Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

reflexie?

Creat de alinta, 02 Februarie 2013, 02:57:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alinta

arata destul de ciudat sa fie o reflexie... si totusi... erau multe lumini pe strada, iar lumina asta nu se vedea decat prin camera, nu si cu ochiul liber. mi s-a parut ca se misca, dar n-am avut timp s-o studiez prea mult, eram pe trecerea de pietoni. pe scurt, am vrut sa fac o poza si am vazut lumina asta. am crezut ca e reflexie si am incercat sa stau pe loc pret de o secunda. mi s-a parut ca se misca. am pus camera jos, dar cu ochiul liber nu se vedea nimic. cand am privit din nou prin camera, s-a vazut din nou. am facut poza si am trecut rapid strada. totul s-a intamplat in cateva secunde. ar fi frumos sa nu fie reflexie, dar nici s-o iau pe campi ca am vazut nevazutul nu-mi vine... poate ma ajutati sa ma lamuresc intr-un fel sau altul...

Xanadron

Bun venit pe RUFOn in primul rind, alinta!

Din pacate pare sa fi fost vorba doar de un "lens-flare" = reflexie in lentilele obiectivului.
Poate alti colegi mai avizati din pdv tehnic pot veni cu detalii - sau alte opinii, de ce nu?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#2
Citat din: Xanadron din  02 Februarie 2013, 18:51:01
Din pacate pare sa fi fost vorba doar de un "lens-flare" = reflexie in lentilele obiectivului.
Tot asa spun  si eu , un  lens-flare din .. 24 iulie 2010 ora 13 si 23 ???? Ceva nu se potriveste ...ori era eclipsa totala de Soare ori nu e reglata data la aparat  :lol:
  Parerea mea..

romulus

Citatori nu e reglata data la aparat 
Asta e sigur. Si eu cred ca este reflexie, dar....
Daca ai posibilitatea fa un mic experiment: mergi si repeta fotografia, din locul si la ora la care ai fotografiat initial si hai sa vedem ce iese si mai comentam!Poti repeta de cateva ori, ca poate nu-ti iese unghiul din prima !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

alinta

Multumesc pentru raspunsuri. Si parerea mea e ca sansele sunt mari sa fi fost o reflexie, atat doar ca arata ciudat... si parea ca se misca (dar pentru asta nu bag mana in foc). Probabil o sa mai merg o data sa fac poze acolo. O sa postez fotografia.

alinta

#5
ok... m-am dus din nou si am pozat. era doar o reflexie. de fapt, a doua poza a iesit chiar mai bine decat prima.
scuze pentru toata tevatura si inca o data multumesc pentru raspunsuri si mai ales pentru ideea de a mai face o fotografie.