Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mugur Isarescu Implicat in Noua Ordine Mondiala ?

Creat de Se7en_Fury, 25 Mai 2008, 12:46:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Se7en_Fury

Pentru cine nu stie BNR are aceasi constructie a Bancilor Centrale
Cred ca ati urmarit documentarul lui Alex Jones "End of Game :The New World Order sau filmul Zeitgeist
Ati vazut Partea in care arata cum functioneaza Federal Reserve Bank care de atfel nu este mai federala decat Federal Expres la fel cum nici BNR nu este a statului cum nici Banc Postul nu este.

De altfel este mentionat ca nici o persoana publica nu poate face afaceri directe cu BNR.
Si de altfel fara acceptul ei nici o alta banca privata nu poate functiona fara avizul ei.

Pentru Inceput spunem urmatoarele :

Banca Naþionalã a României (BNR), este banca centralã a României, o instituþie publicã independentã, singura autorizatã ºi resposabilã de emiterea bancnotelor ºi monedelor valabile pe teritoriul României.


http://ro.wikipedia.org/wiki/Banca_Na%C5%A3ional%C4%83_a_Rom%C3%A2niei

"Banca Naþionalã a fost înfiinþatã în anul 1880 cu un capital iniþial de 30 milioane lei (din care 10 milioane capital de stat)".

Se pare ca nu am reusit sa gasesc nici o informatie cu lista actionarilor care controleaza aceasta banca.

CINE SUNT EI DEFAPT ?

O alta informatie pe care am gasito ar fii urmatoarea.

"La subsolul cladirii Bancii Nationale se afla Tezaurul Romaniei, adica peste o suta de tone de aur si multe miliarde de euro. Nimic nu iese din acea cladire fara semnatura guvernatorului BNR. In anul 2002, Isarescu a decis sa plaseze peste jumatate din rezerva de aur in seifurile din Banca Angliei."

http://www.qmagazine.ro/modules/articles/articles_display.php?a=114

Bank Of England stim cu toti cine controleaza banca "Rothschild"


Deci cu alte cuvinte este privata nu este a statului.

Sau poate ma insel dar sa imi explice si mie cineva Ce insemana definitia Banci de mai sus.

Cine este Mugur Isarescu.

Constantin Mugurel Isãrescu :
Constantin Mugurel Isãrescu s-a nãscut la data de 1 august 1949 în oraºul Drãgãºani (judeþul Vâlcea). A absolvit în anul 1971 cursurile Facultãþii de Comerþ Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureºti.

Dupã absolvirea facultãþii, a lucrat ca cercetãtor ºtiinþific la Institutul de Economie Mondialã din Bucureºti pentru urmãtorii 19 ani A luat contact cu þãrile cu economie de piaþã, participând la cursuri în Statele Unite. În anul 1989 a obþinut titlul ºtiiþific de doctor în economie cu teza ,,Politici ale ratelor de schimb".

Dupã Revoluþia din 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada României din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost Guvernatorul Bãncii Naþionale a României. A preluat funcþia de guvernator într-un moment în care toata rezerva valutarã a BNR se dusese pe importuri.

Este singurul politician/demnitar român, care este membru al celebrei Comisii Trilaterale.

În anul 1998 este ales vicepreºedinte al Clubului Guvernatorilor bãncilor centrale din Balcani, Marea Neagrã ºi Asia Centralã, iar în anul 2002, preºedinte al acestui club.


Cine este defapt Mugur Isarescu ???

Si as vrea sa stiu tare mult cine sunt actionari BNR.





constantin

nu stiu daca la subsolul Bancii Nationale este depozitat tezaurul nostru dar pot sa-ti spun ca M.I. este membru al unei anumite loji masonice din Anglia (cam de multisor). daca a plasat o parte din rezerva de aur a Romaniei in Anglia atunci trage singur concluzia.  :rainbow:

LupinThe3rd

Citat din: Se7en_Fury din  25 Mai 2008, 12:46:59

Banca Naþionalã a României (BNR), este banca centralã a României, o instituþie publicã independentã, singura autorizatã ºi resposabilã de emiterea bancnotelor ºi monedelor valabile pe teritoriul României.


http://ro.wikipedia.org/wiki/Banca_Na%C5%A3ional%C4%83_a_Rom%C3%A2niei

"Banca Naþionalã a fost înfiinþatã în anul 1880 cu un capital iniþial de 30 milioane lei (din care 10 milioane capital de stat)".

Se pare ca nu am reusit sa gasesc nici o informatie cu lista actionarilor care controleaza aceasta banca.

Si as vrea sa stiu tare mult cine sunt actionari BNR.


http://www.oscarprint.ro/ist_txt.html . In carte exista un capitol legat de actionarii din anul 1880  si probabil si tot in carte gasesti si explicatia pentru care banca a avut in acel moment capital mixt. Nu stiu sigur dar este foarte posibil ca in acest moment BNR sa aiba doar capital de stat. Probabil capitalul privat de la 1880 nu mai exista in acet moment.

Ronin

OCULTA FINANCIARA

http://www.geocities.com/orgsecret2004/oculta.html

IMPERIUL OCULTEI FINANCIARE

Motto : "...exista o forta atat de bine organizata, atat de subtila, atat de perfecta si atat de patrunzatoare, incat e mai bine sa nici nu te gandesti macar la ceea ce ai putea intreprinde impotriva ei." - Presedintele Woodrow Wilson.
"Lumea e guvernata de cu totul alte personaje pe care nici nu le imagineaza cei ai caror ochi nu patrund culisele." -omul de stat englez Benjamin Disraeli.

(Click pe imagine pentru format mare)

STAPANII DIN UMBRA. STAPANII LUMII

Cu toti am auzit acest termen.
Unii doar l-au auzit, alti s-au confruntat cu el.
Chiar daca acest termen ascunde o oarecare nota de incertitudine, visul de putere a existat din totdeauna. Acest vis a fost prezent atat in mintea unor cuceritori ai antichitatii si s-a transmis chiar pana in zilele noastre.
Insa in spatele acestui vis, putin fantezist, se ascund insa figuri reale, care pe buna dreptate pot fi catalogate cu acest termen.
Site-ul nostru se va dedica acestor categorii de oameni si a organizatiilor ce isi revendica dreptul de stapanii ai lumii.
Sa lamurim pentru toti : Nimeni nu sunt stapanii lumii, pentru ca noi, oamenii, nu suntem sclavi sau animale.
Suntem Oameni si suntem LIBERI.
Oricine doreste sa se creada stapani ai nostri, fac o mare eroare.
IMPERIUL OCULT FINANCIAR!

Inceputurile lui se pierd in timp. Nu este o creatie recenta. Isi are inceputurile in urma cu mai mult de 200 de ani (desi altii prezinta dovezi al unei vechimi incredibile). Exista multe ipoteze legate de perioada aparitiei. Ceea ce se stie cu siguranta este ca acest Imperiu Ocult EXISTA.
Va vom prezenta mai multe fapte care vor atesta acest lucru. Numai cine nu vrea sa vada, nu va vedea. Persoanele despre care aducem vorba sunt absolut independente de orice religie si nu apartin nici unei natiuni. Ei nu sunt nici de dreapta si nici de stanga, nici liberari, dar folosesc toate institutiile pentru scopurile lor. Sunt membri ai unei sau altei organizatii, dar numai cu scopul de a ingreuna orice investigatie, de a produce deruta printre cei "curiosi" si a-i aduce pe o filiera gresita. Ei se folosesc de crestini ca si de evrei, de fascisti ca si de comunisti, de sionisti ca si de mormoni, de ateisti ca si de satanisti, de cei bogati ca si de cei saraci...DE TOTI!
Ei nu sunt oameni de rand, ei sunt cei mai bogati oameni de pe pamant. Nu apar nici la televizoare, nici in mass-media, ei sunt cei care controleaza aceste foruri.
Ei doresc stapanirea lumii si atunci trebuie sa provoace cat mai multa neintelegere intre popoare, acestea fiind cat mai incurcate in plasa dezinformarii. Mijloacele cele mai puternice prin care ei raspandesc neintelegerea intre oameni sunt "organizatiile secrete internationale".
Insa atentie, adevaratii stapanii al lumii nu sunt aceste organizatii internationale, ci figurile din spatele lor. Aceste organizatii sunt doar simple mijloace. Creierele ce conduc se ascund mai bine, in spatele lor.

PRINCIPIILE SISTEMULUI OCULT :
1. a crea conflicte in care oamenii lupta unii contra altora si nu contra adevaratei cauze a conflictului;
2. a nu aparea la vedere ca autor al conflictului;
3. a sustine cu bani toate partile beligerante;
4. a aparea ca instanta impaciuitoare, care doreste terminarea conflictului.
Citind cele de sus poate si intelegeti evenimentele actuale, gen razboaie/conflicte interetnice din Yugoslavia sau intre palestinieni si partea israelita, razboiul dus in Irak etc.
Un sistem bancar care a acordat un credit unei tari ce poarta razboi, este desigur foarte interesant ca razboiul sa nu se termine repede. Prin razboi si situatii care creeaza nelinisti, natiunile pot fi aduse in situatia sa accepte, de exemplu, intrarea in NATO, in ONU, lucru pe care nu l-ar fi facut in conditii normale, de liniste.
Cercetarea in domeniul organizatiilor secrete internationale, cat si descoperirea stapaniilor din umbra nu este o activitate usoara, certa si sigura.
Nu este usoara, intrucat lucreaza pe un teren unde regula secretului este maxima. Membrii acestor organizatii se ascund; in mod normal, oficial, unele organizatii nu sunt recunoscute, plus ca a face investigatii despre oamenii cei mai bogati ai planetei nu este ceva simplu.
Nu este o cercetare certa pentru ca intervine extrem de mult DEZINFORMAREA. Isi acopera activitatea, isi ascund intentiile. Actioneaza prin intermediari. Niciodata stapanii din umbra nu sunt gasiti ca autori. Ei manipuleaza, incurajeaza, finanteaza orice actiune care le serveste intereselor lor. Cred ca exemplu cel mai concludent este al evenimentelor din 11 Septembrie din S.U.A., unde autorii atacurilor teroriste au fost membri grupului terorist Al-Qaeda, in frunte cu Osama Ben Laden. Insa putini stiu ca aceasta actiune a servit extrem de mult intereselor oculte, fiind incurajata, sugerata si sprijinita de oamenii Ocultei. Cum? Incepand chiar cu creierul care a organizat-o : Osama Ben Laden care a fost mult timp omul CIA-ului american.
Nu este o cercetare sigura pentru ca oricine a incercat sa intre in miezul acestei probleme, a fost deturnat, amenintat sau chiar lichidat.
Ex. : In 1951 un autor englez - ROBERT PAYNE - a publicat o carte intitulata "ZERO - istoria terorismului", in care incerca sa arate ca, inainte de folosirea sistematica de catre diferite forme de regimuri totalitare, exista forte oculte care folosesc aceasta arma teribila in umbra guvernelor vizibile. Dupa publicarea cartii s-au produs o serie de "coincidente" curioase : misteriosi emisari au cumparat intregul stoc disponibil si cu tot caracterul senzational al revelatiilor cartii, nici o cronica n-a aparut in marea presa; casa de editura, una din cele mai solide de pe piata londoneza, a ajuns in pragul falimentului; mai multi oameni au murit misterios cateva luni mai tarziu.
Aceasta cercetare nu poate fi intreprinsa de orice persoana, deoarece Oculta Financiara duce un razboi psihologic, singurii specialisti pregatiti in acest domeniu pentru ai contracara fiind cei din structuri informative de elita. Si totusi, desi stim aceste aspecte ale cercetarii, o vom CONTINUA, AMPLIFICA si vom LUPTA astfel impotriva acestui fenomen mondial criminal : Oculta Financiara.
________________________________________________________________
ORGANIZATII "SECRETE" MONDIALISTE

Exista trei organizatii puternice cu o influenta foarte mare in Statele Unite, Europa Occidentala si Japonia. Council on Foreign Relations, Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg. Aceste organizatii sunt oficiale, nu sunt secrete, se stie despre existenta lor, insa sedintele lor sunt tinute in secret, nu sunt mentionate in presa sau la stiri. Council on Foreign Relations (CFR) a fost fondat la Londra in 1921 de Nelson Rockefeller si Colonelul Edward Mandell House, eminenta cenusie din spatele Presedintelui Woodrow Wilson. Wilson a spus despre colonelul House, "El este un fel de alter ego al meu; gandurile lui si ale mele sunt in acord". Colonelul House il admira foarte mult pe Marx si ii citise toate cartile. Council on Foreign Relations are in jur de 3000 de membri din toate sectoarele societatii americane. Politicieni, directori de canale de televiziune, bancheri, directori de sindicate muncitoresti, redactori sefi de ziare si reviste, decani de la universitati renumite, presedinti si actionari de corporatii. Printre membri ii amintesc pe Oochs, Sulzberg si Dryfoos, redactori la ziarul "The New York Times", Katharine Graham, redactor-sef la ziarul "The Washington Post", Dwayne Andreas, presedinte si proprietar al corporatiei agro-industriale ADM -Archer Daniels Midland, Bill Clinton, fost Presedinte al Statelor Unite, George Bush Sr., fost Presedinte al Statelor Unite. Mai sunt si altii.

(cele mai semnificative si de impact organizatii)

1. COMITETUL CELOR 300
2. COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (C.F.R.)
3. THE ROUND TABLE
4. Grupul BILDERBERG
5. COMISIA TRILATERALA
6. CLUBUL DE LA ROMA
7. FEDERAL RESERVE BANK (F.E.D.)

8. ORDINUL IEZUIT
9. FRANCMASONERIA
10. ORDINUL SKULL&BONES

11. Alte organizati ________________________________________________________________

FAPTE ALE ACTIVITATII DE STERGERE A URMELOR DUSE DE OCULTA FINANCIARA REFERITOARE LA ACTIVITATILE EI

- Cu cativa ani in urma a fost turnat un film despre "Club of Rome", care astazi este interzis peste tot in lume. Mai sunt in circulatie cam 5 copii. Acest film (The Club of Rome) descrie actiunile si oamenii din umbra ai gruparii cu uneltirile lor criminale. Toate persoanele care au colaborat la turnarea filmului sau au avut in vreun fel legatura cu productia au murit dupa aparitia filmului.
- In 1919, o tanara care traia in mijlocul avangardei artistice a momentului - Irene Hillel-Erlanger, fiica unui israelit, publica la o editura pariziana o foarte curioasa carte "Voyager en kaleidoscope", in care, sub forma unui derutant poem suprarealist, revela importante secrete ale Marii Opere alchimice. La coctailul care sarbatorea editarea cartii, in aceeasi noapte, autoarea moare intoxicata, desi toti comesenii servisera aceleasi meniuri. Inainte de punerea in vanzare a cartii, misteriosi "cititori" au cumparat intregul stoc disponibil, desigur pentru a-l distruge. Presa n-a publicat nici o recenzie asupra lucrarii.
- Ziaristul canadian Serge Monaste a murit in circumstante suspecte. El se ocupa cu studierea ocultei financiare si chiar descoperise ceva. Manuscrisele lui Monaste au ramas incomplete, cauzate de moartea sa prematura, in conditii neelucidate. Toate documentele confidentiale folosite de autor au disparut - nu stim daca recuperate de asasini sau preluate de prieteni, pe care victima i-ar fi pus in tema cu posibila sa ucidere. Manuscrisul incomplet a fost publicat cu grija lui Michael A. Beaumonn in cartea : PROTOCOALELE DE LA TORONTO.
- Cazul autorului englez - ROBERT PAYNE - din 1951, care a publicat o carte intitulata "ZERO - istoria terorismului" - fapt expus mai sus.
________________________________________________________________
Stapanii din umbra au primit de foarte multe ori si denumirea de ILLUMINATI.
Schema de mai jos prezinta o posibila structura :
NOTA : Iluminatii sunt creatie Iezuita. Vezi Adam Weishaupt (Iezuit). Deci, in schema de mai jos, puteti pune, in umbra Iluminatilor, pe Iezuiti.

(Click pe imagine pentru format mare).
PS: Imagini disponibile pe site-ul 'sursa'.



http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.