Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Asteroizi

Creat de jean, 08 Martie 2009, 22:29:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Păi da, şi asta pare o gulgută 8-) made in NAZA, care rimează cu dezvăluirile lu' tanti Rosin apropo de zicerile lui Wernher Von Braun înainte să-şi dea duhu'.
Ar fi deci penultima ameninţare falsă în scop de globalizare submisivă a Turmei - înainte de ultima (invazia ET-ilor :-( veniţi ca să-ncingă grătare cu carne de om). :lol:

Deloc offtopic sînt şi ipotezele "protecţiei totale" asigurate de Veghetori/Recoltatori Turmei Lor, discutate de mai multe ori p-aici în conexiune cu Fenomenul Tungusk etc. - versiunea tradusă-n româneşte a unui mai vechi interviu (2007) cu Valery Uvarov e relevantă:

http://projectavalon.net/lang/ro/valery_uvarov_interview_transcript_ro.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: Guest din  23 Aprilie 2014, 12:43:58
Din punctul meu de vedere totul este absolut normal. Poate sunt atat de afundat in Matrix incat nu-mi dau seama :)
Autocritică, dar şi corectă zic eu (auto)observaţia ta, Guest.

Normal că poţi să nu iei de bună părerea mea (nici eu n-aş fi luat-o la anii tăi :-D), dar crede-mă c-am citit nu doar ca să n-adorm cam TOT ce poate fi considerat credibil - de unii cu mintea la purtător - pe teme Nazi /  Von Braun / Blue Beam / asteroizi / Tunguska / Paleo-instalatii ET protectoare siberiene (în Pacific se pare c-ar mai fi  încă una - subacvatică - funcţională) etc etc.

P.S.- aparent offtopic, da' de fapt ontopic oriunde, de la "Razboi într-un cuvînt" pîn'la "Cine ne conduce de fapt?" ...cu supliment "Se calcă oare pe bătături diverse facţiuni umano-ET?": :-)
Nu doar Hitler voia deci cu orice preţ Siberia. Şi suprapopulata/poluata Chină o vrea, la fel de mult ca trinomul USA/NATO/Vatican :evil: - în fine, e de fapt un... polinom cu multe colţuri, toate trecînd prin zidurile Wall-Street-ului.

...Şi gata - deja am aiurat (iar) prea mult p-acilea, aşa că-mi auto-recomand o pauză mai lungă, precum a luat văd de-o vreme şi ex-redutabila noastră colegă... Siberia. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Guest:  Parerea mea este ca realitatea este mult mai simpla.

De multe ori m-am gândit la chestia asta, universu e simplu dar ne place nouă să fie format din nişte poveşti mai interesante... sau nu le vedem noi pe cele mai greoaie....

Aşadar...

Părerea mea este că părerea mea este şi mai simplă ca a ta... şi dacă nu am dreptate îmi va cădea un asteroid în cap... poc poc plici plici  :-D

StarDust

"Treaba" cu asteroizii 3-10x nu e nici o "masinatiune". E un pericol absolut real, dovada ultimul eveniment de la Celiabinsk (asteroid maricel si nedetectat) , si nu tocmai putinii asteroizi (bolizi) nu tocmai mici arsi in atmosfera Terrei in ultimii ani, exista multe filmari de pe cuprinsul globului daca le cautati. Din pacate sistemul nostru solar si universul in care traim nu sunt niste locuri tocmai linistite. Parerea mea e ca un dezastru cel mai probabil ne poate ameninta in primul rand din intunecimile spatiului, inaintea pericolului reprezentat de noi insine pentru noi...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16