Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Niste imagini mai speciale

Creat de Arckadii, 22 Septembrie 2007, 17:17:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Fr0styan

am intrat si intr-un program asemanator google earth-ului, se numeste NASA World Wind, e creat de alti programatori dar ghiciti ce, banda neagra este in acelasi spot, are 40.5 KM, si in loc de chestia portocalie se afla un dreptunghi albastrui deschis iar latura care coincide cu chestia portocalie din google earth, este mai groasa si portocalie..
in fine nu am ajuns inca la o concluzie concreta

OzN_HunteR

daca va uitati mai cu zoom o sa vedeti ca defapt este o intrare....acuma nu pot sa spun intrare in ...... cine stie ce e acolo
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy

Outlaw

Si totusi... pare o bucata de zid compacta. Constructii gigantice exsista totusi pe pamant. Nu cred ca ar trebui sa excludem ipoteza unei cladiri imense. Zidul chinezesc e mult mai imens. Faptul ca aceasta ipotetica structura exista sub gheata ma duce cu gandul la vreo civilizatie veche si avansata tehnologic totusi. A mai aparut vreo lumina intre timp referitoare la acest subiect?