subteran :roll:) seamana cu cel produs de-o poarta gigantica, cu balamale neunse.

...Sa nu mai aiba oare Maestrul :evil: rezerve de WD-40 prin Iad?! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii


calator astral

Multumesc fiul ploii pt paralela cu Aukland, nush de ce dar inclin sa cred in ipoteza lui xanadron ca acest zgomot infernal ar veni DIN PAMINT, dar in acest caz de ce au oamenii senzatia ca provine din cer?!...
Poate o fi vreun fenomen de tip reverber dar totusi daca provin din subsol pe unde naiba ies sunetele ca sint extrem de puternice??!

Daca vreun scenarist de la Hollywood ar fi imaginat sunetele astea infioratoare nu vad cum ar fi putut realiza banda sonora, atit de complexe par,si le ascult in continu de ieri,parca nu ar fi aleatorii, au un anumit ritm,o regularitate, exact cum spune xanadron zici ca se deschid Portile Iadului si niste nave imense o tulesc prin niste tunele gigantice,dupa care portile se inchid...
Are vreunu vreo idee?
Siberia?  :evil:  :rocket:

Xanadron

#4
Ceva similar se poate auzi in filmul "War of the Worlds" - in secventza "Tripod Attack". :roll:

War of the Worlds - Tripod attack

Alte posibile explicatii:
-  sunetul unor masini de forare gigantice (v. DUMB secret bases)
-  intrarea Terrei in raza celebrei "unde central-galactice", de unde rezonantzele astea stranii :star: (de ce totusi cu efecte izolate geografic?)
-  oaresce clivaje ale scoartei terestre, in curs de topire neutrinica poate (fara cutremure insa? :-P)
....etc etc
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Da. Exact aceleasi stranii sunete,asemanarea e impresionanta. Ma mir ca nu am facut legatura cu War of the Worlds,desi am vazut filmul la cinema si am si dvd'ul.
Dar observi ca sunetele apar in film cind tripozii ies la SUPRAFATA, nu se simte nici aude nimic inainte!
Celelalte ipoteze ( cu exceptia D.U.M.B. puterea o mie ) cad, nu ar justifica un asemenea zgomot infernal, de intensitatea aia...
Poate totusi provin din cer, asa zic toti, cit de mult ne-ar insela auzul putem totusi identifica directia din care provin sunetele.
Nu cred ca o miscare tectonica la mica adincime ar putea provoca asemenea unde SONORE.

fiulploii

#6
Explicatia simplista a fenomenului dar nu si a cauzei generatoare  :roll:
    In mod obisnuit , orice sursa emite unde sferice concentrice si de aceea se foloseste metoda triangulatiei pentru a detecta originea unei unde . In anumite cazuri cand intre sursa si receptor se interpune un ,,filtru'' de un anumit gen , forma undelor emise devine plana si in acest caz nu se mai poate detecta locatia sursei .
    Exemplul cel mai obisnuit este Soarele . Intr-o zi senina toate obiectele au umbra si lumina vine concentric . Daca avem plafon de nori in acea zi , normal ca avem lumina insa forma undelor luminoase este plana , lucrurile nu au umbra , nu poti detecta unde este Soarele .
    In cazul undelor sonore senzatia este ca ele-undele- vin de peste tot . esti derutat si inspaimantat - daca fenomenul persista fiindca iti lipseste un punct de reper , o ancora fata de care sa te raportezi.

    Un fenomen analog si la fel de straniu s-a petrecut in SUA in Texas parca , prin anii '50-'60 cand peste programul obisnuit al unei televiziuni a intrat sigla unei alte televiziuni desfiintate de cativa ani si a ,,tulburat'' emisia destul de mult timp ca sa incerce 'meriganii sa detecteze piratul prin triangulatie, lucru care nu le-a reusit , semnalul fiind la fel peste tot .
    Parerea mea este ca sursa acelor zgomote este in subteran - activitati naturale de glisare sau activitati artificiale si aici zburdam in voie pe campii  :lol: iar scoarta terestra joaca rolul de membrana ca si in cazul unui difuzor , cu reflexie pe ionosfera sau nu  . 

L.E. Daca vrei sa auzi ,,sunete inspaimantatoare from the hell '' da o cautare pe iutub si o sa gasesti despre cel mai adanc foraj din Rusia si inregistrarea sunetelor auzite pe un microfon coborat in gaura de foraj . Serios acum, tu ce parere ai despre sunetele alea? Si sa nu zici ca si mesajul filmului ca vin din iad si ca e o dovada ca iadul exista , pls.

zana@M

 teorie posibila  - sunetele sunt cauzate de foraj pentru a face loc pentru adaposturi subterane  unele guvernea luaţ în serios ameninţarea lui 2012...
Se pare ,fenomene misterioase au aparut in intreaga lume. In Ucraina si Canada s-au inregistrat zgomote bizare, de provenienta necunoscuta, . In ambele tari, oamenii au spus ca au auzit zgomote "mecanice" care veneau din cer sau unele de frecventa joasa venite din pamant. In mod suprizator, in Canada, la 11 ore dupa asemenea aparitii, s-a produs un cutremur de cinci grade.
lights and sound in the sky before canada earthquake

lumini şi sunet în cer înainte de cutremur Canada. HAARP este posibil?
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

calator astral

Mersi zana pt acest interesant raspuns,e util sa avem cit mai multe pareri.

Fiul ploii> tot timpul imi ceri "parerea personala"! Stii ca evit dar de data asta ma lansez dar nu in sensul tau: cred ca oamenii nu s-au inselat si sunetul provine efectiv din afara, din atmosfera.
Cunosc bine subiectul "Iadul inregistrat in Rusia" si am fost dezamagit de concluzia expertilor rusi care au inchis cazul cu propozitia simpla "sunetele proveneau din cauza presiunii excesive care pina la urma a provocat distrugerea sondei."

Eu cred ca ar putea avea o legatura ori cu Haarp ori cu extraterestrii. Sincer.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Siberia

#10
Eu cred ca zgomotul provine din subteran si poate fi provocat de:

- forari subterane la scara larga (poate trebuiesc suplimentate locurile pentru cei alesi sa supravietuiasca ???)
- "terraformare" prin bombardament neutrinic  folosind metode "umane" din spatiu sau din subteran (cine stie ce mai pune la cale CERN-ul sau poate HAARP-ul combinat cu o alta tehnologie ???)
- "terraformare" prin bombardament neutrinic folosind metode "naturale" (emisii sustinute de neutroni care bombardeaza Pamantul dinspre centrul galaxiei noastre sau dinspre o alta galaxie, poate chiar din sistemul nostru solar ???)
- "terraformare" prin metode "extraterestre" (poate cerul este o holograma si de fapt suntem inconjurati de flote ale unei/altor civilizatii care doresc sa-si faca ceva loc pe Pamant ???)

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Bine punctat arhanghele!

Siberia> ca de obicei ipotezele tale sint cele mai credibile in ochii mei, chiar si prima de ce nu,desi repet cred sincer ca zgomotul provine din exteriorul Pamintului,poate din afara atmosferei,nu e exclus...
Oricum e infricosator si asta nu prevesteste nimic bun,sa fie foarte clar.

Xanadron

Hai ca ma distrezi, calator astral - cum de "picau" ceva mai devreme ipotezele mele (exceptie: forarea de baze DUMB, insa doar in eventualitatea unor constructii gigantice - pai ce, crezi ca aia sapa vizuini de hirciogi? :-D), cind erau practic identice cu ale Siberiei?! :lol:

Strict ontopic insa: stirea privind construirea a peste 5.000 noi bunkere in spatiul rusesc - si cel ex-sovietic prin extensie - nu-i deloc un simplu zvon. Si nici termenul-limita de finalizare (finele lunii noiembrie a.c.).

Iar tema instalatiilor nucleare de forare utilizate inca din ani '70 (care produc totusi vibratii, ba chiar micro-cutremure) cred ca nu mai e cazul s-o reluam, fiind arhi-disecata p-aici.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Dacă zgomotele ar fi semnalate doar în Ukraina,aş tinde să cred că poate fi o reacţie a hidrogenului sulfurat din marea Neagră care începe să se transforme în petrol,dar cum zgomote similare se mai semnalizează şi pe alte meridiane,este posibil să fie ce e mai rău;şi anume intratereştrii îşi redeschid kepeng-urile blocate spre scoarţă,iar dacă aceştia sânt urmaşii celor de pe Marte,este posibil  să facă aceste manevre în vederea părăsirii planetei în regim de urgenţă... :rocket:  :ufo: 
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

dab270277

- "terraformare" prin metode "extraterestre" (poate cerul este o holograma si de fapt suntem inconjurati de flote ale unei/altor civilizatii care doresc sa-si faca ceva loc pe Pamant )

Este foarte probabil ca teoria ta sa fie adevarata. Cunosc cazul unei persoane care are acelasi vis in fiecare an - un zgomot asemanator, un cer cenusiu si o multime nave (lumini colorate ce par a sa vina din nori).
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain