Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: hidden din 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

Sondaj
Întrebare: De unde vin extraterestri???
Opţiune 1: de pe planeta noastra, dar in dimensiuni diferite voturi: 2
Opţiune 2: de pe planetele din spatiu cosmic voturi: 10
Opţiune 3: este o inscenare a americanilor sau a rusilor voturi: 0
Opţiune 4: ma mai gandesc voturi: 2
Titlu: Ce credeti despre ET?
Scris de: hidden din 09 Ianuarie 2006, 22:05:26
De unde credeti ca vin ET?
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: hidden din 09 Ianuarie 2006, 22:12:25
Eu sunt mai nou pe forumul acesta si as vrea sa imi ziceti si mie ce credeti de unde vin ET??? eu am votat prima obtiune din chestionar deoarece imi pare cea mai plauzibila. Mi se pare cea mai plauzibila deoarece cineva spunea ca daca reusim sa ne invartim in jurul pamantului in sens invers cu o viteza dubla decat cea a pamantului ne putem intoarce in timp. ET cunosc aceasta tehnologie si ar putea sa se intorca in timp sau sa vina in viitor. Un motiv in plus imi da constructia piramidelor si negasirea ET pe alte planete.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: cristi din 09 Ianuarie 2006, 22:27:07
daca iau gasit sigur nu neau zis noua.. totusi sunt unele semne p luna si p marte a zis sapt asta la stiri ca ar putea fii dar nu ca noi ci altfel d entitati.. parerea mea ca pot veni din pamant d sub apa d p alte planete din alte dimensiuni d oriunde.. cine stie :P doar sunt ufos :)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: ryn din 10 Ianuarie 2006, 11:22:27
Atentie! ET inseamna EXTRAterestru. Asa ca vedeti ca uneori se mai intind si capcane... :lol:
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: draculasblood din 10 Ianuarie 2006, 17:12:27
daca ET inseamna extaterestru inseamna ca e ceva care nu provina dupa pamant...daca e sa anlizam asa...dar parerea mea e ca sunt veniti de pe alte planete...
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: spooky din 10 Ianuarie 2006, 22:06:53
Corect RYN... ET inseamna EXTRAterestru...
dar din pacate nu avem un alt termen propice pentru ALIENs...
americanii folosesc mult alien referindu-se la alte natii... noi romanii pentru ei suntem aliens...

parerea mea e ca trebuiau mai multe raspunsuri de aceea am votat ma mai gandesc.

extraterestru poate fi si acea fosila descoperita ca provenind de pe marte  :lol:

cuvantul extraterestru ar putea sa excluda si fiintele ne-humanoide originare de pe Pamant, din alte dimensiuni paralele SAU din alt timp SAU care traiesc in paralele cu noi pe Pamant (cea mai vehiculata ipoteza ca ar trai undeva sub pamant)... deci... intrebarea e descriminatorie...

cred ca cea mai proasta cu putinta intrebare pentru sondarea opiniei e: Credeti in OZN-uri?

dar, sa revenim la ceea ce se refera acest chestionar si anume originea extraterestrilor... daca ar fi existat inca o optiune care sa le fi implicat pe celalte 2 (SI) atunci as fi ales-o.

PS: cred ca acest topic nu-si are loc in aceasta sectiune... poate la diverse
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: baaron din 11 Ianuarie 2006, 19:14:19
In primul rand as dori sa felicit pe membrii acestui site care in sfarsit pot spune ca este unul din putinele site uri profesionale de gen din Romania.
Si revenind la titlul articolului ....Cine sunt ei?...de unde vin?....exista intradevar?....sunt simple farse?....de ce presa si alte grupuri obscure ascund realitatea.....ei bine astea sunt numai cateva dintre intrebarile pe care ar trebui sa ni le punem inainte de a capata un raspuns la intrebarea noastra.
Personal ma ocup de ceva vreme cu subiecte de genul acesta si pot afirma ca exista o stransa legatura intre originea extraterestrilor...religie...istoria universala...francmasonerie...ordinul templier...fascism...comunism...elita noii guvernari mondiale...si lista poate continua mult mai mult.
Ideea este ca noi poate nu vom afla niciodata de unde vin ei sau cel putin putem face supozitii, dar cred ca mult mai important ar fi sa ne intrebam...OARE DE UNDE VENIM NOI...OAMENII....nu credeti?....bine, intrebarea se adreseaza acelora care au trecut demult de faza Darwin si asa mai departe.
In rest sanatate si numai bine.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: baaron din 15 Ianuarie 2006, 16:41:08
Cred ca raspunsul la intrebarea lui HIDDEN se afla in insasi esenta umana...nu stiu ce varsta are Hidden, insa este demn de admirat faptul ca incepe sa isi puna intrebari de acest gen,care fie vorba intre noi nu se accepta in invatamantul romanesc.
Cine este Omul?....Cum a aparut el?.....De unde vine ?....iata cateva intrebari la care daca vei gasi raspunsul cu siguranta vei deslusi si rapsunsul la intrebarea ta referitoare la CINE SUNT EXTRATERESTRII?....


Imagineaza-ti ca ai fi o furnica si intreaba-te in mod constant daca poti intelege ceea ce gandeste un elefant :)

Pe curand.......................
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: draculasblood din 15 Ianuarie 2006, 16:59:50
dar e cineva care crede ca ET au aparut pe planeta noastra si apoi au plecat ? ( ceva e sigur oricum....ca ei au fost pe Terra ) :lol:
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: spooky din 15 Ianuarie 2006, 20:50:46
Citat din: draculasblooddar e cineva care crede ca ET au aparut pe planeta noastra si apoi au plecat ? ( ceva e sigur oricum....ca ei au fost pe Terra ) :lol:

da, exista si aceasta posibilitate... e o mica piesa care se poate incadra intr-un mare puzzle...
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: baaron din 15 Ianuarie 2006, 21:07:35
Nu au aparut pe planeta noastra pentru pur si simplul fapt ca este prea tanara.
Tehnologia si civilizatia extraterestra pe care o imaginam noi presupune
cateva miliarde de ani de avans inaintea noastra.
Omul in 300000 de ani de abia a ajuns la tractiune bipeda....si comparatiile pot continua.

INCERCAM SA INTELEGEM CEVA CE ESTE EXTREM DE MULT PESTE CAPACITATEA NOASTRA DE INTELEGERE...ceea ce facem noi aici este doar un simplu exercitiu logic...matematic...exprimam ipoteze si concluzii judecate prin prisma rationamentului uman......Poate ca daca am incerca sa nu tinem cont de nimic din tot ceea ce cunoastem poate am putea intrezari macar o parte din intelegerea universului.

Pe curand........
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: draculasblood din 16 Ianuarie 2006, 15:15:56
CitatINCERCAM SA INTELEGEM CEVA CE ESTE EXTREM DE MULT PESTE CAPACITATEA NOASTRA DE INTELEGERE
scuza-ma dar daca nici nu incercam sa INTELEGEM...nu vom INTELEGE NICIODATA ! :lol:  :D
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: baaron din 16 Ianuarie 2006, 15:22:01
Nu zice nimeni sa nu incercam sa intelegem insa trebuie sa o facem mai temeinic si nu superficial....Scopul unui forum este de a dezbate subiectele in esenta lor si nu de a face trimiteri la linkuri .
Adica spre exemplu eu daca vad ceva pe forum si nu cunosc sau cunosc extrem de putin referitor la acel subiect nu intreb pe cineva de unde pot face rost de material informativ.....caut singur si cercetez...analizez...studiez...si trag concluzii personale pe care apoi le pot dezbate pe forum.
Este simplu si internetul abunda in informatie....singura problema ar fi ca trebuie sa si selectezi informatia buna de calitate de catre cea neadevarata.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: wlady din 16 Ianuarie 2006, 17:14:18
Citat din: draculasblood
CitatINCERCAM SA INTELEGEM CEVA CE ESTE EXTREM DE MULT PESTE CAPACITATEA NOASTRA DE INTELEGERE
scuza-ma dar daca nici nu incercam sa INTELEGEM...nu vom INTELEGE NICIODATA ! :lol:  :D

de incercat .. incercam ... dar : NU PREA PUTEM SA INTELEGEM :roll:
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: baaron din 16 Ianuarie 2006, 18:07:39
Pai nu prea poti sa ijntelegi pentru ca tu vrei sa intelegi franturi din intregul ansamblu....Poate ca ar fi mai bine daca ai incepe cu inceputul si anume cu istoria universala....treci apoi la organizatiile secrete si dupa aceea poti ataca direct subiectul OZN....Altfel nu vei intelege niciodata .
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: draculasblood din 16 Ianuarie 2006, 18:22:31
si ce propui ? sa asteptam ? :?
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: wlady din 16 Ianuarie 2006, 19:00:54
Citat din: draculasbloodsi ce propui ? sa asteptam ? :?

nu cred ca vrea sa zica asta .. cred ca vrea sa zica .. dak vrem sa stim totul  ( ma rog , sa intelegem ) sa incepem cu intrebari mai simple ..exact  , bogdan ?
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: baaron din 17 Ianuarie 2006, 10:54:19
Pai nu avem cum sa incepem cu intrebari simple WLADY...asta ar insemna ca acest forum sa fie un fel de gradinitza si sa incepem de la definitiile Telekineziei,Dedublare,Teleportare,Fuziune la rece,...si lista este atat de lunga incat ar fi mai bine ca cei care doresc sa angajeze un subiect sa fie mai pregatiti.
Deci ca atare.....daca citesti un subiect mai amplu pe site....cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa cauti singur pe net sau prin biblioteca ta si sa nu mai dam raspunsuri de genul.....Credeti?.....oare?....de ce?.....oare nu ar fi mai bine?.....dar daca?....

M-am inscris ca membru aici de putin timp si chiar mi se pare interesant website-ul.....nu as vrea sa renunt din lipsa profesionalismului membrilor sai.....chiar si tu esti membru.....corect?

Asa ca....spor la treaba si daca asa cum spuneai mai devreme anumite intrebari sunt prea grele pentru tine, cred ca este mult mai simplu sa intri pe net (google),sa cauti definitia lucrului care te intereseaza si apoi sa ataci problema in mod ierarhic si organizat pana ajungi la o intelegere a fenomenului, asta insemnand sa cauti singur articole pe net referitoare la lucrul acela iar dupa ce le citesti de la A la Z si nu pe sarite ca la scoala, sa vii pe forum cu adaosul tau la subiectul dezbatut pe forum si cu parerea ta care din bun simt ar trebui sa aiba mai mult de 5 cuvinte.....No offence.

Si daca ceea ce am scris mai sus este iarasi de neinteles pentru tine si prea greu o sa iti explic si mai simplu....asta este un FORUM...nu un CHAT...cel putin asa cred eu......corect?...:):):)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: avramescub din 08 Mai 2006, 23:24:57
Citat din: wlady din  16 Ianuarie 2006, 19:00:54
Citat din: draculasbloodsi ce propui ? sa asteptam ? :?

nu cred ca vrea sa zica asta .. cred ca vrea sa zica .. dak vrem sa stim totul  ( ma rog , sa intelegem ) sa incepem cu intrebari mai simple ..exact  , bogdan ?
Daca te referi la mine pot sa confirm ca ai dreptate;)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: ryn din 09 Mai 2006, 18:51:40
dragii mei, sub nici o forma acest forum nu este o excrescenta unidirectionala a unui grup elitist! De aceea va rog sa va faceti de cap cum poftiti, chiar daca asta inseamna sa purtati discutii la nivel de camin cultural, conferinta stiintifica sau gradinita. Fiecare este liber sa vb cu cine vrea si sa raspunda cui vrea. (of, sper sa nu o mai scriu inca o data chestia asta...  :? )
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: IONUT din 30 Mai 2006, 04:46:20
[quote author]
(of, sper sa nu o mai scriu inca o data chestia asta...  :? )
[/quote]şi eu sper acelaşi lucru şi totodată să orientăm discuţiile spre topicul actual şiu dacă se poate într-un mod serios.
Consider că cei ce postează aici nu-şi mai pun înterbarea dacă mai există extratereştrii sau Aliens. E clar că există  şi motive sunt cu duiumul:incidentul Roswelt, incidentul Marea Caspică, fenomenele de la graniţa de N a Indiei şi de pe tot globul, aerodromul din Peru, cercurile din lanuri (îs prea sofisticate formele ca să fie făcute de pământeni într-un timp prea scurt), globuri luminoase, existenţa oamneilor în negru (a tot felul de organizaţii de acest gen), construcţiile observate de pe Lună şi Marte, în Biblie se specifică că a fost creată lumea văzută şi nevăzută, multele observaţii de ozn-uri, etc, etc.
Concluzia e clară: EXISTĂ Se pare că există şi intratereştri - posibila bază stelară a lui Ezechel aflată sub munţii Asiei acolo unde scoarţa terestră este dublă în grosime ptr că se suprapun două plăci tectonice.
Înterbarea care mă frământă este de ce nu sunt observaţi în spaţiul extraterestru (nave, zboruri, etc) cu atâţia sateliţi ultramoderni, etc. Sigur cei care-şi permit zboruri interplanetare/-stelare, au o tehnologie mult mai avansată, dar oare chiar toate naţiile de ET sunt aşa de radical dezvoltaţi faţă de noi ? Că doar nu există ditamai galaxia -Calea Lactee - doar ca să funcţioneze viaţa numai pe Pământ, sigur sunt şi multe alte planete în galaxia noastră populate, dacă n-or fi toate populate în dimensiuni diferite
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Stunner din 30 Mai 2006, 14:16:09
NU vreau sa-ti spun parerea mea despre d-zeu sau despre religie ... insa crede-ma profesorul meu de religie inca are parerea ca extraterestrii sunt diavoli ! si ca toata galaxia asta a fost creata numai pt noi !! acest om crede in d-zeu mai mult decat tine si zice ca el chiar "l-a gasit" !! asa o fi poate i se arata lui dar de noi se ascunde !!
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: ryn din 30 Mai 2006, 18:53:25
Tocmai intentia nostra este de a dovedi ca toate intamplarile la cere te referi IONUT sunt interpretari si nu au legatura cu extraterestrii decat numai prin asocierea lor cu respectivele evenimente... Nu se neaga existenta unor fiinte in afara spatiului terestru sau implicarea lor in evolutia noastra etc. Numai ca trebuie sa separam o data pentru totdeauna urzelile conspirationiste de adevar. Roswell facatura, Nazca nici o legatura, cercurile din lanuri distractia unora, constructiile de pe alte planete simple erori de perceptie umana, cat despre porti stelare si munti de cristal care nu stiu ce fac... simple speculatii. Aplicati peste tot, dar nu ca pe o forma de cenzura "Legea Bunului Simtz" si veti vedea ca multe nu au sa mai para asa cum sunt la prima vedere...
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: IONUT din 30 Mai 2006, 21:58:20
Sunt perfect deacord că suntem manipulaţi prin tot felul de "urzeli". Dar având în vedere ipoteza reală că E.T. există mai sunt de părere că în unele din multele miciuni există un sâmbure de adevăr.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: jean din 01 Iunie 2008, 00:39:54
   In ultima vreme am constat ca, anumiti indivizi si organizatii se straduesc din rasputeri sa dovedeasca ca sunt extraterestri peste tot.
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6238/4/
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6130/20/

   Iar altii indivizi si orzanizatii, se straduesc sa dovedeasca ca acestia nu exista.
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6241/20/
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6174/4/
Chiar nu pot intelege o astfel de manifestare din partea rasei umane!...Intuitia imi spune, daca unii vad extraterestri peste tot si altii neaga existenta lor, atunci adevarul este undeva intre cele doua extreme. Asta inseamna ca exista cel putin o fiinta extraterestra. Cum adevarul este undeva la misloc, eu cred sigur in existenta acestui fel de inteligenta. Si asta indiferent de ce vor spune unii si altii.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Nox din 01 Iunie 2008, 01:21:54
Citat din: jean din  01 Iunie 2008, 00:39:54
   In ultima vreme am constat ca, anumiti indivizi si organizatii se straduesc din rasputeri sa dovedeasca ca sunt extraterestri peste tot.
[...]
   Iar altii indivizi si orzanizatii, se straduesc sa dovedeasca ca acestia nu exista.
[...]

Unii din prejudecãþi, alþii din inerþie, unii din interese, ºamd.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: valmigliore din 13 Iunie 2008, 13:07:17
    Sunt in mare parte de acord cu Ryan..., haideti totusi sa credem doar jumatate din tot ce auzim.Daca vom lua totul in serios unde ajungem? Logic, ajungem la o ratacire, practic ne pierdem pe drum, o sa incepem sa-i credem pe aia care tot prezic aterizarea alienilor, de vreo 40 de ani tot dau locatii fixe, cu ora si minut, o sa avem tendinta sa ne ducem acolo ca vor ateriza nu stiu ce specie care a trimis mesaje prin canale de comunicare cu aia mai mari dintre ei si mai mult ca vom fi luati pe planeta x , e clar!! Sunt si astea facute mai mult pentru tergiversarea maselor de populatii.Daca aia primesc mesaje prin acele canale si nu stiu sa faca diferenta intre minciuna si adevar si nu cerceteaza duhurile asa cum se spune intr-o carte sfanta, atunci e de inteles ca ei pot spune sa te si sinucizi, ceea ce s-a si intamplat ( a fost mediatizat cazul)
   Haideti, sa fim mai circumspecti si sa judecam altfel 
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: valmigliore din 13 Iunie 2008, 13:42:38
si inca ceva pentru tine:  http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/20-mind-control.htm

lasa sa fiu eu asa demodat ca e mai bine...
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Ronin din 13 Iunie 2010, 20:24:18
Nu stiu daca am mai postat aceste declaratii ale dr. Jaques Vallee si Brad Steiger. Merita meditatia...

Dupa 18 ani de investigatii OZN atente, Dr. Jacques Vallee a ajuns la cateva concluzii uluitoare:

a. Fenomenele OZN sunt reale, dar probabil NEFIZICE.
b. Ele apartin unor uneltiri rele in vederea victimizarii pamantenilor.
c. Unul din scopurile lor majore este sa manipuleze constiintele umane si sa ne programeze psihologic pentru vreo amagire de ultim ordin.


"Mi se pare ca inca din antichitate entitatile OZN ne MINT in ceea ce priveste identitatea si patria lor.
Ele nu sunt egalii nostrii. Noi suntem creaturi slabe in comparatie cu felul lor stralucitor de a se etala... intentioneaza ele sa ne cucereasca ?
De ce se intereseaza de noi ? Urmaresc ele binele sau raul omenirii ?"
Brad Steiger, "Gods of Aquarius", pagina 145, 1976.

ps: pentru a intelege mai bine ce inseamna ca ozn-urile pot fi vii, am citit o carte in care se spunea ca acea STEA care i-a condus pe magii de la rasarit spre Betleem, era un grup de ingeri.
Imaginati-va atunci cand fiecare inger "rupe formatia" ce reactie apare ...
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Shadowman din 13 Iunie 2010, 21:04:41
Citat din: Ronin din  13 Iunie 2010, 20:24:18
Nu stiu daca am mai postat aceste declaratii ale dr. Jaques Vallee si Brad Steiger. Merita meditatia...

Dupa 18 ani de investigatii OZN atente, Dr. Jacques Vallee a ajuns la cateva concluzii uluitoare:
......................

Odata cu declasificarea dosarelor OZN in diverse tari,multi cercetatori isi vor reconsidera pozitia.Sau ar trebui sa o faca...
Parerea mea.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: GabyS din 13 Iunie 2010, 21:24:30
Este evident ca ei sunt reali, doar sunt tone de dovezi din toate partile chiar si religioase. Bineinteles ca sunt si ET rai, dar consider ca mare parte sunt buni, altfel noi nici nu mai traiam acum. Sunt sute de carti si mii de filmari cu ozn entitati de tot felul, sunt persoane care le cunosc chiar eu personal si comunica cu ei...  EI SUNT cum si NOI SUNTEM! Nu mai este decat putin timp pana vom sti mai multe lucruri palpabile despre ei si spre surprinderea multora vom afla ca ei sunt de mult timp aici.

De ce spun anumiti mari religiosi ca ET sunt diavoli (daca era asa de mult nu mai eram pe aici)? pt ca daca ei ar veni ar schimba istoria care e si asa destul de ascunsa si modificata... multe cred ca stiti si voi...
De ce nu ne contacteaza ET pe noi (cei buni)? pt ca noi suntem inapoiati si inchisi la minte si inima, pt ca sunt mult mai evoluati si respecta liberul arbitru si evolutia proprie a celor de aici...

Important este ca cel mai bine este sa aveti incredere in voi insiva si in puterea interioara din voi!
Numai bine!
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Nox din 13 Iunie 2010, 22:06:38
Citat din: GabyS din  13 Iunie 2010, 21:24:30
Sunt sute de carti si mii de filmari cu ozn entitati de tot felul, sunt persoane care le cunosc chiar eu personal si comunica cu ei... 

Hai sã lãmurim niște noțiuni, ce înseamnã OZN? Obiect Zburãtor Neidentificat. Deci OZN (Obiect Zburãtor Neidentificat) nu este obligatoriu ET (ExtraTerestru). ETH sau Ipoteza Extraterestrã teoretizeazã cã unele observații OZN sunt vehicule spațiale extraterestre.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Ronin din 13 Iunie 2010, 22:39:42
Interesant...

"Conform pãrerii lui Arnold, exprimatã în cadrul interviului acordat în 1959 reporterului de la Denver Post, O.Z.N.-urile sunt ,,organisme vii... în atmosferã... care au puterea de a-ºi modifica densitatea ºi înfãþiºarea."
http://www.lovendal.net/wp52/ozn-urile-sunt-forme-de-viata-inteligente-care-mananca-oameni/

Jaques Vallee spunea acelasi lucru. Ele par vii, isi schimba forma si culoarea.

El clasifica ozn-urile in doua categorii: reale si artificiale. La reale incadra acele ozn-uri vii iar la artificiale incadreaza acele "ozn-uri" care se lasa doborate si care au ocupanti fabricati dintr-o materie inca necunoscuta noua, acei omuleti cu capul mare si ochi mari.

O alta explicatie care lasa masca pe tot mai multi ufologi ar fi asta:

Psihologul Leo Sprinkle (Universitatea Wyoming, consultant in Organizatia de cercetare a fenomenelor atmosferice) pretinde ca in cinci ani a hipnotizat peste 50 de persoane, care ulterior au declarat ca au fost rapite de OZN-uri si au avut voiaje stelare.
La bordul OZN-urilor hipnotizatii au avut comunicari neverbale cu humanoizii extraterestrii prin telepatie si li s-a spus ca ei (ET's) ar fi agenti binevoitori trimisi (de cine ?) sa ajute oamenii la intelegerea naturii profunde a adevarului spiritual !
Dupa aceea li s-a facut un scurt sumar de filozofie oculta, apoi au fost plasati in transa sau hipnoza pentru a uita rapirea.

Investigatorii fenomenelor OZN sunt condusi in final la conexiune oculta.

Dr. Jaques Vallee, astrofizician, unul dintre cei mai credibili OZN-istii ai lumii, a afirmat ca anumiti cercetatori (Ray Palmer, John Keel, Salvatore Freixedo) au sugerat ca este posibila o veriga de legatura intre fenomenele OZN si cele oculte.

"Martorii OZN raporteaza efecte fantoma, levitatie, control psihic, vindecare si experiente extracorporale, teme obisnuite literaturii oculte, gasite in invataturile ordinului Rosicrucian... Aceste doctrine au inspirat nu numai reinviorarea vrajitoriei, dar si pe scriitorii "psihici" si pe "parapsihologii stiintifici".
Jaques Vallee, Mesagerii Amagirii, pag. 204.   
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Shadowman din 13 Iunie 2010, 22:54:48
Citat din: Nox din  13 Iunie 2010, 22:06:38
Hai sã lãmurim niște noțiuni, ce înseamnã OZN? Obiect Zburãtor Neidentificat. Deci OZN (Obiect Zburãtor Neidentificat) nu este obligatoriu ET (ExtraTerestru). ETH sau Ipoteza Extraterestrã teoretizeazã cã unele observații OZN sunt vehicule spațiale extraterestre.

Citat din: Ronin din  13 Iunie 2010, 22:39:42

"Conform pãrerii lui Arnold, exprimatã în cadrul interviului acordat în 1959 reporterului de la Denver Post, O.Z.N.-urile sunt ,,organisme vii... în atmosferã... care au puterea de a-ºi modifica densitatea ºi înfãþiºarea."
http://www.lovendal.net/wp52/ozn-urile-sunt-forme-de-viata-inteligente-care-mananca-oameni/


Organismul e una iar obiectul e alta.Vezi DEX...
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: GabyS din 13 Iunie 2010, 23:39:17
Am uitat sa pun o virgula intre ozn si entitati... sorry
Cred ca oricine stie ce inseamna OZN si ET,  aveam 12 ani cand citeam carti de gen :)
Acesta e un forum foarte bun, dar vad multi care nici pana acum nu au inteles ce sunt cu ozn-urile si extraterestrii... ma mir ca in ziua de azi sunt atatia sceptici legat de asta. Vad ca sunt multi care nu pot merge pe propria judecata si intelegere.
In ziua de acum nu trebuie sa ne gandim daca exista OZN sau ET, ci de ce ei nu se arata si ce sa facem daca se arata sau intram in contact cu ei.... sau ce putem face sa deconspiram si sa scoatem adevarul in fata...
Bafta multa tuturor!  :-) :ufo:
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Quicksilver din 14 Iunie 2010, 00:04:56
Citat din: GabyS din  13 Iunie 2010, 23:39:17
... nu trebuie sa ne gandim daca exista OZN sau ET, ci de ce ei nu se arata si ce sa facem daca se arata sau intram in contact cu ei....

Defapt, eu cred ca e mai mult vorba despre noi ... de ce actionam in felul asta? de ce continuam sa trecem cu vederea dovezile deja nenumarate? de ce ne batem joc in halul asta de Gaia? De ce nu vrem sa intelegem odata ca nu noi suntem buricul Universului si ca nimic nu ni se cuvine, ci toate sunt daruri?
Sunt ferm convins ca daca ar fi fost vorba despre ei ... daca s-ar fi invartit in jurul lor toata povestea asta, noi nu am mai fi fost de mult timp pe-aici ...
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: jean din 14 Iunie 2010, 09:22:55
 Legat de sceptici din ziua de
Citat din: GabyS din  13 Iunie 2010, 23:39:17
Dar vad multi care nici pana acum nu au inteles ce sunt cu ozn-urile si extraterestrii... ma mir ca in ziua de azi sunt atatia sceptici legat de asta. Vad ca sunt multi care nu pot merge pe propria judecata si intelegere.
In ziua de acum nu trebuie sa ne gandim daca exista OZN sau ET, ci de ce ei nu se arata si ce sa facem daca se arata sau intram in contact cu ei.... sau ce putem face sa deconspiram si sa scoatem adevarul in fata...  :-) :ufo:
Poate ca sunt multi care nu au inteles, nu este asa de simplu. Poate le spui tu...Mai sus ai spus ca OZN-urile exista si ca sunt si ET, ca sunt buni si rai, etc. Dar nu ai spus ce crezi tu despre ET. Ar fi interesanta si parerea ta. Cunosti persoane care comunica cu ei? Pai ai spus ca: de ce ei nu se arata si ce sa facem daca se arata sau intram in contact cu ei. Pai inseamna ca se arata, dar se arata numai cui doresc ei. Si de ce sa se arate? Poate nu doresc sa faca acest lucru la nivel guvernamental. Adevarul? Ne scapa. Cine suntem noi ca sa-i tragem pe ei la raspundere. Suntem stapanii Pamantului? Nu fiti asa de siguri de asta. Asta vrem noi sa credem...
Sceptici azi? Da sunt, si nu este normal? Nu putem fi toti la fel, este nevoie si de ei, astfel am vedea OZN-uri si ET peste tot. Fac parte din sistemul de reglaj. :-D
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: romulus din 14 Iunie 2010, 09:36:24
Citatsau ce putem face sa deconspiram si sa scoatem adevarul in fata..
E, asta-i marea intrebare ! Bine punctat Gaby.
Tu ai incercat sa-ti dai un raspuns?Asa,  dupa tot ce ai aflat de una singura, din carti,dupa tot ce se spune si se vehiculeaza pe aici si prin alte locuri ?
Daca da, as fi curios sa-l aflu!
Citateu cred ca e mai mult vorba despre noi ... de ce actionam in felul asta?
Pai de "trecut" cu vederea dovezile e simplu de stabilit!Nu NOI  suntem in cauza !Cei care  au "sediul materiei" ca sa zic asa, tin de asta ca gaia matu' deoarece (si) aici este vorba despre nimic altceva decat despre PUTERE , dominatie, a stapani .
Punct.
Si asta deoarece, ei - aceia de stau cu fundu pe caseta cu "bijuterii" , spun ca <<"domle, astia e prosti, e mistici, cum sa le spunem noi ca exista extraterestri, ca Dumnezeu nu e ceea ce cred ei, .....ar innebuni, toata lumea s-ar  muta la balamuc, "n-ar putea suporta" acest adevar >> Daca am reduce intreaga "masinarie" de prostit lumea la o singura persoana, un raspuns pe masura ar fi asta :
Citat"Sa mori tu ? "
[/b][/i] :-D
Am zis !
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: GabyS din 14 Iunie 2010, 10:29:12
Sunt atat de multe de spus despre acest subiect... dar intr-un final e foarte simplu... EI exista ca si noi.
Eu sincer, cand eram mic nu aveam nevoie de dovezi pt ca vedeam dincolo de aparente si banal si cu o singura privire la cerul noptii mi-am dat seama ca nu suntem singuri :)) mi-am dat seama ca nu suntem numai niste simpli oameni si ca viata merge mai departe si fara acest corp fizic pe care il avem o perioda...
Nu stiu daca are rost sa mai dau eu o parere despre ET, reies destul de multe din ce am scris deja si din blogul meu...
Ca o precizare as vrea sa spun ca este bine sa fim sceptici si foarte atenti la informatii, dar asta nu inseamna sa cadem in ignoranta si prostie. Mereu vor exista pro si contra, dar nu este imposibil nimic...
Repet... sunt atatea dovezi legate de inteligenta extraterestra chiar si sub nasul nostru :))
Eu nu vreau sa fortez pe nimeni sa creada cu adevarat, ceea ce spun si ce am spus este pura mea gandire, experienta si parere personala, fiecare face ce vrea ;)
Un sfat din inima as avea si eu... haideti sa ne unim, sa lasam negativitatea si ignoranta deoparte si sa schimbam ceva...se poate!
si vom incepe cu noi insine si dupa aceea vom ajuta si pe cei din jur. Sincer, simt ca e timpul ca totul se schimba si de noi va depinde mult, e timpul in care fiecare vom avea o parere de spus pt viitorul care ne asteapta. Trebuie sa va redescoperiti pe voi si dupa veti realiza cat de perfect si uimitor este totul... dincolo de limite...

http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2010/06/ozn-uri-in-franta-pierre-beake.html
http://best-ufo-news.blogspot.com/

PS: In mod cert acest forum isi are un rost important si are ceva de spus pt multi... si doresc sa isi faca treaba in modul cel mai benefic... si felicit pe aceasta cale realizatorii lui

Numai bine! ;) :ufo:
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: StarDust din 14 Iunie 2010, 10:34:43
Eu cred ca ipotezele emise de J. Vallee sunt dintre cele mai pertinente, si mai complete analize ale fenomenului OZN, analize care au inclus si toate bizareriile si absurditatile contactelor cu OZN-urile  sau presupusii lor ocupanti. Subscriu ideii ca explicatia extraterestra e prea simplista si "cade" in cazul analizarii detaliate a fenomenului.
E foarte posibil ca fenomenul sa fie in directa conexiune cu sfera paranormala (interdimensionala, etc) si in stransa legatura cu constiinta noastra.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Ronin din 14 Iunie 2010, 11:43:26
Fratilor, cu exceptia lui stardust, toti ati trecut asa repede pe langa ce spunea J. Vallee... Why ???

Omul spune ca, normal, daca vezi ceva luminos care se deplaseaza, zici ca-i OZN, adica obiect, dar in momentul in care obiectul ala deosebit de stralucitor, se divide in, sa zicem 10 alte obiecte mai mici, la fel de stralucitoare, atunci incepi sa reinvestighezi obiectul.

Nu cumva "obiectul" era, de fapt, un ceva viu...?!

A doua parte cu ozn-urile artificiale, mie imi arata ca ceea ce noi (in general) numim ca fiind extraterestrii (ET) nu sunt in realitate decat niste "produse" ale adevaratilor extraterestrii...!!!

"Inteligentele care produc fenomenul OZN se manifesta dintotdeauna pe Pamant, pe un plan al realitatii paralel cu al nostru (definit de JV in mod conventional <Magonia>) in functie de continuturile culturale ale diferitelor epoci istorice ale umanitatii. Dar astazi este evident ca aparitiile s-au intensificat dincolo de orice previziuni."
Jaques Vallee citat in "OZN Top Secret", de Roberto Pinotti.

Reanalizati ABC-ul lui J. Vallee :

a. Fenomenele OZN sunt reale, dar probabil NEFIZICE.
b. Ele apartin unor uneltiri rele in vederea victimizarii pamantenilor.
c. Unul din scopurile lor majore este sa manipuleze constiintele umane si sa ne programeze psihologic pentru vreo amagire de ultim ordin.

Asta arata ca JV era constient de faptul ca exista un fel de conflict intre lumea extraterestra, ca extraterestrii sunt de doua categorii (vorbim de motivatie) si ca una dintre aceste categorii de extraterestrii se cam joaca cu nervii nostri de ceva timp cu intentia de a ne manipula pentru ceva anume...

Atunci cand J. Vallee asociaza fenomenul OZN cu fenomenul OCULT, doreste sa ne avertizeze ca acest fenomen, prin "joaca" lor cu noi, urmareste sa insele, amageasca, manipuleze, etc.



Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: jean din 14 Iunie 2010, 12:21:42
 Subscriu la cele spuse de StarDust
CitatE foarte posibil ca fenomenul sa fie in directa conexiune cu sfera paranormala (interdimensionala, etc) si in stransa legatura cu constiinta noastra.
Si Roin poate avea dreptate cand spune:
CitatA doua parte cu ozn-urile artificiale, mie imi arata ca ceea ce noi (in general) numim ca fiind extraterestrii (ET) nu sunt in realitate decat niste "produse".Inteligentele care produc fenomenul OZN se manifesta dintotdeauna pe Pamant, pe un plan al realitatii paralel cu al nostru.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: GabyS din 14 Iunie 2010, 12:35:12
Citat din: Ronin din  14 Iunie 2010, 11:43:26

a. Fenomenele OZN sunt reale, dar probabil NEFIZICE.
b. Ele apartin unor uneltiri rele in vederea victimizarii pamantenilor.
c. Unul din scopurile lor majore este sa manipuleze constiintele umane si sa ne programeze psihologic pentru vreo amagire de ultim ordin.

Asta arata ca JV era constient de faptul ca exista un fel de conflict intre lumea extraterestra, ca extraterestrii sunt de doua categorii (vorbim de motivatie) si ca una dintre aceste categorii de extraterestrii se cam joaca cu nervii nostri de ceva timp cu intentia de a ne manipula pentru ceva anume...

Atunci cand J. Vallee asociaza fenomenul OZN cu fenomenul OCULT, doreste sa ne avertizeze ca acest fenomen, prin "joaca" lor cu noi, urmareste sa insele, amageasca, manipuleze, etc.


Interesant ce zice Vallee, dar nu pot spune ca sunt de acord in totalitate...

a. "probabil NEFIZICE."
Oarecum adevarat, desigur o parte din ele sunt nefizice, interdimensionale si de alta frecventa, energetice, o parte sunt fizice de aceeasi vibratie, iar o alta parte sunt chiar terestre (avioane secrete facute cu ajutor tehnologic din partea anumitor ET)

b. "Ele apartin unor uneltiri rele in vederea victimizarii pamantenilor."
Partial adevarat, este o informatie incompleta. Desigur ca sunt si mai putini buni si cu interese oculte, dar o mai mare parte din ET sunt benefici si explicatii sunt destule si logice. Daca toti erau de partea rea unde credeati ca ajungeam acum? stiti cate catastrofe sau evitat datorita ajutorului celor buni? cate greseli mari facute de om au fost evitate (bomba nucleara de ex)... Deci ceea ce spune acest domn este nefondat...

c."Unul din scopurile lor majore este sa manipuleze constiintele umane si sa ne programeze psihologic pentru vreo amagire de ultim ordin."
Acelasi lucru ca mai inainte... sunt din pacate si cei cu intentii "urate" care fac acest lucru cu manipularea de mult timp :(
dar sa nu generalizam... cum si noi oamenii si rasele nu suntem identici asa nici ei, sunt asa de multe civilizatii si entitati incat nici nu putem realiza.

PS: Cine spune ca pot avea incredere in ce spune Vallee? :)

bine punctat Jean:
Subscriu la cele spuse de StarDust
Citat
"E foarte posibil ca fenomenul sa fie in directa conexiune cu sfera paranormala (interdimensionala, etc) si in stransa legatura cu constiinta noastra."
Si Roin poate avea dreptate cand spune:
Citat
"A doua parte cu ozn-urile artificiale, mie imi arata ca ceea ce noi (in general) numim ca fiind extraterestrii (ET) nu sunt in realitate decat niste "produse".Inteligentele care produc fenomenul OZN se manifesta dintotdeauna pe Pamant, pe un plan al realitatii paralel cu al nostru."

Sunt de acord, este o posibilitate reala... dar nu in toate cazurile
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Shadowman din 14 Iunie 2010, 12:44:38
 Un lucru e cert : cand vom avea un raspuns,multi vor muri de foame !  :wink:
Unii spun ca experientele personale conving si valoreaza mai mult decit foile de hartie. Vallee a trait experiente...? Nu-mi amintesc...
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Urban din 14 Iunie 2010, 12:45:32
Datorita naturii umane, Omul, indiferent de tehnologia pe care ar avea-o la dispozitie ar distruge totul pe o raza de cateva sisteme solare....Este foarte normal ca civilizatiile extraterestre din sistemele solare apropiate sa controleze discret evolutia si mersul planetei asteia....in functie de interesele fiecareia. Nu extraterestrii manipuleaza ci grupurile elitiste care au acces direct la cunostinte pe care ar fi trebuit sa le aiba orice om de pe planeta asta.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: StarDust din 14 Iunie 2010, 13:08:54
Shadowman din cate imi amintesc, toate cazurile(sau marea majoritate) prezentate de Vallee, au fost investigate personal. E totusi un lucru important. Nu a copiat din alte carti, cazuri rescrise cuvant cu cuvant. Mi se pare f. interesant ca un astrofizician a ales sa investigheze un asemenea fenomen, si asta, la o data in care comunitatea stiintifica te repudia daca te ocupai de un asemenea domeniu neconventional. Si da, asa cum scria si Urban, sunt convins ca la nivel cosmic (daca se poate spune asa) rasa noastra nu e decat o rasa inapoiata. In afara de faptul ca avem tehnologie, moral, suntem inca mai rai ca animalele, distrugem tot ce atingem, ca fiinte dotate cu constiinta de sine nu respectam dreptul la viata al altora, etc ... Un motiv mai mult decat suficient pentru o ipotetica civilizatie avansata ET, ca sa sa pastreze distanta fata de noi. Si inca ceva, nu sustin ca Vallee ar avea 100% dreptate, dar cred ca s-a apropiat mai mult decat altii de "esenta" problemei.
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: GabyS din 14 Iunie 2010, 13:16:12
Citat din: Urban din  14 Iunie 2010, 12:45:32
Datorita naturii umane, Omul, indiferent de tehnologia pe care ar avea-o la dispozitie ar distruge totul pe o raza de cateva sisteme solare....Este foarte normal ca civilizatiile extraterestre din sistemele solare apropiate sa controleze discret evolutia si mersul planetei asteia....in functie de interesele fiecareia. Nu extraterestrii manipuleaza ci grupurile elitiste care au acces direct la cunostinte pe care ar fi trebuit sa le aiba orice om de pe planeta asta.

Bine spus...
Dar sa speram ca lucrurile se vor schimba curand... in mai bine
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Siberia din 14 Iunie 2010, 13:51:50
"Hello, I'm Vrillon from the Ashtar Gallactic Command" si cred in extraterestrii :))) ( Nu din cauza lui Vrillon :P )
Da, cred ca ET exista. Si ar fi culmea sa nu existe. Trebuie sa fii nebun sa crezi ca intr-un univers in expansiune noi suntem singurii smecheri care sa ne facem de cap. Ce cred despre ei ? Pai, cred ca sunt de diferite forme si culori, de diferite arome, etc. E clar ca poate nu toti sunt verzi, or fi si unii albastri sau gri, unii cu antene, altii cu coarne, altii cu aripi in functie de perceptia fiecaruia.
Adunand caii de la pascut, hai sa ne gandim putin. Poate ca acesti ET exista printre noi si nici macar nu-i putem vedea pentru ca sunt intr-o alta dimensiune, poate ca ei exista pe alte planete chiar si cercetate, gen Marte, sau chiar pe partea intunecata a Lunii sau pe Titan, sau pe Charon, dar exista intr-o forma pe care sa n-o putem detecta cu aparatura noastra. Pot fi humanoizi sau poate pot avea forme cat mai ciudate. De ce sa nu admitem ca orice este posibil ? Putem sa credem toate aberatiile cu care suntem tinuti in "nestiinta" dar nu putem admite ca pot exista si ET sub forma fizica ?
Cat despre implicatiile paranormalului in subiectul ET este mai mult decat logica.
Eu imi inchipui ca daca un ET ar vrea sa ma contacteze nu s-ar apuca sa invete romana. Cred ca ar face-o intr-un mod telepatic, sau poate intr-un limbaj holografic pe care sa-l inteleaga oricine de pe planeta. In acelasi timp cred ca daca mi-ar transmite un mesaj il voi percepe potrivit educatiei si inteligentei mele. Prin asta vreau sa zic ca daca maine m-ar contacta un extraterestru eu m-as gandi mai intai ca ar putea sa fie o "facatura"  terestra, dupa care daca mi-ar da o dovada (nici macar nu imi pot inchipui ce dovada) ca este ET, as crede ca este ET. In acelasi timp, daca acelasi ET ar contacta-o pe vecina mea cea care traieste in cea mai mare puritate a sufletului si merge in fiecare zi la biserica, ea va crede ca a fost contactata ori de vreo sfanta/sfant, ori de vreun demon (asta in fun ctie de atmosfera care i-a fost indusa in momentul contactului). Daca acelasi ET l-ar contacta pe vecinul de la 1, acesta ar fi convins ca guvernul american condus de fortele malefice ale lui Rotschild si Bildebergii i-au trimis pe cineva din Mossad care sa-i inoculeze o experienta ET si astfel sa-l foloseasca mai apoi pe post de candidat manciuran si alte vise d-astea.
Poate ca vecinul de peste drum este de fapt ET, n-am de unde sa stiu, nu ? Exista intr-adevar o limita a rezonabilului, dar uitandu-ne in ce hal se abereaza peste tot in lume despre orice subiect, cred ca si daca ne-ar scuipa cineva adevarul in fata noi tot nu l-am crede. Si e si normal sa fie asa, sa fim dezbinati si sa ne contram pe tot felul de subiecte pentru ca in acest fel putem fi cel mai bine controlati :)))
Divide et Impera e o lege universal / intergalactic valabila !
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Ronin din 14 Iunie 2010, 14:21:44
Citat din: Shadowman din  14 Iunie 2010, 12:44:38
Un lucru e cert : cand vom avea un raspuns,multi vor muri de foame !  :wink:
Unii spun ca experientele personale conving si valoreaza mai mult decit foile de hartie. Vallee a trait experiente...? Nu-mi amintesc...

Pai citeste-l pe J. Vallee...
Experientele personale conving. Pe cine ?
Nu intamplator se face conexiunea intre cele doua fenomene, cel ozn si cel ocult.
De regula cei cu "aplecari" spre ocult au parte de expereinte ufologice.

Eu am fost curios odata sa vad cine sunt acei oameni care spun ca au intalniri cu fantome. Pai majoritatea erau practicanti de "stiinte oculte". Experienta are loc pentru a-i intari convingerea "novicelui" ca-i pe drumul cel bun sau, atunci cand se sperie (cazul fantomelor), se trece din lac in putz. Adica se cheama in ajutor o echipa de investigatii oculte, echipa aflata intr-o deosebita relatie cu cate un preot catolic.

Pai nu ati inteles de ce si "mentalistul nr. 1" al Romaniei, Vlad Grigorescu, zice ca "Vaticanul a acceptat hipnoza din 1956."
Ca tot Vaticanul e' acum liderul si in controlul de tehnologie inalta dar si in stabilirea contactelor extraterestre... Parca prinde sens, nu ?

Parerea mea este ca lucrurile sunt simple dar noi le facem complicate prin lipsa de incredere in rapoartele de natura biblica.

Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: abyss din 14 Iunie 2010, 14:25:47
Treaba asta cu cei buni ºi cei rãi e o proiecþie a temerilor noastre tribale. E logic. Pânã acum am fost singuri. A accepta cã viaþa înseamnã conºtiinþã e un pas formidabil pe scara evoluþiei. Iar conºtiinþa o datã descoperitã ºi conºtientizatã oferã eliberarea ºi suma tuturor rãspunsurilor. O plantã ºtie ce eºti ºi te poate recunoaºte... Noi putem face asta? Având conºtiinþa treazã putem distinge adevãrul... Putem face diferenþa. Altfel nu ºi toate rãmân vorbe-n vânt!

Ronin, tu chiar crezi cã existã lei buni ºi lei rãi?
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: GabyS din 14 Iunie 2010, 14:44:08
Citat din: @biss din  14 Iunie 2010, 14:25:47
Treaba asta cu cei buni ºi cei rãi e o proiecþie a temerilor noastre tribale. E logic. Pânã acum am fost singuri. A accepta cã viaþa înseamnã conºtiinþã e un pas formidabil pe scara evoluþiei. Iar conºtiinþa o datã descoperitã ºi conºtientizatã oferã eliberarea ºi suma tuturor rãspunsurilor. O plantã ºtie ce eºti ºi te poate recunoaºte... Noi putem face asta? Având conºtiinþa treazã putem distinge adevãrul... Putem face diferenþa. Altfel nu ºi toate rãmân vorbe-n vânt!

Ronin, tu chiar crezi cã existã lei buni ºi lei rãi?

Sunt de acord cu tine... constiinta noastra este una din cheile tuturor... pe langa constiinta este inima, adica iubirea neconditionata... ;)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Urban din 14 Iunie 2010, 14:59:14
Citat din: GabyS din  14 Iunie 2010, 14:44:08
... constiinta noastra este una din cheile tuturor...

ET au Constiinta?
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Siberia din 14 Iunie 2010, 15:04:48
"ET au Constiinta?"

Buna intrebare ! :)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Ronin din 14 Iunie 2010, 16:05:28
Eu mi-am spus candva parerea. In noi insine putem vedea un mini conflict. M-am folosit si de replica lui Al Pacino in "Recrutul".
De ce unii aleg calea infractiunii si altii nu ?

Ca si punct de referinta, pentru a vedea de care parte esti, se gaseste Legea.
O cunoastem sub denumirea de cele 10 porunci.

Comapara-ti viata cu aceasta Lege a libertatii, iubirii, etc. si apoi vei vedea de ce parte a baricadei te afli.
Fara o lege putem "jongla" la nesfarsit cu cuvintele...

Faptul ca in afara interiorului nostru exista un alt conflict de genul celui de-al doilea razboi mondial (milioane de morti), este un alt aspect care ne poate duce cu mintea la un conflict cosmic.
Care ar fi ala ? Pai tot la rapoartele biblice ajungem. :-D
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: mr din 14 Iunie 2010, 16:13:02
Citat din: Siberia din  14 Iunie 2010, 15:04:48
"ET au Constiinta?"

Buna intrebare ! :)

Ar fi absurd sa spunem ca nu. Noi insine se pare ca suntem o rasa creeata... capabila sa manifeste Constiinta. Automat, cel putin creeatorii nostri poseda acest fapt.

Observand modul in care se manifesta o mare parte dintre semenii nostri, ma intreb daca nu cumva avem mai multi creatori ...diferiti ca scop :)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: GabyS din 14 Iunie 2010, 16:50:23
Desigur ca au consiinta... Desigur ca sunt multi creatori si co-creatori, inclusiv noi suntem co-creatori... Desigur ca este un Creator Suprem, Dumnezeu!  :-)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: abyss din 14 Iunie 2010, 21:38:52
Citat din: Ronin din  14 Iunie 2010, 16:05:28
Eu mi-am spus candva parerea. In noi insine putem vedea un mini conflict. M-am folosit si de replica lui Al Pacino in "Recrutul".
De ce unii aleg calea infractiunii si altii nu ?

Eu mi-am spus candva parerea...(Iluzia faptului ca sinele e trupul si neintelegerea naturii fundamentale a propriei existente ce ar fi trebuit sa fie o stare inefabila de fericire, foc mistuitor si pura traire), In noi insine putem vedea un mini conflict(atasamentul fata de suferinta rezultata din implicarea in ciclul greselilor repetate), De ce unii aleg calea infractiunii si altii nu ?(neintelegerea si evitarea conceptului de eliberare si centrare a mintii concomitent cu realizarea ca sufletul individual este parte dintr-un intreg vast, ce este baza si sursa a tuturor lucrurilor vii cat si al celorlalte).

Citat din: Ronin din  14 Iunie 2010, 16:05:28
Ca si punct de referinta, pentru a vedea de care parte esti, se gaseste Legea.
O cunoastem sub denumirea de cele 10 porunci.

Comapara-ti viata cu aceasta Lege a libertatii, iubirii, etc. si apoi vei vedea de ce parte a baricadei te afli.
Legea a fost lasata pentru cei orbi, surzi, muti, rataciti, inselati, inrobiti si morti spiritual. Adica pentru cei care nu pot face diferenta, nu observa contrastul si poate ar avea nevoie de un punct de referinta, dar nefiind totusi obligatoriu...  Adu-ti aminte de vorbele:
"lasati mortii sa-si ingroape mortii" (apropo de fixatia ta pe iezuiti & Co)

Baricada...hmmm, e o iluzie care se mai cheama si desertaciunea desertaciunilor. Ea exista doar pentru cei care nu au constiinta treaza. Vrei sa vezi de care parte esti? sau mai bine UNDE te afli cu adevarat si in ce postura?
Prin discernerea a ceea ce e real de ireal omul poate evidentia iluzia si astfel ajunge la intelegerea ca ceea ce observa ca fiind "lumea inconjuratoare" e de fapt ceva ireal si ne-permanent si ca de fapt constiinta este adevarata existenta. Aceasta intelegere intelectuala e "mantuirea", faptul ca vazutul si nevazutul sunt Dumnezeu realizat ca dualitate a existentei. Aici fac o paranteza - In cautarea telului ultimativ eventualele puteri spirituale intermediare sunt de evitat deoarece ele pot fi blocaje in calea eliberarii ultime... De aceea cei adevarati nu le manifesta.

Citat din: Ronin din  14 Iunie 2010, 16:05:28
Fara o lege putem "jongla" la nesfarsit cu cuvintele...
Gresit. Fara o constiinta treaza putem "jongla" cu adevaruri profunde la nesfarsit pentru ca nici unul nu realizeaza nonsensul situatiei si nu "vede" adevarul desi toate sunt raze ale aceleiasi surse.

Citat din: Ronin din  14 Iunie 2010, 16:05:28
Faptul ca in afara interiorului nostru exista un alt conflict de genul celui de-al doilea razboi mondial (milioane de morti), este un alt aspect care ne poate duce cu mintea la un conflict cosmic.
Faptul ca in exterior e un conflict e doar o proiectie a starilor interioare pe care omul a ales sa le traiasca. Eu nu vad un razboi cosmic. Eu vad doar o manifestare ce cauta sa se autocunoasca prin toate aspectele. Iar acum acea manifestare minunata a ales in mod inconstient sa devina asemeni unui virus care doreste doar sa se multiplice in detrimentul gazdei si nimic altceva. Dar de aici si gloria eterna a celor ce au invins si s-au eliberat! Pe aceia Dumnezeu ii rasplateste cu cel mai nepretuit dar: Libertatea si intelegerea cea dincolo de orice sens, tangenta ori comprehensiune.

Citat din: Ronin din  14 Iunie 2010, 16:05:28
...este un alt aspect care ne poate duce cu mintea la un conflict cosmic. Care ar fi ala ? Pai tot la rapoartele biblice ajungem. :-D
Zau, nu-ti inteleg fixatia asta. Iarta-ma te rog, dar parca ai fi un ET cu o biblie in mana! :-) Termenul asta de "rapoarte biblice" suna so f*%#^g alien! :rainbow:

Biblia e o carte care trebuie traita, nu "citita" si "citata". Asa vei vedea ca poti urma lumina doar daca o privesti constant sau macar cu intermitente...

Bafta!
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Ronin din 14 Iunie 2010, 22:03:37
@biss, nu am inteles nimic... :mrgreen:
Esti prea profund pentru mine. (hihi)
Ce este constiinta ?
Imi aduc aminte de cartea lui Victor Ostrovsky, "Mossad Top Secret", unde intr-o anumita situatie, o operatiune, un individ avea mustrari de constiinta fara sa stie ca ele, mustrarile, erau rezultatul unei operatiuni/inscenari Mossad.

Sau am auzit de un trib de canibali care isi mancau semenii canibali atunci cand acestia imbatraneau. Ii urcau intr-un copac, strigau ca "fructul este copt", scuturau pomul, moshu cadea si ei il papau...

Unde era constiinta ?

Constiinta lucreaza intr-un patrat al cunoasterii, ori cunoasterea vine, daca vorbim de crestinismul nealterat de catolicism, din CUVANT. Adica ceea ce numesc eu pe aici, rapoarte info. de natura biblica.
Adica in lumea informatiilor, atunci cand ai de stabilit un lucru, nu mergi pe constiinta. Mergi pe informatie/cunoastere.

Si-ti dau si un exemplu biblic ca tot suntem la "ce este ET".
Raportul info. biblic spune ca satan va lua infatisarea unui inger de lumina si-i va insela (amagi) pe multi.
Imi spui si mie prin ce procedee ale constiintei vei reusi sa intelegi ca ingerul de lumina este de fapt un drac ???

Dar de fenomenele spiritiste, la care am pus pe undeva definitiile, ce zici ? Cum sti daca mortii aia care apar sunt ceea ce pretind sau sunt alte spirite care pot lua infatisarea mortului tocmai pentru a insela ...

Ai citit de regele Saul si de "experienta" sa paranormala ? Ma refer la vizita cu vrajitoarea. De ce Dumnezeu interzisese poporului sa aiba contacte cu lumea oculta ?
Era de ajuns constiinta acolo ?
Tot informatia/cunoasterea era necesara si acolo.
Undeva, tot in acest raport inspirat, se spune ca : "Poporul meu piere din lipsa de cunoastere".
Poporul nu piere din lipsa de constiinta ci din lipsa lor de a acorda credit cunoasterii care vine din rapoartele biblice.

Orice alt tip de cunoastere este important insa in materie de ceea ce discutam noi pe aici, raportul nr. 1 ramane totusi cel inspirat de Dumnezeu.
Nu ai observat ca si J. Vallee (si altii) pun problema existentei OZN si a ET si din alt punct de vedere ?
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: Siberia din 15 Iunie 2010, 10:39:10
"Constiinta lucreaza intr-un patrat al cunoasterii, ori cunoasterea vine, daca vorbim de crestinismul nealterat de catolicism, din CUVANT. Adica ceea ce numesc eu pe aici, rapoarte info. de natura biblica.
Adica in lumea informatiilor, atunci cand ai de stabilit un lucru, nu mergi pe constiinta. Mergi pe informatie/cunoastere"
.

Si daca informatia este eronata ??? Daca cunoasterea este in mod voit alterata ?
De ce ne-am cramponat in definitia constiintei si de ce citesc din 2 in 2 posturi despre rapoarte biblice ?
Sa inteleg ca pe vreun ET l-ar interesa Biblia si rapoartele biblice ? :))

Mie mi se pare ca Biblia a fost aruncata umanitatii tocmai pentru a ascunde cu maiestrie adevarata origine a omenirii.
Sunt atatea lucruri ilogice in Biblie, si totusi trecem peste ele si acceptam totul doar pentru a asculta "cuvantul" si pentru a urma "legea".
Disecam constiinte, disecam Binele si Raul (cu toate ca sunt notiuni relative: ceea ce pentru mine poate insemna Bine, pentru altul poate insemna Rau), disecam rapoarte biblice... Pentru ce ? Pentru a ajunge la concluzia ca totul se rezolva prin Iubire !
Intr-o lume in care manipularea a devenit o adevarata arta, e greu sa ceri oricui sa ramana cu constiinta treaza, sa aleaga intre bine si rau !
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: mr din 15 Iunie 2010, 12:31:44
Citat din: Siberia din  15 Iunie 2010, 10:39:10
"Constiinta lucreaza intr-un patrat al cunoasterii, ori cunoasterea vine, daca vorbim de crestinismul
nealterat de catolicism, din CUVANT. Adica ceea ce numesc eu pe aici, rapoarte info. de natura biblica.
Adica in lumea informatiilor, atunci cand ai de stabilit un lucru, nu mergi pe constiinta. Mergi pe
informatie/cunoastere"
.
Si daca informatia este eronata ??? Daca cunoasterea este in mod voit alterata ?
De ce ne-am cramponat in definitia constiintei si de ce citesc din 2 in 2 posturi despre rapoarte biblice ?
Sa inteleg ca pe vreun ET l-ar interesa Biblia si rapoartele biblice ? :))
Mie mi se pare ca Biblia a fost aruncata umanitatii tocmai pentru a ascunde cu maiestrie adevarata
origine a omenirii.
Sunt atatea lucruri ilogice in Biblie, si totusi trecem peste ele si acceptam totul doar pentru a asculta
"cuvantul" si pentru a urma "legea".
Disecam constiinte, disecam Binele si Raul (cu toate ca sunt notiuni relative: ceea ce pentru mine poate
insemna Bine, pentru altul poate insemna Rau), disecam rapoarte biblice... Pentru ce ? Pentru a ajunge la
concluzia ca totul se rezolva prin Iubire !
Intr-o lume in care manipularea a devenit o adevarata arta, e greu sa ceri oricui sa ramana cu constiinta
treaza, sa aleaga intre bine si rau !

Nu cred ca avem cum sa stabilim daca informatia este eronata sau nu pentru ca, dupa atatea mii de ani, nu
prea avem cu ce sa o probam. Mai cred ca fiecare din cartile fundamentale prezinta o parte sau o anumita
perspectiva din adevar, iar noi, la nivel de perceptie, suntem suficient de defazati incat sa nu
intelegem mare lucru sau sa ni se para totul lipsit de logica.

De ce sa nu-i intereseze pe ET despre ce ne-au transmis prin diverse metode in timp?
Sunt multe exemple prin care au dovedit ca vor sa ne transmita cunoasterea... Ne-au pus la usa
totul...trebuia doar sa iesim si sa luam. Nu ne vor obedienti, sclavi...ci ne-au dat multe indicii pentru a ne dezvoltam singuri constiinta.

Eu zic ca problema principala e la noi. Si porneste din inima sistemului - educatia. Suntem invatati de
mici copii ca toate cauzele problemelor si neintelegerilor isi au originea in exteriorul nostru. Aici ni
se ascunde adevarul despre noi insine. Si anume faptul ca putem manifesta constiinta prin echilibrarea
partilor integrante ale fiintei noastre - trup, minte, ratiune - obtinand astfel adevarata cale a
perceptiei si cunoasterii universale.

Asa se explica de ce a ajuns manipularea la nivel de arta. Lipsa de vointa si constiinta slaba a oamenilor permite acest lucru. Cine manipuleaza nu face decat sa mentina un anumit nivel de dezinformare si in acelasi timp sa perfectioneze noi tehnici.

"Binele si Raul" reprezinta motorul cresterii noastre in constiinta. Trebuie doar sa ne pozitionam corect in raport cu el pentru ca, da, totul se rezolva prin Iubire. Dar o Iubire care sa vina din convingerea si  vointa unei constiinte trezita si responsabila. :)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: adrian75 din 18 Iunie 2010, 20:11:10
A crede ca suntem singuri in univers este acelasi lucru cu a crede ca exista doar un singur graunte de nisip pe toate plajele lumii!
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: jean din 04 Aprilie 2011, 21:19:46
Ce credem noi despre ET s-a mai scris pe aici, dar sa vedem ce zic si altii. Cateva seriale despre extraterestri puteti citi pe scientia .ro. Serialele incep cu paradoxul lui Fermi si ecuatia lui Drake, unde se ascund extratereºtrii?,  diferite ipoteze despre ET si civilizatii extraterestre. Daca va itereseaza puteti citi aici: http://www.scientia.ro/
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: jean din 19 Mai 2011, 21:02:01
Oare ce cred copii din poza de mai jos, legat de extraterestri?
-sunt atat de prosti ca mor pa'ci pe la noi;
-ce tari suntem noi, am omorat cel putin unul;
-ai lui nu au bani sa plateasca taxa de imormantare
si au renuntat la el;
-s-a saturat de lumea lui si s-a sinucus.
Cine poate sti ce este in capul lor. Cineva incearca sa
obisnuiasca copii cu prezenta lor aici.
http://fishki.net/comment.php?id=88532 (http://fishki.net/comment.php?id=88532)
Titlu: Raspuns: Ce credeti despre ET?
Scris de: abyss din 19 Mai 2011, 21:49:56
La mutrele fericite pe care le arboreaza cred ca tocmai au aflat din ce se fac crenvustii si ca acestia au în compoziþie carne separata mecanic, apã, amidon din cartofi, proteinã vegetalã din soia, proteinã din lapte, fibrã vegetalã, sare iodatã, condimente, extract de condimente, stabilizatori: polifosfaþi E 452, dextrozã, antioxidant: vitamina C (acid ascorbic E 300), potenþiator de aromã: glutamat monosodic E 621, substanþe de reglare a aciditãþii: glucono-deltã-lactonã E 575, aromã fum, conservant: nitrit de sodiu E 250), saramurã 32,5% (apã, sare iodatã, condimente, antioxidant: nitrit de sodiu E 250, benzoat de sodiu E 211). Valorile nutriþionale medii pentru 100 de grame produs sînt urmãtoarele: valoarea energeticã 653 kj/156 kcal, proteine 14,0 g, lipide 9,6 g, glucide 3,5 g.
Titlu: Re: Ce credeti despre ET?
Scris de: jean din 13 Octombrie 2011, 23:12:43
Desi ne credem mandria Universului, multi dintre noi sunt ferm convinsi ca nu suntem singuri. Doar in Romania, peste 40% din populatie crede in existenta extraterestrilor, conform unui studiu Discovery. Specialistii numara zilele pana la primul contact direct, dar iau in calcul si varianta ca ei sunt deja aici, viata putand lua forme pe care nici nu le banuim.
Scepticii se tem cel mai tare, venirea extraterestrilor i-ar face sa se simta ca niste furnici, in vreme ce copiii, barbatii si batranii ii asteapta cu bratele deschise. Barbatii si persoanele cu varsta peste 55 de ani considera ca specia umana va avea numai de castigat de pe urma relatiilor cu fiinte de pe alte planete, iar cei mici vad in extraterestrii noi prieteni de joaca.

Ce spun cateva dintre personalitatile din Romania despre asta? Vedeti in filmele de la adresa de mai jos.
http://www.hotnews.ro/stiri-curiosity_extraterestri_categ-10397799-extraterestrii-surprinzator-nu-existe-totusi-unde-sunt.htm (http://www.hotnews.ro/stiri-curiosity_extraterestri_categ-10397799-extraterestrii-surprinzator-nu-existe-totusi-unde-sunt.htm)