Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: Tintin din 14 August 2010, 16:20:06

Titlu: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 14 August 2010, 16:20:06
Salut, am aterizat ºi eu pe acest forum.
Aº vrea sã împãrtãºesc aici din experienþa mea, una mai rarã, în speranþa cã odatã ce adevãrul va ieºi la ivealã, minciuna ºi ignoranþa vor pleca, fiind propulsate în negura spaþiilor abisale  de bine meritatele ºuturi  ce cu sete li se vor trage în fund.
Vedeþi voi, lumea aleargã de nebunã dupã OZN-uri sclipitoare în razele soarelui la amurg, în speranþa cã-i va lua un interviu halucinant unui ET care clatinã vesel din antenuþele ce-i ies din cãpºorul lui bicolor roz-vernil.  Realitatea este una mai banalã. Foarte banalã ºi foarte rece, aproape distantã. Adevãrul este cã extratereºtrii (cred cã nu este nevoie sã mai spun cã ei existã) ne supravegheazã discret aºa cum un pãrinte supravegheazã în parc joaca copilului cel nebunatic care se dã în toate maºinãriile ºi din când în când mai ia o cãzãturã spectaculoasã: îl observã fãrã sã se implice. Prezenþa lor aici, a extratereºtrilor, este justificatã de calitatea lor de superiori. Acesta este adevãrul pe care chiar ei ni-l furnizeazã, discret dar fãrã echivoc, fie cã ne place sau nu: ei sunt ºefii noºtrii, ei sunt ºefii acestei civilizaþii iar noi le suntem subordonaþi.
În ce priveºte alergatul zglobiu de dimineaþã pe câmpul de flori dupã fluturaºi jucãuºi ºi OZN-uri argintii, acesta este aproape un nonsens. Din punct de vedere ierarhic lucrurile sunt foarte clar delimitate, niciodatã ei nu ni se vor prezenta nouã, parcând graþios OZN-ul pe peluza Casei Albe, ci numai invers, dacã dorim, noi trebuie sã ajungem la ei. Acest sens unidirecþional de contact este impus de directiva neimplicãrii. Nici un pãrinte nu ia jucãria copilului ca sã se joace cu ea. În caz contrar ar apãrea un pãrinte mai mare ºi mai tare care ar pune lucrurile la punct, respectiv o civilizaþie ceva mai avansatã l-ar lua pe ET de urechi ºi l-ar repune pe orbita lui de observator acolo unde îi e locul.
În ce priveºte OZN-urile care uneori sunt vizibile, ele sunt de mai multe feluri aparþinând diverselor civilizaþii extraterestre ori intraterestre.
Existã multe goluri de cunoaºtere în ce priveºte istoria acestei civilizaþii de la suprafaþa Terrei ºi anume în decursul timpului, cu milenii în urmã au existat civilizaþii care au ajuns la o anumitã dezvoltare, civilizaþii care s-au retras în adâncurile Terrei dupã cataclisme planetare, acestea oferindu-le o excelentã acoperire pentru dispariþia lor subitã.  Într-un mod asemãnãtor, ca un magician care-l face dispãrut pe iepurele cel urecheat în jobenul sãu cel negru, dupã un acelaºi tip de scenariu, naziºtii s-au folosit de pierderea rãzboiului, de distrugerea lor aparentã pentru a se face nevãzuþi, cu mic cu mare, cu cãþel ºi cu purcel în baza lor subteranã din Antartica, unele din OZN-uri dintre cele observate provenind din respectiva locaþie.
Istoria a fost deformatã, extrem de deformatã cu bunã ºtiinþã sau nu. Orice dovezi materiale despre aceste civilizaþii avansate foarte vechi au dispãrut odatã cu cataclismele planetare, care aºa cum am zis, au dat prilejul supravieþuitorilor sã se facã brusc dispãruþi, apele oceanelor Pacific ºi Atlantic înghiþind ºi punând stãpânire pe locul unde mai înainte erau fostele continente Atlantida ºi Lemuria. Aceastã aproape perfectã ºtergere de urme a pãcãlit actuala lume a academicienilor ºi a savanþilor care considerã cã homo sapiens s-a copt ºi a cãzut din copac abia în urmã cu câteva zeci de mii de an, o teorie care e în dezacord cu adevãrul.
Revenind la ,,ªeful meu Extraterestrul", trebuie sã aveþi în vedere faptul cã dacã ET are ceva de transmis, dacã existã necesitatea unei comunicãri între o personalitate din lumea noastrã ºi ET, nu vine OZN-ul sã-l rãpeascã pe respectivul, nu are loc o întâlnire pe vârful muntelui la miezul nopþii între un Cadillac care semnalizeazã cu farurile aprinse ºi un OZN care coboarã maiestuos din ceruri, cãci ar presupune riscuri stupide ºi expuneri inutile. Contactele se realizeazã simplu, eficient ºi discret în Planul Astral, care Plan Astral este un Univers Paralel ºi Superior. Aceasta este modalitatea preferatã de contact a civilizaþiilor superioare.
Tot în acest Plan Astral pot fi contactate ºi civilizaþiile intraterestre, zic eu mai puþin baza germanã din Antartica, acei indivizi sunt un pic cam neprietenoºi, uneori sunt de-a dreptul ostili.
Nu-i nimic spectaculos ºi nu-i nimic senzaþional în a contacta o altã civilizaþie decât a noastrã, e drept cã se întâmplã mai rar, dar e un act de normalitate. Toatã agitaþia ºi zarva nu face decât sã brambureascã lucrurile. Dezvãluiri senzaþionale despre ce? Nu e nici o dezvãluire, este o realitate care trebuie peceputã corect ºi nu deformat. E realitate cu care fiecare dintre noi  poate intra în contact direct, mai ales dacã are un scop bine determinat, fãrã sã aibã nevoie de milogii mijlocitori care se dau drept cunoscãtori. Pentru ce sã ai nevoie de milogii care se pun intermediari dacã ºi tu poþi intra în contact direct cu ET?
E vorba de o mentalitate care trebuie însuºitã corect, nu cauþi sã dobândeºti ceea ce deja ai. Ar fi un mare câºtig dacã acest forum ar da în cap senzaþionalului ºi fenomenalului ºi ar promova o stare de normalitate.
Nu ºtiþi cine e ET?  E ªeful meu Extraterestrul!
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: romulus din 14 August 2010, 16:43:50
Bine ai venit pe rufon Tintin.
CitatAº vrea sã împãrtãºesc aici din experienþa mea, una mai rarã, în speranþa cã odatã ce adevãrul va ieºi la ivealã,
Scuze , dar din textul tau nu am putut deduce: in ce consta experienta ta ?
Si apoi :
Citatmai puþin baza germanã din Antartica, acei indivizi sunt un pic cam neprietenoºi, uneori sunt de-a dreptul ostili.
Trebuie sa te cred pe cuvant ? De unde ai dedus asta ? Ai avut o experienta cu ei ?

Precum si :
CitatContactele se realizeazã simplu, eficient ºi discret în Planul Astral, care Plan Astral este un Univers Paralel ºi Superior.
In momentul asta nu te contrazic . Asa o fi, dar trebuie sa stii si tu, ca eu, mama, fiul meu , bunica si alte rude ale mele nu putem inca accede ( cel putin nu constient) la acel plan !! Si ca noi sunt 99% din concetateni. Si atunci ? Cum ramane ca e la indemana oricui ?
Am zis !
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 14 August 2010, 17:50:31
@romulus
Experienþã înseamnã cã nu vorbesc din auzite, înseamnã cã nu vorbesc din cãrþi, înseamnã cã tot ce spun cunosc dintr-o experienþã directã.
Germanii din Antartica. Da am avut o experienþã neplãcutã în sensul cã naziºtii din Antartica pânã ºi în Astral sunt protejaþi de entitãþi cu care e bine sã nu ai de a face prea mult timp dacã nu vrei sã te trezeºti mort acasã, la mii de kilometrii depãrtare. Vã mai amintiþi cum scãpa Hitler miraculos de atentate? Îmi pare cã nu se poate intra acolo prin Voiaj Astral, singura metodã care poate performa este Vederea la  Distanþã, dar nu o confundaþi cu acel prostesc Remote Viweing americanizat. Da, au fost depistaþi în cotlonul lor ascuns prin Vederea la Distanþã, dar nu de mine.
Oricine poate avea un contact direct prin Planul Astral cu aproape oricine, într-adevãr rãmâne problema cât de conºtienþi suntem de aceastã realitate. Deci nu cã nu se realizeazã, ci nu suntem conºtienþi cã realizãm acel contact! Acum  reuºita depinde dacã acest contact serveºte unui scop, dacã cunoaºteþi persoana cu care vreþi sã intraþi în contact, condiþii diverse. Dacã vã place Jessica Biel puteþi ajunge la Jessica Biel numai cã de acolo trebuie sã vã descurcaþi singur. Din punctul ãsta de vedere este un lucru tare haios, uneori e necontrolabil, mi s-a întâmplat sã ajung de câteva ori fãrã sã vreau lângã astfel de vedete feminine. Dar vorbeam de extratereºtrii. ªi este o mentalitate pe care trebuie sã ne-o formãm ºi anume cã se poate. ªi cã nu depinde de alþii ci de noi ºi atât. Am impresia cã interpretul Robbie Williams a susþinut cã s-a întâlnit cu un extraterestru dupã ce a scris nu ºtiu ce cântec despre extratereºtrii. Dacã existã acest cântec înseamnã cã a funcþionat ca o mantrã. Poate ºtie cineva despre ce cântec este vorba. Închipuiþi-vã cã ne apucãm ºi cântãm cântecul ãla cu toþii în neºtire. Sunt ºanse ca mãcar unul sã raporteze un eveniment ciudat, fie el din planul terestru sau astral. Deci gândiþi pozitiv, se poate.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 14 August 2010, 17:56:10
Salut Tintin.
Poate nu realizezi dar suntem "în plin rãzboi mondial ºi cosmic". Un rãzboi pe care toatã lumea îl ascunde investind bani grei.
Acum, nu o sã te rog sã ne povesteºti experienþele ºi înþelepciunea ta vizavi de ºefii tãi ET pt cã ar însemna sã te jignesc deoarece vei deveni automat un milog mijlocitor ce se dã drept cunoscãtor, asta dacã ar fi sã urmez logica ta.
În orice caz consider cã ai în mare mãsurã dreptate ºi-þi urez bun venit!  
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 14 August 2010, 18:43:06
@biss
ET sunt nu sunt ai mei, ei sunt ºefi în partea asta de galaxie, probabil cã sunt mult peste noi ca evoluþie. Cât sunt peste noi? Habar nu am. Probabil ET sunt  mult ºi peste intratereºtrii. Care intratereºtrii ºi ãia ne depãºesc cu mult. Lucrurile în amãnunt devin complicate.
Existã o altercaþie într-adevãr, aici la noi, dacã mai e una ºi în spaþiu nu ºtiu.
Nu informaþia dãuneazã ºi am sã rãspund în limita posibilitãþilor ºi cunoºtinþelor, ci eu blamez dependenþa de surse exterioare. Eu nu am nevoie de nu ºtiu ce doctor Greer sau cum l-o chema pe omul ãla care cicã face dezvãluiri despre extratereºtrii, nu am nevoie! Omul trebuie sã gãseascã resursele mai mult în sine ºi nu în afara sa. Acum nu suntem toþi ºi medici ºi ingineri ºi soldaþi ºi instalatori, sã ne pricepem la toate, sã nu întrebãm deloc ºi sã nu avem nevoie de ajutor specializat, nu se poate.  Problema este când ajutorul care vine te trimite la sursele exterioare! Adicã du-te ºi ia un medicament scump. Ca sã iei un medicament scump trebuie sã ai bani, exteriori þie. Dar tu nu ai bani în tine aºa cã te duci sã munceºti. Care muncã presupune sã faci un efort ºi sã ridici cu braþele niºte lucruri exterioare. Apoi ca sã te refaci trebuie sã cumperi alimente exterioare þie. ªi pentru asta îþi trebuie bani. Mai mulþi bani mai multe lucruri strãine de tine. Ãsta nu-i ajutor ci creare de dependenþã sau sclavie. Deci mai multe resurse interioare înseamnã independenþã, înseamnã libertate. Deci pur ºi simplu nu mã intereseazã ce spune unul sau altul despre fenomen, sunt oameni care scriu cãrþi care se vând pe bani, nici nu-mi pasã de ei atât timp cât eu am experienþa mea personalã. Aici e moartea milogilor, când nu le mai cumperi cãrþile ºi nu te mai duci la conferinþe, când nu le mai accesezi site-ul, când zici "eu mã descurc singur, chiar de zece ori mai bine ca tine, nu am nevoie de tine!".
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: romulus din 14 August 2010, 19:37:25
CitatGermanii din Antartica. Da am avut o experienþã neplãcutã în sensul cã naziºtii din Antartica pânã ºi în Astral sunt protejaþi de entitãþi cu care e bine sã nu ai de a face prea mult timp dacã nu vrei sã te trezeºti mort acasã, la mii de kilometrii depãrtare. Vã mai amintiþi cum scãpa Hitler miraculos de atentate? Îmi pare cã nu se poate intra acolo prin Voiaj Astral, singura metodã care poate performa este Vederea la  Distanþã, dar nu o confundaþi cu acel prostesc Remote Viweing americanizat. Da, au fost depistaþi în cotlonul lor ascuns prin Vederea la Distanþã, dar nu de mine.

Deduc din ce spui tu ca pentru nazistii aia,  razboiul continua, nu? Daca se protejeaza si in astral.
Si acum, sunt ei, impotriva tuturor - tuturor celor care i-au descoperit si care - probabil - in perioada dinaintea exodului lor, le erau inamici : rusi, americani, francezi, si ceilalti. Nu ?
Oare ei sa nu fi invatat nimic? Sa nu fi aflat ca nu razboiul, izolarea si distrugerea sunt  calea?
Ci cooperarea, intrajutorarea, pacea, iubirea? Inseamna ca urmeaza ca mai sufere infrangeri  si iar infrangeri nazistii aia tristi !Pacat de ei si de sufletele lor !

CitatDeci mai multe resurse interioare înseamnã independenþã, înseamnã libertate.
Concluzie justa si o agreez si eu .
Numai ca, pentru a avea cat mai putin contact cu exteriorul trebuie sa te izolezi - eventual in pustie ca avva Antonie, spre exemplu. Sa presupunem ca ai face asa.Si ca tine si noi restul pana la sase miliarde . Si ? Ce-ar iesi de aici ? Am fi sase miliarde de entitati, de individualitati,  care am face , ce?
Nu e mai coerenta ideea ca "toti sunte unul" , ori mai corect una , o constiinta ?
Seful tau, extraterestrul confirma ideea independentei/izolarii?
Am zis !
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: jean din 14 August 2010, 20:32:11
Salut Tintin si esti bine venit. Citat din mesajul lui Tintin:
CitatNaziºtii s-au folosit de pierderea rãzboiului, de distrugerea lor aparentã pentru a se face nevãzuþi, cu mic cu mare, cu cãþel ºi cu purcel în baza lor subteranã din Antartica, unele din OZN-uri dintre cele observate provenind din respectiva locaþie.
Ca om simplu, nu pot sa nu ma intreb, dupa cele scrise de tine mai sus, despre cati nazisti ar fi vorba? Cu catel? Cu purcel? Pai in conditiile de acolo ce mananca cu totii? Cum se incalzesc? ce imbraca? Antartica nu are astfel de resurse ar trebui luate din alta parte. Vin noaptea si le fura cu OZN-urile lor? Deci nu cred nimic din toate astea. Si sa nu uitam ca pe acolo mai sunt si cateva baze de ale noastre. Sa nu fi vazut nimeni nimic? :-o
CitatCu milenii în urmã au existat civilizaþii care au ajuns la o anumitã dezvoltare, civilizaþii care s-au retras în adâncurile Terrei dupã cataclisme planetare, acestea oferindu-le o excelentã acoperire pentru dispariþia lor subitã.
Dupa cunostintele mele, nu cred ca  in adancurile Terrei poate exista o asemenea civilizatie. Adica oameni in carne si oase. Ar putea exista anumite entitati, dar nu cred ca materiale. Ar putea apartine altui plan. Probabil ca seful tau extraterestrul, nu ti-a spus tot sau te minte.
CitatAr fi un mare câºtig dacã acest forum ar da în cap senzaþionalului ºi fenomenalului ºi ar promova o stare de normalitate.
Care este acea stare de normalitate, tu stii? Cine stie?....Poate nu realizezi, dar noi, cei de pe forum, pt. alti care nu cred in astfel de lucruri, suntem mai putin normali. :-D Tocmai incerc sa fac ce spui tu, sa dau in cap senzationalului. Ce castig  :? Inca nu stiu, dar nu vreau sa cred chestii ireale. Vreu informatii cat mai corecte.
 Deci vino cu informatii de la seful tau extraterestru, mai credibile si daca se poate verificabile. O seara buna.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 14 August 2010, 20:35:45
@romulus
Nu plângeþi pe cine nu trebuie! Germanii au fost întotdeauna aºi în tehnologie. E cazul mai degrabã sã vã întrebaþi unde au ajuns naziºtii dupã ºase decenii în care au putut face cercetãrii liniºtiþi! Asta e problema care frige ºi frige rãu! Eu cred ºi zic  cã tehnologia lor o umileºte pe cea actualã americanã sau europeanã, realizatã cu savanþii lui peºte care investesc miliarde în ciclotroane. Prostia lor au s-o plãteascã alþii scump! Amintiþi-vã cã nemþii au fost lãsaþi în mod inconºtient sã se înarmeze în liniºte înaintea celui de-al doilea Rãzboi Mondial. În mod curios e la fel ºi acum.
Existã aceastã dualitate ºi poate un echilibru între necesitate-dependenþã ºi independenþã. În ce priveºte relaþiile acolo într-adevãr iubirea aduce oamenii împreunã, bãrbatul ºi femeia au nevoie unul de altul sunt dependenþi unul de altul. În modul opus sunt pustnicii într-adevãr, cei care se izoleazã. Divinitatea este exemplul în aceastã privinþã, cãci Divinitatea nu are nevoie de nimic.
ªeful meu extraterestrul este o expresie hazlie în primul rând ºi apoi este o exprimare a unei realitãþi globale, valabilã pentru toþi, nu credeþi cã eu am un telefon roºu cu care vorbesc cu ET.
În ce priveºte poziþia lor a civilizaþiilor superioare e clarã ºi fãrã echivoc: avem o problemã, suntem prea dependenþi! Dacã acest forum ar dori sã avanseze concret într-o direcþie în întâmpinarea acestor civilizaþii superioare ar trebui sã susþinã sus ºi tare ideea de libertate, de independenþã a civilizaþiei noastre pãmântene. Dar nu se pot ÎNÞELEGE aceste concepte dacã nu sunt cunoscute anumite aspecte. M-am întrebat ºi eu multã vreme neânþelegând nimic, scandalizat, ce libertate bãi nene, ce independenþã, oare nu suntem noi liberi, despre ce este vorba? Este un subiect ca sã zic aºa mai subtil care meritã sã fie expus mai pe larg. Ar fi o idee excepþionalã dacã RUFON ar promova aceste principii de libertate. Afirm foarte sigur de ceea ce spun cã astfel se poate atrage atenþia civilizaþiilor extraterestre. Acum o sã întrebaþi dacã ET stã pe net ºi citeºte forumul. Nu, totul se petrece în cap, în minte, omul începe sã se schimbe când tot vorbeºte de libertate ºi sã ºtiþi cã nu promovez masoneria. Libertatea ucide sclavia!
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 14 August 2010, 20:44:48
@jean
Nu cred cã avem ce discuta. Îþi recomand alte topicuri.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: jean din 14 August 2010, 21:01:11
CitatÎn ce priveºte poziþia lor a civilizaþiilor superioare e clarã ºi fãrã echivoc: avem o problemã, suntem prea dependenþi! Dacã acest forum ar dori sã avanseze concret într-o direcþie în întâmpinarea acestor civilizaþii superioare ar trebui sã susþinã sus ºi tare ideea de libertate, de independenþã a civilizaþiei noastre pãmântene.
Nu am inteles, dependenti fata de ce? Acest forum? Pai in spatele acestor nume care apar pe forum, sunt persoane, si aceste persoane au fiecare gandirea lor. Acest forum nu poate sa-si doreasca, persoanele doresc cate ceva si nu suntem toti la fel vezi si tu. Asa este normal sa gandim diferit. Si sa stii, eu ma simt destul de liber pe acest forum. Nu inteleg de ce crezi tu ca civilizatia pamanteana nu este libera si independenta. De cine este asuprita? Poate sunt eu greu de cap, explica si mie. Noi singuri ne asuprim, sau mai bine zis, cativa, anumite grupuri dintre noi ne asupresc.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 14 August 2010, 21:12:44
@jean
Aceste întrebãri despre libertatea mea ºi a semenilor mei mi le-am pus ºi eu ºi sã ºti cã nimic nu mi-a venit murã în gurã. Problema aºa cum o vãd eu vine mare parte din tehnologia actualã. Dar e un subiect mai larg care am zis cã ar merita tratat separat. ªi se leagã cu subiectul OZN.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 14 August 2010, 22:37:42
ET cunoaºte de pildã cã suntem o civilizaþie agresivã. De unde ºtie? Sunt lucruri principiale, decurg dintr-o altfel de înþelegere a Universului. E vorba de dualismul electric-magnetic ºi prin electric ºi magnetic a nu se înþelege neapãrat ceea ce existã în manualele de fizicã. Orice civilizaþie care îºi desfãºoarã existenþa la suprafaþã suportã influenþele radiaþiilor de tot felul. Acest lucru influenþeazã foarte multe aspecte, inclusiv comportamentul. Un om expus în soare se deshidrateazã ºi va deveni foarte uºor irascibil. Problema civilizaþiilor care existã la suprafaþã este în primul rând legatã de comportamentul lor agresiv. De asemenea o astfel de civilizaþie se aflã mai mereu în creºtere, se aflã în expansiune, în explozie, este necesar sã se extindã ºi extinzându-se intrã în conflict cu alþii. útia suntem noi ºi nu prea avem cum sã ne schimbãm. Deocamdatã suntem singurii nebuni ai sistemului solar pentru cã pe restul planetelor se pare cã au rezistat doar civilizaþiile din interiorul planetelor. Se pare cã pe restul planetelor civilizaþiile de la suprafaþã s-au autodistrus în agresivitatea lor excesivã. Vedem ºi noi ºi ºtim ºi noi ºi ne mirãm ºi noi cum de am reuºit sã nu ne autodistrugem pânã acum! Pãrerea mea personalã este cã am fost ajutaþi tocmai pentru cã ne place sã ne luãm la harþã cu oricine ºi cred cã ãsta-i rolul nostru în viitor, sã le tragem ºuturi în fund celor care fac deranj prin acest sector galactic. Nu prea existã o altã explicaþie plauzibilã pentru ce suntem susþinuþi sã nu ne autodistrugem deºi suntem într-atât de belicoºi. Civilizaþiile intraterestre nu au acest potenþial agresiv pe care noi îl avem inoculat. Suntem un fel de pui de pitbulli puºi pe harþã. Probabil cã sunt forþe cãrora le e fricã de noi cã vom creºte mari ºi atunci sã vezi nebunie! Dar aici este problema, cã noi nu ºtim sã echilibrãm balanþa ºi sã folosim ºi contrapartea, energia magneticã. Nu vorbesc de magnetismul pe care îl cunoaºteþi din manualele de fizicã care este un magnetism turbat. Însã pânã ºi în cãrþile de fizicã se recunoaºte faptul cã câmpul magnetic al Terrei este un scut împotriva radiaþiilor ucigaºe. Aceastã energie magneticã este folositã la propulsia OZN-urilor ea fiind rãspunzãtoare pentru oprirea oricãrui dispozitiv cu alimentare electricã atunci când OZN-ul e prin zonã. Ce tehnologie foloseºte energia magneticã în momentul actual astfel încât sã maºinãria sã funcþioneze în deplinã silenþiozitate, fãrã explozii, scântei, fãrã bum-bum ºi pac-pac, fãrã uruieli ºi zgâlþâieli ºi fãrã sã devinã o realã afumãtoare de cârnaþi? Absolut nici una. ªi nici nu se investeºte în aceastã direcþie. Diferenþa dintre un OZN ºi o rachetã? OZN-ul funcþioneazã fãrã sã-l auzi, dar când porneºte racheta frate e beleaua ºi nebunia de pe lume, ferea cã te face scrum flacãra reactoarelor, te umplii de cenuºã din cap pânã-n picioare ºi surzeºti dacã nu-þi astupi urechile! Acum începeþi sã înþelegeþi de unde provine diferenþa? Ca sã nu mai vorbim de consumul unei rachete! Consumul acesta este cel care duce la dependenþã.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Serban M din 14 August 2010, 23:14:42
Civilizatii intra-terestre mai evoluate ? in ce sens domnule ? ca in sensul bunului simt nu sunt, din moment ce este stiut ca majoritatea sunt reptilieni cu apetit crescut.

Soarele nu irita, soarele ajuta la evolutia benefica a organismului si structurii ADN. Probabil vara este mai putin suportabil insa asta nu inseamna ca ar trebui sa traim in intuneric. Soarele este sursa de viata si ne`am nascut deasupra, nu dedesubt.

Civilizatie agresiva.. probabil, insa nu ii baga pe toti in aceeasi oala, sunt indivizi extrem de evoluati spiritual.. pe care greu ii incadrezi in tiparele animalice.

Extraterestrii care au intervenit au inervenit pentru prostia noastra, sunt multe rase care asteapta o alegere a omenirii : sclavie sau evolutie. Noi ne alegem soarta, daca ne`am schimba in mod radical si am scapa de sistemul monetar / guvernare.. cu siguranta am fi ajutati.

Si sa nu uitam ce pe illuminati/reptilieni noi ii mentinem aici prin ignoranta noastra si atat.

O data ce ne`am trezit, lanturile sunt inutile si fragile.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: jean din 14 August 2010, 23:17:32
CitatET cunoaºte de pildã cã suntem o civilizaþie agresivã.
Sunt de acord cu tine.
CitatProblema civilizaþiilor care existã la suprafaþã este în primul rând legatã de comportamentul lor agresiv.
Creatorii nostrii, au stabilit locul unde existam, Pamantul si suprafata sa. Noi nu cunoastem motivatia acestui fapt. Deci ei stiau ca vom fi agresivi. Cum ai spus si tu:
CitatVedem ºi noi ºi ºtim ºi noi ºi ne mirãm ºi noi cum de am reuºit sã nu ne autodistrugem pânã acum! Pãrerea mea personalã este cã am fost ajutaþi tocmai pentru cã ne place sã ne luãm la harþã cu oricine ºi cred cã ãsta-i rolul nostru în viitor, sã le tragem ºuturi în fund celor care fac deranj prin acest sector galactic.
Si nu fii atat de sigur ca noi am putea fi stapanii acestui sector al galaxiei, in plan fizic. Abia am deschis ochii, cine stie ce ne asteapta.
CitatSe pare cã pe restul planetelor civilizaþiile de la suprafaþã s-au autodistrus în agresivitatea lor excesivã
Dupa cunostintele mele pe celelalte planete nu au existat  si nu exista civilizatii asemanatoare celei de pe Pamint. In alte planuri?...Poate, dar nu sunt dovezi concludente. Acestea ar putea desfasura anumite activitati si in planul fizic, ramanand urme ale treceri lor pe diferite corpuri ceresti. In galaxie?...Sunt aproape sigur ca mai exista si alti asemanatori noua.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: calator astral din 15 August 2010, 03:09:50
Mi-ai luat vorbele din gura draga tintin! Cam astea le spun si eu de cîteva luni... :wink: Sînt fan al micutului personaj curios si aventurier, deci din start ai toata încrederea mea ca vei face treaba buna pe Rufon, oameni ca tine sînt bineveniti pe-aici, rog vechea garda atotcunoscatoare si egocentrista sa nu te intimideze sau descurajeze !
Bine ai venit tintin !
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: dacian din 15 August 2010, 03:51:36
Citat din: Tintin din  14 August 2010, 22:37:42
ET cunoaºte de pildã cã suntem o civilizaþie agresivã.
Eu cred ca mai  degraba se tolereaza/incurajeaza agresivitatea. Adica asa suntem educati, agresivi.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 15 August 2010, 08:09:56
@cãlãtor astral
Cine ºtie s-ar putea sã dãm nas în nas prin Astral, Cãlãtorule! Am venit aici ca sã spun niºte adevãruri, iar în cazul cã voi fi sfâºiat voi deveni un martir al cauzei.  :-D
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 15 August 2010, 08:37:58
@dacian
Este totuºi un proces natural, suntem agresivi prin prisma naturii. Este adevãrat suntem ºi educaþi agresivi, cu muzica datã la maxim în boxe, motorul ambalat al motocicletei care pârâie de te asurzeºte ºi atâtea altele...

@ jean
în privinþa civilizaþiilor de pe alte planete mi-am dat ºi eu cu presupusul, nu am informaþii originale, cutreieratul prin sistemul solar deja mã depãºeºte.

@sirius
Vreau sã spun cã eu personal nu am întâlnit nici o fiinþã reptilianã în preumblãrile mele astrale ºi în toate vizionãrile mele ºi crede-mã cã am o experienþã fantastic de bogatã. Am înâlnit însã draci, dacã asta te liniºteºte. Nu am cunoºtinþã de vreo civilizaþie intraterestrã reptilianã sau maleficã, este drept cã am cãutat sã am experienþe pozitive ºi nu am cãutat sã mã bag cu tot dinadinsul cu capul în gura ºarpelui pentru senzaþii tari.
În ce priveºte Soarele judecaþi lucrurile dupã cum aþi fost învãþat în ºcoalã, din manuale. Lucurile sunt mult mai complexe pentru a fi rezolvate aici acum. Puteþi sã vã întrebaþi de ce oare nu pãstraþi alimentele în lumina cea binecuvântatã a Soarelui? Biomagnetismul este distrus de acþiunea focului, a razelor solare puternice, în general a fenomenelor de tip electric, de intensitate. Biomagnetismul asigurã sãnãtatea corpului ºi este afectat atunci când te îmbolnãveºti. Nu v-aþi întrebat de ce întotdeauna când te îmbolnãveºti îþi creºte temperatura?
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Serban M din 15 August 2010, 08:47:43
Citat din: Tintin din  15 August 2010, 08:37:58
@sirius
Vreau sã spun cã eu personal nu am întâlnit nici o fiinþã reptilianã în preumblãrile mele astrale ºi în toate vizionãrile mele ºi crede-mã cã am o experienþã fantastic de bogatã. Am înâlnit însã draci, dacã asta te liniºteºte. Nu am cunoºtinþã de vreo civilizaþie intraterestrã reptilianã sau maleficã, este drept cã am cãutat sã am experienþe pozitive ºi nu am cãutat sã mã bag cu tot dinadinsul cu capul în gura ºarpelui pentru senzaþii tari.
În ce priveºte Soarele judecaþi lucrurile dupã cum aþi fost învãþat în ºcoalã, din manuale. Lucurile sunt mult mai complexe pentru a fi rezolvate aici acum. Puteþi sã vã întrebaþi de ce oare nu pãstraþi alimentele în lumina cea binecuvântatã a Soarelui? Biomagnetismul este distrus de acþiunea focului, a razelor solare puternice, în general a fenomenelor de tip electric, de intensitate. Biomagnetismul asigurã sãnãtatea corpului ºi este afectat atunci când te îmbolnãveºti. Nu v-aþi întrebat de ce întotdeauna când te îmbolnãveºti îþi creºte temperatura?

Nu cred ca a invatat nimeni la scoala asa ceva. La scoala ni se spune ca soarele este sanatos si atat; de constiinta nu ai sa auzi la scoala, de rezonanta schumman nici atat.

Interesant, deci dvs. aveti informatii doar din experienta personala; ok.. insa multi ''contactee`s'' au declarat acelasi lucru.. ca suntem controlati de o specie nu prea blanda, care ne vrea sclavi.

Temperatura creste ca un sistem de aparare impotriva infectiei/bolii, deci nu este nociva in acele momente; nu stiati acest lucru ?

Vad ca despre illuminati nu spuneti nimic, chiar credeti ca nu e nimic diferit la varful piramidei de oameni ?

Am postat un documentar cu Alex Collier la sectiunea filme, vi`l recomand tuturor. Acolo se discuta despre mai multe rase ce au influentat omenirea de`a lungul timpului, desigur.. si tipul poate baliverna, insa eu sunt convins ca nu minte.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 15 August 2010, 12:53:15
Citat din: Sirius13 din  15 August 2010, 08:47:43
Interesant, deci dvs. aveti informatii doar din experienta personala; ok.. insa multi ''contactee`s'' au declarat acelasi lucru.. ca suntem controlati de o specie nu prea blanda, care ne vrea sclavi.
Experienþa unui contactat se reduce la a reda un mesaj. De obicei nu sunt fãcãturi dar sunt mai mult apã de ploaie, formulãri de salutãri ºi plecãciuni. Mesajele nu sunt consistente,  nu se oferã informaþii concrete, se bate câmpii cu alte cuvinte.

Existã influenþe negative desigur. Dar nu suntem sub cãlcâiul nimãnui. Dacã ne-ar controla atunci n-ar mai fi aceste rãzboaie ºi conflicte, ci ei ar domina. Ori nu este aºa.

Nu am întâlnit "iluminaþi" ci doar Întunecaþi. Aceasta este formularea corectã ºi e una generalizatã desigur. Aceste societãþi secrete gen "Iluminaþii" sunt din punctul meu de vedere încã la un stadiu mediocru, deºi se bate toba-n târg cu masoni ºi cu iluminaþi. Altã mâncare de peºte este Vaticanul.
Alex Collier, probabil se încadreazã în caracterizarea de mai sus, multã vorbãrie, puþinã informaþie.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Serban M din 15 August 2010, 20:55:13
Citat din: Tintin din  15 August 2010, 12:53:15
Experienþa unui contactat se reduce la a reda un mesaj. De obicei nu sunt fãcãturi dar sunt mai mult apã de ploaie, formulãri de salutãri ºi plecãciuni. Mesajele nu sunt consistente,  nu se oferã informaþii concrete, se bate câmpii cu alte cuvinte.

Existã influenþe negative desigur. Dar nu suntem sub cãlcâiul nimãnui. Dacã ne-ar controla atunci n-ar mai fi aceste rãzboaie ºi conflicte, ci ei ar domina. Ori nu este aºa.

Nu am întâlnit "iluminaþi" ci doar Întunecaþi. Aceasta este formularea corectã ºi e una generalizatã desigur. Aceste societãþi secrete gen "Iluminaþii" sunt din punctul meu de vedere încã la un stadiu mediocru, deºi se bate toba-n târg cu masoni ºi cu iluminaþi. Altã mâncare de peºte este Vaticanul.
Alex Collier, probabil se încadreazã în caracterizarea de mai sus, multã vorbãrie, puþinã informaþie.

Putina informatie spuneti ? inseamna ca nu ati vazut interviul.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Xanadron din 15 August 2010, 22:26:16
Citat din: Tintin din  15 August 2010, 12:53:15
Experienþa unui contactat se reduce la a reda un mesaj. De obicei nu sunt fãcãturi dar sunt mai mult apã de ploaie, formulãri de salutãri ºi plecãciuni. Mesajele nu sunt consistente,  nu se oferã informaþii concrete, se bate câmpii cu alte cuvinte.

Existã influenþe negative desigur. Dar nu suntem sub cãlcâiul nimãnui. Dacã ne-ar controla atunci n-ar mai fi aceste rãzboaie ºi conflicte, ci ei ar domina. Ori nu este aºa.

Nu am întâlnit "iluminaþi" ci doar Întunecaþi. Aceasta este formularea corectã ºi e una generalizatã desigur. Aceste societãþi secrete gen "Iluminaþii" sunt din punctul meu de vedere încã la un stadiu mediocru, deºi se bate toba-n târg cu masoni ºi cu iluminaþi. Altã mâncare de peºte este Vaticanul.
Alex Collier, probabil se încadreazã în caracterizarea de mai sus, multã vorbãrie, puþinã informaþie.
Salut Tintin,
Si bine-ai venit pe Corabia Nebunilor Rufon! :lol: - evident ca-n sensul "nebunilor frumosi din marile orase".
Nu pot decit sa subscriu la prea putin cunoscuta realitate (fiindca nu-i doar o ipoteza) a superioritatii tehnologice germane, continuata... discret, si dupa finalul - ala din manualele de istorie - al WW-II. Tema-i oricum atit de stufoasa, iar dovezile atit de ocultate, incat oricine risca sa-si prinda urechile-n ea. Pe un alt topic ( http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2857.msg51152.html#msg51152  ) s-au mai dezvoltat un pic unele aspecte ale posibilelor scenarii postbelice, cu accent insa mai mult pe tehnologie (OZN-urile naziste Vril, Haunebu, Jensetisflugmaschine, Schauberger-Miethe, Andromeda-Geraet etc) si mai putin pe radacinile oculte ale regimului nazist insusi (organizatiile secrete Ahnenerbe, Thule, Vril). Topic pe unde scriam ceva de genul:

"Prinde teren din ce in ce mai mult ipoteza ca adevaratul "tratat de pace" (si chiar colaborare  :roll:) dintre puterile aliate si nazisti ar fi fost parafat abia in 1956, in Antarctica (la baza nazista ultrasecreta Neuschwabenland), dupa esecul enigmaticei expeditii postbelice "de pedepsire" a flotilei americane de razboi (pedepsirea cui anume, eiii ?) condusa de amiralul Byrd."

In fine, tematica asta ar merita nu unul, ci mai multe topicuri separate, fie si doar fiindca lucrarile extrem de documentate ale lui Joseph Farrell, Peter Levenda, Igor Witkowski ori Jim Marrs sint doldora de date si dovezi nu doar circumstantiale.

Ce ma mira in ultimele tale interventii e doar desconsiderarea Illuminatilor (nu vorbim acum doar de aia bavarezi, antici, vechi si de demult :-P ai lui Adam Weishaupt) si privirea... unidirectionala inspre Vatican, cind sint date arhisuficiente care leaga entitatile astea din umbra intr-un "bulb" ocult cu multe foi concentrice (cu toate apendicele lor de tip Opus Dei, Templieri, Masonerie, Serviciul Secret Jezuit etc) - uite un link aleatoriu cu trimitere la cunoscutul "whistleblower" Leo Zagami:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread232077/pg1

...sau: http://www.illuminati-news.com/secret-societies-nwo.htm  etc etc

Adevaru-i ca preferabil ar fi sa vorbim nu doar "din carti" 8-), dar, cum nu toti ne putem "plimba prin Astral" ca prin Cismigiu, :wink: sint bune si astea, cu conditia extragerii si conectarii ideilor plauzibile fie si doar prin logica lor impecabila. Sa fie oare intimplator ca la "virful" organizatiilor astora oculte de tip Illuminati sint indeosebi germani (ex.: Prescott Sheldon Bush, bunicul lui W. Bush, care a colaborat nu doar cu Hitler, ci si cu... Nikola Tesla)? Sau ca limba germana - dupa unii, varianta contemporana a sumeranei - e cumva... obligatorie in aceleasi cercuri?!
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 15 August 2010, 23:48:24
@Sirius
Dom'le eu sunt un om practic, am nevoie de informaþii care sã-mi fie de folos. Nu mã ajutã cu nimic sã ºtiu o istorie bramburitã. Istoria noastrã a umanitãþii se întinde cu multe milioane de ani în urmã. Toþi vorbesc de Lyrani ºi Reptilieni. Or fi cã nu le ºtiu eu pe toate, dar eu nu am avut nevoie de aºa ceva.
Se spune însã cã draconienii adicã dracii sunt cei mai rãi reptilieni. Pãi aºa mai vii de acasã, cu draci m-am mai întâlnit. Dar nu vãd ce legãturã este între un drac ºi o reptilã.
Mai interesant, foarte interesant ºi cu câteva informaþii verificate de mine, mi s-a pãrut unul  George Hunt Williamson unul care cicã ar fi inspirat persoanjul Indiana Jones. Williamson ãsta personaj tare, cãutaþi-l pe net, are câteva cãrþi esoterice "Lãcaºele secrete ale Leului" ºi a scris ºi despre OZN-uri, "Saucers Speak". Am impresia cã a dispãrut subit aºa în ceaþã.

@xanadron
Eu nu sunt atât de bãtrân ca sã am tangenþe cu WWII ºi nu m-a interesat subiectul cu nemþii din Antartica, considerându-l o isterie ºi un fanatism fascist, de fasciºti sperând la iluzii deºarte. Se întâmplã însã sã dau nas în nas cu adevãrul la care fazã am rãmas tare uluit. ªi am vrut sã verific eu cu mâna mea, adicã sã-mi arunc un ochi în ogradã, aºa nevinovat din treacãt, am luat-o pe uliþã pe scurtãturã ºi în mod curios nu s-a putut cã nu s-a putut. O a doua încercare s-a terminat ºi mai nasol. Deci informaþia mea nu vine de pe net ci de acolo de la faþa locului, relateazã corespondentul nostru Adelin Petriºor  :-D
Nu ºtiu ce are lumea cu Iluminati ãºtia cã  nu am auzit o iotã de ei, iar cu masonii, luaþi în considerare cã masonii au avut acces la moºtenirea iniþiaticã a evreilor care la rândul lor primiserã moºtenirea iniþiaticã a egiptenilor. Nu evreii sunt problema! Nu Bush e problema ºi nici americanii! Dar ãsta e un alt subiect.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 16 August 2010, 01:34:15
Baþi câmpii cu succes... Logica ta e vorbãrie multã. Perorezi fãrã sens ºi ne pierdem timpul. Vino cu ceva concret sau vei umple banca suspecþilor de serviciu.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Xanadron din 16 August 2010, 02:26:48
Citat din: Tintin din  15 August 2010, 23:48:24

@xanadron
Eu nu sunt atât de bãtrân ca sã am tangenþe cu WWII ºi nu m-a interesat subiectul cu nemþii din Antartica, considerându-l o isterie ºi un fanatism fascist, de fasciºti sperând la iluzii deºarte. Se întâmplã însã sã dau nas în nas cu adevãrul la care fazã am rãmas tare uluit.
1. Sa inteleg c-as fi banuit a fi leat cu Dr. Mengele ?! :-D

Citatªi am vrut sã verific eu cu mâna mea, adicã sã-mi arunc un ochi în ogradã, aºa nevinovat din treacãt, am luat-o pe uliþã pe scurtãturã ºi în mod curios nu s-a putut cã nu s-a putut. O a doua încercare s-a terminat ºi mai nasol. Deci informaþia mea nu vine de pe net ci de acolo de la faþa locului, relateazã corespondentul nostru Adelin Petriºor  :-D
2. Ca si pe colegul @biss, m-apuca dracii :evil: cind aud de "chestii terminate si mai nasol" si inca "la fata locului" - poate chiar dracii aia intilniti de tine (le place berea, apropo?) si, evident, "verificati cu minutza proprie". :lol:  

CitatNu ºtiu ce are lumea cu Iluminati ãºtia cã  nu am auzit o iotã de ei, iar cu masonii, luaþi în considerare cã masonii au avut acces la moºtenirea iniþiaticã a evreilor care la rândul lor primiserã moºtenirea iniþiaticã a egiptenilor. Nu evreii sunt problema! Nu Bush e problema ºi nici americanii! Dar ãsta e un alt subiect.
3. Pai totu-i clar atunci: NO PROBLEM from any direction!!! Chiar ma-ntreb ce :evil: om mai cauta sa discutam, circotasii de noi, pe forumul asta?!

Serios acum, Tintin, pina-ntr-un punct e poate distractiv modul tau de atacare aparent frontala a unor teme, care-n final derapeaza insa intr-un ghiveci de contradictii nu tocmai digerabile. Evident ca nimeni nu-ti cere probe in sprijinul afirmatiilor, dar parc-ar fi mai elegant sa ai macar un fir logic in expozeurile tale, zau asa...
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Renovatio din 16 August 2010, 10:43:20
Tintin  tata  am impresia  ca  prea   tot ce ai postat  le iei de pe net  de-a gata si vi pe   rufon si le tapetezi aici.Si macar daca  le-ai tapeta intr-o  ordine logica ,dar  prea iti dai cu stangul in dreptul.
Asa cum zice  Xanadron  logica ta e   vorbarie multa si sincer  nu aduci nimic concret in  posturile tale.Sunt unii  forumisti  care posteaza numai de dragul de  a posta si si care  debiteaza   povesti de adormit  curci.:)
Sa aveti o zi buna.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Rayden din 16 August 2010, 11:21:02
@Tintin, bine ai venit pe forum.

Mi se par interesante postarile tale, insa le mai trebuie un pic de... "sare si piper", zic yo; adica tocmai info necesare care sa verifice (intro mai mica sau mai mare masura) cele afirmate de tine.
Eu tin o minte deschisa, dar nu pot lua de bun cam tot ce gasesc pe net, pentru ca o mare parte din ele nu le pot verifica; mai ales prin metoda folosita de tine – calatoria in astral...

Ti-as fi recunoscator, daca ai posta si aceste informatii..

Bafta,
Rayden 
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 16 August 2010, 19:23:28
Oops!

@Renevatio
deºi cauþi sã mã întãrâþi cu tot dinadinsul, sã ºti cã nu mã intereseazã o polemicã cu tine

@Xanadron
Vreau sã spun cã nu sunt pasionat de cãutat potcoave de cai morþi. Numai cã unii morþi sau dovedit pânã la urmã a nu fi chiar aºa de morþi. Dar de ce sã discutãm asta aici ºi nu pe un topic mai potrivit??
Xanadron omule, eu nu mã iau dupã ce spune unul sau altul, nu mã intereseazã ce spun unii despre un subiect care nu e în agenda mea. A avut cineva de aici o experienþã cu Iluminati? Cred cã nu. Atunci despre ce vorbim, despre cãrþile lui Dan Brown? Omule, eu dacã nu cunosc, nu vorbesc. Deci nu am chiar ce sã spun despre Iluminati. La fel despre masoni, nu am strâns pe niciunul de gât ºi nici nu am pupat nici unul . Dar am în viaþã destule experienþe când am bãnuit pe nedrept. ªi m-am lecuit.
Deci aceastã discuþie trebuie mutatã undeva în NWO eºti de acord?

@ biss
Cum adicã sã aduc ceva concret? Aºtepþi de la mine sã-l scot pe nenea marþianu din joben? Nu am joben!
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 16 August 2010, 19:53:31
@rayden
Informaþii care pot fi verificate? Eu am informaþii originale, nu informaþii care pot fi verificate. Verificate de cine, existã vre-un certificator autorizat? E cineva de aici instanþa supremã? Nu am idee ce aº putea posta ca sã fie ºi verificabil. Locuri, chesti materiale, asta vreþi, @biss? Sunt atâþia care se dau de ceasul morþii sã le gãseascã. Regret dar eu nu sunt Indiana Jones!
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 16 August 2010, 19:58:51
E clar.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 16 August 2010, 21:54:40
@biss
Mie nu mi-e deloc clar. Care ar fi concret, acel "ceva" concret pe care tu îl vrei? Bucata de OZN din care am muºcat când mi-a fost foame? Tu @biss cu ce ai venit concret pe RUFON? Ai un marþian în dulap ºi la momentul culminant îl scoþi ºi-l arãþi celor care te viziteazã? Judecaþi  la repezealã mai ceva ca un tribunal marþial ºi etichetaþi de zor de parcã suntem la fabrica de etichete! Sunt aici doar de douã zile, de unde mã cunoaºteþi voi pe mine, aºa brusc deodatã?

@Xanadron
Sunt deja în clasa " personaj aburitor", mersi de etichetare o tu Xanadroane atotcunoscãtorule. Ai putea sã joci rolul pãlãriei   ãleia ciudate din Harry Potter care îi selecþiona pe elevi: "Tu Cercetaºi, Tu Viperini", ce zici?

ªi acum vorbim despre extratereºtrii?
Am gãsit cântecul lui Robbie Williams, cântec care zice el cã a atras un extraterestru. Se numeºte Arizona ºi este un cântec cam ciudat, fireºte e despre ET. http://www.youtube.com/watch?v=qQswH89d6JI (http://www.youtube.com/watch?v=qQswH89d6JI)
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 17 August 2010, 00:34:01
Ba e limpede si clar. Bati campii, ori ai pierdut sensul initial, tu alegi.
Lasa textele cu Harry Potter ca te transformi intr-un bufon plin de cosuri intre urechi...
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: calator astral din 17 August 2010, 10:01:39
Citat din: Rayden din  16 August 2010, 11:21:02
Eu tin o minte deschisa, dar nu pot lua de bun cam tot ce gasesc pe net, pentru ca o mare parte din ele nu le pot verifica; mai ales prin metoda folosita de tine – calatoria in astral...
Dar de ce nu încerci si tu, rayden, la rîndul tau, metoda lui?! Ti-e teama sa-i întîlnesti? Scuipa-i! Înjura-i!Ignoreaza-i! Nu te vor atinge direct, doar mentalul poate fi mai subred, si atunci intervine paranoia si teama irationala de Necunoscut.E adevarat ca dracii sînt stapînii calatoriei astrale,dar daca vrei sa "stii" trebuie sa încerci sa-ti controlezi emotiile,altfel cum poti sa  îti faci o idee din ce în ce mai precisa despre aceasta realitate subtila,care are o legatura nevazuta (deocamdata) cu CREDINTA, cu religia as zice, chiar, sa fiu mai explicit (recomand capitolul referitor la încrucisarea "zei"-Umani" din Cartea lui Enoh - BIBLIA). Daca nu voi fi cenzurat, voi deschide chiar acum un nou topic dedicat calatoriei astrale.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: calator astral din 17 August 2010, 10:01:45
Citat din: Tintin din  16 August 2010, 21:54:40
extraterestrii (cu doi i)
cu un singur i se scrie cuvîntul respectiv tintin.Nu-i baga în seama,asa sînt ei la început, mai rautaciosi,dar trebuie sa stii ca multi sînt mutilati afectiv, aici sînt oameni care au avut experiente directe cu ET,crede-ma, unii au fost chiar rapiti, cine stie ce Doamne iarta-ma le-au facut alienii aia... :wink:
As dori sa dezvolti opinia ta personala despre conceptul intraterestri (INTRA).
Chiar nu aderi la idea unei conspiratii de amploare,un "deal" secret Umani-Extra-Intraterestri ?Uite un scurt clip explicativ despre simbolica utilizata,coincidente (secrete detinute de Illuminati) sau predictii autentice ( manipularea Matricei Spatio-Temporale).
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Serban M din 17 August 2010, 10:39:08
Citat din: calator astral din  17 August 2010, 10:01:45
cu un singur i se scrie cuvîntul respectiv tintin.Nu-i baga în seama,asa sînt ei la început, mai rautaciosi,dar trebuie sa stii ca multi sînt mutilati afectiv, aici sînt oameni care au avut experiente directe cu ET,crede-ma, unii au fost chiar rapiti, cine stie ce Doamne iarta-ma le-au facut alienii aia... :wink:
As dori sa dezvolti opinia ta personala despre conceptul intraterestri (INTRA).
Chiar nu aderi la idea unei conspiratii de amploare,un "deal" secret Umani-Extra-Intraterestri ?Uite un scurt clip explicativ despre simbolica utilizata,coincidente (secrete detinute de Illuminati) sau predictii autentice ( manipularea Matricei Spatio-Temporale).


Mai octogonare, nu te supara.. insa clipul ala facut de tine e doar o combinatie intre cateva clipuri preluate de pe youtube si apoi pus numele tau.. care e ideea ?

Stii vorba aia.. daca nu reusesti sa`i convingi, zapaceste`i !
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 17 August 2010, 11:30:09
Citat din: Tintin
...............
Aº vrea sã împãrtãºesc aici din experienþa mea, una mai rarã, în speranþa cã odatã ce adevãrul va ieºi la ivealã, minciuna ºi ignoranþa vor pleca...
...................

Care e acea experienta rara datatoare de intelepciune?


Aceasta?:
Citat din: Tintin
........
Deci pur ºi simplu nu mã intereseazã ce spune unul sau altul despre fenomen,... nici nu-mi pasã de ei atât timp cât eu am experienþa mea personalã...."eu mã descurc singur, chiar de zece ori mai bine ca tine, nu am nevoie de tine!".




Citat din: calator astral din  17 August 2010, 10:01:45
Nu-i baga în seama,asa sînt ei la început, mai rautaciosi

De ce suntem rautaciosi calatorule? Tu in viata asa procedezi, iti pierzi timpul cu persoane ce nu au capacitatea de a urmari o idee pana la capat? E ca si cum interlocutorul e beat critza si-ti explica misterele cailor neantului...
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 17 August 2010, 18:01:13
@biss
Concret, am sã-þi spun unde am ascuns OZN-ul cu care am venit din spaþiu. E dosit dupã colþul blocului. Trebuie sã fie trist sã trãieºti vânând alþi forumiºti. Ai permis?
Citat din: @biss din  17 August 2010, 11:30:09
Care e acea experienta rara datatoare de intelepciune?
Aceasta?
Da, acesta ºi aceasta sau astalaltã, ailaltã fiind varianta ajutãtoare. Uite vezi ai putea gândi ºi singur sã nu mã mai întrebi pe mine cã mã plictiseºti teribil. Drumul spre uºã e drept înainte, apasã pe clanþã. Bunã ziua!
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: calator astral din 17 August 2010, 18:24:37
... cotinut sters ...

Citat din: @biss din  17 August 2010, 11:30:09

De ce suntem rautaciosi calatorule? Tu in viata asa procedezi, iti pierzi timpul cu persoane ce nu au capacitatea de a urmari o idee pana la capat? E ca si cum interlocutorul e beat critza si-ti explica misterele cailor neantului...
da biss! exact asa procedez, omule, crede-ma...am vorbit vara trecuta cu niste tigani într-o satra din munti,sau cu primitivi ciobani în Bucegi, am petrecut o noapte întreaga la spritzuri cu ei, sa vedem ce spun ei, care sînt observatiile sau opiniile lor despre ce anume au vazut...oricine merita Respect. Oricine Biss, retine.
Cu atît mai mult un pasionat de stiinta,exobiologie,ezoterism si paleoastronomie.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 17 August 2010, 18:48:21

@calator astral: omule...cine ma iubeste..o face si pentru defectele mele  :rainbow:
Acum frate retine si tu ca Respectul e una si Atentia-i alta. Eu i le-am acordat pe amandoua lui tin-tin iar el m-a dat pe usa afara!  :lol:


@Tintin, cand am facut referire la "concret" m-am gandit la posibilele tale experiente iesite din comun pe care, poate, ai dori sa ni le impartasesti. Ai pus numele topicului - Raport Special- si ma asteptam la ceva mai...cum sa spun, neobisnuit sau captivant. Si chiar asa incepusesi dar pe parcurs ai divagat.  Acum degeaba te superi, insa asteptam de la tine sa-ti continui ideea surprinsa in primul post al acestui topic. De ce? pai, pentru ca ai spus ca nu te intereseaza informatiile prezentate pe diverse surse si i-ai numit milogi pe intermediarii adevarului. Astfel am concluzionat ca doresti sa ne impartasesti ceva. Desigur ca nu esti obligat sa faci nimic ori sa ai impresia ca trebuie sa divulgi ceva. Esti liber sa faci tot ce doresti inclusiv sa folosesti limbajul pe care il ai la indemana.

Eu zic sa-ti revii si sa continui ideile din primul post, idei intereesante. Nu te rog in numele meu deoarece deja am aflat mare parte din raspunsurile intrebarilor mele.

Prin urmare, dezvolta daca mai doresti urmatoarele idei:

- Contactele se realizeazã simplu, eficient ºi discret în Planul Astral, care Plan Astral este un Univers Paralel ºi Superior. Aceasta este modalitatea preferatã de contact a civilizaþiilor superioare.

- E vorba de o mentalitate care trebuie însuºitã corect, nu cauþi sã dobândeºti ceea ce deja ai. Ar fi un mare câºtig dacã acest forum ar da în cap senzaþionalului ºi fenomenalului ºi ar promova o stare de normalitate.

- Aº vrea sã împãrtãºesc aici din experienþa mea, una mai rarã, în speranþa cã odatã ce adevãrul va ieºi la ivealã, minciuna ºi ignoranþa vor pleca, fiind propulsate în negura spaþiilor abisale  de bine meritatele ºuturi  ce cu sete li se vor trage în fund.

- Deci pur ºi simplu nu mã intereseazã ce spune unul sau altul despre fenomen, sunt oameni care scriu cãrþi care se vând pe bani, nici nu-mi pasã de ei atât timp cât eu am experienþa mea personalã.

P.S. Inceteaza cu mistocareala pentru ca nu vei deveni un martir al cauzei pe forum ci micul meu dejun in astral. Incearca si vei descoperi!!!
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: romulus din 17 August 2010, 19:44:40
Citat- Aº vrea sã împãrtãºesc aici din experienþa mea, una mai rarã, în speranþa cã odatã ce adevãrul va ieºi la ivealã, minciuna ºi ignoranþa vor pleca, fiind propulsate în negura spaþiilor abisale  de bine meritatele ºuturi  ce cu sete li se vor trage în fund.
Punctul pe i  @biss .
Asta am incercat sa-i zic si eu dupa prima lui postare, dar am impresia ca, ori l-a luat gura pe dinainte cand a scris chestia aia, ori pur si simplu  nu are ce " impartasi" , din doua  una ...

Citatpentru ca nu vei deveni un martir al cauzei pe forum ci micul meu dejun in astral. Incearca si vei descoperi!!!
Lasa-l in durerea lui monser! Nu se face - ori ma corect, cum zicea Agarbiceanu in Fefeleaga " ...nu se platie "!
Am zis !
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 17 August 2010, 19:59:37
Mare bramburealã! Ce sã mai înþeleagã presupusul om interesat de subiect când atacurile la persoanã curg valuri? Nici nu mai ºti care era subiectul, despre era vorba?
Vorbeam despre extratereºtri. ªi de faptul cã noi pãmântenii de ici colo suntem deja în contact cu ei, chiar dacã politicienii din guverne ºi savanþii din academii se dau rotunzi pãrând cã ei sunt deþinãtorii adevãrului ºi ai secretelor. Ei aº, e numai prefãcãtorie. Ei vor sã facã  ca lucrurile sã ne parã nouã extraordinar de grele. Sã ignorãm toate aceste voci isterice venite dn parte unor costume cu cravatã ºi a unor halate albe cu ecuson în piept. Noi oameni, noi oameni simpli suntem mãsura tuturor lucrurilor!

Eu am un adevãr de spus aici ºi acum: civilizaþia noastrã, civilizaþia de la suprafaþa Terrei este denumitã de ET drept civilizaþia "KAMOR"! Aceasta este numele, titulatura sub care suntem cunoscuþi dincolo de stele. Aceasta este o informaþie care provine de-a dreptul de la sursã! Aceastã informaþie nu provine din nici o carte, youtube, bârfe, sfaturi tainice sau mai ºtiu eu ce surse, ci direct din gura, vorba vine, unor entitãþi extraterestre! Pentru ET noi suntem Kamor!
Deºi eu am obþinut în felul meu aceastã informaþie,  mai existã alte câteva surse care afirmã acelaºi lucru. De pildã un individ pe care eu nu-l cunosc absolut deloc, a scris o carte pe care eu nu am citit-o ºi care se intituleazã "Viaþa pe Geea". Am impresia cã îl cheamã Cristian Albeanu , informaþia obþinutã de mine se verificã cu ce scrie dumnealui.
Deci acesta este adevãrul care a poposit pe RUFON, bineînþeles pentru cei care vor sã ºtie.
Noi suntem civilizaþia Kamor!

@biss
omule discutãm. micul dejun a trecut, ai pierdut prilejul.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Serban M din 17 August 2010, 20:39:08
Citat din: Tintin din  17 August 2010, 19:59:37
Mare bramburealã! Ce sã mai înþeleagã presupusul om interesat de subiect când atacurile la persoanã curg valuri? Nici nu mai ºti care era subiectul, despre era vorba?
Vorbeam despre extratereºtri. ªi de faptul cã noi pãmântenii de ici colo suntem deja în contact cu ei, chiar dacã politicienii din guverne ºi savanþii din academii se dau rotunzi pãrând cã ei sunt deþinãtorii adevãrului ºi ai secretelor. Ei aº, e numai prefãcãtorie. Ei vor sã facã  ca lucrurile sã ne parã nouã extraordinar de grele. Sã ignorãm toate aceste voci isterice venite dn parte unor costume cu cravatã ºi a unor halate albe cu ecuson în piept. Noi oameni, noi oameni simpli suntem mãsura tuturor lucrurilor!

Eu am un adevãr de spus aici ºi acum: civilizaþia noastrã, civilizaþia de la suprafaþa Terrei este denumitã de ET drept civilizaþia "KAMOR"! Aceasta este numele, titulatura sub care suntem cunoscuþi dincolo de stele. Aceasta este o informaþie care provine de-a dreptul de la sursã! Aceastã informaþie nu provine din nici o carte, youtube, bârfe, sfaturi tainice sau mai ºtiu eu ce surse, ci direct din gura, vorba vine, unor entitãþi extraterestre! Pentru ET noi suntem Kamor!
Deºi eu am obþinut în felul meu aceastã informaþie,  mai existã alte câteva surse care afirmã acelaºi lucru. De pildã un individ pe care eu nu-l cunosc absolut deloc, a scris o carte pe care eu nu am citit-o ºi care se intituleazã "Viaþa pe Geea". Am impresia cã îl cheamã Cristian Albeanu , informaþia obþinutã de mine se verificã cu ce scrie dumnealui.
Deci acesta este adevãrul care a poposit pe RUFON, bineînþeles pentru cei care vor sã ºtie.
Noi suntem civilizaþia Kamor!

@biss
omule discutãm. micul dejun a trecut, ai pierdut prilejul.

Incredibila informatia asta.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: jean din 17 August 2010, 20:59:22
Citat din: Tintin din  17 August 2010, 19:59:37
Noi pãmântenii de ici colo suntem deja în contact cu ei, chiar dacã politicienii din guverne ºi savanþii din academii se dau rotunzi pãrând cã ei sunt deþinãtorii adevãrului ºi ai secretelor. Ei aº, e numai prefãcãtorie. Ei vor sã facã  ca lucrurile sã ne parã nouã extraordinar de grele.
Este o idee mai veche, dar sunt de acord cu ea.
CitatEu am un adevãr de spus aici ºi acum: civilizaþia noastrã, civilizaþia de la suprafaþa Terrei este denumitã de ET drept civilizaþia "KAMOR"! Aceasta este numele, titulatura sub care suntem cunoscuþi dincolo de stele. Aceasta este o informaþie care provine de-a dreptul de la sursã! Aceastã informaþie nu provine din nici o carte, youtube, bârfe, sfaturi tainice sau mai ºtiu eu ce surse, ci direct din gura, vorba vine, unor entitãþi extraterestre! Pentru ET noi suntem Kamor!
Stii ce-i culmea....Am mai auzit acest cuvant cu mult timp in urma. Unde? Nu stiu acum, dar sigur l-am mai auzit. Un cuvant interesant care are in  el amor si moarte la greu cu ,,K'' de la kilogram. :-D
Si cealalta civilizatie, civilizatii, cun s-ar numi? Unde se afla? in centrul Pamantului? Avem si un asemenea subiect pa'ci pe forum.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: serban din 17 August 2010, 21:49:20
O moderare mai stricta cred ca ar face situatii de genul acesta mai rare.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Nox din 17 August 2010, 22:27:30
Topicul asta e o comedie...
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: jean din 17 August 2010, 22:49:24
  Am cautat pe Google ce poate fi cuvantul ,,Kamor'', am gasit, un munte, o sosea prin Maroc, o melodie, etc. Deci este o denumire destul de comuna. Nu inteleg de ce ET ne numesc cu un cuvant atat de comun noua. Sau nu ne numesc asa? Si atunci este o mare pacaleala. Eu asa cred. Si chiar, este necesar pentru anumite entitati cosmice sau din alte planuri ca sa dea nume. Ce ar reprezenta numele pt ei, daca ei sunt energie si ar fi interesati de energie si de manifestarile ei in spatiu si nu de obiecte, fiinte? Numele, dupa parerea mea, este ceva foarte uman. Cainii, pasarile, fluturi, nu se recunosc intre ei dupa nume, ei au alte mijloace de a se recunoaste. Asa si ET. O sa spuneti : pai in cazul anumitor contacte ET au fost intrebati ce nume au si ei au mentionat ca se numesc intr-un anume fel. Da, dar s-au uitat la noi, la nivelul nostru de intelegere, si au cautat un raspuns favorabil.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 17 August 2010, 23:18:10
bine Tintin, civilizaþia se cheamã Kamor. Aºa ºi? Povesteºte mai departe...

Rog colegii sã-ºi rezerve comentariile pt mai târziu, tocmai primim un mesaj din stele! Nu asta dorim cu toþii?
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Serban M din 17 August 2010, 23:33:56
Citat din: @biss din  17 August 2010, 23:18:10
bine Tintin, civilizaþia se cheamã Kamor. Aºa ºi? Povesteºte mai departe...

Rog colegii sã-ºi rezerve comentariile pt mai târziu, tocmai primim un mesaj din stele! Nu asta dorim cu toþii?

Informatia vine in mii de ani.. noi primim.. dupa merit.. cate putin  :-D
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 17 August 2010, 23:41:42
@jean
Nu trebuia sã cãutaþi pe google dacã aþi fi avut cunoºtinþe despre vechile limbi, cum ar fi egipteana. Ka înseamnã suflet iar Amor înseamnã Iubire. Sã vã reamintesc faptul cã strãmoºii noºtrii ramanii erau "oamenii soarelul"  de la Ra- Soare iar Man- om.

@Nox
Este o comedie generalã atâta timp cât moderatorul general global se amuzã cã sunt ameninþat de pildã de  @biss cã-mi dã el în cap. Am tremurat toatã ziua ca o piftie la gândul ãsta cã vrea cineva sã mã mãnânce. Aveþi o rezervaþie de canibali aici pe forum? E amuzant nu-i aºa? Pentru mine sã ºtiþi  cã e chiar hilar spre penibil. Aºa comedie cum e, vedeþi are peste 1000 de vizite în trei zile.  Cu moderatul atacurilor la persoanã nu-i nevoie sã vã deranjaþi, mã descurc biniºor precum vedeþi. Vã invit sã luaþi parte la ele în calitate de moderator-privitor-atacator o nouã poziþie. Le aveþi cumva cu utilizatul biciului? Nu þin sã rãmân cu tot dinadinsul aici pe forum, asta depinde doar de voi.

@biss
urmarea în episodul viitor. publicitate.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 18 August 2010, 00:46:04
Iar te abati de la traseu, tintin. Deja pari neserios cu vãicareala asta.
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Quicksilver din 18 August 2010, 00:55:02
Citat din: Nox din  17 August 2010, 22:27:30
Topicul asta e o comedie...

O sa iasa cu plans, Nox. Mie-mi suna a tragedie ... Sau poate pe undeva pe la mijloc deocamdata ... un tragicomic.
Cred ca ne trebuie o sectiune noua pe forum ... "Consiliere psihologica"? "Terapie de grup"? Ma bag si eu ... poate-mi gasesc un job ... cine stie?

Oricum, revenind cat de cat la topic ... Parca ET au un nivel de constiinta mai ridicat ... De ce esti atat de suparat, frate? Sau mai bine, de ce te descarci pe form? Se pare ca nici in maturitate nu esti prea avansat ... Nu vreau sa te jignesc, sincer. Daca ai ceva de spus, ceva relevant ... Te rog ... Ba nu! TE IMPLOR spune! Ne omori cu suspansul.

As dori sa rog si eu colegii sa-ti acorde putin spatiu ... sa nu te mai asalteze cu comentariile lor neortodoxe ... Tintin, prietene, te rog continua ...   
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 18 August 2010, 02:36:50
@quicksilver
În primul rând domnule quicksilver, dacã doriþi sã dialogaþi personal cu utilizatorul Nox folosiþi cu încredere mesageria privatã pe care forumul RUFON vi-o pune la dispoziþie cu generozitate. Acest topic nu a fost creat pentru discuþiile dumitale private!
În al doilea rând domnule quicksilver, apreciez pozitiv iniþiativa dumnevoastrã de a înfinþa o nouã secþiune pe forum dedicatã problemelor care vã frãmântã, anume "Consiliere psihologicã", "Terapie de grup". Dacã aveþi idei ,sfaturi cu privire la îmbunãtãþirea structurii forumului RUFON vã rog postaþi cu încredere la rubrica "Aministraþie". Acest topic nu l-am creat pentru necesitãþile pe care le resimþi dumneata!!!!
În al treilea rând spui dumneata spui negru pe alb
Citat din: Quicksilver din  18 August 2010, 00:55:02
As dori sa rog si eu colegii sa-ti acorde putin spatiu ... sa nu te mai asalteze cu comentariile lor neortodoxe ... Tintin, prietene, te rog continua ...   
Dacã nu eºti impertinent, nu observi cã chiar comentariul tãu nu trateazã subiectul acestui forum ºi chiar este atac la persoanã? Dacã nu ai nimic de spus inteligent, ci numai jigniri, ar fi cazul sã te grãbeºti sã-þi deschizi topicul de consiliere psihologicã. Succes "prietene"!
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: serban din 18 August 2010, 03:18:58
Daca aveai ceva de spus pana acum spuneai.

Esti doar imatur si impertinent iar topicul l`ai deschis de pomana.

Cati ani ai ? E nevoie sa cerem sa vorbim cu parintii tai ?
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: abyss din 18 August 2010, 09:12:17
La revedere tabãrã dragã! Pe acest topic e doar timp irosit...
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Siberia din 18 August 2010, 12:14:57
 Accordin' to the romanian psychic "comte Incapucciato", our solar system
is named Phidelya, the Sun is named Ra.
 In this solar system arrived, like 15 000 000 years ago, "the
saharians", who were involved in the aparition of the Sahara desert, which was in
older times the "convergence point" of some ample "causal actions".
 "The apokalypse" is goin' to manifest 'cause of "the Sahara mechanysm"
and 'cause of the "millenar work" of those who produced the mechanysm, by
instalin' an "energetykal system" who provoked the blockin' on "the mental
level" of the actual civilisation (named Kamor).
 "The saharians" are the group of the "rebellious angels" and also are
considered "anti-humans" by the mediumnyk source.
 'Cause of the huge mass of silicyum in Sahara, they use the desert as a
giant crystal. Their resources of "negative energy" were sent on the
Sahara direction, gettin' others "cosmyk egative energyes" on their way.
 Humans are manipulated through this kind of energyes and detoured from
the reachin' of their Divine meanin'. The "saharian" energyes are extremely
active and perfectly hidden forces, while Sahara amplifyes the negative
energyes/thoughts of the "saharians" (who are also "forms of energy").
 Millions of "terrestrial" years ago, the Creator (GOD) used "matter"
from "the cosmyk dark zone" to build a new Creation. The new "saharin"
civilisation appeared in the Galaxy.
 Actually, the name of the "saharians" is "the enlightnin' name of Sha".
 They kept enough obskurity in their veines, therefore they falled in
errors and disgrace, instead the great potential they were representih' in
their "galactyk field".
 The un-imaginable extremely hard conflicts emerged.
 The "cosmyk wars" can' t be understood by a "simply human bein' " as in
their brutality...

- extras dintr-un text postat la urmatoarea locatie: http://www.angelfire.com/empire/fireangel/phenomen-31/SW-08.html (http://www.angelfire.com/empire/fireangel/phenomen-31/SW-08.html)

La asta te referi cand vorbesti despre kamor ???
Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Quicksilver din 18 August 2010, 12:23:15
Citat din: @biss din  18 August 2010, 09:12:17
La revedere tabãrã dragã! Pe acest topic e doar timp irosit...

Subscriu ... Si votez pentru inchiderea topicului.

Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: rontzo din 18 August 2010, 13:25:46
Mda... am citit si eu topic-ul si chiar ca nu se scrie nimic valoros in el- mai mult par sa fie idei si orientari preluate din multimea de site-uri care au preocupari ezoterice si/sau new age. Personal nu prea sunt fan al New Age- care amesteca jumatati de adevar cu golaneli (sper ca n-am suparat prea multa lume)
In mod cert ne trezim la realitate- si descoperim ca fenomenul OZN este numai un efect al unor cauze si stari de fapt mult mai complexe decat le stiam noi pana acum. E bine ca ne-am mai trezit totusi si vrem sa aflam care este realitatea reala si nu aia care ni se "vinde"

PS (semi off-topic) in ceea ce priveste germanii si nazistii.. asta e o chestie nitel mai delicata si mai profunda decat pare la prima vedere si amintirea lor in acest topic nu mi s-a parut prea potrivita
si de ce cred asta...
....putini stiu si accepta ca de fapt motorul dezvoltarii unei civilizatii/culturi este in fapt filozofia care determina conceptele pe baza carora  se dezvolta stiinta si teoriile in cercetarea stiintifica care conduc la aplicatii practice
si mai putini stiu (pentru ca nu se doreste asta) ca de fapt miscarea nazista a insemnat mai mult decat o dezvoltare a unui partid si a unei linii de politica de dreapta
in fapt miscarea nazista a insemnat o ruptura totala de Europa in ceea ce priveste cultura si indeosebi filozofia cam din 1920 pana in 1945 a Germaniei, care, incepand cu 1920 a ridicat un prim zid total intre ea si restul lumii pe aceste directii.
in baza evolutiei rezultate in urma unei abordari filozofice diferite si total ermatice la ceea ce exista in momentul respectiv in Europa in numai 20 de ani s-au vazut rezultatele in stiinta si in aplicatiile militare practice necesare sustinerii WW2.
Astfel se pot enumera margarina, benzina sintetica, V2 precum si mai putin mediatizatele Vrill/Haunebu
Si, sa nu omitem ca e pacat, pe Wilhelm Reich care a dezvoltatul conceptul de orgon si energie orgonica (free energy), care dupa experimentele reusite in  SUA, a fost "erased" din viata publica, stergandu-se aproape orice urma despre el, inclusiv publicatii; din fericire pe-atunci "baietii" nu erau atat de eficienti si am mai apucat sa aflam si noi de astea

sa ne traiasca Kamor....:p


Titlu: Raspuns: Raport Special. ªeful meu Extraterestrul
Scris de: Tintin din 18 August 2010, 17:52:11
Dacã Alex Collier e bun pentru români, pentru acest forum, la fel ca el mai ºtiu eu cine, atunci noi acei români care venim cu informaþii din acelaºi domeniu al astralului ori a contactelor mediumnice etc, trebuie sã  fim împroºcaþi cu noroi de cãtre forumiºtii belicoºi care cred ei cã fac ºi dicteazã legea aici.

@siberia
îþi mulþumesc pentru ontopic, rar avis.
Sunt mai multe surse, nu numai eu am spus acest adevãr. Informaþia pe care eu o am nu e preluatã de la nimeni, ci pur ºi simplu aºa mi s-a spus, direct.

@rontzo
e o opinie normalã, personalã pe care o ai ºi pe care o respect, o atitudine ºi exprimare la fel de normalã, consider eu cã aºa  ar trebui sã se comporte ºi "cetãþenii turmentaþi" aici pe forum.

@quicksilver ºi @biss
sunt sigur cã sunt subiecte mult mai interesante pentru voi în alte zãri ale forumului.

@ºerban aºa mesaj aºa rãspuns
De obicei nu fac schimb de informaþii pe aceastã temã. Ai putea sã începi însã sã spui tu primul câþi ani ai. Dar oricâþi ai avea, sã ºti cã la apel cu un avocat bun poþi obþine o reducere.