Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Înainte să deschid topicul mai demult promis (care s-ar numi "Ieşirea din Matrix - soluţii complete") cred că-i necesar ăsta ceva mai simpluţ.

Cu riscul de-a părea deci tîmpiţel (poate nu pentru prima oară... :-D), vă-ntreb din prima: credeţi că ET-ii cei evoluaţi tînjesc oare după OZN-uri proprietate personală :ufo: (sau pe firmă, în fine :lol:) mai "bengoase" ca ale altora? - ca să le-arate ei că... au valoare şi duşmanii moare?!

...Sau că la TV sînt "drogaţi" zi şi noapte cu reclame care-i conving că le trebuie musai diverse chestii complet inutile? Ca-n ad-ul asta c-un KTM absolut aberant pentru uzul stradal (180 CP si tot atîtea kile). Clar ca-s 1001 alte exemple si mai... absurd de inutile la-ndemina - de la yachturi la celulare incrustate-n diamante.

KTM 1290 SUPER DUKE R Actionvideo
Credeţi deci şi voi că - măcar pe măsura maturizării treptate - ne-am putea detaşa de mirajul fals, dar atît de parşiv indus al "traiului mai bun"?! - ca prima treapta a tentativei de... eliberare?
Iluzie stimulată pe întregul lanţ al societăţii de consum, dar cel mai abitir şi pervers de bănci, :evil: care lasă impresia c-ar face cumva pomeni celor prinşi în plasa sclaviei perpetue - deşi unii trăiesc în... dubla iluzie c-ar fi "liberi" ca şefi, patroni etc., iar rapacitatea lor mereu aţîţată le-ar rezolva toate temerile existenţiale.

Întreb asta chiar dacă observ (cu stupoare) la cei din generaţia mea mai "coaptă" că devin, paradoxal zic eu, tot mai avizi de acumulări materiale care mai mult le complică de fapt vieţile şi-aşa buimăcite de veşnica alergătură după himere "palpabile".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  03 Octombrie 2013, 14:05:01
Înainte să deschid topicul mai demult promis (care s-ar numi "Ieşirea din Matrix - soluţii complete") cred că-i necesar ăsta ceva mai simpluţ.

... vă-ntreb din prima: credeţi că ET-ii cei evoluaţi tînjesc oare după OZN-uri proprietate personală :ufo: (sau pe firmă, în fine :lol:) mai "bengoase" ca ale altora? - ca să le-arate ei că... au valoare şi duşmanii moare?!



  Imi vine in minte o analogie cam cruda  :evil: : crezi ca un chirurg care trebuie sa faca o operatie pe cord unui pacient intins deja pe masa - de atata timp  :-D - se va apuca intai sa ii opereze apendicele din motive de a nu shoca pacientul sau pentru a-si face curaj ?
  Zic si io nu tau cu brishca    :lol:

Ca tot ai vorbit de acumulari materiale :
Mr. Bean - The Hospital Visit

roxaline

Bune intrebari  :-D Buuune! @XAnadron .. chapeau!

Pai daca nu tanjesc dupa "tanjelile regular" prin aceasta lume ci vin cu gand de full disclosure o sa fie distractiv, nu? Ca nu inteleg de ce tot dispar diverse de pe net taman cand incercam si io sa inteleg povestea asta cu shutdown-ul si "orbirea" brusca, cumparaturi pe ultima suta de metri etc. ( scuze .. io mi-s mai inceata in ale intelesurilor ).

Ma uitam mai devreme aici World Update. si incercam sa ma dumiresc cat de reale sunt comentariile legate de disparitia unor informatii ref ISON incepand cu .. 27 sept 2013.

SI am ajuns aici http://astronomia.udea.edu.co/cometspage/  .. unde am trecut pe diagonala peste "tehnicitati" ( sunt prea patrate pentru mine) si am ajuns la:
CitatAlso, the very sharp discontinuity of slope at the SDE implies that this can not be an outburst.  There is some fundamental physical process that goes on here that we do not understand.  Or if this is an outburst,  it is a very different outburst than the ones we have known up to now.

[..]
4. CONCLUSIONS
a. In the last three days of September the comet has decreased its brightness by a large amount, about  1.0 magnitudes suggesting that the turn off has begun.
b. The temperature doubled in the observed interval and the comet is not responding.
c. The comet passed the "frost line" set by some astronomers at 2.5 to 3 AU and nothing happened.
d. The comet exhibits a Slope Discontinuity Event + U-Shape previously exhibited by two disintegrating comets: Hönig and Tabur
e.  The secular light curves of comets exhibit complexity beyond current scientific understanding


Si, avand in vedere ca SUA se joaca "de-a stinsul luminii " in 13-14 Noiembrie 2013 si faza ciudata de pe twitter cu "farewell humans, sort it our yourselves" ( se vede pe link-ul de youtube la 0:37 )  ... ma gandeam ca s-au "orbit" ca sa faca un cadou tuturor, sa vada ISON cu ochiul liber si fara "poluare"  :martiansmile:   Tot din categoria documentelor / link-urilor ce dispar, s-ar putea sa fie interesante aceste link-uri:

CitatNow, he said, the goal is to "educate the federal government on what their expectations should or shouldn't be." The industry held a smaller exercise two years ago in which 75 utilities, companies and agencies participated, but this one will be vastly expanded and will be carried out in a more anxious mood. http://www.nytimes.com/2013/08/17/us/as-worries-over-the-power-grid-rise-a-drill-will-simulate-a-knockout-blow.html?pagewanted=all&_r=2&

http://aircrap.org/lights-out-nov-13-14-2013-exercise-confirmed-by-my-legislativ%E2%80%8Be-aid/338285/

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:rn9Bz-kyfSwJ:www.spp.org/publications/13%2520-%2520CIPC%2520Brief%2520(Harrell%2520Conway%2520Mar%25202013)%2520V2.pdf+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Asa cum spunea un utilizator pe youtube ... se "inchid" diverse dar nu incasarea taxelor  8-)

Si unii au noroc si la sfarsit de buget cand se cumpara la "kil" (-ogram sau .. -ometru ?! ) arme taman inainte de acel budget shutdown de-a lasat America oarba.

http://www.legitgov.org/Pentagon-Spent-5-Billion-Weapons-Eve-Shutdown

Astept cu nerabdare "Ieşirea din Matrix - soluţii complete" ( evident, din matrix-ul artificial, nu? )

:rainbow:















"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Xanadron

Rîzi tu rîzi... în ploaie, fiule, :-D da' nu-i chiar simplă nici începerea "operaţiei" de parţială dezlipire din plasa Iluziei, pînă nu reuşeşte Păianjenu' (ĂL Mare, că mai sînt pare-se şi alţii mulţi şi mici, la care oi reveni pe celălalt topic) să ne anestezieze de tot şi să ne devoreze în rate de vii, înfăşuraţi irevocabil într-un cocon d-ăla lipicios.

Mai vino deci şi tu rogu-te ca roxaline cu idei (originale preferabil, că-i altfel plină maculatura ezoterică de lozinci - destule scrise de autori mai hrăpăreţi decît "diavolii" :evil: beşteliţi temeinic de ei; Grig Bivolaru-i doar un exemplu).

Clar că şi dogma creştină-i full of shiit (ori Islamul de...  sunit declarativ, daca nu-i shiit) eructat de multe ori din... burţi coborîte din limuzine.
Nu-i însă cazul s-o luăm pe panta "BOR-flames" :star:, dar la modul general cred că putem să mai batem şi cîmpii ăştia.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  03 Octombrie 2013, 17:49:44

Mai vino deci şi tu rogu-te ca roxaline cu idei (originale preferabil, că-i altfel plină maculatura ezoterică de lozinci - destule scrise de autori mai hrăpăreţi decît "diavolii" :evil: beşteliţi temeinic de ei; Grig Bivolaru-i doar un exemplu).


Nu-i însă cazul s-o luăm pe panta "..flames" :star:, dar la modul general cred că putem să mai batem şi cîmpii ăştia.

De exemplu, eu personal prefer un shoc in cunoastere fiindca dupa momentul de uluire, stupoare, negare vehementa care ascund recunoasterea directiei gresite , urmeaza momentele de macinare si verificare a celor noi dobandite. Si am invatat de la copii acceptarea faptului implinit fara ancorarea perena in trecut . Mno, fiecare cu ale lui metode.

Nu zic ca am iesit din matrix, nici macar cu varful bocancului - la mine bocancul e totusi mai in fatza decat nasul asa ca el e primul la vreo eventuala trecere  :lol: asta daca trecerea o fac stand in plan vertical  :lol:
Insa, stii  cum e , la teorie nu ne bate nimeni , cica  :wink:

Fara jocuri de lumini si fulgere , greu dupa parerea mea fiindca e acelasi lucru ca si medicina noastra cea de toate zilele . Se trateaza doar efectul, cauza ramane si zace si mocneste si uite asa ne trezim ca suntem in aceeasi situatie - adeca tot in buda   :-D - ca si acum nu stiu, 10, 20, 30, 40 ani in esenta. Si ne intrebam unde am gresit ? Pai cum unde ? Daca cu avant tineresc ai dat cu capul de pereti ce faci? Unii continua cu datul capului de pereti, altii- aia multii - se resemneaza, se plafoneaza si devin slujitori fideli ai sistemului. Uite aparatorii sistemului si toti e voluntari . Mai sunt si unii , cei putini dar buni care nu se resemneaza , studiaza bine legile sistemului , vad unde au gresit si au curajul sa isi schimbe propriul lor sistem de referinta pe care il tainuiesc insa din diferite motive . Iar lumea zice despre ei ca au noroc . Asta ar fi despre aia nascuti in grupul celor multi , asa ca noi toti-majoritatea.

  Despre ceilalti nu ma pot pronunta fiindca nu cunosc problema lor si daca au vreo problema.
  Inainte de a continua , in ipoteza ca as gasi formularile soft necesare  :-D as vrea sa mi se raspunda la niste intrebari naive:
   1. cat de moral este sa iesi din matrix?
   2. cat de etica este iesirea din matrix?
   3. cat de uman  :wink: mai ramai dupa iesirea din matrix?

Asta este primul set de intrebari ... gratuite  :lol:

In incheiere, citez din memorie ce am citit la altii pe net :
  - Despre ce discuta lupii?
   - Evident, despre cruzimea oilor .


:fullmoon: :fullmoon: :fullmoon: :fullmoon: :star:

Urban

Citat din: fiulploii din  03 Octombrie 2013, 22:15:49
   1. cat de moral este sa iesi din matrix?
   2. cat de etica este iesirea din matrix?
   3. cat de uman  :wink: mai ramai dupa iesirea din matrix?

1.Daca Existenta este permisa doar in matrix atunci cum ai putea sa iesi?
2.Daca constientizarea matrixului inseamna deja iesirea pe jumatate, oare cealalta jumatate de iesire s-ar mai petrece daca Existenta inceteaza in afara acestuia?
3.Cat de uman ai fost inainte de intrarea in matrix?

roxaline

"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

fiulploii

Citat din: Urban din  03 Octombrie 2013, 22:50:40
1.Daca Existenta este permisa doar in matrix atunci cum ai putea sa iesi?
2.Daca constientizarea matrixului inseamna deja iesirea pe jumatate, oare cealalta jumatate de iesire s-ar mai petrece daca Existenta inceteaza in afara acestuia?
3.Cat de uman ai fost inainte de intrarea in matrix?

  1. Existenta fiind ce? Daca te referi strict la existenta fizica asta de aici putem zice cred, ca au fost antecedente de iesire din existenta cu tot cu fizic si nu ma gandesc doar la exemplele biblice . Deci se poate  :-D
  2. Iarasi , ce este Existenta ?
  3. Nu stiu  :lol: Si a fi uman este in esenta o informatie iar aceasta informatie nu pluteste singura prin neant , banuiesc. La ce se refera zicerea '' nimic din ceea ce este uman nu-mi este strain '' ?

Citat din: roxaline din  03 Octombrie 2013, 23:08:57
Ce este matricea? Cate matrici sunt?



  Banuiesc ca ne referim intr-o prima faza la iesirea din matricea in care vietuim ca traitori in carne, oase si spirit/duh/etc. Pentru a sti cate matrici sunt si a deslusi toate tainele ar trebui sa fii in Centru, sa fii in Tao sau sa gasesti ceea ce cautau alchimistii : procedura prin care se transforma insasi alchimistul si nu plumbul in aur. Asta era doar un prim efect petrecut asupra materiei nevii .

parerea mea.. de-o fi buna, de-o fi rea, sper ca impreuna vom afla ...na, ca fac si versificatie  :lol:

Urban

Citat din: fiulploii din  03 Octombrie 2013, 23:22:09
  1. Existenta fiind ce? Daca te referi strict la existenta fizica asta de aici putem zice cred, ca au fost antecedente de iesire din existenta cu tot cu fizic si nu ma gandesc doar la exemplele biblice . Deci se poate

Existenta este doar fizica, ce e dupa... depaseste puterea noastra de imaginatie.
De ce este doar fizica?...pentru ca este insotita de Timp fara de care nu ar putea lua Fiinta.

Citat din: fiulploii din  03 Octombrie 2013, 23:22:09
  2. Iarasi , ce este Existenta ?

Discutam cred, despre Existenta Umana Fizica...de la "nastere" la "moarte".
Existenta este in noi asemenea Timpului, in afara lumii cunoscute de noi Timpul inceteaza a Exista sau si mai bine spus, niciodata nu a existat.

Citat din: fiulploii din  03 Octombrie 2013, 23:22:09
  3. Nu stiu   Si a fi uman este in esenta o informatie iar aceasta informatie nu pluteste singura prin neant , banuiesc.

Totul este Informatie, a fi uman este doar un bit din intreaga Informatie.

Citat din: fiulploii din  03 Octombrie 2013, 23:22:09
Pentru a sti cate matrici sunt si a deslusi toate tainele ar trebui sa fii in Centru, sa fii in Tao sau sa gasesti ceea ce cautau alchimistii : procedura prin care se transforma insasi alchimistul si nu plumbul in aur. Asta era doar un prim efect petrecut asupra materiei nevii .

Fiecare Om este in centrul Intregului Univers.

SLEAH19

Existenţa este victoria Spiritului asupra materiei!

Ce este Spiritul ? ....Este de fapt singura noastră Mare Întrebare! :wink:
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

#10
Citat din: SLEAH19 din  03 Octombrie 2013, 23:59:21
Existenţa este victoria Spiritului asupra materiei!

Ce este Spiritul ? ....Este de fapt singura noastră Mare Întrebare! :wink:

  Fara suparare, eu tot nu pot pricepe de ce trebuie sa fie o victorie - asta presupune existenta unei lupte perpetue -sper ca e corect scris  :-D - din care pana la urma materia iese uzata/distrusa iar Spiritul ajunge din nou de unde a plecat. Eu presupun ca Existenta este o simbioza intre Spirit si materie .
  Iar Spiritul de care facem vorbire cu totii ar trebui sa fie tot informatie sau umbra unei informatii.

Citat din: Urban din  03 Octombrie 2013, 23:48:16
Existenta este doar fizica, ce e dupa... depaseste puterea noastra de imaginatie.
De ce este doar fizica?...pentru ca este insotita de Timp fara de care nu ar putea lua Fiinta.
S-ar putea sa ai dreptate in ce priveste Existenta ca fiind legata intrisec de Timpul acestui Spatiu care dau impreuna ceea ce numim matrixul mic  :evil:
S-ar putea sa nu ai dreptate deoarece dincolo de Existenta unii zic ca se afla Fiintzarea ceea ce corespunde unei alte scari de Timp non-liniar.
Iar daca tot vrem ceva palpabil cu privire la Timp, oare ce s-a intamplat cu calatorii din vagonul metroului berlinez?

Citat
Discutam cred, despre Existenta Umana Fizica...de la "nastere" la "moarte".
Asta zic eu ca e o limitare tipic umana , este ca si cum ai zice ca existi doar cand te imbraci in haine de lucru , nu? indiferent ce credem ca intelegem prin nastere si moarte. Limitand totul la acest aspect , fara sa speculam putin restul, cred ca nu putem avea o viziune si nici macar o presupunere cat de cat corecta asupra a ceea ce se intampla.

Citat
Existenta este in noi asemenea Timpului, in afara lumii cunoscute de noi Timpul inceteaza a Exista sau si mai bine spus, niciodata nu a existat.
Bineinteles si asta este o speculatie care se incadreaza in teoria ce spune pe scurt ca Existenta s-a manifestat odata cu primul om iar daca rasa umana ar disparea atunci universul insusi ar inceta . ShutDown sau Shut Up ?  :lol:
Citat
Totul este Informatie, a fi uman este doar un bit din intreaga Informatie.
Din toate cele de mai sus putem trage concluzia spusa de altii ca exista o purtatoare care scalda Universul si care contine informatiile necesare ce mentin universul viu, in miscare? Daca e asa, atunci problema nu este Spiritul - si el fiind o informatie - ci unda purtatoare. cu ale ei caracteristici.
Citat
Fiecare Om este in centrul Intregului Univers.
Daca te referi la faptul ca potential , fiecare Om este in centrul dioramei sunt de acord . Insa nu stiu cum se face ca aici si acum se pare ca conteaza actiunea . Orice om care nu actioneaza este o energie nefolosita - sa nu ma intrebi in interesul cui ca habar nu am  :-D 

Sa nu uitam , calatoria de o mie de li incepe cu un pas.

andrei

   Raportat la ce ?
   Daca te raportezi la un ipotetic program Matrix in care noi(oamenii) suntem doar proiectii ale programului,atunci inseamna ca:
   1. Nu poti iesii din Matrix. INTREBARILE 2 SI 3 NU ISI MAI AU ROSTUL.
   
   Mai degraba cred ca poti refomula astfel:
   1.Suntem umani?
   2.Daca DA, atunci putem iesii din Matrix?
   3.Daca iesim cum vom fi priviti din interior dar mai ales din exterior? :?
   
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

#12
Citat din: andrei din  04 Octombrie 2013, 01:14:30
   Raportat la ce ?
   Daca te raportezi la un ipotetic program Matrix in care noi(oamenii) suntem doar proiectii ale programului,atunci inseamna ca:
   1. Nu poti iesii din Matrix. INTREBARILE 2 SI 3 NU ISI MAI AU ROSTUL.


Intotdeauna exista o solutie de rezolvare, trebuie numai sa iti schimbi punctul de vedere sub care privesti problema .
Daca poti. Daca nu , atunci e perfect valabil ce ai zis mai sus.

                                                   ****************************************

  Aparent fara legatura cu subiectul de fatza , ce vedem cand privim cerul senin noaptea?
  Stele, planete, sateliti si alte aparate  :lol: Sa ne oprim doar la stele care ne apar ca fiind puncte fixe din cauza distantei enorme la care se afla. Stam si privim cateva minute apoi incantati sau nu mergem la alte treburi . Daca stam toata noaptea si privim la stele observam ca pozitia lor se misca, insa tot punctual. Bine, de fapt se misca Chietrishica pe care stam insa aici vorbim de punctul de vedere uman.
  Aici zic eu ca se situeaza frecventa timpului propriu uman

Ca sa depasim aceasta limitare by default apelam la diverse aparate destul de accesibile . Si descoperim ca la alta frecventa temporala sau mai bine zis ciclu de viata , noi traim de fapt intr-un vortex pe care daca l-am percepe natural cred ca am avea alta filozofie dupa care sa ne ghidam.
  Parerea mea..



Despre tehnica prin care se obtin evidentele de mai sus aici, pentru cine nu stie
http://www.photographymad.com/pages/view/long-exposure-star-trail-photography

Xanadron

Dragi colegi, vad ca-mi complicati deja topicul asta pe care-l gindisem "simplutz". :lol:

Rezist insa la tentatia alunecarii spre temele "Evadarii din Matrix - solutii complete", comentind doar citeva intrebari care ar fixa premizele discutiei (sint poate doar parerile mele si astea, clar):

- @andrei: Da, cred ca (mai) sintem macar partial "umani" (nu doar umanoizi), chiar daca-s semne destule ca "cineva" are de gind sa ne transforme-n ... semi-androizi :-) dependenti si mai abitir de-o Retzea (ca prima faza a unei metamorfoze si mai radicale, zic eu).

- @roxaline: Tot da, "evident ca din Matrix-ul artificial" ar fi cazu' sa-ncercam... evadarea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

Citat din: fiulploii din  04 Octombrie 2013, 00:55:10
  Fara suparare, eu tot nu pot pricepe de ce trebuie sa fie o victorie - asta presupune existenta unei lupte perpetue -sper ca e corect scris  :-D - din care pana la urma materia iese uzata/distrusa iar Spiritul ajunge din nou de unde a plecat. Eu presupun ca Existenta este o simbioza intre Spirit si materie .
  Iar Spiritul de care facem vorbire cu totii ar trebui sa fie tot informatie sau umbra unei informatii.

Nu mă supăr dar, dau cu părerea mea  inflamatorie:

   Este o victorie în sensul că materia, ,,moartă,, de altfel, este însufleţită, cele două dimensiuni, spirituală şi materială pot exista fără să se intersecteze la infinit dar acolo unde spiritul a organizat materia a apărut Existenţa. Este o luptă totuşi nu o simbioză, fiulploii,  pentru că în final dimensiunea materială îşi cere dreptul şi partea ei de ..participaţiune revine la forma iniţială - ţărâna :crescentmoon:

  S-au spus/scris în repetate rânduri de faptul că suntem ( Terra ) un abator, un laborator, o închisoare, o pepinieră de suflete etc.
    După mine NU !
    Viaţa E UN DAR. Dacă planeta ar fi avut vreo destinaţie/rol ca cele de mai sus, nici un Creator fie el şi de matrixuri nu s-ar fi obosit să creeze printre altele o enormă diversitate de flori şi fluturi, am fost creaţi cu conştiinţă şi liber arbitru, faptul că percepem că liberul arbitru ar balea în nişte limite impuse ţine chiar de ce a făcut umanitatea de-a lungul timpului  cu ,, Liberul arbitru colectiv/planetar,, ,  pour ce que  tot ce percepem noi acum sau ni se sugerează ca fiind matrix ar putea fi doar o disimulare a Sistemului .

Deci pentru panoplia de păreri/solutzii simple de părăsire a matrixului  a lui Xanadron eu zic că: părăsirea ,,matrixului,, se poate face pe calea arhicunoscută pe care nimeni creat nu are cum să o fenteze - dematerializarea şi trecerea în dimensiunea spirituală, acolo unde din afara timpului şi spaţiului vom privi la toate răspunsurile întrebărilor pe care ni le punem acum şi apoi prin wireless-ul cosmic ne vom permite să vorbim în prezent , la timpul trecut , despre lucruri care urmează să se petreacă în viitor.
Eu aşa percep acel timp nonliniar de care se tot spune pe forum: trecutul , prezentul şi viitorul sunt compacte! :-o

  M-am abţinut cât am putut să nu alunec pe siitul pantei dogmei, dar adevăr zic vouă că cei care cred că s-au născut la întâmplare din supă primordială atunci când vor părăsi matrixul, în dimensiunea spirituală  vor fi ca şi kurzii, ..nu vor avea o ţară a lor !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !