Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Tehnologii vechi și noi => Subiect creat de: libelulu din 10 Octombrie 2012, 10:07:47

Titlu: Masina zburatoare veche de 5000 ani in Afganistan
Scris de: libelulu din 10 Octombrie 2012, 10:07:47
Se pare ca vom asista la niste dezvaluiri interesante privind trecutul nostru!
Un mini documentar despre aceasta descoperire:
Secret 5000 Year Old Flying Machine Discovery with Steve Quayle (http://www.youtube.com/watch?v=wZAmiuNirRY#)
Titlu: Re: Masina zburatoare veche de 5000 ani in Afganistan
Scris de: Xanadron din 10 Octombrie 2012, 20:50:10
1. Bun venit pe RUFOn, libelulu!
2. ...Desi mai bine debutai cu oricine altcineva decit fantezistul (ca sa nu-i zic direct mitomanul :-D) Steve Quayle. Lipsa oricaror argumente macar circumstantiale vorbeste de la sine si-n clipul asta.

Spusele de mai sus - pe care oricum n-are rost sa le detaliez pierzind minute pretioase cu linkuri facil gasibile de oricine si unde UFOlogi seriosi il "demonteaza" pe nenea asta penibil - nu echivaleaza insa cu vreun enuntz de genul "n-au existat Vimane, nexam nici Nefilimi/Refaimi/Anakimi" s.a.m.d.
Abordari mai putin senzationaliste clar ca n-ar strica, dar defilam deocamdata cu astea in lipsa unor dovezi bine "palmate" de catre stim-noi-cine. :evil:
Titlu: Re: Masina zburatoare veche de 5000 ani in Afganistan
Scris de: StarDust din 10 Octombrie 2012, 21:32:03
Posibila sursa a imaginii pusa pe videoclip ar fi pe aceasta pagina:

http://www.warintel.blogspot.ro/2007_08_26_archive.html (http://www.warintel.blogspot.ro/2007_08_26_archive.html)

Tora Bora: Malawa valley Photos
Friday, August 31, 2007

Acei soldati cu siguranta cautau insurgenti, si nu altceva.
Titlu: Re: Masina zburatoare veche de 5000 ani in Afganistan
Scris de: Cautatorul din 10 Octombrie 2012, 23:24:05
Stirea a aparut si-n Romania:

"8 militari americani au disparut in timp ce incercau sa scoata dintr-o pestera un aparat de zbor vechi de 5000 de ani. Este vorba despre un proiect care apare scis in sanscrita si are origini in vechea cultura a indienilor.

Toata acesta descoperire a pornit odata cu un document gasit de catre chinezi in Lhasa (Tibet). Pentru a-l descifra, l-au trimis la Universitatea Chandrigarh. Doctorul Ruth Reyna a spus ca acest document continea planul unui aparat de zbor interstelar.

Metoda de propulsare este 'anti-gravitationala' si foloseste 'laghima', o forta centrifuga indeajuns de puternica pentru a anula forta gravitationala. Cu acest aparat, indienii puteau trimite oameni pe orice planeta din galaxie."

http://www.sport.ro/virale/8-soldati-americani-au-disparut-in-acesta-pestera-secretul-de-5000-de-ani-pentru-care-sua-si-china-pot.html (http://www.sport.ro/virale/8-soldati-americani-au-disparut-in-acesta-pestera-secretul-de-5000-de-ani-pentru-care-sua-si-china-pot.html)

Contine si acel video postat de libelulu. Intr-adevar cam ar putea fi mai mult o sursa de inspiratie pentru un film SF...

Dar cateodata ma intreb: Si daca exista o uriasa conspiratie? Si nu ma refer neaparat la acest caz ci in general, daca ceva similar StarGate e real si daca pe Luna s-au gasit extraterestrii, si asa mai departe? Facem o cheta si trimitem un satelit in jurul Lunii care sa faca fotografii extrem de detaliate.  8-)