Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri credibile UFO

Creat de abyss, 14 Iulie 2011, 23:04:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Un topic necesar as zice...

Cazul Del Rio - 1950

Poate ati auzit de Roswell insa exista voci numeroase care sunt de parere ca ce s-a intamplat in Del Rio, Texas, este mult mai credibil ca si caz de prabusire a unei nave ET.

Pt o vreme la inceputul anilor ´50 fenomenul UFO a tinut prima linie a stirilor impreuna cu mii de raportari credibile din partea martorilor.

Oamenii raportau ca au observat un mare UFO ce se deplasa prin aer in mare viteza, de forma hexagonala la baza si avand un dom deasupra care la randul sau avea si o lumina in varf.

Dar nici o febra a raportarilor de incidente UFO nu se compara cu ce s-a intamplat intr-o zi de iarna prin 1950, intr-o secventa stranie de evenimente ce s-au incheiat cu o prabusire a unui impactor, sa zicem, in apropiere de Del Rio, Texas.

Povestea incepe la Casa Alba in dimineata zilei de 6 dec 1950. Presedintele Truman primea un telefon socant de la Pentagon. Secretarul de stat al lui Truman ceva mai tarziu scria ca "un avertisment timpuriu radar din zona canadei raporteaza semnalele unei formatiuni neidentificate de obiecte zburatoare...toate fortele de aparare si interceptare sunt in alerta"

Alerta Rosie sau DEFCON5 cum i s-o mai zice a durat o ora sau doua iar cand s-a terminat s-a spus ca a fost alarma falsa, un fel de exercitiu.  Ziarele au scris ca exista explicatii rezonabile pt tintele radar - un stol de gaste!!! tot felu de conditii atmosferice sau avione identificate.

Dar, documentele FBI eliberate mai tarziu cateva decade indica faptul ca a fost ceva mai mult decat un simplu stol de gaste...
Fizicianul si scriitorul  Bruce Maccabee a compilat documentele FBI in ceea ce multi au numit "Chestiuni de securitate.X (Security Matter Dash X)"

La acea vreme guvernul in mod public declara ca farfuriile zburatoare nu exista... dar confidential exista o alta versiune.

Un document in particular a atras privirile cercetatorilor ce a fost scris pe data de 8 dec 1950 cu privire la "farfuriile zburatoare" in care se consemna ca "acest ofiter in mod foarte confidential sfatuit de catre army intelligence ....au fost situati in cel mai inalt grad de alerta cu privire la orice date sau informatii cu privire la farfurii zburatoare"
Maccabee a gasit documentul ca fiind graitor de la sine in care se stipula ca "departamentul de contra informatii are destule alte chestii de facut decat sa studieze info despre ozn-uri." Deci, ceva trebuie sa se fi intamplat.
Presupunerea ar fi ca ceva are legatura cu Alarma Rosie data cu 2 zile inainte. Alte documente indica faptul ca pe radar au aparut 40 de UFO-uri la 32000 de picioare altitudine calatorind cu viteza incredibila catre Washington.

Si povestea devine si mai stranie...

Un pilot pe nume Robert Willingham, colonel, pretinde ca zbura din San Angelo cand a fost alertat de operatorul radar ca un UFO venea spre el. Conform lui Willingham obiectul se deplasa si executa manevre imposibile unui avion stiut pe atunci si care, s-a prabusit la sud de Del Rio, Texas.

Cu 3 ani mai devreme ceea ce s-a prabusit la Roswell a fost carat la Carswell Air Force Base in Fort Worth si imortalizat in 3 fotografii ce au supravietuit. Un cercetator numit Todd Zechel, pretinde a fi gasit un document care dovedeste ca o echipa Carswell a recuperat ceva prabusit la sud de Del Rio...data? 6 Dec 1950.

Zeci de ani mai tarziu un martor inca mai traia. Numele sau era Colonel in rez Robert Willingham in Archer City, Texas. Una din reactiile sale la vederea UFO-ului a fost ca nu stia daca exista o racheta ghidata ce putea zbura cu viteza si la plafonul de zbor al obiectului respectiv. Pe urma el si copilotul s-au intors imediat la baza si s-au dus sa cerceteze epava care se afla chiar imediat in vecinatatea granitei americane insa pe teritoriul mexican dincolo de Rio Grande.  A aparut un colonel din armata mexicana care le-a cerut sa paraseasca zona. Inainte insaau avut timp sa arunce o privire si sa observe un disc metalic stralucitor. Au recuperat si o bucata de metal usoara ca un fulg pe care ulterior au facut tot felul de teste neputand insa a o taia arde sau altera in vreun fel. Curios in continuare colonelul a dus bucata la un laborator al armatei in Maryland dar ulterior i sa spus ca persoana de acolo cu care vorbise nu exista...

Ceea ce a vazut si spus colonelul in cei 48 de ani de cariera nu l-a afectat in vreun fel. Dimpotriva, a fost felicitat pt merite deosebite de catre pres. Reagan si Consiliul American de Securitate.

Video si detalii:
http://www.myfoxdfw.com/dpp/special/030711-Tex-Files-De--Rio-Flying-Saucer-Mystery