Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Documentare interesante ( Unele ) !

Creat de Tzompa, 08 Martie 2011, 11:35:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

  Uriasi, uriasi dar chiar asa de mari ?  :lol: 4.000 x 2.000 x  50 m urma ? Adica ~ 4.000m lungime cu ~ 2.000m latime cu ~ 50m adancime  :-o

  E grav . Poate ala nu era proportionat cum stim noi si avea doar picioarele mari . Dar daca nu e asa cum zic? Atunci e cam albastra situatia ...

fiulploii

  E mai rational sa gandesti ca ''aia'' nu e o urma de bocanc ci doar un complex ..arhitectural ?  :-)
  Oricum se intoarce '' frigaruia'' tot se va arde. Asta doar daca acordam credit programelului ala neserios folosit in criminalistica .
  Daca ala baga tampenii atunci e clar, e doar un joc de lumini si umbre pareidolice (  va rog, accent '' circo_m_flex'' pe ultima silaba. )
  Daca nu baga tampenii la chil atunci noi romanii vom alege f usor datorita experientei din totdeauna cu precadere ultimii 20 de ani , de a alege mereu intre doua rele.  :evil:

P.S. Ce pastila fina de politica am pus pe topic ^_^

Xanadron

#122
Citat din: Urban din  04 Februarie 2014, 18:57:34
Cred ca 0.0001% dintre membri forumului urmaresc cu interes linkurile, pentru ca daca le-ar fi vizionat cu adevarat, altele ar fi fost discutiile pe forum.
@Xanadron si Fiul Ploii... 0:28:28 mi se pare extrem de interesant si vine in loc de raspuns la intrebarea : De ce Luna este "neinteresanta" pentru americani?

...vorba unui clasic, "ochii sus pe cer" si "atentie la Luna"!
Ramin la parerea ca nu din nestiintza, ci din... nevointza :-D nu se raspunde uneori - mai ales la argumentatii solide (are rost sa le mai repet? -vb. de zecile de postari pe teme selenautice, - de la He-3, minerit, harti geo/mineralogice ultracomplete ale Lunii existente inca din 1960 :-o trecind prin heavy-lift Lunar-missions pornite de la baza Kwalajein cu rachete fabricate chiar de firma lu' Buzz Aldrin (ce coincidentza! :lol:) si terminind cu presupusele misiuni curente ale U.S. Navy pe Luna, propulsati insa nu de pimitivele rachetoaie d-acu' 55 de ani - de fapt nu-s chiar fanteziste ipotezele astea, daca avem rabdarea sa conectam toate "capetele de fir incins" demult disponibile).

Cred deci in continuare ca 'meriganii nu-s deloc "terorizati" de vreun Gogea-Mitu lunatic :fullmoon: si-si vad linistiti de lucru p-acolo, cel mai probabil sub comanda "apropitarilor" nostri de eoni (si Releul-Router al Sufletelor are poate nevoie de revizii periodice, nu? :wink:)

P.S. Fiindca-s clasici in viatza de spun "ochii sus pe cer", indraznesc sa propun si eu o evadare din... pleonasm :-D c-un alt indemn: "Ochii-n jos spre cer!" :star: - actiune posibila doar ajunsi intr-o pozitie "mai superioara", :lol: evident...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  14 Februarie 2014, 15:43:23
... c-un alt indemn: "Ochii-n jos spre cer!" :star: - actiune posibila doar ajunsi intr-o pozitie "mai superioara", :lol: evident...
Ai recitit cumva Jocul lui Ender ?   :-D  De retinut in toate situatiile ca trebuie schimbat punctul de vedere asupra realitatii aparente pentru a reusi sa treci dincolo de ..plasa retelei .

Xanadron

#124
Citat din: fiulploii din  14 Februarie 2014, 16:14:25
  Ai recitit cumva Jocul lui Ender ?   :-D  De retinut in toate situatiile ca trebuie schimbat punctul de vedere asupra realitatii aparente pentru a reusi sa treci dincolo de ...plasa retelei .
Da (de unde stiai insa c-am REcitit-o? :-D...Incep sa cred ca stii si cite tablouri are Urban) - desi toate editiile romanesti din '94 incoace-s traduse de acelasi (f. bun) Mihai-Dan Pavelescu. Si din nou mi s-a confirmat  convingerea ca ecranizarile NU bat cartile (poate-i valabil doar pt. anumiti cititori).

Gindacii, :-) Matca, :martiansmile: Invaziile, Xenocidul sint oricum si la Orson Scott Card pretexte pentru incursiuni mai profunde-n psy.

Back ontopic now: banuiesc ca acei oameni (citiva) care stiu macar 10-15% din adevarul-adevarat despre Luna :moon: sint sub o continua si teribila presiune psihica - ba chiar psihotica poate. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#125
Epic - Peter Levenda (autorul cartii "Sinister Forces" printre altele) il intervieveaza pe Jim Marrs pe tema ultimei lui aparitii - Above Top Secret.
Ambii fiind experti recunoscuti (alaturi de Joseph Farrell) in domeniul post-WW-II Nazis, :evil: merita auziti.

Jim Marrs Above Top Secret
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#126
Citat din: abyss din  01 Iunie 2014, 00:57:34
A aparut un documentar pe ufo tv in engleza despre misterele carpatilor si sfinxul. Cu telefonul vad ca nu pot posta linkul. poate reusiti voi sau o fi deja postat pe undeva. "Ancient Aliens Mystery of the Carpathians Sfinx"

Acesta?
E din februarie..

ANCIENT ALIEN MYSTERY OF THE CARPATHIAN SPHINX

fiulploii

  De fapt filmul e mai vechi si daca nu ma insel a mai fost postat pe forum, nu am timp sa caut acum insa aici e tradus
Discovering Romania - Misterul Sfinxului din Carpati-Part 1- The Movie

Discovering Romania - Misterul Sfinxului din Carpati-Part 2- The Movie

AlanusRex

Acela cu casca de urs aduce mult cu un personaj din The Elder Scrolls. Alte profetii, alte chestii. :)

Nu zic ei nimic despre turismul gunoaielor, de pilda, aici ar fi profetia interesanta: in câti ani ATV-urile, jeep-urile, turismul offroad, poluarea apelor cu chimicale, aruncarea gunoaielor in paduri si aiurea vor distruge o mare parte din biodiversitate. Adevarat, mai interesante sunt bazaconiile despre inceputurile omenirii in Carpati. S-ar putea ca in arealul Carpatilor sa nu mai existe oameni peste putina vreme, daca lumea o tine tot asa. Vor ramâne doar vietatile din pesteri, care vor supravietui prostiei omenesti. adica aceleasi vietati care sunt infinit mai vechi decât omul.

fiulploii

Citat din: Xanadron din  14 Februarie 2014, 20:47:01
D... banuiesc ca acei oameni (citiva) care stiu macar 10-15% din adevarul-adevarat despre Luna :moon: sint sub o continua si teribila presiune psihica - ba chiar psihotica poate. :lol:

  Si cam pe ce s-ar baza banuiala ta ?  :-D   Eventual niste indicii cu titluri de povestiri/romane sf .  :roll:

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05


Ganditorul

#132
Filme de duminica - Uite ce fac unii cu subiectele discutate serios, aici, pe RUFOn  :rainbow: :

https://www.youtube.com/watch?v=f_r0ermsqmk

https://www.youtube.com/watch?v=f_r0ermsqmk

Arhanghelul

#133
Aducere aminte ... Pofta Buna ... la pilule ... sau la tub ...

Návštěvníci - 3.časť (1/3)

http://ro.wikipedia.org/wiki/Episoadele_filmului_Vizitatorii
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

 Publicat pe 16 sept. 2014

Ce s-ar fi întâmplat dacă George W. Bush sau Barack Obama, ar fi dizolvat armata SUA și ar fi înființat propria lor armată? Ei bine, asta e de fapt ceea ce s-a întâmplat în China. În realitate, China nu are o armată, sau vreun militar. Armata de Eliberare a Poporului, sau AEP aparține în întregime Partidului Comunist Chinez și treaba ei este să protejeze Partidul Comunist Chinez, nu poporul chinez. În acest episod din China Necenzurată, Chris Chappell explică MAREA diferență dintre guvernul chinez și Partidul Comunist Chinez


https://www.youtube.com/watch?v=vCPgR4YLmYU&list=UUNpcovnNSK82HbdETHQrWTw


https://www.youtube.com/user/ChinaNecenzurata/videos
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05