Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012: profetii, ghidusii, zvonaci, raspindaci, dar si destui dezaxati

Creat de Xanadron, 02 Februarie 2012, 22:41:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Ma gindeam intai sa postez la "Pagina Comica" stirea de pe situl asta, pe urma intr-unul din topicurile sectiunii "2012", dar intr-un final cred ca-i mai bun un thread nou, in care sa basculati si voi, dragi ROZNovisti :-D (raposatu' Pruteanu se bucura cred la Bellu de versiunea asta neaosa de acronim) toate stirile/scenariile/ideile/propunerile abracadabrante care apar intr-un ritm accelerat acum, deja intrati pe toboganul unui an presupus fatidic:

http://the2012scenario.com/2012/01/bring-your-toothbrush-important-communications-for-invitees/#more-93245

O sa traduc una-alta pt. colegii non-anglofoni - fiindca aici se anunta disponibilitatea Supremului Presedinte Al Consiliului Galactic :martiansmile: Grener Ashira de-a invita, pe 4 februarie (poimaine adica :-o) 100 de paminteni intr-o croaziera de 10 zile pe nava-mama (si tata, poate :-D) Neptune. :ufo: :rocket:

The pick up is going to be organized one by one by one. Is it possible that all of us will be picked up at the same time? Yes. But they don't want us to have a feeling of mayhem so each of us will arrive individually at the Mothership so we can be individually greeted by Grener and Archangel Michael. (Yes, that's what I said.)

They will take us to the ships in what they call "space bikes" – two and four seaters.
You don't have to worry about the pick-up. But do not be in a shopping mall.

Be at home on Saturday. The galactics will locate you from your full name and email address (to the best of my knowledge).

Change of Mind
If you change your mind and don't want to go, your change of mind will be noted by the galactics who will not press you to come.

Length of Trip
We will be gone for ten days. Not an instant or one day in Earth time, but ten actual days in Earth time. People who cannot stay the whole ten days can be accommodated and returned to their homes early.

Pets
The galactics have given conditional approval for you to bring your dogs. Cats, no.  Cats are less amendable to travel and less obedient.


Adica:
Imbarcarea se va face "unul cite unul". E oare posibil ca toti sa fim luati deodata? Da - dar EI nu vor sa ne creeze impresia de haos si fiecare va fi urcat la bord individual, unde va fi salutat de Grener si Arhanghelul Mihail (da, asta mi-au spus chiar EI).

Ne vor duce la nava-mama cu ceea ce EI numesc "motociclete spatiale" - cu doua sau patru locuri.

Nu va faceiti griji de modul in care veti fi recunoscuti, abordati si transportati; e preferabil ca simbata sa nu va aflati totusi intr-un hipermarket, ci acasa. Va vor identifica in orice caz dupa nume si adresa de e-mail.

Razgindire
Daca va suciti si nu mai vreti sa mergeti, Galacticii vor renunta la imvbarcarea Dvs si nu vor face nicio presiune in sensul convingerii Dvs.

Durata calatoriei
Va fi de zece zile terestre si nu doar de-o clipa. Cei care au treburi presante si nu pot sta atit vor fi adusi inapoi pe Pamint inainte de termenul final al croazierei.

Animale de companie
Galacticii au aprobat in principiu (dar cu anumite conditii) luarea cainilor Dvs de companie in croaziera - nu insa si a pisicilor, mai putin obediente si dispuse la calatorii.

...Si tot asa. :-D :-o :roll: :lol:
Nu stiu de ce, dar inclin sa cred ca dementul autor al rindurilor astora va face si el citeva milioane bune de pe urma aberatiilor lui, ca si nenea alalalt cu apocalipsurile :-D de pe 21 mai 2011 (sau 21 octombrie 2011) si nimeni n-o sa-l cotonogeasca pentru inducere in oroare. :lol:

Concluzia mea: OPRITI PLANETA, VREAU SA COBOR !!! :| :-D :x :-D :planet:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

liviu86

Citat din: Xanadron din  02 Februarie 2012, 22:41:52
Concluzia mea: OPRITI PLANETA, VREAU SA COBOR !!! :| :-D :x :-D :planet:

Mai de graba, "liniste in grajd"! Tipul este ciudat de tot, dar eu m-as baga la o calatorie cu vecina mea. Asa doar ca sa ii arat partea intunecata... a luni.

Xanadron

Citat din: liviu86 din  02 Februarie 2012, 22:55:42
Mai de graba, "liniste in grajd"! Tipul este ciudat de tot, dar eu m-as baga la o calatorie cu vecina mea. Asa doar ca sa ii arat partea intunecata... a lunii.

Ridem noi, dar ma gindeam ca n-ar fi rau ca macar unul din noi sa-si trimita (inca mai e timp) datele la adresa indicata de Beckow asta, care sustine c-o retransmite ET-ilor.
Asa am putea avea pe RUFOn date "de prima mana" despre Consilierii Galactici :-( si ce vrea ei. :-D

Serios acum, nea' Beckow zicea anul trecut si ca pe 11.11.2011 adeptii lui or s-o ia in sus :rocket: :star: - cu conditia unor mici transferuri de fonduri in contul lui, evident. :-P
De data asta, sustine insa ca-i totul MOCA - inclusiv shopping-ul prin diverse mall-uri cosmice. :-o

(later edit) Nu m-ar mira ca Beckow sa fie chiar "fatzada" necesara formarii unei anume ...baze de date, necesare poate statisticienilor ocupati cu calculele preliminare ale unei operatiuni false-flag tip "Blue Beam". :ufo:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

De fapt va fi un singur Eveniment anul asta:
   Intoarcerea lui Isus.



liviu86

Parca ii si vad pa aia "primi 100" cum o sa spuna ca au facut-o lata. Dupa care baietii slabi de inger au sa inceapa sa isi faca rezervari pe fonduri grele. Nu cred in asa ceva, cy toate ca sunt fascinat de ET.

alx

Citat din: calator astral din  02 Februarie 2012, 23:59:55
De fapt va fi un singur Eveniment anul asta:
   Intoarcerea lui Isus.
Asa...si cand spui asta te bazezi pe...ce?
Vad ca in continuare arunci pe forum posturi in care prezici viitorul,cu o siguranta de tine absolut uimitoare,dar daca nu aduci ARGUMENTE VIABILE la afirmatiile tale,incep sa te "prajesc" la foc mic,ca sa te invat minte!
Deci,pe ce ARGUMENTE te bazezi cand faci o afirmatie ca cea de mai sus?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

Citat din: alx din  03 Februarie 2012, 04:04:36
Asa...si cand spui asta te bazezi pe...ce?
Vad ca in continuare arunci pe forum posturi in care prezici viitorul,cu o siguranta de tine absolut uimitoare,dar daca nu aduci ARGUMENTE VIABILE la afirmatiile tale,incep sa te "prajesc" la foc mic,ca sa te invat minte!
Deci,pe ce ARGUMENTE te bazezi cand faci o afirmatie ca cea de mai sus?

  alx> ma bazez pe intuitie, decriptarea unor fraze din Sfanta Biblie, confirmarea am primit-o instantaneu prin simpla existenta a citeva milioane de saituri,bloguri,forumuri, care afirma ca Isus se va intoarce sigur in 2012.

Te invit sa dai si tu un google "isus 2012" urmat de "jesus 2012" si vei vedea ca ai jdemilioane de raspunsuri...

Acum hai sa te intreb si eu ceva, foarte respectos, nu ca as avea mania persecutiei, dar mi se pare mie ca habar n-ai ce e aia "obiectivitate":
   Din citeva sute de mii de postari pe rufon care trateaza varii subiecte legate de Stiintele de Frontiera, de exobiologie, ufologie, paranormal, parapsihologie, ezoterism, orientalism religios, yoga, criptozoologie, meditatie,transcedentala sau nu,remote viewing, cultul luciferian sau satanism, ai ales tocmai o minifrazisoara amarita d-a mea unde ceri "dovezi".

Pai ia oricare din posturile recente si intreaba-i pe autori de dovezi.
Exista extraterestri? Cere dovezi!
Exista nave spatiale aliene? Unde e dovada?
Exista fenomene paranormale? Dovedeste!
Exista energia kundalini,chakrele sau al treilea ochi gestionat de glanda pineala? Unde sint dovezile stiintifice?!
Aveau dreptate mayasii si calendarul lor care se termina pe 21 Decembrie 2012?
Se va alinia Sistemul nostru Solar cu centrul galaxiei anul asta?
Vom trece sau nu prin centura fotonica in vara asta?
Dovezi! Cere dovezi!
Astfel vei elimina toate posturile si sanctiona toti forumistii.

Iti reamintesc ca moderezi rufonul.
Verifica care e natura acestui forum, ce subiecte dezbate.

Ps> acum hai sa te intreb si eu ceva, in acelasi spirit colegial:
De ce anume sint "moderat"? Ce-am facut,am fluierat in Biserica sau ce?!
Am cerut suspendarea temporara a moderatorului biss, asta doar pentru binele lui personal, tocmai pentru ca numai era obiectiv, atribuia citate unor personalitati plecate din lumea asta, ma refer la Parintele Arsenie Boca si la niste presupuse afirmatii de-ale lui care contraziceau chiar lupta lui de-o viata.
Sau e normal sa atribui vorbe unora asa, cum vrea muschii tai?
Moderarea mea e nejustificata.
Protestez si cer scoaterea imediata a acestei sanctiuni nedrepte.

abyss

Moderarea ta e justificată. Ca dovadă că îţi ridici poalele în sus ca ţigăncile şi-ţi arăţi porumbelu :)  imediat ce ieşi din celulă.,. în loc să îţi vezi de chestiunile care te interesează. Mă deranjează faptul că nu pricepi că anumite lucruri se discuta pe privat, nu răhăţind aiurea discuţiile şi derapand în chestiuni egomaniace. Şi pentru că tot îmi freci ridichiile de zor arată tu unde e greşeala în clipul cu părintele. Te-ai luat după conul Xanadron şi-ţi vorbeşte gura fără stăpânul ei de drept. Puteai acum să profitî de ocazia aceasta nouă de libertate şi să vii cu dovezi care să îţi sprijine afirmaţia cum că eu am balacarit munca părintelui. Ai ratat-o şi pe aceasta ca de obicei.
Referitor la imaginaţia aia de poza cu Iisus plutind în cosmos fără oxigen la bord îţi spun părerea mea că acolo nu e Domnul deoarece el e în noi şi noi în El... Acolo în poza e Marduk, Stăpânitorul acestei lumi. El e roşu înconjurat de vânturi, ceaţă şi mesageri(sateliţi) şi care vine din când în când prin sistemul solar. Simbolul său e crucea şi e veche povestea de multe mii de ani.

Acum, dacă mai faci valuri aiurea la adresa moderatorilor forumului te trimit iar la tăcere.

Aliosa

Ma intreb uneori, daca nu ar fi fost atata literatura SF pe piata , ce idei aveau baietii astia :) ?
Supremului Presedinte Al Consiliului Galactic, wow :D au si guvern :D? un boc mai megagalactic :)))??
Plus, imi place mult conceptul de nava mama :)) suna bine rau, plus , trebuie sa fie grandioasa, daca e o nava mamicutza mai mica asa ... nu merge :P
Citat
Nu va faceiti griji de modul in care veti fi recunoscuti, abordati si transportati; e preferabil ca simbata sa nu va aflati totusi intr-un hipermarket, ci acasa. Va vor identifica in orice caz dupa nume si adresa de e-mail.
Deci asta e geniala :)):)):)), o sa le cer sa adauge si marimea de la chilotzi :D sa nu avem surprize, poate folosesc 2 aceeasi adresa de e-mail :D .

@Xanadron, nu putem opri nici planeta si nici nu avem unde cobora, asta e , deci tre' sa suportam :D.


Ganditorul

Si mai valabila ar fi varianta comerciala - baga tipul o poveste cat mai trasnita, promite locuri "in fata" pe naveta mama (cum promiteau unii parcele pe Luna) si scoate un ban cinstit din fiecare"clik" dat in site (daca n-o scoate bani si de pe adresele de mail date cu prea mare usurinta...). Iar curiosi ...cu milioanele.
Uite, n-a venit nava ... ca era viscol si luna viitoare o s-o ia de la capat  :evil:
Cred ca ar trebui sa patentam si noi chestia asta ... doar e criza. Gasim o "mamica galactica" apetisanta, un "tatic galactic" corespunzator ... si promitem imbarcarea de pe varful Omul. Promovam si turismul romanesc...
Eu iau 5% pentru idee  :evil: :martiansmile:

Xanadron

Alt raspindaco-get :-D de "porn-fear" - in umila mea opinie, evident:

http://ro.stiri.yahoo.com/apocalypsa-maya%C5%9F%C4%83-dou%C4%83-treimi-din-popula%C5%A3ie-vor-disp%C4%83rea-044249411.html

Niciun argument credibil deocamdata din partea lui Raul Julia-Levy, iar din partea asa-zisilor jurnalisti nici atit (care se sucesc de la titlu pin-la prima fraza): :-P

"Cartile mayase nu prezic sfarsitul lumii, atunci cand ciclul calendaristic se va incheia in decembrie 2012, dar ele fac o predictie necrutatoare: trei sferturi (n.b. - in titlu se vorbea de doua treimi :roll:) din populatia Pamantului va disparea in urmatorii 15-20 ani, sustine producatorul filmului documentar "Revelatiile civilizatiei Maya despre 2012 si de dupa", potrivit Chicago Tribune."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Daca treimea care ramane va pune bazele unei noi civilizatii pe cu totul alte principii, din partea mea poate sa dispara  restul.

Cine rade la urma... rade mai bine, nu ? Astept revelionul :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Fata desteapta - bravo ei. Mizeaza pe faptul ca fiecare se va crede un membru din "treime" si pentru a afla care e secretul pentru a fi "ales" va finanta filmul ei cu un banutz. O treime din populatia globului donatori pentru un film care nu mai are timpul necesar sa fie finalizat pana in dec 2012 e o afacere profitabila. Iese macar cu un trailer pana de revelion... N-are cumva si un cont de sponsorizare pe site-ul cu anuntul ??  :evil:

P.S. Ne intalnim pe 1 ian 2013 la o sampanie pentru a serba eroarea si noul calcul pentru viitoarea "apocalipsa" ?

rontzo

..cat m-a putut distra acest thread la vremea lui....
vad ca avem si continuare- cred ca lucrurile sigur sunt conduse de motto-ul"Bancu-i vechi dar prostul e nou.."
Cred sa-m trecut rapid peste "spaimele" recente cu marile eruptii solare care tot incearca la fiecare 2-3 saptamni sa ne puna pe butuci reteaua electrica
Si vorba lui Siberia sa vina revelionul de anul asta si mai stam de vorba
..pana una alta - sa dea Domnul sa vina Apocalipsa !!
(tot spun si spun -  in greaca veche Apocalipsa inseamna REVELATIE !!!)
Asa ca- sa ne feresca Bunul Dumnezeu de Armageddon..! ( ca asta chiar e o kestie cam dura rau...)

angellla29

Citat din: rontzo din  04 Aprilie 2012, 15:12:40

Asa ca- sa ne feresca Bunul Dumnezeu de Armageddon..! ( ca asta chiar e o kestie cam dura rau...)

Vezi ca Dumnezeu ne fereste...pana ne "nimereste" :evil: Acum nu vreau sa par sarcastica dar daca observati nimic bun nu se intrevede la orizont. Sa dea Dumnezeu sa ne intalnim in 2013 :wink: