Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Blogul lui Benjamin Fulford

Creat de Xanadron, 18 Noiembrie 2010, 21:17:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: rontzo din  12 Ianuarie 2011, 15:27:25
Xanadron..
Benjamin Fulford nu mai zice nimic? A amutit?

Ba mai zice - da' cam vorbeste-n dodii in ultima vreme... :-D

Sau cel putin asa mi se pare mie.
In fine, n-am avut nici timp sa mai scriu/traduc p-aici, dar revin - ca sa va dati si voi cu parerea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#16
Hai sa mai bag un panseu fulfordian, dupa ce saptaminile trecute Benjy a cam aiurat :-D pe tema arestarii iminente (da' de unde... :-P) a clanului Bush-Cheney, impreuna cu Berlusconi, bancheri de pe Wall Street dar si popo-bancheri ai Vaticanului plus alti mafioti... asiatici (caracatita-i planetara in orice caz - cu asta pot fi de acord, dar eu cel putin NU vad nici cel mai mic semn al paralizarii ei :x) - mafie NWO care ar fi deturnat/manglit hirtii de valoare (bonduri si alte himere financiare inventate stiti voi de cine si profitabile doar pentru EI) de miliarde, ba chiar trilioane  $$$.

01/17/2011
Weekly Geopolitical News and Analysis20110117: Western elites play their food card by threatening mass starvation

The end game for the Western elite is becoming clear now that food riots have once again begun erupting around the world. The elite has worked long and hard to ensure they controlled a monopoly on the world's grain trade. They have also forced most countries that submitted to IMF "austerity programs" to give up food production in exchange for production of inedible commodities that can be traded for "dollars." This has been part of their long term plan to conquer humanity by controlling their minds, their stomachs and their lives (through threat of violence).


Adica: Elitele occidentale joaca deja cartea amenintarii cu infometarea globala

Finalul jocului pentru elitele vestice devine deja clar, odata cu declansarea pe toate meridianele a revoltelor motivate de penuria alimentara. Elite care au reusit, de-a lungul vremii, sa detina un monopol asupra comertului cu grine, dar si sa oblige (cu ajutorul FMI) tzarile incluse in asa-zisele "programe de austeritate" sa neglijeze sau chiar sa abandoneze productia agricola [n.b. - hopa, asta se cam potriveste nu doar Argentinei, Uruguayului sau Tunisiei, ci si Romaniei, nu? :roll: ] si sa produca doar produse nealimentare, tranzactionabile pe "dolari". Operatiune inclusa in cadrul strategiei de control total al umanitatii - mental, dar si fizic (prin amenintari violente).

P.S. Nici macar semne de productie.... nealimentara nu prea se vad prin Romanica FMI-sta (si in curind, se pare, fomista :|), nu credeti?
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#17
Citat din: Xanadron din  20 Ianuarie 2011, 14:49:13
Finalul jocului pentru elitele vestice devine deja clar, odata cu declansarea pe toate meridianele a revoltelor motivate de penuria alimentara. Elitele au reusit, de-a lungul vremii, sa aiba un monopol asupra comertului cu grane, dar si sa oblige (cu ajutorul FMI) tzarile incluse in asa-zisele "programe de austeritate" sa neglijeze sau chiar sa abandoneze productia agricola [n.b. - hopa, asta se cam potriveste nu doar Argentinei, Uruguayului sau Tunisiei, ci si Romaniei, nu? :roll: ] si sa produca doar produse nealimentare, tranzactionabile pe "dolari". Operatiune inclusa in cadrul strategiei de control total al umanitatii - mental, dar si fizic (prin amenintari violente).
P.S. Nici macar semne de productie.... nealimentara nu prea se vad prin Romanica FMI-sta (si in curind, se pare, fomista :|), nu credeti?

Pai mai evidenta decat "pasivitatea" romanasilor in a mai face ceva de valoare nu este decat contra-argumentarea cu apelative de "lenesi, amortiti, lipsiti de initiativa" prin care le sunt anihilate si ultimile sclipiri de vointa. Prin asta suntem "ajutati" sa ne dam in cap singuri, unii altora cu minim efort din partea "sforarilor". Las ca vin altii si ne cumpara pamantul, planteaza ferme hipertehnologizate si ne folosesc ca pe sclavi sa le muncim pe doi lei. Uitati-va prin sate, este realitatea! Si de-ar fi singurul domeniu pe care se opereza asa.... Nu-i suficient de evident ca suntem doar o tara de test (testarea la calcatul in picioare)?
Bine, bine teoria conspiratiei, scenarii inchipuite etc. Nu, fratilor (cei care vedeti doar "oficialul"), nu mai avem mult si ne sapam singuri gropile cu zambetul tamp pe buze...si binenteles sustinand aberatiile sforaitoare ale "autoritatilor"!
Mare lucru, in scurt timp, sa nu populam noi "de buna voie" niste orase tip lagare...

P.S. Sunt mai "acru" azi... :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Nu vom mai popula nimic. Ne vom depopula cu zâmbetul tâmp pe buze aºteptând 2012 ori paºtele cailor sãraci care tot dau din craci pânã vor rãmâne câþiva.
Bãieþii deºtepþi ºi-au asigurat viitorul ºi nu mai au nevoie de sclavii care l-au construit...
Ce se întâmplã e absurd. Într-o altã existenþã sper sã ne întâlnim din nou, însã nu pe aici. Eu nu mai vin, mi-e silã.   

Siberia

CitatEu nu mai vin, mi-e silã.
Mie mi-e mila...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss


mr

#21
Citat din: @biss din  20 Ianuarie 2011, 17:04:39
Ce se întâmplã e absurd. Într-o altã existenþã sper sã ne întâlnim din nou, însã nu pe aici. Eu nu mai vin, mi-e silã.    

In mod sigur planeta asta nu este destinatie de vacanta. Dincolo de nebunia generala, exista scopul real pentru care ai venit aici ....cu buna stiinta si consimtamant (mizeria psihica a "casei" este la pachet - si mult sub nivelul tau de suportabilitate ;) ). E un privilegiu (sic) sa gusti, totusi, din "infernul lui Dante" reprezentat de acest sfarsit de ciclu si... calvar.  
Ne ducem crucea pana la capat, prietene! Si.. nu ai venit singur...nu uita!

Intr-o viitoare existenta ...dau o bere pe Betelgeuse!  :-P  
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Ok, cu o conditie...:) fac si eu mai apoi o cinste barosana pe Sirius B!
Orice ar fi!!


Cat despre inferno, e adevarat, stim ce avem de facut  :wink:.

Xanadron

#23
Pe scurt: saptamina trecuta Benjy a spus ca stie de la "o sursa CIA" ca miscarile deghizate in "revolutii" din Tunisia-Egipt etc sint finantzate de fapt de baietii (aia stelari in sase colzturi, evident ;)) de la ghidonul Federal Reserve Fund, cu scopul producerii de haos global si de instalare in final a Legii Martiale, inclusiv in USA. :roll: Dar ca nu-s sanse de ducere la bun sfirsit al scenariului astuia (cu final represiv major - internari in lagarele FEMA, asasinate etc) fiindca "the good guys" din Pentagon, Servicii etc nu vor permite asta.
Dupa mine, 1001 contradictii in doar citeva rinduri. :|

Saptamina asta, Fulford arunca alte posibile gulgute :-D referitoare la scopurile reale ale recentei vizite in USA a presedintelui chinez Hu (Who? :lol:).
Care i-ar fi cerut (cica) lui Obamache demisia si dizolvarea Federal Reserve Fund plus the Department of Homeland Security, simultan cu "dezghetzarea" fondurilor enorme blocate actualmente (adevaru-i ca BANII tre'sa fie undeva, cu toate crizele astea clar regizate) - in scopul finantzarii unei "noi ere globale". Iar totul - incepind cu luna martie a anului ASTA. :-o

Hmmm... voi chiar credeti asta?! Io - nu prea.
Scriam de fapt si mai sus: "Benjy a cam aiurat pe tema arestarii iminente (da' de unde... :lol:) a clanului Bush-Cheney, impreuna cu Berlusconi, bancheri de pe Wall Street dar si popo-bancheri ai Vaticanului plus alti mafioti... asiatici (caracatita-i planetara in orice caz - cu asta pot fi de acord, dar eu cel putin NU vad nici cel mai mic semn al paralizarii ei)"

Textul original pt. cei interesati (deja nu cred ca mai merita sa-mi pierd vremea cu traduceri fidele):
02/07/2011
Weekly Geopolitical News and Analysis20110207:
Much ado about China's Hu; did he order Obama to resign or was Hu blackmailed?
High level sources have provided us with a flurry of contradictory news about Chinese President Hu Jintao and what promises he extracted during his January visit to Washington. A high level CIA source has said the Washington establishment was forced to promise Hu that Obama would soon resign, the Department of Homeland Security and the Federal Reserve Board would be abolished and frozen funds would be released by March of this year in order to finance a new era.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#24
Good old Benjy (pe care tot mai multi il iau in deridere, desi o sti el ceva-ceva...) continua sa mearga pe linia HAARP - cu precizarea ca "atacul Illuminati tzintit asupra Tokyo-ului a reusit sa fie deviat": :roll:
(cum anume, n-am habar - fiindca nu-s cititor-platitor :-D pe situl lui, n-am acces deplin).
Marea Britanie, Italia si SUA ar fi, dupa sursele lui, urmatoarele targeturi... ca raspuns din partea unui grup de fortza din afara controlului "Dragonului Alb". Care Dragon ar media chiar acum, la Tokyo si Osaka, o solutie pasnica, inainte de distrugerea ireversibila a Terrei.

Weekly Geopolitical News and Analysis20010315: Illuminati Earthquake attack on Tokyo was deflected, England and the United States are the next target

The earthquake and tsunami attack on Japan by the criminal corporate Washington D.C. cabal was meant to intimidate the people of the world into submission. Instead, it has provoked a threat by a very powerful group outside of the control of the White Dragon Society to "sink England, Italy and the United States into the ocean." The White Dragon Society and its allies are appealing for calm and a negotiated solution before the planet earth is destroyed. High level negotiations aimed at accomplishing exactly this are now taking place in Tokyo and Osaka.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Sunt voci care susþin cã atacul asupra japonezilor e menit sã distraga atenþia de la ce fac petronazis în africa acum.

Xanadron

#26
Citat din: @biss din  16 Martie 2011, 18:44:24
Sunt voci care susþin cã atacul asupra japonezilor e menit sã distraga atenþia de la ce fac petronazis în africa acum.

:roll: O fi si asta unul dintre motive...
Inclin sa cred insa ca-i vorba de o etapa a strategiei "The Anglo-Saxon Mission" - cine stie, cunoaste... ;)
Iar cine nu, cauta pe Rufon. :-D (via Project Camelot)

Strict ontopic: un update fulfordian interesant, taman potrivit pentru numarul postarii asteia - 666  :evil:

03/16/2011
Nuclear reactors causing Japan radiation build by Rockefeller controlled GE

It may be no coincidence that the nuclear reactors now exploding in Japan were all designed by the Rockefeller family controlled General Electric Corporation. It is also probably no coincidence that 24 members of the Rockefeller clan are now hiding in an underground shelter in India.
Recently, a Rockefeller agent in Japan told me of a plan to build 500 nuclear reactors in China and then blow them up with an earthquake machine in order to "depopulate China." It is critical to make sure there is no possibility of further active sabotage of the plants either by the use of human agents or else by the use of computer hacking.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Citat din: Xanadron din  17 Martie 2011, 00:02:24
Recently, a Rockefeller agent in Japan told me of a plan to build 500 nuclear reactors in China and then blow them up with an earthquake machine in order to "depopulate China." [/i]

Asta e ca și cum ai avea gândaci în apartament și ca sã scapi de ei, dai drumul la gaze și îþi arunci apartamentul în aer cu tot cu vecini!!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#28
Citat din: Nox din  17 Martie 2011, 00:18:22
Asta e ca și cum ai avea gândaci în apartament și ca sã scapi de ei, dai drumul la gaze și îþi arunci apartamentul în aer cu tot cu vecini!!

:lol: Comparatie p-aproape doar, dupa JE - fiindca China nu-i "apartamentul" Rockefellerilor si nici macar vecina Americii. In plus, habar n-avem noi ce hiperbunkere au "baietii rai", :evil: in care pot probabil respira/bea/minca ecologic vreo suta de ani de-acum incolo.
Pe planeta asta relativ "inghesuita" insa, riscurile colaterale-s totusi enorme apropo de "efectul de bumerang".

In orice caz, rezervele mele apropo de unele predictii hazardate ale lui BF le-am mentionat deja.
(citat):
Ba mai zice - da' cam vorbeste-n dodii in ultima vreme... :-D
Sau cel putin asa mi se pare mie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

#29
Citat din: Xanadron din  16 Martie 2011, 17:29:47
Good old Benjy (pe care tot mai multi il iau in deridere, desi o sti el ceva-ceva...) continua sa mearga pe linia HAARP - cu precizarea ca "atacul Illuminati tzintit asupra Tokyo-ului a reusit sa fie deviat": :roll:
(cum anume, n-am habar - fiindca nu-s cititor-platitor :-D pe situl lui, n-am acces deplin).



The earthquake attack was preceded by some very interesting numerical "coincidences." First of all, a sum of 888.88 dollars was sent on March 8th to a key individual in New York who was supposed to cash it on March 8th, instead the cashed it on March 9th. Then on March 10th, an agent of the dark cabal set a key White Dragon Society member's mobile alarm to ring at 11 AM Japan time on March 11th . Then at exactly 12:34 two identical e-mails were sent by two individuals to each other giving the geographical coordinates to the Ogasawara Islands. The quake that hit Japan on March 11 was initially given a magnitude of 8.8 but was then revived upwards to 8.9. The quake and tsumani attack was originally intended for Tokyo but was deflected to the North-East of the Ogasawara Islands

A look at the tsunami map will clearly show it does not make sense as a natural disaster because Japan's major urban locations (except Sendai) along the tsunami hit coast experienced no wave whatsoever. All this sounds very bizarre but can be proven scientifically.

We can also say that this writer has received multiple threats from Satan worshippers located within the Vatican and in Washington D.C. that "Japan will be sunk into the ocean."

There is also evidence of insider trading related to this earthquake attack. For example the stock price of the company Higashi Nihon House, has been rising unnaturally for the past month. Japan has over 3 million vacant houses and a shrinking population so it is hard to explain the stock price rise unless somebody knew there would be a lot of reconstruction of destroyed housing. It would not surprise me if the investigative trail in this probable insider trading case led to cabal members.
We're born alone, we live alone, we die alone.