Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Diverse => Subiect creat de: IONUT din 01 Septembrie 2006, 21:59:11

Titlu: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 01 Septembrie 2006, 21:59:11
Bun gãsit tuturor.

Revin cu un topic nou ºi extrem de important. Dintr-o întâmplare am discutat câteva min cu un calugãr bãtrân dar pe cat de varsnic pe atât de informat. A auzit de tendinþa / intenþia de a se implementa cipuri oamenilor. Voi aþi auzit de aºa ceva ?  Cicã cei ce nu vor avea aºa ceva nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, probabil un fel de comerþ electronic cu citire de la distanþã ºi urmãrire individualã.

Vã rog sã confirmaþi dacã aþi auzit aºa ceva .

Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.

ATENÞIE oameni buni, mult nu mai este.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 02 Septembrie 2006, 12:19:50
Da IONUT s-a speculat demult  prin ziare si internet deja acea varianta a cumpararii prin chipuri implantate cu toate datele medicale,bancare si alte date informative personale.Cred ca acest lucru va aparea in viitor mai intai in USA.
Chipuri s-au implantat de mult in oameni IONUT in special de agentii secrete pentru a tine controlul unor anumiti oameni.Acele cipuri pot sa denclansheze si un atat de inima in care face sa omoare un om fara a lasa nici o urma.
Trist dar adevarat :|
Cand voi avea timp voi incerca sa elaborez mai mult despre astfel de cipuri.
Voi lasa totusi ceva ce am mai postat pe undeva in forum despre cipuri implantate in cetatenii mexicani pentru cazuri de urgenta.Arunca o privire peste stire si clip ca sa-ti faci o idee.Din pacate lucrurile sunt mult mai diabolice privind alte tipuri de chipuri implantate in oameni.


Microchip implantati in cetatenii Mexicani : http://www.msnbc.msn.com/id/5439055/

(http://www.museumofhoaxes.com/hoax?ACT=26&fid=5&aid=329)

RFID Microchip Video!: http://awakeningmindproject.com/files/Verichip.wmv
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 02 Septembrie 2006, 12:27:07
Sa nu uiti aceasta exclamatie IONUT,citez:

CitatErik Michielsen, director of RFID analysis at ABI Research Inc., said that in theory the chips could be as secure as existing RFID-based access control systems such as the contactless employee badges widely used in corporate and government facilities.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: AdiM din 02 Septembrie 2006, 20:07:35
Citat din: IONUT din  01 Septembrie 2006, 21:59:11
Bun gãsit tuturor.
Revin cu un topic nou ºi extrem de important. Dintr-o întâmplare am discutat câteva min cu un calugãr bãtrân dar pe cat de varsnic pe atât de informat. A auzit de tendinþa / intenþia de a se implementa cipuri oamenilor. Voi aþi auzit de aºa ceva ?  Cicã cei ce nu vor avea aºa ceva nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, probabil un fel de comerþ electronic cu citire de la distanþã ºi urmãrire individualã.
Vã rog sã confirmaþi dacã aþi auzit aºa ceva .
Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.


Tehnologic, se poate imagina o asemenea perspectiva de catre cei care cred ca oamenii pot fi o turma de oi dispuse sa fie marcate cu etichete sau cipuri, sau de catre cei care au vreun interes sa raspindeasca o asemenea mentalitate... Dar mie mi se pare o mare fantezie, fiindca nimeni nu te poate obliga, ca om, sa accepti in corpul tau ceea ce nu vrei tu (viata nu e un film SF urit, totusi)... Nici macar nu esti obligat sa te vaccinezi asa cum iti impun autoritatile medicale. Daca nu te vaccinezi asa cum ti se impune, eventual platesti o amenda, fiindca nu respecti parerea autoritatilor medicale, dar nu te omoara nimeni si nu te baga nimeni la inchisoare, din moment ce nu te-a omorit deja virusul contra caruia nu te-ai vaccinat. Cel mult azi poti fi convins prin reclama sa inghiti de bunavoie ce vor altii sa-ti vinda, daca tu singur accepti asta.

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 02 Septembrie 2006, 22:00:27
Deocamdata nimeni nu este obligat sa-si implateze chipuri in propriul corp.Da este adevarat.Deocamdata se implateaza chipuri doar unor oameni care au nevoie de asa ceva pentru meseria lor.Trecand peste chipurile legate de medicina (ce ar putea fi doar un caz pentru a linisti populatia)...as adauga ca sunt deja baze militare unde unii angazati sunt nevoiti sa aiba asemenea chipuri implantate in corpul lor pentru mai multe motive.
Deoarece am avut posibilitatea sa discut cu mai multe persoane din cadrul militar american si britanic voi lasa cateva motive dar la care binenteles pe langa acestea mai sunt si altele.

1.Nevoie de chip pentru a avea acces unor anumite zone in regiunea bazei militare.Oricine trece de bariera zonei chipul informeaza si sustrage datele persoanei.(pentru domeniul securitatii)

2.Aceleasi cipuri..... pentru a feri anumiti angajati de unele zone care sunt interzise.Apropierea de zona respectiva face ca chipul sa provoace dureri mari de cap insuportabile.

3.Unele cipuri mai sunt implantate in secret (prin ''ABDUCTION'')pentru a manipula psihic persoana si a o controla....ce duce la mind control.

Sunt inca multe de spus Adim despre acest subiect dar intrebarea este daca esti pregatit sa discuti serios despre astfel de subiecte.Daca nu esti pregatit si nu faci putina investigare prin documentare atunci cam greu vei pricepe si subiectul va deraia la cutotul altceva.Dupa cum vezi,doar ce se stie in public,chipurile exista implantate in corpuri civile pentru scopuri medicale deocamdata dar gandestete la ce se ascunde in spatele cortinei.La cea ce nu stim 8-)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 04 Septembrie 2006, 22:19:16
Vã mulþumes cã mi-aþi rãspuns, oameni buni. Deci dupã cum se pare, SCRIPTURA se împlineºte, toate la timpul lor.

Am lansat acest topic pentru a pune în gardã cît mai multã lume.

[wiki=]Datoria noastrã este sã-i averizãm pe ceilalþi din jurul nostru, pe copii noºtrii..ººmd.[/wiki]

NU UITAÞI ASTA !!!
[/font]
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 04 Septembrie 2006, 22:36:15
Ionut,
nu cred ca microcipurile implantate in corpul uman( la ora actuala sau in viitor)ca  are vre-o legatura cu nr.666 sau cu SCRIPTURA.De fapt nr.666 nu reprezinta nimic alceva decat un numar banal ca ori si care alt numar....la care multi superstitiosi i-l iau ca pe un ''simbol'' asa cum unii primitivi luau CROCODILUL drept GOD.
DIAVOLUL nu exista(dupa parerea mea) ci este doar un simplu cuvant metaforic care reprezinta tot ce este ''diabolic''
Sper ca ma intelegi ce vreau sa spun.Tehnologia avansata in viitorul apropiat va apela la lucruri foarte minuscule si inteligente.Chipurile implantate vor fi ca si ceasurile de la mana.Crezi ca ce-i ce poarta ceas la mana sunt asa spus ce-i care sunt insemnati cu numarul ''666''? :roll:
Eu nu cred :-D
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 04 Septembrie 2006, 23:57:48
Apropo, un articol interesant pe care l-am citit de mult/ din evenimentul zilei:
_________________________________________________

Un savant american si-a organizat traiul astfel incit sa apuce urmatoarea revolutie tehnologica, convins ca aceasta va aduce viata vesnica
Omul de stiinta american Ray Kurzweil , care totodata este si un inventator faimos, intentioneaza la modul serios sa devina... nemuritor, el fiind convins ca, in aproximativ 20 de ani, stiinta va progresa suficient pentru a permite viata vesnica. Pentru a-si atinge acest ideal, principala preocupare a savantului, in virsta de 56 de ani, este de a-si mentine sanatatea intr-o stare perfecta, astfel incit sa apuce acel moment.
Credincios scopului pe care si l-a propus, Kurzweil inghite, in fiecare zi, 250 de suplimente alimentare, bea 10 pahare de apa alcalina si 10 cesti de ceai verde si-si monitorizeaza 40 - 50 de indicatori de forma, mergind pina la "sensibilitatea tactila" si adaptindu-si regimul de viata in functie de rezultate. Cartea sa, "Calatorie fantastica: Ramii in viata suficient cit sa traiesti vesnic", se doreste a fi un ghid comportamental pentru toti cei care doresc sa devina nemuritori. Volumul face parte dintr-un plan mai amplu, conceput sa permita oamenilor sa traiasca suficient de mult pentru a prinde viitoare explozie tehnologica despre care Kurzweil prognozeaza ca va transforma nemurirea din vis in realitate curenta.

Nanoboti si gene din retea
Savantul are in vedere progresele in nanotehnologie, care vor permite fabricarea unor roboti de dimensiunile unei celule, poate chiar mai mici. Acesti nanoboti, crede Kurzweil, vor misuna prin organismele noastre, unde pot repara oase, muschi, artere si chiar neuroni.
Intr-un astfel de viitor aparent utopic, omul de stiinta mai prezice ca fiecare dintre noi va putea descarca de pe Internet imbunatatiri ale codului genetic propriu, iar progresele medicale vor fi atit de mari si de dramatice incit nu vom mai avea nevoie nici de inima. Astfel de afirmatii pot fi calificate drept fantasmagorii, dar Kurzweil este departe de a-si fi pierdut mintile. El este cistigatorul unui Premiul Lamelson, in valoare de 500.000 $ oferit de MIT pentru inventii tehnologice, iar in 1999 a obtinut Medalia Nationala pentru Tehnologie. "Christian Science Monitor" il numeste "un Edison contemporan. Printre cele mai celebre inventii ale lui Kurzweil se numara o masina de citit pentru orbi, capabila sa recunoasca orice tip de caractere.

Preziceri verificate
Prezicerile sale, spune inventatorul, se bazeaza pe modele stiintifice atent construite, care s-au dovedit a fi exacte. In cartea "Epoca masinariilor inteligente" (1990), Kurzweil profetea atit aparitia unei retele mondiale de calculatoare, care azi se numeste Internet, precum si dezvoltarea unui computer capabil sa bata un campion de sah. "Nu sint doar presupuneri. Exista metodologii de a face asa ceva", spune inventatorul.
Regimul sau de sanatate riguros nu e excesiv, ci doar eficient, insista Kurzweil, care a reusit singur, dupa ce medicii au esuat, sa-si controleze diabetul de care sufera din tinerete. Rezultatul este ca, in ultimii ani, cea mai grava afectiune de care a suferit a fost o usoara congestie nazala. Iar in ultimul deceniu, interesele tehnologice ale lui Kurzweil au inceput sa se intrepatrunda cu stiinta medicala, mai multi cercetatori descoperind similaritati intre cele doua domenii. "Toate genele pe care le avem, cele 20.000 sau 30.000 de gene, sint de fapt mici programe biologice", sustine inventatorul, fara a mai fi contrazis in aceasta privinta.
___________________________________________________
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: prosecco din 07 Septembrie 2006, 01:19:48
foarte interesant jackie......

insa eu cel putin prefer sa traiesc atata timp cat mi-a fost dat.......decat mult si prost mai degraba putin si bine.....dar de fapt....ce inseamna sa traiesti?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: udar din 07 Septembrie 2006, 08:53:34
Prosecco, odata ce inaintezi in varsta viata incepe sa aiba un alt sens. Cand esti tanar si fraged simti ca poti face orice, ai mania invulnerabilitatii si nu iti pasa de viata. Dar dupa ce treci de varsta de 50 de ani ai da orice sa mai traiesti 20-30 de ani...

E adevarat insa si ce ai spus, ca a trai bine e  mult mai important decat a trai mult...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: pri3st3ss din 07 Septembrie 2006, 13:22:01
tot de la stiri....

nu sunt cipuri, sunt bratari ; deja aparute si folosite in America ( multi copii rapiti au fost gasiti cu ajutorul lor ) si se pare ca vor aparea in 10 ani si la noi in tara...am auzit ca cei de la guvern deja se specializeaza in astfel de bratari GPS...

sper sa nu le vina si parintilor mei ideea sa imi ia una ,ca sa vada pe unde umblu  :-D :lol: :wink:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 07 Septembrie 2006, 20:13:40
Interesanta stirea pri3st3ss.Multumesc de instiintare.Chiar am sa-ncerc sa procur o astfel de bratara pentru catelul meu ca tot dispare uneori fara urma.Cel putin daca-l rapesc extraterestrii sa le urmaresc si eu traseul. :-D
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: pri3st3ss din 07 Septembrie 2006, 20:31:43
 :lol: :lol: :lol: :lol:

da, sa stii ca e interesanta,dar eu nu as purta asa ceva!!!! lasa-ti catelul in pace te rog!


totusi se pare ca se va folosi deocamdata - cel pitin in Romania - in penitenciare:

"Brãþarã cu GPS la piciorul condamnaþilor
de Magda CRISAN 


Fuga lui Omar Hayssam i-a determinat pe guvernanþi sã modifice, ieri, prin ordonanþã de urgenþã, noul Cod de Procedurã Penalã (CPP), la doar douã luni dupã ce o fãcuserã ºi parlamentarii. Schimbãrile din cod, care este de astãzi în vigoare, ar trebui sã evite repetarea incidentului Omar în viitor, a spus ministrul justiþiei, Monica Macovei. Principala noutate este cã arestaþii suferinzi de diverse boli care nu pot fi tratate la spitalele penitenciarelor nu vor mai fi eliberaþi, ci transferaþi la spitale publice. Paza acestora va fi asiguratã, pe toatã perioada internãrii, de penitenciar. Totodatã, persoana care are interdicþie de a pãrãsi localitatea sau þara va trebui sã se prezinte regulat la poliþie, o datã pe lunã sau în fiecare sãptãmânã, în funcþie de gravitatea cazului. Dacã nu respectã schema de supraveghere obligatorie, condamnatul va fi rearestat. Judecãtorul poate dispune în cazul celor cu interdicþie de a pãrãsi localitatea sau þara purtarea unei brãþãri electronice de supraveghere care funcþioneazã ca un sistem GPS. "Ne gândim ca în viitor sistemul sã înlocuiascã complet arestul preventiv", a spus Macovei. Activarea acestui sistem costã cel puþin 80 sau 100 de mii de euro, calculul fiind fãcut pentru circa ºase mii de persoane eliberate sub supraveghere. Prin ordonanþã s-a stabilit ce presupune darea în urmãrire, care pânã acum nu era definitã în niciun fel. Astfel, persoanei date în urmãrire îi va fi interceptatã corespondenþa ºi ascultate convorbirile telefonice ºi la nevoie îi vor fi puse sub supraveghere conturile bancare. " ( sursa : ziarul "Adevarul" )

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: prosecco din 07 Septembrie 2006, 20:58:23
Citat din: udar din  07 Septembrie 2006, 08:53:34
Prosecco, odata ce inaintezi in varsta viata incepe sa aiba un alt sens. Cand esti tanar si fraged simti ca poti face orice, ai mania invulnerabilitatii si nu iti pasa de viata. Dar dupa ce treci de varsta de 50 de ani ai da orice sa mai traiesti 20-30 de ani...

E adevarat insa si ce ai spus, ca a trai bine e  mult mai important decat a trai mult...

eu nu vreau neaparat sa traiesc bine....vreau sa am puterea sa traiesc din plin fiecare clipa,ora, zi ,din viata mea.....asta inseamna sa traiesti cu adevarat....iar evenimentele care nu le poti controla trebuie sa le lasi sa alunece si sa cada acolo unde le este dat sa cada.....

si spre deosebire de acei oameni la 50 de ani care ar da orice sa mai traiasca inca 20-30 de ani......eu as da orice sa mai am iar 20-30 de ani......dar ma bucur ca,chiar am 20-30 ani :P :P :P...si vreau sa traiesc din plin ca mai tarziu sa nu regret ca a trecut viata pe langa mine fara sa-mi dau seama......din pacate multi realizeaza prea tarziu ca anii au trecut pe langa ei si nu mai pot da timpul inapoi.....timpul nu te iarta...

am fost cam offtopic...sa revenim totusi la subiect :grin:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 07 Septembrie 2006, 21:19:20
OAMENI BUNI nu luþi tehnologia mai presus decât pe DUMNEZEU.

Brãþãrile ºialte lucruri au demult tehnologia GPS care are menirea de a identifica anumite poziþii.

Însã treba este foarte seriosã. Vã invit sã citiþi acest articol prteluat de la : http://www.sfaturiortodoxe.ro/_buletine.htm.

Noile buletine 666 intra in Romania

Desi vorbim de mai multa vreme despre posibila introducere a buletinelor electronice de identitate, lucrurile pareau a avea desfasurare lenta. Cel putin pentru romani. Dar, ca un traznet din senin, a venit vestea ca vor fi introduse noile documente, numite carti electronice de identitate, imediat. Aceasta imediatete are caracterul unei alergari pe suta de metri. Iata cum au evoluat (ametitor de repede) lucrurile!

La 27 august anul curent o delegatie de la doua firme germane din cadrul unui mare trust, Deutsche Telecom, a vizitat Guvernul Romaniei. Dupa numai doua zile, la 29 august, premierul Adrian Nastase a emis Ordonanta de urgenta nr. 69 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate, document care a fost publicat in Monitorul oficial peste alte doua zile, la 31 august. Ce vor fi discutat nemtii cu guvernantii nostri nu stim, dar viteza naucitoare a aplicarii in Romania a cartelelor electronice de identitate este un simptom care ne pune pe ganduri, daca nu ne inspaimanta.

Pentru a informa cititorii, am apelat la biroul de evidenta populatiei de la Politia Judetului Bacau. Am citit Ordonanta cu numarul 69, a carei copie o detinem. Ea se aplica de la 1 ianuarie 2003 si prevede o prima etapa de preschimbare a vechilor documente de identitate a populatiei din municipiile de resedinta de judet pana la 31 iunie 2004. A doua etapa include celelalte municipii si orase pana la 31 decembrie 2005. Comunele intra in a treia etapa, prevazuta a se incheia la 31 decembrie 2006. Asadar, pana la aderarea la UE trebuie sa fim deja trecuti pe cartele electronice de identitate.

Ce contine cartea electronica de identitate, dupa lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere si cartea de alegator. Dupa caz, vor fi inserate si date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala si semnatura digitala (banuim ca e vorba de amprenta digitala a persoanei).

Fireste, ne-am interesat daca microcipul cu datele noastre personale va contine codul de bare. Da, ca si la pasapoartele noi, toate
informatiile vor fi introduse in codul de bare, pentru a putea fi citite electronic de catre calculator. I-am intrebat pe informaticienii de la evidenta populatiei daca stiu ca in acest cod de bare se afla trei guarzi (guard bars) reprezentand numarul fiarei, 666. Ei ne-au raspuns ca nu au nici o vina, asa a fost conceput codul de bare, cine l-o fi facut, si ei nu au decat sa execute procedura standardizata. Prin urmare, vrem nu vrem, vom intra sub semnul Antihristului cat de curand.

Cam la o luna si jumatate de la emiterea ordonantei cu pricina, pe 13 octombrie curent, cateva cotidiane centrale ("Ziua", "National") au publicat un documentar (in mare, acelasi), semnat cu pseudonime (se feresc ziaristii de ceva) in care e pusa transant problema ca numarul fiarei intra obligatoriu pe buletinele noastre. De aici am aflat ca doar trei tari europene au aceste tipuri de smart card, Finlanda, Italia si Olanda. Se fac intense eforturi pentru introducerea lor in SUA si Anglia. In Est, se pare, suntem primii (datorita Guvernului prea plecat) care ne asezam sub semnul lui Satan. Asa cum scrie la Apocalipsa si cum se discuta deschis in toata lumea, va urma implantarea microcipului sub pielea mainii sau a fruntii. Vremurile
din urma!

Care este derularea procesului de pregatire in momentul de fata? Ordonanta trebuie sa intre in Parlament pentru a fi votata. Acum se afla la comisia de specialitate. Unele gazete au formulat, intre timp, indoieli, ba chiar au lasat sa se inteleaga ca Parlamentul va tergiversa votarea legii. Dupa opinia noastra, aceasta nu e decat o marunta diversiune pentru pacalirea opiniei publice. La 23 octombrie curent, ministrul Administratiei Publice, Octav Cozmanca, declara: "Preschimbarea acestor documente este o necesitate absoluta" si el prevedea ca va fi incheiata pana la finalul anului 2005, deci mai repede decat scrie ordonanta. La comanda, se vor grabi si parlamentarii. Diavolul este nerabdator sa ne inroleze sub sceptrul
iadului! Si o va face.

Portita de scapare

Totusi, nu avem nici o sansa de a evita preluarea cartii electronice? Deocamdata exista o portita de scapare pentru crestinii care, din motive de credinta, refuza sa semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numarul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizeaza ca "persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase" primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna si nu ajunge la public. Deocamdata este suficient sa depui o cerere la Politie cand preschimbi documentul si se aproba, pe motive de constiinta religioasa, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdata! Nu stim ce va fi anul viitor. Nici ce continut va avea legea scoasa de Parlament. De intrebat nu ne intreaba nimeni. De aceea, crestinii care vor sa-si apere identitatea in Hristos trebuie sa se trezeasca, sa formeze asociatii si sa preintampine prin proteste introducerea obligatorie a cartii electronice de identitate. Fireste, ierarhia Bisericii Ortodoxe ar trebui sa fie in fruntea noastra, asa cum se intampla in Grecia. Ca model, va invitam sa cititi Circulara Sinodului Bisericii Ortodoxe a Greciei, preluata din cartea Apocalipsa 13, scrisa de Mircea Vlad.

Fiþi atenþi cã Apocalipsa este aproape.

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: udar din 07 Septembrie 2006, 23:01:42
Citat din: IONUT din  07 Septembrie 2006, 21:19:20
OAMENI BUNI nu luþi tehnologia mai presus decât pe DUMNEZEU.

In semnatura mea exista o fraza: "Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)"
Dumnezeu e la randul Sau "tehnologie", doar ca nu am reusit s-o dibuim noi atat de bine... Tot ce tine de spiritualitate este tehnologie iar descoperirile stiintifice recente legate de regimurile vegetariene, de yoga par sa confirme aceste lucruri...

Cat despre numere si carti de identitate, as modifica o fraza faimoasa: "numerele nu omoara oameni. oamenii omoara oamenii". Nu cred ca a existat in istorie vreun caz de un om omorat de un numar, fie ca era 5, 7 , 49, 666, 999 sau alte lucruri. Oamenii atribuie numerelor valori simbolice si apoi creeaza in jurul lor povesti, mituri si alte dracovenii. Nu cred ca exista un pericol din partea numerelor, iar singurul motiv pentru care s-au intamplat anumite lucruri mai ciudate legate de anumite numere este tocmai intentia mintii umane care atribuie putere respectivelor numere. Totul se intampla in capul tau... Daca traiesti zi de zi cu spaima ca iti va arde biblioteca, atunci chiar iti va arde, cum i-a ars lui Mircea Eliade. Daca zi de zi te gandesti ca vei muri in anul 2012 atunci poate chiar atunci iti vei gasi sfarsitul... Si asa mai departe...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: prosecco din 08 Septembrie 2006, 10:19:00
 IONUT ....tu te increzi prea mult in Biblie....no offence.....dar Biblia nu este Cuvantul Domnului....Biblia a fost scrisa de oameni si modificata de oameni....si cu asta am spus totul

si cu numerele si profetiile astea.....totul este in capul nostru....noi singuri ne creem in mintea noastra scenarii groaznice care majoritatea lor nu se vor intampla niciodata

iata un fragment dintr-o carte despre Budhha care imi place mie mult si care spune totul:

"One day a man called Malunkyaputta approached the Buddha and demanded that He explain the origin of the Universe. He eventhreatened to cease to be His follower if the Buddha did not revealthis. The Buddha calmly retorted that it was of no consequence to
Him whether or not Malunkyaputta followed Him, because theTruth did not need anyone's support. Then the Buddha said that He would not go into a discussion of the origin of the Universe. To Him, gaining knowledge about such matters was a waste of time because a man's task was to liberate himself from suffering. To illustrate this, the Enlightened One related the parable of a man who was shot by a poisoned arrow. This foolish man refused to have the arrow removed until he found out all about the person
who shot the arrow. By the time his attendants discovered these unnecessary details, the man was dead. Similarly, our immediate task is to attain Nirvana, not to worry about the beginning or the end of the world."

asa cum Budhha zice ca in viata nu trebuie sa te intereseze originile universului,sau alte "mofturi"....ci trebuie sa evoluezi spiritual...asta este calea care trebuie urmata....fara numere,profetii si alte grazovii care se petrec DOAR in mintea noastra......asa si Iisus zice sa nu ne facem griji pt ziua de maine,caci ziua de maine se va ingriji de ale sale.....

asa ca hai sa deschidem ochii si sa ne traim viata cum trebuie....pt ca viata e cel mai mare dar dat de Divinitate oamenilor....si trebuie luat ca atare....bucurati-va de acest dar,profitati de el.....restul,nu conteaza....sunt doar "fantasme" ale mintii noastre

peace&keep ya head up
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 08 Septembrie 2006, 20:03:31
Apropo de tehnologie avansata...uitativa la acest clip despre tisorturi ce emana lumina.Fantastic :-D
Light-emitting shirts!
http://www.youtube.com/watch?v=Yd99gyE4jCk

si plasma computer
http://www.youtube.com/watch?v=YTi4zOdz09I&mode=related&search=
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: AdiM din 09 Septembrie 2006, 21:43:04
Citat din: IONUT din  07 Septembrie 2006, 21:19:20
Noile buletine 666 intra in Romania

Si ce daca? 666 dupa Biblie este codul Fiarei dar si numar de Om.
Tu ce alegi sa fie 666?
Fiara sau Omul? Ceea ce te sperie sau ceea ce (crezi ca) esti tu insuti?
Fiecaruia dupa credinta lui, deci ce alegi tu sa crezi, aceea vei avea.

Asa aleg si cred eu.

Dar, mai nou, se spune pe net si ce inseamna 777, ca faza care urmeaza dupa faza 666.
Ar fi bine sa citesti si asta.
Nu spun unde. Cauta si vei gasi.




Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 10 Septembrie 2006, 23:25:13
prosecco , ºi cum crezi tu ca ar trebui trãitã viaþa asta, ca dar de la Dumnezeu ???

Interesant cã recunoaºti cã viaþa este dar de la Dumnezeu, dar nu prea eºti de acord cu CUVÂNTUL LUI, aici nu te-nþeleg, care-i teoria ta, existã Dumnezeu...dar Biblia e creatia omenirii ..aºa ca sa subjuge lumea nu ?  Mãi da ce oameni luminaþi au fost acu mii de ani cã au fãcut un aºa plan ptr mii de generaþii de dupã ei, ºi o duc tarreeee bineee .. beneficiarii acestuia... . Da, o duc bine... dar nu ºi sufleteºte. Ca mulþi alþii dealtfel.
La fel ºi ptr Jackie28t --   ???
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: toma din 11 Septembrie 2006, 09:48:33
CitatParalela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.
Eu, sincer pote sa gresesc, dar nu am citit undeva in Biblie asa ceva!
CitatTehnologic, se poate imagina o asemenea perspectiva de catre cei care cred ca oamenii pot fi o turma de oi dispuse sa fie marcate cu etichete sau cipuri, sau de catre cei care au vreun interes sa raspindeasca o asemenea mentalitate... Dar mie mi se pare o mare fantezie, fiindca nimeni nu te poate obliga, ca om, sa accepti in corpul tau ceea ce nu vrei
Da, inca mai avem cap de umeri si putem judeca, dar...cet ete facu cu altii care nu au? Dar daca, din varii motive, vreun parlament voteaza o lege bineintele in "avantajul tau"  prin care te obliga sa porti un asemenea cip?
CitatDeci dupã cum se pare, SCRIPTURA se împlineºte, toate la timpul lor. 
Usurel nene, ca nu a tras nimeni concluzii definitive!
CitatChipurile implantate vor fi ca si ceasurile de la mana.
Sau ca telefonul mobil, ori cardul! Stiti ce usor puteti fi localizati cu aceste doua "cipuri", ca tot cipuri sint, chiar daca nu sint virite (inca) sub piele... tot v-au intrat pe "sub piele"!
CitatNoile buletine 666 intra in Romania
De unde a aparut si timpenia asta??? Chiar asa ignoranti sa mai fim?????
CitatFiþi atenþi cã Apocalipsa este aproape
. Ma faci sa rid! care Apocalipsa cea Biblica, tot prorocita din suta in suta de ani, cea tehnologica(ca nu avem grija deloc de "casa" in care traim) sau cea cosmica (ca multi bolovani ne intretaie drumul)????

CitatCat despre numere si carti de identitate, as modifica o fraza faimoasa: "numerele nu omoara oameni. oamenii omoara oamenii". Nu cred ca a existat in istorie vreun caz de un om omorat de un numar, fie ca era 5, 7 , 49, 666, 999 sau alte lucruri
Excelent spus! Caligula, Hitler, Stalin, Bin Laden, Sadam sau mai stiu eu ce nebun cu frustrari ajuns in fruntea unui stat nu au avut card cu "666"
Credem ca niste ignoranti in numere aiurite sau alte semne, dar nimeni nu crede in semnele de circulatie si uite ce se intimpla pe sosele!!!!
CitatBiblia a fost scrisa de oameni si modificata de oameni....si cu asta am spus totul
Da, mai ales modificata, pentru a servi anumitor interese si scopuri!
Ionut, ce este Biblia? Nimic alteva decit istoria poporului everu! Cind a aparut Biblia in lumea euopeana? Acum 2000 de ani! Si, inainte ce am avut??? Istoria poporului grec, a poporului Romei???

Probabil "cipurile", intr-o forma sau alta, vor intra, defapt au intrat deja, in viata noasta, fie ca e vorba de localizare (militari, spioni, detinuti, raufacatori), ajutor (bolnavi de toate felurile) sau pur si simplu identitate! Dar de aici si pina la a generaliza folosirea lor, ba mai mult, de a le asocia cifrei 666, e cale lunga si ....aberanta! 
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: prosecco din 11 Septembrie 2006, 10:27:38
Citat din: IONUT din  10 Septembrie 2006, 23:25:13
prosecco , ºi cum crezi tu ca ar trebui trãitã viaþa asta, ca dar de la Dumnezeu ???

IONUT mi-ai pus o intrebare la care tu trebuie sa-i gasesti raspunsul singur....numai asa iti vei da seama.....

Fiecare om are un raspuns ldiferit la intrebarea asta.....eu l-am gasit pe al meu......si tu ar trebui sa-l gasesti :)



CitatInteresant cã recunoaºti cã viaþa este dar de la Dumnezeu, dar nu prea eºti de acord cu CUVÂNTUL LUI

nu am zis ca nu sunt de acord cu Cuvantul Domnului......dar am spus ca Biblia nu reprezinta Cuvantului Domnului....dar asta este parerea mea...nu te lua dupa ea....pt mine Cuvantul Domnului e ceva mul mai maret decat niste simple citate din Biblie....si alea modificate saracele....

Citataici nu te-nþeleg, care-i teoria ta, existã Dumnezeu...dar Biblia e creatia omenirii ..aºa ca sa subjuge lumea nu ? 

in primul rand Crezul meu nu e nici o teorie....iar in al doilea rand cam asa e ,Biblia fost creata ca Biserica sa poata controla foarte usor masele,sa aiba justificari cand omora mii de oameni ,ii ardea pe rug,cand zicea ca omoara oameni  in numele Domnului.....cea mai mare blasfemie din istoria umanitatii....ca sa zica ca regii sunt unsii Domnului....si multe,multe altele.......dar asta nu inseamna ca Biblia nu e buna.....e foarte buna,Vechiul testament are cateva paragrafe exceptionale,ai ce invata din ele.....dar mai ales noul Testament,viata lui Iisus.....multe lucruri care te ajuta enorm in viata poti gasi acolo daca stii unde sa cauti si ai ochi sa vezi dincolo de aparente......insa din pacate in Biblie nu e scris TOT adevarul....doar o mica parte....si e pacat....ar trebui sa se stie adevarata istorie a omenirii...dar asta este...toate vor veni la timpul lor

CitatMãi da ce oameni luminaþi au fost acu mii de ani cã au fãcut un aºa plan ptr mii de generaþii de dupã ei

...nici nu ti-ar veni sa crezi.....

si ca sa fiu ontopic am sa inchei cu citatul lui Udar care spune TOTUL:"numerele nu omoara oameni. oamenii omoara oamenii"


Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: toma din 11 Septembrie 2006, 10:42:16
Citatinsa din pacate in Biblie nu e scris TOT adevarul....doar o mica parte....si e pacat....ar trebui sa se stie adevarata istorie a omenirii
Nici nu ar avea cum! Cum spuneam, este vorba de istoria poporului everu! Nu are nici o legautura, de exemplu cu civilizatia Maya sau budismul!
Stiti de ce crestinismul a "prins" greu in  Japonia? Din acelasi motiv din care pilotii nemti (WW II) nu au putut fi kamicaze!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: prosecco din 11 Septembrie 2006, 10:50:16
Stiati ca evreii considera Crestinismul o secta?!?!?!?!!.....asta spune multe....
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: toma din 11 Septembrie 2006, 14:24:24
Da, si inca asteapta pe mesia!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: prosecco din 11 Septembrie 2006, 14:32:56
Da....din cate stiu eu...ei cred ca Iisus a fost un profet...nu fiul lui Dumnezeu....fiu pe care inca il mai asteapta....
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 11 Septembrie 2006, 19:00:40
Va rog foarte mult sa nu deviati prea mult de la subiectul acestui topic si sa incepeti cu religia.
Fiecare om s-a nascut liber pe aceasta planeta.Fiecare are dreptul sa iubeasca si sa creada ce vrea.
Fiecare cu credinta si religia lui.Indiferent de religie sau culoare trebuie sa ne respectam intre noi ca oamenii.
Daca discutam cu reprosuri pline de ura atunci nu se mai chema discutie, ci dezbatere cu parul si namolul.

Ionut,te rog sa nu confunzi RELIGIA cu STIINTA.Religia este credinta sufleteasca iar stiinta este cu totul altceva.
Putem sa privim putin istoria si sa sa ne intrebam:Timp de 3 mii de ani,oare cati oameni de pe aceasta planeta au murit din cauza razboaielor intre religii? :roll:

Stiinta la fel poate sa fie si ea pozitiva si negativa.Cu putina stiinta si uraniu poti ucide milioane de oameni cea ce este un lucru diabolic.
Pe latura cea buna,datoritei stiitei s-au realizat foarte multe lucruri pozitive pentru omenire.
Ganditiva la medicina...ganditiva la toate lucrurile pozitive care suntem ajutati de stiinta.
Stiinta tine de inteligenta si inspiratie.Credinta tine de divinitate si de suflet de spiritul nostru in general.
Amandoua pot fi ceva pozitiv pentru noi si in acelasi timp ceva negativ.Ca natura care ne inconjuara...ea poate sa fie astazi una senina cu soare si maine una cu tornade.Totul este relativ....tineti minte ce-a spus Albert Einstein :wink:



Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: toma din 11 Septembrie 2006, 21:01:37
CitatDaca discutam cu reprosuri pline de ura atunci nu se mai chema discutie, ci dezbatere cu parul si namolul.
Unde sint reprosuri??? Eu nu vad decit niste afirmatii! Lezeaza pe cineva????
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: prosecco din 12 Septembrie 2006, 16:19:48
Citat din: jackie28t din  11 Septembrie 2006, 19:00:40
Va rog foarte mult sa nu deviati prea mult de la subiectul acestui topic si sa incepeti cu religia.

jackie nu cred ca a deviat nimeni de la subiect....ca vrem,ca nu vrem.....oamenii asociaza numarul 666 cu religia....am dreptate?
CitatFiecare om s-a nascut liber pe aceasta planeta.

Da-mi voie sa continui ideea ta cu o mica completare.....Fiecare om s-a nascut liber pe aceasta planeta,dar din pacate nu traieste liber in adevaratul sens al cuvantului.....

CitatDaca discutam cu reprosuri pline de ura atunci nu se mai chema discutie, ci dezbatere cu parul si namolul.

eu nu vad nici un repros in discutiile de aici.....sunt doar discutii.....nimeni nu a adus  "reprosuri pline de ura" aici...

o zi frumoasa in continuare
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 12 Septembrie 2006, 17:27:54
Poate m-am exprimat gresit.Am vrut defapt sa spun ca nu trebuie sa devieze subiectul prea adanc catre religie.Eu am raspuns la subiectul acestui topic legat de cipuri.As avea inca multe de spus dar,toate la timpul lor.Nimic personal cu voi dragi prieteni.Va rog sa continuati sa discutati in continuare.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 17 Septembrie 2006, 12:18:14
Un link informativ pentru tine Ionut.

SHOPPING with CHIPS
http://www.cybertime.net/~ajgood/chipindex.html

(http://www.cybertime.net/~ajgood/images/chipinsidesm.gif)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: all4JESUS din 17 Septembrie 2006, 15:24:19
eu as vrea sa va contrazic pe cei care nu cred in Biblie si cei care nu cred in Dumnezeu!Biblia a fost scrisa de oameni insa de oameni care au fost inspirati de Dumnezeu. Si Biblia este foarte adevarata din toate punctele de vedere.Si vreau sa va zic k s si implineste.Cititi q atentie Apocalipsa 13 si 14!!!Cititi in Daniel, toate sunt profetii.si veti vedea cum se implinesc dak aveti ochii deschisi.Evreii nu recunosc crestinismul pt k dak veti citi si prin evanghelii, D-zeu le-a impietrit inima k pedeapsa sa nu cunoasca adevarul si s nu-L recunoasca p Hristos pt o perioada de timp.Ink cv:oare de ce evreii sunt urati de atea popoare?Oare de ce traiesc numa in razboi?Ganditi-va la unele lucruri.Ce credeti, k noi oamenii suntem asa,la intamplare sau sau avem un Creator???
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Skywalker din 17 Septembrie 2006, 16:08:23
Totusi, sa ne intoarcem la cipuri in oameni!

  Si va propun sa priviti problema din alt punct de vedere! Stiti cu totii probabil, ce sunt cyborgii. Sunt fiinte, jumatate oameni, jumatate roboti. Au diferite implanturi electronice in corp.
 
   Credeti ca cyborgii nu sunt decat personaje din povestile SF? Implantarea de cipuri in oameni nu reprezinta cumva un inceput de cyborg?

Am putea dezbate problema in felul urmator. Oameni cu implant(cei de azi) vs. Cyborgi. O descriere ampla a ambelor categorii ne-ar ajuta sa vedem asemanarile si deosebirile dintre ei, dar cel mai important lucru: ne-ar ajuta sa vedem unde ne situam si incotro vom evolua.

Ce ziceti? Daca acceptati propunerea asta, eu voi face o descriere a cyborgilor, urmand ca cineva mai priceput la implanturi, sa faca o descriere a unui om cu implant folosind tehnologia actuala.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: toma din 18 Septembrie 2006, 13:05:20
CitatStiti cu totii probabil, ce sunt cyborgii
As spune mai dregraba si mai corect ce vor fi ciborgii!
Asta-i baiau, luam din filme si credem ca e si in realitate! Un cyborg nu este un om cu un cip ori stimulator sub piele ci o creatura juma om juma masina! Ceva de genul: are creier dar nu muschi, ci pistoane si verine, nu are piele ci un invelis de carbon armat cu titan! :-P
CitatSau vorbim vorbe teoretice despre teorii SF?
Pai...cam asa ceva! :lol:
Pina la urma definiti ce este un implant!!!? Diamantul din dintii vedetelor (altadata tiganii isi scoteau un dinte bun si il inlocuiau cu unul de aur :lol:)? O plomba? Un glog ocular fals? O proteza in loc de mina? Un stimulator cardic? O valva de plastic? Dau astea puteri sau caractre deosebite purtatorului (poate diamantul din dinte, dreapta fata :lol: :lol:, mai da vreo fatuca pe spate!)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: prosecco din 18 Septembrie 2006, 19:13:16
la naiba.....vad aici oameni cu potential,oameni care stiu ce vor de la viata lor,oameni capabili......si asta ma bucura......dar.....DAR....degeaba vorbim aici despre cipuri in oameni,si nu numai....degeaba....ramanem cu vorba.....tocmai asta e diferenta dintre NOI si EI....noi VORBIM,iar ei FAC.....ei ne rad pe la spate....ei stiu ca suntem naivi si nu vom face nimic....si asa isi vor duce planurile la indeplinire...tinandu-ne pe noi in ignoranta.....daca vrem un viitor mai bun....trebuie sa facem ceva ACUM...

eu ma infiorez numai cand ma gandesc la ce viitor sumbru ar putea sa vina....o populatie de robotei,cyborgi,un singur stat si ala fascist,o singura armata...... ,o singura religie.......vom fi ,daca nu suntem deja SCLAVII MODERNI....mentalitatea de turma e singurul lucru acceptat in societatea asta blestemata.....vad ca e o crima daca iti place sa fii unicat....daca nu intri in turma esti marginalizat...si este grav...

Ar trebui facut ceva cat inca se mai poate...pt ca mai tarziu va fi PREA TARZIU....

am fost cam offtopic...ar fi mult mai multe de spus.....dar nu e aici locul....

numai bine
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Elvin din 18 Septembrie 2006, 19:59:45
    topicul se indreapta intr-o directia gresita chiar din titlu. 666 n-are nici o treaba cu implanturile si cu 'semnul' laser imprimat pe mana dreapta sau pe frunte. Dupa Sfintii Parinti [trecand prin Parintele Cleopa] acel 666 e o metafora pentru imperfectiune [pentru ca 7 e perfectiunea divina; 7 zile ale creatiei, 7 culori in spectrul luminii etc] 666 inseamna pofta carnala, mandria, si lenea [aproximativ] ori astea deja domina pe mai toti oamenii. Parintele Cleopa a spus asa: cand vezi pe un om ca nu mai duce mana la frunte sa se insemneze cu sfanta cruce, sa stii ca acela are pecetea lui Antihrist pe mana lui. De fapt Antihrist insusi pare a fi si el o metafora, pentru ca 'antihrist' e orice om care nu recunoaste Dumnezeirea lui Iisus Hristos
   deci poti fi implantat peste tot si imprimat cu laser pe tot corpul. Astea nu iti pot rapi credinta, desi probabil ei incearca nishte manevre prin aceste implanturi [deocamdata doar pe ascuns, la 'abductees']
   
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: AdiM din 18 Septembrie 2006, 20:09:20
Citat din: Elvin din  18 Septembrie 2006, 19:59:45
    topicul se indreapta intr-o directia gresita chiar din titlu. 666 n-are nici o treaba cu implanturile si cu 'semnul' laser imprimat pe mana dreapta sau pe frunte. Dupa Sfintii Parinti [trecand prin Parintele Cleopa] acel 666 e o metafora pentru imperfectiune [pentru ca 7 e perfectiunea divina; 7 zile ale creatiei, 7 culori in spectrul luminii etc] 666 inseamna pofta carnala, mandria, si lenea [aproximativ] ori astea deja domina pe mai toti oamenii. Parintele Cleopa a spus asa: cand vezi pe un om ca nu mai duce mana la frunte sa se insemneze cu sfanta cruce, sa stii ca acela are pecetea lui Antihrist pe mana lui.

Interesanta afirmatie, si sunt de acord cu ideea ca 777 e mai mult decit 666. Indiferent ce ar insemna "numarul de om" 666 (asa scrie in Biblie, ca numarul Fiarei este totusi numar de om), exista teorii care afirma ca 666 este doar o treapta catre 777, simbol al unei etape in evolutia omenirii, o treapta la care se poate ajunge doar printr-o mare schimbare. Fireste, cei care se tem de schimbare pot face sa para ca este o Fiara orice schimbare care atenteaza la ceea ce ei vor sa pastreze. Dar viata inseamna schimbare, si nici o teama, fie ea si bisericoasa sau bisericeasca, nu poate opri mersul lumii inainte, fiindca Dumnezeu nu este Teama, ci este Iubire, iar Viata nu este Stagnare, ci Este Schimbare si Evolutie.
Cit despre parerea parintelui Cleopa ca un om care nu isi mai face cruce ar fi Antihrist, asta e prea crestin-bisericoasa... Multi ne-crestini habar n-au sa-si faca cruce, fiindca nu i-a invatat nimeni.

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 18 Septembrie 2006, 20:17:34
In viitor,cat de curand voi deschide un topic in care este inclusa si motivul implantarii cipurilor in oameni.Totul duce la noua ornide mondiala numita si NWO.Ionut are dreptate intr-o oarecare masura.Trebuie sa ne trezim la realitate deoarece suntem dusi de nas usor usor si fara sa ne dam seama o sa ajungem la acele zile la care vom cumpara mancare cu cipurile implantate in corp.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Shadowman din 18 Septembrie 2006, 21:12:10
Citat din: IONUT din  01 Septembrie 2006, 21:59:11


. Dintr-o întâmplare am discutat câteva min cu un calugãr bãtrân dar pe cat de varsnic pe atât de informat. A auzit de tendinþa / intenþia de a se implementa cipuri oamenilor. Voi aþi auzit de aºa ceva ?  Cicã cei ce nu vor avea aºa ceva nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, probabil un fel de comerþ electronic cu citire de la distanþã ºi urmãrire individualã.

Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.

ATENÞIE oameni buni, mult nu mai este.


Mult zgomot pentru nimic...Cipuri implantate in oameni? "Fiara?" "666 ?"
Povesti pentru maturi infantili...
Va fi un dezastru daca identificarea,accesul in anumite institutii,cumparaturile si
altele se vor face doar pe baza acestor cipuri implantate....S-au spart baze de date
si s-a patruns in computerele  de la Pentagon,NASA,Microsoft,FBI,banci,companii de renume,etc...
Furtul de identitate va fi la ordinea zilei...Crezi ca hackerii se vor crampona de un amarit de
cip implantat ? Crezi ca nu vor fi scanere care sa le localizeze si sa le "decodeze"...? Imagineaza-ti
ce va insemna sa penetrezi banca de date cu numele posesorilor...Cred ca ar fi un haos...Nu mai vorbesc
ca cipurile s-ar putea fabrica undeva pe un vapor in apele internationale...Nu mai  discutam
ca cipurile la o furtuna magnetica solara s-ar putea face praf...Nu mai vorbim de o pana sau
un scurtcircuit la sistemele de securitate...O sa ai un cip implantat,il localizezi,il scoti
(daca vrei...)sau il strici,ce mare filozofie...!Sau il dai la obiecte pierdute ! Cred ca se vor
face schimburi de cipuri si se vor fura la greu...Va fi si contrabanda cu ele ! Altii vor purta
si 10 cipuri deodata...Tragi-comedie ! Ca va fi  o identificare pe baza ADN-ului,a desenului
irisului tot se va gasi o cale de a pacali sistemul...Cu siguranta ! Imi amintesti de un joc
(un shooter) in care eroul,pentru a deschide o usa(accesibila doar pe baza codului ADN) taie
o mina de la un extraterestru si o plaseaza in puctul de citire-decodare...Mare pericol si cipurile
astea... N-o sa dorm noaptea...

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 18 Septembrie 2006, 21:25:16
Citat din: Shadowman din  18 Septembrie 2006, 21:12:10Mult zgomot pentru nimic...Cipuri implantate in oameni? "Fiara?" "666 ?"
Povesti pentru maturi infantili...

Shadowman,te rog foarte mult sa te exprimi mai politicos.Ai ceva de adugat cu evidente, surse,argumentatii pe acesta tema pentru a acoperi cea ce afirmi ca sunt doar povesti pentru maturi infantili?Cred ca daca am discuta aici mai serios si mai matur atunci poate va iesi si ceva constructiv din acest topic.Motivile cipurilor implantate pentru cumparare este doar o mica parte din inscenare in masa.Cortina reala defapt duce la manipulare mintala.Mind control daca vrei sa-i spui asa.Ma intreb oare daca intelege cineva cea ce vreau sa spun. :-D LOL
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Shadowman din 18 Septembrie 2006, 21:42:25
 Ar fi ceva de argumentat CONTRA  spuselor mele ?
Imi pare rau,am un stil ironic de a discuta pe marginea acestui subiect...Si nici n-o sa mai
comentez,ca nu merita...Asta e problema fundamentala,serioasa,ca-mi introduce cipuri sub
epiderma si imi controleaza mie creierii...De razboi parapsihologic ai auzit...? De antene care
emit unde de joasa frecventa si creaza panica si neliniste in populatie stii ceva...?De feluri
si feluri ,care mai de care mai perverse (ex:mesaje subliminale...)  ? Manipulare a  fost,este si va fi ! Cu sau fara cipuri...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 18 Septembrie 2006, 22:07:40
 8-) Apropo, virusul HIV este un virus artificial,doar unul din experimentele guvernului fantoma raspandit in lume pentru a scadea din populatia globului.Vine tot din parte NWO.Daca vrei iti spun si din ce este format.Pot argumeta cele ce afirm,pot aduce surse,informatii dovezi si o mare parte de documente care sa sustina cea ce afirm aici in acest moment.Multi vad lucrurile mai serios si sar peste textele ironice intrand serios si direct la subiect.Dar eu te las sa crezi si sa cercetezi de unul singur, latura ironiilor, in cazul in care nu ma crezi.Numai Bine!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: dedeiu din 21 Octombrie 2006, 11:50:49
Sper ca nu mi-a scapat, nu am vazut nicaieri semnificatia numarului 666. Acest numar reprezinta numele lui Nero, cel care facea masacre printre crestini. Atatea maceluri, ca l-au identificat ca fiind Satana.
http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_the_beast#666_as_a_name

Evident ca daca vrei sa controlezi pe cineva ii speli bine creierul ca pe rufe cu inalbitor si apoi ii pui si niste balsam ca sa nu mai tina minte nimic. Ce conteaza ca ne mai implanteaza cip-uri? Enorm de multi avem deja telefoane mobile, suntem trecuti in niste baze de date, ne depisteaza in cateva secunde. Daca un om devine interesant pentru guvern si trebuie sa i se stie permanent pozitia, ce se intampla? Pai omul respectiv se duce la servici si pe drum apar doi oameni mari si puternici care ii ard cate un pumn in gura de sa-i scoata un dinte. La servici i se promite asigurare medicala la o clinica privata. Se duce acolo linistit ca nu trebuie sa plateasca, iar dentistul ii pune un chip in dinte. Mai sunt metode foarte subtile.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Alethia_Spitz din 25 Octombrie 2006, 22:50:00
Prin implantarea cipurilor Noua Ordine Mondiala ne va putea controla si manipula mai usor.
Sub pretextul ca cipul este benefic pentru a ne descoperi mai usor in cazul vreunui cataclism(cutremur,inundatie, etc) ori daca ne ratacim in padure sau cadem in vreo prapastie prin microcipul cu sistem GPS ei vor sa ne manipuleze mult mai usor. Si ca sa ne forteze sa purtam cipul i-au mai gasit si lte functii cine nu re sa nu poata comercializa sau cumpara nimic.

Parca vad ca odata ce toti vom avea cipuri implantate filmul Matrix se va transforma in realitate. Parca acolo in film tot despre manipularea oamenilor de catre un computer central era vorba iar Neo a avut curajul sa inceapa lupta si sa elibereze oamenii de sub sclavia computerelor. Parca asa citisem intr-o revista despre filmul Matrix.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Skywalker din 25 Octombrie 2006, 23:12:53
s-ar putea ca pe viitor sa avem cipuri implantate in deget mai ales, prin care sa putem efectua tranzactii. Deja s-au experimentat astfel de cipuri. Pretextul va fi ca astfel vom putea efectua mai usor tranzactiile bancare, insa de fapt, e cum zici tu, Alethia:
CitatSub pretextul ca cipul este benefic [...] ei vor sa ne manipuleze mult mai usor.
sau sa ne urmareasca.
De fapt, urmarirea se petrece si acuma, chiar daca nu exista implanturi pe scara larga. De exemplu cand efectuam o tranzactie cu cardul bancar la un bancomat, suntem localizati. Si mai exista multe metode de localizare a omului si de aflare a unor date despre el, fara ca sa-si dea seama... si asta fara sa aiba implanturi. Insa cred ca as fi offtopic daca as discuta aici despre cum poti fi urmarit fara sa-ti dai seama si fara sa ai cipuri implantate.

  Pe de alta parte, se vrea sa se creeze organe electronice, care contin si cipuri, menite sa imbunatateasca performanta omului, sau sa inlocuiasca unele organe bolnave. Acele organe electronice de fapt nu sunt cu rol de emitatoare, de aceea nu fac obiectul acestui topic. Pentru cine e interesat, voi deschide un subiect de discutii despre Inteligenta artificiala.

 
CitatParca vad ca odata ce toti vom avea cipuri implantate filmul Matrix se va transforma in realitate. Parca acolo in film tot despre manipularea oamenilor de catre un computer central era vorba iar Neo a avut curajul sa inceapa lupta si sa elibereze oamenii de sub sclavia computerelor. Parca asa citisem intr-o revista despre filmul Matrix.
Sincer nu am vazut Matrix, insa despre viitorul omului sub sclavia computerelor, tot aflu, se pare ca e o problema ingrijoratoare.
  S-ar putea sa existe in viitor niste programe care sa stabileasca numarul de oameni pentru o misiune si sa-i dirijeze, adica sa-i teleghideze complet in aceea misiune. Iar cipurile vor fi un fel de antena care primeste comenzile de la computer si transmite omului prin sistemul nervos. Si totul va fi automatizat. Vor exista pe calculator astfel de programe, pentru toate situatiile ce pot sa apara intr-un anume loc.  Ei, asta-i mai mult SF, dar nu e imposibil sa se intample.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: dedeiu din 25 Octombrie 2006, 23:41:41
"s-ar putea ca pe viitor sa avem cipuri implantate in deget mai ales, prin care sa putem efectua tranzactii" ce are o carte de credit?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 26 Octombrie 2006, 01:51:52
Citat din: jackie28t din  08 Septembrie 2006, 20:03:31
plasma computer
http://www.youtube.com/watch?v=YTi4zOdz09I&mode=related&search=
Se numeste touch-display :D... Ca e mare ca e mic... Ceva asemantor cu palm-urile :))
Si cu acesta mica introducere va spun buna seara...
Foarte interesante cometariile pana acum... Da am si eu cateva intrebari tehnice:
1. In ce banda emit ca sa poti fi gasit oriunde?
2. Ca sa bata suficient emitatorul trebuie sa ai putere... Asta de unde se obtine? I
3. Daca se face implantul de cip in deget? In care? In ala mijlociu?
4. De regula sistemul ala cu cip-ul care are cardul de credit pe el functioneaza pe principiul inductiei... ca la smart key la masinile auto... Adica curentul se preia prin inductie? In cazul cipului de urmarire de unde se ia? De la linia de tramvai? Daca esti in jungla de unde sursa? Da' aia care saracii inca nu au curent ce fac?
5. Ce te faci la aeroport la detectorul de metal si alte chestii de genul asta?
Astept cu nerabdare topicul de AI...

Cu stima...
ps: si sa nu uit... Draga Alethia_Spitz eu dupa cate stiu eu GPS= Global Positioning System si asta merge cam asa: niste sateliti trimit niste semnale de bezmetici. Jos un GPS le primeste si pe baza lor calculeaza pozitia... Dupa cate stiu eu e nevoie de minim 3... Procesul daca nu gresesc e asemantor triangulatiei din geometrie...samd... Tu de care GPS vorbeai?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: dedeiu din 26 Octombrie 2006, 02:01:24
Eu va zic ca vin diesel HA HA. De ce nu un emitator puternic in creier care se conecteaza la o baza de date? Pai manipulare. Intr-o baza de date(pentru inceput ANSI-SQL) este destul o functie SELECT pentru a te recunoaste. Aceste tehnologi despre care vorbiti exista deja. Depinde acum de lungimea de banda, bateria ei si evident transmitatorul, probabil un motorola. Dar daca ma simt urmatorit si este in urmar de ce sa nu il scot cu tot cu sange?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 29 Octombrie 2006, 23:05:52
Citat din: all4JESUS din  17 Septembrie 2006, 15:24:19
eu as vrea sa va contrazic pe cei care nu cred in Biblie si cei care nu cred in Dumnezeu!Biblia a fost scrisa de oameni insa de oameni care au fost inspirati de Dumnezeu. Si Biblia este foarte adevarata din toate punctele de vedere.Si vreau sa va zic k s si implineste.Cititi q atentie Apocalipsa 13 si 14!!!Cititi in Daniel, toate sunt profetii.si veti vedea cum se implinesc dak aveti ochii deschisi.Evreii nu recunosc crestinismul pt k dak veti citi si prin evanghelii, D-zeu le-a impietrit inima k pedeapsa sa nu cunoasca adevarul si s nu-L recunoasca p Hristos pt o perioada de timp.Ink cv:oare de ce evreii sunt urati de atea popoare?Oare de ce traiesc numa in razboi?Ganditi-va la unele lucruri.Ce credeti, k noi oamenii suntem asa,la intamplare sau sau avem un Creator??? .......................
Ma bucur ca sunt si persoane care observa realitatea oglindita si in semnele din Biblie, si la fel de mult ma bucur ca unii dintre dv observa adevaratul scop al chipurilor, MANIPULAREA DIRECTA psihica si fizica, chiar, motiv pentru care am dat semnalul de alarma.
Tin sa precizez celor ce indeparteaza Biblia din discutie ca gresesc ff mult, si nu sunt offtopic prin astra ptr ca in titlul topicului scrie despre "666" ceeea ce are o mare legatura cu biblia , la fel si motivul acestor chipuri.
Skywalker si jackie28t au prezentat exact motivul chipurilor.
Tin sa precizez ca aceste chipuri sunt si vor fi construite pe baza unei tehnologii mult mai avansate (zeci de ani) care exista deja. Tot sirul aparitiei si implantarilor chipurilor este descrisa in cartea "Apocalipsa 13" pe care o gasiti pe net - serch. Se urmareste ca materialul chipurilor sa fie de natura biologica ptr a nu fi respinse de organism. Si unele din actiunile lor vor fi manipularea gandurilor/constiintei in paralel cu evitarea organelor de simt .
Treaba este ff grava.
Intr-o postare anterioara cineva spunea ca religia e o cale si stiinta alta cale. Eu ma intreb oare nu cumva stiinta a aprut ca sa distraga omul de la conditia sa naturala data de Creator. Poate o sa contrargumentati ca stiinta a rezolvat multe probleme medicale,  bla, bla,,, si altele, insa nu cumva se precizeaza in Biblie ca cel cu credinta va trece peste toate problemele ? ba da !
Premergator chipurilor sunt buletinele cu 666, pentru care d-l Adrian Nastase a semnat in 2 timpi si 3 miscari un contract de realizare al acestora de catre o firma germana inca de anul trecut, apoi in 2 zile a aparut ordonanta in M.Oficial, iar de anul asta ar trebui sa apara. Pe buletine numele va fi codat dup codul AEN-13 sistemul european de codare al produselor, si anume: "6" apoi un nr care va vi reprezentartea codata a numelui, iar "6" prenumele (unul sau mai multe) si iar "6".
Datorita faptului ca aceste buletine, cartele, au fost sparte de un neamt de 25ani, s-a propus varianta cu chipuri, care deja este in desfasurare sub diverse acoperiri.
S-a propus introducerea chipurilor in structura armatei sua, la care s-au opus multi ofiteri de rang inalt, stiind despre ce este vorba de fapt, si au ajuns astfel in procese la Curte Martiala, respoectiv in inchisori, ptr a nu " ciripi".
Problema ca suntem deja urmariti este clara, tel mobil, carduri, etc, urmeaza pc-urile televizoarele, etc. Problema se pune in legatura cu acceptarea buletinelor , respectiv a cipurilor, adica semnam sau nu pentru ele. Deocamdata exista si o portita de scapare ptr cei ce doresc, pe motiv religios, buletine fara semnul fiarei.
Vorbiti despre cyborgi.. sunt multe de discutat si aici, insa este offtopic.
Semnul fiarei ... este deja purtat de o mare personalitate a zilelor noastre, de peste 1000 de ani, aici nu comentez ca sa nu gresesc si nici nu-l numesc.

Sunt ff multe de discutat, insa ma rezum la scopul ptr care am deschis topicul:
Multa atentie cand va luati buletin. 

Au spus muuulti ca Biblia nu este adevarata, ci ca a fost creata ptr a manipula masele,
dar...
............. DACA .. ESTE ....  ![
size=16pt]![/size]!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Costty din 30 Octombrie 2006, 01:24:39
Cercetarile arata ca locul optim pentru implantarea de astfel de cipuri este or incheietura mainii drepte or in frunte ( exact cum este scris in Biblie  :?). Corpul uman este o sursa de enrgie, nu cred ca ar fi o problema asta
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: dedeiu din 30 Octombrie 2006, 09:28:00
Care cercetari?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Costty din 30 Octombrie 2006, 20:20:10
S-au facut cercetari in domeniul asta. O sa revin cu linkuri
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 30 Octombrie 2006, 21:07:33
Buna seara tuturor...
Citat din: Costty din  30 Octombrie 2006, 01:24:39
Cercetarile arata ca locul optim pentru implantarea de astfel de cipuri este or incheietura mainii drepte or in frunte ( exact cum este scris in Biblie  :?). Corpul uman este o sursa de enrgie, nu cred ca ar fi o problema asta
De acord corpul uman e o sursa de energie. Singura problema e ca puterea e limitata si daca vrei sa transmiti suficient de departe ai nevoie putere in antena... Care de unde o iei? Asa ca pe mana dreapta, pe aia stanga, pe frunte, pe ...ur tot nu poti sa scapi de problema puterii in antena.

Citat din: IONUT din  29 Octombrie 2006, 23:05:52
Tin sa precizez ca aceste chipuri sunt si vor fi construite pe baza unei tehnologii mult mai avansate (zeci de ani) care exista deja. Tot sirul aparitiei si implantarilor chipurilor este descrisa in cartea "Apocalipsa 13" pe care o gasiti pe net - serch. Se urmareste ca materialul chipurilor sa fie de natura biologica ptr a nu fi respinse de organism. Si unele din actiunile lor vor fi manipularea gandurilor/constiintei in paralel cu evitarea organelor de simt .
Da cum transmiti tu cu un chip biologic? Are paremeci care dau la pedale si invart un dinam? De unde puterea in antena? Sau astea nu mai transmit in satelit?
Citat din: IONUT din  29 Octombrie 2006, 23:05:52
Datorita faptului ca aceste buletine, cartele, au fost sparte de un neamt de 25ani, s-a propus varianta cu chipuri, care deja este in desfasurare sub diverse acoperiri..
Stai ca eu sunt nu inteleg? Cum a spart buletinele cartele? Ca datele ori le pastrezi pe o banda magnetica ori pe un chip problema e ca codurile tot la fel se sparg... Te rog da-mi un link la un articol mai detaliat ca descrierea asta nu prea se intelege...
Citat din: IONUT din  29 Octombrie 2006, 23:05:52
Semnul fiarei ... este deja purtat de o mare personalitate a zilelor noastre, de peste 1000 de ani, aici nu comentez ca sa nu gresesc si nici nu-l numesc.
Adica are varsta mai mare de 1000 de ani... Hai spune, daca gresesi ne ducem si ii cerem scuze.... Nu de alta dar vreau sa vad si eu cum arata un milenar...

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: spooky din 30 Octombrie 2006, 23:43:20
http://www.verichipcorp.com/

va rog... faceti putin research inainte sa aruncati comentarii de dragul comentariilor... nu o fi articolul genial, dar nici comentariile

un mini-documentar

http://youtube.com/watch?v=c2BF9MCjJdI
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 31 Octombrie 2006, 01:20:47
De la http://www.verichipcorp.com/ (http://www.verichipcorp.com/) citire

CitatVeriChip products marked by the "Implantable" icon mean they utilize the implantable, passive RFID microchip, the VeriChip™, in their solutions for the purpose of automatic identification.
Adica pasive :) Asta spune tot...

CitatAbout the size of a grain of rice, the microchip inserts just under the skin and contains only a unique, 16-digit identifier. The chip itself does not contain any other data other than this unique electronic ID, nor does it contain any Global Positioning System (GPS) tracking capabilities. And unlike conventional forms of identification, the VeriChip™ cannot be lost, stolen, misplaced, or counterfeited. It is safe, secure, reversible, and always with you.
Aia cu pierdut, furat,etc sa o spuan lu' mutu si lui George Bush... Cum se implanteaza se scoate si se schimab..
Pe cand despre securitate, reverse ing... Nu exista sa nu se poate  :evil: :evil: :evil:
Citat
Once inserted just under the skin, via a quick, painless outpatient procedure (much like getting a shot), the VeriChip™ can be scanned when necessary with a proprietary VeriChip reader, whether handheld or wall-mounted. A small amount of radio frequency energy passes from the reader energizing the dormant microchip which then emits a radio frequency signal transmitting the individuals unique verification number. This number can then be used for such purposes as accessing personal medical information in a password-protected database or assessing whether somebody has authority to enter into a high-security area.
E pasiv... E la fel ca orice sistem de etichetare din orice depozit care se respecta si pierde marfa nu haotic ci organizat...
:D
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: spooky din 31 Octombrie 2006, 20:33:51
in cazul verichip... poate, esti sigur ca ei zic tot acolo?

crezi ca ceea ce vezi tu acolo e state-of-the-art?... :) ai fi suprins.

chiar nu am timp sa intru in dezbatere pe tema asta... pacat ca nu am la indemana un articol mai vechi cu ce declara un cercetator rus... si nivelul la care au ajuns ei cu implanturile... incat alea de la verichip or sa ti se para imense.

iar energia nu e o problema... daca, prin absurd, nu o poti lua din corp, poate fi transmisa... nimic nu te opreste.

iar referitor la fizica si restul "imposibilitatilor"... facand o analogie... daca tu ridici un zid in jurul tau, tu operezi in interiorul spatiului respectiv limitat de acele ziduri. in realitate, si asta cred ca e cel mai greu de crezut de 90% din fizicieni si oameni de stiinta, orice e posibil... daca ceva nu e posibil nu inseamna ca e imposibil doar pentru ca nu s-a descoperit inca.

revenind la subiect, un cip nu inseamna urmarire, inseamna si control individual. poti sa faci "mind control" si fara un implant...

"The mind has no firewall".
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 01 Noiembrie 2006, 06:34:42
Intradevar .. principalul scop al chip-urilor este "mind control". Alt scop este insemnarea cu nr 666, caci acel nr nu va putea fi vazut de purtator, logic, fiin in chip in format electronic. Fiin un super circuit electronic, cu o capacitate preestimata la 5 Gb poate ascunde multe chestii, inclusiv softuri de manipulare si control. Parte cu identificarea si posibilitatea de a face cumparaturi va fi nimica-toata din toate abilitatile unui chip.

Nu e nevoie de antena. Chipul poate avea instructiuni clare, aa uitasem.. oricum ocoleste organele de simt, iar comunicatiile catre si de la calculatorul central, se va efectua cu orice ocazie de "intalnire" cu un  terminal al acestuia: bancomat, cumparaturi, etc .. . Si presupun ca la tehnica actuala te poate urmari/depista si prin satelit.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 10:34:54
Citat din: IONUT din  01 Noiembrie 2006, 06:34:42
Intradevar .. principalul scop al chip-urilor este "mind control". Alt scop este insemnarea cu nr 666, caci acel nr nu va putea fi vazut de purtator, logic, fiin in chip in format electronic. Fiin un super circuit electronic, cu o capacitate preestimata la 5 Gb poate ascunde multe chestii, inclusiv softuri de manipulare si control. Parte cu identificarea si posibilitatea de a face cumparaturi va fi nimica-toata din toate abilitatile unui chip.

Nu e nevoie de antena. Chipul poate avea instructiuni clare, aa uitasem.. oricum ocoleste organele de simt, iar comunicatiile catre si de la calculatorul central, se va efectua cu orice ocazie de "intalnire" cu un  terminal al acestuia: bancomat, cumparaturi, etc .. . Si presupun ca la tehnica actuala te poate urmari/depista si prin satelit.

IONUT,bine spus.
Crestere de salar cu 50% pentru cel ce lucreaza peste program si se documenteaza cat de cat despre subiect.
Tine-o tot asa detectivule.  8-)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Shadowman din 01 Noiembrie 2006, 11:36:54
Citat din: IONUT din  01 Noiembrie 2006, 06:34:42
Intradevar .. principalul scop al chip-urilor este "mind control". Alt scop este insemnarea cu nr 666, caci acel nr nu va putea fi vazut de purtator, logic, fiin in chip in format electronic. Fiin un super circuit electronic, cu o capacitate preestimata la 5 Gb poate ascunde multe chestii, inclusiv softuri de manipulare si control. Parte cu identificarea si posibilitatea de a face cumparaturi va fi nimica-toata din toate abilitatile unui chip.

   Incep sa intru in panica citind mesajul de mai sus...
  O sa ma caute fiscul sa vada daca mi-am platit darile catre stat...
Noaptea la culcare n-o sa mai aud in urechi "Tatal Nostru" ci Ode lui Big Brother...Marele Ochi si Frate imi va tine predici despre comportamentul in societate...Ziua cind voi merge sa fac piata,un stimul si un semnal nevazut ma va determina sa cumpar legume modificate genetic,carne cu E-uri,fructe de plastic si acadele cu microfon...Dimineata ma va trezi un sunet de trompeta care imi va aminti ca e vremea sa pun mina pe tirnacop...
  Ca sa faci "mind control" chip-ul ala care ,te citez "ascunde multe chestii,inclusiv softuri de manipulare si control " (ce simplu e sa spui,sa generalizezi,sa rezumi si sa presupui...!)  trebuie
IN PRIMUL RIND !, repet, IN PRIMUL RIND, sa posede o INTERFATA cu organismul uman...Sa poata fi conectat la reteaua neuronala,sa fie capabil sa emita stimuli electrici in dendrite ,axoni,centrii nervosi...Mai mult, trebuie sa fie capabil sa elibereze si substante chimice in circuitul sanguin,in cantitati precise si de o complexitate extrema !!! pentru a reusi un RELATIV ! control al individului...Ceea ce este ,inca, de domeniul SF-ului...Numai discutam de "softuri","harduri" cu conexiuni la organe si tesuturi
ca ne depaseste mult discutia...Si posibilitatile...Rezultatul unor asemenea implanturi e un "CYBORG" ...Ceea ce e cu totul altceva...
  Cit despre urmarire,stati linistiti...Citi dintre dumneavoastra
stiu ca pot fi urmariti prin telefonul mobil,chiar si cind l-am
inchis...? Sau nu stiati...? 8-)
  E usor de spus "ascunde multe chestii",care ne controleaza... :-D
  In practica...
  Mai aproape de un posibil control al omului ar fi unele microchipuri (invizibile cu ochiul liber...)care se folosesc acum
in unele investigatii ala organismului uman...Asa -zisii "nano-roboti" folositi in microchirurgie (nanochirurgie...)  care patrund in sistemul circulator si ofera informatii asupra corpului uman si chiar pot
"interveni " asupra unor celule sau tesuturi...
   La cit de mici sunt,nu te intreaba nimeni daca-i vrei sa-i porti sau nu...Hop ! in mincarica sau bautura si gata...i-ai luat ! :-D Si, te asigur, n-au semnul "fiarei" pe ei...
   Morala : Una-i una ,alta-i alta...  :-)

  PS : Observ ca eu si Toma (in mesajele de mai sus...) impartasim aceleasi idei...
     
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 13:23:18
LOL Shadowman :-D
Sa stii ca uneori lucrurile nu stau chiar asa cum ne li imaginam noi.
Sunt zeci de mii de oameni implantatzi cu cipuri pentru "mind control" unii nici nu stiu de ele ci doar simt efectul lor.
Cunosc oameni care au fost deja implantati cu astfel de cipuri ce fac parte din cadre militare.
Cipurile sunt de mai multe feluri.Cele pe care le cunoastem noi aici sunt pentru interes medical si alte motive facute publice dar mai sunt si altfel de cipuri ce sunt folosite pentru alte interese la care sunt inpotriva dreptului omului.Efectiv experimente.Este usor sa negi dar gandeste cat de greu este sa incepi sa investighezi sa te documentezi cat de cat ca sa poti intelege.

Cat despre domeniul SF-ului haideti sa fim putin realisti.
Daca le spunei stra strabunicilor acum 250 de ani ca in viitor va exista televizor ce va fi emisiuni in direct si sateliti prin jurul pamantului ce va prevedea orice pericol atmosferic din orice colt al lumii oare cum vor fi reactionat? :roll:
Sau daca le spuneam ca in viitor va exista ''INTERNET'' in care lumea va putea discuta in direct si va fi un mod de comunicare pentru milioane de oameni ce raspuns vor da?Sunt sigur ca ne-ar fi spus:
-Fugi mai de aici ca o dai in domeniul SF-ului.
Ei bine asa ca tehnologia de astazi si ma refer la tehnologia care se tine in secret este cu o anvansare de 30-40 de ani fata de ce cunoastem noi in prezent.
Totul poate fi posibil iar imposibilul este doar cea ce nu cunoastem.Trebuie sa incercam sa discutam seriosi.Decat sa speculam de dragul comentariilor mai bine am ajuta cu ceva constructiv,venind cu informatii,materiale,surse sa vedem cum si de.
In curand voi deschide un topic cu un material la care lucrez la el inca ce implica unle secrete din unele baze militare secrete din Marea britanie si nu numai.Experimente si lucruri ce va vor revolutiona parerile.
Informatii ce vin de la ofiteri de securitate,oameni pregatiti si investigatori cu experienta ce studiaza fenomenul de foarte mult timp si informatii de la persoane pe care le-a trait si in care au fost implicati in astfel de proiecte secrete.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Shadowman din 01 Noiembrie 2006, 14:29:06
  Hai sa facem analiza pe text :
  Te citez:

"Sunt zeci de mii de oameni implantatzi cu cipuri pentru "mind control" unii nici nu stiu de ele ci doar simt efectul lor.Cunosc oameni care au fost deja implantati cu astfel de cipuri ce fac parte din cadre militare."

Vechea poveste : cineva ,undeva,cindva,ar face ceva...E multi,maica,ZECI DE MII !!!,cadre militare,nici unul n-a varsat "gusa",nici unul n-a cerut azil politic,nici unul nu si-a scos cipul de urmarire sa-l vinda in Cuba sau la AL-Queeda,spre exemplu...
Sta cu el infipt in trup,se simte rau,in schimb iti spune tie ca are cip care ii controleaza mind-ul...Iti spune tie,pe internet,internetul fiind o cale foarte sigura sa-ti comunice secrete militare...Are "control" saracul,vorbeste pe internet,da o camera web nu-si pune sa-l vada planeta...Sau sa traversez zebra si
sa se duca la CNN,OTV,Curtea Europeana a Drepturilor Omului... :lol:
Pai sa discutam serios,jackie28t... :-D
Cyborg-ul e una, chip-ul de identificare e alta,iar Nano-robotii sunt altceva...Eu ce-am spus...? UNA E UNA ,ALTA E ALTA !
  CARE E TEMA TOPICULUI...? "Chip-uri in oameni ?cumva 666???..."
  Mai ma pui si pe fuga,te citez :"Fugi mai de aici ca o dai in domeniul SF-ului"
  Pai eu ce-am spus...? Ca sunt nano-roboti...! Dar daca vrei sa obtii acel "mind-control" trebuie sa "croiesti" serios organismul uman...sa obtii un Cyborg...!
  TE ASTEPTAM,PE RUFON,CU DEZVALUIREA MARILOR SECRETE MILITARE ,te citez: "Informatii ce vin de la ofiteri de securitate,oameni pregatiti si investigatori cu experienta ce studiaza fenomenul de foarte mult timp si informatii de la persoane pe care le-a trait si in care au fost implicati in astfel de proiecte secrete."

  Da macar unul dintre ei sa-mi arate pasaportul cu viza de "REGIM DEMOCRATIC"... :-D
  ASTA CA SA VORBIM SERIOS,NU SA SPUNEM POVESTI... :wink:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 14:54:13
Pai vezi Shadowman...daca nu cunosti si nu stii normal ca incepi sa le infloresti cu polemii. :-D
Cea ce am spus mai sus este intr-un mod foarte serios...daca nu ma crezi incearca sa-ti ridici spatele si fa investigatii.
Mai multe informatii le voi aduce intr-un material (topic)pe care am sa-l postez intr-un viitor mai apropiat...ceva de genul:Cand am chef :-D LOL
De ce...pentru ca degeaba l-as expune acum aici daca nu exista capabilitati de a incerca sa inteleaga.
Va urez o miercure placuta si va rog sa continuati cu subiectul acestui topic.Cine stie poate ca o sa dati si de adevar. :wink:

Ps:
Citat din: Shadowman din  01 Noiembrie 2006, 14:29:06
  Mai ma pui si pe fuga,te citez :"Fugi mai de aici ca o dai in domeniul SF-ului"

Pacat ca ai inteles gresit Shadowman.Acea expresie a fost un exemplu din partea stra strabunicii.Daca vei reciti postul vei intelege.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 17:27:36
Un mic material informativ....
_______________________________

"We need a program of psychosurgery and political control of our society. The purpose is physical control of the mind. Everyone who deviates from the given norm can be surgically mutilated.
"The individual may think that the most important reality is his own existence, but this is only his personal point of view. This lacks historical perspective.
"Man does not have the right to develop his own mind. This kind of liberal orientation has great
appeal. We must electrically control the brain. Some day armies and generals will be controlled by electrical stimulation of the brain." Dr. Jose Delgado (MKULTRA experimenter who demonstrated a radio- controlled bull on CNN in 1985) Director of Neuropsychiatry, Yale University Medical School Congressional Record No. 26, Vol. 118, February 24, 1974


"We need a program of psychosurgery and political control of our society. The purpose is physical control of the mind. Everyone who deviates from the given norm can be surgically mutilated.
"The individual may think that the most important reality is his own existence, but this is only his personal point of view. This lacks historical perspective.
"Man does not have the right to develop his own mind. This kind of liberal orientation has great

appeal. We must electrically control the brain. Some day armies and generals will be controlled by electrical stimulation of the brain." Dr. Jose Delgado (MKULTRA experimenter who demonstrated a radio- controlled bull on CNN in 1985) Director of Neuropsychiatry, Yale University Medical School Congressional Record No. 26, Vol. 118, February 24, 1974
Professor P.A. Lindstrom wrote in one of his statements concerning this and other x-ray pictures:

"I can only confirm that some foreign objects, most likely brain transmitters have been implanted at the base of your frontal brain and in the skull. 
(http://www.wass.8m.com/images/shef_imp.jpg)

In my opinion there is no excuse for such 
  implantation. I fully agree with Lincoln Lawrence who in his book on page 27 wrote:
"There are two particularly dreadful procedures which have been developed. Those working and playing with

them secretly call them R.H.I.C. and E.D.O.M.- Radio-Hypnotic Intra-cerebral Control and Electronically Dissolution of Memory Thtransmitters establish a two-way radio communication whichese interconnect the brain with a computer.
This is referred to as Brain- Computer Interaction or Bio-Medical Telemetry. Shame those doctors who involved in such kind of experiments. The one and only place for "MENGELES FOLLOWING" is NUREMBERG. Nuremberg Protocol Back in 1977, the same year as I with family arrived as refugees in the US, Stansfield Turner, retired four-star admiral and one of the Navy's brightest strategists, became chief of CIA. An Agency-sponsored gross medical malpractice had genuinely shocked him. It was a horror story; he repeatedly said, "This must never happen again." (Unfortunately it did.) As a result of his investigation, over a hundred men lost their jobs in what became known as Turner's Halloween Massacre of 1977. Get info. on Mr. Turner. Ten thousand pages View info. about Professor Scheflin of formerly top secret U.S. Army and CIA. documents prove Look inside that for decades United States government agencies undertook the most extensive mind-control and manipulation program in the history of the world (from the book "The Mind Manipulators," A. Scheflin & E. Opton). Prior to becoming President of the United States, Mr. Reagan expressed in his campaign that he would make sure the CIA. would never have to fight with one hand tied behind its back. Instead, he would give the Agency the freedom to carry on the war with "the enemy" by any means the  Agency chose (From the book "CIA. Mind Control &  Medical Abuse," Gordon Thomas.) We believe, as a result of such "freedom," that both my son Jay-Martin Kats and I are victims of a so called "Mind Control Experiment," conducted by top US secret organization.

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 17:31:12
Am mai postat aceasta imagine in trecut dar o voi lasa si aici tot ca pe un material informativ.

(http://img215.imageshack.us/img215/463/microcontrol23fc11dw.png)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 17:46:46
Cine a auzit de Guinea Pigs stie cat de cat la ma refer.Cine nu auzit de ''Guinea Pigs'' in cazul unei indoieli ar trebui sa faca putin research si va intelege cam despre ce este vorba.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 17:59:19
Microchip Mind Control, Implants And Cybernetics
Puteti citi aici: http://www.rense.com/general17/imp.htm

CitatMICROWAVE MIND CONTROL WITH "NON-LETHAL" WEAPONS IS THE BIGGEST CRIME IN THE HISTORY OF MANKIND AGAINST THE POPULATION OF PLANET EARTH. IT MUST BE STOPPED BY ALL PEOPLES OF THIS GLOBE.
 
Recommended reading: Mind Controllers, Dr. Armen Victorian, 1999, UK Mind Control, World Control, Jim Keith, 1997, USA Microwave Mind Control, Tim Rifat, The Truth Campaign, winter 1998, UK
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 01 Noiembrie 2006, 20:00:40
Interesant materialul Jackie, dar cam haotic.
Eu am incercat sa fac o tura de ordine si am plecat de la:
Citat"We need a program of psychosurgery and political control of our society. The purpose is physical control of the mind. Everyone who deviates from the given norm can be surgically mutilated.
"The individual may think that the most important reality is his own existence, but this is only his personal point of view. This lacks historical perspective.
"Man does not have the right to develop his own mind. This kind of liberal orientation has great
appeal. We must electrically control the brain. Some day armies and generals will be controlled by electrical stimulation of the brain." Dr. Jose Delgado (MKULTRA experimenter who demonstrated a radio- controlled bull on CNN in 1985) Director of Neuropsychiatry, Yale University Medical School Congressional Record No. 26, Vol. 118, February 24, 1974
Si am gasit urmatoarele:
http://www.angelfire.com/or/mctrl/delgado.htm (http://www.angelfire.com/or/mctrl/delgado.htm)-> se pare ca e cartea "Physical Control of the Mind" a lui Delgado
http://www.raven1.net/uncom.htm (http://www.raven1.net/uncom.htm) pare a fi materialul original a lui Jackie.
Am mai gasit un articol la http://www.cabinetmagazine.org/issues/2/psychcivilization.php (http://www.cabinetmagazine.org/issues/2/psychcivilization.php) despre Delgado. Aici am gasit urmatorul fapt:
CitatIn 1974 Delgado testified in front of Congress at the MK-Ultra hearings and made his views very clear:

—We need a program of psychosurgery for political control of our society. The purpose is physical control of the mind. Everyone who deviates from the given norm can be surgically manipulated. The individual may think that the most important reality is his own existence, but this is only his personal point of view. This lacks historical perspective... Man does not have the right to develop his own mind. This kind of liberal orientation has great appeal. We must electrically control the brain. Some day armies and generals will be controlled by electric stimulation of the brain.4*
La finalul articolului la 4 se gaseste:
Citat— José M.R. Delgado, Congressional Record, nr. 26, vol. 118, 1974.
* — Erratum: Since publishing this article in Cabinet #2, Spring 2001, it has come to our attention that Delgado did not in fact testify before Congress on that date. The quote in question was actually a compilation of statements from Delgado's various publications, which were accurately cited in an article by Dr. Peter R. Breggins, "The Return of Lobotomy and Psychosurgery." It was this article that was presented to Congress on 24 February 1972 (not 1974 as stated in the article). We regret the error.  
La http://www.breggin.com/articlessummary.html (http://www.breggin.com/articlessummary.html) se gaseste articolul respectiv mai precis la http://www.breggin.com/thereturnoflobotomy.pbreggin.1982.pdf (http://www.breggin.com/thereturnoflobotomy.pbreggin.1982.pdf)
Jackie il citesti si ne spui si noua ce e cu el, chiar daca e doar psihiatrie si treburi doctoricesti... Oricum macar din punctul meu de vedere e clar ce  e cu citatul de inceput...
Acu' cine l-a ametit prima data asta nu e treba mea... Eu l-am descalcit... Distractie placuta :d
Pun si eu mana sa citesc articolul lui Dr. Breggins :D
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 01 Noiembrie 2006, 20:18:52
Oricum in articolul lui Magnus Delgado spune ca:
Citat"We knew too little about the brain. It is much too complicated to be controlled. We never knew which parts of the brain we were stimulating with the stimoceiver. We didn't even manage to prevent epileptic attacks, which we thought would be the simplest of things. We never found the area where epilepsy attacks originate.
Citat"It is impossible to decode the brain's language. We can obviously manipulate different forms of electrical activity but what does that prove?"
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 20:31:44
Citat din: LupinThe3rd din  01 Noiembrie 2006, 20:00:40La http://www.breggin.com/articlessummary.html (http://www.breggin.com/articlessummary.html) se gaseste articolul respectiv mai precis la http://www.breggin.com/thereturnoflobotomy.pbreggin.1982.pdf (http://www.breggin.com/thereturnoflobotomy.pbreggin.1982.pdf)
Jackie il citesti si ne spui si noua ce e cu el, chiar daca e doar psihiatrie si treburi doctoricesti... Oricum macar din punctul meu de vedere e clar ce  e cu citatul de inceput...
Acu' cine l-a ametit prima data asta nu e treba mea... Eu l-am descalcit... Distractie placuta :d
Pun si eu mana sa citesc articolul lui Dr. Breggins :D
Salut LupinThe3rd,
Da am inteles ce vrei sa spui.S-a scurs o mica eroare de date ca in loc de anul 1974 se poate sa fi fost defapt 1972.
Apropo bun research ai facut lasand acele linkuri.Cine are ochi sa vada.de fapt in acest link am gasit cateva imagini interesante:
de la: http://www.raven1.net/uncom.htm
adica imaginea 1
(http://www.raven1.net/nsa1.gif)

imaginea 2
(http://www.raven1.net/russtv1.gif)
____________________

Nu am apucat inca sa citesc acel PDF cu articolul lui Dr. Breggins dar cand prind ceva timp liber am sa ma uit peste el. :wink:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 20:35:36
Apropo....cititi cel putin ca o idee aceste doua texte iar daca va permite timpul nu ezitati sa cititi acel articol de la Rense.com: http://www.rense.com/general17/imp.htm

Implanted human beings can be followed anywhere. Their brain functions can then be remotely monitored by supercomputers and even altered through the changing of frequencies. Guinea-pigs in secret experiments have in-cluded prisoners, soldiers, mental patients, handicapped children, deaf and blind people, homosexuals, single women, the elderly, school children and any group of people considered "marginal" by the elite experimenters. The published experiences of prisoners in Utah State Prison, for example, are shocking to the conscience. Today's microchips operate by means of low-frequency radio waves that target them. With the help of satellites, the implanted person can be tracked anywhere on the globe. Such a technique was among a number tested in the Iraq war, according to Dr. Carl Sanders, who invented the intell-igence-manned interface (IMI) biotic, which is injected into people. (Earlier during the Vietnam War, soldiers were injected with the Rambo chip, designed to increase adrenaline flow into the bloodstream.) The U.S. National Security Agency's (NSA) 20 billion bits/second supercomputers could now "see and hear" what soldiers experience in the battlefield with a remote monitoring system (RMS)

____________________________

It sounds like science fiction but it is secret military and intelligence agencies' mind control technology, which has been experimented with for almost half a century. Totally without the knowledge of the general public and even the general academic population. Supercomputers in Maryland, Israel and elsewhere with a speed of over 20 BILLION bits/sec can monitor millions of people simultaneously. In fact, the whole world population can be totally controlled by these secret brain-computer interactions, however unbelievable it sounds for the uninformed. Human thought has a speed of 5,000 bits/sec and everyone understands that our brain cannot compete with supercomputers acting via satellites, implants, local facilities, scalar or other forms of biotelemetry. Each brain has a unique set of bioelectric resonance/entrainment characteristics. Remote neural monitoring systems with supercomputers can send messages through an implanted person's nervous system and affect their performance in any way desired. They can of course be tracked and identified anywhere.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 01 Noiembrie 2006, 21:05:51
Nuuu... Jackie... nu cadea in capcana...nu trebuia sa ajungi la articolul asta.
M-am uitat acum la articolul de la rense.com si mi-am adus aminte ca exista o varianta in limba romana la altermedia romania.
http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/implante-microcipuri-si-controlul-mintii_1831.html (http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/implante-microcipuri-si-controlul-mintii_1831.html)
O sa ma refer la articolul in engleza si nu la cel in romana. Articolul e combinatie cam ciudata de date...
De exmplu:
CitatBrain electrodes were inserted into the skulls of babies in 1946 without the knowledge of their parents.
Nu vreau sa fiu ironic dar duci copilul la doctor si iese de acolo cu doi electrozi in cap? Bun... Daca vopseau copilul in verde poate erai destul de socat ca nu mai vezi electrozii...
CitatToday's microchips operate by means of low-frequency radio waves that target them. With the help of satellites, the implanted person can be tracked anywhere on the globe
Poblema majora e ca undele de joasa frecventa sunt perurbate destul de puternic de vreme,zi, noapte, etc. Care va aduceti aminte cand ascultati Romania 1 pe unde lungi si era furtuna afara ce se auzea? Trosnete de la fulgere...
Apoi problema e ca trebuie sa faci deosebirea intre 2 emitatoare... Si cred ca banda trebuie sa fie diferita...
Apoi prepunem ca se construieste un protocol de transfer date pe unde lungi... Banda e limitata... rata de transfer mica... Personal cred ca problemele tehnice in cazul undelor lungi sunt mult prea mari...
Apoi alti factori... Ca sa transmiti iti trebuie putere in antena, bobina, condensator... Cam greu sa le pui intr-un cip in cap... Antena... unde e pusa? Daca imi trag o basca cu folie de aluminiu... s-a dus transmisa... Cusca Faraday... Cred ca la chestia cu undelu lungi a cam data in bara...
CitatWhen a 5-micromillimeter microchip (the diameter of a strand of hair is 50 micromillometers) is placed into optical nerve of the eye, it draws neuroimpulses from the brain that embody the experiences, smells, sights and voice of the implanted person.
http://en.wikipedia.org/wiki/Optic_nerve (http://en.wikipedia.org/wiki/Optic_nerve) pentru nervul  optic. Aici se spune:
CitatThe optic nerve contains 1.2 million nerve fibers.
The optic nerve component lengths are 1 mm in the globe, 25 mm in the orbit, 9 mm in the optic canal and 16 mm in the cranial
Cum poti conecta ceva de 5-micromm la asa ceva... Apoi  respectivul chip conectat la nervul optic poate "suge" si info despre miros, voce samd...
S-a dus dracu manualul de biologie, anatomie, medicina samd...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 01 Noiembrie 2006, 21:19:52
Citat din: LupinThe3rd din  01 Noiembrie 2006, 21:05:51Cum poti conecta ceva de 5-micromm la asa ceva... Apoi  respectivul chip conectat la nervul optic poate "suge" si info despre miros, voce samd...
S-a dus dracu manualul de biologie, anatomie, medicina samd...

Noi nu suntem savanti ca sa le putem explica pe toate cum si de ce.... problema este ca sunt oameni ce sufera din partea implantelor si nu este vorba doar de cateva articole ci de multe dovezi din partea a foarte multor cetateni.Eu cunosc o persoana la care i s-a implantat doua cipuri unul in fata la piept si unul in cap.Acele cipuri au fost implantate pentru a tine controlul lui in cazul in care dezvaluie anumite informatii si pentru ''mind control'' in general in acea perioada iar celalalt cip era in legatura cu locatia bazei militare top secret in care a lucrat.Si acele cipuri li sau implantat in anii ''80''
Pot fi detectate doar cu un anumit tip de detector.Persoana este un fost ofiter de securiate care a lucrat pentru o anumita perioada cu MILABS intr-o baza militara top secret.
Ce inseamna MILABS si cine sunt ei...te las pe tine sa faci putin homewoork 8-)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: dedeiu din 02 Noiembrie 2006, 13:43:29
http://www.milabs.com/ Ca sa nu va mai chinuiti debicei este asa: http://www.numelepecareilcuati.com/.net/.org
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 02 Noiembrie 2006, 14:15:29
Citat din: dedeiu din  02 Noiembrie 2006, 13:43:29
http://www.milabs.com/ Ca sa nu va mai chinuiti debicei este asa: http://www.numelepecareilcuati.com/.net/.org
Gresit,sorry
In nici un caz nu se refera la MILABS de care vorbesc.Fa putin research si ai sa intelegi.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 02 Noiembrie 2006, 14:32:06
MILABS=Military Mind Control and Alien Abduction

(http://www.abduct.com/books/_bookpix/b62.jpg)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 04 Noiembrie 2006, 21:45:55
Citat din: jackie28t din  01 Noiembrie 2006, 21:19:52
Citat din: LupinThe3rd din  01 Noiembrie 2006, 21:05:51Cum poti conecta ceva de 5-micromm la asa ceva... Apoi  respectivul chip conectat la nervul optic poate "suge" si info despre miros, voce samd...
S-a dus dracu manualul de biologie, anatomie, medicina samd...

Noi nu suntem savanti ca sa le putem explica pe toate cum si de ce.... problema este ca sunt oameni ce sufera din partea implantelor si nu este vorba doar de cateva articole ci de multe dovezi din partea a foarte multor cetateni.Eu cunosc o persoana la care i s-a implantat doua cipuri unul in fata la piept si unul in cap.Acele cipuri au fost implantate pentru a tine controlul lui in cazul in care dezvaluie anumite informatii si pentru ''mind control'' in general in acea perioada iar celalalt cip era in legatura cu locatia bazei militare top secret in care a lucrat.Si acele cipuri li sau implantat in anii ''80''
Pot fi detectate doar cu un anumit tip de detector.Persoana este un fost ofiter de securiate care a lucrat pentru o anumita perioada cu MILABS intr-o baza militara top secret.
Ce inseamna MILABS si cine sunt ei...te las pe tine sa faci putin homewoork 8-)

Buna Jackie,
Noi nu suntem savanti ca sa le explicam pe toate  suna trist de tot... Logica ta ce spune de argumentul ala? sau cand logica se intalneste cu convingerile tale ce faci? Lasi savantii?
Sti pe cineva inseamna ca il cunosti personal, ai vorbit cu el, sau ai auzit ca exista cineva sau un prieten stie pe cineva care... samd...? Care din ele e mai adevarat?
Sa inteleg ca Secu avea MILABS in 80?
SI omul nu poate spune respectiva locatie din cauza cipurilor? sau nu si-o m ai aduce aminte... Te rog mai multe detalii despre asta...

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 04 Noiembrie 2006, 23:40:45
Citat din: LupinThe3rd din  04 Noiembrie 2006, 21:45:55

Sti pe cineva inseamna ca il cunosti personal, ai vorbit cu el, sau ai auzit ca exista cineva sau un prieten stie pe cineva care... samd...? Care din ele e mai adevarat?
Sa inteleg ca Secu avea MILABS in 80?
SI omul nu poate spune respectiva locatie din cauza cipurilor? sau nu si-o m ai aduce aminte... Te rog mai multe detalii despre asta...

A-l cunosc si discut cu el de 2 ani de zile.
Milabs'ii exista de inaine de anii 80
Locatia/baza se numeste PEASEMORE (underground facility)
Cum si de ce cine si unde...mai multe detalii si informatii le voi expune mai detaliat intr-un topic pe care-l voi expune aici in acest forum luna viitoare in cazul in care-mi voi gasi timpul necesar.Daca esti interesat sa aflii mai mult atunci ramai prin jur.

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 05 Noiembrie 2006, 00:02:48
La ce te referi cand spui ''Secu''?
Fii mai explicit te rog pentru a nu fi cazul sa amestecam unele informatiile cu lucruri neexistente.
Cred ca daca ai citi cartea expusa mai sus ai intelege ce inseamna MILABS.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 05 Noiembrie 2006, 00:15:55
LupinThe3rd,
Si ca sa nu intram aici in acest topic prea mult in off-topic si ca sa te ajut putin ca sa intelegi mai bine,i-ti recomand sa-ti faci o cafea fierbinte si sa citesti acest articol.S-ar putea sa-l gasesti interesant si sa te ajute sa intelegi o mica piesa de puzle pentru informatiile care vor urma.
MINDCONTROL
http://freedom4um.com/cgi-bin/readart.cgi?ArtNum=18651&Disp=0

8-) PS:Daca ai ceva nelamuriri impotriva acelui articol atunci te rog sa te adresezi autorului acelui articol.
Eu nu am timpul necesar pentru a explica firmitura cu firmitura cum se formeaza painea ci pot doar sa te indrum pentru a intelege mai usor unele lucruri.Restul depinde de documentarea si investigarea fiecaruia.
Fiecare este liber sa-si deseneze propria lui parere.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 05 Noiembrie 2006, 00:28:32
OK Jakie,
Uite eu te rog nu sa imi explici cum se formeaza paine dar logic sa imi explici cum poti sa conectezi chestia aia la nervul optic si sa iti dai seama ce miroase ala... sau ce aude... si cum poti conecta o chestie care are cativa micromilimetrii la ceva de 1,5 mm in cel subtire punct si care are 1,2 fibre nervoase... Alta explicatie nu vreau...
Articolul ala e frumos interesant dar nu explica cum poti sa nu conecta. Tu crezi ca poti conecta asa ceva? Sincer...
Hai sa nu ne ascundem dupa deget.
Concingerile tale ce spun? De ce?
Logica ce spune? De ce?
Can am spus secu. AM vazut ca pe net ai spus ca e ofiter de securitate... AM crezut ca te refereai la bajetii aia cu ochi albastrii care ne pazeau de imperialismul capitalist care vroia sa ne curme zborul de sageata catre viitorul luminos...
De fapt ofiterul nu e roman? sau?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 05 Noiembrie 2006, 01:34:44
Citat din: LupinThe3rd din  05 Noiembrie 2006, 00:28:32
OK Jakie,
Uite eu te rog nu sa imi explici cum se formeaza paine dar logic sa imi explici cum poti sa conectezi chestia aia la nervul optic si sa iti dai seama ce miroase ala... sau ce aude... si cum poti conecta o chestie care are cativa micromilimetrii la ceva de 1,5 mm in cel subtire punct si care are 1,2 fibre nervoase... Alta explicatie nu vreau...

Salut din nou LupinThe3rd,
Te inteleg ce vrei sa spui dar eu nu cred ca este neaparat nevoie sa conectezi ''chestia aia'' (cum spui tu) la nervul optic ci totul se reduce la alte elemente stiintifice cum ar fi undele si frecventele ce transforma imaginile si sunetele in date,trasmise intr-o anumita locatie ca si cu vocea trasmisa prin satelit cu telefonul mobil.Gandestete putin cum trasmit posturile de leleviziune imagini si sunete catre antena noastra dupa care noi savuram culorile.
Totul este trasmis prin ''ETER''
Deci ''primirea sau redarea unor date''nu trebuie sa fie neaparat cu aripioare sau sa exista o conectare fizica.
Tu cand auzi sau privesti o pasare cum canta sunt defapt acele date pe care le intercepteaza cerebelul tau dar asta nu inseamna ca si este real ci asa vezi tu si asa interpretezi.Dar o holograma sau unele suntete te poate manipula punandute in stare de a crede ceva anume deoarece ai vazut si ai auzit cea ce defapt ar putea fi doar date transmise si interceptate de creier.
Deci pe viitor nu cred ca este nevoie sa se argumenteze ca cineva s-ar ascunde dupa deget dar trebuie sa ntelegi ca atat eu cat si tu nu suntem savanti pentru a da o explicatie clara la orice element.Sunt unele lucruri la care se combina fel si fel teorii la care noi nu suntem capabili sa le intelegem.Poate invatand si documetandune vom avea sansa sa le stim intr-o mare parte.de aici depinde de fiecare.Eu?Inca pun intrebari si invat.
Redau ce stiu si cum pot...restul este un bonus de prietenie :-D


Citat din: LupinThe3rd din  05 Noiembrie 2006, 00:28:32
Can am spus secu. AM vazut ca pe net ai spus ca e ofiter de securitate... AM crezut ca te refereai la bajetii aia cu ochi albastrii care ne pazeau de imperialismul capitalist care vroia sa ne curme zborul de sageata catre viitorul luminos...
De fapt ofiterul nu e roman? sau?

LupinThe3rd
El este din Anglia.S-a retras din meserie.Este pensionar acum.
Asa cum ti-am mai spus....in curand voi reda mai multe informatii cat mai detaliat posibil.Vei afla si numele lui adevarat si multe alte lucruri pe langa.
Daca esti interesat sa aflii atunci ramai prin jur. :wink:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Shadowman din 08 Noiembrie 2006, 23:29:37
 Inca o stire care confirma ca e greu ca "cipurile" implantate sa ne controleze viata :
Pancreasul artificial va fi testat de cercetatorii din Marea Britanie ,pe copii diagnosticati cu diabet de tip 1,iar senzorul de glucoza computerizat va fi testat pe voluntari de cercetatori de la Universitatea Cambridge,incepind cu ianuarie 2007...
  Pancreasul artificial are in alcatuire un senzor,un program computerizat care calculeaza cantitatea de insulina si o pompa de insulina.Abia peste doi ani dispozitivul ar putea fi utilizat de copii acasa...
  Alte informatii la :http://www.ziua.ro/display.php?id=210567&data=2006-11-07

Pentru a controla secretia glandelor endocrine, aparatul locomotor,respirator,circulator etc...
ar trebui sa "impodobim" corpul uman precum bradul de Craciun...Cu pompe ,cipuri,ace,tuburi,senzori,sirme,fiare,baterii...
In privinta "cipurilor de identificare" ascunse sub piele sau sub frunte sa fim linistiti...
In loc de carte de identitate sau pasaport o sa prezentam "cipul" la control...Nu mai pierdem sau uitam actele,scapam si de hotii de buzunare...Presupun ca n-o sa ne taie mina sau fruntea sa ne fure documentele...Sau mai stii ...? Cred ca vor fi foarte solicitati chirurgii esteticieni in acele vremuri...
  Cipuri de identificare au ACUM caii, vitele,ciini comunitari ,alte patrupede si vietuitoare...
  Ionut,stai linistit, nu ne ataca"fiara"...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 09 Noiembrie 2006, 17:05:03
Citat din: AdiM din  09 Noiembrie 2006, 16:55:37
Daca Securitatea, ca institutie deja moarta azi, are ceva legatura cu extraterestrii care reprezinta tematica forumului, ar fi bine sa se spuna clar.
Altfel, ideea mea era doar ca nu au nici un sens aici argumente legate de Securitate,
si daca unora le face placere sa se teama de Securitate si in ziua de azi, la 17 ani dupa 1989, este placerea lor.
In rest, faceti si credeti cum vreti voi... Eu doar imi spun parerea, cea de aici si acum, nu cea bazata pe fricile unora de acum 17 ani si mai mult.
"Prostia" mea e atitudinea mea de om dornic sa traiasca in prezent, nu in trecut.
Cine vrea sa traiasca in trecut, e treaba lui, daca asa se simte mai destept.
Parerea mea.

AdiM iara incurci lucrurile.
Tu nu intelegi ce se scrie pe forum cred.Nimeni nu are nici o frica de securitate.Mai las-o balta cu securitatea.
Acea persoana a fost ofiter de securitate intr-o baza militara adica era responsabil pentru securiatea bazei militare in nici un caz nu este vorba despre SECURITATEA ( de pe vremea lu Ceausescu) cum te gandesti tu.
Iar in acea baza  in laboratoarele subterane se fabrica creaturi oribile luate drept de unii rapiti drept extraterestrii adica clonari de extraterestrii.Pricepi sau nu pricepi?Mai multe informatii le voi reda luna viitoare intr-un topic nou.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 10 Noiembrie 2006, 00:25:55
Pai securitatea de care se discuta aici (adica convorbirea mea dintre mine si membrul LupinThe3rd) era vorba despre un ofitzer de securitate a unei baze militare iar tu ai sarit la securitatea de pe timpul lui Ceausescu.Defapt nici nu stiai despre ce era vorba.Si acuma vii si intorci roata ca este parerea ta.Daca este parerea ta cel putin intra in on-topic nu in off-topic.Observ ca nici nu am cu cine discuta asa ca te rog spuneti in continuare parerea ta despre cipuri.Deci ai ceva de spus despre microcipuri sau te intinzi iar cu securitatea? :-D
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: spooky din 06 Decembrie 2006, 13:36:12
Top 10: Cele mai bune, rele... si tampite utilizari a RFID.
http://networks.silicon.com/lans/0,39024663,39164446,00.htm
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 20 Decembrie 2006, 00:48:54
Citat din: Shadowman din  08 Noiembrie 2006, 23:29:37... Cipuri de identificare au ACUM caii, vitele,ciini comunitari ,alte patrupede si vietuitoare...
  Ionut,stai linistit, nu ne ataca"fiara"...
OARE ? ESTI SIGUR ? Ai motive concrete sa sustii ca nu ne va ataca??? Nu cred ca ai? si nu poti contrazice aspectele prezentate in acest thrend. Eu cred ca ne-a atacat deja, si ne ataca permanent pe zi ce trece, putin cate putin, din ce in ce mai mult, pana ne va pacali de tot. Probabil tu te vei gandi la o fiara .. la propriu, ei cei ce studiaza intens "semnele vremurilor" identifica fiara cu alte "lucruri" mult mai grandioase si nu cu un animal. Ce-ar fi daca s-ar ridica un monstru din mare, oare ar fi greu sa dea cateva rachete performante (de ex cu dubla explozie, una ptr penetrarea invelisului si alta ptr distrugere interioara) sau cate felurite arme nu sunt acum. Diavolul stie asta si fiara va fi corespunzatoare vremurilor noastre, ptr a pacali pe multi, daca nu a si facut-o deja..intr-o anumita masura. Un lucru e sigur: prorocia Domnului Dumnezeu este sigura.
Observ ca unii se indoiesc de posibilitatea conectarii cipurilor la nervi, eu ma interb oare stim noi cat de avansata este tehnologia (NASA de ex, sau altor institutii), iara daca inca nu exista acesta posibilitate ..ea va aparea curand.
Inca un aspect: chipurile ptr animale reprezinta doar un pas premergator.. celor ptr oameni, este doar un obiectiv operational.. dintre multe altele, si anume obisnuirea omului cu notiunea de chip si alte aspecte "desuprafata", astfel Badea "X" nu va mai intreba ce e un chip si ce scop are... va sti deja ca are un rol "binevoitor' sau "folositor" deci va fi mandru, daca nu cunoaste Cuvantul Domnului.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: pri3st3ss din 21 Decembrie 2006, 20:46:17
scuza-ma,ionut,dar badea X , chiar daca cunoaste cuvantul domnului, poate fi pacalit rapid de un agent bun,care stie sa isi vanda marfa.
daca lui badea X ii mai da si niste bani sa ii ia gandul de la cip....nu mai are rost sa continui...
spui ca fiara se va adapta vremurilor noastre,dar acest lucru nu il iei in calcul....
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 21 Decembrie 2006, 21:04:08
cred ca faza cu cipurile face parte din globalizare!un cip ar putea tine loc de card, buletin, pasaport, localizare, antecedente penale, atestarea studililor, loc de munk.....etc!ce mai vreti?
    cred ca a inceput marea globalizare...prin aparitia cardurilor....si se va ajunge la textele din biblie adik sa nu cumparam sau vindem fara semn pe bratz!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 01 Februarie 2007, 18:24:07
Citat din: pri3st3ss din  21 Decembrie 2006, 20:46:17
dar badea X , chiar daca cunoaste cuvantul Domnului, poate fi pacalit rapid de un agent bun,care stie sa isi vanda marfa.
daca lui badea X ii mai da si niste bani sa ii ia gandul de la cip....nu mai are rost sa continui...
spui ca fiara se va adapta vremurilor noastre,dar acest lucru nu il iei in calcul....
Ca safim realizti.. badea x este destul de conservator.. in comparatie cu altii "x"-i; la fel poate sa cada si "x"de la oras care nu are cu ce plati intretinerea si altul care vrea sa vada marea ... etc, Sugestiv este di filmul "Semnele dezlanturirii" pe car el-am vazut dupa ce am deschis topicul.

Ca sa observati de unde am pornit concret va citez din Biblie, si anume:
Apocalipsa Sf Ioan Teologul:
CAP 13
16. Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
18. Aici este intelepciunea, cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este nr de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 01 Februarie 2007, 18:41:37
Un exemplu ar putea fi acest articol : http://www.apocalipsa.ro/article.php?id=152&PHPSESSID=193c0c04163d89febc3186d2ba14a1fc

(//)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 02 Februarie 2007, 10:31:38
Tare schema, dar de unde pana unde A=0 , U = 5 , V= 5... Alo....nu cumva nu au valoare numerica pentru ca dadea cu virgula?
:rocket:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 02 Februarie 2007, 14:16:24
LupinThe3rd, pai nu ai citit articolul din linkul prezentat ? poate e doar o coincidenta, dar totusi de ce nu iese nr 666 din numele tau sau al meu sau al nustiu cui ? si atentie la citatul din apocalipsa :
"adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. 18. Aici este intelepciunea, cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei"

Deci se observa clar ca este vorba de spre "numele" sau "numarul numelui" si trebuie sa pricepem ca trebuie socotit - "aici este intelepciunea, cine are pricepere trebuie sa socoteasca numarul numelui"

Deci inaintemergatorul ANTICRISTULUI nu va purta numarul 666 , cel putin nu la vedere, ci va fi codificat cumva in numele lui , cum este posibilul exemplu de mai sus.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 02 Februarie 2007, 14:40:37
Ionutz, per moment nu sti numele meu, asa ca nu ai de unde sa sti... :evil:
Pe scurt ce spui tu se traduce in felul urmator:
D =  500
C =  100
L =   50
X =   10
V/U = 1
M = 1000 nu ne intereseaza iar restul sunt 0.
Atunci respectivul numar il poti scrie ca o suma ponderata adica.
Orice_nume = a1*D + a2*C + a3*L + a4*X + a5*U + a6*V  unde a1...a6 reprezinta de cate ori respectivele litere apar in text "nume". Deci toate acele texte care au:
1 bucata D
1 bucata C
1 bucata L
2 bucati U si V
6 bucati I
si nu contin M si X dau suma respectiva... la care adaugi limbile posibile si faptul ca celelalte litere pot apare in orice combinatie...
Limiteaza numarul de limbi la trei: latina, greaca si ebraica pentru ca sunt strans legate de istoria crestinismului... Cate combinatii poti sa ai?
Vezi ca e unul din treadh-uri am postat un fragment din Umberot Eco referitor la numerologie... Cred ca merita citit :)
Si cateva intrebari:
1. cum trece rationamentul de calcul de lama lui Ocan?
2. cu ce te ocupi in viata de zi cu zi? (o curiozitatea a mea ca sa am o imagine cat mai buna despre interlocutor?)
3. si daca ai timp vezi ca la diverse gasesti un thread legat de lecturi suplimentare. poate iti gasesti timp sa adaugi un raspuns sincer :)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 02 Februarie 2007, 14:50:26
Tre sa specific calr ca imaginea si asocietrea titlului nu am creat-o eu ci am preluat-o.

Limba utilizata in titlueste latina si atat, se observa clar.
Ma ocup cu multe, printre care si lectura, te intereseaza si niv de studii ? =  univ, acum e randul tau.
Ce crezi ca ar trebui sa citesc, concret ? Mare granada de scheme si teorii cu numerologii si mai stiu eu ce rationamente... nu e clar mesajul di Apoc.13.16-18 ?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 02 Februarie 2007, 15:07:40
 cred in numarl 666..versetele din biblie sunt metaforice...chestie de simbolistica :evil:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 02 Februarie 2007, 15:29:15
@Ionutz... Studii universitare poate insemna multe: literatura, informatica, educatie fizica si sport.
La mine e simplu: Electronica, master in Proiectare automata :)
Versetele sunt clare, doar ca nu specifica metoda de calcul. Am vazut si calcule in care cardul VISA era interpretat in acest mod...
Respectivul verset este, cel putin in versiunea ortodoxa:
"18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase. "
Oare cum e corect: sa socotesti numarul sau sa socotesti pana "iese" rezultatul? Oare de ce nu se pleaca de la numar si se incearca sa se ajunag la numar? :)

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 02 Februarie 2007, 18:30:17
Citat din: LupinThe3rd din  02 Februarie 2007, 15:29:15
@Ionutz... Respectivul verset este, cel putin in versiunea ortodoxa:
"18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase. "
Oare cum e corect: sa socotesti numarul sau sa socotesti pana "iese" rezultatul? Oare de ce nu se pleaca de la numar si se incearca sa se ajunag la numar? :)
S-a calculat in directia asta .. ca o varianta , insa nu exclud posibilitatea inversa.. poate va fi mai edificatoare..si poate ofera mai multe ipoteze, eu nu sunt impotriva. Te rog sa intelegi ca eu nu am nimic cu nimeni si nici cu tine, ci am expus o varianta "descoperita" de altii, pe care tre sa o avem in vedere. Eu sugerez ca lumea sa fie atenta, cum ne indeama si Mantuitorul - "vegheati", si tre sa fim atenti la "semnele vremurilor".
Ai cumva alte ipoteze ? Astept.

Noutati cu c ipuri, insemnari pe corp , respectiv implanturi..aveti ?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 02 Februarie 2007, 19:42:07
Nu mai  este mult si vine adevarata globalizare! :evil:
Pe un cip se pot pune toate informatiile despre o persoana inclusiv  localizare!
Un prim pas s-a facut cu tel mobile si cardurile!indispensabile
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 02 Februarie 2007, 20:15:54
Adevarat, pe chip se pot pune muulte informatii... inclusiv p[rograme. Deja sunt oameni ...cu astfel de implanturi.  Unii ofiteri din armata SUA sunt in procese sau chiar in inchisoare ptr ca nu sunt de acotrd cu aceste chipuri .. ptr ca controleaza intimitatea omuluui.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 02 Februarie 2007, 20:19:42
te simti manevrat ca un robot! :cry:ar trebui un sondaj...sunteti sau nu de acord cu cipuri in brat?
sa se stie totul despre tine!stare materiala, adresa, studii, experienta in munca, antecedenta!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 02 Februarie 2007, 20:33:02
Niate linkuri utile:
http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_the_beast (http://en.wikipedia.org/wiki/Number_of_the_beast)
sa vedeti cum e cu codul de bare si cu numarul bestiei :
CitatSome support this barcode theory through reference to the three elongated end and middle symbols on every barcode, they appear identical to the symbol used to represent the number six on the right hand segment of a barcode - 666 is the template from which barcodes are read. This resemblance is however, questionable, as the elongated bars do not contain enough elements to be coded numbers.[22]
si
http://bellsouthpwp.net/l/a/laurergj/UPC/666quest.html (http://bellsouthpwp.net/l/a/laurergj/UPC/666quest.html)
unde zice ala care le-a inventat:
Answer- No bars are there for esthetic purposes, to do so would defeat the goal of making the tolerances as great as possible and the area as small as possible.
CitatEach character is a fixed length, 7 modules and composed of two spaces and two bars. Form the outer ends toward the center, the character starts with a space and therefore a single bar is required to "close" the character. The other bar is used to allow the level setting (gain) circuitry to adjust to the contrast of the particular symbol. The center pattern is narrow space, narrow bar, narrow space, narrow bar. This pattern is 4 modules wide and distinguishes it from the a 7 module character thus giving direction and end information to the logic.
The assignment of digits to specific patterns was arbitrary.
Adica desenau si ingerasi doar ca era o problema de spatiu, marime scanner pe scurt de bani... Puteau sa deseneze si alte chestii dar iar se gasea un Pruteanu care il faca nesimtit pe ala cu codul :))
Si inca ceva interesant:
http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_eschatology (http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_eschatology)
unde scrie ca:
CitatSome Christians, notably followers of Eastern Orthodoxy but also members of other sects, regard most popular discussion of this topic to be fundamentally and dangerously false. Theologians from a number of traditions point out that the Book of Revelation was included late in the Biblical canon, because of lingering questions regarding its usefulness. Many early teachers thought the Christian faith should be single-mindedly preoccupied with what is most transparently understood concerning salvation. The book is not included in the liturgical readings of most traditions. Nevertheless, a great number of Christians consider the effort to understand the Book of Revelation (and other prophecies) to be one of the most important issues, if not the chief objective, of their Christian faith
Asa ca incetisor si cu grija...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 02 Februarie 2007, 20:43:11
Atasez niste imagini.
Traducerea aia din latina pica daca se demonstreaza ca numarul 666 e mai vechi decat ziua de nastere a limbii latine. Si cu siguranta nr. 666 e mai vechi decat limba latina. Sapati mai adanc!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 02 Februarie 2007, 23:29:22
@bluemoon8520:
Vorba francezilor cu piul nostru de  ingineri si curtea lor de astrologi si alti corigenti la algebra
Conform la ce scrie acolo 2/3=0.666
0.666*3 = 1.998  :fullmoon:
Adica eu am terminat mate-fizica si la noi 2/3 = 0.(6) adica 0.66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666.....6666666666666666....6666666........
Bah... fractii, numere reale, ecuatii, etc... la ce trebuie? ca doar e scris in stele : :mrgreen:
@bluemoon: la tine cat e 2/3? : :-D
SEMIDOCTISM
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 03 Februarie 2007, 04:59:01
Domnul meu LupinThe3rd:

2 impartit la 3 face 0.(6) [a se citi 0 virgula perioada 6] [perioada 6 inseamna o infinitate de cifre de 6] din pacate matematicienii nu prea inteleg un lucru... ei nu au scris/vazut acea infinitate ci doar au presupus ca exista.

Adevarata impartire este:

2 impartit la 3 face 0 rest 2. Ideea era alta: 2000 impartit la 3 face 666 rest 2. [in multimea numerelor naturale]

Oi fi terminat tu la mate-fizica, dar se pare ca nu ai inteles un lucru esential: Universul nu lucreaza cu virgule ci cu numere astronomice.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: baaron din 03 Februarie 2007, 05:08:37
Citat din: bluemoon8520 din  02 Februarie 2007, 20:43:11
Traducerea aia din latina pica daca se demonstreaza ca numarul 666 e mai vechi decat ziua de nastere a limbii latine. Si cu siguranta nr. 666 e mai vechi decat limba latina. Sapati mai adanc!

Sumer - Civilizatia sumeriana
Sistem de calcul sexagesimal.......Beep Beep :-D
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 03 Februarie 2007, 05:59:18
Citat din: baaron din  03 Februarie 2007, 05:08:37
Sumer - Civilizatia sumeriana
Sistem de calcul sexagesimal.......Beep Beep :-D

http://en.wikipedia.org/wiki/Sexagesimal

Base-sixty has the advantage that its base has a large number of conveniently sized divisors {1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 12, 15, 20, 30, 60}, facilitating calculations with vulgar fractions. Note that 60 is the smallest number divisible by every number from 1 to 6.

Unlike most other numeral systems, sexagesimal is not used so much as a means of general computation or logic, but is used in measuring angles, geographic coordinates, and time.

http://en.wikipedia.org/wiki/Precession_of_the_equinoxes

asadar: civilizatia sumeriana -> sistem de calcul sexagesimal -> masurarea timpului -> precesiunea echinoctiilor

nu suna nici un clopotel?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: baaron din 03 Februarie 2007, 06:02:55
Citat din: bluemoon8520 din  02 Februarie 2007, 20:43:11
Traducerea aia din latina pica daca se demonstreaza ca numarul 666 e mai vechi decat ziua de nastere a limbii latine. Si cu siguranta nr. 666 e mai vechi decat limba latina. Sapati mai adanc!

Deci e mai vechi....
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 03 Februarie 2007, 06:07:01
Citat din: baaron din  03 Februarie 2007, 06:02:55
Deci e mai vechi....

CORECT!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 03 Februarie 2007, 11:17:26
Forte bine ca ati observat ca nr 666 e mai vechi decat limba latina, de fapt situatia a fost urmatoarea:   
faptul ca acest numar, al Satanei, va fi implantat in mana sau pe frunte a fost vazut de Dumnezeu dinaintea aparitiei limbii latine, precum au fost vazute si alte nenorocirii al caror autor este tot Scaraoschi.

Problema nu este de cand e aparut numarul, ptr ca Satana a fost facut dinaintea lumii noastre cu muult.
Important este ca acest nr este al raului, al Satanei, care doreste sa ne controleze, si sa-si puna semnul sau - "pecetea" pe noi. Asta  e baiul acum, si nu mai e mult, de vreme ce s-a inceput deja. Atentie ca indiferent de forma ( cipuri, imprimare cu laser ori cu alte mijloace ) tot va incerca sa o faca. Iar cine va fi insemnat cu semnul fiarei nu va fi mantuit. Asa ca tre sa fim atenti ptr noi si ptr copii nostrii, ptr a veghea la semnele vremurilor care sunt si care vor fi. Banuiesc ca fiecare dintre noi va dori sa traiasca vesnic.  :wink: dar nu inainte de a ne termina examenul actual.
DOAMNE AJUTA-NE !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 03 Februarie 2007, 17:23:57
Citat din: jackie28t
Ionut,
nu cred ca microcipurile implantate in corpul uman( la ora actuala sau in viitor)ca  are vre-o legatura cu nr.666 sau cu SCRIPTURA.De fapt nr.666 nu reprezinta nimic alceva decat un numar banal ca ori si care alt numar....la care multi superstitiosi i-l iau ca pe un ''simbol'' asa cum unii primitivi luau CROCODILUL drept GOD.
DIAVOLUL nu exista(dupa parerea mea) ci este doar un simplu cuvant metaforic care reprezinta tot ce este ''diabolic''
Sper ca ma intelegi ce vreau sa spun.Tehnologia avansata in viitorul apropiat va apela la lucruri foarte minuscule si inteligente.Chipurile implantate vor fi ca si ceasurile de la mana.Crezi ca ce-i ce poarta ceas la mana sunt asa spus ce-i care sunt insemnati cu numarul ''666''? :roll:
Eu nu cred :-D

Tocmai te-am contrazis/contra-argumentat... 666 nu este doar un numar! In acest numar este codificata destul de multa informatie--nu te gandi la modul cantitativ ci calitativ.

Citat din: jackie28t
Sunt inca multe de spus Adim despre acest subiect dar intrebarea este daca esti pregatit sa discuti serios despre astfel de subiecte.Daca nu esti pregatit si nu faci putina investigare prin documentare atunci cam greu vei pricepe si subiectul va deraia la cutotul altceva.Dupa cum vezi,doar ce se stie in public,chipurile exista implantate in corpuri civile pentru scopuri medicale deocamdata dar gandestete la ce se ascunde in spatele cortinei.La cea ce nu stim

Chiar te auto-contrazici. (I-ai spus lui AdiM ca sa se documenteze cand chiar tu ai vorbit fara sa te documentezi despre acest numar.)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 03 Februarie 2007, 17:55:40
Bine'nteles ca sunt multe de spus.

Daca ai vrea sa ascunzi ceva foarte important unde ai face-o?! Iti zic eu: il lasi la vedere si ai baga spaima/frica in oameni si le-ai spune ca daca se apropie de acel lucru ii manaca bau-bau. Acei zei din vechime erau foarte avansati tehnologic. Tu crezi ca si-ar fi dorit ca oamenii sa detina si ei tehnologia lor? sa devina la randul lor zei? Eu zic ca nu. Acel turn babel care a fost distrus era o rampa de lansare a rachetelor pentru ca oamenii au incercat sa ajunga la cer (la propriu vorbind).

Acest numar nu este diabolic ci are in el codificata intelepciunea/cunoasterea.

P.S. ca sa intelgeti mai bine ca vreau sa va spun sa vedeti filmul calsic "Vrajitorul din Oz".

http://www.imdb.com/title/tt0032138/

Si urmariti cu atentie secventa in care unde Dorothy, Leul, Omul de Tinichea si Sperietoarea De Ciori ajung la Castelul Vrajitorului, care aflat in spatele unei cortine se da mare si tare. Observati cum se manifesta frica atunci cand sunt confruntati cu lucruri care nu le stiu/nu le cunosc?!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 05 Februarie 2007, 09:12:54
@bluemoon8520
CitatBase-sixty has the advantage that its base has a large number of conveniently sized divisors {1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 12, 15, 20, 30, 60}, facilitating calculations with vulgar fractions. Note that 60 is the smallest number divisible by every number from 1 to 6.
Si ce daca 60 e primul numar divizibil cu toate numerele de la 1 la 6. Ce demonstreaza asta?
De aia a disparut civilizatie sumeriana :p. Ca au numarat atat de complicat ca probabil au venit unii care numarau pe degete din 10 in 10 si i-au trimis in istorie...
Tare oricum ideea cu rampa :). Eu cred ca era pentru invocatia ploii.... :D
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 06 Februarie 2007, 11:52:44
Trebuia facut un mic sondaj!....pro sau contra cipuri in oameni!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Arckadii din 06 Februarie 2007, 12:15:18
numarul fiarei nu este 666 ci 600 si 60 si 6 care inseamna de fapt un cod. nu stiu exact cum se face insa este vorba de literele din Torah(???!!?!) fiecarei litere ii corespunde un numar. trebuie decodat. si ne vom da seama despre ce e vorba.
Ark

p.s.:imi cer scuze pentru informatiile nu tocmai exacte insa batranetea isi spune cuvantul:))
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 06 Februarie 2007, 12:18:58
@xennon_2000 offtopic:
Eu sunt contra, din motive pragmatice. Cipurile alea se prespune ca vor avea si asigurarea medicala pe ele, si cardul bancar, etc.
Asa ca eu prefer sa imi fure portofelul decat sa imi taie mana.
Teoretic nu sunt o problema intr-o societate in care statul nu e paranoic, dar tendinta e ca statul sau respectiv institutiile sale sa devina paranoic din diverse motive.
Raspunsul meu este NU.
@Ark.
Exista mai multe variante. Una din ele e ca este 616 si ca ambele 666 si 616 ii corespund lui Nero. Wikipedia descriu destul de bine interpretarile actuale

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 06 Februarie 2007, 12:29:38
Lupin...ma gandeam la globalizare...nu la furt...ca acel card(cip) e facut individual...degeaba ai mana taiata!nu ai ce face cu el..
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Arckadii din 06 Februarie 2007, 12:33:27
ar fi groaznic sa ai un cip in tine.
era mai demult un film cu Schwartzenegger(nu stiu daca asa se scrie dar ma rog) in care se chinuia sa isi scoata un cip din el.
Cred ca asta as face si eu. l-as pune intr-o halca de carne dupa aia si m-as duce cu ea la magazin sa cumpar cate ceva:) acum lasand gluma la o parte. cred ca este absolut o prostie sa se faca lucrul asta.
Si asa suntem controlati foarte puternic. Dar daca am avea si asa ceva in noi. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Ark
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 06 Februarie 2007, 12:39:43
am fi nishte roboti!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Shadowman din 06 Februarie 2007, 16:05:49
Citat din: Arckadii din  06 Februarie 2007, 12:33:27
ar fi groaznic sa ai un cip in tine.
era mai demult un film cu Schwartzenegger(nu stiu daca asa se scrie dar ma rog) in care se chinuia sa isi scoata un cip din el.

  Te referi la filmul "TOTAL RECALL"...
  Scenariul inspirat din povestirea "Ne putem reaminti totul pentru
dumneavoastra" a lui Philip K.Dick...Filmul respecta,in parte,povestirea ...Finalul e altul...!
  Ti-o recomand !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Arckadii din 06 Februarie 2007, 16:06:34
da. la ala ma refeream.
multumesc pentru recomandare. o sa o caut.
Ark
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 06 Februarie 2007, 16:51:51
Citat din: xennon_2000 din  06 Februarie 2007, 12:39:43
am fi nishte roboti!

Exact la asta se refera cipuri in oameni.

Legatura dintre 666 si chipuri in oameni este: tehnologia.

Si tot la asta se refera si pasajul cu mantuirea. Cei care vor avea cipuri in ei nu se vor putea mantui (pentru ca astfel partea spirituala a omului se va distruge).
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 06 Februarie 2007, 18:48:22
Citat din: bluemoon8520 din  06 Februarie 2007, 16:51:51
Si tot la asta se refera si pasajul cu mantuirea. Cei care vor avea cipuri in ei nu se vor putea mantui (pentru ca astfel partea spirituala a omului se va distruge).
se va distruge complet, insa numai celor ce-si vor punde de buna voie; implanturile cu forta nu au efect.

Foarte, foarte sugestiv in acest sens este filmul "Semnul dezlantuirii", nu ezitati sa-l cautati.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: baaron din 07 Februarie 2007, 00:22:36
Ca sa continuam totusi subiectul...
Referitor la cipurile implant....

Cat de curand (adica intr-una din zilele urmatoare) o sa va pun la dispozitie si schema prin care puteti sparge un asemena chip....testata deja.
Cu schite, grafice si tot tacamul...asa ca "noi", romanii...de abia asteptam acele cipuri ca sa mai putem face si noi niste "experiente"... :evil: :evil:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 07 Februarie 2007, 10:23:56
Se pot modifica datele din el?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 07 Februarie 2007, 14:40:40
@baaron,
e cumva cipul ala de pe cartela de Romtelecom care era "spart" prin 99?  :roll:
Eu nu stiu ce chip e ala care il vrei sa il pui tu pe net ca fiind spart, dar de obicei chipurile care contin informatii confidentiale, o au incriptata. Si daca cineva imi spune ca construieste niste chipuri hitech care contin informatii confidentiale fara sa o cripteze, atunci pot sa il acuz de imaturitate. Cipul in principiu poti sa il spargi cu un cioncan mai mare. Pe cand la cripatare e mult mai complicat.
A lucrat vre-unul din voi cu algoritmi de criptare? Stie careva care e limita de lungime a cheii de criptare si de ce? A studiat vreunul din voi bazele algoritmilor de criptare? Si de ce singura solutie e brut-force si de ce dureaza foarte mult timp?
Cine stie sa ridice mana sus...

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 07 Februarie 2007, 18:42:08
LupinThe3rd, nici eu si nici multii dintre noi nu au lucrat cu acestea.. si unora le este greu sa-si faca o idee cat de cat. Insa am stat de vb cu oameni care au deaface si cu asa ceva. Stiu ca decriptarea dureaza enorm..ca timp. Insa ce e facut de mana omului se desface tot cu mana omului, asta e clar, chiar daca uneori mai greu sau ff greu.
Ideea e ca chipurile destinate iplantului au functii de a aduna informatii si de a controla organismul gazda, nu doar scopul pasiv de identificare-numerotare.
Acest chip (ptr implant) nu se stie daca s-a si spart, insa cel de pe cartela de identitate cica s-ar fi spart.
Care ar fi scopul ca eu sa-mi sparg chipul (singur sau cu ajutorul cuiva - nu conteaza asta) bineinteles as putea sa-i anulez, probabil, anumite functii.. insa s-ar depista.. Eh.. mai e oleaca pana atunci.. insa tre sa fim pe faza chiar daca intelegem sau nu de ce sa nu fim insemnati cu 666. Tre sa avem ca reper faptul ca daca fara acel chip nu vom putea vinde sau cumpara.. ala e !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 08 Februarie 2007, 08:40:24
@bluemoon8520 :
Atunci spunei si lui Ionutz ce e o problema NP completa si cum e cu decriptatea unui mesaj. Atentie nu decodare ci decriptarea...
Acu' ca "there is alway onemore bug" asta e o alta poveste  :evil:
@Ionut:
CitatIdeea e ca chipurile destinate iplantului au functii de a aduna informatii si de a controla organismul gazda
Cum? Asta e intrebarea mea
@Ionut
CitatAcest chip (ptr implant) nu se stie daca s-a si spart, insa cel de pe cartela de identitate cica s-ar fi spart.
Care cartela de identitate cu chip? Ai un link la povestea asta?Cand a fost lansata cartela de identitate cu cip?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: baaron din 08 Februarie 2007, 11:23:42
Pt Lupin

Nu...nu e vorba despre chipul Romtelecom.
Este vorba despre chipul Mondex...cel care se implanteaza in mana...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 08 Februarie 2007, 12:19:28
Cred ca la inceputul acestui topic s-au expus unele date despre aceste cipuri de care vorbim aici.Cine a citit acest topic de la inceput stie despre ce este vorba.Altfel ne invartim in cerc. :wink:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 08 Februarie 2007, 12:21:13
(http://img100.imageshack.us/img100/9895/idchip45695460c8xo1zq2.jpg)

Microchip implantati in cetatenii Mexicani : http://www.msnbc.msn.com/id/5439055/

Citat din: jackie28t din  17 Septembrie 2006, 12:18:14
SHOPPING with CHIPS
http://www.cybertime.net/~ajgood/chipindex.html

(http://www.cybertime.net/~ajgood/images/chipinsidesm.gif)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Arckadii din 08 Februarie 2007, 12:27:00
pare facut in garaj. puteau sa il faca si ei mai estetic. asta bineinteles, daca e pe bune.
Ark
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 08 Februarie 2007, 12:32:11
Binenteles ca este pe bune.Cine este informat stie.Urmareste cu atentie acest clip de mai jos.
Video/ The Microchip
http://www.youtube.com/watch?v=UcGgbowgdC0
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Arckadii din 08 Februarie 2007, 12:35:19
am vazut. da... e nasol. si e asa de usor de implantat
ma rog. oricum suntem controlati si supravegheati permanent. un cip in plus sau in minus face bine la reumatism:P

Ark
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 08 Februarie 2007, 12:38:58
@Jakie,
Ala e RFID. Stii ce e asta? Nu vreau sa fiu ironic, dar nu pari a fi specialist in IT, comunícatie, etc. Imi spui si mie care e meseria ta de baza? nu de alta dar de multe ori plec in discutii cu idea ca oamenii stiu Legile lui Maxwell, teorema esantionarii, algoritmi, ca decriptarea e o problema NP completa, ca mervul optic e al dracului de mare, si  multe altele. Si sunt surprins (ce tampenie din partea) cand nu e asa... Nu de alta dar sa stiu de unde sa imi incep "argumentatiile".... Fara nici o suparare, sper.
Am mai comentat niste chestii care sunt total nerealistice si raspunsul primit a fost "nu suntem oameni de stiinta", daca imi aduc aminte bine.
Adevarul e ca ne cam invartim in cerc.
@Baaron
Hai sa vedem minunea tehnicii cu cipul Mondex.... si ce stie sa faca. Si ca sa stim si noi ce s-a spart da-ne si noua un link la specificatia oficiala a cipului.
@Ionutz
Cum e cu cartela de identitate cu cip? Cand a fost lansata? Cand a fost sparta? Un link te rog :)Si dupa ce au spart-o ce au gasi in ea?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 08 Februarie 2007, 12:41:12
Citat din: Arckadii din  08 Februarie 2007, 12:35:19
am vazut. da... e nasol. si e asa de usor de implantat
ma rog. oricum suntem controlati si supravegheati permanent. un cip in plus sau in minus face bine la reumatism:P

Ark
Ark, cipul ala e RFID. Adica se supune legilor fizicii. Si izolatiei la campuri electromagnetice. Nu are alimntare interna. E ca smart key-ul la masini. Pe scurt, poti sa il izolezi :)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 08 Februarie 2007, 13:33:10
MONDEX: The Mark of the Beast
http://urbanlegends.about.com/library/bl_mondex_biochip.htm

(http://z.about.com/d/urbanlegends/1/0/i/8/mondex12.gif)


(http://www.breakthechain.org/exclusives/mondex4.jpg)

http://www.breakthechain.org/exclusives/mondex.html


Citat din: LupinThe3rd din  08 Februarie 2007, 12:38:58
@Jakie,
Ala e RFID. Stii ce e asta? Nu vreau sa fiu ironic, dar nu pari a fi specialist in IT, comunícatie, etc. Imi spui si mie care e meseria ta de baza?
Da LupinThe3rd  nu sunt specialist IT, comunicatie(fiecare cu talentul si meseria lui) iar meseria mea prefer sa o tin confindetial.Sper ca am fost destul de clar ca sa nu mai fiu intrebat  pe viitor inca de zece ori cu aceasi intrebare.
Si nu-i nici o suparare ca doar nu sunt obligat sa raspund la nimic. :wink:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 08 Februarie 2007, 14:20:23
Mondex bio-chip e asta?
www.motorola.com/mot/doc/1/1255_MotDoc.pdf  (http://www.motorola.com/mot/doc/1/1255_MotDoc.pdf)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: DepthOfField din 08 Februarie 2007, 14:32:07
LupinThe3rd  a spus:
CitatArk, cipul ala e RFID. Adica se supune legilor fizicii. Si izolatiei la campuri electromagnetice. Nu are alimntare interna. E ca smart key-ul la masini. Pe scurt, poti sa il izolezi
Unele au alimentare interna. De fapt se poate afla cam ce este cu aceste RFID-uri de pe wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/RFID (tocmai am citit si eu acum acolo)
- In principiu sunt inventate si folosite de peste 50 de ani
- sunt utilizate in practica destul de mult ca si eticheta de identificare la produse (ca un fel de cod de bare mai sofisticat)
- sunt pasive si active (cu sursa de energie proprie)
- respecta legile fizicii  :-D, si pot fi "ecranate" destul de bine
- ca orice produs, este supus si utilizarilor "obscure", adica prezinta suspiciuni de securitate si utilizari nepermise de "bunul simt", de aici controversele asupra lor si necesitatea unor reglementari stricte (dau eu un exemplu asemanator:de altfel si un banal microfon e un dispozitiv "bun" cu care se capteaza sunetele. Dar acelasi microfon este si un dispozitiv "rau", daca este folosit la spionaj, violarea intimitatii etc. Prin urmare legea nu-ti da voie sa-l utilizezi in scopuri malefice... ca unii incalca regulile, asta-i alta poveste)
Asta asa ca sa fac un fel de rezumat la ce am citit. Cititi si voi, daca nu ati citit deja.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 08 Februarie 2007, 15:46:12
Un mic rezumat despre micro-cipuri....................... :fullmoon:

(http://img100.imageshack.us/img100/9895/idchip45695460c8xo1zq2.jpg)

Microchip implantati in cetatenii Mexicani : http://www.msnbc.msn.com/id/5439055/

Video/ The Microchip
http://www.youtube.com/watch?v=UcGgbowgdC0
___________________________________________________________________

MONDEX: The Mark of the Beast
http://urbanlegends.about.com/library/bl_mondex_biochip.htm

(http://z.about.com/d/urbanlegends/1/0/i/8/mondex12.gif)


(http://www.breakthechain.org/exclusives/mondex4.jpg)

http://www.breakthechain.org/exclusives/mondex.html
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 08 Februarie 2007, 15:48:50
Citat din: ciuciulete din  08 Februarie 2007, 14:32:07
LupinThe3rd  a spus:Unele au alimentare interna. De fapt se poate afla cam ce este cu aceste RFID-uri de pe wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/RFID (tocmai am citit si eu acum acolo)
- In principiu sunt inventate si folosite de peste 50 de ani
- sunt utilizate in practica destul de mult ca si eticheta de identificare la produse (ca un fel de cod de bare mai sofisticat)
- sunt pasive si active (cu sursa de energie proprie)
- respecta legile fizicii  :-D, si pot fi "ecranate" destul de bine
- ca orice produs, este supus si utilizarilor "obscure", adica prezinta suspiciuni de securitate si utilizari nepermise de "bunul simt", de aici controversele asupra lor si necesitatea unor reglementari stricte (dau eu un exemplu asemanator:de altfel si un banal microfon e un dispozitiv "bun" cu care se capteaza sunetele. Dar acelasi microfon este si un dispozitiv "rau", daca este folosit la spionaj, violarea intimitatii etc. Prin urmare legea nu-ti da voie sa-l utilizezi in scopuri malefice... ca unii incalca regulile, asta-i alta poveste)
Asta asa ca sa fac un fel de rezumat la ce am citit. Cititi si voi, daca nu ati citit deja.
Bine spus.Merci de link Ciuciulete. :wink:
Asta vroiam sa spun defapt...ca uneori prin aceste micro-cipuri legale defapt pot fi si motive ascunse de guvern ca sa poata tine un anumit control civiliilor.Mai departe totul duce la o conspiratie.............. :fullmoon:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 08 Februarie 2007, 21:36:37
Jackie28t, ai facut o treaba minunata !!! SUPER. Cu odcazia asta nu cred ca vor mai fi dubii..
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 09 Februarie 2007, 11:01:41
Citat din: IONUT din  08 Februarie 2007, 21:36:37
Jackie28t, ai facut o treaba minunata !!! SUPER. Cu odcazia asta nu cred ca vor mai fi dubii..
Discutia si concluzia l-ar fi facut pe Conu' Iancu sa moara de invidie....

Si pentru cei ce nu citesc Dilema Veche:

Andrei Codrescu|scrisoarea din New Orleans
Laptop-ul precum Grecia

CitatPunctele vulnerabile ale oamenilor ºi-au tot schimbat, prin veacuri, locul. În cazul lui Ahile, era vorba de cãlcîi. Pentru noi, este laptop-ul. ªi nici mãcar tot laptop-ul, ci mãruntul chip de memorie din mãruntaiele sale. Punctul nostru slab nu mai este, iatã, în trupul nostru, ci într-un accesoriu. Dintotdeauna oamenii ºi-au cãrat odoarele cele scumpe într-o pungã a cãrei pierdere ar fi fost devastatoare. Dar nicicînd n-am avut vreo punguþã mai cuprinzãtoare, mai totalã, mai dezvãluitoare ca laptop-ul nostru, precum nicicînd n-a avut vreo pungã, miez mai degrabã detaºabil. În el se aflã memoria noastrã, legãturile noastre cu lumea, istoria relaþiilor noastre ºi înregistrãrile oficiale ale vieþii noastre. Chiar ºi simþãmintele noastre, în mãsura în care pot fi ele articulate, sînt grãmãdite în chip-ul care sãlãºluieºte în laptop. Singurul lucru care nu se aflã în chip este carnea, dar chiar ºi asta ar putea fi numai o aparenþã. Acum, furtul chip-ului este o loviturã aproape la fel de mortalã ca ºi o pãliturã de halebardã.
Strãmoºul laptop-ului a fost carneþelul, dar pierderea lui, deºi devastatoare, nu era totuºi mortalã. Am pierdut douã carnete de notiþe în viaþa mea, ºi-am bolit dupã primul – un an, iar dupã al doilea – ºase luni. Dupã ce l-am pierdut pe primul, la 16 ani, am crezut cã nu voi mai scrie în veci. Dupã al doilea, m-am gîndit cã s-ar putea sã mai scriu, însã doar cãlugãr fiind, legat de pupitrul meu din scriptorium. Am uitat de carneþele cînd m-am vãrsat în laptop. Singura diferenþã dintre mine ºi Ahile este cã el avea propria vulnerabilitate, în schimb a mea este generalã. Ce vreau sã spun: dacã cineva îmi atacã chip-ul, pot sã îl atac ºi eu pe al lui. Nimeni nu este imun la acest cãlcîi al lui Ahile. Cel mai rãu coºmar al agenþiilor noastre secrete ºi al laboratoarelor secrete este furtul laptop-urilor. Cînd computerele erau mari, erau mai greu de furat. Azi, chiar ºi un gîndac, bine instruit, poate tîrî un chip supersecret afarã dintr-un laptop lãsat la întîmplare. De fapt, gîndacul ar putea fi el însuºi un chip, un nanobot tîlhar.
Ca sã ne þinem chip-urile în siguranþã, nu vom avea altã soluþie decît sã ni le implantãm, în cele din urmã, în propriile trupuri. Pînã acum, locul favorit pentru atari implanturi este ceafa sau încheietura pumnului, dar pentru raþiuni ce þin de frumuseþea miticã, eu aº sugera cãlcîiul. Cu chip-ul acolo, întregul nostru trup se va transforma în laptop, revenind la condiþia de zeu, a lui Ahile. Aceastã întoarcere la vulnerabilitatea dintîi nu va aboli istoria, aºa cum ar fi unii tentaþi sã creadã, dar ar putea demonstra cã timpul însuºi nu s-a scurs. Cãlcîiul lui Ahile s-ar fi putut sã adãposteascã un chip, de la bun început, ºi acel erou, ca toþi eroii, sã fi fost un laptop

Link:
http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=156&cmd=articol&id=4852 (http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=156&cmd=articol&id=4852)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 09 Februarie 2007, 12:01:12
Am cirit...Lupin... :lol: ce comic...bataie intre cipuri :lol:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jackie28t din 12 Februarie 2007, 16:55:06
Citat din: IONUT din  08 Februarie 2007, 21:36:37
Jackie28t, ai facut o treaba minunata !!! SUPER. Cu odcazia asta nu cred ca vor mai fi dubii..

Cu placere IONUT.Ma bucur ca am putut ajuta cu ceva. :wink:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 12 Februarie 2007, 19:14:39
japponezii au creat cipul care se alimenteaza cu energia corpului uman!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: dedeiu din 12 Februarie 2007, 22:46:52
detalii?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 14 Februarie 2007, 18:48:29
 :-D
nu am detalii.....am cautat acum ceva timp pe net ceva despre energia chimica si am dat de acest cip ciudat!poate mai caut si revin cu ceva amanunte
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 16 Februarie 2007, 19:41:26
Da si tu un link !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: dedeiu din 17 Februarie 2007, 01:25:53
Ok.
1) sursa de energie a cipului
2) algoritmul lui
3) memoria lui(ce fel de informatii poate stoca)
4) de ce si pentru ce a fost facut?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 17 Februarie 2007, 14:01:56
Pt ce a fost facut e logic .....sa poata stoca informatii personale (contul bancar, adresa, categorie sociala, etc) si sursa de alimentare este energia corpului uman!practic nu e nevoie decat de 0,05 W
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 17 Februarie 2007, 18:49:21
Citat din: xennon_2000 din  17 Februarie 2007, 14:01:56
Pt ce a fost facut e logic .....sa poata stoca informatii personale (contul bancar, adresa, categorie sociala, etc) si
numai ptr asta ?  pai aste le putem memora si nu pre ar mai fi interesant implantul.  Insa eu cred ca aste-s doar motive de suprafata, insa chipul va mai putea stoca muuulte alte informatii si mai personale ( gandurile, emotiile, date despre  organizmul gazda, etc ) informatii pe care le va transmite in timp ce chipul va interactiona cu un cititor intr-o actiune de rutina (tranzactii in cont cu ocazia cumparaturilor, vanzarilor, etc), control medical si altele.  Aici e ideea .. buba noastra.. daca acest chip atenteaza la intimitatea personala ori ba.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 17 Februarie 2007, 20:59:15
Citat din: IONUT din  17 Februarie 2007, 18:49:21
numai ptr asta ?  pai aste le putem memora si nu pre ar mai fi interesant implantul.  Insa eu cred ca aste-s doar motive de suprafata, insa chipul va mai putea stoca muuulte alte informatii si mai personale ( gandurile, emotiile, date despre  organizmul gazda, etc ) informatii pe care le va transmite in timp ce chipul va interactiona cu un cititor intr-o actiune de rutina (tranzactii in cont cu ocazia cumparaturilor, vanzarilor, etc), control medical si altele.  Aici e ideea .. buba noastra.. daca acest chip atenteaza la intimitatea personala ori ba.
Si vorba cuiva, sa extrapolam.
Deci cata cipul respectiv? Cate ganduri iti trec tie prin cap? Mie multe...Asa ca e o problema cu stocarea...Daca iti trec putine prin cap oricum nu e nevoie de cip. qed. Iar in cazul in care sunt ganduri= idei si alea fixe, atunci nici macar nu are nevoie de memorie cipu-ul...
Oricum inapoi la subiect: cate ganduri trec cuiva prin cap in intreaga viata? cate emotii? unde le stochezi? pentru ce?
Sunt 6 miliarde de oameni in acest moment. Fiecare din ei are in fiecare minut in medie 1 idee. Sa pp ca codam idea pe 8 bytes.
Deci 8*6.000.000.000.000*24h*60min* cati ani vrei tu.
Sa adaugam emotiile, ce vede, etc, ritmul cardiac, presiunea sangelui...ce vede, etc...
E o cantitate de data enorma care nu o poti prelucra...
Pe scurt... aici e e buba...
Apoi buba 2: cum citesti gandurile? cu procesorul?
Samd...
Teorie ca teoria consipratie, dar practica si pragmatismul ei unde e baietii...
Si utie asa incepe omul sa inteleaga unde e buba... dar nu vrea sa zica...

Si Ionutz:
1. cati bytes ai nevoie sa stocehzi un gand?
2. cati bytes ai nevoie sa stocehzi un gand despre gandul stocat?
3. daca te gandesti la gandul care l-ai avut cand te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit....samd
Adica
cu o recurenta de gandire poti sa umpli toata memoria existenta....daca sti ce e recurenta...

Concluzie: din nou: teoria ca teoria dar practica ne omoara si pe deasupra: bazele logico matematice ale calculatoarelor, bit, bytes, logica, fizica, legile frecarii, legile campului, manualul radioamatorului, recurenta, teorema lui Gödel, adunare, scaderea, inmultirea, impartirea, seriile, calculul integral , derivata lui e la x...

Deci domnilor: cati bytes ai nevoie sa stochezi un gand?... Si vorba cuiva: extrapolati, extrapolati numai aduceti un rezultat  :evil:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: dedeiu din 17 Februarie 2007, 21:51:31
Voi stiti ce software trebuie pentru un asemnea cip ca sa stocheze date? Ii trebuie in primul rand un mic procesor ca sa ruleze un soft. Ii trebuie apoi memorie virtuala gen RAM. Daca il poate alimenta corpul omenesc, foarte bine. Vreau sa pun punctul pe software. Pentru a stoca anumite date deja inseamna un software complex si pentru asta iti trebuie putere de calcul.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: DepthOfField din 18 Februarie 2007, 12:16:58
CitatConcluzie: din nou: teoria ca teoria dar practica ne omoara
Bine zis LupinThe 3rd in tot postul tau.
Subscriu.
Si am mai spus si altundeva: orice lucru are utilizari benefice, dar si malefice. Nu inseamna ca acel lucru, (cipurile foarte mici, sau RFID-urile), in sine este rau, ci doar este rau faptul ca unii oameni gasesc si alte utilizari. Deci cipurile astea, ca si undele radio, microfonul (la care dadeam altadata exemplu), camera de filmat, internetul etc, sunt lucruri utile pentru un anumit scop benefic. Ca acuma pot fi utilizate si in scopuri malefice, nu inseamna, repet, decat ca avem de-a face tot cu natura rauvoitoare si profitoare a omului.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 19 Februarie 2007, 09:31:00
Ar fi utile aceste cipuri, dar sa nu controleze si intimitatea, fara a fi folosite in scopuri rele
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: OzN_HunteR din 22 Februarie 2007, 00:36:04
dar voi stiati ca fiecare cod, card, ...etc care e electronic are numarul 666 ?!!!!!!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: alx din 22 Februarie 2007, 00:41:30
Citat din: OzN_HunteR din  22 Februarie 2007, 00:36:04
dar voi stiati ca fiecare cod, card, ...etc care e electronic are numarul 666 ?!!!!!!



UNDE?  ºi cum se poate asta? toate cu acelaºi numãr??   
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: OzN_HunteR din 22 Februarie 2007, 13:25:12
sati dau un exemplu 51591651666216516 ..intelegi
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Arckadii din 22 Februarie 2007, 14:05:17
Ozn_Hunter...imi pare rau sa te dezamagesc, dar mi-am studiat ambele carduri bancare, si conturile aferente lor, la fel ca si certificatul de nastere, CNP-ul, numarul de pe fisa medicala si altele, si nu am gasit 666 pe nicaieri...de unde ai informatia aia?
Ark


dar totusi uita-te la poza asta :-o :? :-D  --- ciudat, nu?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Urban din 22 Februarie 2007, 14:10:34
OZN zice bine ce zice el acolo dar nu stie sa explice probabil...
Trebuie sa dea mai multe amanunte...

Uite un link ajutator http://www.bilderberg.org/shengen.htm
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: OzN_HunteR din 22 Februarie 2007, 15:16:59
urban are si el dreptate si a vnit cu dovada !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 22 Februarie 2007, 20:43:31
Si daca e acel numar....ce vina sa aibe el?...noi suntem vinovati ca-l acceptam, asa cum acceptam si tel mobile si le cosideram ca un rau necesar
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: OzN_HunteR din 22 Februarie 2007, 21:51:29
cum sa spun ...nici noi si nici coduriele nu avem nici o vina ...  nustiu daca voi credeti in soarta dar eu cred... deci soarta face tot in viata... stiu ca multi spun ca noi ne facem soarta ... daaar soarta ne face sa ne facem `soarta` !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 23 Februarie 2007, 09:15:11
Propun sa numaram asa de acum inainte:
1,2,3..., 600,601, ...665,667,668... samd
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: alx din 23 Februarie 2007, 10:24:57
Citat din: OzN_HunteR din  22 Februarie 2007, 00:36:04
dar voi stiati ca fiecare cod, card, ...etc care e electronic are numarul 666 ?!!!!!!
Citat din: Urban din  22 Februarie 2007, 14:10:34
OZN zice bine ce zice el acolo dar nu stie sa explice probabil...
Trebuie sa dea mai multe amanunte...

Uite un link ajutator http://www.bilderberg.org/shengen.htm

*urban*   uite ce zice la linkul tãu:*The long sixes at the left, middle and right
of the barcode are known as the 'guard bars'

The barcode to the right appears to have 666 in it - but don't be fooled - the mark of the beast (Revelation 13 tells us) will be 'in' not 'on' the right hand, and 'in' not 'on' the forehead - acording to the Greek New Testament - therefore almost certainly a microchip implant such as the digital angel - Tony *

deci,marca nu e pe,e in-revenim la cipuri!
    ºi,mai apoi,ca sã aparþii cuiva(lui lucifer de data asta),trebuie sã accepþi asta în cunoºtiinþã de cauzã,de bunã voie ºi nesilit de nimeni!sau nu e aºa?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Urban din 23 Februarie 2007, 10:36:28
Oricum toata tevatura asta cu cipurile nu ma pasioneaza...
Indiferent ce fel de chip o sa apara....poate fi spart.

Modifica cineva titlul ? (moderatorii)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: alx din 23 Februarie 2007, 10:41:27
Citat din: Urban din  23 Februarie 2007, 10:36:28
Oricum toata tevatura asta cu cipurile nu ma pasioneaza...
Indiferent ce fel de chip o sa apara....poate fi spart.

Modifica cineva titlul ? (moderatorii)

sigur cã poate fi spart,întrebarea e :cât de mare sã fie ciocanul?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Urban din 23 Februarie 2007, 10:47:22
Cicanul ....in functie de abilitatile intelectuale. :evil:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 23 Februarie 2007, 15:03:50
Citat din: Urban din  23 Februarie 2007, 10:36:28
Oricum toata tevatura asta cu cipurile nu ma pasioneaza....Modifica cineva titlul ? (moderatorii)
Urban, nu am deschis topicul ptr cei pasionati sau nu.. ci ptr tot omul ca sa trag semnal de larma. Lasa titlul asa cum e.. sper ca nu-ti sta in ochi.

Citat din: Urban din  23 Februarie 2007, 10:47:22... mi-am studiat ambele carduri bancare, si conturile aferente lor, la fel ca si certificatul de nastere, CNP-ul, numarul de pe fisa medicala si altele, si nu am gasit 666 pe nicaieri...de unde ai informatia aia?
etc)  e vorba de chipul cu care s-a inceput deja insemnarea oamenilor pe mana dreapta sau pe frunte nu .. pe alte chestii...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 13 Martie 2007, 21:27:06
Citat din: Urban din  23 Februarie 2007, 10:36:28
Oricum toata tevatura asta cu cipurile nu ma pasioneaza...
Indiferent ce fel de chip o sa apara....poate fi spart.

Ma bucur ca te interseaza .. si sa nu auiti sa iti faci datoria  de a anunta pe toti cu care ai ocazia .. ptr a fi in tema in caz ca o sa apara ptr a nu se insemna, chiar daca asta este pretul vietii !!!!! Om putea oare rezista  asa cum au rezistatsfin5tii parinti , Dumnezeu sa ne ajute . ptr ca Isus Hristos ne spune in Ioan 11.25: "Eu sunt invierea si viata, cel ce crede in mine, chiar daca va muri va trai"

Daca va putea fi spart sau nu.. nu stiu daca mai conteaza ptr ca vom fi deja pe ultima suta de metri , cand Antihrist va fi deja instaurat; iar important esate nu de a fi spart ci de a nu te insemna cu el caci  cei ce se vor insemna nu se vor mantui , CLAR ! iar a nu se mantui insemna a nu dobandi viata vesnica fagaduita de DUMNEZEU.  Aveti grija fratilor, nu lasati grijile vremelnice
sa va orbeasca ! Va rog din suflet !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: vlad_theman2000 din 15 Martie 2007, 20:22:11
Citat din: IONUT din  01 Septembrie 2006, 21:59:11
Bun gãsit tuturor.

Revin cu un topic nou ºi extrem de important. Dintr-o întâmplare am discutat câteva min cu un calugãr bãtrân dar pe cat de varsnic pe atât de informat. A auzit de tendinþa / intenþia de a se implementa cipuri oamenilor. Voi aþi auzit de aºa ceva ?  Cicã cei ce nu vor avea aºa ceva nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, probabil un fel de comerþ electronic cu citire de la distanþã ºi urmãrire individualã.

Vã rog sã confirmaþi dacã aþi auzit aºa ceva .

Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.

ATENÞIE oameni buni, mult nu mai este.


Da am auzit de asa ceva si este descris in APOCALIPSA de Apostolul Ioan.Se crede ca 666 e deja printre noi si ca apocalipsa  a inceput deja din 11 septembrie,de la intamplarea cu turnurile gemene.Se spune ca 666 sau ANTICRISTUL este o persoana foarte cunoscuta si ca ne va marca pe toti cu cipuri.El nu isi va dezvalui identitatea decat la inceperea razboiului dintre bine si rau in care va cuceri aproape intrega lume.Dar in ultima clipa cerurile se vor deschide si o lumina puternica il va ucide.Dupa asta va fi liniste si pace pe pamant pe veci.

PS

Toate astea au fost spuse de Apostolul Ioan si nu sunt inventiile mele!!!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 16 Martie 2007, 09:20:58
Nu va grabiti oameni buni sa trageti concluzii pripite!
Biblia lasa loc de multe interpretari, idem povestea ci cipurile...
dc sa vedem sfarsitul ca pe unul al distrugerii terrei?El poate fi privit si ca unul mai pasnic adica vazut ca pe o schimbare in bine a societatzii (eliminarea conceptelor din ziua de azi prin inlocuirea cu unele noi) adica sfarsitul societatii de azi in forma care o vedem noi acum,!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: vlad_theman2000 din 16 Martie 2007, 20:12:29
Tot eu sunt
Nu ai de ce sa te ingrijorezi.Chestia asta se va intampla oricum si binele va triumfa!
Se spune ca 666 este foarte cunoscut probabil o vedeta rock.Si are pe gat un tatuaj cu acelasi numar.Va strange alaturi de el marile puteri.Probabil cu ajutorul cipurilor.Dar va fi invins.
Dumnezeu nu ne uita si are mereu grija de noi,chiar daca uneori ne pune la incercare.
Este prezis ca impotriva anticristului va lupta un mic grup de crestini,in ajutorul carora va sari insusi Dumnezeu.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 18 Martie 2007, 17:25:16
Problema e ca nu stim de ce intarzie atat Dumnezeu!
Probabil, (parerea mea) asteapta sa ne mai vada de ce suntem in stare, poate se mai schimba ceva sau poate asteapta sa ne autodistrugem noi si apoi sa ia la el ce mai ramane...

Cat despre numarul asta misterios....sunt multe aspecte de luat in seama, poate nu e un om cel care-l poarta ci, tara sau continent, corporatie, sau poate un semn care anunta ca sfarsitul e aproape!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Arckadii din 18 Martie 2007, 21:24:21
Hai, am tot asteptat sa vad pana cand va prostiti.  Topicul asta nu are sens. E drept, din punctul de vedere al cipurilor, da, nici mie nu-mi place. Insa treaba cu 666 este o prostie.
Numarul fiarei nu este 666 ci 600 si 60 si 6. Corespondentele literelor ebraice.
Numerele astea reprezinta un nume de fapt. Sunt un cod pentru un nume.
Nu mai aberati pe seama numarului. E ca si cum ne-am lua de primul numar din seria lui Fibonacci fara a vedea complexitatea sirului.
De ce in Bibile apare pagina cu numarul 666. Daca era ceva necurat, se introducea oare in cartea care vesteste Cuvantul Lui Dumnezeu?
Ark
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: xennon_2000 din 19 Martie 2007, 10:31:33
Acum sa nu gandim asa negativ asupra cipurilor, la urma urmei daca e sa facem o comparatie intre cipuri si telefoanele mobile....sunt un rau necesar, stim prea bine ca ne fac rau dar nu mai putem trai fara ele, sunt o necesitate, dar au ajuns in unele situatii sa salveze vieti!Eu nu cred ca daca am avea cipuri in noi cu grupa sanguina si predispozitie la boli ar dauna asa mult, ba din contra, ar putea sa fie niste informatii vitale in cine stie ce momente;

Partea tragica cu aceste cipuri (din cauza tuturor interpretarilor fie ele gresite sau nu), este ca prin ele putem fi controlati, ceea ce omul nu suporta!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Shadowman din 12 Aprilie 2007, 20:08:00
SENZATIONAL !!!
In ziarul ZIUA de ieri,11.04.2007,citind articolul "Cum va fi lumea peste 30 de ani" aflam ca Centrul
de Dezvoltare,Concepte si Doctrina a Ministerului Apararii al Marii Britanii a elaborat un document in care,printre altele,se estimeaza ca in anul 2035 "S-AR PUTEA IMPLANTA CIPURI CONECTATE DIRECT LA CREIER " !!!  Cititi articolul complet la :
http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-11&id=218827     
http://www.guardian.co.uk/frontpage/story/0,,2053021,00.html
sau
http://www.elpais.com/articulo/internacional/Chips/cerebrales/bombas/electromagneticas/peores/noticias/elpepuint/20070409elpepuint_5/Tes

Cum "fum fara foc" nu iese si cum afirmatiile nu apartin unor asociatii de locatari ci
Centrului de Dezvoltare,Concepte si Doctrina a Ministerului Apararii al Marii Britanii ,cred ca...
Citind si informatiile de pe acest topic,concluziile le trageti singuri...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 12 Aprilie 2007, 20:41:17
Citat din: Shadowman din  12 Aprilie 2007, 20:08:00
SENZATIONAL !!!
In ziarul ZIUA de ieri,11.04.2007,citind articolul "Cum va fi lumea peste 30 de ani" aflam ca Centrul
de Dezvoltare,Concepte si Doctrina a Ministerului Apararii al Marii Britanii a elaborat un document in care,printre altele,se estimeaza ca in anul 2035 "S-AR PUTEA IMPLANTA CIPURI CONECTATE DIRECT LA CREIER " !!!  Cititi articolul complet la :
http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-11&id=218827     
http://www.guardian.co.uk/frontpage/story/0,,2053021,00.html
sau
http://www.elpais.com/articulo/internacional/Chips/cerebrales/bombas/electromagneticas/peores/noticias/elpepuint/20070409elpepuint_5/Tes

Cum "fum fara foc" nu iese si cum afirmatiile nu apartin unor asociatii de locatari ci
Centrului de Dezvoltare,Concepte si Doctrina a Ministerului Apararii al Marii Britanii ,cred ca...
Citind si informatiile de pe acest topic,concluziile le trageti singuri...

Stai cu tata, Shadowman, nu te ambala.
1. Ca raportul ala nu e strict secret ci e public.
2. Toata lumea citeste ziarele dar raportul nu...
Asa ca inainte de toate puneti mana si citi raportul. E free si e moca la:
http://www.mod.uk/DefenceInternet/AboutDefence/CorporatePublications/DoctrineOperationsandDiplomacyPublications/DCDC/ (http://www.mod.uk/DefenceInternet/AboutDefence/CorporatePublications/DoctrineOperationsandDiplomacyPublications/DCDC/)
http://www.mod.uk/NR/rdonlyres/5CB29DC4-9B4A-4DFD-B363-3282BE255CE7/0/strat_trends_23jan07.pdf (http://www.mod.uk/NR/rdonlyres/5CB29DC4-9B4A-4DFD-B363-3282BE255CE7/0/strat_trends_23jan07.pdf)
iar la primul ink scrie:
CitatGlobal Strategic Trends Edition 3 is the latest iteration of work commenced in the DCDC (formerly the Joint Doctrine and Concepts Centre) in 2001 and can be accessed in PDF via the attached link.  Strategic Trends explores a range of potential outcomes over the next 30 years.  As with previous editions, the document has been placed in the public domain in order to generate debate and discussion.

The DCDC would welcome feedback via the contact details included in the document.The findings contained in Strategic Trends do not represent an official position of Her Majesty's Government or the UK MOD
adica tradus din termeni birocratici: ne dam si noi cu parerea ca e gratis, daca se nimereste suntem mari specialisti, in caz contrar "bah, noi am zis ca poate nu e asa"

Deci puneti mana si cititi documentul ala ca e moca si e liber de downloadat pe net... apoi cine nu se dezumfla poate sa faca un thread si sa isi dea acolo cu parerea...
Lectura placuta
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: lylyt_ice din 16 Aprilie 2007, 02:04:03
In profetiile Indienilor,Hopi s-a spusc ca intii v-a apare semul"zgirieturii de urs"(si exact ca in biblie)cine nu v-a avea acest semn ,nu v-a putea cumpara si nici vinde,iar dupa ce acest semn,v-a apare,incepe cel mai mare rasboi al omenirii.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: lylyt_ice din 16 Aprilie 2007, 02:12:32
Pe cartile de identitate Germane ,este pe fonul hirtiei vizibil,Bahomet(Bestia sau 666 )
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: LupinThe3rd din 16 Aprilie 2007, 12:22:58
In documentul original http://www.mod.uk/NR/rdonlyres/5CB29DC4-9B4A-4DFD-B363-3282BE255CE7/0/strat_trends_23jan07.pdf (http://www.mod.uk/NR/rdonlyres/5CB29DC4-9B4A-4DFD-B363-3282BE255CE7/0/strat_trends_23jan07.pdf) "chip-ul implantat increier"este descris de sectiunea  Broadcasts to the Brain care este un subcapitol al Science and Technology in cadrul sectiunii Strategic Shocks.
CitatBy 2035, an implantable information chip could be developed and wired directly to the
user's brain. Information and entertainment choices would be accessible through
cognition and might include synthetic sensory perception beamed direct to the user's
senses. Wider related ICT developments might include the invention of synthetic
telepathy, including mind-to-mind or telepathic dialogue. This type of development would
have obvious military and security, as well as control, legal and ethical, implications.
Sectiunea Strategic shocks este definita in pag. xii, xiii ale documentului unde se spune ca
CitatHaving analysed a range of probability-based outcomes, the potential for major strategic
discontinuities is considered by introducing contingent Strategic Shocks. These are
either, typically, very unlikely, or likely to occur at extremely infrequent intervals. Historical
examples of the sort of discontinuity which the Strategic Shocks highlight include:
  •The destruction of Minoan civilization as a result of volcanic eruption in 1450 BC.
  • The impact of the Black Death on 14th century Europe.
etc.
Pe scurt probabilitatea unui eveniment descris de Strategic Shocks este asemanatoarea cu cea a ciumei negre sau a distrugerii civilizatiei minoice.

In schimb in articolul din ziua http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-11&id=218827 (http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-11&id=218827) se poate citi

CitatVom fi toti oraseni

In 2035 s-ar putea implanta cip-uri conectate direct la creier, dezvoltandu-se o telepatie sintetica, ceea ce ar avea "evidente repercusiuni militare si asupra securitatii", pe langa implicatiile etice si legale. Noile tehnologii vor revolutiona si ieftini piata armelor. Dezvoltarea armelor cu neutroni care pot ucide toate fiintele umane fara a distruge infrastructurile pot simplifica epurarile etnice. Se vor mentine tensiunile intre lumea Islamica si Occident si ar putea creste tensiunile intre islam si China. Iranul, in schimb, s-ar putea transforma gradual "intr-o democratie plina de vitalitate" pe masura ce populatia sa tanara va dori sa se incorporeze in globalitate si diversitate.

Potrivit autorilor raportului, armele cu puls electromagnetic ar putea fi operationale incepand din 2035, cu capacitate de a distruge toate sistemele de comunicatii dintr-o arie selectionata, sau centru de afaceri. Pentru 2010, peste 50 la suta din populatia mondiala va trai in orase in loc de centrele rurale. Populatia mondiala va creste pana la 8,5 miliarde de persoane pentru 2035, din care 98 la suta vor trai in tarile mai putin dezvoltate.

Populatia tarilor din Orientul Mijlociu va creste cu 132 la suta, iar in Africa sub-sahariana cu 81 la suta in aceasta perioada, in timp ce in Europa va scadea din cauza diminuarii fertilitatii, se arata in documentul elaborat de Centrul de Dezvoltare, Concepte si Doctrina a Ministerului Apararii al Marii Britanii. Raportul prognozeaza ca se vor mentine actele de extrema violenta, sprijinite de elementele din interiorul tarilor islamice si cu exploatarea mass-media pentru a multiplica efectul. In ce priveste schimbarile climatice, documentul arata ca incalzirea planetei va continua intr-un ritm fara precedent in secolul al XXI-lea.

Toate aceste probabilitati se pot spulbera daca au loc fenomene imprevizibile precum vulcanul care a distrus civilizatia minoica in anul 1450 i.Hr., ciuma care a afectat Europa in secolul al XIV-lea ori atentatele de la 11 septembrie din 2001. Acest al treilea raport privind tendintele strategice pentru perioada 2007-2036 are in vedere cinci tendinte: resurse, schimbare sociala, evolutie politica, progres stiintific si tehnologic, implicatii militare. (D.M.V)

Nu stiu cum vi se pare voua dar acuratetea "sintezei" din Ziua lasa de dorit. Nu cunosc modul in care D.M.V a scris respectivul articol in Ziua (traducere a celui din limba engleza, sinteza articolului din The Guardian, sinteza documentului original, etc.) dar rezultatul final este complet diferit fata de documentul original...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 20 Aprilie 2007, 19:59:37
HRISTOS A INVIAT ! tuturor.

Extrordinare informatii ati adus: lylyt_ice si Shadowman.

Este clar ca nu numai in biblie este profetit fenomenul insemnarii cu 666.

Multumesc tare mult ptr informatii.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 05 Mai 2007, 02:19:33
Mi s-a parut interesant desi nu stiu cata relevanta are cu topicul asta:

http://www.protv.ro/stiri/social/mai-multi-galateni-convinsi-ca-au-vazut-numele-satanei-pe-cartile.html
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: IONUT din 09 Mai 2007, 18:22:24
Citat din: Arckadii din  18 Martie 2007, 21:24:21
.... Insa treaba cu 666 este o prostie.
Numarul fiarei nu este 666 ci 600 si 60 si 6. Corespondentele literelor ebraice.
Numerele astea reprezinta un nume de fapt. Sunt un cod pentru un nume.
Nu mai aberati pe seama numarului. E ca si cum ne-am lua de primul numar din seria lui Fibonacci fara a vedea complexitatea sirului.
De ce in Bibile apare pagina cu numarul 666. Daca era ceva necurat, se introducea oare in cartea care vesteste Cuvantul Lui Dumnezeu?
Ark

Dupa parerea mea nu conteaza cum are traducerea sau corespondenta in alte limbi .. ca sunt destule.. , relevant este ca tot 666 da, oricum ar fi . Bilia e facuta ptr oameni.. pagina respectiva exista ptr ca numarul respectiv este un "numar de om" , numar de om pe care-l va folosi si Satana  de fapt chiar il foloseste.  Coincidenta cu biblia si cu alte profetii (cea cu indienii Hopi) este prea mare.. de ce nu a aparut alt numar ? - intrebare pe care si-o poate pune oricine.
Isus Hristos spune ca "pamantul si cerul vor trece dar cuvintele mele nu vor trece" pana nu se vor implini.
Daca nu ar fi numarul Fiarei nu ar fi nici o problema, insa ptr ca Fiara este numai contra Lui Dumnezeu, cine se va insemna nu se va mantui.

Apocalipsa 14:9-12
"Apoi a urmat un alt înger, al treilea şi a zis cu glas tare: ,,Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,
10 va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
11 Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei!
12 Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus."


Bineanteles, ar mai fi de lamurit care este icoana Fiarei, dar asta pe alt topic.

Doamne ajuta.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 18 Iulie 2007, 02:31:52
Citat din: IONUT din  01 Septembrie 2006, 21:59:11
Paralela se conformeazã cu Biblia, cu cuvântul DOMNULUI DUMNEZEU, ºi anume cã cei ce nu vor fi insemnaþi cu numãrul "666" nu vor putea vinde ºi nici cumpãra, iar cei ce vor fi însemnaþi nu vor fi mântuiþi.

Urmãriþi episodul 6 din sezonul 5 al serialului Sliders (rom. Calãtorii în lumi paralele)

LINK: http://www.imdb.com/title/tt0702755/

Mai multe informatii despre episod:

LINK: http://earthprime.com/episode-guide/Please-Press-One-6-journal.html
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Anna din 18 Iulie 2007, 18:11:48
Interesante sunt afirmatiile lui Preston B. Nichols, autor al colectiei de carti referitoare la
Proiectul Montauk- proiect pe care eu una eu il vad super exagerat asemeni si experimentului Philadelphia. Dar sa analizam mai bine sesizarile acestuia:
"666 este codul lumii fizice, fiind perfect ilustrat de structura atomului de carbon. Un atom de carbon contine 6 protoni, 6 neutroni si 6 electroni. Daca pornim de la premisa ca intreaga viata organica are la baza ciclul carbonului , nu putem decat sa tragem concluzia ca numarul 666 este codul care guverneaza viata trupeasca."
Acest citat...ma trimite pe pe mine cu gandul la doua interpretari:
1. trebuie sa avem capacitatea sa ne ridicam deasupra placerilor trupesti, sa ne ingrijim mai mult de suflet...tot ce e legat de material duce spre pierzanie , implicit spre lumea diavolului. E o teorie catre care inclin din punct de vedere religios...dar nu pe deplin.
2. o interpretare mai stiintifica: carbonul intr-adevar se afla la baza vietii noastre, la baza vietii de pe intreaga planeta facand-o atat de diversa si complexa. Cine ar avea interesul sa discrediteze viata carbonica...poate ca "reprezentantii" unei vieti pe baza de alt element chimic...posibil siliciu: siliciul nu poate realiza lanturile complexe pe care le realizeaza carbonul deci implicit nu poate duce la diversitate (unii ufologi sustin ca grays ar fi realizati din siliciu).
Totusi...6 era la cifra sacra la Daci...Zamolxe avea indicativul "zeul de trei ori mai puternic" deci de 3 ori 6 ...adica 666.  :roll:
Asa ca nu e bine sa catalogam repede numarul 666 ca fiind al Diavolului.
Depinde la ce raportam...diavolul din Vechiul Testament, reprezentat de Sarpe, si aici preiau ideile lui Zecharia Sitchin (iudeu), nu pare sa faca un lucru asa de rau...el ii arata omului cunoasterea binelui si a raului...ii da capacitatea de a se reproduce....fapt care il deranjeaza pe Yahve (Enlil de la sumerieni) -oare de ce? ii e teama ca nu mai poate controla inmultirea oamenilor?- si pedepseste omul alungandu-l din Rai.
Quetzalquatl, zeul creator si bun...e reprezentat uneori la azteci si mayasi...ca un sarpe cu pene(!). Pe de alta parte sarpele e totusi o reptila...are sangele rece...la prima vedere nu inspira prea multa bunatate.   :|
Apoi vine Noul Testament, prin care Iisus Hristos demonteaza toata rautatea zeilor antichitatii: ca e Yahve , ca e Zeus, ca e Enlil....si aduce noi principii spirituale, numeste creatia sa tot Pamantul si toti oamenii.
Intrebarea care mi-o pun...666 este un numar impotriva lui Iisus?...daca "da" atunci intr-adevar trebuie sa ne temem...daca "nu"...trebuie sa ne intereseze cine are interesul sa-l speculeze impotriva noastra.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Nox din 18 Iulie 2007, 18:48:29
Si o sa vin cu inca un argument de ce numarul 666 nu e numarul diavolului + alte informatii legate de acest numar:

Creation in "Six Days"
This refers to a period of 2,160 x 6 or 12,960 (a number found encoded in almost all the sacred megalithic structures and temple complexes of the world). A Precessional "day" is 2,160 years long. This is 1 degree every 72 years for a sign of 30 degrees. But the 2,160 was considered so sacred that its mystery was rarely mentioned to the uninitiated. Instead of it, the number 666 was used. (6x6x6 = 216.) This is the real reason why the orthodox Christian hierarchy have made this number out to be satanic. It is because it has to do with Astro-Theology, astrology and the Stellar Cult. When a particular secret number was to be expressed, another related code number was used in its place. The Jews did the same thing with the word Adonai, which they uttered in place of Jehovah. There is nothing "satanic" about the number 666. It is, however, the "Number of the Beast" alright.

...LET HIM WHO HATH UNDERSTANDING RECKON THE NUMBER OF THE BEAST FOR IT IS A HUMAN NUMBER...

Man is in the womb for 9 months. Upon his birth, he is forever circumambulated by the wheel of the zodiac. And for his personal life, for the life of the earth upon which he lives, for light and energy he needs the outer sun, the center of the zodiac. Nine months is 270 days. The wheel of the zodiac like all circles and cycles that man will live in, is defined by 360. And the sacred numeral of the sun is 36.

270 + 360 + 36 = 666 (the Human Number)

Moreover, all the numbers between 1 and 36, again make 666. The number 666 is a solar number also. (The number 36 has long been connected to cycles and to the zodiac. The Etruscans, Greeks and Romans, all had calendars of ten months of thirty-six days.)

Additionally, as modern biologists have discovered, the human gene is made up of 23 chromosomes. 2 divided by 3 equals .666
(The Number of the Beast)

Sursa: Michael Tsarion - Astrotheology And Sidereal Mythology
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: extrateresru_ro din 10 Ianuarie 2008, 03:29:55
666    ce sunt aceste simple cifre? dar ascund un blestem de ne inchipuit,marca fiarei.
ce ascund ele?
sa gasit un raspuns plauzibil ?
ce spun preotii?
ce spun oamenii de stiinta?
ce spunem noi?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: extrateresru_ro din 10 Ianuarie 2008, 03:37:53
am gasit ceva pe you tube sa fie microchip-ul?    http://es.youtube.com/watch?v=qABQkQ4ldX0&feature=related                       
http://es.youtube.com/watch?v=88L6WUkZvGE&feature=related
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: extrateresru_ro din 10 Ianuarie 2008, 04:21:06
ooppssss
Mai fratilor daca e microcipul semul apocaliptic, eu vad in fata ochilor dor pe sfintii BRANCOVENI
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: extrateresru_ro din 10 Ianuarie 2008, 04:23:37
Citat din: Anna din  18 Iulie 2007, 18:11:48
Interesante sunt afirmatiile lui Preston B. Nichols, autor al colectiei de carti referitoare la
Proiectul Montauk- proiect pe care eu una eu il vad super exagerat asemeni si experimentului Philadelphia. Dar sa analizam mai bine sesizarile acestuia:
"666 este codul lumii fizice, fiind perfect ilustrat de structura atomului de carbon. Un atom de carbon contine 6 protoni, 6 neutroni si 6 electroni. Daca pornim de la premisa ca intreaga viata organica are la baza ciclul carbonului , nu putem decat sa tragem concluzia ca numarul 666 este codul care guverneaza viata trupeasca."
Acest citat...ma trimite pe pe mine cu gandul la doua interpretari:
1. trebuie sa avem capacitatea sa ne ridicam deasupra placerilor trupesti, sa ne ingrijim mai mult de suflet...tot ce e legat de material duce spre pierzanie , implicit spre lumea diavolului. E o teorie catre care inclin din punct de vedere religios...dar nu pe deplin.
2. o interpretare mai stiintifica: carbonul intr-adevar se afla la baza vietii noastre, la baza vietii de pe intreaga planeta facand-o atat de diversa si complexa. Cine ar avea interesul sa discrediteze viata carbonica...poate ca "reprezentantii" unei vieti pe baza de alt element chimic...posibil siliciu: siliciul nu poate realiza lanturile complexe pe care le realizeaza carbonul deci implicit nu poate duce la diversitate (unii ufologi sustin ca grays ar fi realizati din siliciu).
Totusi...6 era la cifra sacra la Daci...Zamolxe avea indicativul "zeul de trei ori mai puternic" deci de 3 ori 6 ...adica 666.  :roll:
Asa ca nu e bine sa catalogam repede numarul 666 ca fiind al Diavolului.
Depinde la ce raportam...diavolul din Vechiul Testament, reprezentat de Sarpe, si aici preiau ideile lui Zecharia Sitchin (iudeu), nu pare sa faca un lucru asa de rau...el ii arata omului cunoasterea binelui si a raului...ii da capacitatea de a se reproduce....fapt care il deranjeaza pe Yahve (Enlil de la sumerieni) -oare de ce? ii e teama ca nu mai poate controla inmultirea oamenilor?- si pedepseste omul alungandu-l din Rai.
Quetzalquatl, zeul creator si bun...e reprezentat uneori la azteci si mayasi...ca un sarpe cu pene(!). Pe de alta parte sarpele e totusi o reptila...are sangele rece...la prima vedere nu inspira prea multa bunatate.   :|
Apoi vine Noul Testament, prin care Iisus Hristos demonteaza toata rautatea zeilor antichitatii: ca e Yahve , ca e Zeus, ca e Enlil....si aduce noi principii spirituale, numeste creatia sa tot Pamantul si toti oamenii.
Intrebarea care mi-o pun...666 este un numar impotriva lui Iisus?...daca "da" atunci intr-adevar trebuie sa ne temem...daca "nu"...trebuie sa ne intereseze cine are interesul sa-l speculeze impotriva noastra.

Cumva esti iluminata ,[...]
//bluemoon8520: Mesaj editat. Atentie la limbaj!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: extrateresru_ro din 10 Ianuarie 2008, 16:27:10
In Biblie zice ca inainte de a veni Isus Hristos multi proroci vor vesti venirea lui. Oare internetu,noi caretot analizam si interpretam,nu suntem acei proroci?
//bluemoon8520: Mesaj editat. Te-as ruga sa nu mai scrii mesajele integral cu majuscule. Si ti-as sugera sa citesti regulamentul (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,629.0.html)!
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: extrateresru_ro din 10 Ianuarie 2008, 16:50:50
Ma-m tot intrebat.De ce Dumnezeu a facut ca femeia sa fie a doua dupa barbat?Oare s-a fie un advertisment.(nu sunt anti drepturile femeilor)
Intrebarile astea au fost primele din multele care le-am pus atunci cand ma-m hotarat s-a fac si eu o prezicere si uitati ce a iesit.
1) De ce barbatu a fost creat primu si nu femeia?
2)De ce,este folosit cuvantul, bestie si nu e folosit cuvantul monstru, in loc de bestie?
..................................bun in general ma-m luat putin de femeie.(femeile,nu ma judecati gresit,)
Deci eu as spune ca asa zisul anticrist e o femeie sau distrugerea va veni din cauza unei femei.
Un exemplu,Troya legenda sau nu are un sambure de adevar.
Parerea mea depinde de cine va fi presedinte in sua.
Voi ce parere aveti?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kymosabe din 10 Ianuarie 2008, 18:17:33
Citat din: extrateresru_ro din  10 Ianuarie 2008, 16:50:50
Ma-m tot intrebat.De ce Dumnezeu a facut ca femeia sa fie a doua dupa barbat?Oare s-a fie un advertisment.(nu sunt anti drepturile femeilor)
Intrebarile astea au fost primele din multele care le-am pus atunci cand ma-m hotarat s-a fac si eu o prezicere si uitati ce a iesit.
1) De ce barbatu a fost creat primu si nu femeia?
2)De ce,este folosit cuvantul, bestie si nu e folosit cuvantul monstru, in loc de bestie?
..................................bun in general ma-m luat putin de femeie.(femeile,nu ma judecati gresit,)
Deci eu as spune ca asa zisul anticrist e o femeie sau distrugerea va veni din cauza unei femei.
Un exemplu,Troya legenda sau nu are un sambure de adevar.
Parerea mea depinde de cine va fi presedinte in sua.
Voi ce parere aveti?



Pentru a gasi raspunsuri la aceste intrebari incearca sa reflectezi asupra acestor doua notiuni : MATRIARHÁT si PATRIARHÁT .
Lectiile de istorie te vor ajuta sau ar fi trebuit sa te ajute sa intelegi mult mai bine aceste doua structuri de organizare sociala .

In orice caz iti ofer explicatiile lor asa cum le prezinta DEX-ul .

MATRIARHÁT n. Perioadã istoricã în dezvoltarea orânduirii comunei primitive, în care apartenenþa etnicã se stabilea pe linia maternã ºi în care femeii îi revenea rolul principal în viaþa economicã ºi socialã.

PATRIARHÁT s.n. 1. Formã de organizare socialã în care gradele de rudenie sunt socotite în linie masculinã, iar bãrbatul este considerat ºef al familiei, cu rol predominant în viaþa comunitãþii.

Care forma de organizare s-a impus si s-a pastrat pana in zile noastre : matriarhatul sau patriarhatul ?
Acum intelegi de ce Barbatul a fost primul si nu Femeia? De ce exista un Creator si nu o Creatoare ?
Biblia a fost scrisa de barbati nu de femei , la fel si Coranul , Tora sau orice alta carte sfanta .

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: extrateresru_ro din 10 Ianuarie 2008, 22:24:00
Citat din: Kymosabe din  10 Ianuarie 2008, 18:17:33

Pentru a gasi raspunsuri la aceste intrebari incearca sa reflectezi asupra acestor doua notiuni : MATRIARHÁT si PATRIARHÁT .
Lectiile de istorie te vor ajuta sau ar fi trebuit sa te ajute sa intelegi mult mai bine aceste doua structuri de organizare sociala .

In orice caz iti ofer explicatiile lor asa cum le prezinta DEX-ul .

MATRIARHÁT n. Perioadã istoricã în dezvoltarea orânduirii comunei primitive, în care apartenenþa etnicã se stabilea pe linia maternã ºi în care femeii îi revenea rolul principal în viaþa economicã ºi socialã.

PATRIARHÁT s.n. 1. Formã de organizare socialã în care gradele de rudenie sunt socotite în linie masculinã, iar bãrbatul este considerat ºef al familiei, cu rol predominant în viaþa comunitãþii.

Care forma de organizare s-a impus si s-a pastrat pana in zile noastre : matriarhatul sau patriarhatul ?
Acum intelegi de ce Barbatul a fost primul si nu Femeia? De ce exista un Creator si nu o Creatoare ?
Biblia a fost scrisa de barbati nu de femei , la fel si Coranul , Tora sau orice alta carte sfanta .


Ok sunt de acord si e bine pus la punct,dar sunt arab,sunt din afganistan,nu inteleg findca eu am citit doar coranul.(e doar o imaginare)
Cum ma poti ajuta?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kymosabe din 10 Ianuarie 2008, 22:48:26
Citat din: extrateresru_ro din  10 Ianuarie 2008, 22:24:00
Ok sunt de acord si e bine pus la punct,dar sunt arab,sunt din afganistan,nu inteleg findca eu am citit doar coranul.(e doar o imaginare)
Cum ma poti ajuta?

Nu te pot ajuta , deoarece nu inteleg intrebarea ta .
Fii mai explicit.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Serban M din 06 Noiembrie 2008, 15:56:33
It has begun

http://www.youtube.com/watch?v=MjTe-wid76A

http://www.youtube.com/watch?v=VWQmNmQd9rg

http://www.youtube.com/watch?v=xY24bdKzocM

un eveniment de amploare care se va extinde destul de repede

alegerea e a noastra  :star:
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Fr0styan din 07 Noiembrie 2008, 09:16:39
da..au aparut si noile carduri la toate bancile cu cip-uri noi....raspunsul cel mai comun in multe replici este: sacrificand libertate pentru securitate.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: ReBorn din 07 Noiembrie 2008, 12:05:34
Am vazut asta vara un film foarte interesant despre aceasta mult discutata cipare a oamenilor, un film facut de sarbi, INGERUL DIGITAL se numea ... am incercat sa-l gasesc acum dar din pacate toate link-urile au fost sterse ...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: saver din 18 Noiembrie 2008, 17:38:58
Citat din: LupinThe3rd din  17 Februarie 2007, 20:59:15
Si vorba cuiva, sa extrapolam.
Deci cata cipul respectiv? Cate ganduri iti trec tie prin cap? Mie multe...Asa ca e o problema cu stocarea...Daca iti trec putine prin cap oricum nu e nevoie de cip. qed. Iar in cazul in care sunt ganduri= idei si alea fixe, atunci nici macar nu are nevoie de memorie cipu-ul...
Oricum inapoi la subiect: cate ganduri trec cuiva prin cap in intreaga viata? cate emotii? unde le stochezi? pentru ce?
Sunt 6 miliarde de oameni in acest moment. Fiecare din ei are in fiecare minut in medie 1 idee. Sa pp ca codam idea pe 8 bytes.
Deci 8*6.000.000.000.000*24h*60min* cati ani vrei tu.
Sa adaugam emotiile, ce vede, etc, ritmul cardiac, presiunea sangelui...ce vede, etc...
E o cantitate de data enorma care nu o poti prelucra...
Pe scurt... aici e e buba...
Apoi buba 2: cum citesti gandurile? cu procesorul?
Samd...
Teorie ca teoria consipratie, dar practica si pragmatismul ei unde e baietii...
Si utie asa incepe omul sa inteleaga unde e buba... dar nu vrea sa zica...

Si Ionutz:
1. cati bytes ai nevoie sa stocehzi un gand?
2. cati bytes ai nevoie sa stocehzi un gand despre gandul stocat?
3. daca te gandesti la gandul care l-ai avut cand te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit ca te-ai gandit....samd
Adica
cu o recurenta de gandire poti sa umpli toata memoria existenta....daca sti ce e recurenta...

Concluzie: din nou: teoria ca teoria dar practica ne omoara si pe deasupra: bazele logico matematice ale calculatoarelor, bit, bytes, logica, fizica, legile frecarii, legile campului, manualul radioamatorului, recurenta, teorema lui Gödel, adunare, scaderea, inmultirea, impartirea, seriile, calculul integral , derivata lui e la x...

Deci domnilor: cati bytes ai nevoie sa stochezi un gand?... Si vorba cuiva: extrapolati, extrapolati numai aduceti un rezultat  :evil:


Daca as vrea sa il caut pe Paul Dorneanu, ce fac, intreb 20 de milioane de oameni unde e?
Intreb cateva milioane din Bucuresti?
Intreb cateva zeci de lucratori de la evidenta populatiei?
Ei bine pot ajunge la el in cateva minute daca stiu unde sa caut si nu trebuie sa intreb decat probabil 2-3 oameni.

La fel si in cazul citirii gandurilor. Nu e nimeni interesat sa citeasca sau sa stocheze tot.
Cu alte cuvinte nu o sa fie nimeni interesat de gandurile tale, cand ti-e foame, cand ti-e sete, cand mergi la munca, etc.
Asta inseamna cam 99,999(9)% din gandurile tale. Cu cat esti mai infractor acest procent scade.
Si in Biblie este discutat subiectul sub forma pacatului facut cu gandul!
Se cauta doar anumite ganduri. Se inregistreaza selectiv. E un soft care actioneaza ca un antivirus. Daca vrei sa arunci in aer un aeroport o anumita zona a creierului functioneaza si chiar te tradeaza. Nu poti ascunde de scanner chestia asta.

Tehnologia exista si de la anul vor s-o bage in aeroporturi:
http://www.antena3.ro/stiri/hightech/malintent-dispozitivul-care-detecteaza-intentiile-teroriste-prin-citirea-gandurilor_54458.html
In cazul de mai sus scanerul asta nu are niciun contact cu subiectul. Iti dai seama ca e mult mai simplu daca exista un contact sub forma unui cip.

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: alinutzu din 21 Februarie 2009, 17:15:36
ceva ce nu am vazut pe aici ...
cum se pot dezactiva aceste cipuri ? :)
cum se poate dezactiva un aparat electronic ce emite semnale continuu ?

nu de alta dar daca e sa-mi fac pasaport si imi baga cip dala nu stiu ce sa fac cu el ...
de fapt ma gandeam sa-l tratez cu microunde ca ii prajesc ala da se duce si plasticu ala de pe pasaport =))

alta metoda , daca pun un magnet puternic langa el, am vreo sansa sa-l stric ?
si daca ma intreaba aia cand trec granita ce are de nu merge le zic ca nu e vina mea, e facut prost =))  :lol:

alta intrebare:
cum il acceseaza aia la control la pasapoarte acolo
prin BT, IR , sau unde radio ?

nu de alta dar cum au aparut programe pe net sa decodezi telefoane de ultima generatie , presupun ca o sa apara si programe in care poti tu sa scrii linii de cod cu ce doresti si sa le transmiti la microcip ... ilegal desigur :)

Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: jean din 21 Februarie 2009, 18:00:58
  Esti tare speriat de aceste cipuri...nu?  :-D
In primul rand nu emit continu. Risipa mare de energie si este nevoie de o sursa de curent. Trebuie sa fie ceva in genul cartelelor de metrou sau cardurilor. Informatia o data scris se pastreaza pt mult timp. Citirea se face cu un aparat in genul celor de la bancomat sau merou. Este vorba de camp.
  Microundele nu strica materialul plastic. Nu cred ca poate fi stricat nici cu un magnet puternic, poate cu un camp magnetic variabil de intensitate mare asa cum se sterg benzile de magnetofon sau casetofon.
Daca ai reusit sa-l distrugi si ajungi la granita tot nu vei putea trece. Vor cauta datele tale in baza de date si tot vor afla cine esti sau te trimit sa refaci acel document, platind si o amenda pt. neglijenta sau distrugere  :-o
  Ei ce zici?  :?
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 24 Februarie 2009, 21:58:25
Parintele Arsenie Papacioc, categoric impotriva insemnarii electronice: "Nu trebuie acceptat sub nici un chip" (VIDEO) http://www.ziua.net/news.php?id=21778&data=2009-02-24 (http://www.ziua.net/news.php?id=21778&data=2009-02-24)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Renovatio din 24 Februarie 2009, 22:03:45
Reborn uite aici filmul tradus in romana http://thepiratebay.org/torrent/4301564/Ingerul_digital_RO.Daca nu search by google si il gaseti.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: rebelfire din 24 Februarie 2009, 22:23:50
Citat din: jean din  21 Februarie 2009, 18:00:58
Eu zic ca, Kbal are dreptate sa fie "speriat' asta inseamna pe romaneste,distrugerea libertatii si a intimitatii fiecarei persoane..o dictatura globala..nu e de dorit sa incepem sa luam ca firesc, in nici un caz asta :-o
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: rebelfire din 24 Februarie 2009, 22:40:39
 
 Citat din 2006: Da, mai ales modificata, pentru a servi anumitor interese si scopuri!
Ionut, ce este Biblia? Nimic alteva decit istoria poporului everu! Cind a aparut Biblia in lumea euopeana? Acum 2000 de ani! Si, inainte ce am avut??? Istoria poporului grec, a poporului Romei???
Probabil "cipurile", intr-o forma sau alta, vor intra, defapt au intrat deja, in viata noasta, fie ca e vorba de localizare (militari, spioni, detinuti, raufacatori), ajutor (bolnavi de toate felurile) sau pur si simplu identitate! Dar de aici si pina la a generaliza folosirea lor, ba mai mult, de a le asocia cifrei 666, e cale lunga si ....aberanta! 

Rebelfire 2009: Da, biblia e modificata, dar in mare parte e neatinsa, biblia, daca nu stii, nu mai vorbi..nu e NUMAI istoria poporului evreu, mai e si Noul Testament si Apocalipsa...plus alte pilde f bune,care pare sa se adevereasca...acum, in 2009, in plina "criza' creata special..sow,666 - recomand printre altele, cartile lui Vasile Constantinescu- 666 "Misterul numarului apocaliptic" editura Aldo press- dar nu numai, e un simbol...ptr ceva anume, de ce trebuie voi sa ganditi limitat si sa luati Biblia doar AD litteram, adica exact cum scrie?De fapt, mare parte din ea, e "codata"... in ea de fapt sunt multe simboluri si alegorii...dar ia luati voi mai bine un cititor de carduri si o sa vedeti ce numere va da daca scanati orice cod de bare...ma refer la barele de la inceput, mijloc si sfarsit...spun unii pe aici ca nu sta nimeni sa consume energie si timp ptr a urmari..pai nici nu e nevoie, astea sunt facute ptr a "selecta'  prin anumiti termeni- vorbim intre noi, la mobil, ce vorbesc 2 persoane se poate acum auzi DIN SATELIT, ati auzit de ECHELON? prin satelit s epoate orice, se poate si vedea ce e sub bucegi ca de aia au descoperit..ma rog, intru in alte alea..ideea e dea selecta cei ce vor fi contra sistemului, cei care vor tine mai mult la libertatea de opinie, cei care nu vor inghiti minciunile oficiale..as spune mai multe, dar...turmele de vite mari ale fermierilor americani sunt urmarite prin elicopter si au cip-uri implantate ca sa nu se amestece cu alte turme..vom fi..niste turme din pacate
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 25 Februarie 2009, 14:56:28
Sfantul Sinod al BOR dezbate problema pasapoartelor biometrice (25 februarie, 12:20) Ziua.net

Membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se vor intalni, miercuri si joi, in sedinta de iarna, pentr a dezbate problema pasapoartelor biometrice, relateaza Antena 3.
Recent, Patriarhia Romana a cerut lamuriri Directiei Pasapoarte din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor cu privire la pasapoartele biometrice. Reprezentantii Patriarhiei au vrut sa stie in ce masura datele cuprinse in aceste documente aduc atingere libertatii si demnitatii persoanelor.
Dupa ce va evalua informatiilor primite, Patriarhia va formula un punct de vedere in cadrul sedintei Sfantului Sinod.
In cadrul sedintei, Sfantul Sinod va discuta despre gestionarea fondului Filantropia pe anul trecut, va prezenta propuneri pentru acest an si va elabora schema si textul manuscris al calendarului bisericesc pe anul 2010. Sectorul teologic educational al Patriarhiei Romane va prezenta si referatul cu privire la lucrarile celui de-al III-lea Congres National al Facultatilor de Teologie Ortodoxa.
Pasaportul va contine un cip in care sunt incorporate datele biometrice ale posesorului (amprente digitale, distanta interpupilara, amprenta retinala etc.), pentru a-l putea identifica fara eroare si pentru a reduce riscul de contrafacere sau utilizare frauduloasa a documentului. Pe langa datele de identificare, toate cip-urile din pasapoarte vor contine un cod comun: 666.
Aceasta e spaima crestinilor habotnici, care spun ca introducerea cipurilor in noile tipuri de pasapoarte este ultimul pas inainte de introducerea unor astfel de cipuri in corpul uman.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 25 Februarie 2009, 15:04:18
"In urma introducerii de la 1 ianuarie a obligativitatii aplicarii pe documentele romanilor a unui cip care contine detalii personale biometrice precum si alte date, ca si a codului de bare care poarta reprezentarea numarului 666, considerate acte premergatoare pecetluirii cu semnul Fiarei, conform profetiei, Parintele Iustin Parvu, Duhovnicul Ortodoxiei Romane, alaturi de obstea monahala si dreptcredinciosii carora le pasa de soarta actuala a acestui neam, mantuirea si invierea sa, se opun prin prezenta forma de actiune: strangerea de semnaturi destinate autoritatilor bisericesti si ale statului roman. Protest la nivel national pentru a fi schimbata aceasta lege - acesta este, momentan, primul pas al actiunii noastre! Urmariti forumurile autentic ortodoxe pentru a stii ce trebuie sa faceti in viitor."
http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html  (http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html)

Nu as fi crezut, ca vom ajunge la nivelul in care sa fim prostiti pe fata in halul asta.Se pare ca pentru aceste "fiare" inducerea planetei spre "NWO" nici macar nu e reprezinta un efort, suntem jucati pe degete in ultimul hal, fara posibilitatea de alternative de "evadare" .

Candva spunea cineva ca nu se stie inca de unde venim (noi ca civilizatie) si incotro ne indreptam, uite ca incotro ne indreptam am aflat, mai ramane de vazut si de unde venim si totul va fi clar  :-D !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 25 Februarie 2009, 15:07:13
Cred ca ar trebui sa ne focalizam toti atentia acestor subiecte si sa mai lasam putin deoparte ufologistica si paranormalul.

Ce putem face ? daca ceva se poate face, atunci ACUM e momentul sa actionam, altfel va fi prea tarziu !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: alx din 25 Februarie 2009, 17:21:35
Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 14:56:28
Sfantul Sinod al BOR dezbate problema pasapoartelor biometrice (25 februarie, 12:20) Ziua.net

Membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se vor intalni, miercuri si joi, in sedinta de iarna, pentr a dezbate problema pasapoartelor biometrice,
Recent, Patriarhia Romana a cerut lamuriri Directiei Pasapoarte din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor cu privire la pasapoartele biometrice.

Pasaportul va contine un cip in care sunt incorporate datele biometrice ale posesorului (amprente digitale, distanta interpupilara, amprenta retinala etc.), pentru a-l putea identifica fara eroare si pentru a reduce riscul de contrafacere sau utilizare frauduloasa a documentului. Pe langa datele de identificare, toate cip-urile din pasapoarte vor contine un cod comun: 666.


am subliniat un cuvant in tot citatul asta: pasapoarte
   acum problema se pune in felul urmator:CINE TE OBLIGA SA ITI FACI PASAPORT? mai ales ca pentru a te plimba prin curtea Comunitatii Europene,nu ai nevoie decat de BULETIN !   SI ATUNCI CE SA FACI CU PASAPORTUL?
   Sunt putini cei care au nevoie acum de pasaport...in general oamenii de afaceri,care calatoresc in afara CE...iar astia deja sunt obisnuiti cu carduri cu cip si alte alea...omul obisnuit,repet,nu prea are motiv sa-si mai faca pasaport...

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 15:07:13
Cred ca ar trebui sa ne focalizam toti atentia acestor subiecte si sa mai lasam putin deoparte ufologistica si paranormalul.

Ce putem face ? daca ceva se poate face, atunci ACUM e momentul sa actionam, altfel va fi prea tarziu !
eu nu prea sunt de acord cu tine...sunt aici,pe Rufon,tocmai pentru ufologie si paranormal... zic ca daca vrei sa faci ceva in sensul impiedicarii introducerii acestor cipuri pe PASAPOARTE,nu te afli in locul potrivit...
  In plus,povestea asta cu cipurile mi se pare praf in ochi....cand tara arde,si avem probleme foarte mari,ni se da un subiect de ''meditatie''...cum de nu ati sarit asa si cand s-a dat legea care permite ascultarea si inregistrarea comunicatiilor electronice?  ca daca ma gandesc bine,aia e de un milion de ori mai rea decat faza asta cu cipul pe pasaport,pentru ca atinge,direct sau indirect,TOTI locuitorii acestei tari!
    PAREREA MEA,bineinteles
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 25 Februarie 2009, 19:18:20
"eu nu prea sunt de acord cu tine...sunt aici,pe Rufon,tocmai pentru ufologie si paranormal... zic ca daca vrei sa faci ceva in sensul impiedicarii introducerii acestor cipuri pe PASAPOARTE,nu te afli in locul potrivit..."

Nu uita totusi ca una din pricipalele preocupari (pe langa ufologistica) ale organizatiei cat si a lui Paul D. este fenomenul de NWO si chiar daca nu ar fi, atata timp cat sectiunea exista, este dedicata dezbaterilor libere.Daca tie personal nu iti convine sau nu iti prezinta interes atunci nu te mai amesteca sau daca ai obiectii,poti sa le faci intr-un maniera privata si diplomata,adresandu-te mie sau conducerii prin PM, fara a denigra integritatea topicului sau a userilor ce activeaza aici. Iar daca tot afirmi ca situatia politicului nu te intereseaza si esti cu alt scop aici, atunci de ce te vaiti de situatiile social-economice din tara?

" acum problema se pune in felul urmator:CINE TE OBLIGA SA ITI FACI PASAPORT? mai ales ca pentru a te plimba prin curtea Comunitatii Europene,nu ai nevoie decat de BULETIN !   SI ATUNCI CE SA FACI CU PASAPORTUL?"

Pai te obliga situatia, daca tu nu te incadrezi in comunitatea celor ce AU nevoie atunci nu vorbi in numele tuturor.In situatia mea, atat mie cat si familiei,problema pasaportului este una importanta, avand nevoie de acesta pentru calatorii de afaceri in spatiul extra european, in cadrul firmei noastre de turism.Si nu ar fi singura problema, faptul ca s-ar introduce asemenea cipuri in pasapoarte dar ceea ce ma framanta mai mult este ca situatia actuala sa nu degenereze intr-una si mai dramatica precum introducerea de cipuri in buletine sau chiar si in corp, fapt ce ar duce la privarea de multe drepturi si libertati a cetatenilor.

Asa ca te rog hai sa nu denaturam importanta topicului, sau daca ai alte obiectii personale la adresa mea te rog sa o faci in privat pentru ca nu tine de tema subiectului in cauza.

P.S. Sper sa nu ma intelegi gresit dar vreau sa dezbat aceasta problema si cu restul colegilor (pe care ii intereseaza), ma intereseaza sa aflu parari,idei etc. din partea lor.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 25 Februarie 2009, 19:43:19
Senatorii s-au certat pe pasapoartele "666"

Plenul Senatului a decis, miercuri, retrimiterea la Comisia juridica a OUG privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, dar dezbaterea a generat discutii aprinse despre pasapoartele biometrice, relateaza NewsIn.
Dezbaterile pe marginea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 207/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate au inceput prin interventia presedintelui Comisiei de politica externa din Senat, social-democratul Titus Corlatean. El a ridicat problema datelor biometrice incluse in cip-ul pasaportului si a cerut explicatii despre posibilitatea ca "faimosul numar de inseriere care a starnit emotie" sa poata fi eliminat.
Alti senatori au ridicat problema "puternicului" curent de opinie al unor reprezentanti ai opiniei publice si ai cultelor religioase impotriva cifrei "666". "Pe o problema atat de sensibila secretarul de stat ar trebui sa fie mai bine pregatit", a precizat senatorul PNL Emilian Francu, vazand ca reprezentantul Guvernului nu are nicio informatie despre "cifra malefica". "Cred ca ne grabim foarte mult cu adoptarea acestui act normativ", a completat el, sustinand ca "apar probleme serioase" privind "acea cifra cu posibile efecte malefice".
Mircea Diaconu: Ani de zile numarul de telefon 6663366, si iata-ma: intreg, sanatos.
Exasperat de interventiile colegilor sai, senatorul PNL Mircea Diaconu a tinut sa-i informeze ca a avut ani de zile numarul de telefon 6663366. "Si iata-ma: intreg, sanatos!", a adaugat el, vehement impotriva "ridicolului" luarii in calcul a unor superstitii in elaborarea proiectelor de lege. In schimb, a ridicat o alta problema - "cine mai face inca o afacere buna cu statul?", sugerand ca discutiile ar trebui sa fie centrate pe gasirea unor eventuale persoane "interesate" de a prinde un bun contract cu statul pentru emiterea unor noi pasapoarte.
Punctul de vedere al lui Diaconu a fost salutat de senatorul PSD Miron Mitrea. "Povestea cu afacerile ramane o intrebare...", a afirmat el, sustinand ca nu a fost convins de dezbateri ca proiectul trebuie adoptat, ci dimpotriva, deoarece nu se justifica graba adoptarii actului normativ.
Pe de alta parte, s-au ridicat si discutii mai aplicate asupra subiectului. Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a ridicat problema securitatii datelor stocate. El a exprimat temerea ca in Romania nu exista un sistem bine pus la punct de protejare a datelor biometrice stocate pentru pasapoarte si care pot intra in posesia unor retele infractionale si, astfel, folosite impotriva cetatenilor de buna credinta. "Nu stiu daca la nivelul Romaniei suntem pregatiti pentru protejarea datelor", a subliniat senatorul UDMR.
Din partea MAI, s-au adus precizari senatorilor ca pasaportul biometric include imaginea faciala si impresiunea digitala. Marica Morosan, sefa Directiei de pasapoarte, a tinut sa sublinieze ca nu crede in numerologie si, mai mult, nu exista o informatie privind aparitia numarului "666". "Nu mi-a spus nimeni ca ar exista aceasta cifra", a comentat ea, subliniind ca exista oricum alternativa pasaportului simplu. Morosan a mentionat ca introducerea noilor prevederi este o cerinta a Uniunii Europene si a afirmat ca, printr-o reglementare europeana, datele biometrice ale persoanelor pot fi folosite numai in scopul in care au fost create. "Germania are tot doua elemente biometrice", a adaugat ea.
In final, senatorul PNL Varujan Vosganian a atras atentia ca "orice superstitie vine din lipsa de informare", ceea ce genereaza "teama". "Si eu cred ca ar trebui sa mai cumpanim si sa facem o dezbatere", a subliniat el. La propunerea liderului grupului PNL, Puiu Hasotti, s-a decis retrimiterea la Comisia juridica a textului, desi presedintele acesteia, senatorul PSD Toni Grebla a afirmat ca solutia juristilor va fi aceeasi, adica adoptarea OUG, cu amendamente. Grebla a explicat ca, in realitate, datele incluse in pasaportul electronic sunt de doua categorii: o fotografie, care exista si in prezent, si amprentele "de la doua degete". "Nu e nimic spectaculos, spectacular, acel numar 666 nu exista. Nu e nimic deosebit, periculos", a incercat el sa imprime o abordare realista dezbaterii.
Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 207/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate introduce pasaportul electronic, care contine date biometrice pentru prevenirea fraudelor si asigurarea unei cat mai bune corelatii intre detinatorul documentului si document.
Cetatenii romani nu pot detine, in acelasi timp, decat un singur pasaport simplu sau un pasaport electronic valabil.

http://www.ziua.net/news.php?data=2009-02-25&id=21884 (http://www.ziua.net/news.php?data=2009-02-25&id=21884)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: alx din 25 Februarie 2009, 20:10:05
Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20

Nu uita totusi ca una din pricipalele preocupari (pe langa ufologistica) ale organizatiei cat si a lui Paul D. este fenomenul de NWO si chiar daca nu ar fi, atata timp cat sectiunea exista, este dedicata dezbaterilor libere.Daca tie personal nu iti convine sau nu iti prezinta interes atunci nu te mai amesteca sau daca ai obiectii,poti sa le faci intr-un maniera privata si diplomata,adresandu-te mie sau conducerii prin PM, fara a denigra integritatea topicului sau a userilor ce activeaza aici.

daca este un topic liber si deschis dezbaterilor libere,nu stiu de ce te oftici atat din cauza raspunsului meu...se intrevede o urma de cenzura la tine?   adica daca nu sunt de acord cu tine ar trebui sa tac,sau sa-ti trimit PM-uri?
   cred ca te supraevaluezi,dupa cum supraevaluezi problema de fata,adica cipurile din pasapoartele alea...

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
Iar daca tot afirmi ca situatia politicului nu te intereseaza si esti cu alt scop aici, atunci de ce te vaiti de situatiile social-economice din tara?

mi se pare mie sau tu nu ai priceput afirmatia mea asa cum trebuie?  eu nu ma ''vaitam'',ci pur si simplu evidentiam niste posibile conexiuni,respectiv o posibila relatie intre mai multe evenimente de la noi din tara...inca o teoie a conspiratiei :-D :-D :-D

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
daca tu nu te incadrezi in comunitatea celor ce AU nevoie atunci nu vorbi in numele tuturor.
s-ar putea sa ai o surpriza daca ne comparam pasapoartele...fara sa ma laud,numai anul trecut am avut destule iesiri in spatiul extracomunitar,usor de dovedit cu stampilele vamale ale tarilor respective aplicate pe pasaport...asa ca lasa vrajeala asta,ca nu tine...

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
Si nu ar fi singura problema, faptul ca s-ar introduce asemenea cipuri in pasapoarte dar ceea ce ma framanta mai mult este ca situatia actuala sa nu degenereze intr-una si mai dramatica precum introducerea de cipuri in buletine sau chiar si in corp, fapt ce ar duce la privarea de multe drepturi si libertati a cetatenilor.


hai sa nu provocam furtuni in paharutul cu apa...


Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
Asa ca te rog hai sa nu denaturam importanta topicului, sau daca ai alte obiectii personale la adresa mea te rog sa o faci in privat pentru ca nu tine de tema subiectului in cauza.
eu nu vreau sa denaturez nimic...dar nici nu imi place sa vad cum se exagereaza...adeca cum se face din tantar armasar...

Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20

P.S. Sper sa nu ma intelegi gresit dar vreau sa dezbat aceasta problema si cu restul colegilor (pe care ii intereseaza), ma intereseaza sa aflu parari,idei etc. din partea lor.

nu te-am inteles gresit...imi exprimam si eu parerea...dupa cum am si spus la final...

PS  mai am ceva de comentat,legat de afirmatia urmatoare:
   
Citat din: Kbal din  25 Februarie 2009, 19:18:20
Nu uita totusi ca una din pricipalele preocupari (pe langa ufologistica) ale organizatiei cat si a lui Paul D. este fenomenul de NWO si chiar daca nu ar fi, atata timp cat sectiunea exista, este dedicata dezbaterilor libere.
1 ''organizatia'' lui Paul d se numeste rufon,adica Romanian UFONetwork...trebuie sa iti traduc?
     2  topicul mult laudat,asta in care te produci si mataluta nu se afla la sectiunea NWO,ci la DIVERSE! :-D
     4  topicul se numeste ''Cipuri in oameni?Cumva 666?'',nicidecum ;;Cipuri in pasapoarte?'' :lol:...daca ma uit bine,esti in afara topicului,mai putin legatura de la final,cand te stresezi ce s-o intampla daca si cu parca...
     3  si DA,dezbaterile sunt libere,de asta imi permit sa-mi expun si eu parerea!

  cam atat am avut de spus,deocamdata...
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 25 Februarie 2009, 20:53:58
"cam atat am avut de spus,deocamdata..." Ok. Ma bucur ca ai avut numai "atat"  :-D !
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 27 Februarie 2009, 17:14:12
Patriarhia binecuvanteaza cipul biometric
Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a decis ieri ca persoanele care invoca obiectii de constiinta sau motive religioase au libertatea sa nu solicite pasapoarte biometrice, insa acestea sunt valabile, in regim de urgenta, doar pentru sase luni.......http://www.ziua.net/display.php?data=2009-02-27&id=249864  (http://www.ziua.net/display.php?data=2009-02-27&id=249864)
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Kbal din 27 Februarie 2009, 17:19:45
Apocalipsa dupa Felix
-- Dementa lui Voiculescu, care anunta ca lumea este condusa de "marea finanta mondiala", a continuat miercuri seara la Antena 3 * Sub titulatura "Consiliul O.N.U. Francmasonii condusi de evrei care conduc lumea", la "Sinteza zilei", un calugar a tinut o tirada antisemita


Delirul antisemit s-a declansat la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, unde a fost invitat un calugar care a declarat ca evreii conduc lumea, in timp ce pe ecran era afisata imaginea Consiliului de Securitate ONU cu inscriptia "Consiliul O.N.U. Francmasonii condusi de evrei care conduc lumea". Tonul a fost dat de Dan Voiculescu, vicepresedinte al Senatului, care a atribuit criza mondiala unor forte financiare care "conduc tarile, uniunile, continentele, tot globul pamantesc", insusindu-si astfel teoria antisemita a conspiratiei. Intr-o revista a lui Felix, fostul sef al Bancii Centrale americane, Allan Greenspan, a fost numit Grünspan, pentru a-i sublinia originea evreiasca.
Derapajele antisemite au aparut din nou la trustul de presa al familiei Voiculescu, de aceasta data propagatoarea funestelor idei fiind emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. La editia de miercuri, 25 februarie 2009, au fost invitati un calugar de la un schit din Bihor, Titus Corlatean - presedintele Comisiei de politica externa a Romaniei, Mugur Ciuvica si un reprezentant al Ministerului de Interne. Subiectul emisiunii, moderata de Mihai Gadea, a fost introducerea pasapoartelor electronice. Aceste pasapoarte, denumite impropriu biometrice, trebuie sa contina un cip unde sunt stocate, in format electronic, fotografia si amprentele posesorului. Documentul respectiv nu se foloseste in Europa, unde se poate calatori cu buletinul, ci este necesar la intrarea in SUA si alte cateva tari care solicita un astfel de pasaport vizitatorilor straini.
Un numar de preoti si calugari, precum si mai multe ONG-uri adepte ale teoriei conspiratiei, s-au opus vehement introducerii pasapoartelor, pe motiv ca acestea ar avea un cod de bare care ar contine cifra 666, "numarul fiarei", ceea ce ar indeplini astfel profetia din Apocalipsa, ca toti oamenii vor fi pecetluiti cu semnul fiarei si atunci va veni sfarsitul lumii. Adversarii documentului electronic mai sustin ca acesta reprezinta controlul absolut asupra individului si se va ajunge la implantarea obligatorie de cipuri subcutanate. De toate aceste grozavii ar fi vinovate forte oculte, anticrestine, in frunte cu masoneria, care vor sa conduca lumea.
Aceasta campanie i-a terifiat pe senatori, din moment ce miercuri, plenul Senatului a respins Ordonanta privind pasapoartele, la indemnul lui Titus Corlatean, suparat pe "666".
Prostie si antisemitism
Calugarul bihorean a tinut, in studioul Antenei 3, o tirada impotriva pasapoartelor electronice si a declarat ca vinovata pentru acest complot "este masoneria, care conduce totul, e vorba de evreime, care vor sa aiba totul sub controlul lor". Nimeni dintre cei prezenti nu a avut nici o reactie, cu exceptia moderatorului Mihai Gadea. Acesta, cu jumatate de gura, i-a spus cu menajamente habotnicului calugar ca "nu vrea sub nicio forma sa-i schimbe opiniile, in schimb acestea nu sunt corecte, cel putin din punctul meu de vedere, pentru ca nu e nicio dovada ca in acest moment un grup etnic vrea sa conduca lumea". Gadea ar fi trebuit sa-l puna la punct pe respectiv. In schimb, moderatorul a repetat in mod stupid prevederile Codului Audiovizualului, care prevede dovezi in cazul in care un invitat aduce acuzatii de natura penala sau morala. In cazul de fata, al acuzatiei ca evreii conduc lumea, e greu de imaginat ce dovada ii putea aduce calugarul antisemit lui Gadea, in sprijinul afirmatiilor sale.
Voiculescu a dat tonul
Iesirea calugarului si replica timida a lui Gadea nu au fost intamplatoare. In stanga ecranului se putea viziona transmisia din studio, in timp ce in partea dreapta se succedau imagini infricosatoare cu diavoli sau scena cu ritualul masonic din filmul "Eyes wide shut", cu Tom Cruise si Nicole Kidman. La un moment dat, realizatorii au dat pe ecran o imagine de la Consiliul de Securitate ONU cu explicatia scrisa: "Consiliul ONU. Francmasonii condusi de evreii care conduc lumea".
Tot miercuri, vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, a dat tonul atacurilor de tip conspirationist, continuate apoi seara, la televiziunea sa. El a declarat, in cadrul unei dezbateri organizate sub egida Institutului National de Cercetari Economice al Academiei Romane si a Rectoratului ASE. ca "marea finanta mondiala isi va fi rezolvat problemele date de determinarea sub presiune a unor fuziuni, astfel incheindu-se criza".
Felix, cuprins de delir conspirationist, acuza, pentru criza mondiala, niste forte financiare oculte, sintagma prin care cei cu conceptii asemanatoare ii desemneaza de obicei pe evrei. El a declarat ca actuala criza ar trebui rezolvata pornind de la cauzele ei. "Previziunea mea ca intr-un an, un an si jumatate, criza va lua sfarsit, se bazeaza pe problema pe care o are marea finanta mondiala. Nu este un secret ca si guvernele si uniunile si continentele, tot globul pamantesc este controlat de o mare finanta mondiala, care nici nu este foarte mare. Probabil ca nu sunt mai mult de cateva sute de oameni pe glob, care controleaza si programeaza marile schimbari din lumea moderna.
Toata aceasta criza este produsul unei gandiri, iar cei care au gandit-o o vor rezolva in momentul in care pentru ei vor fi rezolvate probleme precum comasarea sau deter­minarea sub presiune a unor fuziuni, care sa corespunda realitatilor nationale si in­ternationale", a afirmat Voicu-lescu. Intr-o revista a trustului Intact, al lui Felix, Alan Greenspan, fostul presedinte al Federal Reserve, echivalentul american al Bancii Centrale, era denumit cu numele evreiesc Grünspan.
Voiculescu rezolva criza la Paris
Dan Voiculescu, vicepre­sedintele Senatului, si prese­dinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, vor reprezenta Romania la Conferinta de la Paris a presedintilor de Parlamente din statele membre UE. Programul include o reuniune restransa a presedintilor parla­mentelor. Aceasta va fi urmata de dezbateri pe mai multe teme: "Viitorul institu­tional al Uniunii si punerea in aplicare a dispozitiilor Trata­tului de la Lisabona de catre parlamentele nationale", "Europa si gestiunea crizelor; implicarea parlamentelor". Va avea loc si o dezbatere pe tema pregatirii aspectelor parlamentare ale unei presedintii a Uniunii Europene.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Ronin din 09 Martie 2009, 20:28:50
http://ordinulnegru.blogspot.com/2009/03/ordinul-si-diversiunea-semnului-fiarei.html

Ma gandeam ca daca a existat (si exista) acel Departament "Fortuna" din SIE care este specializat pe contracararea propagandei iredentiste maghiare din Romania, la fel ar putea fi creat si un Departament care ar putea clarifica Istoria Crestinismului (si nu numai) si diversiunile aparute de-a lungul timpului in materie de religie sau spiritualitate.

Poate ca cea mai istorica diversiune ar putea fi numita "Diversiunea Duminicala", pornita de la Constantin cel Mare (adorator al Sol Invictus) pe 7 martie 321 d.Hr., si perpetuata pana in zilele noastre, desi pe atunci purta numele de "Dies Solis", adica "Ziua Soarelui".

666 este numarul sistemului catolic, gasim ca pe coroana papala este scris un nume: "VICARIVS FILII DEI".

V__I____C__A___R__I__V__S
5 + 1 + 100 + 0 + 0 + 1 + 5 + 0 = 112

F__I___L__I__I
0 + 1 + 50 +1+1 = 53

D____E__I
500 + 0 + 1 = 501

112 + 53 + 501 = 666

Acest nume inseamna "LOCTIITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU".

Toate celelalte variante fac parte din categoria DIVERSIUNE !

Exista o regula de baza atunci cand analizezi/cercetezi un text. In profetia biblica regula este ca simbolurile sunt 'decriptate' prin CHEIA (PASSWORD) care se gaseste TOT in informatia respectiva, respectiv, in cazul nostru, Biblia.

Alte "chei" din afara acestui context, pentru intelegerea textului profetic, nu pot duce decat la dezinformare si intoxicare !



Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: Outlaw din 09 Martie 2009, 21:02:36
Ronin dragule, VICARIUS FILII DEI   nu este singura titulatura a papilor in timp. Exista mai multe:

REX SACERDOS LATINUM- REGE SI PREOT LATIN

DUX CLERIS- SEFUL CLERULUI.

Fii bun si aplica calculele ce le-ai prezentat mai sus si acestor doua titulaturi si iti va iesi tot 666.

Apocalipsa spune ca acest numar este UN NUMAR DE OM. Nu un cod de bare, nu un chip biometric si nimic altceva decat un numar de om.
Interesant de remarcat ar fi corelarea capitolului 13 din Apocalips cu capitolele din cartea Vechiului Testament- Daniel, care vorbesc despre exact vremurile Antihristului- despre puterea ce a persecutat pe martirii evului mediu si care a schimbat Legea Divina- Decalogul.

Cine doreste o paralela despre acest lucru, sa scrie aici si ii voi raspunde. Totul e simplu si usor de inteles.

Inca un mic amanunt... Apocalipsa vorbeste despre originea unei anumite puteri mondiale ca avand o localizare geografica foarte concreta - " aceste sapte capete sunt sapte munti pe care sade femeia." Contextul se refera la vremea Antihristului. Si acum, va rog sa-mi spuneti, dragi forumisti, daca acceptam premisa ca Papa e detinatorul celebrului 666, si daca Vaticanul se afla in inima Romei... pe cate coline e cladita "cetatea eterna" .
Va invit la o cercetare si la un raspuns plauzibil.
Succes.
Titlu: Raspuns: Cipuri in oameni? Cumva 666?
Scris de: spooky din 09 Martie 2009, 21:06:34
Eu unul sunt satul de toata chestia asta cu cipurile, pasapoartele biometrice, parohia si 666... s-a discutat prea mult pe acest subiect.

Daca e, discutam din nou, in alt topic, despre cipuri, si doar de cipuri... nu si alte.... [...]