Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: uforever din 08 Ianuarie 2012, 19:10:00

Titlu: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 08 Ianuarie 2012, 19:10:00
Salut, dupa cum am mai spus am avut parte de cateva lucruri inexplicabile in cei 33 ani pe care ii am.De foarte mult timp caut un grup unde sa pot relata astfel de fenomene fara sa fiu luat in deradere.Fenomenele traite nu sunt multe, nici spectaculoase, totusi sunt reale.
Acum aprox. 9 ani ma aflam in casa logodnicei mele care locuia impreuna cu parintii si fratele ei.I-am cumparat un breloc in forma de inima cu niste leduri haioase, destul de mare oricum, ideea era sa-si poata gasi cheile in orice moment. Oricum fiind mai pusti sa bucurat de cadou si la pus la cheile casei.Plecam de la ea cu gandul sa mergem la mine, asa ca inchide bine usa fiind singura acasa. La iesirea din bloc ne amuzam, care dintre noi sa tina cheile, amandoi avand blugi foarte stramti nu prea incapeau cu ditamai brelocul in buzunar, asa ca eu avand o plasa cu niste carti si niste haine le-am pus la mine, dupa ce am verificat ca plasa sa nu aiba vreo ruptura.A stat pe la mine vreo 4 ore si ne pregatim de plecare, cautam cheile in plasa, ia-le de unde nu-s.Am rascolit toata casa, pe drum inapoi m-am uitat exact pe unde am venit cu gandul ca poate au cazut din plasa, nu am gasit nimic.Cand am ajuns la ea parintii ei erau acasa si ne priveau suspicios.Mare ne-a fost mirarea sa vedem cheile in cuierul de la intrare, mare le-a fost lor mirarea sa deschida usa cu cheile lor si sa gaseasca cheile ei in cuier.Am pus tot felul de intrebari, ma gandeam ca poate au cazut din plasa si le-au gasit ei, l-am intrebat si pe fratesu', nimeni nu stia nimic.Cum e posibil sa inchizi o usa, sa ai cheile cu ditamai brelocu' in mana ta, dupa care sa le gasesti in casa dupa 4 ore.Stau si ma gandesc , ce fatza au facut parintii ei cand au deschis usa(incuiata normal) si au gasit cheile in interior. Straniu, nu? Porti un obiect cu tine si-l gasesti de unde ai plecat.
Ea sa cam speriat putin, nu prea mai vrea sa vorbim despre asta, totusi e ceva neobisnuit, dar eu nu ma pot abtine.Am pus mana pe niste materiale in care se vorbeste despre probabilitatea lumilor paralele.Exista oare posibilitatea ca noi in momentul acela sa ne fii intersectat cu o alta realitate a noastra? In mod normal un obiect nu dispare si apare in alt loc de capul lui, doar daca acel obiect este in alta realitate.Ma gandesc ca poate oamenii de stiinta ce se ocupa cu Fizica cuantica au dreptate.Ma gandesc ca poate rezultatul din EXPERIMENTUL PRIN DOUA FANTE(youtube) este viabil.Realitatea  care o traiesc, cel putin eu , este plina de semne de intrebare, toate cartile, materialele din lume nu ma pot lamuri.Cred ca nu avem acces exact la ce trebuie, nu am nici o indoiala, clar ne sunt ocultate multe adevaruri.Sper ca n-am scris prea mult, nu vreau sa va plictisesc.
Ciao!!!
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 13 Ianuarie 2012, 18:21:49
Salut, am incercat sa mai postez o poveste asemanatoare cu cea de sus, nu a mers, habar nu am de ce, asa ca o sa mai incerc odata, sper sa mearga de data asta.Un caz asemanator cu al meu, despre un fost coleg de munca suna cam asa.Sunt sigur de povestea lui, am incredere in el, nu minte, probabilitatea sa fie real 90%.Omul dupa program la munca se duce sa se spele, isi scoate verigheta de pe deget sa se poata spala mai comod, In timp ce-si scoatea verigheta, a scapat-o in scurgere, fiind instalator de meserie, sa apucat sa desfaca scurgerea, sa demonteze tot pe acolo cu gandul ca nu a ajuns prea departe.Nu a reusit sa o gasesasca, sa dus acasa ia povestit sotiei ca a pierdut inelul, s-au impacat cu gandul, deja vroiaiu sa cumpere altele.Dupa cateva zile,  cautand ceva prin sertare a gasit verigheta intr-unuldin ele.Povestea de asemanatoare cu a mea, daca nu mi se intampla si mie, l-as fii facut nebun, as fii zis ca abereaza.Intamplarea este cat se poate de reala, fara inflorituri sau vreo urma de aberatie, de asta sunt sigur.Cum va explicati cele doua fenomene asemanatoare? Nu ma afecteaza problema, deci nu o sa mor daca nu ma lamureste nimeni, dar totusi ati mai patit asa ceva, vi sa intamplat ceva asemanator?Cum asa ceva?
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: mistic din 13 Ianuarie 2012, 23:49:45
bucurati-va ca vati primit inapoi obiectele pierdute:)))
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: jean din 14 Ianuarie 2012, 00:09:46
Citat din: uforever din  13 Ianuarie 2012, 18:21:49
In timp ce-si scoatea verigheta, a scapat-o in scurgere......Nu a reusit sa o gasesasca......Dupa cateva zile,  cautand ceva prin sertare a gasit verigheta intr-unuldin ele
Vedeti de ce nu cred ca extraterestrii, interdimensionalii, alte entitati, nu doresc sa ne cucereasca si sa ne fure resursele.
Pai daca ei nu sunt ineresati de aur care pentru noi e foarte important, inseamna ca au posibilitati si materiale mult mai de valoare ca ale noastre. Sau in lumea lor aurul nu mai reprezinta nimic, fiind o lume bazata pe energii.  :-D
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 14 Ianuarie 2012, 23:12:47
Mistic, sincer mi-as fii dorit sa-mi recuperez banii pe care i-am pierdut in urma unui leasing, nu niste chei amarate, ce sa-i faci lumea asta paranormala face numai glume proaste :lol:
Jean, nu stiu daca are legatura cu povestea mea ce spui, poti sa dezvolti un pic subiectul? entitati interdimensionale sa se ocupe cu astfel de scamatorii? ma indoiesc...
Va spun sincer, daca si voi ati fii avut parte de o astfel de intamplare, ati fii facut tot posibilul sa cautati raspunsuri de orcie fel.
Pana acum nu a reusit nimeni sa ma lamureasca in vreun fel, dar ce sa spun, nu toata lumea are parte de ciudatenii dastea.Din ce am studiat eu, seamana cu intersectarea a doua realitati diferite.Exista un experiment de Fizica Cuantica, care cumva dovedeste ca traim mai multe realitati.Stiu ca suna a Matrix, dar ia incercati acest filmulet, asta e doar unul din ele....
What The Bleep Do We Know: Down The Rabbit Hole ( Full Length Movie ) (http://www.youtube.com/watch?v=VT50SV3W5K0#ws) e de domeniul S.f.-ului? hmm.....nu stiu ce sa zic....daca-i greu de crezut...ia la tata si pasta.....o nebunie, nu?
Lumea Cuantica - Experimentul cu 2 fante (http://www.youtube.com/watch?v=5yznHG4odyc#)
In concluzie, eu nu va doresc sa treceti prin situatii dastea, sunt greu de grezut, greu de dovedit, nu poti sa aduci nici o dovada, nici o filmare, nimic audio...eu ma bucur ca nu am trait singur acest fenomen, cred ca o luam razna.....nu e natural, nu e normal, nu e firesc prieteni....cand imi pun cheile intrun loc ma astept sa le gasesc tot acolo, logic nu? Cand am auzit intamplarea fostului meu coleg, m-am bucurat foarte mult, simti ca cineva e lafel de nebun ca tine....Cati din cei carora le-am povestit ma cred? Prea putini........ Deja in cercul de prieteni am primit porecle de genul: Lecitina, OzeNelu...etc. :lol:
Nu am intrat pe acest forum sa ma distrez pe seama oamenilor sau sa fac vizualizari si like-uri....adevarul e ca am vazut cativa amatori de treburi dastea pe aici...

Multumesc, o seara excelenta!
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: novecento din 15 Ianuarie 2012, 12:56:21
Stii, uforever ce mi s-a intimplat mie, asa peste paranormal?
Fereasca...si la altii!

Eram intr-o zi in fata unei  treceri de pietoni, era zi senina, pe la amiaza si nici nu vedeam si nici nu auzeam vreun zgomot de motor de masina, ceea ce m-a facut sa intru in traversare.

Cind, dintr-o data , trece razant pe linga mine o caruta trasa de un cal condusa de o pereche de tigani(el si ea) si o aud pe ea spunind:

-  Uite, asta e! si apoi a disparut ca prin farmec!

Ih??? Ce-o fi fost?
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: fiulploii din 15 Ianuarie 2012, 14:16:34
Citat din: novecento din  15 Ianuarie 2012, 12:56:21
Eram intr-o zi...
Cind, dintr-o data ,...o aud pe ea spunind:

-  Uite, asta e! si apoi a disparut ca prin farmec!

Ih??? Ce-o fi fost?

Era dida   care te-a incercat  :wink:
Mai nasol era daca trecea un cal tras de o caruta .
parerea mea,,
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: novecento din 15 Ianuarie 2012, 15:26:14
Citat din: novecento din  15 Ianuarie 2012, 14:22:58
mno., ca de fapt ast' mno, tie iti apartine si nu lui @abiss,
Am subconstientul plin de toti, cei care sint si au fost si care vor mai, mai,mai!

Am primit avertisment de moderare. Il merit.
Si tare mi-as dori, ca acest mesaj sa nu fie publicat fiindca se adreseaza moderatorilor.
Citi moderatori sinteti si pentru ce?
Indraznesc sa afirm, ca ce se petrece aici este reflectarea cu prisosinta a ceea ce se intimpla acum in Romania.
Dar, nicidecum vreunei presupuse dictaturi de sus, ci este chiar dictatura userilor insarcinati cu moderarea.

Mult stimata doamna sunteti pe langa acest forum. Vizitati alte locuri mult mai interesante, va rugam. Aveti BANN pentru insulte la adresa forumului si a moderatorilor.
Cu placere,
Abiss
:ufo:
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 16 Ianuarie 2012, 22:29:59
Salut, imi place foarte mult acest forum, sunt de putin timp prin zona si poate ca nu inteleg anumite lucruri.Sincer mi se pare ca NOVECENTO  a glumit, nu mi sa parut nimic deplasat, acum ma rog, pentru ca sunt de putin timp pe aici, nu inteleg exact glumele lor, probabil se tachineaza intre ei.De aici pana la a-l banna pe NOVECENTO e cale lunga. Voi stiti cel mai bine, eu deocamdata sunt junior si nu vreau sa ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar totusi nu am inteles exact motivul. Daca aveti timp si nu va deranjeaza poate in treacat ma lamuriti si pe mine.

Multumesc, o seara excelenta!

Eu zic sa te rezumi la tematica forumului. Sunt destul de multe alte lucruri despre care se poate discuta. Novecento e un user care nu a respectat regulamentul. A insultat administratia in mesaje care nu au mai fost aprobate tocmai pt a nu mai trage-n araturi discutiile.
Alta data te rog sa nu mai ceri clarificari la nelamuriri ce din start sunt off-topic decat prin intermediul mesajelor personale adresate atat userilor cat si moderatorilor ori Adminului.
Abiss
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 17 Ianuarie 2012, 00:44:08
Da bre, corect, e site-ul vostru cu regulile voastre, pe care eu le-am acceptat.....ia-ma si pe mine usor, crezi ca eu nu am alta treaba decat sa trimit mesaje personale?(deocamdata sunt retard si nu stiu cum)  :-o stai sa ma obisnuiesc cu gasca si mai vorbim....Daca chiar se respecta regulile cu mine nu aveti probleme!

Salutare!
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: mistic din 17 Ianuarie 2012, 12:19:15
Citat din: uforever din  08 Ianuarie 2012, 19:10:00
.Am pus mana pe niste materiale in care se vorbeste despre probabilitatea lumilor paralele.Exista oare posibilitatea ca noi in momentul acela sa ne fii intersectat cu o alta realitate a noastra?

sunt lumi paralele , nu se intersecteaza niciodata de asta se si numesc lumi paralele si nu lumi intersectate.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 17 Ianuarie 2012, 14:10:35
Mistic, e logic ce spui, eu am spus ca asa le denumesc oamenii de stiinta(lumi paralele) si bineinteles ca nu se pot intersecta cat timp sunt paralele :lol: Am pus niste filme mai sus despre asta, nu are rost sa discutam, pur si simplu am incercat sa dau o explicatie la fenomenul trait de mine, asta ca sa nu incep sa cred in fantome. Apropos de fantome, nu prea am dat importanta fenomenului pana acum, dar ieri m-am intalnit cu un prieten, omul povesteste ca a facut o poza unui prieten noaptea si ca ar fii aparut o entitate in spatele acestuia, o sa va arat poza imediat ce o am.Nu vreau sa cred ca ce mi sa intamplat are legatura cu asta, ma sperie chestiile astea.Inca nu a reusit nimeni sa ma lamureasca cu povestea asta, probabil e plictisitor subiectul, eu am zis ca nu e ceva senzational, totusi cum e posibil asa ceva? Cum poate sa dispara un obiect din punctul A si sa se materializeze in punctul B? HELP ME! :?
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: fiulploii din 17 Ianuarie 2012, 14:29:13
Citat din: mistic din  17 Ianuarie 2012, 12:19:15
sunt lumi paralele , nu se intersecteaza niciodata de asta se si numesc lumi paralele si nu lumi intersectate.
Dovezi, pls .
Pentru ca , de exemplu , lumile paralele pot coexista in acelasi spatiu insa sa fie defazate in timp sau pot ocupa acelasi spatiu in acelasi timp insa sa difere ca frecventa de vibratie-existenta .
Sau pot sa ocupe spatii diferite , in timpi diferiti si sa aiba aceeasi frecventa de vibratie-existenta .
Sau spatii diferite, acelasi timp , aceeasi frecventa de existenta .
Sau ....

In oricare din cazuri , exista posibilitatea existentei unor punti de legatura - fie naturale , fie artificiale , de diverse durate .
Fapt demonstrabil matematic , aparat matematic dezvoltat in urma unor experiente de fizica ... mai bizare  :-D
Parerea altora , specializati strict pe acest domeniu .
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: mistic din 17 Ianuarie 2012, 14:44:23
eu vorbeam de faptul ca nu se intersecteaza intre ele, nu de punti de legatura.... puntea de legatura le intersecteaza pe amandoua.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: Aliosa din 17 Ianuarie 2012, 16:42:28
O intrebare din simplu fapt ca nu am crezut si nici nu o sa cred in lumi paralele poate ma lumineaza cineva.
Daca 2 sau mai multe lumi sunt paralele ... puntea de legatura in ce lume sau spatiu e? sau mai bine zis puntea ce reprezinta, o lume perpendiculara ? plus, cum potzi fi constient de o lume in paralel cu a noastra daca nu potzi accesa gridul lasand la o parte echilibrul pe care in cazul in care ai trece dincolo, l-ai rupe.
Raman la parerea ca lumea nu e materiala si nici energetica ci doar proiectie a mintii, pana la urma perceptia realitatii nu e decat un proces de interpretare.
Legat de cheile din plasa sau casa, intrebarea simpla pe care un om normal si-o pune (nu e o jignire) , voi suntetzi siguri ca atzi incuiat si parintzi sunt siguri ca au descuiat o usa ???
Experiente de genul am avut si eu, parte pe care am auzit-o la multa lume, atunci cand cautzi un obiect si nu-l gasesti si rascolesti toata casa si-n final il gasesti exact in fata ochilor in locul in care te-ai uitat prima data. Am gasit si raspunsul, problema consta in: mintea e ocupata cu cautarea in sine si nu cu obiectul cautat, daia nu-l vezi sau mai bine zis daia nu-l materializezi si sa ma fac mai bine inteles , persista unde in loc de cum arata.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: jean din 17 Ianuarie 2012, 17:45:24
Citat din: Aliosa din  17 Ianuarie 2012, 16:42:28
O intrebare din simplu fapt ca nu am crezut si nici nu o sa cred in lumi paralele poate ma lumineaza cineva.
Daca 2 sau mai multe lumi sunt paralele ... puntea de legatura in ce lume sau spatiu e?
E in hiperspatiu.....Hiperspatiul ce este? Va dati seama ce mici suntem? Nici nu stim ce este hiperspatiul, dar suntem siguri ca punti intre lumii exista.  :-D
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: @Lex din 17 Ianuarie 2012, 18:21:42
lumea nu e materiala normal pentru ca totul este format din UNDE de VIBRATIE care se intrepatrund
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: mistic din 17 Ianuarie 2012, 18:44:52
Citat din: Aliosa din  17 Ianuarie 2012, 16:42:28

Daca 2 sau mai multe lumi sunt paralele ... puntea de legatura in ce lume sau spatiu e? sau mai bine zis puntea ce reprezinta, o lume perpendiculara ?
TIMPUL si SPATIUL in realitate nu exista, sunt doar structuri ale mintii. Ce se gaseste intre lumile paralele?  Totul se afla inlauntrul TAU nimic nu exista in afara TA, deci toate planetele toate stelele toate galaxiile , toti oamenii, toate iedeile, toate raspunsurile, toate lumile paralele se gasesc inlauntrul tau. Deci ce se gaseste intre lumile paralele? TU!
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: Aliosa din 17 Ianuarie 2012, 19:00:11
Citat din: mistic din  17 Ianuarie 2012, 18:44:52
TIMPUL si SPATIUL in realitate nu exista, sunt doar structuri ale mintii. Ce se gaseste intre lumile paralele?  Totul se afla inlauntrul TAU nimic nu exista in afara TA, deci toate planetele toate stelele toate galaxiile , toti oamenii, toate iedeile, toate raspunsurile, toate lumile paralele se gasesc inlauntrul tau. Deci ce se gaseste intre lumile paralele? TU!
Inafara de mine mai e cineva acolo :) care mereu imi ridica semne de intrebare , care ma face sa ma indoiesc de unele decizii inainte de executie si ala nu sunt eu te asigur, dar culmea ascult ce are de zis :) .
Oricum thx mistic , nu puteam s-o spun mai bine .
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: mistic din 17 Ianuarie 2012, 19:08:32
cand spun TU nu ma refer la persoana ta, ma refer la adevarata ta natura, nu confunda persoana cu fiinta, nu exista ,,tu si eu" exista doar ,,sunt", singura separatie dintre tine si mine este iluza constientului.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: Aliosa din 17 Ianuarie 2012, 19:53:53
Citat din: mistic din  17 Ianuarie 2012, 19:08:32
cand spun TU nu ma refer la persoana ta, ma refer la adevarata ta natura, nu confunda persoana cu fiinta, nu exista ,,tu si eu" exista doar ,,sunt", singura separatie dintre tine si mine este iluza constientului.
Daca eu ma contrazic cu tu(vb lu' MO) pe acest forum, iluzia constientului e dubla si devine suntem, decat daca-mi dovedesti ca anticipezi urmatorul raspuns si atunci tac si de acord cu tine, pardon noi sau eu :D.
Daca ar exista doar sunt, nu ar mai fi intrebari , implicit existenta.
Cand spuneam ca ma contrazic cu cineva in decizii, nu erai tu si nici eu.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: @Lex din 17 Ianuarie 2012, 21:11:09
sau mai simplu ,exista o singura CONSTIINTA care traieste/experimenteaza o infinitate de posibilitati: eu , tu , noi, noi , ei  :-)
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: jean din 17 Ianuarie 2012, 22:53:58
Citat din: mistic din  17 Ianuarie 2012, 18:44:52
TIMPUL si SPATIUL in realitate nu exista, sunt doar structuri ale mintii.
Corect, de aia obiectele nu dispar. Ele au doar o alta frecventa pe care noi nu o receptam la un moment dat. Locul? poate exista doar in mintea noastra.
Cred ca ati citit de OZN-uri si entitati care apar si in unele cazuri dispar instantaneu? De fapt, este posibil, numai sa-si schimbe nivelul de vibratie iesind din zona normala a simturilor noastre. De aia avem senzatia ca ele sunt in apropierea noastra si totusi nu le vedem.
Citat din: mistic din  17 Ianuarie 2012, 19:08:32
Singura separatie dintre tine si mine este iluza constientului.
Foarte adevarat. Suntem parte integranta a aceleasi entitati ,,universul" si nu putem fi separati. Prin fiinta noastra trece universul ca apa printr-un burete si in corpul nostru traiesc alte fiinte. Suntem o simbioza. Suntem un punct din univers cu anumite caracteristici.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 17 Ianuarie 2012, 23:36:39
Citat din: Aliosa din  17 Ianuarie 2012, 16:42:28
O intrebare din simplu fapt ca nu am crezut si nici nu o sa cred in lumi paralele poate ma lumineaza cineva.
Daca 2 sau mai multe lumi sunt paralele ... puntea de legatura in ce lume sau spatiu e? sau mai bine zis puntea ce reprezinta, o lume perpendiculara ? plus, cum potzi fi constient de o lume in paralel cu a noastra daca nu potzi accesa gridul lasand la o parte echilibrul pe care in cazul in care ai trece dincolo, l-ai rupe.
Raman la parerea ca lumea nu e materiala si nici energetica ci doar proiectie a mintii, pana la urma perceptia realitatii nu e decat un proces de interpretare.
Legat de cheile din plasa sau casa, intrebarea simpla pe care un om normal si-o pune (nu e o jignire) , voi suntetzi siguri ca atzi incuiat si parintzi sunt siguri ca au descuiat o usa ???
Experiente de genul am avut si eu, parte pe care am auzit-o la multa lume, atunci cand cautzi un obiect si nu-l gasesti si rascolesti toata casa si-n final il gasesti exact in fata ochilor in locul in care te-ai uitat prima data. Am gasit si raspunsul, problema consta in: mintea e ocupata cu cautarea in sine si nu cu obiectul cautat, daia nu-l vezi sau mai bine zis daia nu-l materializezi si sa ma fac mai bine inteles , persista unde in loc de cum arata.


Aliosa, daca nu eram sigur de ce spun, nu va mai deranjam cu intrebarile mele. Am si eu niste treaba pe lumea asta, nu mi-as pierde timpul pe aici aiurea, daca as fii vrut sa pierd timpul as fi stat pe facebook.
Problema sta in felul urmator: cand am iesit din casa dupa ce am inchis usa, ne pasam unul altuia cheile, nici unul nu vroia sa le tina, amandoi eram Rockeri si purtam blugi stramtii. brelocul atasat la chei era cat China de mare.Nu mai spun ca eu i l-am facut cadou( eram niste pusti) in ziua aia si ca era plin de leduri, deci nu ma insel cand spun ca am avut cheile in mana dupa ce am inchis.M-am uitat foarte bine ca punga in care pun cheile sa nu aiba vreo gaura.Am pus zeci de intrebari dupa ce parintii ei au gasit cheile in cui, oricum erau foarte surprinsi, nu-si explicau cum am inchis usa. Nu eram beti, drogati sau mai stiu eu ce (oricum nu obisnuim). Am mai spus ca eu am devenit pasionat de paranormal, spiritual, o.z.n. in urma catorva evenimente traite pe pielea mea sau de prieteni foarte apropiati de care sunt sigur si garantez pentru ei, deci stai linistit ca nu va mint si nici nu exagerez povestea.

O seara excelenta!!!
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: mistic din 18 Ianuarie 2012, 11:02:24
Citat din: Aliosa din  17 Ianuarie 2012, 19:53:53

Daca ar exista doar sunt, nu ar mai fi intrebari , implicit existenta.

Ce am vrut eu sa spun este faptul ca in realitate exista un EU SUNT, in iluzie exista eu , tu noi, voi etc. intrebarile sunt facute pentru persoane, nu pentru EU, EU detine toate raspunsurile, este existenta insasi.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 19 Martie 2013, 20:38:36
Stiam eu ca n-am deschis degeaba acest topic, bine'nteles ca experienta de care va povesteam, cand am intrat  pe acest forum,  sa repetat, dar altfel, iata cum:

In casa la mine locuiesc doua persoane, eu(mosneagul) si baba mea, baba mea dimineata pleaca la munca, asa ca, ea este cea care inchide usa, iar eu imi vad de somn in continuare, fiind "pasare de noapte". Usa mea are doua incuietori, una jos, unde fiecare dintre noi are o cheie si una sus, aici nu avem decat o singura cheie, care sta mereu infipta in broasca(pe interior evident). Incuietoarea de jos, nu poate fi inchisa/deschisa, daca o alta cheie este bagata in broasca, pe partea opusa. Ieri, baba mea sa trezit de dimineata, a inchis usa si sa carat la munca. In mod dubios, eu cand m-am trezit, am gasit cheile mele bagate in usa, atunci m-am intrebat: "cum dracu a inchis baba mea usa, sa vezi ca a uitat sa o inchida". Pe naiba, usa era inchisa, dar cu cheia de sus, nu mai pun la socoteala ca nu las cheile mele in usa, stiu ca usa nu poate fi inchisa, pe partea cealalta.
Stiu, e plictisitor, dar mi se intampla un fenomen straniu cu cheile casei. Baba mea sustine, ca ea a inchis usa in mod obisnuit, cum e posibil sa o fi inchis, atata timp cat cheie mele erau pe partea opusa si cum de usa era incuiata sus? era imposibil sa o inchida sus, cheia de sus este blocata in broasca pe interior. Din cate stiu, nu umblu in somn, visez foarte exact si-s oarecum sanatos la cap, cat s-o mai putea :lol: :lol: Va rog sa nu ma intrebati, daca mi sa parut, daca sunt sigur, aste-s lucruri pe care le fac in fiecare zi.

Intrebarea mea este: Am vreo lighioana in casa sau vreo fantoma, care se joaca cu cheile  mele? Daca da, ce au frate cu viata mea? :lol: Nu prea dam importanta fenomenelor de genul asta, nu ne afecteaza intr-un mod major, poti trece cu usurinta peste, viata merge mai departe, dar totusi, cum e posibil asa ceva?

p.s. sa fie niste chei pierdute prin linile temporare?
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: abyss din 19 Martie 2013, 20:59:44
O fi fost din nou o eroare in Matrix...dupa 10 ani.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 19 Martie 2013, 21:59:02
Citat din: abyss din  19 Martie 2013, 20:59:44
O fi fost din nou o eroare in Matrix...dupa 10 ani.

Daca dupa 10 ani patesc la fel, dau in judecata Matrixul :lol:
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: kefren din 19 Martie 2013, 22:51:05
  Cred ca nu e nici un fenomen paranormal,am si eu niste tipuri de inchizatori care le pot inchide/deschide chiar daca sunt chei de partea opusa a usii.Nu stiu carui fapt se datoreaza acest lucru,sunt inchizatori de firma,nu chinezarii.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: Irwin din 19 Martie 2013, 23:08:06
Imi amintesc personal de o intamplare pe undeva asemanatoare, care s-a petrecut acum mai bine de 15 ani... Eram student, locuiam singur intr-o garsoniera. Nu primeam vizitatori, nimeni din apropiere nu avea cheia apartamentului ca sa patrunda in interior. Pe scurt, eu eram stapanul acolo! :-)

Intr-o dupa-amiaza, ma simteam putin obosit si imi era frig...am zis sa ma bag putin sub plapuma, in pat, dar nu neaparat ca sa dorm, ci ca sa imi revin. Chiar pornisem radiocasetofonul, aflat in partea opusa a camerei, pe un dulap, ca sa ascult putina muzica la radio, in surdina. De bine ce imi era, m-a furat somnul... Cand m-am trezit, dupa vreo doua ore, primul gand a fost sa opresc radioul, dar... acesta era deja oprit!! Acest lucru se putea face numai manual, de la un comutator (switch), neexistand posibilitatea de a se opri cumva automat (din telecomanda, sau din sleep timer). M-am tot scarpinat in cap luni de zile dupa intamplare... daca era sa ma dau jos din pat ca sa il opresc inainte de a adormi, asta ar fi insemnat un mic efort care ar fi lasat niscai vagi amintiri, zic eu. Doar ca nu-mi aminteam nimic, decat ca mi-a fost cald, bine si am adormit firesc, pe un fundal muzical...

La fel, un coleg de liceu, a patit acelasi lucru, doar ca de data asta era vorba despre un resou electric; se afla singur intr-o incapere incuiata pe interior, in care nu se putea intra din exterior, el a adormit incalzindu-se la un resou si cand s-a trezit a gasit resoul tras din priza, fara sa-si aminteasca nimic despre asta.

Mentionez ca amandoi eram persoane normale, fara tulburari/vicii de nici un fel si nu sufeream de somnambulism sau altele asemenea  :roll:
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 20 Martie 2013, 00:06:01
Citat din: kefren din  19 Martie 2013, 22:51:05
  Cred ca nu e nici un fenomen paranormal,am si eu niste tipuri de inchizatori care le pot inchide/deschide chiar daca sunt chei de partea opusa a usii.Nu stiu carui fapt se datoreaza acest lucru,sunt inchizatori de firma,nu chinezarii.

N-ai citit cu atentie cu postul meu, e normal, stiu, e plictistor :-D  Oricum nu e ceva de luat in seama, dar se intampla si pun pariu ca multi dintre voi ati patit asa ceva, dar nu bagati in seama "incidentul", nu va  afecteaza cautarea zilnica de o noua experienta, asa ca, urmezi drumul "cu mana pe volan si privirea inainte".
Prietene  kefren, chiar crezi ca am nevoie like-uri sau spectacol pe-aici? daca nu consideram ca e ceva serios, interesant, sigur, nu va rapeam din timp. E necesar sa caut pe google vreo fraza culta/profunda ca sa impresionez? come on...

Irwin, experiente ciudate am des, similare cu ale tale, la un moment dat am hotarat sa le ofer o oarecare importanta, nu-mi foloseste la nimic, dar nu pot ignora total "realitatea asta ciudata". Sigur ca nu ma obsedeaza fenomenul, dar simt ca ceva nu e "in regula", ca si cum, "Zeii imi joaca o festa" :lol:, intelegi?
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: fiulploii din 20 Martie 2013, 01:35:19
Citat din: uforever din  19 Martie 2013, 20:38:36
p.s. sa fie niste chei pierdute prin linile temporare?
Hai sa vedem daca asa e  :-D
- unde ai lasat cheile seara ?
- doamna inimii tale  :wink: unde le-a vazut dimineata cand a plecat? ( daca le-a remarcat)
- ea la ce ora a plecat?
- tu la ce ora te-ai trezit ?
- daca e prea iscoditoare intrebarea de mai sus  :lol: spune te rog cat timp a trecut intre cele doua evenimente - plecatul ei si trezirea-constatarea ta
- ai mai remarcat si altceva ''mutat'' prin camera- apartament - cort - resedinta ?  8-)
- mai sus amanunte de genul, pahar , scrumiera, covor indoit , papuci, etc. Te-ai prins tu ca esti un tip destept  :wink:
- ati fost suparati cu o seara inainte?  :-D
- iti mai amintesti ce ai visat ?

Deocamdata ajunge  :lol:
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 20 Martie 2013, 11:28:42
Citat din: fiulploii din  20 Martie 2013, 01:35:19
Hai sa vedem daca asa e  :-D
- unde ai lasat cheile seara ?
- doamna inimii tale  :wink: unde le-a vazut dimineata cand a plecat? ( daca le-a remarcat)
- ea la ce ora a plecat?
- tu la ce ora te-ai trezit ?
- daca e prea iscoditoare intrebarea de mai sus  :lol: spune te rog cat timp a trecut intre cele doua evenimente - plecatul ei si trezirea-constatarea ta
- ai mai remarcat si altceva ''mutat'' prin camera- apartament - cort - resedinta ?  8-)
- mai sus amanunte de genul, pahar , scrumiera, covor indoit , papuci, etc. Te-ai prins tu ca esti un tip destept  :wink:
- ati fost suparati cu o seara inainte?  :-D
- iti mai amintesti ce ai visat ?

Deocamdata ajunge  :lol:

Sper sa nu omit ceva:

-Cheile le-am lasat pe bar, unde le "arunc" deobicei cand ajung acasa...
-mandra mea nu le-a remarcat, isi aminteste ca ar fi inchis, dar undeva la iesirea din bloc, a avut sentimentul ca nu a facut asta...
-a plecat la ora 7:00...
-eu m-am trezit la 14:00 si-am observat cheile mele in usa, mi sa parut ciudat, asa ca am verificat cum a incuiat, culmea era inchis cu cheia blocata in broasca de sus(pe interior evident).
-sincer nu am vazut nimic mutat prin casa...
-nu prea ne certam si nu eram suparati...
-trebuie sa ma gandesc bine ce am visat, in urmatorul post iti povestesc...

Sunt curios cum descurci problema, mie nu-mi trece nimic prin cap :wink:. Ma streseaza chestia asta, cum dracu de usa era inchisa cu singura cheie blocata in broasca de sus, pe interior, ? am verificat si nu se poate inchide usa daca sunt chei in partea opusa(la incuietoarea de jos), decat daca sunt putin trase in afara, dar nu erau. Crede-ma am verificat tot ce era de verificat cu usa aia. E dubios ce sa mai, dar nu mai dubios ca prima experienta, in primul post din topic...

p.s. ia-ma la bani marunti ca nu ma supar.... :lol:
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: mariusvlad din 20 Martie 2013, 14:26:53
Si daca ''cheile in usa'' sunt rezultatul unei actiuni executate chiar de tine iar faptul ca nu iti amintesti actiunea se datoreaza unui scurtcircuit al memoriei? Cunosc cazuri in care soferii nu isi amintesc portiuni din traseul parcurs sau isi revin din transa doar la destinatie uimiti dar mai degraba ingrijorati. Asta nu inseamna ca nu au fost lucizi in timpul deplasarii ci denota faptul ca anumite amintiri recente, inca netiparite in minte nu se stocheaza sau se reseteaza.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 20 Martie 2013, 15:08:18
Citat din: mariusvlad din  20 Martie 2013, 14:26:53
Si daca ''cheile in usa'' sunt rezultatul unei actiuni executate chiar de tine iar faptul ca nu iti amintesti actiunea se datoreaza unui scurtcircuit al memoriei? Cunosc cazuri in care soferii nu isi amintesc portiuni din traseul parcurs sau isi revin din transa doar la destinatie uimiti dar mai degraba ingrijorati. Asta nu inseamna ca nu au fost lucizi in timpul deplasarii ci denota faptul ca anumite amintiri recente, inca netiparite in minte nu se stocheaza sau se reseteaza.

Si daca consum alcool in exces, imi aduc aminte ce-am facut :lol:, nu cred ca m-am trezit si am bagat eu cheile in usa, nu mai pun la socoteala ca visez foarte exact. Inteleg ce spui, se poate intampla si asa ceva, dar iti spun eu sigur, ca nu sa intamplat  in cazul de fata. Nu vreau sa dezgrop mortii, dar in prima experienta(din primul post din topic) eram perfect treaz, plus ca am avut si un martor.  Nu cred ca vom ajunge la vreo concluzie, deci nu fac mare caz din asta, am postat intamplarea din doua motive: treaba e reala, m-am gandit ca e bine sa stiti , astfel de lucruri se intampla si ma interesa daca cineva a mai patit asa ceva. Cunosc o persoana care a patit ceva similar, dar cu o verigheta, a scapat-o in scurgerea de dus, nu a putut sa o recupereze, desi a demontat toata instalatia. In mod straniu dupa trei zile si-a gasit verigheta intr-un sertar de acasa, omul deja luase hotararea sa cumpere alte verighete, dubios rau, nu?

Prietene fiulploii, m-ai facut tare curios, asa ca ma tin de cuvant, si-ti raspund si la ultima intrebare. In ziua cu pricina, am visat-o pe ex-femei-mea, cu care culmea, am avut prima experienta postata. Nu are vreo legatura cu patzania, o visez de cateva zile. Ajuta cu ceva? Na ca am dat din casa :-D si-o sa mai dau, daca reusesti vreo explicatie.

p.s. Daca pe alx l-ati "iertat" cu "facalesu", poate ma suportati si pe mine nitel :roll:. Nu de altceva, stiu ca fiulploii iarta, dar nu uita :-D
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: fiulploii din 21 Martie 2013, 04:43:14
Acum te-as ruga daca esti dispus sa faci doua lucruri :
-1. cronometreaza timpul necesar sa faci presupusa actiune '' nefacuta''  :-D Adica te pui in pat , pornesti cronometrul si pornesti si tu : te ridici, iti iei papucii sau mergi descult , deschizi sau nu vreo usa, iei cheile de pe bar , le bagi in usa, deschizi usa - ca asa am inteles, usa era inchisa numai sus desi fata ta inchisese jos - inchizi yala de sus, te intorci inapoi avand grija sa inchizi usile - daca a fost cazul - si te bagi inapoi in pat.
  -2. fa o schita cu drumul de mai sus pe care sa treci si distantele sau numarul de pasi necesari indeplinirii actiunii .
O scanezi sau o pozezi si o pui pe forum .

Multumesc.
Mai vorbim .  8-)
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: tractorbeam din 21 Martie 2013, 10:31:38
Citat din: uforever din  20 Martie 2013, 15:08:18
.... In ziua cu pricina, am visat-o pe ex-femei-mea, cu care culmea, am avut prima experienta postata. Nu are vreo legatura cu patzania, o visez de cateva zile. Ajuta cu ceva? ...

Cred ca...ex-prietenei tale e pe cale sa i se intample ceva important, nu neaparat de rau sau de bine, din punctul tau de vedere.
Asa am patit eu candva, cand o fosta de-a mea plecata in State, a avut un accident, din fericire nu foarte grav. Dupa aia i-a mers mai bine.
Adica persoana ajunge la un cross-road important si depinde pe ce cale apuca.
Sper sa-ti fie de folos.
Titlu: Re: Lumi paralele? obiecte ce dispar si apar in alt loc in timp real!
Scris de: uforever din 22 Martie 2013, 02:11:34
Citat din: fiulploii din  21 Martie 2013, 04:43:14
Acum te-as ruga daca esti dispus sa faci doua lucruri :
-1. cronometreaza timpul necesar sa faci presupusa actiune '' nefacuta''  :-D Adica te pui in pat , pornesti cronometrul si pornesti si tu : te ridici, iti iei papucii sau mergi descult , deschizi sau nu vreo usa, iei cheile de pe bar , le bagi in usa, deschizi usa - ca asa am inteles, usa era inchisa numai sus desi fata ta inchisese jos - inchizi yala de sus, te intorci inapoi avand grija sa inchizi usile - daca a fost cazul - si te bagi inapoi in pat.
  -2. fa o schita cu drumul de mai sus pe care sa treci si distantele sau numarul de pasi necesari indeplinirii actiunii .
O scanezi sau o pozezi si o pui pe forum .


Multumesc.
Mai vorbim .  8-)

O rezolvam, cum am un pic de timp, nu-i bai. Una e sa citesti ceva pe forum si sa postezi, alta e sa "anchetezi" :-D. Te intreb si eu acum: ce urmaresti, la ce sa ma astept prin asta, de ce asa? sau e surpriza? :-) in continuare am incredere, daca e deranj, "loveste-ma" cu un mp. :wink:

tractorbeam, "viata e complexa si-are multe aspecte", cine stie my friend? Mi-a dat un prieten de pe forum un sfat grozav:" Tine directia si nu privi inapoi", prin minune am "executat". Acu' mai sti, poate ca "exa" se marita cu un greg bogat si-mi da si mie bani sa-mi iau un Gibson :lol: