Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Efectul Structurilor Cavitare si Victor Stepanovici Grebennikov

Creat de fiulploii, 20 Iulie 2011, 03:35:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

 
'' Fenomenul natural de antigravitatie si invizibilitate la insecte si efectul structurilor cavitare Grebennikov ''

Lumea mea    se numeste cartea scrisa de Grebennikov si capitolul cinci se intituleaza Zborul

  Am incercat sa gasesc , bineinteles pe net  :lol: si alte referinte despre acest subiect dar in afara de capitolul 5 nu am gasit .
  Stie cineva mai mult pe aceasta tema ? Se poate da ceva link-uri ? ( engleza , franceza sau romana ca rusa nu ma cunoaste deloc  :lol: )

''Victor Stepanovici Grebennikov - savant naturalist, entomolog profesionist, pictor si om
de o cultura generala deosebita, cu diverse interese. Este cunoscut pentru descoperirea efectului
structurilor cavitare (ESC). Putini însa sânt cei ce cunosc si o alta descoperire a sa. În 1988
pentru el devine evidenta existenta efectelor de antigravitatie a învelisului de chitina a unor
insecte. Mult mai impresionant este fenomenul ce apare concomitent cu astfel de efecte, anume
fenomenul invizibilitatii partiale sau totale sau perceptiei deformate a obiectului material aflat în
zona gravitatiei compensate. Pe baza acestor descoperiri si principiilor bionice autorul a construit
o platforma antigravitationala, si practic a elaborat principiile zborului dirijat, cu viteza de pâna la
25 km/min. Din 91-92 platforma a fost utilizata de autor ca mijloc de deplasare rapida.''

                                               - extras din cartea mai sus mentionata , CopyLeft SaDAng

mm

Exista si linkuri -altele decat cele rusesti- asupra subiectului din topic insa cu slabe contributii. De baza sunt sursele rusesti.

Imi dau seama ca te intereseaza principiul constructiv al structurilor cavitare insa nu se gaseste nicaieri pe internet.

In privinta linkurilor despre Grebennikov, il poti solicita in direct pe sadang, autorul traducerii din care ai citat, pe forumul :
http://cercetare.forumgratuit.ro/
S-ar putea sa stie cateva mai interesante.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

fiulploii

Multumesc , mm !
E un site interesant si nu stiam de el. O sa iti urmez sfatul .

O zi buna sa ai !

@Lex

pentru mai muulte detalii despre platforma anti-gravitationala a lui Viktor Stepanovich Grebennikov am gasit aici  Platforma anti-gravitationala

fiulploii

multam fain , Lex

Am uitat sa specific ca am capitolul 5 din carte insa linkul de la scribd contine elemente noi .

Alea bune sa s-adune !

Didu

mai e careva interesat de subiect ... am gasit ceva info despre constructia platformei

fiulploii

Eu, normal . Astept cu interes !
Multumesc.

Didu

Am gasit asta in italiana  :x si pentru mine incepe sa faca sens toata constructia!
Astept feedback si mai vorbim, am teoreii de discutat cu pasionati ..... seara faina

Didu

http://www.theoldscientist.co.uk/Bifilar_Tesla_Coil.html
asta cred ca e foarte importanta
vad ca fiecare tine pentru el ce stie .... asa nu facem treaba ....

Didu

Propun ca cine crede ca poate face rost de oricare din piese sa anunte aici .... inclusiv in cat timp poate face rost .
Ne intalnim ,cand avem toate piesele, undeva si le punem cap la cap. Eu o sa fac spirala plata (nu neaparat spirala). Dupa ce are cine sa faca toate piesele daca mai sunt doritori ar fi ideal sa avem mai multe din fiecare piesa pentru cazul in care una din ele nu functioneaza.

musaios roman

Buna seara,

Am incercat si eu, in calitate de profan in domeniu, un experiment de-al lui mos Grebi. Si am reusit. Este vorba de efectul ESC asupra unui betisor agatat intr-un borcan.

Deocamdata am facut doar partea mai simpla , dar o sa variez experimentele, sa vad , de ex, influenta campului magnetic si electric asupra puterii undelor ESC.

Am verificat chiar si cu palma si cu fruntea existenta senzatiei de caldura, confirmata si de sotia mea. Totusi cu senzatia de caldura a venit si o certa durere de cap pentru vreo 5 ore.

Pentru cine a mai experimentat ceva, va rog postati.

Ganditorul

Mai precis ce ati experimentat. Puteti descrie in amanunt experimentul ?
Multumesc.

musaios roman

La capitolul V, pagina 11 din cartea lui mos Grebi se afla un desen al unui manunchi de paie. La pagina 15 se afla desenat unul din experimentele lui cu efectul undelor ESC asupra paiului agatat in borcan.

In ceea ce ma priveste am cumparat 100 de paie de plastic, plastilina, elastice de bucatarie si ......cam atat.

Am facut din cele 100 de paie un manunchi exact ca in desenul lui mos Grebi. Diferenta a constat in legarea diferita a manunchiului(am utilizat 3 elastice de bucatarie sus, jos si la mijlocul manunchiului) iar la un capat al manunchiului am folosit plastilina( intinsa cu o sticla pe post de facalet) pe o coala de hartie. Am presat apoi manunchiul pe plastilina astfel incat sa se asigure o ,,capaceala" uniforma a tuturor paielor din manunchi. Hartia a ramas ca structura de rezistenta a bazei astfel create. Din motive de typing voi defini manunchiul generator de unde ESC ca "tun".

Caracteristici pai: L=21 cm, D=5 mm, plastic

Intr-un borcan transparent de 400 g cu capac metalic am agatat un tubulet de L=3cm si D=3mm. Tubuletul a fost astfel pozitionat astfel incat un capat sa fie lasat in jos fata de celalalt. Capatul inferior a fost marcat cu rosu.
Au fost folosite tubuletul, banda adeziva, ata si pix rosu.

Am asezat borcanul pe o coala si dupa ce s-a pozitionat definitiv betigasul am marcat pozitia lui cu creionul. Am punctat de la acea pozitie gradele pina la 20 in dreapta si in stanga. Am efectuat cateva ,,vantuiri" cu mina pe langa borcan ca sa ma asigur de ermetizarea borcanului. Nimic nu intra si nu iese din borcan. Singurul lucru care ar putea sa influenteze betigasul ar fi undele telurice zonale.

Am pozitionat tunul astfel incat fascicolul de unde sa loveasca(impropriu spus) capatul inferior al tubuletului. Aproape imediat acesta s-a rotit cam cu vreo 10-12 grade(inexactitatea vine din actionarea fortelor de torsionare din firul de ata ce a determinat faptul ca betigasul nu s-a oprit cand a ajuns la capat ci s-a intors putin dupa care iar s-a rotit). Am ridicat tunul si am asteptat sa se stabilizeze betigasul. S-a oprit pe pozitia initiala. Apoi am asezat tunul si l-am directionat spre capatul superior. De data aceasta miscarea a fost mult mai ampla. Am numarat aproape 20 de grade. Apoi am orientat tunul perpendicular pe tubulet. In afara de o miscare de rotire de o mai mica ampltudine a aparut si o miscare laterala, ca si cum tubuletul era impins cu totul.

Dupa acest experiment mi-am amintit ca mos Grebi zicea ceva de senzatie de caldura. Si am trecut palma peste capatul liber. Intr-adevar, am avut acea senzatie de caldura. La fel si sotia mea. Mai mult, m-am aplecat asupra manunchiului cu fata si fruntea. Am simtit ceva mincarimi la frunte si o vaga senzatie de cadere, alunecare. Am incercat sa constientizez aceasta stare dar nu prea mi-a iesit. Mincarimea din frunte ma deruta. La nici 5 minute de la experiment  m-a prins si o durere de cap destul de intzepatoare.
Comentarii:
In explicatiile sale mos Grebi descrie materialele folosite ca fiind cele mai naturale posibile: paie de grau, betigas de lemn, fir de paianjen, capac de sticla pentru borcan, mediu ferit de soare, vant si influente electrice.
In ceea ce am experimentat am folosit tuburi plastic, capac de metal la borcan, ata, mediu cu influenta electrica si magnetica(televizor, calculator, circuite de electricitate si apa in pereti, etc....). Datorita folosirii acestui gen de materiale, consider ca experimentul a fost un succes.

Acest lucru confirma ipoteza lui mos Grebi conform careia orice forma este generatoare de unde ESC. Am incercat si eu cu degetul sa misc paiul, dar nu am reusit. Asta nu inseamna ca undele ESC ale organismului nu exista.

Tot in cartea sa, mos Grebi facea referire si la starea celui care experimenteaza. Eu cred ca el se referea mai mult la starea sufleteasca a experimentatorului......chiar si acum cand va scriu aceste randuri ma mai doare capul...... Dupa vreo 2 ore de joaca cu tunul, imi cam pierise cheful si interesul de a mai experimenta. Am observat ca o data cu pierderea interesului meu , deviatia tubusorului s-a redus la jumatate.

Cam asta a fost. Zilele urmatoare am sa repet experimentul si am sa il filmez pentru a-l posta.

rontzo

pacat ca pe link-ul dat de Lex pe scribd.com despre platforma anti-gravitationala se poate doar vizualiza si nu si descarca pdf-ul respectiv... :cry:

musaios roman