Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

LUNA, satelit natural sau nava spatiala?

Creat de APOLLO, 23 Iunie 2005, 21:27:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

prodcomb

Citat din: spooky din  08 Iulie 2005, 00:15:38
salut si tie marian.

referitor la inscriere... s-a mutat site-ul de pe un server pe altul si au fost mici probleme / detalii tehnice care s-au rezolvat.

singura dovada stiintifica si irefutabila, se contureaza pana acum, am descoperit-o recent si se refera la identificarea unui obiect cvasi-geostationar in 1906, in poze surprinse the observatorul astronomic din Viena in timpul cartografierii cerului de catre Joh Palis si Max Wolf, "Catalogue de Ciel" si demult uitate prin arhive.

restul... sunt teorii, supozitii, intrebari si raspunsuri care, mai mult sau mai putin  se pun cap la cap. nu vreau dovezi concrete... vroiam sa spun altceva. ca noi presupunem ca luna a influentat si a creat acele maree si estuarurile. doar presupunem. si daca era vorba despre altceva totusi?

sunt doar intrebari, nu si raspunsuri...

Despre ce poze fãcute la observatorul astronomic din Viena este vorba? Putem sã le vedem?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

prodcomb

spooky, exista "singura dovada stiintifica si irefutabila" ?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

maiami

am mai auzit varianta ca luna ar fi nava spatiala si cred ca e o ineptie
luna e clar un satelit natural n-are cum sa fie nava spatiala
poate ca e populata de extraterestrii dar asta e o alta problema :ufo: :ufo: :rocket:
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

adrian75

Si eu cred ca Luna este un satelit natural,insa este locul perfect pt cineva care ar vrea sa tina sub observatie Pamantul. Ca atare sant convins ca pe Luna a existat sau mai exista si azi activitate de natura extraterestra. NASA cu siguranta stie mai multe,dar inca nu-i timpul pt a face publice aceste informatii.

jean

Sunt de acord cu cele spuse de adrian75. Si eu cred la fel.
Adevarul este dincolo de noi

calator astral

Citat din: jean din  11 Octombrie 2010, 22:06:42
Sunt de acord cu cele spuse de adrian75. Si eu cred la fel.
Citat din: adrian75 din  11 Octombrie 2010, 20:44:17
Si eu cred ca Luna este un satelit natural,insa este locul perfect pt cineva care ar vrea sa tina sub observatie Pamantul. Ca atare sant convins ca pe Luna a existat sau mai exista si azi activitate de natura extraterestra. NASA cu siguranta stie mai multe,dar inca nu-i timpul pt a face publice aceste informatii.

ntz,fals. E atît de naturala ca-i lipseste 90% din masa, e un fel de ou gol...
În opinia mea e clar ca Luna e Baza Principala de monitorizare (observatie si recoltare a sufletelor, NAVA-MAMA mai precis.)
Steaua Mortii în mesajul subliminal semnat George Lucas.






adrian75

Calator Astral,am vazut filmul pus de tine..evident ca mai ai si alte materiale legate de acest subiect...dar pana la alte  dovezi mai concrete raman la parerea mea  ca Luna este un satelit natural pe care cei care ne-au creat il folosesc ca punct de observatie si baza de plecare a operatiunilor efectuate pe Pamant.

Tayka

Luna satelit natural sau navã spaþialã?
-Ei bine nici una nici alta pentru cã Luna.. NU EXISTÃ.(sic!)
Aceasta este doar un hallou paravan instalat de EI pentru a masca marea LOR staþie releu: Curcubeul Biblic.Iar câteodatã când aceastã navã gigant iasã din sincronism se poate observa acel ,,turn de pe lunã"care de fapt e pitulat cu grijã dupã lunã.Iar povestirile cu primii paºi pe lunã,recoltãri de rocã lunarã sânt..fãcãturi croite tot cu mare grijã.Aºa dar NU credeþi tot ce vedeþi-mai ales cã o vedeþi ºi ziua în amiaza mare..Amãnunte aici:
http://www.lovendal.net/wp52/luna-nu-exista-fiind-o-holograma-sau-o-halucinatie-colectiva-a-oamenilor/)
S-au ºi pe aici:
http://www.lovendal.net/wp52/luna-nu-exista-partea-2-inca-7-dovezi-care-arata-ca-luna-e-o-farsa/
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

angellla29

Satelitul Terrei cu siguranta este chiar daca este artificial sau nu.Mai mult cu adevarat cred ca este o baza extraterestra de observare a Terrei dar nu numai.....

mr

Daca nu e decat o holograma atunci cum se explica mareele....sau urlatul cainilor la luna? :D  :fullmoon:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

padme

Citat din: Tayka din  13 Octombrie 2010, 00:40:52
Luna satelit natural sau navã spaþialã?
-Ei bine nici una nici alta pentru cã Luna.. NU EXISTÃ.(sic!)
Amãnunte aici:
http://www.lovendal.net/wp52/luna-nu-exista-fiind-o-holograma-sau-o-halucinatie-colectiva-a-oamenilor/)
S-au ºi pe aici:
http://www.lovendal.net/wp52/luna-nu-exista-partea-2-inca-7-dovezi-care-arata-ca-luna-e-o-farsa/

Nu mi se pare o dovada blogul unei persoane care a luat si el informatiile de undeva! Anumite chestii sunt chiar hilare, cum ar fi citatul din Shakespeare


"ROMEO: Domniþã, jur pe luna care ninge / Polei de-argint pe pomii toþi din preajmã... JULIETA: O, nu jura pe lunã; luna-ºi schimbã / Rotundul chip în fiecare lunã / ªi nu te vreau ca ea de nestatornic". Julieta considerã Luna ca ceva efemer, cãci, dacã ar considera existenþa Lunii ca fiind ceva sigur, atunci n-ar mai considera jurãmântul ca fiind ceva de neîncredere."


Eu nu vad nicaieri unde spune ca luna este ceva efemer .....ci doar ca-si schimba forma, ceea ce e adevarat.

Si mai e chestia ca civilizatiile vechi aveau carti care au fost arse pe motiv ca nu aveau date despre luna! Pai asta inseamna ca cineva le-a studiat si a vazut chestia asta, mi se pare un nonsens sa presupui asa ceva fara nici o baza practic!

padme

#131
Scuze pt postari consecutive!

@Tayka, ziceai ca ai citit PT de nu stiu cate ori! Acolo ti se dau la un moment dat versete din Coran cu privire la luna, - pag. 86

"Si luna, intotdeauna exacta, insemneaza lunile si imparte cerul..."

A, si informatie deosebit de interesanta si cu privire la ceea ce sustine pe blog Lovendal, cum ca lucrarile au fost arse pt ca nu aveau date despre luna:

"........Populatiile foarte vechi ale Terrei cum ar fi mayasii si populatiile preincase, indienii, foloseau in urma cu mai bine de 12.000 de ani calendarul venusian. Motivul este foarte simplu, luna nu exista pe atunci in sistemul nostru solar."
Unde mai jos autorul face precizarea ca luna este un corp artificial!

Tayka

@ Padme La aceiaºi paginã(86 din P.T.)citez:,,Urmãtorul produs a lui Isus Sirah este Luna.."Deci consulul general (pãstorul) Isus Sirah îºi are consulatul general undeva de unde poate supraveghea totul,iar ca sã nu poatã fi vãzut la rându-i de cãtre turmã;ºi-a acoperit coliba cu un stuf mai special;un PRODUS menit sã mascheze toate akaret-urile[nava mãgar(S.S.) cu care se transportã brânza(C.S.-uri)la procesat(S.D.dar ºi alte nave de luptã(câinii)]
Dacã eºti curioasã ce ascunde pãstorul pe acolo vezi la pag.90 citez;,,Pun Curcubeul Meu în nori(adicã pe orbita Terrei n.a.)ca sã fie semn al legãmântului dintre Mine ºi pãmânt..."Adicã mai pe româneºte spus;De acum nu vã mai înec dar vã supraveghez în deaproape.Desigur în istoria Terrei acest,,consulat" este o fãcãturã oarecum recentã,dar strict necesarã,ºi cum sa dorit ca turma sã fie convinsã cã acolo sus e doar o micuþã ºi nevinovatã planetã,satelitul nostru drag,s-au ars ºi distrus toate vechile scrieri ºi gravuri care arãtau toate bolta cereascã fãrã..lunã.De aceia urlã ºi câinii la lunã,ei simt cã de fapt e mult mai aproape,ºi cã e ceva necurat pe acolo..cât despre maree ele pot fi chiar rezultatul energiilor înalte necesare pentru producerea hallou-lui.Ori cum trebuie sã recunoaºtem cã s-au investit niscai parale pentru recolta de oameni.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

Când citesc postãrile voastre mã apucã aºa o speranþã... ªi-mi zic, Doamne, credeam cã sunt nebun... dar ia priveºte la iubiþii aceºtia...   Serios acum, toatã scorneala asta cu PT. ºi restul abrevierilor voastre favorite e cea mai perfidã ºi de prost gust manipulare a conºtiinþei. Habar nu aveþi pe ce lume trãiþi. Am citit cãrþulia ºi recunosc cã mi-a provocat un mare zîmbet. E o poveste bunã, scrisã bine. Dar rãmâne o poveste. Realitatea e alta.
Vã doresc succes, curaj, putere ºi o vedere clarã ca sã puteþi alege bine ºi într-un mod responsabil.

Ne mai auzim anul viitor, toate cele bune!
         

zamotrak

Citat din: Tayka din  13 Octombrie 2010, 18:30:53
Ori cum trebuie sã recunoaºtem cã s-au investit niscai parale pentru recolta de oameni.

Din impozitele si dobanzile platite, de viitorii "recoltati".Buna investitie....nu-i asa?

@biss,"realitatea e alta"?
Sper sincer sa fie ,.......alta,dar PT da o posibila realitate,logic descrisa de TVM.Ai gasit fisuri esentiale in aceasta?