Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Bilderberg 2007: Istanbul, Turcia

Creat de Arckadii, 01 Iunie 2007, 21:27:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shadowman

Citat din: lylyt_ice din  03 Iunie 2007, 00:58:56
Nu stiu ce sa zic ,dar si aici in Germ.....liniste pe tot frontul....nu am auzit nimic despre Bilderberg...etc...!De ce oare atata mister???

Au luat masuri de securitate,nu fac declaratii presei,vor sa pastreze discretia...Dupa vointa...!
De "putinta" nu cred ca putem vorbi... :-)
E firesc sa nu gasesti informatii despre intrunire daca nu "transpira" nimic... Stirile si speculatiile despre ce s-ar discuta si ce s-ar hotari,in lipsa declaratiilor,nu fac cinste unei publicatii serioase...
Daca ar fi vrut sa se afle ,s-ar fi aflat urgent... :wink:
Sau,foarte probabil, o sa gasim stiri de genul : "Intilnirea a avut loc intr-o atmosfera calda ,tovaraseasca...S-au dezbatut numeroase subiecte aflate in agenda de discutii...La sfirsitul discutiilor,invitatii au hotarit, in unanimitate, ca,pentru gasirea unor solutii
la problemele ramase in discutie,este necesara o noua intilnire...Dupa consultari le care au avut loc intre acestia,s-a hotarit ca data viitoarei intilniri sa fie stabilita....bla,bla,bla...
Cred ca recunosti stilul si epoca...  :-)
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

lylyt_ice

Mai...Vorbesti de parca ai fii citit ziarele de maine. :-D
  Unde esti tu ,Tepes doamne ?
  Ca punand mana pe ei,
  Sa-i imparti in doua cete;
  In smintiti ,
  Si in misei!!! :wink: :-D
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

spooky

am revenit...

pentru Lunpin, Bilderberg l-a aprobat in functie pe Zoellick in unanimitate. Bush facuse o propunere. Deasemenea, Tony Blair fusese si el propus ceva timp in urma
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Nox

#33
ISTANBUL - Turkish Daily News

'High priests of globalization' in Istanbul -Thursday, May 31, 2007

http://jkn.com/View?j=816439.106565055762


TX Gov. Rick Perry Attends Bilderberg in Istanbul 2007

http://www.youtube.com/watch?v=90jfQrb4wAE
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee


Anna

un reportaj de la televiziunea turca, pacat ca nu pricepem ce comenteaza, dar imaginile sunt interesante:
http://www.youtube.com/watch?v=ARbxEnRHrng
si imagini cu protestele antibilderberg:
http://www.youtube.com/watch?v=PdWcP3-s20M&mode=related&search=

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

calinahanna

Spooky, felicitari..

Am insa, o intrebare... Domnul acela, simpatic, a carui palarie era putin atinsa de vreme... Ce carte prezenta? Este cartea lui? Si daca da, este editata si la noi?

spooky

este vorba de Jim Tucker. el a scris The Bilderberg Diary. cartea nu exista la noi, din cate stiu....
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

LupinThe3rd

Spooky,
frumoase pozele...
Sincer nu stiu ce sa spun despre "Bilderbergs for Truth" sau cum ii cheama dar sincer mie imi suna ceva de genul "Adevaratii martori ai lui Iehova".
Nu stiu ce raport ai/ati primit de la respectivi dar ce e postat la ziua 3 de pe InfoCon sincer, din punctul meu de vedere suna a revista presei din ultimul an (maxim doi).
Referitor la explicatia ta
Citat din: spooky din  04 Iunie 2007, 11:59:32
Bilderberg l-a aprobat in functie pe Zoellick in unanimitate. Bush facuse o propunere. Deasemenea, Tony Blair fusese si el propus ceva timp in urma.
am mari dubii din cauza ordinii temporale.
Adica Bush face propunerea in mod public prin ziare? si apoi aia discuta si isi dau sau nu acordul... in loc Bush sa trimita propunerea, aia sa o discute la meeting si apoi Bush sa faca propunerea publica... nu sti de ce dar prima varianta mie imi suna ceva de genul dialogul Basescu-Tariceanu cu biletelele prin intermediul presei iar conform celor ce se spun Bilderbergii nu pre spala rufele in public...
Inca un element interesant
Conform
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,978.0.html se pare ca nu exista nici o legatura intre incalzirea globala si CO2... Dar totusi conform infocon ziua 3 totusi se vrea cresterea pretului la benzina in state de la 3$ la 5$ galonul din motive de CO2. Adica Bilderbergii conduc planeta, fac si desfac conspiratii dar totusi nu stiu ca nu este nici o legatura intre Co2 si incalzirea globala. Sau cumva vi s-a servit voua asta si de fapt crestere taxelor la benzina inseamna mai multi bani la buget, iar cand bugetul e "gaurit" asta e de bine? Cred ca suna mai bine o astfel de explicatie.
Astept si restul de materiale...si sper in continuare.

spooky

Lunpin,

imi pare rau ca ai probleme in a intelege ce si ce fac Bilderberg... iti recomand sa te documentezi.
Nu stiu ce este asa de greu de inteles ca totusi Bilderberg a luat o pozitie referitor la viitorul presedinte al Bancii Mondiale.
Intr-adevar Zoellick si Blair fusesera nominalizati, iar Bilderberg a dezbatut pe tema aceasta, si l-au confirmat in functie pe Zoellick. Mai urmeaza doar formele legale la sfarsitul acestei luni. Chiar am mentionat ca membrii Bilderberg au avut mari disensiuni pe aceasta tema... pentru ca vor sa schimbe metoda de nominalizare si nu le mai convine, europenilor, ca un american sa detina controlul Bancii Mondiale.
Inclusiv Paul Wolfowitz a fost nominalizat si aprobat de grupul Bilderberg... si intotdeauna Bilderberg a decis cine sa fie urmatorul presedinte al Bancii Mondiale. O sa explic mai bine in raportul ce urmeaza a iesi.

Legatura intre Co2 incalzirea globala este una inversa, in sensul ca CO2 este un produs al incalzirii globale. Am impresia ca incerc sa explic unui copil de ce si cum. Bilderberg probabil ca stiu sau nu stiu adevarul despre incalzirea globala. Important e ca ei se folosesc de o problema falsa pentru a impune masuri (incalzirea globala e foarte profitoare, atat pentru companiile petroliere cat si pentru state care au o justificare falsa de crestere a accizelor si taxelor). Se stie ca SUA nu a prea agreat si nu s-a aliniat masurilor referitoare luate la incalzirea globala la nivel global. Dar asta s-a schimbat si de asta s-au bucurat membri Bilderberg. Pretul petrolului in SUA va creste prin ridicarea accizelor. La fel cum si in turcia pretul motorinei este undeva la 1,31 euro iar a benzinei la aproape 1,7 euro, iar pretul ridicat este dat de accizele foarte mari in Turcia. Pe de o parte asta va genera venituri mai mari la buget si va determina o scadere usoara a consumului. Gandeste-te cati bani ar mai castiga daca pretul petrolului s-ar intoarce undeva la 20$ per baril.... fata de aproape 80$ cat este in momentul de fata...

Nu intelege ca membrii Bilderberg sunt toti in consens si au aceleasi pareri. Ei sunt acolo sa discute, sa ajunga la un consens, sa negocieze si sa stabileasca geopolitica, intr-un cuvant globalizarea.  Acest club select nu da explicatii in fata alesilor si a oamenilor... iar din acest punct de vedere ei incalca Actul Logan, vezi cazul guvernatorului texas Perry, care incalca actul logan:

http://www.youtube.com/v/90jfQrb4wAE

Pe langa aceasta, grupul Bilderberg are si planuri eugenice,... o sa intocmesc un raport final astazi referitor la Bilderberg 2007.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Anna

Explica aici destul de bine Daniel Estulin ce si cum cu Logan Act:
http://www.truthorlies.org/GovtArticle134.html
Un articol semnat tot Estulin cu poza preluata de pe infocon :-D:
http://www.prisonplanet.com/articles/june2007/020607Bilderberg.htm

Anna

#42
Multumim pentru poze, Spooky.
Imi permit o observatie personala: cam din ce am vazut eu pe acolo, membrii Bilderberg nu beneficiaza de masini prea de fitze: mercedes, audi si niste jeepuri modele nu chiar noi. Pai sa vina la noi in piata la Guvern sau in fata la Parlament, sa vada si ei cum tre' sa arate o escorta de "oameni importanti". Pai la noi cand pleaca delegatia lu' peshte de la prefectura prin judet, e mai ceva ca la summitul G8, din punct de vedere al transportului.
Pai pe domn' Vanghelie daca il plimbi in asemenea Mercedes sau Audi vechi de 4 ani il discreditezi nu alta.
Apropo...nici un Bentley....nici un Porsche prin preajma pe la Ritz?  :| Membrii Bilderberg vin cu masini Renault Megane sau Laguna la intalnire? (LOL)  Pai eu le recomand o privire in Bucuresti intre Romana si Universitatii...la anul sa se doteze corespunzator.  :wink: Nu de alta....dar da mai bine  :ufo:

Arckadii

Poate e de inteles tinand cont ca vor sa se ascunda cat mai bine. Cu o astfel de masina, nu ar atrage atentia. Daca ar fi venit numai Bentley, Ferrari, Maserati etc., toti ar fi stiut ca sunt ei. Si pe drum, si la hotel...
Asa au venit cu niste masini de bun simt, si-au facut treaba si au plecat. Din asta putem intelege ca sunt oameni care intr-adevar gandesc.
Cei in genul lui Vanghelie, normal ca se falesc. Sti cum e vorba aia "Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul".


Ark

ryn

Cred ca masina are 4 ani vechime dar cu siguranta costul ei este pe undeva pe la 400.000 explicatia - pe afara arata ca o masina normala dar daca te uiti la grosimea usii incepi sa crezi ca a fost facuta la uzinele 23 August si ca langa A4 sau S500 scrie mic si T 38  :-D