Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN in Brazilia

Creat de Deanna, 04 Martie 2011, 19:51:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Deanna

http://stirileprotv.ro/stiri/international/obiect-zburator-neidentificat-in-brazilia-vezi-video-spectaculos.html ozn in dificultate ascuns intr-un nor sau poarta stelara mascata de acesta?explozie?imi pare rau ca nu s-au dus si la locul unde au cazut acele flacari...nu am inteles unde vede expertul farsa...art.are si un comentariu interesant al unui martor din Romania care are 6 poze ale unor ozn-uri in Caras Severin facute acum citiva ani

lylyt_ice

#1
  Eu sunt de parere ca numele de OZN, este cu mult depasit, perimat...! Poate mult mai la obiect ar fi OZNPNP...(obiect zburator neidentificat pentru noi prostimea). Daca intradevar aceste aparitii nu ar fii cunoscute de conducatorii lumii asteia, atunci ar trimete avioane militare sa le idetifice, sau ar spune populatiei ceva cat de ambiguu, sunt mii de sateliti care monitorizeaza pamantul, (dar bineintteles nu percep hologramele   :lol:)......sau macar ar inceta sa ne mai persecute creeindu-ne numai obligatii, taxe, saracie, foame, boli, desfrau, razboaie...(toate de Ei creeate)!!! Pentru ce, cu ce scop, unde vor sa ajunga? Totul aste cat se poate de clar: Au un plan oribil... :wink:
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?