Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: jackie28t din 22 Martie 2007, 22:56:32

Titlu: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 22 Martie 2007, 22:56:32
Deschid acest topic in special de a se puncta unele drumuri importante catre toti cei interesati de fenomenul OZN (http://www.ozn.ro/tiki-index.php?page=OZN).Topicul este dedicat subiectelor legate de proiecte militare si ale servicilor secrete ce implica anumite experimente legate de rapiri militare si proiecte de controlul mintal,baze subterane secrete,clone/forme de viata programabile,Noua Ordine Mondiala,interviuri si multe alte subiecte cu informatii ce ne pot ajuta sa intelegem mai bine legatura dintre elitele din umbra si conectarea lor in ufologie (http://www.ozn.ro/tiki-index.php?page=ufologie).

(http://img266.imageshack.us/img266/521/topictopsecretbanerda41ms5.jpg)

Voi sublinia de la inceput faptul ca nu cer la nimeni sa creada ceva anume din cele prezentate aici in acest topic.Fiecare este liber sa-si deseneze propria lui parere despre fiecare subiect in parte.Analizand aceste informatii poate fi in timp legatura pentru o mica parte din raspunsurile pe care le cautam cu totii.In acest topic voi incerca sa prezint in mare cam despre ce este vorba prin urmatoarele surse si materiale cu informatii ce provin de la persoane care au lucrat in cadrul militar avand anumite implicari in unele proiecte ascunse fata de publicul in general.

Voi incepe cu relatarile unei persoane care sustine ca a lucrat ca ofiter de securitate pentru o anumita perioada intr-o baza militara subterana Top-Secret in UK.Numele lui adevarat este Barry King si i se mai spune si ''The Voice'' deoarece cu multi ani in urma el a redat unele documente numite si ''The Voice Files'' pe care, o parte,in timp,sper ca le voi putea expune si aici in acest topic.Aceste informatii implica in special PGLFs(Programmable Generated Life Forms) adica forme de viata programabile fabricate in laboratoarele militare subterane secrete si folosite pentru anumite inscenari de rapiri de catre MILABS (http://www.ozn.ro/tiki-index.php?page=MILABS)

MILABS este acronimul pentru ,,Military Abductions" (operaþiuni militare ce implicã rãpirea oamenilor) și se referã la faptul cã unele rãpiri de cãtre presupuºi extratereºtri raportate de oameni sunt de fapt operațiuni secrete ale unor unitãți militare sau servicii secrete, cu scopul de a realiza diverse experimente, multe dintre ele referindu-se la controlul mintal al subiecților. Aceste unitãți se folosesc de factorul extraterestru pentru a crea memorii false subiecților pentru a pãstra misiunile lor secrete. Cu toate acestea, existã diferențe mari între rãpirile efectuate de cãtre extratereștri și victimele experimentelor de control mintal.

Cate putin din trecutul lui Barry King ca sa putem sti cine este,deci de la cine provin aceste informatii.El a inceput investigarile in ufologie tocmai din anii 1966 si in perioada anilor 1970 a avut un mare profil  pe campul ufologiei.La fel  a avut multe investigari care au fost pubilcate in FSR (Flying Saucer Review) magazine,una printre primele si cele mai respectate magazine din lume in trecut cu subiecte de ufologie ce cuprind si investigari facute prin anii 1976-1979.El a mai facut parte din grupa originala UFOIN in 1977,la fel in BUFORA jurnal iar prin anii 1979 Barry King a fost mentionat in aproape 40 de carti pe plan global.A participat in emisiuni TV,radio,ziare,magazine,jurnale,la fel toate pe plan global si a facut parte in 1998 intr-un interviu ce se gaseste in original in format caseta video numitat si ''British Bases 2'' alaturi de Larry Warren,Bill Uhouse etc.El a fost implicat in partea militara tocmai din anii 1970 cu aspecte de ufologie incluzand MILABS.La fel a fost si unul dintre cei peste 400 de martori care au participat in ''Disclosure Project'' din 2001 sustinuta de Dr. Steven Greer. (http://pic1.piczo.com/valuca/?g=27275039&cr=1)

Ma opresc aici deocamdata si va las pe voi sa cititi in liniste de pe pagina pe care am numit-o ''The Secret Page'' si la care am facut-o in special pentru a expune aceste informatii legate de relatarile lui Barry King.In acea pagina de pe linkul de mai jos ve-ti putea gasi interviuri,filmari,citate din anumite carti legate de MILABs,scanari si alte linkuri cu referire la subiecte paralele.

Apasati aici pentru a accesa pagina ''The Secret Page'' unde veti putea gasi relatarile lui Barry King (http://pic1.piczo.com/valuca/?g=25463610)

jackie28t
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 22 Martie 2007, 23:14:12
Verificabil 01

In pagina secreta veti gasi o imagine cu The Voice Files ce contine legatura catre un link de unde puteti citi acel fisier in format PDF (in limba engleza) ce contine 161 de pagini.Acel PDF are in jur de 7MB deci va indic sa folositi ''right click and save target as'' peste imagine sau link pentru a extrage acel fisier in format PDF in PC'ul dv. dupa care puteti sa-i faceti un print in cazul in care doriti pentru a-l citi in liniste.Eu inteleg ca acel PDF nu este unul care se citeste peste noapte deoarece contin date mai complicate ce necesita mult timp.La fel trebuie sa intelegeti faptul ca eu nu am timpul necesar pentru a traduce un asa voluminos PDF din limba engleza in limba romana dar dupa cum stiu in general,cei pasionati de fenomenul OZN stiu cat de cat limba engleza.

Voi expune mai jos direct linkul catre acel PDF si linkul direct catre topicul original ''The Voice,The history you need to know'' care este defapt un topic deschis in forumul ufocasebook.com in 2005 si in care cuprinde mai bine de 100 de pagini.TheVoice a redat ultimul rand de informatii in acel topic chiar in ultimile ore cand s-a retras din meseria lui de cariera militara.

Link direct pentru PDF file/ 7,85mb  ''TheVoice,the history you need to know'':
(atentie fisier mare de 7,85mb,preferabil de extras cu ''right click on the link and save target as'')
http://www.alienationsam.com/valuca/TheVoice.pdf

Link direct catre topicul ''TheVoice,the history you need to know'' care este complet adica ne-editat,asta in cazul in care doriti sa cititi direct originalul:
http://ufocasebook.conforums.com/index.cgi?board=general&action=display&num=1109028296


Mai jos voi atasa cateva imagini ce apartin din The Voice Files desenate chiar de el.O imagine spune o mie de cuvinte.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 22 Martie 2007, 23:27:15
Verificabil 02

Tot in pagina secreta veti gasi un mic film pe care l-am facut de curand si unde am expus cateva mici secvente din casetele British Bases 2(partea a doua) la care am primit cate o copie din fiecare caseta-video direct de la TheVoice.Casetele video respective contin 2 ore de fiecare.

(http://img520.imageshack.us/img520/7128/screenhunter228le6.jpg)

Este doar un scurt filmulet dar dupa ce voi primi  pachetul cu convertirea casetelor in CD voi expune si varianta lunga.
Pana atunci va dura ceva timp.

Mai jos voi voi atasa cateva imagini din vechiul magazin de OZN numit si  FSR (Flying Saucer Review) ce cuprind si investigari facute de TheVoice prin anii 1976-1979
Eu detin defapt o copie (scanari) la toate magazinile FSR publicate in acea perioada.Pot spune ca sunt materiale valoroase.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 23 Martie 2007, 01:20:20
Si inca o mica precizare as adauga daca-mi permiteti.
Asa cum am precizat si mai sus Barry King pe care am sa-l numesc aici TheVoice a fost si unul dintre cei 400+ martori care au participat in ''Disclosure Project'' pentru ''National Press Club Conference on May 9 2001'' sustinuta de Dr. Steven Greer.Mentionez faptul ,ca nu devii martor intr-un asemenea program ca'' Disclosure Project'' doar pentru ca ai vazut o lumina pe cer.....ci martorul este verificat foarte bine atat profilul cat si profesia pentru a se avea incredere plus ca informatiile trebuie sa fie foarte credibile care trebuie sa contina dosare clasate si bine argumentate.

(http://img250.imageshack.us/img250/5056/i149596709314171du8.jpg)

Pentru cei care nu au avut ocazia pana acum sa vada Conferinta nationala de presa sustinuta pe data de 9 mai 2001,a-i invit sa viziteze pagina intitulata ''DISCLOSURE WITNESS'' pe care am pregatit-o in websitul meu unde este inclus atat video cu conferinta de presa din 2001 plus unele filme cu relatari din partea unor martori care au participat in ''Disclosure Project''
Link direct catre pagina ''DISCLOSURE WITNESS'' : http://pic1.piczo.com/valuca/?g=27275039&cr=1

Mai jos voi atasa o scurta secventa din coferinta nationala de presa din 9 mai 2001 sustinuta de Dr. Steven Greer
Va rog sa urmariti cu atentie.

Citat"On Wednesday, May 9th, over twenty military, intelligence, government, corporate and scientific witnesses came forward at the National Press Club in Washington, DC to establish the reality of UFOs or extraterrestrial vehicles, extraterrestrial life forms, and resulting advanced energy and propulsion technologies."

Sgt. Clifford Stone US Army explains how 57 varieties of alien beings had been catalogued by 1989

http://www.youtube.com/v/s2-6N6akjto
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Unidentified din 15 Aprilie 2007, 18:26:00
'Page 158 from ~The Voice files~
''In the not too distant future...''
In the not too distant future................

Somewhere in the western USA, a large high altitude disc shaped object is filmed, during daylight, for over an hour. USAF jets fly all around then fly away. The sighting, indeed the footage makes news across North America and then the World. The Gov, the Military can offer no explanation for the sighting and really make no effort to either debunk or accept the incident.

Days later a similar event is filmed in Western Europe, again headlines round the World, again little or no interest shown by Gov or Military.

Days later it occurs again, this time in several locations at once, South America, Eastern Europe, India, Asia, Australia. Same response by Gov and Military, they neither accept nor deny.
The Worlds media go into hyperdrive with speculation, worsened by the non actions by Gov and Military.
A week later the USAF holds a special news conference, with many other agencies in attendance. Its called right out of the blue. The USAF spokesperson begins their talk by showing the films taken of the mysterious discs sighted Worldwide. Then asks everyone to pay attention to the film about to be shown for the first time, its a USAF produced film, a special documentary, they changed its title during the previous few months. It is now called "Ufos, The New Beginnings". This lavishly produced short movie contains footage taken from gun cameras over a period of decades. It shows clandestine visits at facilities by various unusual craft. It ends with the landing of a large shiny disc shaped object on the desert near a facility. The Disc lands and from out of the object appear three figures, one tall and two shorter. The camera zooms in on these figures as they stand in front of the disc. They are facing the camera, all three remove full helmets, as they do so the camera zooms in further and settles on them, in the centre stands a regular USAF pilot, on either side of him stands a Grey.
As the music plays and the credits begin to roll a voice tells us that this indeed is the 'New Beginnings'.
Camera zooms out whilst music continues.

An astonished Worlds media are then told........"Yes, they have been with us a long long time"

Press conference continues... '

Poti sa-mi spui cand a declarat el sau scris prima oara treaba asta?
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 18 Aprilie 2007, 21:50:40
Pentru a clarifica subiectul referitor la trascripul de pe pagina 158 numit si ''In the not too distant future...'' scris de The Voice din PDFul ''The Voice,the history you need to know'' si deoarece tu Unidentified ai fost primul cu intrebarile la subiectul acestui topic vreau sa te anunt,ca pe un mic favor catre intrebarea ta, cu nu mult timp in urma tocmai i-am trimis un mesaj privat lui TheVoice si i-am pus cateva intrebari legat de subiect.

Voi expune mai jos o imagine in care arata in original,direct raspunsul lui Barry King aka TheVoice referitor la acel trascript scris de el ce exprima cea ce a vazut de pe o caseta reala.Acel documentar special apartinand ''The United States Air Force (USAF)'' ce arata un disc mare,luminos care ATERIZEAZA dupa care iesid din el trei ocupatii care unul este sa fie un pilot USAF alaturi de doi extraterestri tip GREY.Este un film real care exista si este tinut ascuns fata de publicul in general pana vor fi obligati sa o arate.

Raspunsul lui Barry King aka TheVoice:

(http://img246.imageshack.us/img246/3189/raspuns22ew61kopiepe6.jpg)

Unidentified,sper sa-ti fie de ajutor.
Tura viitoare voi reveni cu noi informati incercand sa clarific cateva puncte al unor membri ce mi-au pus intrebari atat prin mesaj privat cat si prin e-mail.Pana atunci,va urez numai bine.

Si pentru a se intelege despre ce este vorba aici si de catre ceilalti cititori care tin pasul cu acest topic am sa las inca-odata aici pagina 158 din PDF'ul cu topicul ''TheVoice,the history you need to know''

Page 158 from ~The Voice files~
''In the not too distant future...''

In the not too distant future................

Somewhere in the western USA, a large high altitude disc shaped object is filmed, during daylight, for over an hour. USAF jets fly all around then fly away. The sighting, indeed the footage makes news across North America and then the World. The Gov, the Military can offer no explanation for the sighting and really make no effort to either debunk or accept the incident.

Days later a similar event is filmed in Western Europe, again headlines round the World, again little or no interest shown by Gov or Military.

Days later it occurs again, this time in several locations at once, South America, Eastern Europe, India, Asia, Australia. Same response by Gov and Military, they neither accept nor deny.
The Worlds media go into hyperdrive with speculation, worsened by the non actions by Gov and Military.
A week later the USAF holds a special news conference, with many other agencies in attendance. Its called right out of the blue. The USAF spokesperson begins their talk by showing the films taken of the mysterious discs sighted Worldwide. Then asks everyone to pay attention to the film about to be shown for the first time, its a USAF produced film, a special documentary, they changed its title during the previous few months. It is now called "Ufos, The New Beginnings". This lavishly produced short movie contains footage taken from gun cameras over a period of decades. It shows clandestine visits at facilities by various unusual craft. It ends with the landing of a large shiny disc shaped object on the desert near a facility. The Disc lands and from out of the object appear three figures, one tall and two shorter. The camera zooms in on these figures as they stand in front of the disc. They are facing the camera, all three remove full helmets, as they do so the camera zooms in further and settles on them, in the centre stands a regular USAF pilot, on either side of him stands a Grey.
As the music plays and the credits begin to roll a voice tells us that this indeed is the 'New Beginnings'.
Camera zooms out whilst music continues.

An astonished Worlds media are then told........"Yes, they have been with us a long long time"

Press conference continues......................
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 28 Aprilie 2007, 22:19:02
Deoarece au fost cateva nelamuriri referitor la unele aspecte pe care le-am primit din partea unor membrii din acest forum atat prin mesaj privat cat si prin e-mail cu toate ca le-am raspuns voi expune raspunsurile date si aici pentru ceilalti cititori care tin pasul cu acest topic.Binenteles voi patra anonimatul persoanelor.

O intrebare de la cineva a fost legat de faptul daca m-am retras de pe forum in trecut din cauza acestui topic.Las de inteles pentru a nu se ajunge la unele speculatii ca eu pe langa acest forum ca orisicare om am si eu viata de zi cu zi.Sunt sigur ca ma ve-ti intelege.Din pacate timpul nu-mi mai permite sa mai fiu atat de activ aici ca in trecut si ma voi implica pe forum doar atunci cand cred ca este necesar.Acest topic va merge mai departe si voi reda informatiile pe care doresc sa le redau aici pentru toti cei care sunt in cautarea adevarului.Iar pentru cei care sunt interesati de acest subiect si vor sa afle mai multe informatii,voi sublinia din nou ca daca exista unele nelamuriri sau intrebari legate de subiectele pe care le prezint aici,asa cum am precizat va stau la dispozitie atat in acest topic cat si prin mesaj privat.

O alta intrebare de la cineva a fost legata de faptul daca sunt in pericol cei care citesc acest topic sau care se implica.Raspunsul este ca nu este nimeni in pericol citind sau implicandu-se in acest topic deoarece pericolul este doar atunci cand sursele principale vor sa urce pe trepte cu evidentele solide.Dupa cum stiti pe internet sunt fel si fel de websituri cu fel si fel de informatii ce includ foarte multe interpretari gresite,rapoarte adevarate sau mai putin adevarate,multe speculatii,desinformari,fel de fel de fantezii si tot felul de informatii ce fac ca adevarul sa fie din ce in ce mai greu de inteles.Internetul este un mod usor de a reda unele informatii dar in acelasi timp un mod usor de a desinforma.Ufologia merege in timp de la sine.Prin ea se scurg foarte multe cai care mai de care mai bizarre sau fascinante.Cine are rabdarea sa ea ufologia mai in serios prin investigari,lecturare si prin a pune multe intrebari sunt sigur ca va putea intelege anumite aspecte legate de fenomenul OZN si extraterestri.Totusi as spune ca ufologia nu este deloc o joaca si unori cand sunt implicate anumite aspecte poate deveni chiar periculos.Unele informatii detin secrete din proiecte militare considerate top secret ce pot pune pe foc anumite capete.Prin urmare anumite ''masti'' pot si ucide pentru a tine unele informatii secrete.
Cine a citit acel fisier in format PDF intitulat ''TheVoice,the history you need to know'' pe care l-am expus in acest topic veti vedea ca la pagina 132 unde este precizat ''FOR THE BENEFIT OF ALL FORUM MEMBERS...'' Barry King aka TheVoice a precizat un aspect pe care cu totii ar trebui sa-l luam in considerare.Voi expune totusi o mica imagine cu cea ce a precizat legat de riscul pe care si-l asuma redand aceste informatii pentru noi toti cei care suntem in cautarea adevarului.

(http://img50.imageshack.us/img50/5673/kopievonscreenhunter26fm3.jpg)


O alta intrebare a fost legata de faptul cum evolueaza acele clonari extraterestre fabricate in bazele militare subterane?Care este timpul de a junge la forma matura tinand cont ca omului a-i trebuie atata timp de la nastere  pana la maturitate.
Aici raspunsul va fi ceva mai complicat deoarece eu detin doar o mica parte din aceste informatii.
Pentru ca s-a ajuns la acest subiect voi incerca sa argumentez cateva puncte in parte si am sa iau imaginile desenate de TheVoice (cu ce a vazut si a explicat) ce au fost puse in dosarul lui numit si The Voice Files.

Aceste imagini pe care le voi prezneta aici au mai fost atasate in prima pagina din acest topic.
Voi incerca sa le argumentez pe rand din cea ce stiu.

(http://img235.imageshack.us/img235/4805/1apz9.jpg)

Imaginea de mai sus desenata de TheVoice vrea sa reprezinte etapele de evolutie al acelor clone fabricate cu ajutorul unei tehnologii avansate preluate de la micutii extraterestrii greys.
Acele clone evolueaza sa-i spunem in trei etape si ajung la maturitate doar in timp de cateva luni.
Prima etapa este cea de un copil mic.A doua etapa cea al unui minor.Si a treia etapa cea a unui adult.Nu ma intrebati ce fel de tehnologie se foloseste si cum se foloseste pentru ca eu nu cunosc si la fel cred ca nici TheVoice nu stie deoarece el nu este nici savant si nici inginer ci doar poate spune din putinul prin cea ce a vazut pe timpul cand el a lucrat in acea baza subterana in acea periaoda.In casetele video pe care le-am primit de la TheVoice el precizeaza in interview,dupa cat a-mi aduc aminte, ca pe timpul cand el lucra in luna August acele creaturi fabricate erau deja in etapa 1, iar cand TheVoice a iesit din proiect din acea baza cam prin luna Decembrie,clonele erau deja in etapa 3 finala de adult.
Ce mai vreau sa precizez,din informatiile pe care le-am obtinut de la TheVoice,este ca acele clone sunt goi pe dinauntru.Ei nu dorm nu mananca si nu au organ sexual.Clonele respective sunt efectiv programabile.Acele clone se mai numesc si PLF's sau PGLF adica Programmable Generated Life Forms.Ele sunt facute in acele laboratoare subterane dupa care sunt exportate in diferite locatii pe plan global in anumite baze folosite de MILABS in diferite scenarii de rapiri.

A doua imagine,cea de jos se refera la o creatura ,a fi una de tip ''reptillian''

(http://img235.imageshack.us/img235/2222/2bvc4.jpg)

Cineva anume cu mult timp in urma la intrebat pe TheVoice daca a avut ocazia sa vada un extraterestru din rasa ''reptillian'' si daca da atunci sa descrie cam cum arata.TheVoice a dat un raspuns foarte direct.Voi lasa mai jos raspunsul lui TheVoice in original pentru a se intelege mai bine.

CitatWhilst at the facility I did at one stage confront in one of the corridors what can best be described as a reptillian creature being escorted by a couple of suits. The creature was muscular, tall as the suits, maybe 6ft and a bit. Only in view for a few seconds. I was startled as I rounded a curve in the corridor. The suits both looked at me as if to say something like "You have not seen this, move on".
Later, as time went by I began to think in terms that this creature was yet another of the manufactured Military creatures alongside the small grey clones. I did release a sketch during the 90's from my files.

Acum nu spun ca creatura de tip ''reptillian'' vazuta de TheVoice in baza militara subterana era un extraterestru real sai spun asa.Deoarece persoana cu intrebarea a continuat intrebandu-l pe TheVoice daca a vazut un ''reptillian'' adevarat de origine adica nu o clona.Raspunsul lui TheVoice a fost,citez mai jos in original:
CitatNo I have never come across a 'real' reptillian creature. It was that one single occasion in the facility. I was supposed to believe that the creature there was 'real' but over the years seeds of doubt crept in which made me re-evaluate that situation. I came to the conclusion, rightly or wrongly, that it was manufactured.

Prin urmare,este ca si cum anumite persoane fantoma cu putere din cadrul militar s-au apucat de propria lor afacere.Aici vorbesc despre USA,UK Canada Australia si alte locatii .
Agendele lor adica atat a extraterestriilor cat si al acestor guverne din umbra ce mentin aceste proiecte au propriile lor profituri.Iar noi oamenii,ramanem doar niste cobai avand implantate in memorii fel si fel de imagini cu extraterestrii presupusi de noi a fi reali cand defapt poate fi doar un simplu scenariu al unor experimente.

De curand voi reveni cu un scurt video (de pe o caseta rara) ce implica un interviu cu Barry King aka TheVoice..........................
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 19 Iunie 2007, 23:47:51
Pentru cei care tin pasul cu subiectul acestui topic,un mic amanunt. 8-)
Tocmai ufologistul Nick Redfern din UK a publicat pe websitul lui ufomystic.com un articol legat de Barry King aka TheVoice
Cine este interesat despre subiect va recomand cu caldura sa cititi acest articol chiar daca in acest topic dupa cum stiti eu am redat mult mai multe amanunte si informatii legate de TheVoice.
Link direct aici: http://www.ufomystic.com/the-redfern-files/barry-king-the-voice/

(http://img411.imageshack.us/img411/314/barrykingthevoiceyd0.jpg)

Apropo,tocmai am fost informat chair de el Barry King ca in aceasta seara (in aceste momente) Barry reda un interviu unor ufologisti din UK.
Va voi tine la curent cu orice informatie.................
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 01 Iulie 2007, 23:24:48
 8-) Vreau sa expun aici o imagine pentru cei care nu cred ca exista acele documente numite ''TheVoice Files'' produse de Barry King aka The Voice.Defapt mai multe imagini din TheVoice Files puteti sa vedeti daca urmariti filmul ''BASES 2 Prt 1'' sau chiar ceva mai mult puteti citi in acel fiser PDF numit si ''TheVoice,the history you need to know'' pe care l-am expus in al doilea post de pe prima pagina din acest topic.
In curand voi reveni cu o surpriza pentru toti cei care tin pasul cu acest topic.

(http://img110.imageshack.us/img110/430/thevoicefilepicbn9.jpg)
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: LupinThe3rd din 03 Iulie 2007, 01:29:58
Citat din: jackie28t din  22 Iunie 2007, 21:37:54
In interviu veti putea vedea ce spune TheVoice prin faptul ca extraterestrii detin o anumita lista de DNA de acea face sa se inteleaga ca EI(extraterestri) rapesc anumiti oameni din aceasi familie din generatie in generatie.Un fel de urmarirea unui curs de ''bloodline''.Chair si el TheVoice precizeaza ca a fost manipulat genital.Dar va las pe voi sa cititi interviul integral.
La sfarsitul interviului in casuta cu comentariile vizitatoriilor exista o intrebare catre TheVoice care din lipsa din timp el atunci nu a mai putut reda raspunsul si nu demult l-am rugat sa scrie raspunsul acelei intrebari pentru a ramane interviul complet.De curand tot in acea pagina va aparea si raspunsul acelei ultimei intrebari.
nfiorator, infiorator, infiorator... De 3 ori infiorator. Doar astfel se poate numi modul in care a fost manipulat TheVoice. Cred ca pentru multi din noi este la limita imaginatiei si cine stie poate pentru altii face parte din cotidian. Eu inca incerc sa ma intreb care e semnificatia reala a unei astfel de manipulari, daca e dureroasa sau nu poate placuta sau cine stie, are sau nu implicatii psihologice, samd. Pentru multi din noi incercarea de a eluda limitele perceptiei, pentru a intelege modul inexorabil in care aceste fapte se pot petrece, se lovesc asimptotic de limita de jos a imaginatiei, ramanand astfel ancorati in meandrele concretului...
Acest mod de manipulare intrece orice si orice om ar trebui normal profund indignat sa spuna cu glas tare si privirea indignata "Mama lor de manipulanti care ne manipuleaza cu manipulele lor cu tot!!!!"....
Cine stie poate ultimul raspuns care e asteptat de la TheVoice va contine si detalii, cine stie crude sau picante, despre manipularea respectiva....
Citat din: jackie28t din  01 Iulie 2007, 23:24:48
8-) Vreau sa expun aici o imagine pentru cei care nu cred ca exista acele documente numite ''TheVoice Files'' produse de Barry King aka The Voice.Defapt mai multe imagini din TheVoice Files puteti sa vedeti daca urmariti filmul ''BASES 2 Prt 1'' sau chiar ceva mai mult puteti citi in acel fiser PDF numit si ''TheVoice,the history you need to know'' pe care l-am expus in al doilea post de pe prima pagina din acest topic.
In curand voi reveni cu o surpriza pentru toti cei care tin pasul cu acest topic.

Jackie, unde pot fi gasite pdf-urile de la respectivele materiale? Ar fi extraordinar daca le-am primi cu toti, sau in fine daca nu exista in pdf unde se pot gasi pe hartie de cumparat
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 05 Iulie 2007, 00:47:55
Salut LupinThe3rd,
Am citit postul tau si da-mi voie sa-ti spun ca ai expus cateva paragrafe care nu le vad deloc sensul.De exemplu citatul de mai jos extras din postul tau a-l consider total penibil.

Citat din: LupinThe3rd din  03 Iulie 2007, 01:29:58
Doar astfel se poate numi modul in care a fost manipulat TheVoice. Cred ca pentru multi din noi este la limita imaginatiei si cine stie poate pentru altii face parte din cotidian.

De unde si pana unde ai ajuns la acea concluzie eu tot nu inteleg.
In postul meu  anterior cand am precizat cam ce puteti gasi in interviul lui TheVoice din acel chat room de pe linkul pe care a-l pusesem la dispozitie,adica referitor la cea ce a spus TheVoice despre lista de DNA si rapirile din generatie in generatie de genul unei urmariri de ''bloodline'' nu are nici decum legatura cu urmatoarea propozitie in care spuneam ca chiar si TheVoice a precizat ca a fost manipulat genital.Tu ''LupinThe3rd'',te-ai grabit si le-ai combinat dupa plac facand sa postezi ceva total penibil si fara fond.
Eu acolo doar am lasat cateva mici amanunte pentru a lasa cititorii sa stie cam despre ce este vorba in acel interviu.Nicidecum nu am precizat ca are legatura intre ele.De acea am si precizat pe urma ca va alas pe voi sa cititi intregul interviu.Pentru ca daca vei citi integral acel interviu vei realiza ca nu sunt deloc amanunte despre manipularea genitala de care vorbesti ca sa ajungi la concluzia scrisa de tine mai sus.

Cat despre continuarea postului tau da-mi voie sa-ti spun ca eu nu cred ca este necesar sa camuflezi anumite ironii printr-un gen de poezie atat de penibil de genul:
Citat din: LupinThe3rd din  03 Iulie 2007, 01:29:58
Acest mod de manipulare intrece orice si orice om ar trebui normal profund indignat sa spuna cu glas tare si privirea indignata "Mama lor de manipulanti care ne manipuleaza cu manipulele lor cu tot!!!!"....

Cred ca esti destul de matur sa intelegi faptul ca a fi ''manipulat genital'' nu este ceva placut si nici ceva cu care sa te mandresti.Sa fii manipulat genital inseamna sa suferi si la care binenteles afecteaza atat pshihic cat si fizic.Iar noi oameni mature ce suntem trebuie sa aratam putin bun simtz si seriozitate mai ales cand este vorba despre un asemenea subiect.
Daca esti familiar cu investigarile facute de David M. Jacobs sau Budd Hopkins sau Harvard profesor de psyhiatrie John E.Mack, toti fiind alien abduction researchers ce au investigat cazuri de ''abductions'' (rapiri) documentandu-te despre munca si investigarile lor ai sa realizezi cam ce se ascunde prin suferinta unor ''rapiti'' fie ele rapiri de catre MILABS sau de catre entitati extraterestre.Acolo vei fi afla si despre experimente,manipulare genitala,hibrizi si alte informatii.Daca tu nu esti familiar despre aceste subiecte atunci pot spune ca nu exista nici o scuza.

Daca tu LupinThe3rd ai anumite retineri cu privire la cele relatate de Barry King sau o opinie diferita fata de credibilitatea lui atunci da-mi voie sa-ti spun ca te inteleg chiar foarte bine.
Respect opinia libera a fiecaruia atata timp cat este adresata cu seriozitate si bun simtz.
Dupa cum am precizat si in primul meu post al acestui topic ca eu nu cer la nimeni sa creada informatiile pe care le expun aici.Fiecare are dreptul sa-si deseneze propria lui parere.
Defapt mi se pare naiv faptul daca cineva ar crede pe infulecate astfel de informatii fara sa se documenteze inainte sau sa puna intrebari si sa investigheze.
Defapt pot spune ca si eu am fost oarecum skeptic la inceput acum doi ani in 2005 cand citisem pentru prima oara relatariile lui Barry King aka TheVoice.Am discutat cu el,am pus zeci si zeci de intrebari cautand raspunsuri pentru a intelege cat mai bine.
Documentandu-ma despre anumite cazuri de ''abductions''(rapiri) ce implicau unele relatari unde au fost observate asa spus de catre rapiti,entitati extraterestre tip ''grey'' care unele entitati aveau 4 degete la mana altele 3 degete.Unele entitati pareau foarte robotic si alte amanunte etc si alte precizari din partea rapitilor in care au observat oameni in special  persoane din cadrul militar in jurul lor etc.La fel documentandu-ma despre anumite baze militare secrete sau mai putin secrete de la anumite personae ce detin astfel de informatii,persoane informate,incepusem usor sa fac legatura si sa-mi dau seama ca cu cat discutam cu Barry King despre anumite subiecte cu atat  incepusem sa inteleg mai bine castigand credibilitate.Timp de 2 ani l-am urmarit si am discutat cu Barry King aka TheVoice incercand sa inteleg cat mai bine relatariile lui.Am participat la mai multe interviuri cu TheVoice,interviuri din anumite locatii gen Chat-room sau alte forumuri de pe net punand intrebari si iar intrebari.Sunt persoana care m-a documentez inainte sac cred cu adevarat un anumit lucru.Defapt eu NU vreau sa cred ci sa stiu!
Sincer sa va spun si vorbesc acum la general nu neaparat catre LupinThe3rd,ca Barry King numit si TheVoice este un om foarte deschis,prietenos,inteligent precaut si eu personal a-l consider un om foarte curajos care merita tot respectul pentru informatiile redate punctand anumite drumuri importante pentru a ajuta in cautarea adevarului.
Pe langa asta dati-mi voie sa adaug o mica paranteza ceva mai trista.
Nu toti sunt documentati despre acest subiect si nu toti sunt de acord cu aceste informatii din mai multe motive fie ele personale sau mai putin personale.Deci intotdeuna se vor gasi personaje care sa intervina insultandu-l pe Barry King pentru cele relatate de el.Multi a-l vor face nebun,mincinos,paranoid sau o persoana in delirare cu o imaginatie bogata si asa mai departe.Eu personal cred ca nu este drept sa acuzi o persoana ca este nebun sau mincinos fara a arata evidentele care sa arate acest lucru.Uneori nu sunt evidentze pentru anumite aspecte.
Unori evidentele pot sa ucida.Uneori unele evidente pot pune viata si familia in pericol iar dupa cum prea bine stim ''Absence of evidence is not evidence of absence''!
Deci ironiile unora sau insulte aduse catre el fara argumentari solide nu ma vor clinti nici macar un pic.Toti gandim diferit si toti cautam raspunsuri dar fara a pune intrebari cum putem noi atunci sa gasim cea ce cautam?

Deci LupinThe3rd,
Ma bucur ca ai intervenit cu intrebari si la fel ti-am inteles ironia infiltrata.Totusi as aprecia faptul daca am discuta deschis ca intre colegi fara ocolisuri ironii si camuflari.
Dupa cate stiu sacul vine la moara nu moara la sac.Deci atata timp cat a-mi iau din timp sa raspund serios cuiva as respecta faptul daca s-ar lasa mai multa seriozitate si mai putin paragrafe inapropiate.

Multe materiale si informatii le-am lasat deja aici prin posturile mele din acest topic.Multe s-au spus si multe inca se vor spune.Deci daca doriti sa aflati un amanunt nu va ramane decat sa intrebati.
In acest topic am redat si inca voi mai reda informatii sau materiale noi atunci cand timpul a-mi va permite pentru a se castiga credibilitate si in special pentru a se face legatura si a se intelge cat mai bine aceste subiecte.La fel am precizat ca va stau la dispozitie atat in acest topic cat si prin MP(mesaj personal) in cazul in care exista unele nelamuriri sau intrebari despre aceste informatii redate de catre TheVoice si nu numai.
Am primit multe intrebari de la diferiti membri din acest forum atat prin mesaj personal cat si prin e-mail si am incercat din putinul timp pe care l-am avut sa raspund la toti.

Dupa cate stiu LupinThe3rd,noi am dicutat in privat anumite aspecte legate de TheVoice.
Atata timp cat sunt intrebat intr-un mod politicos fara paragrafe inapropiate a-mi va face placere sa raspund ajutand la limita posibilitatilor.
Revenind la postul expus de colegul LupinThe3rd......

Citat din: LupinThe3rd din  03 Iulie 2007, 01:29:58Cine stie poate ultimul raspuns care e asteptat de la TheVoice va contine si detalii, cine stie crude sau picante, despre manipularea respectiva....

LupinThe3rd,da-mi voie sa te corectez.
Ultimul raspuns pe care a-l astepti de la TheVoice cu referire la ultima intrebarea din acel interviu din chat room2006....nu are legatura cu ''manipularea respectiva'' daca e sa ma exprin cu cuvintele tale.
Raspunsul lui TheVoice este raspunsul la intrebarea care a fost pusa.Iar intrebarea era defapt sa ne spuna cea vazut el in acea nava!?
Apropo te rog sa te uiti din nou pe acel link si ai sa observi ca TheVoice tocmai nu de mult a scris acolo si raspunsul asteptat .Se poate vedea la sfarstul paginei in casuta cu comentariile vizitatoriilor.Place sau nu place acesta este raspunsul dat de el.Eu unul a-l gasesc extreme de interesant.
http://pic1.piczo.com/valuca/?g=27926227

Revenind la intrebarea ta LupinThe3rd

Citat din: LupinThe3rd din  03 Iulie 2007, 01:29:58Jackie, unde pot fi gasite pdf-urile de la respectivele materiale? Ar fi extraordinar daca le-am primi cu toti, sau in fine daca nu exista in pdf unde se pot gasi pe hartie de cumparat

Sa fiu direct si la subiect.Nu,din pacate nu se gasesc din cate stiu acele documente scrise de  Barry King numite si ''TheVoice Files'' in format PDF si nici de cumparat nu se gasesc deoarece el nu a redat nimic pentru bani.
Defapt acea imagine pe care am expus-o in postul meu anterior reprezentand o fotografie a unor copi dupa originalul ''TheVoice Files'' nu este altceva decat o imagine luata cu telefonul mobil de catre Barry King atunci cand a fost vizitat de anumiti ufologisti la el acasa in UK nu cu mult timp in urma.
Mr.King a postat cateva imagini in forumul lui deci de acolo am si procurat imaginea respectiva.Eu am postat-o aici ca pe o idee in nici un caz ca pe o evidenta oficiala.
Am vrut sa scot in evidenta ca acele documente intr-adevar exista.
Eu personal nu detin o copie dupa original al acelor dosare scrise de Mr.King dar daca veti urmari filmul ''Barry King Interviews / Part 1 of 3 From Bases 2''de pe acest link
http://pic1.piczo.com/valuca/?g=27880239
acolo puteti sa vedeti ceva mai mult din acele dosare.Oricum o mare parte din informatiile din ''TheVoice Files'' se pot gasi in PDF'ul numit '' TheVoice,The History you need to know'' un fisier de peste 160 de pagini pe care-l puteti gasi in al doilea meu post din acest topic dupa cum si precizasem in postul meu anterior.
Link direct catre PDF aici: http://pic1.piczo.com/valuca/?g=27880041&cr=1

Si daca LupinThe3rd tot a folosit cuvantul ''cumparare'' dati-mi voie sa clarific cateva aspecte.

1. Barry King nu a publicat nici o carte pana in present.
(ca sa nu spuna cineva ca a scris povesti pentru a scoate bani)
2. Barry King nu a vandut nici un film si nu a scos nici un ban din filmarile cu  interviurile lui.Totul a fost redat liber  pentru ''Disclosure Project''

Iar aici ca pe o paranteza voi fi nevoit sa fac o mica precizare.Miles Johnston
Persoana  de la ''Underground Video din UK''care a facut filmarile cu interviurile lui Barry King si expuse in trecut prin anii 1998 pe doua casete numite ''British Bases 2''(part1 si 2) doua casete in video format VHS a cate 2 ore de fiecare ce contin mai multe interviuri cu diferiti ufologisti si persoane din catre militare,o vanatoare ilegala prin jurul unei baze militare cateva filme documentare foarte vechi cu unele celebre cazuri cateva interviuri, hipnoza si altele.Va spun ce contine casetele deoarece eu le detin pe amandoua ce mi-au fost trmise prin posta chair de Mr.King.De fapt el a platit transportul din UK si pentru alte materiale cu unele CDuri fara a cere nimic in schimb.Un om foarte de treaba pot spune.

Deci revenind la subiect ce vreau sa spun de fapt este ca daca Miles Johnston ce detine originalele acelor casete,daca el a iesit in acest an 2007 si a redat prin internet anumite secvente din acele casete cu interviurile lui Barry King si nu numai pentru a vinde anumite DVDuri sau din alte motive personale sau mai putin personale,precizez ca este opera lui Miles ce nu are nici o legatura cu Barry King.

3. La fel Barry King nu a redat aceste informatii pentru a avea faima cum mai speculeaza unele personaje.
Facand public asemenea relatari ce implica clonari de extraterestri in laboratoarele militare subterane sau experimente diabolice catre civili nevinovati...aceste relatari nu fac decat sa adauge un risc enorm punand atat viata cat si familia lui in pericol tinand cont ca este deschis cu numele lui adevarat si ca el este sursa principala acestor informatii.
De acea unele raspunsuri cu anumite informatii nu pot fi spuse si de acea nu pot fi aratate evidentele pe care le detine si pe care multi vor sa le vada.Din cate stiu sunt singurile lui elemente pe care a-l mentine in viata pe Barry King protejat de castile negre adica de NSA(National Security Agency)

LupinThe3rd,ca la incheiere da-mi voie sa-ti spun ca postul tau a fost binevenit deoarece mi-a adus aminte de ultimul raspuns al lui TheVoice din acel interviu din chatroom2006 si mai ales ca postul tau ma indemnat sa clarific anumite aspecte pe care demult simteam nevoia ca trebuie sa fie spuse.Dupa cum spunea bunicul... dumnezeu sa-l ierte.Toate cu rabdare!

Sper ca raspunsurile pe care le-am dat aici sa fie de ajutor.Numai bine va dorec o zi buna in continuare.
Cu prietenie Jackie28t
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 19 Iulie 2007, 18:14:23
Jackie , ce legatura este intre ,,THE VOICE FILES'' si ,,THE DULCE PAPERS'' din 1987?
De ce Barry King nu spune nimic (cel putin in cat am reusit eu sa citesc) despre acest caz avand in vedere ca  ,,The Dulce Papers''  sunt considerate primele dovezi care dezvaluie pactul dintre US Military si extraterestrii (grey aliens) .
Marturia lui Barry King este aproape  identica cu cea a lui Thomas Edwin Castello , si el fost ofiter de securitate insa la Baza DULCE din New Mexico .
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 19 Iulie 2007, 20:58:25
Footage showing Alien cryo tanks and feeding vats.

This film has been allegedly stolen from an undergound facility named DULCE. It shows Aliens in containers of liquid, and the alleged vats of feeding substance.
http://www.youtube.com/watch?v=61XfKc4DlQI

Iata ce contineau ,,DULCE PAPERS'':
25 black and white photos
6 minute video tape of Dulce Facility with no dialogue
set of technical papers pertaining to Facility

The contents included at least the following:

        o discussion of copper & molybdenium
        o discussion of magnesium & potasium (electrolytes??)
        o lots of medical terminology
        o discussion of ultraviolet light & gamma rays
        o discussion of true purpose of the EBE's
        o discussion of usage of cow blood
        o discussion of DNA manipulation
        o discussion of "almost human beings"
        o discussion of "creation of nongender being"
        o discussion of DNA manipulation
        o discussion of "almost human beings"
        o sketches of the photos

Nu stiu insa ce s-a intamplat cu aceste ,,dovezi''. Se pare ca unele au disparut , iar altele au fost confiscate de armata (?)
Singura fotografie ramasa si care pare a fi autentica este asta . Se spune ca a fost facuta chiar de
Thomas Castello si infatiseaza un echipament folosit in experimentele de hibridizare  dintre oameni si extraterestri.

Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 20 Iulie 2007, 01:18:56
Salut Kymosabe
Cu permisiunea ta am sa citez pe bucati din postul tau ca sa pot da un raspuns direct si la subiect.

Citat din: Kymosabe din  19 Iulie 2007, 20:58:25
This film has been allegedly stolen from an undergound facility named DULCE. It shows Aliens in containers of liquid, and the alleged vats of feeding substance.
http://www.youtube.com/watch?v=61XfKc4DlQI

Acel film este un fals.Defapt mai corect spus o reproducere folosita pentru o emisiuneTV in Japonia.
Raspunsul a-l poti gasi aici: http://www.crowdedskies.com/dulce_papers_new_infomation.htm
Tot aceasi persoana care a relatat aceste informatii a redat si fotografia lui Thomas Castello cu imaginile din laborator.
Cat despre ''DULCE PAPERS'' poti gasi de pe legatura de mai jos toate informatiile ceva mai amanuntit de unde poti extrage si unele fisiere chiar si filmul respectiv,sursa: http://www.crowdedskies.com/dulce_papers.htm

Revenind la intrebarile tale din primul post..........

Citat din: Kymosabe din  19 Iulie 2007, 18:14:23
Jackie , ce legatura este intre ,,THE VOICE FILES'' si ,,THE DULCE PAPERS'' din 1987?

Nu este nici o legatura.In ''The Voice Files'' Barry King a redat unele informatii din cea ce a vazut si stie referitor la baza militara subterana din Peasemore/ England iar ''The Dulce Papers'' se referela la o alta locatie.Daca exista oarecum o asemanare prin agenda a cea ce se ascunde in aceste baze militare subterane asta este cu totul altceva.

Citat din: Kymosabe din  19 Iulie 2007, 18:14:23
De ce Barry King nu spune nimic (cel putin in cat am reusit eu sa citesc) despre acest caz avand in vedere ca  ,,The Dulce Papers''  sunt considerate primele dovezi care dezvaluie pactul dintre US Military si extraterestrii (grey aliens) .

Pai de ce ar trebui sa spuna?
In cea ce citesti defapt gasesti cea ce Barry King are de spus referitor la baza subterana din Peasemore unde a lucrat pentru o anumita perioada.El nu a fost in ''Dulce base'' si nu are nici o legatura ca sa poata spuna ceva concret.
Dar daca pe tine totusi te-ar interesa parerea lui personala despre ''Dulce base'' atunci poti sa-l intrebi direct pe el si asa ca de curand vreau sa-l invit pe Barry King aici pe forum pentru a raspunde la unele intrebari.
Cat despre ''DULCE BASE'' in general pot spune ca este o poveste veche care se invarte in cerc de mult timp.Cei drept foarte multe personaje confirma autenticitatea acestei baze din New Mexico.
Defapt in mare poti afla mai mult despre ''Dulce base'' citind cartea The Dulce Book by Branton
sursa de unde poti citi cartea: http://www.thewatcherfiles.com/dulce_book.html

Citat din: Kymosabe din  19 Iulie 2007, 18:14:23
Marturia lui Barry King este aproape identica cu cea a lui Thomas Edwin Castello , si el fost ofiter de securitate insa la Baza DULCE din New Mexico .

Nu stiu cat de indentica ti se pare tie dar cred ca vei afla diferenta si vei avea raspunsuri dupa ce vei termina de citit cea ce inca mai citesti.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 20 Iulie 2007, 01:56:14
Te-am intrebat de ,,Dulce Base'' deoarece la un moment dat , sper sa nu ma insel (am sa verific) , Barry King enunta cateva locatii din SUA unde s-ar afla amplasamente subterane asemanatoare cu cea din Peasemore , insa printre acele locatii nu se gaseste si Dulce Base din New Mexico .
Avand in vedere ca despre   acele locatii  nu exista ,,dovezi'' ca ar fi implicate in astfel de experimente , am crezut ca daca ar fi facut referire la Dulce Base ar fi reprezentat un atuu in povestea lui .

P.S. Datele despre ,,Dulce Papers'' le-am luat de pe site-ul pomenit de tine . Am aflat despre ele din doc. UFO Files  - The Gray's Agenda .
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 20 Iulie 2007, 02:40:38
Referire la unele amplsamente din SUA , apar in ,,The Voice'' dar nu ii apartin lui Barry King , sunt in referiri facute in afara discutiei de pe chat  .
Scuze dar e greu sa urmaresti toate datele , deoarece nu au o cursivitate , apar multe date care sunt luate din alte surse .
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 21 Iulie 2007, 00:15:31
Citat din: Kymosabe din  20 Iulie 2007, 02:40:38
Referire la unele amplsamente din SUA , apar in ,,The Voice'' dar nu ii apartin lui Barry King , sunt in referiri facute in afara discutiei de pe chat  .
Kymosabe, nu inteleg la ce te referi.Tu spui ca apar in ''TheVoice''........
Te referi cumva la un text din acel fisier in format PDF cu topicul intitulat ''TheVoice,The History you need to know'' ?
Daca da,atunci te rog pune numarul paginei si spune la care paragraf faci referire iar daca este vorba de o alta locatie atunci expune un link ceva sa vad unde anume este scris poate ca te pot ajuta cu ceva.
Inteleg ca este oarecum greu de tinut pasul cu toate aceste informatii dar investigarea in cautarea adevarului necesita multa rabdare.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 21 Iulie 2007, 02:07:46
Ma refer la   ''TheVoice,The History you need to know'' ? , insa denumirea e prea mare asa ca am scurtat-o . De altfel alt material cu ,,The Voice'' nu am decat cel pus la dispozitie de tine .

Textul sau mai bine zis materialul la care ma refeream , si care este in afara discutiei de pe chat (cel putin asa  cred eu, daca gresesc te rog sa-mi spui)   ii apartine lui Malcolm Robinson si   are la baza cartea lui Helmut Lammer intitulata MILABS . In acest materialul   sunt prezentate cateva cazuri (preluate din aceasta carte , si presupun ca fiind cele mai reprezentative) ale  unor pesoane din SUA care sustin  ca au fost rapite si transportate in baze apartinand USAF sau in buncare (amplasamente subterane) . Sunt precizate chiar cateva locatii cum ar fi California sau Arkansas .
La aceste locatii  ma refeream . Stiu ca a fost o comparatie   oarecum fortata ,dar mi-am recunoscut greseala.

Legat de ,,Dulce Papers'' , te-am intrebat daca e vreo legatura intre aceste cazuri deoarece , dupa cate am dedus eu , aceste amplasamente subterane  din  Marea Britanie , Canada, Australia , sunt oarecum ,,subordonate'' SUA , acolo este CARTIERUL GENERAL . Dupa cate am citit primele astfel de baze au fost construite in SUA ,imediat dupa al doilea razboi mondial , iar abia prin anii '60  au aparut si in UK .

Eu remarcam faptul ca Barry King nu spune nimic de  baza DULCE (un fel de Peasemore dar din SUA), nu face nici o corelatie intre experimentele din UK si SUA , cu toate  ca in material pomeneste de cateva ori de unele ,,inspectii '' sau vizite la Peasemore a unor persoane din USAF , care puteau foarte simplu sa fi fost chiar de la  baza DULCE  , avand in vedere ,,activitatea comuna'' pe care o desfasurau .

P.S Mi-as fi dorit  un schimb de idei intre Barry King si persoanele  implicate sau  care s-au ocupat  de cazul DULCE .  Poate asa s-ar fi gasit raspunsuri la unele intrebari .


Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 21 Iulie 2007, 22:48:38
Jackie dupa cate am vazut te-ai informat cat de cat asupra cazului DULCE.
Citind materialul tau am mai gasit o asemanare intre cele doua cazuri .

Iata ce afirma Barry King :
,,During  the  90's  I  placed  sets  of  documents,  photo's  and  files  with trusted  friends  around  the  globe.  If  I  were  to  suddenly  disappear  or  die  under  unusual circumstances then these friends were instructed to make all info public by whatever means they saw fit.'' (pag132)
(The Voice Files)

Acum o relatare despre agentul CIA care a reusit sa fuga de la baza Dulce sustragand ceva dovezi :
,,.He has been in hiding ever since, and every six months he contacts each of five(?) people he left copies of the material with. His instructions were that if he missed four successive contacts, the people could do whatever they want with the material.''
(The Dulce Papers)

Dupa cum observi amandoi si-au luat aceeasi masura de siguranta  , si anume au impartit   dovezi (documente , fotografii , etc) unui anumit numar  de persoane care au (aveau) misiunea de a le da publicitatii in cazul in care lor li s-ar fi intamplat ceva . (ca intr-un film cu spioni)

Probabil e o simpla coincidenta  ....

Dar nu asta e esential . Sa presupunem ca aceasta conspiratie , ca aceste experimente inumane sunt reale .
Atunci  de ce Barry King , daca are  dovezi, le tine ascunse ?. Trebuie sa asteptam , ca si in cazul acelui agent CIA , sa i se intample ceva (sorry) pentru a vedea si noi aceste dovezi distrugatoare .

Probabil vei spune ca nu o face pentru ca si-ar pune viata in pericol . Atunci , daca se teme pentru viata lui, de ce a mai facut aceste marturisiri despre experienta lui la Peasemore  ,  ce rost mai au toate aceste acuzatii , aparitii media , acest ,,joc de-a sorecele si pisica''  , daca asul e la el si nu vrea sa ni-l arate .

Poate aceasta poveste , cu dovezile puse la loc sigur drept garantie pentru viata lui ,  e doar o cacealma  si atunci il inteleg .

Dar daca aceste dovezi chiar exista si Mr. King le tine ascunse si nu le arata , cu toate ca stie ca simpla lor expunere  in media ar putea arunca in aer toata aceasta conspiratie diabolica ,  atunci el isi bate joc , nu de tine , de mine sau de cei care il asculta , ci  isi bate joc de peste 6 miliarde de oameni .

Probabil pentru unii SACRIFICIUL e un cuvant prea mare .

P.S     Sa-mi dea mie acele dovezi  , ca le fac eu publice , daca lui ii este frica , si sa vezi atunci : GAME OVER. :lol:
       
Inca ceva Barry King spune : ,, If  I  were  to  suddenly  disappear  or  die  under  unusual circumstances ..'' ....sa inteleg ca daca moare din cauze naturale nu vom mai vedea niciodata aceste dovezi? :?
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 22 Iulie 2007, 00:40:41
Citat din: Kymosabe din  21 Iulie 2007, 22:48:38
Citind materialul tau am mai gasit o asemanare intre cele doua cazuri .

Iata ce afirma Barry King :
,,During  the  90's  I  placed  sets  of  documents,  photo's  and  files  with trusted  friends  around  the  globe.  If  I  were  to  suddenly  disappear  or  die  under  unusual circumstances then these friends were instructed to make all info public by whatever means they saw fit.'' (pag132)
(The Voice Files)

Acum o relatare despre agentul CIA care a reusit sa fuga de la baza Dulce sustragand ceva dovezi :
,,.He has been in hiding ever since, and every six months he contacts each of five(?) people he left copies of the material with. His instructions were that if he missed four successive contacts, the people could do whatever they want with the material.''
(The Dulce Papers)

Dupa cum observi amandoi si-au luat aceeasi masura de siguranta  , si anume au impartit   dovezi (documente , fotografii , etc) unui anumit numar  de persoane care au (aveau) misiunea de a le da publicitatii in cazul in care lor li s-ar fi intamplat ceva . (ca intr-un film cu spioni)
Probabil e o simpla coincidenta  ....

NU este vorba de o coicidenta.Toti cei care ies afara cu astfel de informatii au in spate anumite ''dovezi'' lasate la locuri ascune tocmai pentru a se proteja.Ma refer la persoane care vin cu informatii de prima mana.

Citat din: Kymosabe din  21 Iulie 2007, 22:48:38
Dar nu asta e esential . Sa presupunem ca aceasta conspiratie , ca aceste experimente inumane sunt reale .
Atunci  de ce Barry King , daca are  dovezi, le tine ascunse ?. Trebuie sa asteptam , ca si in cazul acelui agent CIA , sa i se intample ceva (sorry) pentru a vedea si noi aceste dovezi distrugatoare .

Probabil vei spune ca nu o face pentru ca si-ar pune viata in pericol . Atunci , daca se teme pentru viata lui, de ce a mai facut aceste marturisiri despre experienta lui la Peasemore  ,  ce rost mai au toate aceste acuzatii , aparitii media , acest ,,joc de-a sorecele si pisica''  , daca asul e la el si nu vrea sa ni-l arate .

Una din dovezile lui Barry King contin un set de 20 de fotografii alb-negru tinute ascunse in loc sigur de catre de DI-8 Operatives.........
Aceste dovezi vor fi redate public la timpul potrivit.Pana acum nu a fost cazul.Astfel de fotografii ar descarca o furtuna si ar pune atat viatza lui cat si familia lui in pericol.Aceste dovezi ca fotografii,mape cu locatii,nume etc plus prudenta cu care reda anumite evidente sunt singurile lucruri pe care a-l mentine pe el in viatza.Nu cred ca-si doreste cineva sa vada carne moarta prin jur.

Citat din: Kymosabe din  21 Iulie 2007, 22:48:38
Dar daca aceste dovezi chiar exista si Mr. King le tine ascunse si nu le arata , cu toate ca stie ca simpla lor expunere  in media ar putea arunca in aer toata aceasta conspiratie diabolica ,  atunci el isi bate joc , nu de tine , de mine sau de cei care il asculta , ci  isi bate joc de peste 6 miliarde de oameni .

Daca ar face dovezile publice atunci el nu va mai exista acum printre noi.Nu este chiar atat de usor pe cat crezi.
Atata timp cat dovezile sunt in sigurantza la loc sigur atunci e si el in afara pericolului cu toate ca inca si in prezent a-si asuma un anume risc.
Plus ca pentru cine acest sacrificiu cand in ziua de astazi multi idioti uitanduse uneori la fotografii spun ca sunt fake'uri doar din teribilism.
Am sa-i trasmit lui Barry King'' maine ca sa nu-si mai bata joc de peste 6 miliarde de oameni cum spui tu si:
''sa se duca maine la CNN si BBC si sa prezinte in stirile de seara ca sa declare intregii natiuni ca in unele baze militare subterane care sunt TOP SECET in UK se produc clonari de extraterestrii pentru inscenari si se efectueaza experimente diabolice ce implica oameni civili nevinovati.
Scuza-ma ''Kymosabe'' dar aici esti total penibil.

Citat din: Kymosabe din  21 Iulie 2007, 22:48:38
P.S     Sa-mi dea mie acele dovezi  , ca le fac eu publice , daca lui ii este frica , si sa vezi atunci : GAME OVER. :lol:

Da-mi voie sa te corectez.Lui Barry King nu-i este frica ci din contra este un om foarte curajos tinand cont la tot ce a redat.
Crezi ca dupa toate acele informatii pe care le-a facut publice sub numele lui adevarat,crezi ca se va opri acum la jumatatea drumului?El doar reda pentru noi cei tineri anumite informatii si puncteaza anumite drumuri.Restul depinde de noi.
Defapt sunt inca multe informatii de spus dar voi sunteti cei care trebuie sa faca legatura iar in timp ve-ti avea si raspunsuri.

Tu spui ca ai face GAME OVER daca ti-ar da tie acele dovezi..........hmmmmm
Eu cred ca daca ai mentine doar copii la acele dovezi cred ca in 24 de ore vei fi mancat cu tot cu pijamale.
A-ti sugerez pe viiitor sa mai gandesti inainte de a vorbi.

A-ti recomand sa te documentezi putin si sa intelegi ce inseamna
NSA (National Security Agency) http://en.wikipedia.org/wiki/National_Security_Agency (http://en.wikipedia.org/wiki/National_Security_Agency)
MI8 (Military Intelligence, Department8 http://en.wikipedia.org/wiki/MI8 (http://en.wikipedia.org/wiki/MI8)
SIS The Secret Intelligence Service  http://en.wikipedia.org/wiki/Mi6 (http://en.wikipedia.org/wiki/Mi6) si http://www.sis.gov.uk/output/Page79.html (http://www.sis.gov.uk/output/Page79.html)
MI5 (Military Intelligence, Section 5)  http://en.wikipedia.org/wiki/MI5 (http://en.wikipedia.org/wiki/MI5)

Ar fi foarte indicat sa termini mai intai de citit in intregime acel PDF cu relatarile lui TheVoice ca sa poti face legatura si de a intelege.
Astfel nu va mai fi nevoie sa ne intindem aici cu jumatatile si vom fi doar direct si la subiect.Dupa ce vei termina de citit daca vor fi ceva nelamuriri sau intrebari atunci a-ti voi sta la dispozitie cand/cum pot ca de fiecare data.Pana atunci numai bine.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 22 Iulie 2007, 03:13:31
Jackie , trec peste partea cu penibilul.

Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 00:40:41
Una din dovezile lui Barry King contin un set de 20 de fotografii alb-negru tinute ascunse in loc sigur de catre de DI-8 Operatives.........
Aceste dovezi vor fi redate public la timpul potrivit.Pana acum nu a fost cazul.Astfel de fotografii ar descarca o furtuna si ar pune atat viatza lui cat si familia lui in pericol.Aceste dovezi ca fotografii,mape cu locatii,nume etc plus prudenta cu care reda anumite evidente sunt singurile lucruri pe care a-l mentine pe el in viatza.Nu cred ca-si doreste cineva sa vada carne moarta prin jur.

Imi spui si mie in ce imprejurari au fost facute acele fotografii? Au fost facute in interiorul bazei?Daca da , cum a reusit sa ,,pacaleasca '' toate acele puncte de control  aflate la intrarea/iesirea din baza ?

Barry King spune ca a lucrat la Peasemore pana in ianuarie 81 . Deci au trecut 26 de ani de atunci . Imi spui si mie cand va fi acel moment potrivit in care acele dovezi vor fi facute public ? (asta daca  exista )
Sau asteapta implinirea termenului de 50 de ani ca in cazul documentelor TOP SECRET. :-D


Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 00:40:41
Am sa-i trasmit lui Barry King'' maine ca sa nu-si mai bata joc de peste 6 miliarde de oameni cum spui tu si:
''sa se duca maine la CNN si BBC si sa prezinte in stirile de seara ca sa declare intregii natiuni ca in unele baze militare subterane care sunt TOP SECET in UK se produc clonari de extraterestrii pentru inscenari si se efectueaza experimente diabolice ce implica oameni civili nevinovati.
Scuza-ma ''Kymosabe'' dar aici esti total penibil.

Jackie imi spui si mie de ce ti se pare o ideea asa de penibila .
Asa cum a avut ,,curajul'' sa apara in doua documentare (casetele BASE1 si BASE2) , la fel poate sa se duca si la CNN , BBC , sau orice post TV , dar cu dovezi  in mana , nu cu povesti care nu pot fi probate in nici un fel  (nu exista persoane , documente , fotografii care sa-i confirme cat de cat faptul ca ar fi lucrat la Peasemore ).


Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Anna din 22 Iulie 2007, 08:47:43
Am citit mai de mult ceva destul de interesant referitor la baza Dulce (mai exact in cartea lui Eugen Delcea- Istoria secreta a omenirii). Se pare ca Centrul de cercetari de la Dulce este prima baza construita de oameni si predata apoi extraterestrilor, in vederea unei colaborari. Constructia ei a fost finalizata in 1948 (CIA infiintata in 1947) si a fost realizata de....firma BECHTEL ...una din cele mai mari companii de constructii americane. Numele ei circula des si prin Romania pentu ca avem cu ei contractul pentru autostrada Brasov-Bors. In prezent se pare ca lucrarile au fost suspendate pentru ca statul roman nu ar fi onorat plata.
Acum vine partea interesanta  :-D
Bechtel este o unitate CIA prin intermediul careia se selecteaza unii dintre cei mai importanti si influenti politicieni americani. Este coordonata celebrului grup Majestic-MJ 12 (grup ocult masonic de care s-a mai vorbit pe aici parca) infiintat de presedintele Harry Truman (ala cu Nagasaki si Hirosima).
In "ajutorul" acestui grup vine Cia si Bilderberg.
Interesant, nu?  8-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Bechtel
http://en.wikipedia.org/wiki/Majestic_12


       

Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Nox din 22 Iulie 2007, 10:02:34
Pentru Kymosabe: Despre ceea ce spune Barry King as putea afirma ca sunt 50% sanse sa fie adevarat si 50% sa nu fie adevarat. Ca sa inclinam balanta avem nevoie de mai multe dovezi. Te intrebai de ce Barry King nu face dovezile publice...pai la asta ar putea exista un raspuns destul de simplu, chiar daca aceste dovezi exista sau nu, si acela de a mentine status quo-ul. Si inca ceva: tu crezi ca daca suni la o televiziune si spui..."stiti eu am dovezi cum ca ET au baze secrete underground"...o sa te creada cineva? Ai putea sa faci un test si sa suni la o televiziune nationala...dupa ce faci asta sa-mi spui si mie dupa cate secunde ti-au inchis telefonul. Al doilea punct este ca...chair daca se da la TV...cati din cei care vad si aud or sa creada??
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 22 Iulie 2007, 11:02:40
Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 03:13:31
Imi spui si mie in ce imprejurari au fost facute acele fotografii? Au fost facute in interiorul bazei?Daca da , cum a reusit sa ,,pacaleasca '' toate acele puncte de control  aflate la intrarea/iesirea din baza ?

NU cunosc inprejurarile cum s-au luat acele fotografii.Si nu este vorba doar de acele fotografii,mai sunt si alte dovezi din cate mi s-a spus.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 03:13:31
Barry King spune ca a lucrat la Peasemore pana in ianuarie 81 . Deci au trecut 26 de ani de atunci . Imi spui si mie cand va fi acel moment potrivit in care acele dovezi vor fi facute public ? (asta daca  exista )

Acele fotografii dupa parerea mea vor putea taia cateva capete si provoca o furtuna fatala pentru unii dar in nici un caz nu va dezvalui secretele universului.Adevarul despre colaborarea ET/Armata daca va fi facuta in viitor atunci va fi facuta oficial public pe plan global cea ce nu cred ca va fi de curand.Acele fotografii nu sunt facute numai pentru a fi redate imediat public.Daca erau sa fie date ar fi fost facute public cu mult timp in urma.Unele dovezi,fotografii,mape locatii,nume sunt chiar documente oficiale tinute de catre armata si anumite agentii legat in tratatul UK/USA.Este vorba de DI8,NSA,Mi6 etc
Acele fotografii pot fi luate bine merci si cu el in mormant.Este viata si familia lui (Barry King) in joc nu a ta (Kymosabe)
Anumite informatii pot fi redate publicului in general fara a mai fi nevoie sa expui anumite dovezi ce-ti poate pune viata in pericol.
Te rog incearca sa intelegi.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 03:13:31
Sau asteapta implinirea termenului de 50 de ani ca in cazul documentelor TOP SECRET. :-D

Aici iar esti penibil ''Kymosabe''.Acele fotografii sunt tinute ascuns la loc sigur si vor fi redate la timpul potrivit in cazul in care va fi nevoie.Nu este cazul sa te exprimi intr-un mod ironic si imatur.
Daca eu a-mi iau din timp sa-ti raspund intrebarilor pe care mi le pui (deoarece nu stii) atunci as aparecia faptul daca te-ai exprima intr-un mod mai serios si mai putin inapropiat.Ranjete folosite in astfel de expresii ma face sa cred ca discutia cu tine duce la o pierdere de vreme.Daca vrei sa ma intrebi ca sa stii incearca sa fii ceva mai serios.
Nu te obliga nimeni sa crezi ceva anume.Esti liber sa investighezi si sa descoperi raspunsurile de unul singur daca nut-i convine ceva anume.Daca intrebi ca sa stii atunci incearca sa fii direct si la subiect fara ironii alfel vei fi nevoit sa-ti raspunzi de unul singur.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 03:13:31
Jackie imi spui si mie de ce ti se pare o ideea asa de penibila .
Asa cum a avut ,,curajul'' sa apara in doua documentare (casetele BASE1 si BASE2) , la fel poate sa se duca si la CNN , BBC , sau orice post TV , dar cu dovezi  in mana , nu cu povesti care nu pot fi probate in nici un fel  (nu exista persoane , documente , fotografii care sa-i confirme cat de cat faptul ca ar fi lucrat la Peasemore ).

Da-mi voie sa te corectez din nou.
Barry King a fost defapt in trecut la o televiziune din UK pentru a reda anumite informatii dar emisiunea a fost ''oprita'' exact cu cateva minute inainte de a fi difuzata in direct.Defapt aceste relatari le poti gasi chiar in fisierul PDF numit ''TheVoice,The History you need to know''
Daca tu nu citesti pana la sfarsit normal ca nu poti intelege.Incearca sa termini de citit mai intati acel PDF de 161 de pagini plus acele informatii de pe linkurile pe care le-am expus in acest topic dupa care poti reveni cu anumite nelamuriri.Nu are rost sa-ti raspund la ceva care defapt raspunsurile sunt deja scrise in acel fisier cu relatarile lui TheVoice.Pana atunci numai bine.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 22 Iulie 2007, 11:14:08
Si inca ceva.
Barry King aka TheVoice nu este singura persoana care face astfel de dezvaluiri.Mai sunt si altii...............
El a incercat de multi ani si a facut ce i-a stat in putinta sa redea anumite informatii si inca mai ajuta cum poate.
Nu este vorba de a crede sau a nu crede....aici este vorba de a investiga si de a merge mai departe cu informatiile pentru a putea descoperi adevarul.Lasati omului putin respect.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 22 Iulie 2007, 12:31:32
Citat din: bluemoon8520 din  22 Iulie 2007, 10:02:34
Si inca ceva: tu crezi ca daca suni la o televiziune si spui..."stiti eu am dovezi cum ca ET au baze secrete underground"...o sa te creada cineva? Ai putea sa faci un test si sa suni la o televiziune nationala...dupa ce faci asta sa-mi spui si mie dupa cate secunde ti-au inchis telefonul .

Bluemoon spre deosebire de mine , Barry King nu e un anonim, e in acest domeniu inca din 1970 ,  a fost (si este probabil) un ufolog respectat.
Povestea lui este cunoscuta de cei care cred in aceasta conspiratie inca de la inceputul anilor 90 , si fii sigur ca  si in cercurile media s-a vorbit despre ea. Faptul ca televiziunile nu i-au acordata nici o atentia pana acum se explica prin aceea ca el nu a reusit sa aduca nicio dovada care sa-i confirme povestea sau ca macar a lucrat intr-o baza militara secreta . Am mai spus pentru ca un subiect , stire sa fie difuzata mai ales pe un post respectabil ea trebuie sa fie probata . Nu cred ca nu l-ar lua nimeni in seama pe Barry King daca ar aduce cat de cat dovezi asupra celor afirmate de el . 

Citat din: bluemoon8520 din  22 Iulie 2007, 10:02:34
Al doilea punct este ca...chair daca se da la TV...cati din cei care vad si aud or sa creada??

Barry King spune ca nu poate face publice dovezile deoarece i-ar fi  pusa viata in pericol .
Acum veniti voi si spuneti ca nu il va crede nimeni, ca vor spune ca sunt trucate .
Dupa cate vad nu facem decat sa ne invartim in cerc .
E usor sa gasesti motive .
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 22 Iulie 2007, 12:39:31
Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 11:02:40
Acele fotografii pot fi luate bine merci si cu el in mormant.Este viata si familia lui (Barry King) in joc nu a ta (Kymosabe)
Anumite informatii pot fi redate publicului in general fara a mai fi nevoie sa expui anumite dovezi ce-ti poate pune viata in pericol.
Te rog incearca sa intelegi.

Pe langa faptul ca e un fricos , sa inteleg ca e si egoist ?
De altfel Barry King e o persoana in varsta si a marturisit ca avut nu  stiu cate atacuri de cord (din cauze naturale sau provocate ),deci PA DOVEZI , daca gandim asa.

Crede-ma , nu pot sa inteleg .

Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 11:02:40
Aici iar esti penibil ''Kymosabe''.Acele fotografii sunt tinute ascuns la loc sigur si vor fi redate la timpul potrivit in cazul in care va fi nevoie.Nu este cazul sa te exprimi intr-un mod ironic si imatur.

Jackie , in cazul in care va fi nevoie . Aici esti tu cel penibil. Sa inteleg ca dovezile lui Barry King nu sunt chiar asa de distrugatoare.
Si ma rog , cand vor fi redate  aceste dovezi ? Cand se va da desconspira totul va veni si Barry King si va zice : uite am si eu dovezi

Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 11:02:40
Da-mi voie sa te corectez din nou.
Barry King a fost defapt in trecut la o televiziune din UK pentru a reda anumite informatii dar emisiunea a fost ''oprita'' exact cu cateva minute inainte de a fi difuzata in direct.Defapt aceste relatari le poti gasi chiar in fisierul PDF numit ''TheVoice,The History you need to know''

Pai normal ca a fost oprita .Barry King a uitat sa vina probabil si cu dovezi (presupun , nu am  citit despre asta , sper sa nu o fi omis)   pentru a-si sustine cauza .Nimeni nu isi permite un proces cu ARMATA .

P.S  Mai am un pic si termin materialul de citit , chiar daca nu crezi.
A, si nu voi mai folosi niciodata  animatii cand discut cu tine deoarece vad ca te deranjeaza .
Cosidera acest subiect inchis  .
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 22 Iulie 2007, 14:31:58
Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 12:39:31
Pe langa faptul ca e un fricos , sa inteleg ca e si egoist ?

Kymosabe,nu stiu de unde impertinentza de a-l faci tu pe el fricos?
Domnule ''Kymosabe'' numele lui adevarat este Barry King pe tine cum te cheama?Care este numele tau adevarat?
El are 55 de ani,tu ca-ti ani ai?Care sunt investigarile tale si ce ai redat publicului in general cu/sau fara evidentze?
Maine ai sa-l faci micinos poimaine nebun?Nu cred ca este necesar sa insultam pe cineva care nu face altceva decat sa ne ajute prin anumite informatii.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 12:39:31
Si ma rog , cand vor fi redate  aceste dovezi ?

Cand va fi cazul.Nu depinde numai de el.Nu-ti convine atunci nu mai astepta.
Dar asta am mai spus-o in trecut in postul anterior.Chiar trebuie sa-ti raspund de mai multe ori ca unui copil ca sa intelegi?
Si sa-ti spun un lucru ca sa intelegi mai bine ca observ ca nu pricepi.NU SUNT EVIDENTZELE pe care le doresti si cu asta am pus punct.Tot ce poate reda Barry King sunt doar informatii din cea ce a vazut pe timpul cand a lucrat si din cea ce stie.Defapt el a redat o intreaga poveste ce cuprind foarte multe informatii,anumite locatii,nume,etc,nuti ramane decat sa le verifici daca ai retineri.Daca nu-ti convine cea ce spune el atunci nu te mai implica.Te rog gandeste-te inainte de a vorbi.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 12:39:31
Cosidera acest subiect inchis  .

Kymosabe,
acest subiect nu este deschis doar pentru tine ci pentru toti cei care sunt interesati de subiect.Subiectul este deschis in special pentru a reda anumite informatii asa cum sta scris in primul post al acelui topic.Fiecare este liber sa-si deseneze propria lui parere.Daca ai ceva de spus despre acest subiect atunci fa un rezumat si spune tot ce ai de spus intr-un singur post.
Daca nu intelegi ceva si doresti raspunsuri prin anumite intrebari atunci intrebi politicos ca la o adica nimeni nu este obligat sa-ti dea explicatii sau raspunsuri.Daca a-ti raspund la cea ce intrebi este pentru faptul de a te ajuta.Tot ce cer este putina politetze.
Defapt datoria ta daca vrei sa aflii mai multe este sa investighezi si sa-ti faci si tu putin HOMEWORK
Dupa cum se vede chiar daca am incercat sa-ti raspund ca sa te ajut nici macar ''multumesc pentru raspuns''nu poti spune...asta face parte din bunul simtz.Am crezut ca tu intrebi ca sa aflii  dar am constatat ca tu deja ai raspunsurile si intrebi doar de dragul de a comenta.A-mi pare rau ca mi-am pierdut timpul sa te ajut cu unele raspunsuri daca stiam nu-ti mai raspundeam de la inceput.Dar stai linistit nu am sa-ti mai raspund posturilor tale ca sa nu te mai deranjezi.Se poate discuta aici si fara tine.

A-mi pare rau ca ai inceput sa  fii subiectiv doar pentru ca nu-ti convin raspunsurile date,dar nimeni nu te-a obligat sa te implici in acest subiect.Tu ai fost cel care a luat decizia sa te implici si sa intrebi.Dupa ce mi-am luat din timp sa-ti dau raspunsuri observ ca mai ai si impertinenta sa vii cu opinii inapropiate facandul pe Barry King fricos fara macar sa-l cunosti.
Eu a-l cunosc de 2 ani de zile,a-mi este un prieten foarte bun si pot spune ca este o persoana care merita tot respectul pentru tot ce a facut redand anumite informatii.

Intelegi nu intelegi un lucru trebuie sa incerci sa-l mesteci ''Kymosabe''
Stau si ma intreb daca tu stii ce inseamna o baza militara subterana TOP SECRET.....
TOP SECRET inseamna ca nu ai cum sa stii nimic despre baza respectiva  si accesul nu-l are nici ufologistii nici politia locala si nici un reporter sau detectiv.DECI NU exista evidente sa arati cu dovezi solide existenta acestei baze militare deoacere este TOP SECRET iar cand ceva este TOP SECRET atunci accesul este interzis mai ales ca acel ''ceva'' implica ''no coment'' deoarece este TOP SECRET.Spr ca am fost destul de clar si SPER ca esti destul de matur sa intelegi acest lucru.
Singurile informatii care pot esi afara sunt provenite doar de la persoanele care au fost implicate in bazele si proiectele respective.Informatiile provenite direct de la Barry King sunt informatii de mana intai.Ce redau eu aici sunt informatii de mana a doua iar guvernul niciodata nu alearga dupa cei cu informatii de mana a doua in cazul in care au ceva de impartit.Riscul nu a-l are nimeni dintre noi.Singurul care poate fi intr-un RISC si ironizat dupa cate vad este chiar Barry King.
Pacat,deoarece informatiile nu vin de la cei care intreaba ci de la cei care raspund!

Deci ''Kymosabe'' cand tu ai sa ajungi sa accepti faptul ca o baza TOP SECRET este ceva la care armata(sau acea elita) face in asa fel sa nu se stie de existenza bazei respective atunci vei realiza ca automat nu exista EVIDENTELE pe care le-ai vrea sa le vezi.Dupa ce intelegi acest fapt mai vorbim pana atunci a-ti sugerez sa te documentezi in cazul vrei sa aflii cat mai multe.
Numai bine si-ti doresc o zi buna in continuare.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Protector din 22 Iulie 2007, 18:28:10
Doresc a afirm ca orice baza militara americana este bine pazita si nici o musca nu intra cu un aparat de fotografiat . Stiu ce vorbesc deoarece cunosc prin meserie baza  militara americana din Germanina (Ansbach). Apoi sa nu mai vorbim de bazele speciale din America....
Cred ca daca ar fii existat cu adevarat aceste baze, de mult ar fii  fost  orice martor curatat.... Oricare care ar pleaca din hora si ar face galagie ar fii fost linistit prin " accidente"  ...
Nici un post de TV sau un ziar nu a a vut curajul sa relateze despre inchisoarea  " ilegala "  romano-americana din vestul Carpatiilor. Singurele relatari au aparut de la Bruxell...
Nu ignorez ce se relateaza , dar nici nu pun la suflet....
In rest bafta tuturora. :wink:
   
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 22 Iulie 2007, 18:47:15
Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 14:31:58
Domnule ''Kymosabe'' numele lui adevarat este Barry King pe tine cum naiba te cheama?Care este numele tau adevarat?

Jackie la randul lui si Dl. King a folosit la un moment dat un nickname asa ca nu vad care e legatura . Daca vrei sa ma cunosti iti dau numele complet adresa , varsta , iti trimit si poze cu mine ,  daca asta te intereseaza .

Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 14:31:58
Daca nu intelegi ceva si doresti raspunsuri prin anumite intrebari atunci intrebi politicos ca la o adica nimeni nu este obligat sa-ti dea explicatii sau raspunsuri.Daca a-ti raspund la cea ce intrebi este pentru faptul de a te ajuta.Tot ce cer este putina politetze.

Vorbind de politete si modul de exprimare citatul de mai sus este elocvent  si nu cred ca te avantajeaza in nici un fel .
Vrei sa-mi spui si mie unde am fost eu nepoliticos ?
Sa stii ca puteai sa aduci contra-argumente  la ceea ce am spus eu despre King fara sa ma insulti .
Faptul ca am spus despre el ca e un fricos si un las , se bazeaza pe o argumentatie foarte simpla . El pune viata lui mai presus de viata miilor de oameni care au suferit  , sufera si vor suferi de pe urma  experimentelor de care vorbeste el .
(Repet pornim de la presupunerea ca toata povestea este adevarata)

Iata inca un argument :
Acesta este un text apartinandu-i d-lui King din care ne putem da seama de curajul pe care il are :

I DO have a conscious and yes I sincerely regret many things I've
been ordered to do in the past, but, like the Major, you have to follow orders. In my case it was
follow orders or be shot. I've lost count the number of times a 45 auto was held to my head. Do
you not think I carry this with me 24/7? I have nightmares still to this day. This is a tough, shitty
world, bad things happen. I am never blase about things, certainly not in the taking of another
life. What more can I do? SORRY 


Jackie , o persoana care face un lucru impotriva vointei sale doar ca este amenintata cum se numeste ?
Iti spun eu: UN FRICOS . Asa ca nu-mi spune mie ca Barry King e un erou ca nu tine .
Sa stii ca si ofiterii nazisti nu au facut decat sa urmeze ordine , dar asta nu a fost acceptata ca scuza la Procesul de la Nuremberg .

Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 14:31:58
Kymosabe,
acest subiect nu este deschis doar pentru tine ci pentru toti cei care sunt interesati de subiect.Subiectul este deschis in special pentru a reda anumite informatii asa cum sta scris in primul post al acelui topic.

Cand am spus :,,considera acest subiect inchis'', ma refeream doar la mine nu si la ceilalti membri de pe forum .
Insa vroiam sa inchid doar subiectul legat de asa-zisele dovezi ascunse ale lui King .
Sper ca saptamana viitoare sa pot posta si parerea mea finala despre povestea lui King , cu argumente , fara insulte cum fac altii , care au o parere diferita .

Citat din: jackie28t din  22 Iulie 2007, 14:31:58
A-mi pare rau ca ai inceput sa  fii subiectiv doar pentru ca nu-ti convin raspunsurile date,dar nimeni nu te-a obligat sa te implici in acest subiect.

E hazliu faptul ca ma acuzi pe mine de subiectivism. Imi spui ce legatura am eu cu Barry King?
Tu ar trebui sa dai la o parte subiectivismul , sa tragi o linie intre Barry King –prietenul si Barry King – fostul ofiter de securitate si sa faci o analiza obiectiva asupra povestii livrate de de el .

Ca Barry King ti-e prieten pe mine nu ma intereseaza . Eu nu am nimic de castigat sau de pierdut din toata aceasta ,,afacere'' . Spun doar ceea ce cred eu despre el si povestea lui .

Faptul ca avem opinii diferite despre persoana Barry King nu reprezinta un motiv ca sa incepem sa ne insultam.

P.S MULTUMESC PENTRU MATERIALUL DE STUDIU 
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 22 Iulie 2007, 23:13:14
Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 18:47:15
Faptul ca am spus despre el ca e un fricos si un las , se bazeaza pe o argumentatie foarte simpla . El pune viata lui mai presus de viata miilor de oameni care au suferit  , sufera si vor suferi de pe urma  experimentelor de care vorbeste el .

Cu el sau fara el aceste experimente inca se mai desfasoara la ora actuala.
El singur nu poate opri tot acest masacru.Da,lucrand cu MILABS a avut parte sa vada suferinta unor oameni nevinovati de acea s-a si retras din baza din PEASEMORE.Acum ajuta unele persoane civile care au fost rapite si folosite.La fel incearca sa faca public aceste informatii de mult timp tocmai pentru a contribui la dezvaluirea adevarului atat cat poate.

Uite am sa pun un post de-al lui Barry King aici luat din alta parte dintr-un anume topic pe care l-a postat pe 13 februarie2005.

(http://img166.imageshack.us/img166/511/bbce5.jpg)

La fel te poti uita pe legatura de mai jos unde te duce la un interviu cu Barry King printr-un chat room din 2006
Link direct: http://pic1.piczo.com/valuca/?g=27926227
Acolo spune ca a fost fortzat sa accepte meseria in baza din PEASEMORE si din momentul cand a vazut suferinta unor oameni nevinovati s-a retras.

14:56:04 [TheVoice] As I stated in TheVoice History I was forced to accept the job at Peasemore, I had no way to refuse
14:56:55 [TheVoice] As soon as I saw the first innocent victim brought in and watched the procedures, it sickened me and immediately wanted out


Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 18:47:15
Acesta este un text apartinandu-i d-lui King din care ne putem da seama de curajul pe care il are :

I DO have a conscious and yes I sincerely regret many things I've
been ordered to do in the past, but, like the Major, you have to follow orders. In my case it was
follow orders or be shot. I've lost count the number of times a 45 auto was held to my head. Do
you not think I carry this with me 24/7? I have nightmares still to this day. This is a tough, shitty
world, bad things happen. I am never blase about things, certainly not in the taking of another
life. What more can I do? SORRY 


Jackie , o persoana care face un lucru impotriva vointei sale doar ca este amenintata cum se numeste ?

Bine ca omul a fost cel putin sincer ca tu sa ai ce comenta.
Kymosabe, cred ca esti constient sa intelegi faptul ca atunci cand lucrezi in cadrul militar esti obligat sa executi oridinile.Ca si in razboi.Nu spui NU tot timpul cand a-ti doresti.In acel text pus de tine defapt Dl.King a si precizat ca a facut ce a putut la limita posibilitatilor.Pentru cea ce a facut in trecut el este cel care-si poarta pacatele in spinare nu tu.Felul cum te exprimi catre persoana lui nu este una tocmai matura tinand cont ca nici macar nu-l cunosti.El nu este singurul cu-i pare rau pentru anumite lucruri pe care le-a facut in viata.Si eu am facut multe greseli in viatza si a-mi pare rau pentru ce am facut .Sunt sigur ca la fel ai facut si tu unele greseli in viatza pe care sa le regreti acum sau te crezi cumva un inger?Toti suntem oameni si toti raspundem pentru cea ce facem.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 18:47:15
Iti spun eu: UN FRICOS . Asa ca nu-mi spune mie ca Barry King e un erou ca nu tine .

Daca tu crezi ca el este un fricos atunci asta este doar parerea ta personala si nimic altceva.
Daca el este un asa fricos cum spui tu atunci el de cum a mai putut sa redea public toate acele informatii ce-ti poate pune chair si viata in pericol?Tu spunand public intr-un asememea mod de exprimare ca el este un fricos arata ca tu doar vrei sa-l insulti deoarece nu vad rostul acestor exprimari in subiectul acestui topic.Ca tu crezi ca este un fricos sau nu,pe mine nu ma intereseaza acest lucru si nu ajuta cu nimic pe nimeni in subiectul acestui topic.Te rog sa incetezi cu astfel de exprimari.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 18:47:15
Tu ar trebui sa dai la o parte subiectivismul , sa tragi o linie intre Barry King –prietenul si Barry King – fostul ofiter de securitate si sa faci o analiza obiectiva asupra povestii livrate de de el .

Barry King ca ofiter de securitate pot spune ca a redat multe informatii la care am avut foarte multe de invatat.Pentru ca-l cunosc de mult timp pe Barry King si el fiind  un bun prieten cu care discut mai des pot spune ca este un om foarte de treaba care are toate respectele mele.Nu am spus ca este un erou sau inger asa ca nu mai exagera prin cuvinte.
Si da ''Kymosable'' am tras de mult o linie legat de credibilitatea lui.Dar asta este treaba mea la care nu are nici o legatura cu tine.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 18:47:15
Ca Barry King ti-e prieten pe mine nu ma intereseaza . Eu nu am nimic de castigat sau de pierdut din toata aceasta ,,afacere'' .

Binenteles ca pe tine nu te intereseaza.Defapt pe tine ''undeva '' te doare de el.Bine ca tu te folosesti de cuvintele si informatiile lui....si mai ai si impertinenta sa-l mai faci si fricos fara macar sa-l fi cunoscut vreodata ca om.Uite ca pe mine ma intereseaza.A-mi este prieten si tu ca coleg ce esti in acest forum folosindu-te de informatiile expuse de mine aici ai trebui sa ai putin bun simtz si sa intelegi.Eu nu accept ironii in acest topic de acest gen si insulte  de genul ca el este un fricos si asa mai departe.Din acest moment te rog sa incetezi cu astfel de expresii.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 18:47:15Spun doar ceea ce cred eu despre el si povestea lui .
Kymosabe,da-mi voie s-ti spun un lucru.
Pe mine nu ma intereseaza ce crezi tu despre relatariile lui Barry King.Acest topic nu l-am deschis pentru a fi un sondaj de votare ca tu crezi sau nu crezi ce spune el.Ce crezi tu despre poveste lui este parerea ta si cu ea ramai.In acest topic eu doar punctez anumite informatii iar daca sunt intrebari atunci incerc sa ajut cand/cum pot iar daca cineva are ceva CONSTRUCTIV de adaugat legat de subiectul acestui topic atunci este binevenit.

Citat din: Kymosabe din  22 Iulie 2007, 18:47:15
P.S MULTUMESC PENTRU MATERIALUL DE STUDIU 

Cu placere Kymosabe!
Ma bucur ca ai avut de unde sa te informezi ca sa ai ce invata si comenta.
Sper sa-ti fie de ajutor.Numai bine..................
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: lylyt_ice din 23 Iulie 2007, 23:11:00
Jackie si Kymo...urmaresc cu mare interes discutia aprinsa dintre voi...si nu pot decit sa v-a multumesc la amindoi ca am avut ceva de mare valoare de invatat si de inteles.Amindoi aveti perfecta dreptate,fiecare din ponctul lui de vedere.Kymo gindeste lafel ca noi toti care dorim sa descoperim cit se poate mai multe adevaruri care ne-ar putea salva din robie si ne-ar salva viata si viitorul.Jackie.stie mai mult decit noi toti la un loc si este sigur pe ceea ce spune,mai ales ca il cunoaste pe Barry King foarte bine si a avut deajuns timp sa se convinga de autenticitatea intimplarilor si relatarilor lui .Acum concluzia (invatatura)trasa de mine:...clar ca toata lumea spune ca Barry e fricos,las,.....Dar! realitatea este cu totul alta...El este foarte real si stie ca si daca ar prezenta dovezile respective,nu face decit un Genocit in rindul familiei lui...si oricum nu se intimpla absolut nimic, in afara de putina senzatie jurnalistica dupa care se uita cazul fiindca oricum pina la urma vor fii timbrate toate dovezile ca falsuri,minciuni...samd.El a avut curaj,mai mult decit un om normal si a spus tot ce stie si-a asumat toate riscurile...ei si(?) a ramas singur pe baricada luptind impotriva unui monstru imens!!!Daca s-ar fii ridicat publicul (populatia ,care are de fapt de suferit de pe urma experientelor si testelor satanice)Si ar fii iesit cu miile pe strazi cerind sa afle adevarul,clar ca Barry King ar fii avut putere,curaj si tarie sa lupte si sa puna cartile pe masa (cu tot riscul)...Dar asa??? Numai nebun sa fii sa te expui pericolelor de unul singur iar cei care ar trebuii sa ceara adevarul stau ca oile adormite si asteapta....CE ???
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: romulus din 28 August 2007, 12:08:15
----Total de acord cu LYLYT_...
----In plus, pot sa mai adaug si ce simt eu, pe pielea mea: cand dintr-un motiv ori altul, aduc vorba in cercul meu de prieteni, despre subiectul "EXTRATERESTRI"  ori "OZN", de cele mai multe ori ei fac bascalie: la unii am sesizat ca, desi ma cunosc de multi ani, se uita lung si-si fac semne la cap ... adicatele ca sunt dus cu capul......
---- Ce vreau sa spun prin asta ? Ca "lumea" adica oamenii obisnuiti, marea masa, nu considera ca subiectele astea -care pe noi ne pasioneaza - ar fi de INTERES. Dimpotriva ! Din cauza programelor si actiunilor de dezinformare care au fost si sunt duse de anumite institutii statale - trasfrontaliere si transpartinice -  subiectul este catalogat ca NESERIOS, FRIVOL, NEBUNESC, si mai adaugati voi altele......... Din asta cauza n-o sa avem sprijin masiv popular,  pentru ca nu exista inca  interes pentru dezvaluiri. Ia uitati-va la proiectul lui GREER  , a avut suport media (surprinzator, nu?) a iesit intre-o mare conferinta, a creat o anumita structura... Ei si? Pe la noi, prin Romanica, daca stie 1 cetatean dintr-o mie, ce e cu subiectul ala !
----Dar  noi speram, nu ? Eu cel putin , cred ca REVELAREA ADEVARULUI, la nivel planetar, nu este departe......
----Howgh !
Titlu: UFO conference in Washington DC / November 12th, 2007
Scris de: jackie28t din 05 Ianuarie 2008, 02:50:28

UFO conference at National Press Club in Washington DC on November 12th, 2007 (http://pic1.piczo.com/valuca/?g=33861513&cr=1&linkvar=000044)

(http://img175.imageshack.us/img175/460/screenhunter110lv5.jpg)


Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: LupinThe3rd din 23 Ianuarie 2008, 17:00:30
Niste discutii legate de Barry The Voice se poarta si pe abovetopsecrets http://www.abovetopsecret.com/forum/searchresults.php?cx=010913664321846374563:fzhl_cfnikq&cof=FORID:9&q=barry+the+king+the+voice&sa=Search (http://www.abovetopsecret.com/forum/searchresults.php?cx=010913664321846374563:fzhl_cfnikq&cof=FORID:9&q=barry+the+king+the+voice&sa=Search)
Din pacate spiritele de incing si discutia deviaza. Am impresia ca este o chestie normala in discutiile legata de The Voice :)
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 23 Ianuarie 2008, 17:11:21
Citat din: LupinThe3rd din  23 Ianuarie 2008, 17:00:30
Niste discutii legate de Barry The Voice se poarta si pe abovetopsecrets http://www.abovetopsecret.com/forum/searchresults.php?cx=010913664321846374563:fzhl_cfnikq&cof=FORID:9&q=barry+the+king+the+voice&sa=Search (http://www.abovetopsecret.com/forum/searchresults.php?cx=010913664321846374563:fzhl_cfnikq&cof=FORID:9&q=barry+the+king+the+voice&sa=Search)
Din pacate spiritele de incing si discutia deviaza. Am impresia ca este o chestie normala in discutiile legata de The Voice :)

Da Lupin.Acele discutii eu le cunosc tocmai din anul trecut.Nu este asa de greu sa se faca un SEARCH pe google cand este interesat cineva de un anume subiect.Unele topicuri de acolo s-au deschis exact in perioada in care au aparut si filmele cu TheVoice pe YouTube pe care le-am expus si aici.Nimic nou.Pareri personale ca pe forum in general dar nimic solid si informativ.Cat despre incingerea unor spirite,arata-mi tu un forum in care nu se incing spirite? :lol: LOL E si normal.La un asemenea subiect ca cel cu TheVoice este greu sa prinzi credibilitate atata timp cat nu exista evidentele pe care si le doreste fiecare.Timpul le va prinde pe toate din urma si tunci poate ca vom avea cu totii raspunsurile pe care le cautam.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: b0ys99 din 11 Februarie 2008, 18:28:07
Salut,urmaresc de ceva timp acest topic si vreau sa spun ca este foarte interesant,am citit si acel pdf si mi-am format cat de cat o idee despre ce se intampla,in primul rand nu trebuie condamnat The Voice pt ca nu face publice acele dovezi,toate la timpul lor,nu poti sa vii dintr-o data si spui asa ceva intregii planete,poate ca nu se teme pt viata lui asa mult cum se teme pt viata familiei lui.Daca ar arata dovezile acum tot cazul se va raci in cel mult 1 an,musamalizari si alte chestii,parerea mea ca el acum vrea doar sa aduca la cunostiinta aceste lucruri si sa realizeze cat mai multi acest PERICOL,si faza cu kimo ca tu ai arata acele dovezi si game over e doar o copilarie cred ca nu ai gandit aceste vorbe,daca tu ai avea acele dovezi in mana si o intreaga lume ar stii cine esti,ai avea de suferit foarte mult si cred ca tu acum nu realizezi ce se poate intampla cu viata ta si a familiei tale,io nu cred ca tu esti dispus sa faci acest pas doar pt a aduce la cunostiinta aceste lucruri,ti-ai da tu viata ta si a familiei tale doar pt "a incerca sa salvezi oamenii" de aceste pericole?Io unu nu as face asa ceva,si pt asa ceva iti trebuie foarte mult curaj.Gandeste-te la ce pericole sa expus acest om doar prin faptul ca spune aceste lucruri.Si inca ceva foarte interesant,el a spus ca a impartit copii dupa acele dovezi la diferiti prieteni si in caz de ceva acestia sa faca publice acele dovezi.Daca nu ar avea acele dovezi impartite la prieteni ce i-ar impiedica pe cei din Armata sa il faca vreun rau,absolut nimic iti spun eu,dar de teama sa nu se afle aceste chestii,il lasa in pace,The Voice realizeaza ca atat timp cat are acele dovezi ascunse nu i se poate intampla nimic.Gandeste-te la ce presiuni este pus pt a prezenta acele dovezi,daca este totul adevarat sau este doar fictiune,cate zeci de mii de oameni "simpli" l-au "presat"sa faca aceste dovezi publice,sau cati oameni "importanti"l-au presat la randul lor.Eu nu cred ca pe tine ca persoana te afecteaza in acest moment aceste lucruri,nu vine armata sau altcineva dupa tine in Romania sa faca experimente asa ca poti sa stai linistit.Si eu vreau sa vad acele dovezi daca chiar exista sau nu,dar nu il pot condamna ca nu le arata acum pt ca orice om intreg la minte il intelege.Timpul le va rezolva pe toate,ai sa vezi.In alte ordine de idei,astept niste updateuri Jackie ,sa ne spui ce ai mai aflat ca de ceva timp nu am mai vazut nimic.salut

P.S:keep up the good work Jackie and best regard to The Voice
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 11 Februarie 2008, 20:31:43
Citat din: b0ys99 din  11 Februarie 2008, 18:28:07
[..]si faza cu kimo ca tu ai arata acele dovezi si game over e doar o copilarie cred ca nu ai gandit aceste vorbe,daca tu ai avea acele dovezi in mana si o intreaga lume ar stii cine esti,ai avea de suferit foarte mult si cred ca tu acum nu realizezi ce se poate intampla cu viata ta si a familiei tale,  io nu cred ca tu esti dispus sa faci acest pas doar pt a aduce la cunostiinta aceste lucruri,ti-ai da tu viata ta si a familiei tale doar pt "a incerca sa salvezi oamenii" de aceste pericole?Io unu nu as face asa ceva,si pt asa ceva iti trebuie foarte mult curaj.Gandeste-te la ce pericole sa expus acest om doar prin faptul ca spune aceste lucruri.

Boy , povestea lui Barry King este prea complicata pentru a incepe un dialog cu tine pe seama acestui subiect .
Pentru mine The Voice este un caz inchis .
Referitor la postul tau , m-as fi asteptat la mai multe observatii pertinente din partea unei persoane care sustine ca a citit intregul material .
Acum despre curaj.
Unii spun ca oamenii se impart in doua categorii : oameni puternici si oameni slabi de inger (fricosi , lasi ,fatalai , spune-le cum vrei tu) . Mie imi place sa cred ca fac parte din prima categorie .
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: b0ys99 din 12 Februarie 2008, 16:36:03
Daca tu zici ca ai putea face asa ceva fara sa te gandesti si la familie si la altcineva apropiat tie,inseamna ca esti 'egoist"asa cum l-ai caracterizat intr-o pagina anterioara,deja vb tale se bat cap in cap,pai ce inseamna sa nu te gandesti decat la tine?Poate nu iti dai seama de consecinte,sau poate crezi ca totul e roz?Nu vreau sa ma cert cu nimeni pe tema asta,dar trebuie sa privesti aceasta problema din punctul lui barry king nu din punctul tau,pt ca el are acele "dovezi" nu tu.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Kymosabe din 12 Februarie 2008, 18:10:34
Citat din: b0ys99 din  12 Februarie 2008, 16:36:03
Daca tu zici ca ai putea face asa ceva fara sa te gandesti si la familie si la altcineva apropiat tie,inseamna ca esti 'egoist"asa cum l-ai caracterizat intr-o pagina anterioara,deja vb tale se bat cap in cap,pai ce inseamna sa nu te gandesti decat la tine?Poate nu iti dai seama de consecinte,sau poate crezi ca totul e roz?Nu vreau sa ma cert cu nimeni pe tema asta,dar trebuie sa privesti aceasta problema din punctul lui barry king nu din punctul tau,pt ca el are acele "dovezi" nu tu.


Boy, stii ce fac eu atunci cand nu inteleg sensul unui cuvant , iau dictionarul in mana si citesc explicatia lui . Nu mi-e rusine sa recunosc acest lucru. Omul cat traieste invata , sau cel putin asa ar trebui sa fie .
Revenind la egoism , definitia lui este  ,,preocupare, atentie exagerata fata de propria persoana si de interesele personale, în dauna intereselor colectivitatii.'' 
Interesele personale pot cuprinde : familia , prietenii , afacerea , s.a.m.d.
Incearca sa gandesti inainte sa scrii .
Unele mesaje pot avea acelasi deznodamant ca atunci cand incerci sa scuipi in sus sau sa te [***] contra vantului . Ambele situatii sunt la fel de penibile .
Iti recomand sa abordezi teme mai simple de pe acest forum .
The Voice este un subiect prea complicat pentru nivelul tau de cunoastere  . E greu sa procesezi multe informatii la o varsta frageda fara a avea la baza niciun algoritm logic . 

PS Te rog sa nu mai postezi niciun  mesaj pe aceasta tema care face referire la persoana mea .
     In caz contrar iti voi analiza fiecare mesaj d.p.d.v sintactic si morfologic  si te las corigent la   
     Limba Romana . :wink:
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: jackie28t din 12 Februarie 2008, 21:21:18
Observ ca discutiile deviaza de la subiect si chiar nu inteleg sensul.Nu cred ca este necesar astfel de discutii care sunt total in afara subiectului prezenat in acest topic.

''b0ys99'' as aprecia faptul daca nu te vei mai lega de opiniile lui ''Kymosabe''
Pana la urma are si el dreptul sa-si formeze o parere despre un anumit subiect.Daca cineva se crede a fi un om puternic atunci foarte bine este liber sa creada in continuare acelasi lucru si daca cineva anume crede ca o alta persoana este slab de inger,lasa sau fricoasa atunci poate sa creada in continuare acelasi lucru.Dar ajuta asta cu ceva aici?
Nu cer la nimeni sa creada ceva anume.Defapt am si scris acest lucru la inceputul acestui topic.

Cat de curand va voi prezenta un interviu care a fost la un post de radio in 2007.Cu ceva timp in urma primisem materialul chiar de la TheVoice.Va fi un interviu socant si sigur unul de elaborat.Interviul va fi pentru prima oara publicat pe internet.
Titlu: Raspuns: Topic: TOP SECRET
Scris de: Nox din 26 Septembrie 2009, 19:46:19
So jackie, ceva noutãþi de la The Voice?