Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

LUNA, satelit natural sau nava spatiala?

Creat de APOLLO, 23 Iunie 2005, 21:27:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

APOLLO

Propun acest topic ca sunt multe de discutat pe aceasta tema care ne infulenteaza pe noi toti.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

spooky

cred ca e mult spus "nava spatiala"

cred ca mai bine am spune... satelit natural sau artifcial (partial)...

si eu as propune sa elaboram putin aceste subiecte

PS am mutat acest topic aici, desi poate nu ii e locul chiar aici... poate s-ar cuveni o categorie (forum) noua
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

dacian_a

Apropo de alt forum. OZN-uri in Romania si OZN-uri in lume..presupun probabil cazuri, descrieri exacte a unei intalnirii specifice. Dar discutiile despre urmari, caracteristici si alte asemenea situatii unde vor fi postate? Probabil ca nu la fenomene conexe... pt caprin nume implica altceva...nu OZN  in sine. Intreb asta dand un exemplu.
Majoritatea oamenilor care pretind ca au avut intalniri de gradele 3 si 4 prezinta ulterior ( functie de caz pe o perioada mai scurta sau nedeterminata) Chronic Fatigue and Immune Dysfunction Syndrome (CFID)-Sindrom Disfunctional al Sistemului Imunitar si Oboseala Cronica- caracterizat prin depresie, iritabilitate, dereglari de personalitate, stari febrile bruste, pierderea memoriei de scurta durata, alergii la lumina si anumite mirosuri, auz foarte ascutit cu dereglari de auz si alte simptome...

O astfel de situatie..sau situatii similare? Unde pot fi incadrate? THX

APOLLO

Eu am propus acest topic crezand ca vine lumea cu ceva informatii interesante pe langa ce stiu eu.Treaba cu luna nu a fost de prea multe ori mediatizata pt. ca e o treaba complicata acolo si nu prea baga nimeni nasul.Inceputul a fost cand Neil Armstrong a aselenizat pe Luna si in loc de celebrele sale cuvine "Un pas mic pt. om , un salt urias pt. omenire" a zis ceva de genul " Ce cacat e chestie aia care umbla prin fata mea si a ajuns inantea mea pe Luna".Cica omu' a vazut activitate pe acolo inclusiv siluete care umblau pt langa situl aselenizarii.Apoi o alta intamplare a fost cu una dintre navele APOLLO care in momentul aselenizarii a produs din cauza motoarelor si a greutatii, o vibratie interioara ,a Lunei, mare care a fost masurata cu senzorii lasati de la una din primele misiuni pe Luna.Acestia indicand forta vibratiei ca si cand Luna ar fi goala pe interior.In plus de ce nu-si arata Luna decat o fatza inspre noi , si care are si chip uman oarecum.Multe din misiunile de pe Luna ,care au vazut si partea intunecata au declarat aparitii multiple de luminite si fenomene ciudate pe partea cealalta.Eu zic ca noi suntem "in cetza rau" cu treaba asta.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

spooky

well... e un subiect disputat... si s-ar contura trei tabere... eu unul nu prea sunt pro acestor suspuse teorii... dar sunt deschis spre alte teorii...
nu e o minciuna sau un secret sa afirma ca ceva pute rau de tot referitor la subiectul "MOON".
argumente pot fi asamblate si dezmembrate cu usurinta, totusi nu am gasit raspuns la unele argumente... dar o sa vorbesc despre ele alta data cand o sa am putin mai mult timp liber la dispozitie...

totusi, cine este interesat de niste documentare in acest sens, cred ca pot sa il ajut...

cel mai mult mi-a placut un ultim documentar care l-am gasit recent: "Astronauts Gone Wild"... adica astronauti care au luat-o razna... si e de ras/plans... depinde de ce parte a baricadei te afli referitor la Subiect.

PS: astept sugestii de categorii/forumuri. Evident ca este nevoie de a crea putin mai multe forumuri, dar nici prea multe riscand sa facem o diversicare prea mare.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

APOLLO

Referitor la poze ar fi si pozele cu dealurile pe care "cica" au fost astronautii .Intr-o poza era unul din ei coborand de pe deal , iar alta poza era un deal aflat la cativa km distanta de ei , o zona inca virgina, care a fost pozata ,iar la o simpla comparatie a pozelor , dealurile erau identice...Cat despre cruciulitele din poze , o explicatie plauzibila ar fi lumina reflectata de pe obiectele sau solurile deschise la culoare care ar produce un fenomen optic de "ascundere" a liniilor negre ale cruciulitelor.Fapt demonstrat il laborator.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

spooky

Tocmai am dat, din intamplare in timp ce lucram peste urmatoarea pagina: http://www.aulis.com/skeleton.html

Pe scurt: misiunile apollo 11, 12, 14, 15, 16 si 17 au facut 5771 de poze in 4834 de minute... adica in medie o poza la fiecare 50 secunde... cam mult... avand in vedere ca totusi scopul lor era altul acolo...

oricum, enojoy... mi-a facut placere sa citesc ce e acolo...

si asta face parte din facts, no fiction...

cred ca luna trebuie sa raspunda la cateva intreabari...

1. de ce a aparut cu app. 13 000 iHr? pana atunci existau doar calendarul soarelui, al venusului (!!!) dar nu al lunii... nu exista nici o referire la luna... brusc dupa 13000 i.e.n. luna a fost vazuta.
2. de ce rezoneaza doar 60 km in interior? exista calcule, ignorate, referitor la acest lucru.
3. ce sunt cu acele flashuri pe luna? (in timpul misiunilor apollo si nu numai surprinse in poze).
4. de ce nu a reusit apollo 13 sa detoneze bomba atomica la suprafata lunii si brusc au ramas fara combustibil... sau oxygen... si au trebuit sa faca o manevra riscanta sa se intoarca acasa?
5. de ce atat de multe poze trucate? (e indiscutabil)

si sunt alte foarte multe de intrebari cu raspunsuri pertinente.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

APOLLO

Bravo spooky.Ai pus punctul pe I la subiectul asta.Cam astea sunt cele mai mari nelamuriri.Eu nu stiam insa de faza cu bomba atomica din misiunea Apollo 13 ,dar sunt speculatii pe tema asta.Si inca o treaba...pe luna sunt portiuni in care solulul este datat ca fiind de acum 20 de miliarde de ani , cu mult inainte ca macar sistemul nostru solar sa se fi nascut.ce sa mai zicem de Pamant sau viata de pe el.Ca si cum Luna ar veni din alta parte.
Ar fi o irosire de spatiu sa fim doar noi in univers.

Anonymous

Stie cineva daca rusii au ajuns vreodata pe luna?Si daca NU au ajuns care sa fi fost motivul?

spooky

Citat din: Blacky
Nu stiu nimic de rezonanta Lunii si nici de calendarele vechi de peste 13.000 de ani. Din nefericire, se considera ca la 13.000 iHr nu exista civilizatie si oamenii traiau inca in comuna primitiva (in grote pe intelesul tutror). Existenta Lunii este sigur mai veche de atat, lucru atestat de straturile geologice care pastreaza urmele mareelor, estuarurile raurilor din Rusia, etc.
aici nu sunt deacord.
cand au fost construite piramidele?
plus de alte dovezi de civilizatie concrete dinainte
eu chiar as vrea sa imi arati urmele mareelor, estuarilor din Rusia dinainte de 13000 ien.
Citat din: Blacky
Unele poze sunt trucate, este indiscutabil dar de ce ?, n-as putea spune. Poate ca au facut experimente sau au dus aparatura care nu trebuia sa apara in poze. Poate unele poze erau groaznice si au avut nevoie de ceva mai estetic sa arate lumii, poate ca erau si OZN-uri, supozitii sunt destule.
si nu era mai simplu sa recunoasca pur si simplu ca le-au cosmetizat si inchideau gura la toti?
Citat din: Blacky
Oficial rusii nu am ajuns pe Luna decat cu sonde. Ei au avut un program spatial pentru a ajunge pe Luna, dar ei au avut o alta abordare a problemei (nu au vrut sa construiasca rachete imense), dezvoltand cel mai performant motor de racheta din lume, un motor care era considerat in occident imposibil de realizat, a fost chiar o emisiune pe Discovery pe tema aceasta. Atunci cand aveam cam toate technologiile pentru a incepe constructia efectiva rachetei, capsula,etc. americanii deja paseau pe Luna, asa ca proiectul a fost abandonat.
sa fim scuzati, nu vreau sa scot niste perle de cuvinte pe gura... dar discovery, national geogrphic, cnn, fox si multe alte canale care inseamna mass-media si mass-manipulation... asa ca...
probabil ca cu totii urmarim seria de emisiuni de pe nationa geographic "seconds from disaster" sau ceva asemanator... unde sunt niste analize monstru asupra unor accidente... ce s-ar intampla daca acelasi efort ar fi depus in alte anghete...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Anonymous

Care dovezi concrete? Nu exista dovezi concrete. Exista "dovezi" care s-ar explica daca umanitatea ar fi cunstruit o civilizatie inainte de 13 000i.H., da este adevarat. Dar nu inseamna ca asta este si singur explicatie. Marile piramide, da cunosc teoria, am incerc si eu sa o testez dar... nu prea tine. Oricum subscriu ideei ca Piramidele nu sunt mormintele unor faraoni. Estuarul  fluviului Obi, ia o harta, uita-te si la estuarurile fluviilor din America de Sud, necesita cel putin cateva sute de mii de ani ca sa se formeze, sa nu mai vorbesc ca la cele din Rusia a fost necesar milioane. Cat despre urmele de mareer fosilizate, am vazut poze si am citit despre ele, pe baza lor se stie ca in urma cu milioane de ani Luna era mult mai aproape de Pamant. Foarte multe animale de pe pamant isi ghideaza viata dupa fazele Lunii.

Sincer, nu era mai simplu. Ar fi iscat un scandal monstru. Asa sunt doar cativa nebuni care incearca sa faca valuri.

Bun, ai dreptate, exista manipulare, am televizorul stricat de doua saptamani si nici nu am de gand sa-l bag iar in functiune. Dar ...
http://www.centennialofflight.gov/essay/SPACEFLIGHT/soviet_lunar/SP21.htm
http://www.federalspace.ru/CraftsMain.asp

marian

salut , si bine v-am gasit
ma numesc Marian si locuesc in Spania. am tot incercat sa ma inscriu dar nu am reusit- adevarul este ca sunt paralel cu informatica-.
referitor la tema LUNA:
cred ca a facut ditodeauna parte din sistemul nostru solar si este rezultatul unei ciocniri intre pamant si o protoplaneta insotitoare .aceasta ciocnire este o parte din -accidentele -care a dus la aparitia vietii si a homo sapiens.despre -accidente si coincidente o sa incerc sa scriu alta data o ipoteza .cred ca luna este un corp ceresc natural care a influentat viata pe Pamant inca de la inceputuri si sunt aproape convins ca ascunde fiinte venite din alte lumi pentru a ne tine sub observatie.
in fine ... sa o lasam pe data viitoare...
bafta
Marian

spooky

salut si tie marian.

referitor la inscriere... s-a mutat site-ul de pe un server pe altul si au fost mici probleme / detalii tehnice care s-au rezolvat.

singura dovada stiintifica si irefutabila, se contureaza pana acum, am descoperit-o recent si se refera la identificarea unui obiect cvasi-geostationar in 1906, in poze surprinse the observatorul astronomic din Viena in timpul cartografierii cerului de catre Joh Palis si Max Wolf, "Catalogue de Ciel" si demult uitate prin arhive.

restul... sunt teorii, supozitii, intrebari si raspunsuri care, mai mult sau mai putin  se pun cap la cap. nu vreau dovezi concrete... vroiam sa spun altceva. ca noi presupunem ca luna a influentat si a creat acele maree si estuarurile. doar presupunem. si daca era vorba despre altceva totusi?

sunt doar intrebari, nu si raspunsuri...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

marian

pai nu stiu nimic despre obiectul geostationar care a fost fotografiat in 1906.daca ma poti pune la curent ti-as ramine indatorat.binenteles ca nimeni nu are raspunsuri-sau ,aproape nimeni-deocamdata.
sa presupunem ca o expeditie stiintifica descopera intr-o insula o civivilizatie antica care nu stie nimic de existenta omului secolului 21.niste adevarati oameni de stiinta va incerca sa obtina informatii fara sa interfereze prea mult si va folosii toate mijloacele pe care le are la dispozitie pentru a vedea si a nu fi vazut.cred ca vor folosii ca baza de observatii o insula vecina de unde pot vedea tot cu ajutorol unor telescoape .este clar ca am prezentat o situatie simplificata asupra unui fenomen care sunt sigur ca nu poate fi simplu.
bafta.

Skywalker

Parerea mea este ca totusi, Luna este un satelit natural al Pamantului, dar care a fost probabil colonizata de extraterestrii cu mult timp in urma. Exista un zvon cum ca s-au facut niste poze pe partea nevazuta a Lunii si acolo ar fi fost o cruce imensa si s-au auzit niste voci de acolo. Nu stiu daca e adevarat sau nu, mai mult nu stiu, insa daca cineva are mai multe informatii sau mai ales fotografii(daca exista) legate de aceasta cruce misterioasa sau alte constructii de pe Luna, il rog sa le posteze pe forum.