Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Bun venit pe forumul RUFOn (Romanian UFOnetwork)

Creat de spooky, 21 Octombrie 2000, 03:01:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

angellla29

Salutare !

Sunt o mare admiratoare a cartilor lui Erich von Daniken :ufo: precum si a Universului Star Wars!Voi fii cat se poate de activa pe acest forum!  :-D

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

antoniu

angela 29 ai savezi ce bine venita esti peste 2 luni :evil:

romulus

CitatVoi fii cat se poate de activa pe acest forum!
----OK. Sa te vedem !
----Si nu te lua dupa antoniu care semneaza cu  :evil: - dumnealui vrea sa te puna la incercare .....
----Bun venit !
----Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

sevastase

Citat din: DarthVader din  13 Februarie 2007, 04:59:23
The Force be with you guys !!!
Dragutz forum :-(

Asi vrea sa stiu si io daca se poate discuta despre Star Wars pe aici??
Mie mea placut mult seria Star Wars si as putea sa zic ca sunt un fan adevarat da nu am prea gasit forumuri in romaneste.
Oricum arata bine forumul si o sa mai stau


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ryn


jaffaSal'tari la toata lumea de pe acest forum, pe care il citesc de ceva vreme, uneori intrigat de parerea unor confrati vis a vis de problemele care ne inconjoara, alterori amuzat de seriozitatea cu care unii abordeaza niste probleme care cu siguranta ii depasesc, dar de fiecare data cu interes legat de noi subiecte.
In primul rand doresc sa ii dau dreptate d-lui Romulus la afirmatia dansului cu privire la utilitatea acestui forum si la consecintele favorabile pe care o manifestare similara ar fi avuto in urma cu ..sa zicem 20 de ani, vis a vis de  informarea celor ce doresc aceasta, asupra unor aspecte care provoaca unora o intrebare simpla, dar extrem de complexa in acelasi timp (dovada ca e prezenta - numai parintii stiu in ce masura :) la copiii mici - "DE CE". Deci, vreau sa cred ca majoritatea care au aplicat pe acest forum isi pun ocazional (caci mereu e deja o pb patologica de la o anumita varsta) anumite intrebari, si cum reprezentantii autoritatilor nu s-au grabit niciodata sa raspunda, din cvasi considerente, si le impartasesc unii la altii, cu scopul de a "se descarca" emotional si posibil, de a gasi un raspuns cat de cat plauzibil.
Dar, deja o luai pe campii cand de fapt eu vroiam sa spun doar ca intrai si eu in clasa voastra, sper sa ma bagati in catalog, nu sunt un elev eminente, vorbesc mult (uneori mai nimeresc si bine) si sper, ca impreuna, sa (ne) mai luminam pacla de nepasare si de dezinformare in care traim.
Si pentru ca nu ma pot abtine,
Citat din: angellla29 din  11 Aprilie 2008, 11:38:29

Sunt o mare admiratoare a cartilor lui Erich von Daniken :ufo: precum si a Universului Star Wars!

Eu sper ca Erich von Daniken cu ale lui "amintiri.." sa nu aiba nici o legatura cu Star Wars-ul :P.
La reauzire

Nox

Atunci eu nu pot decât sã-þi spun Bine ai venit... ºi sã-þi doresc o ºedere lungã printre noi.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Rayden

@jaffa

bine ai venit pe forum

bag sama, fan Stargate - by any chance ? :-D

astept postari si dezbateri interesante din partea ta..

cheers,
Rayden.

jaffa

Citat din: Rayden din  24 Aprilie 2008, 09:00:47
@jaffa

bag sama, fan Stargate - by any chance ? :-D

/quote]

sa zicem ca anumite ..teorii prezentate in serial coincid cu parerea mea vis a vis de civilizatiile vechi si asa zisii zei.
In orice caz, uite, o idee interesanta de dezbatut - nu vi se pare ca tot ce se prezinta pe media (televiziune in speta) ca si productie SF, nu la mult timp il vedem pus in executie, uneori chiar in viata sociala (vezi laserele, usile batante, bateriile de artilerie - toate prezente in startrek ..).  CIne pe cine influenteaza ? sau vor doar sa pregateasca terenul ptr un soc puternic al viitorului.
A cam devenit bagatela informatia ca " un ozn a mai fost observat bla bla..." , adik, dupa o anumita perioada, "haide sa le spunem adevarul ca ori s-au obisnuit cu ideea, ori daca nu macar i-am fragezit un pic :P".
la buna reauzire!

iulianelohim

 :ufo: :planet:Va salutsi cit mai multe subiecte.

Bacioiu.Ciprian

Nu am vazut un "board" special unde noi veniti sa se prezinte asa ca am zis sa postez la "Cafenea". Numele meu este Bacioiu Ciprian, sunt un elev in varsta de 17(aproape 18) ani. Am ajuns sa dau de acest forum cautand date despre Emil Strainu. Sunt un fan al fenomenelor paranormale, si inca de mic am fost fascinat de OZN-uri si evenimente "inexplicabile". Fascinatia mea a crescut cu atat mai mult cu cat am aflat ca mama mea a fost prietena inca din copilarie cu domnul Strainu.
Ieri, in timp ce cautam anumite lucruri, am dat peste un website destul de ciudat dupa parerea mea, site care vorbea despre "un anume adevar", si prezenta o teorie care afirma ca noi defapt am fi fost creati de niste fiinte extraterestre, Anunnaki(Reptilieni)... Dupa ce am terminat de "scanat" mare parte din informatiile prezentate am cazut serios pe ganduri... Am zis ca e vremea sa incep sa ma interesez si sa incerc sa aflu raspunsuri la intrebari care ma macina inca de mic copil.
Cam asa am reusit sa dau peste forum! Sper ca imi va fi o sursa utila de informatie si ca eu, la randul meu, voi reusit intr-un fel sa ajut comunitatea.

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Bacioiu.Ciprian

Merci si scuze, nu vasusem topicul de Bun Venit! Multumesc ca l-ai mutat ^^