Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Romanian UFOnetwork => Subiect creat de: Arckadii din 11 Aprilie 2008, 19:09:23

Titlu: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 11 Aprilie 2008, 19:09:23
Din cauza faptului ca utilizatorul-moderator bluemoon mi-a sters din mesaje si nu mi-a lasat dreptul la replica, inchizand topicurile respective, am sa spun urmatoarele:
1. Nu este corect sa consideri ca fac reclama la blog in momentul in care am postat o stire. Intamplator lucrez in presa, si aflu unele lucruri dinainte de a fi postate pe alte site-uri asa ca eu le am in exclusivitate. Am fost printre primii care au afisat pe un site accidentul de pe kisseleff iar stirea era redactata EXCLUSIV de mine. PENTRU CE MI-AI cenzurat mesajul obscurantistule?
2. Nu va mai lasati calcati in picioare. Regulamentul se incalca in mod flagrant de acest moderator care mai mult sau mai putin este si factor al plecarii mele din RUFOn.
3. Nu este normal sa abuzezi de functia asta. Voi vorbi cu Paul CAND SE INTOARCE (ca sa nu mai zici ca te-ai consultat cu el) ca sa vedem daca e normal ce faci sau nu.


Daca acest mesaj va fi sters, promit sa arat ce inseamna flood, folosind acelasi mesaj ca aici pana cand mi se va raspunde civilizat.


Ark
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 11 Aprilie 2008, 19:12:34
In plus, blogul meu activeaza de 2 luni. Luna trecuta, am inregistrat 600 de vizitatori unici de unde rezulta ca nu aveam nevoie sa imi fac reclama. Tratez subiecte interesante, sunt indexat de google e suficient.


Ark
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Nox din 11 Aprilie 2008, 19:16:13
Asearã sã ºtii cã m-am consultat cu Paul când l-am trecut pe Ronin în modul moderated...am dovada logurile de la messenger. Dar nu tre sã-þi demontrez nimic þie pentru cã regulamentul nu s-a încãlcat. Cât despre faptul cã eu sunt mai mult sau mai puþin cauza plecãrii tale de pe RUFOn pot sã demonstrez cã nu este aºa. Aºa cã te sfãtuiesc prieteneºte sã nu mai continui cu vendeta asta pentru cã îþi dai singur cu stângul în dreptul.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 11 Aprilie 2008, 19:20:54
in afara de nervi, nu cred ca ai un motiv intemeiat pentru care mi-ai sters postarile. ERAU STIRI. ERAU LA "Legaturi catre stiri interesante". Nu ti s-au parut destul de interesante sau ce?
Stirea cu accidentul inca mai e cautata ("iti dau log" si eu daca vrei).
Nu trebuie sa imi demonstrezi mie, asa e. Dar celorlalti? Oare ceilalti nu se intreaba de ce ii cenzurezi?
Cat despre motivul plecarii...ti-as sugera sa nu ma intarati prea rau. Nu o sa fie placut sa spalam rufele in public. Am si eu multe de spus. Cu si fara loguri.


Ark
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: antoniu din 11 Aprilie 2008, 19:50:43
cam tarziu i-ai citit domnule arkadii,ca si eu i-am citit de la voina ,numai ca eu lucerz cu informatia de mai mult timp decat matale....si i-a speriat planul 'AIDA'   ........ce incearca ei sa faca acum in 2008 cu 7-10 persoane....eu faceam in1992 cu sali de 250 de membrii....si proiecte de mii de dolari....sic.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Nox din 12 Aprilie 2008, 02:18:02
Citat din: Arckadii din  11 Aprilie 2008, 19:12:34
In plus, blogul meu activeaza de 2 luni. Luna trecuta, am inregistrat 600 de vizitatori unici de unde rezulta ca nu aveam nevoie sa imi fac reclama. Tratez subiecte interesante, sunt indexat de google e suficient.


Ark

FALS!

LE: (Referrer = "Locul" din care s-a ajuns pe un anumit site, prin intermediul unui link. De obicei, locul de unde se ajunge intr-un site este un alt site, un motor de cautare, un director web, un email.)
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 12 Aprilie 2008, 07:52:19
ultimele 7 zile stimabile...ce naiv esti. intra pe blogul meu si du-te la extreme tracking te rog. in josul paginii. te vei convinge singur.


link direct: http://extremetracking.com/open;ref2?login=arckadii
uita-te pe luna trecuta daca esti atat de interesat. cu asta o sa termin cu blogul meu. e normal ca oamenii sa intre pe el si prin intermediul RUFOn unde am postat STIRI. lumea ma cunoaste intamplator...

Citat
Search Engines   476       69.19%     
  Websites      210       30.52%     
  Email       2       0.29%
Din cate stiu, RUFOn nu e un search engine...si nici singurul site de pe care sunt vizitat asa ca linisteste-te.


Ark
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 12 Aprilie 2008, 08:05:31
In plus, tin sa iti multumesc. Mi-ai facut mai multa reclama prin scandalul asta decat as fi putut eu obtine postand adresa pe forum. Keep up the good work... :roll:


Ark
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: antoniu din 12 Aprilie 2008, 12:32:43
ark..ai perfecta dreptate si iti doresc succes intr-un forum de informatie curata,necenzurata si fara violenta in limbaj.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: romulus din 12 Aprilie 2008, 13:10:29
Citatca si eu i-am citit de la voina ,numai ca eu lucerz cu informatia de mai mult timp decat matale....si i-a speriat planul 'AIDA'   ........ce incearca ei sa faca acum in 2008 cu 7-10 persoane....eu faceam in1992 cu sali de 250 de membrii....si proiecte de mii de dolari....sic.
----Asa don'profesor ? Ma gandeam eu ca n'ati venit atata drum pana la Voina degeaba...! Misto..... ! Si un pic de modestie nu v-ar strica , mai ales ca in vremurile astea, miile de dolari sunt ....maruntis !
----Chiar daca tu ai dreptate Ark,  fii calm ! Mintea limpede si cugetul curat iti vor ajuta foarte mult in viata /lupta !
---Am zis !
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Ronin din 12 Aprilie 2008, 13:57:08
Iata ce i-am raspuns lui 'bluemoon8520' la 'Official Warning"...
Deasemenea, am postat raspunsul la topicul "Haters of Liberty" deoarece noi NU trebuie sa folosim metodele lor...ale Iezuitilor...!!!

Raspuns: You Have Received an Offical Warning
« Trimis cãtre: bluemoon8520 : Ieri la 10:27:04 » Citat Rãspunde Eliminã   

--------------------------------------------------------------------------------
Oamenii au nevoie de aceste informatii...Iezuitii joaca un rol deosebit de important in politica lumii, America este 'folosita' de Iezuiti pentru realizarea unei politici de gen 'ev-mediu'... deja se vad 'rezultatele' in politica mondiala...falsul 'terorism' folosit pentru anularea unor libertati fundamentale ale lumii...Romania nu poate ramane neutra, am vazut asta la recentul summit NATO...liber la interceptari, liber la abuzuri, etc...
In aceste 'materiale' (carti rare) sunt 'parti' din istorie care lipsesc in mod voit deoarece demasca adevaratul 'inamic' al tuturor libertatilor...deja in anumite parti ale lumii (inclusiv SUA) cartile astea sunt INTERZISE...de ce
In schimb exista un volum imens de 'material' anti-masonic...de ce 
Iezuitii se folosesc de 'arma' lor principala, francmasoneria, pentru a ne pune pe o pista gresita...manipularea este de asa natura incat ei, iezuitii, vor sa-si realizeze 'agenda' cu ... suportul nostru...!!!
Asa ca pentru voi, il cunosc pe Paul si va admir in ceea ce vreti sa faceti...dar daca va temeti ca veti avea probleme din 'cauza' unor asemenea materiale...dincolo de faptul ca le puteti sterge...vreau sa va redau ceea ce au spus altii, inainte de noi...:

"Duty is ours. Consequences are God's." T.J. (Stonewall) Jackson
"The only thing necessary for evil to triumph is for good men (and women) to do nothing."
Edmund Burke

Eu, ca simplu om, sunt deja 'interzis' in anumite cercuri ale mass-media...in 2008... cu libertatea la interceptari...acolo unde puteam discuta liber...acum imi este (aproape) imposibil...
Daca nu as deranja...probabil eram lasat in 'pace'... daca 'vorbeam' si postam despre masoni...doar despre ei..in mod sigur eram lasat in 'pace'... faptul ca incerc sa readuc o parte din istoria 'pierduta' in prezent...asta deranjeaza...dar..."duty is ours, consequences are God's..."
Cu bine !
R

Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: spooky din 12 Aprilie 2008, 14:05:09
domnule Ronin, eu am fost cel care a aprobat moderarea ta, pentru ca exista niste reguli pe acest forum si vin utilizatori care se cred peste noapte robin hood si fac o mie de postari.

nu se pune problema de a interzice exprimarea si dreptul la opinie... dupa cum poti vedea exista prea mult chiar.

dar uita-te si tu ce * ai facut... a trebuit ca bluemoon sa puna sticky topicul bilderberg 2008 si nu stiu ce alte topicuri.

intra si tu la sectiunea NWO si sa vezi ce porcarie e acolo. (toata pagina e plina de subiectele tale, iar restul au ajuns pe pagina X) nu ma enerva ca iti sterg toate posturile. daca nu e suficient de clar o sa fiu si mai dur de azi incolo... mai ales ca sunt in limba engleza.

nu e forumul tau, nici al meu, nu e blogul tau, nu e site-ul tau de stiri... fa-ti frate un blog, un site de stiri si lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

drept urmare am facut acest subiect important sa vada toti chiorii care nu pot citi regulametul si toate cele. cine nu-i convine SA SE DUCA.
m-am facut inteles? chiar trebuie sa explic fiecarui nou venit (si nu numai!) facerea forumului asta, toata istoria lui, ca trebuie sa ne respectam unii pe altii si ca aici trebuie sa legam discutii si nu reclama sau ambiguitati sau nu stiu ce altceva in 10 limbi?
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 12 Aprilie 2008, 15:50:08
cat de mult s-a schimbat totul fata de inceput. pacat. nu voi mai deranja cu postarile mele. incepuse bine...dar de.
o zi buna.


LE: Domnule Antoniu Butnaru...multumesc pentru mesaje insa nu incercati sa ma atrageti de partea dumneavoastra. Acest tip de mesaje magulitoare nu ma impresioneaza. As putea spune chiar ca ma dezgusta. nu m-am nascut ieri si nu reprezint unealta nimanui in afara Lui Dumnezeu. singura colaborare dintre noi, daca se va realiza, va fi schimbul de linkuri despre care vorbeam pe MP. atat.
Ark
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Ronin din 12 Aprilie 2008, 19:06:17
Eu nu am 'venit' peste noapte, Paul...
Noi doi ne cunoastem..dar vad ca-ti place sa conduci...daca ma intereseaza ceva pe acest forum il pot gasi foarte usor...limbajul tau este 'destul' de jignitor si lipsit de argumente...spamuri si flooduri... poate in 'viziunea' ta dar NU si in viziunea altor forumisti 'rufon'...

Gasesc 'justificata' atitudinea ta doar prin varsta pe care o ai si, poate, oboseala...daca este altfel, afla ca esti pe locul 2 la 'sanctiuni'...cand unul te opreste sa postezi si vine un al doilea facand la fel...pe 'locatii' diferite...incepi sa te intrebi serios...DE CE ???
Motivatia voastra este inadecvata pentru formatul site-ului si 'greutatea' subiectelor...!

"Duty is ours. Consequences are God's." T.J. (Stonewall) Jackson
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: sevastase din 12 Aprilie 2008, 20:09:07
Citat din: spooky din  12 Aprilie 2008, 14:05:09
domnule Ronin, eu am fost cel care a aprobat moderarea ta, pentru ca exista niste reguli pe acest forum si vin utilizatori care se cred peste noapte robin hood si fac o mie de postari.

nu se pune problema de a interzice exprimarea si dreptul la opinie... dupa cum poti vedea exista prea mult chiar.

dar uita-te si tu ce * ai facut... a trebuit ca bluemoon sa puna sticky topicul bilderberg 2008 si nu stiu ce alte topicuri.

intra si tu la sectiunea NWO si sa vezi ce porcarie e acolo. (toata pagina e plina de subiectele tale, iar restul au ajuns pe pagina X) nu ma enerva ca iti sterg toate posturile. daca nu e suficient de clar o sa fiu si mai dur de azi incolo... mai ales ca sunt in limba engleza.

nu e forumul tau, nici al meu, nu e blogul tau, nu e site-ul tau de stiri... fa-ti frate un blog, un site de stiri si lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

drept urmare am facut acest subiect important sa vada toti chiorii care nu pot citi regulametul si toate cele. cine nu-i convine SA SE DUCA.
m-am facut inteles? chiar trebuie sa explic fiecarui nou venit (si nu numai!) facerea forumului asta, toata istoria lui, ca trebuie sa ne respectam unii pe altii si ca aici trebuie sa legam discutii si nu reclama sau ambiguitati sau nu stiu ce altceva in 10 limbi?
wow !!!
Ma bucur ca " seful  :roll: " forumului e impartial macar  :roll:

De ce i-ar fi frica cuiva sa lase pe oricine vrea sa spuna absolut ce vrea ? ( definitia liberei exprimari ? ) ... orice ar spune..lasa-l sau lasa-i ca niciunul dintre noi nu suntem perfecti...departe.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: antoniu din 13 Aprilie 2008, 15:32:01
DACA TE DAI ASA MARE DEMOCRAT DOMNULE CREATOR DE BLOG,nu ai vrea sa postezi ....asa pentru membrii ,.. DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI ,ca sunt doar 30 de articole si ar face bine la comunitatea pe care crezi ca o moderezi de acolo de sus ......cu biciul intolerantei si fixismului de care dai dovada  in fiecare secunda a existentei DVS?
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: spooky din 14 Aprilie 2008, 18:01:42
sevasatase, adu-mi un exemplu prin care nu ai putut sa-ti exprimi parerea?

ark: raspunsul era adresa dl. Ronin si Antoniu care nu inteleg de ce sunt moderati.

antoniu: ce ar fi sa o publicati dvs. sau sa puneti un link catre ea...

daca nu ati priceput de ce voi doi (ronin si antoniu) sunteti moderati, atunci nu mai am ce spune mai departe.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Ronin din 14 Aprilie 2008, 18:02:27
Deoarece doar tu (Paul dorneanu) vezi dreptul sau ai dreptul la replica....nu pot decat sa-ti fac un repros :

"Esti un ipocrit !"
R
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Ronin din 14 Aprilie 2008, 18:02:27
Cum spuneam (si prin alte parti)... inteligenta !!! lipsita de omenie...( sau insotita de mandrie si egoism)... DAUNEAZA grav sanatatii... bineinteles, pe langa sare, zahar si grasimi !!!

Iti pot spune un lucru, Paule, ca 'prietenii' tai de prin "sistem" NU te pot ajuta la formarea unui caracter 'frumos'... iar in materie de 'fenomen' UFO...sper ca-l vei intelege, undeva, intr-o zi...!!!
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: spooky din 14 Aprilie 2008, 18:04:07
Citat din: Ronin din  14 Aprilie 2008, 18:02:27
Deoarece doar tu (Paul dorneanu) vezi dreptul sau ai dreptul la replica....nu pot decat sa-ti fac un repros :

"Esti un ipocrit !"
R

Ronin... ???????? poate nu inteleg eu dar ce inseamna "doar tu (Paul dorneanu) vezi dreptul sau ai dreptul la replica"... ???
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 14 Aprilie 2008, 18:04:42
Citat din: antoniu din  13 Aprilie 2008, 15:32:01
DACA TE DAI ASA MARE DEMOCRAT DOMNULE CREATOR DE BLOG,nu ai vrea sa postezi ....asa pentru membrii ,.. DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI ,ca sunt doar 30 de articole si ar face bine la comunitatea pe care crezi ca o moderezi de acolo de sus ......cu biciul intolerantei si fixismului de care dai dovada  in fiecare secunda a existentei DVS?

pai pentru ca exista deja undeva pe internet. oricum nu vad legatura. blogul meu nu are membri ci cititori. nu este unul democrat sau comunist. este unul personal. afisez niste idei acolo. daca ati fi citit cu atentie ati fi vazut : "Un blog din care puteti lua tot sau nimic. Niste ganduri, niste sfaturi, niste explicatii. Dumnezeu va fi mereu prezent aici. Pentru ca EL e totul. NU faceti insa confuzia intre BISERICA si CREDINTA. Cititi si apoi judecati."


Ark
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: spooky din 14 Aprilie 2008, 18:10:26
Citat din: Ronin din  14 Aprilie 2008, 18:02:27
Cum spuneam (si prin alte parti)... inteligenta !!! lipsita de omenie...( sau insotita de mandrie si egoism)... DAUNEAZA grav sanatatii... bineinteles, pe langa sare, zahar si grasimi !!!

Iti pot spune un lucru, Paule, ca 'prietenii' tai de prin "sistem" NU te pot ajuta la formarea unui caracter 'frumos'... iar in materie de 'fenomen' UFO...sper ca-l vei intelege, undeva, intr-o zi...!!!

Ronin, regulile sunt simple. Nu mai comentam de ce tu si antoniu ati fost moderati. Daca mai ai si alte nelamuriri, te rog fii la obiect!

Nu am sa tolerez astfel de comportamente. Daca ai impresia ca ai informatii care trebuiesc publicate, ori le pui treptat si le discuti aici pe forum, ori ti le publici toate la un loc. E foarte usor si gratuit sa iti faci un blog oriunde.

Arkadii si-a facut un blog, pe care si eu il citesc cu interes din cand in cand. De aceea iti recomand sa iti faci si tu unul si iti recomand sa ti-l pui la semanatura si restul vor putea sa urmeze linkul.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: spooky din 14 Aprilie 2008, 18:40:34
Citat din: Arckadii din  11 Aprilie 2008, 19:09:23
Din cauza faptului ca utilizatorul-moderator bluemoon mi-a sters din mesaje si nu mi-a lasat dreptul la replica, inchizand topicurile respective, am sa spun urmatoarele:
1. Nu este corect sa consideri ca fac reclama la blog in momentul in care am postat o stire. Intamplator lucrez in presa, si aflu unele lucruri dinainte de a fi postate pe alte site-uri asa ca eu le am in exclusivitate. Am fost printre primii care au afisat pe un site accidentul de pe kisseleff iar stirea era redactata EXCLUSIV de mine. PENTRU CE MI-AI cenzurat mesajul obscurantistule?
2. Nu va mai lasati calcati in picioare. Regulamentul se incalca in mod flagrant de acest moderator care mai mult sau mai putin este si factor al plecarii mele din RUFOn.
3. Nu este normal sa abuzezi de functia asta. Voi vorbi cu Paul CAND SE INTOARCE (ca sa nu mai zici ca te-ai consultat cu el) ca sa vedem daca e normal ce faci sau nu.

Daca acest mesaj va fi sters, promit sa arat ce inseamna flood, folosind acelasi mesaj ca aici pana cand mi se va raspunde civilizat.

Ark
Ark, am sa incerc sa iti raspund.
Nu esti singurul cu blog de pe acest forum. Bluemoon a considerat, la fel cum a procedat cu ceilalti (exemplu Lupin), ca nu e normal sa postezi doar linkuri catre blogul tau. Daca am permite, acest forum s-ar umple cu linkuri catre blugurile utilizatorilor. Noi doi chiar am discutat despre asta.
1. Din ceea ce am vazut eu, stirile tale nu erau stiri... ci postari din blogul tau care nu au caracter de stiri. Postul cu "cate ceva despre ei" e un articol bun, care, zic eu, merita publicat (integral) intr-un topic separat in sectiunea dedicata acestui subiect, si nu doar ca link in topicul "legaturi catre stiri interesante". E un articol bun si interesant, dar nu si o stire.
Recomandarea mea e sa publici tot articolul in categoria "Extraterestri" si la sfarsit linkul catre blogul tau. Cred ca e formula cea mai buna.

2. Daca bluemoon incalca regulamentul forumului sau il aplica gresit, atunci te rog sa-mi semnalezi acest fapt aici sau personal. Pana acum nu pot sa zic ca este decat vorba despre interpretarea regulamentului (care nici el nu e perfect)... tu il interepretezi in felul tau, eu in al meu si bluemoon in al lui... si nici nu stiam ca din cauza lui ai plecat tu din RUFOn (din cate imi aduc aminte din discutia noastra privata motivele si contextul ar fi fost altul si oricum, nu era recent).

3. Repet, nu consider ca bluemoon a abuzat de aceasta functie.

Regret faptul ca ajungem sa avem astfel de dezbateri in acest moment...
Recomandarea mea... hai sa lasam nervii si tensiunea deoparte sa ne vedem de posturi la subiect... nu strica un minut de liniste si pace...

Paul.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: romulus din 14 Aprilie 2008, 18:56:41
Citathai sa lasam nervii si tensiunea deoparte sa ne vedem de posturi la subiect... nu strica un minut de liniste si pace...

Paul.
-----Oameni buni cred ca ar trebui sa incheiati aici orice disputa pe tema asta. Si apoi (aici ma adresez lui Ark ) sa nu uitam ca traversam cu totii o perioada sfanta, in care ar trebui sa fie intre noi armonie, intelegere, impacare ......
----Asa ca dragilor, va rog sa reflectati la asta si sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem, fiecare cu personalitatea, cu firea, cu frustrarile ori credintele lui ! Sa incercam sa ne intelegem si sa ne ingaduim - daca pana la a ne iubi unii pe altii ......mai este destul !
-----Am zis !
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 14 Aprilie 2008, 19:25:56
intamplator, si bluemoon poate sa o confirme, am si trimis un mesaj de "impacare" acum cateva zile. motivul a fost tot postul Pastelui. Multumesc Paul pentru raspuns.


LE: In ceea ce priveste plecarea mea, este adevarat. Nu bluemoon a fost factorul principal...insa a constituit unul din factori prin modul lui de a-si expune parerea vis-a vis de actiunile mele.


Ark
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: spooky din 14 Aprilie 2008, 19:51:05
Citat din: romulus din  14 Aprilie 2008, 18:56:41
-----Oameni buni cred ca ar trebui sa incheiati aici orice disputa pe tema asta. Si apoi (aici ma adresez lui Ark ) sa nu uitam ca traversam cu totii o perioada sfanta, in care ar trebui sa fie intre noi armonie, intelegere, impacare ......
----Asa ca dragilor, va rog sa reflectati la asta si sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem, fiecare cu personalitatea, cu firea, cu frustrarile ori credintele lui ! Sa incercam sa ne intelegem si sa ne ingaduim - daca pana la a ne iubi unii pe altii ......mai este destul !
-----Am zis !

--So say we all !

Arck: mi-a spus deja. o zi senina!
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Cautatorul din 14 Mai 2008, 05:51:24
E clar, daca pana acum credeam ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii (un sfintisor ar fi bluemoon),
acum m-am lamurit ca pestele de la cap (Paul Dorneanu) se impute.

Atat timp cat bluemoon e incurajat sa se comporte astfel atunci e clar.

Si daca tot ati dat stele forumistilor, de ce nu faceti sectiuni accesibile doar celor de anumite stele?
Plebea sa se certe in zonele inferioare ale site-ului, dar pastratorii secretelor si cei care se afla in planurile superioare ale inteligentei sa aiba acces in strafundurile cele mai adanci ale site-ului...

Iar bluemoon sa se mai pogoare in multimea plebei si sa mai dea cateva bice sa potoleasca multimea.
Cum se poate ca unul cu atatea stele sa se incurce prin atatia muritori si nestiutori de gramatica, fizica si astronomie?
Te-a pus spooky la munca de jos. Salahor aici pe forum, si-ti refulezi frustrarile pe unii si altii care nu sunt atat de dezvoltati multilateral ca tine.
Cum tu atat de destept ai ajuns sa potolesti multimea proasta?


Eventual sa se dea si examene, de fizica, matematica, astronomie, gramatica, etc. Asa ca un fel de intiere masonica, ca vad ca ati devenit o porta-voce a comunicatelor masoneriei.

Infocon si Rufon nu sunt decat doua site-uri de intoxicare a oamenilor. Se lanseaza atatea ipoteze fanteziste incat adevarul despre adevaratele forte oculte sa fie considerat el insusi fantezist si astfel incat oamenii sa nu mai stie ce sa creada.

In concluzie eu zic sa simplificati regulamentul: bluemoon si spookie fac ce vreau pe forumul site-urilor lor. Si pana la urma e normal, sunt site-urile lor, ei platesc domeniile, hosting-urile, si asa mai departe. Dar macar sa n-o mai faca pe ipocritii ca aici se discuta liber si idei, etc.

Vorba cuiva: Am zis!
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: LupinThe3rd din 14 Mai 2008, 11:36:42
@Cautatorul: ce ai patit mon cher de esti asa agitat? Esti nefe?  Te-a lasat gagica si ti-a luat-o bluemoon?
Sa sti ca ar fi bine sa se dea examen de matematica si fizica pe forum, ca multi semidocti sunt pe aici.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: loreley din 14 Mai 2008, 12:10:23
Citat din: Cautatorul din  14 Mai 2008, 05:51:24
E clar, daca pana acum credeam ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii (un sfintisor ar fi bluemoon),
acum m-am lamurit ca pestele de la cap (Paul Dorneanu) se impute.

Atat timp cat bluemoon e incurajat sa se comporte astfel atunci e clar.

Si daca tot ati dat stele forumistilor, de ce nu faceti sectiuni accesibile doar celor de anumite stele?
Plebea sa se certe in zonele inferioare ale site-ului, dar pastratorii secretelor si cei care se afla in planurile superioare ale inteligentei sa aiba acces in strafundurile cele mai adanci ale site-ului...

Iar bluemoon sa se mai pogoare in multimea plebei si sa mai dea cateva bice sa potoleasca multimea.
Cum se poate ca unul cu atatea stele sa se incurce prin atatia muritori si nestiutori de gramatica, fizica si astronomie?
Te-a pus spooky la munca de jos. Salahor aici pe forum, si-ti refulezi frustrarile pe unii si altii care nu sunt atat de dezvoltati multilateral ca tine.
Cum tu atat de destept ai ajuns sa potolesti multimea proasta?


Eventual sa se dea si examene, de fizica, matematica, astronomie, gramatica, etc. Asa ca un fel de intiere masonica, ca vad ca ati devenit o porta-voce a comunicatelor masoneriei.

Infocon si Rufon nu sunt decat doua site-uri de intoxicare a oamenilor. Se lanseaza atatea ipoteze fanteziste incat adevarul despre adevaratele forte oculte sa fie considerat el insusi fantezist si astfel incat oamenii sa nu mai stie ce sa creada.

In concluzie eu zic sa simplificati regulamentul: bluemoon si spookie fac ce vreau pe forumul site-urilor lor. Si pana la urma e normal, sunt site-urile lor, ei platesc domeniile, hosting-urile, si asa mai departe. Dar macar sa n-o mai faca pe ipocritii ca aici se discuta liber si idei, etc.

Vorba cuiva: Am zis!

Imi  pare  rau pentru  tine  dar  esti  un  trist...si  am  vaga  impresie  ca   vei  ramane un  simplu"ucenic"  :lol:
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: LupinThe3rd din 14 Mai 2008, 15:05:38
*Sa stii. Scuze.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Nox din 14 Mai 2008, 15:13:37
Citat din: Cautatorul din  14 Mai 2008, 05:51:24
E clar, daca pana acum credeam ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii (un sfintisor ar fi bluemoon),
acum m-am lamurit ca pestele de la cap (Paul Dorneanu) se impute.

Atat timp cat bluemoon e incurajat sa se comporte astfel atunci e clar.

Si daca tot ati dat stele forumistilor, de ce nu faceti sectiuni accesibile doar celor de anumite stele?
Plebea sa se certe in zonele inferioare ale site-ului, dar pastratorii secretelor si cei care se afla in planurile superioare ale inteligentei sa aiba acces in strafundurile cele mai adanci ale site-ului...

Iar bluemoon sa se mai pogoare in multimea plebei si sa mai dea cateva bice sa potoleasca multimea.
Cum se poate ca unul cu atatea stele sa se incurce prin atatia muritori si nestiutori de gramatica, fizica si astronomie? Te-a pus spooky la munca de jos. Salahor aici pe forum, si-ti refulezi frustrarile pe unii si altii care nu sunt atat de dezvoltati multilateral ca tine.
Cum tu atat de destept ai ajuns sa potolesti multimea proasta?

Eventual sa se dea si examene, de fizica, matematica, astronomie, gramatica, etc. Asa ca un fel de intiere masonica, ca vad ca ati devenit o porta-voce a comunicatelor masoneriei.

Infocon si Rufon nu sunt decat doua site-uri de intoxicare a oamenilor. Se lanseaza atatea ipoteze fanteziste incat adevarul despre adevaratele forte oculte sa fie considerat el insusi fantezist si astfel incat oamenii sa nu mai stie ce sa creada.

In concluzie eu zic sa simplificati regulamentul: bluemoon si spookie fac ce vreau pe forumul site-urilor lor. Si pana la urma e normal, sunt site-urile lor, ei platesc domeniile, hosting-urile, si asa mai departe. Dar macar sa n-o mai faca pe ipocritii ca aici se discuta liber si idei, etc.

Vorba cuiva: Am zis!

Continuã... zi pânã la capãt dacã tot ai început... (argumentum ad populum)
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Nox din 14 Mai 2008, 17:26:42
Acum am observat... corect e: "sã-þi defulezi frustrarile pe unii si altii care nu sunt atat de dezvoltati multilateral ca tine."

http://dexonline.ro/search.php?cuv=defula
http://dexonline.ro/search.php?cuv=refula
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: sevastase din 15 Mai 2008, 02:48:13
Citat din: bluemoon8520 din  14 Mai 2008, 17:26:42
Acum am observat... corect e: "sã-þi defulezi frustrarile pe unii si altii care nu sunt atat de dezvoltati multilateral ca tine."

http://dexonline.ro/search.php?cuv=defula
http://dexonline.ro/search.php?cuv=refula
pentru un semianalfabet te deghizezi destulde bine
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Nox din 15 Mai 2008, 02:49:34
Citat din: sevastase din  15 Mai 2008, 02:48:13
pentru un semianalfabet te deghizezi destulde bine

Merci de compliment...  :-D
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: AdiM din 15 Mai 2008, 14:49:51
Citat din: bluemoon8520 din  14 Mai 2008, 17:26:42
Acum am observat... corect e: "sã-þi defulezi frustrarile pe unii si altii care nu sunt atat de dezvoltati multilateral ca tine."

http://dexonline.ro/search.php?cuv=defula
http://dexonline.ro/search.php?cuv=refula

Mai simplu si mai general spus, refularea inseamna sa creezi o presiune cu care sa impingi ceva intr-un loc de siguranta, ascuns, fortat. Defularea inseamna sa lasi acel ceva presat sa se reverse, sa scape de sub presiune. Frustrarile, tindem sa le refulam in adincul nostru, sa le ascundem de altii sub o presiune psihica pe care tot noi trebuie sa o mentinem. Dar cind nu mai rezistam sa mentinem acea presiune interioara, defulam, sau ne defulam frustrarile pe altii. Parerea mea.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Arckadii din 19 Mai 2008, 17:57:28
da-i omului putere si vei vedea cine e cu adevarat. cine intelege, bine, cine nu...asta e

Ark
Titlu: Raspuns: Legaturi catre stiri interesante!
Scris de: lylyt_ice din 02 Iunie 2008, 22:53:03
 Mda....!!! Scopul, cuza mijloacele!!! Dar de ce la voi in ROMANIA cind vine un nou membru pe Forum si incearca sa scoata in evidenta unele pareri "mondiale" in legatura cu : Pamantul gol; masonerie, reptilieni; baze pe Luna; Constructii pe Marte:::::::ETC, este redus imediat la tacere de catre moderator sau de citiva care stau ascunsi si dau replici numai cind este cazul sa elimine un forumist nedorit? asta se intimpla sistematic la voi pe acest forum ROMANESC. DE CE? NU LASATI OAMENII SA VORBEASCA SI SA-SI DEA CU PAREREA ? E DERPTUL FIECARUIA SA CAUTE SI SA CREADA CE VREA!!! Atunci de ce se mai numeste in Rom. ca oamenii au drept la cuvint ? De exemplu pe acest forum au incepot oamenii sa aiba teama de a posta ceva !!!!!!! BLUUUUU ! Nu-mi raspunde pt. ca parerea ta nu m-a intereseaza :::lasa pe altii, te rog !!! Si mai scuteste-ne cu gramatica si cu fizica sterge-te undeva cu ele ...DA? Scrie regimului care te conduce sa introduca alte metode de invatamant si lasa-ne pe noi astia mai in virsta , cu talentele de om de la tara care avazut"TRIN" si vrea sa -i invete si pe ceilalti ce-i ala "TRIN"....MI-e sila de caractere de lingai care vor numai sa se faca destepti fata de altii. Suntem peste tot vazuti ca atare... asa ca renuntati la caracterul asta ca nu-i in favoarea voastra...........!!!
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Nox din 02 Iunie 2008, 23:39:54
Þi am mutat mesajul aici.

Aici existã un regulament ºi trebuie respectat, iar în cazul lui sevastase era vorba de imagini postate fãrã nici o explicaþie. Am dat explicaþiile atunci.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: antoniu din 03 Iunie 2008, 00:27:31
mie mi-e sila de astia care plecati pe aiurea, spun si scriu in limba romana ca "voi astia din romania'' .......pai din cauza voastra profilul psihologic al romanului sperie comunitatea europeana ...hot, lenes, betiv, violent, prost, las, mincinos, avand ocupatia de baza sexul si pornografia iar in timpul liber cersetoria, calitati pe care cu mult sarg ni le puneti in spate  ca extraromani.....rusinica fato te dai germanca acum?.........intrebarea este la ce nivel ai ajuns... :?
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: lylyt_ice din 03 Iunie 2008, 00:39:11
 AH...Mie mi-e teama ca tu traiesti total rupt de realitate ...lumea ta este pe undeva prin timpul lui "C" pe cind faceati pe psy KK si alungati oamenii din tara cu ajutorul scolilor "DIN AFARA" ASTA ESTE SCARBA ADEVARATA ANTONELE...!
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: lylyt_ice din 03 Iunie 2008, 00:44:03
  Si inca ceva  Baietel de ce crezi ca am plecat eu de acasa...HA? Din cauza voastra ...si vad ca nu v-a lasati stati pe faza si asteptati idioti care sa lasa dusi de nas...stati in bnca voastra ca sunteti expirati de mult...!
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: noua din 03 Iunie 2008, 00:50:29
Citat din: antoniu din  03 Iunie 2008, 00:27:31
mie mi-e sila de astia care plecati pe aiurea, spun si scriu in limba romana ca "voi astia din romania'' .......pai din cauza voastra profilul psihologic al romanului sperie comunitatea europeana ...hot, lenes, betiv, violent, prost, las, mincinos, avand ocupatia de baza sexul si pornografia iar in timpul liber cersetoria, calitati pe care cu mult sarg ni le puneti in spate  ca extraromani.....rusinica fato te dai germanca acum?.........intrebarea este la ce nivel ai ajuns... :?

sigur mister antonio, dincolo au plecat numai gunoaiele si adevaratele valori au ramas in Romania. ii urasti pe toti, nu-i asa ?  :-D
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: lylyt_ice din 03 Iunie 2008, 00:58:11
 Rusinica sa-i spui lui mamica ta ca a crescut un  om de felul tau care linge undeva americanii si cistiga banii fraierind oamenii din Rom. cu tot felul de trucuri ieftine si talente de psy actor : Rusine si lipsa de bun simt...!
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: Yagg din 03 Iunie 2008, 02:02:50
Lyly,

eu sunt de acord cu un regulament moral. Dacã cineva nu respectã regulamentul forumului, mãcar cel moral sã fie înlocuitor. Chiar dacã sunt mai mult nonconformist într-o societate ca cea din România, existã niºte mici aspecte morale pe care trebuie sã le respectãm.

Eu nu cred cã sunt oameni în RUFOn care vor sã cenzureze anumiþi utilizatori, pe anumite subiecte interesante. Nu ar avea de câºtigat nimic, mai mult, acesta este scopul RUFOn, sã puncteze subiecte controversate ºi pe temele pe care societatea obiºnuitã refuzã sã le accepte sau sã mãcar sã se gândeascã la ele, sã deschidã ochii.

Sunt surprins de atitudinea ta faþã de oamenii care încearcã sã þinã acest forum în picioare, forum pe care dacã nu l-ai avea, poate nu ai reuºi sã dezbaþi sau sã afli anumite lucruri. Sau poate mai ai ºi alte forumuri, dar forumul RUFOn e pe aceastã niºã ºi nu cred cã în .ro mai sunt forumuri pe tema cercetãrii fenomenului OZN º.a. .

Faptul cã unii utilizatori bat câmpii cu fabulaþii sau încarcã materiale fãrã drept de autor este îngrijorãtor ºi mai ales neconstructiv. Aceia sunt de fapt oamenii împotriva cãrora tu crezi cã scrii, românii dintr-o altã epocã, învãþaþi cu anumite deprinderi ºi cu o imaginaþie provocatã de sechele ale cenzurii pentru care, pânã ºi Petre Ispirescu ar fi fost invidios.

În legãturã cu gramatica ºi ºtiinþele ca fizica, chimia, biologia, geografia, geologia, istoria ce pot sã spun, nu toatã lumea are de unde sã ºtie, sã înveþe, sã prindã tot, dar nu poþi pur ºi simplu sã te ºtergi, literal, la fund cu ele. Hai, gramatica... sã spunem cã unii au o scuzã, în general se înþelege ce vrea sã exprime un individ când scrie mai mult "fonetic", dar în acest domeniu, eu zic cã nu ai cum sã ocoleºti ºtiinþa, iar o pãrere aproximativã asupra unui subiect o poate face un om care are mãcar cunoºtinþe de bazã, elementare, la nivel de clasa a-8-a. O pãrere avizatã este cea a unui expert, un om care stã toatã ziua cu tehnica în faþã, cunoaºte anumite lucruri, mai mult decât de bazã, dintr-un domeniu sau dintr-o ºtiinþã ºi care are experienþã, care este trecut prin multe probleme în domeniu. Expertul nu este numai decât un om în vârstã, nu e o regulã. Din pãcate în România, încã persistã aceastã mentalitate. Moºneguþii sunt ferm convinºi cã un tânãr nu e un bun expert. Ei se autodeclarã ºi se menþin experþi. Acest lucru este unul din factorii care împiedicã dezvoltarea României în majoritatea domeniilor.

Cine nu este de acord cu mine, sã expunã o altã opinie.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: lylyt_ice din 03 Iunie 2008, 02:28:11
  Da!...As fii total de aceeasi parere,numai ca in urma unor conflicte....nu stiu mai mult, sau mai bine zis; nu intru in amanunte, colegi cum ar fii: ana, max , alx, contemplatorul, Renger, urban (se mentine lafel ca si ronin), ARKADI CARE A FOST SUFLETUL ACESTUI FORUM !!!! SI multi altii...Jakie a fost si el pe punctul de a dispare total....iar sevastase ...nu mai zic...cum spune ceva, e direct atacat...!!! De ce? oamenii vor sa auda si in dreapta si din stanga , concluziile ce-i real si ce nu, le trage fiecare ...ci nu moderatorul sau veteranii forumului. De ce nu sunt lasati oamenii sa-si expuna parerile liberi? LI se cere gramatica, fizica, sau mai stiu eu se stiinte...! Atunci sa se dea examen de admitere pe acest forum. ce faceti daca vin oameni normali...care au vazut sau experimentat ceva, si nu sunt de rangul catorva care se considera intelectuali? Nu este putin penibil sa se ceara astfel de calitati?
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: StarDust din 03 Iunie 2008, 15:11:04
Citat din: lylyt_ice din  03 Iunie 2008, 02:28:11
De ce nu sunt lasati oamenii sa-si expuna parerile liberi? LI se cere gramatica, fizica, sau mai stiu eu se stiinte...! Atunci sa se dea examen de admitere pe acest forum. ce faceti daca vin oameni normali...care au vazut sau experimentat ceva, si nu sunt de rangul catorva care se considera intelectuali? Nu este putin penibil sa se ceara astfel de calitati?
Eu nu zic ca ar fi vorba de cunostintele pe care le are fiecare. Nu putem fi toti experti, dar cand vezi ca se incalca flagrant si cu buna stiinta reguli elementare ale forum-ului, ca de exemplu: Scrierea cu majuscule si despartit aiurea,postarea de "tone" de poze fara nici o explicatie, postarea in limba engleza(desi exista sectiunea de limba engleza unde se pot deschide topic-uri), la sectiuniile de limba romana... Raspunsuri nepoliticoase si lipsite de respect...etc. Ca sa nu mai zic de atacurile directe la persoana, care nu ar avea ce cauta pe un asemenea forum... Nu vreau sa fiu inteles gresit, e doar parerea mea.
Va salut!
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: CHIP din 03 Iunie 2008, 16:13:53
@Antoniu

In general ai dreptate cu profilul psihologic al ,,romanului din afara,,.Dar nu trebuie generalizat.Nu aveai motiv sa-i vorbesti astfel lui lylyt ice si altora care au fost sau sunt plecati in afara.Dar probabil ai un caracter mai razboinic si mai e si problema frustrarilor care tot de psihologie tine.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: lylyt_ice din 03 Iunie 2008, 17:20:42
 nu inteleg cum a putut ajunge antoniu la astfel de acuzatii nefondate...? Este uimitor faptul ca degenereaza realitatea si arunca o lumina falsa asupra unor oameni care intradevar au facut ca fata Romanilor sa nu fie aceea creeata de romii sau securistii care au facut de ras intreaga natiune Romana, prin tarile occidentale. Eu pot spune numai, ca eu cunosc multi romani care fac cinste numelui de Roman si intradavar au facut mult si pentru romanii de acasa. Da sunt unii care ne-au facut de ras...dar aceea, sunt productul saraciei si a dorintei de imbogatire prin tot felul de procedee murdare...!!! Eu...(ca si multi altii) am reusit ceva in viata si sunt mindra de oamenii care sunt hotariti sa se faca respectati prin munca si seriozitate...Acum, am si eu cateva intrebar la antoniu....tu ce ai realizat in viata(?).. si cum iti cistigi tu existenta(?) Presupun ca si tu ai cunostiinte prin strainatate, vrei sa spui ca toti sunt: betivi, hoti, ordinari ......(?) Inseamna ca....!!! astia sunt oaminii pe care-i cunosti tu...si asta inseamna ca...asta este si motivul pt care ai o gindire de calitate inferioara.
Titlu: Examen de bac pentru Jackie28tt
Scris de: basesco din 12 Septembrie 2008, 01:33:35
Se citeste cu atentie subiectul dupa care se face analiza sintactico-morfologica, chiar si "sistrelica" sau "ternara", marcand cu o liniuta "informatia pivot".


SACOSA

Cine se uita pe strada atent vede ca foarte multi cetateni înca au o sacosa în mana, din principiu sau din nastere.
Par sa formeze o conspiratie oculta, te trimit cu gandul la batranicile despre care se spunea la Revolutie ca au fost prinse transportand pistoale în coliva. Sacosa, plasa, punga sunt firesti în mana sau în buzunarele contemporanilor nostri, de aceea nici nu mai sunt atat de vizibile. Poate doar sacosele bucatareselor din spitale sa mai continue gloria celui mai bun prieten al omului, dupa caine.

Punga e foarte buna ca sa tii în ea alte pungi. Pana si bietii jurnalisti rapiti si repatriati aveau o punga în mana. Si rudele lor. Punga face parte din categoria: nu se stie cand îti trebuie. O iei cu tine, poate si dintr-un reflex de pe vremea lui Ceausescu - care s-a transmis, nu va faceti iluzii - atunci cand bagau mancare pe neasteptate la alimentara si trebuia sa fii pregatit cu punga. Multa lume scotea punga asa cum Comisarul Moldovan scotea pistolul la dusmanii de clasa. Inainte de '89, cine avea pungi, avea putere. Erau fericiti cei care primeau pungi de la rudele realizate peste hotare. Unele trebuiau doar spalate putin si lipite de faianta la uscat, deci erau ca si noi, plus ca erau modele unicat.

Exista pungi de tavaleala si pungi de protocol, pentru vizite sau ceremonii. Un costum fin de tergal si o rochie vaporoasa din plastic merg cu o punga mare, care sa arate ca esti puternic. La un lant de aur gros si par pe frunte, merg o punga mica, de colectie, pour les connaisseurs si un pekinez cu operatii estetice. Calitatea plasticului conteaza si ea si spune ceva important despre tine, la fel ca aparenta lucioasa sau lipicioasa.Punga e si un spatiu al misterului, e o prelungire a tenebrelor inconstientului, reflectia contemporana a pesterii platonice. Mereu m-am întrebat ce mai duc oamenii în pungile lor opace. Si i-am întrebat pe cativa: un remi, o factura de telefon, niste bani, o alta punga, ceva intim care nu poate sa ne spuna ce e, niste polonezi luati în drum înspre alta destinatie, doua pungi - în special joia sau vinerea.

O tipa avea o punga, un pieptene, un parfum si pachetul pentru la munca, o cucoana - pire de cartof care-l duce la o nepotica si perie pentru covor sa spele covorul, un domn - diverse, ochelari, tigari, un patent. Preferatele, zic oamenii, sunt pungile gen sacosa, care tin mai bine. Oare exista si sacose gen punga?!
In acelasi timp am aflat ca unui artificier i-a explodat punga cu 4 kg de dinamita pe care o avea în mana. Si o mama din Cluj, care mergea într-un loc cu taxiul, si-a uitat copilul de doi ani pe bancheta. Soferul a gasit-o si a întrebat-o daca n-a uitat ceva. Si ea a zis: ioi, plasa cu copilu!

Acum, orizontul se întuneca putin de cand cu persecutia ecologista împotriva celor care iubesc plasticul natural, de casa. Iar femeile au preluat initiativa si au început sa treaca pe posete.
Poseta e acum ce era punga acum cinci ani. Am vazut ca se asorteaza la orice, si la trening, si cand îti primesti invitatii la masa si vrei sa-i faci sa simta ca esti de-a lor. La fel ca si sacosa, poseta e întotdeauna în pericol, de aceea se poarta si în dans, si în interviuri, si în scenele de dragoste. In general, ea e bine sa fie tinuta pe umar tot timpul si poate contine preventiv o sacosa si un kil de platina, si asa poate fi folosita si pentru autoaparare. Unul dintre cuvintele mele preferate este varianta pocita de la sacosa: sacoja, cu subvarianta sacosa sau sacoza. Probabil ca emigrantii din Spania pronunta deja plafa în loc de plasa. Facoja. De aceea, propun sa încheiem cu un exercitiu de dictie: Pililoi cu punga lunga, a pilit pila pe punga, punga-n pila, pila-n punga, pililoi cu punga lunga. Cumparaturi fericiti!


(http://www.rufon.org/forum/Themes/default/images/warnwarn.gif) WARNED
Titlu: Raspuns: Examen de bac pentru Jackie28tt
Scris de: lylyt_ice din 12 Septembrie 2008, 02:41:25
 Auzi mai..."BASE",,,,!!! ai pierdut orice regula... Jakie . e Jakie si va ramare Jakie...!!! DA?
Titlu: Raspuns: Examen de bac pentru Jackie28tt
Scris de: DeepDownTheRabbitHole din 12 Septembrie 2008, 02:47:14
Salutare,
eu NU sunt jackie28t.Mi-am permis sa-mi fac repede un acont nou (adica acesta "DeepDownTheRabbitHole") pe forum tocmai pentru a raspunde,pentru ca acontul jackie28t a fost cenzurat deci cu el nu se mai poate scrie pe forum,iar eu nu sunt curios de asta.

 in primul rand as dori sa-i amintesc domnului ''basesco'' ca a uitat sa puna si punctajul,adica grila dupa care obtinem notele.Sper sa nu uite de asta.

  asadar,sa incepem analiza:
        in primul rand,personajul principal,adica substantivul,este ''cine''.Asta trebuie stiut,pentru ca daca ''cine'' nu se stie cine este,atunci pot sa para confuzii la nivel morfo-tactil sau chiar la nivelul meze-mete-miel-encefalului...
        apoi avem actiunea prestata de ''cine'':el ''se uita'' .  Adica avem verbul.Stim cu totii ca in cazul lui ''cine'',verbul poate avea mai multe valente:se uita lung,se uita chioras,se uita crucis,uita de el,etcaetera...
        pe langa verb mai avem si un atribut:''atent"  .  Cu acest atent e o intreaga poveste,adica poate sa fie atent din nastere,atent cu scrisul,atent sa nu dea cu capul,din nou etcaetera.
        in afara personajului principal,mai avem personaje secunare:plasa,punga,ciocusul,sacosa,balalaica,trista,merindarea. toate aceste personaje au fost personificate prin intruparea din neant a unui alt personaj controversat,''poseta''.Sigur ca avand vechime mai mare de 3 ani,acelea primele nu o suporta deloc pe aceasta ultima,de aici si conflictul care apare descris in versurile in proza de mai sus,versuri care trebuie sa le analizam noi acestia care este.In conflictul aparut intre acestea si aceea,trebuie mentionat faptul ca se intrevad niste aliante tacite,facute cu scopul de a o deruta pe aceea,ca sa isi ceara transferul de la ''cine'' in alta parte intr-un loc cu soare si verdeata,adica raiul posetelor.
          este foarte greu de precizat care estre rolul lui Ceausescu in aceste versuri in proza.Priobabil autorul lor a vrut sa descrie greutatea de a ajunge in raiul posetelor pe timpul dictaturii mai sus mentionate.sigur,asta poate sa faca obiectul unei analize ulterioare,mai documentate si mai pline de trasnai decat acesta curenta.
           avem apoi aparitia episodica si fara importanta a altor creaturi bipede,unele dintre ele avand si inteligenta,ca si in cazul ''tipa'',iar in alte cazuri fiiind total lipsite de talamus,hipotalamus si de glanda tiroida,ex.:artificier,mama,sofer.
            nu trebuie uitat in cadrul acestei analiza de implicatiile psihologice si psihosomatice,precum si de cele legate de hipnoza regresiva in stare acuta de ebrietate sau sub influenta directa a medicamentelor de cap,implicatii care duc la randul lor greutatea acestui text,facandu-l impenetrabil unei analiza constiente,neexistand posibilitatea sa rezolvi acest caz doar din fotoliu,stiind faptul ca acesta nu poseda neuroni de schimb,ci in cel mai bun caza te poate ajuta la obtinerea unor hemoroizi.
  asadar,ca o concluzie preliminara acestei analize de caz,efectuata de responsabilul de caz,aducem la cunostinta stimabillor concetateni,carora le adresam cunoscutul ''salutare'',ca nu trebuie sa poarte frica de sacose sau orice alt obiect cu denumire mai mult sau mai putin isterica,deoarece acestea pot transporta ciupercile halucinogene fara grija de a avea contact indirect cu acestea.deci caz rezolvat,cu 2 hemoroizi in plus,din fotoliu.
            mai navem de analizat inca un fragment de test,probabil acesta face parte dintr-un text integral decupat de pe ceva tablite,nu se stie din ce material...
iata si textul:''Pililoi cu punga lunga, a pilit pila pe punga, punga-n pila, pila-n punga, pililoi cu punga lunga"
  trebuie sa recunostem melodicitatea acestui text,ritmul si rima absoluta,care indica faptul ca creatorul lui s-a scremut suficient de mult pana a reusit sa obtina aceasta varianta finala,dupa ce a epuizat cele 3 variante ajutatoare:suna un vechi prieten pe mess,intreaba publicul martor la executie si fifty-fifty,adica un neuron tie si unul lipsa.Ar mai fi existat posibilitatea ca aceste versuri sa fi fost create in Padurea Neagra,in zona denumita ''pestera muierii'',dar in lipsa de probe nu ne putem pronunta...
  asadar,ca o concluzie finala:
 
              deci in concluzie,este vorba de un text autentic,care merita tratat cu foarte mare atentie,mai ales de catrre cei carora le-a fost destinat.

                      multumit,dom'profesor?
 


Titlu: Raspuns: Examen de bac pentru Jackie28tt
Scris de: lylyt_ice din 12 Septembrie 2008, 03:05:22
 Inainte de "melodicitate si rima", trebuie sa nu uitam, ca pe cei de pe acest FORUM "presupun "  NU... !!! rimele-i intereseaza.....scuze daca vorbesc la "plural"!!! Ci ii intereseaza...!!! OZN'uri si paranormal. DAca cineva are alte interese, asi dorii sa sa stiu si eu...........NU_I, cu suparare..."CRED EU" !!!
Titlu: Raspuns: Examen de bac pentru Jackie28tt
Scris de: DeepDownTheRabbitHole din 12 Septembrie 2008, 09:30:26
Citat din: lylyt_ice din  12 Septembrie 2008, 03:05:22
Inainte de "melodicitate si rima", trebuie sa nu uitam, ca pe cei de pe acest FORUM "presupun "  NU... !!! rimele-i intereseaza.....scuze daca vorbesc la "plural"!!! Ci ii intereseaza...!!! OZN'uri si paranormal. DAca cineva are alte interese, asi dorii sa sa stiu si eu...........NU_I, cu suparare..."CRED EU" !!!

apoi sa fii mataluta sanatoasa...doar nu-i bai ca vorbesti si tu...d'apoi io m-am uitatu pe aici,pe forumu asta,si numa de iestraterestrii si de paranormal nu se vorbeste,ca au alte dureri,tot reptilieni,si balauri,si conspiratii,plus sfarsitul lumii si 2012.Asa ca daca vrei sa stii daca unii si altii au si alte interese decat alea precizate cu pompos si rima in enuntul facut mai sus de matale,fa bine sii intreaba. si gata.   si in plus,te intreb si io ce draq ai avut de ai venit fix cu nelamuririle mataluta exact si precis in cosul de gunoi?nu ai gasit loc mai bun de postat in forumul ista?
    CRED EU!     
no servus!
Titlu: Raspuns: Examen de bac pentru Jackie28tt
Scris de: Nox din 12 Septembrie 2008, 14:30:34
Gata bre, tot circul ãsta se opreºte aici. Ciao.
Titlu: Raspuns: DREPTUL LA REPLICA!
Scris de: basesco din 12 Septembrie 2008, 15:07:03
@DeepDownTheRabbit

"Salutare,
eu NU sunt jackie28t.Mi-am permis sa-mi fac repede un acont nou (adica acesta "DeepDownTheRabbitHole") pe forum tocmai pentru a raspunde,pentru ca acontul jackie28t a fost cenzurat deci cu el nu se mai poate scrie pe forum,iar eu nu sunt curios de asta.
in primul rand as dori sa-i amintesc domnului ''basesco'' ca a uitat sa puna si punctajul,adica grila dupa care obtinem notele.Sper sa nu uite de asta.

asadar,sa incepem analiza:
in primul rand,personajul principal,adica substantivul,este ''cine''.Asta trebuie stiut,pentru ca daca ''cine'' nu se stie cine este,atunci pot sa para confuzii la nivel morfo-tactil sau chiar la nivelul meze-mete-miel-encefalului...
apoi avem actiunea prestata de ''cine'':el ''se uita'' .  Adica avem verbul.Stim cu totii ca in cazul lui ''cine'',verbul poate avea mai multe valente:se uita lung,se uita chioras,se uita crucis,uita de el,etcaetera...
pe langa verb mai avem si un atribut:''atent"  .  Cu acest atent e o intreaga poveste,adica poate sa fie atent din nastere,atent cu scrisul,atent sa nu dea cu capul,din nou etcaetera.
in afara personajului principal,mai avem personaje secunare:plasa,punga,ciocusul,sacosa,balalaica,trista,merindarea. toate aceste personaje au fost personificate prin intruparea din neant a unui alt personaj controversat,''poseta''.Sigur ca avand vechime mai mare de 3 ani,acelea primele nu o suporta deloc pe aceasta ultima,de aici si conflictul care apare descris in versurile in proza de mai sus,versuri care trebuie sa le analizam noi acestia care este.In conflictul aparut intre acestea si aceea,trebuie mentionat faptul ca se intrevad niste aliante tacite,facute cu scopul de a o deruta pe aceea,ca sa isi ceara transferul de la ''cine'' in alta parte intr-un loc cu soare si verdeata,adica raiul posetelor.
este foarte greu de precizat care estre rolul lui Ceausescu in aceste versuri in proza.Priobabil autorul lor a vrut sa descrie greutatea de a ajunge in raiul posetelor pe timpul dictaturii mai sus mentionate.sigur,asta poate sa faca obiectul unei analize ulterioare,mai documentate si mai pline de trasnai decat acesta curenta.
avem apoi aparitia episodica si fara importanta a altor creaturi bipede,unele dintre ele avand si inteligenta,ca si in cazul ''tipa'',iar in alte cazuri fiiind total lipsite de talamus,hipotalamus si de glanda tiroida,ex.:artificier,mama,sofer.
nu trebuie uitat in cadrul acestei analiza de implicatiile psihologice si psihosomatice,precum si de cele legate de hipnoza regresiva in stare acuta de ebrietate sau sub influenta directa a medicamentelor de cap,implicatii care duc la randul lor greutatea acestui text,facandu-l impenetrabil unei analiza constiente,neexistand posibilitatea sa rezolvi acest caz doar din fotoliu,stiind faptul ca acesta nu poseda neuroni de schimb,ci in cel mai bun caza te poate ajuta la obtinerea unor hemoroizi.
asadar,ca o concluzie preliminara acestei analize de caz,efectuata de responsabilul de caz,aducem la cunostinta stimabillor concetateni,carora le adresam cunoscutul ''salutare'',ca nu trebuie sa poarte frica de sacose sau orice alt obiect cu denumire mai mult sau mai putin isterica,deoarece acestea pot transporta ciupercile halucinogene fara grija de a avea contact indirect cu acestea.deci caz rezolvat,cu 2 hemoroizi in plus,din fotoliu.
mai navem de analizat inca un fragment de test,probabil acesta face parte dintr-un text integral decupat de pe ceva tablite,nu se stie din ce material...
iata si textul:''Pililoi cu punga lunga, a pilit pila pe punga, punga-n pila, pila-n punga, pililoi cu punga lunga"
trebuie sa recunostem melodicitatea acestui text,ritmul si rima absoluta,care indica faptul ca creatorul lui s-a scremut suficient de mult pana a reusit sa obtina aceasta varianta finala,dupa ce a epuizat cele 3 variante ajutatoare:suna un vechi prieten pe mess,intreaba publicul martor la executie si fifty-fifty,adica un neuron tie si unul lipsa.Ar mai fi existat posibilitatea ca aceste versuri sa fi fost create in Padurea Neagra,in zona denumita ''pestera muierii'',dar in lipsa de probe nu ne putem pronunta...
asadar,ca o concluzie finala:
 
deci in concluzie,este vorba de un text autentic,care merita tratat cu foarte mare atentie,mai ales de catrre cei carora le-a fost destinat.
multumit,dom'profesor? "


No bun, acu' daca esti amabil poate ne dai si traducerea la tot ce ai scris mai sus, nu de alta dar parca ideile tale isi dau cu stangu' in dreptu' .

@Bluemoon

Daca se poate sa nu mai stergeti sau sa blocati anumite topicuri.
Nu e chiar o idee stralucita sa blochezi un subiect aflat chiar la cosul de gunoi, unde lunar sau saptamanal se curata mesajele.
Multumesc anticipat