Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Transumanismul - binefacere ingereasca ori ispita diabolica?

Creat de Xanadron, 23 Septembrie 2014, 09:57:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

    Nu stiu care or fi acelea avansate... Dar telekinezia pare mai "a dracu" fiindca implica ceva mai multa energie pare-se. Mie nu imi iese. Imi ies altele , poate mai ale dracu pt altii. Dar asta cu credinta/convingerea/(sau anumite discipline, metode...mama lor de chestii) si mutatul muntior ... e cea mai interesanta acum pentru mine fiindca a fost vehiculata pe aici. Incercam sa inteleg daca nu e vreo metafora sfintita.
Am adus vorba de pricipii fiindca nu am inteles sensul intrebarii tale cu ortodocsii si calea. Oricum nu vreau sa discut despre crestini si caile lor. Am alergie severa. Imi pare rau.

  Chestia asta cu credinta, sfintenia , la altii poarta alta denumire> convingere si iluminare, care in fapt denota energie activata (vibratie) si energie rotativa (curgere). Pentru noi un obiect este sfant, sfintit sau facator de minuni la fel cum o persoana o poate face. La altii la fel. Totusi energia trebuie sa intalneasca o anumita structura ca sa se manifeste. In om desi ea exista trebuie lucrat cu ea ca sa o poti utiliza. Si credeam ca stie cineva cum poti lucra cu ea externalizand-o (cum sfintesc aia diferite lucruri) doar ca a ridica o particula pare mai interesant, presupune o dinamica vie. In fine aflu eu si singur. Am incetat cu boamba de mustar, gata pa. Dar curios cum se agita unii de spaima. Auzi.... se sfarseste civilizatia, isi dau cu bolovani in cap telekinetic....etc. Nasol waffenbruders.

 

uforever

Asta cu sfintenia se numeste consacrare in buddhism si nu prea mai stie nimeni s-o faca, pentru ca si la aia sensul si metodele au deviat, lucru care este foarte periculos.
Am intrebat de cale ortodoxa, pentru ca am observat ca asta la origine nu are legatura cu crestinismul. Exista cale ortodoxa in China de exemplu si n-are nici o legatura cu ce stiam eu despre ortodoxism.
Aia cu mutatul muntilor nu e nici o metafora dupa parerea mea, dar n-am vazut pe nimeni sa mute un bolovan inca.  :lol:
Cand te prinzi cum se poate realiza telekinezia, poate jucam un sah telekinetic, eventual in alta dimensiune, ca pe aici isi mai dau cu bolovani in cap.(eu am zis asta? :roll:)  :lol:

abyss

#92
2036 Origin Unknown
Regizor: Hasraf Dulull
Descriere: 2036 Origin Unknown (2018) film online gratis cu subtitrare in limba romana.Anul 2030, cand omenirea îşi vede visul cu ochii, şi anume, călătoria spre planeta Marte, cu naveta Rover 5, condusă de omul de ştiinţă Jake Wilson, cu ajutorul Inteligenţei Articiale, ARTI. Însă înainte de aterizare, nava este surprinsă de o furtună puternică, fapt ce duce la prăbuşirea acesteia. După şase ani, în 2036, se hotărăşte trimiterea unei nave robotizate pe planeta Marte, pentru a ancheta cauzele prăbuşirii navei Rover 5. La Controlul Misiunii se află Mack Wilson, una din fiicele lui Jack Wilson, dornică să afle adevărul despre prăbuşirea tatălui ei pe planeta roşie. În misiunea sa, Mack este ajutată de ARTI, o inteligenţă artificială evoluată, proiectată să poată conduce o misiune spaţială fără a asculta de ordinele umane. La sosirea pe Marte, nava captează nişte semnale de origine necunoscută, care sunt emise de un monolit cubic îngropat în solul marţian.Vizionare placuta!

VIZIONEAZA AICI>
https://1fiagfb.oloadcdn.net/dl/l/X7b4dCDwS6450wHm/kC2nyXC-2II/2036.Origin.Unknown.2018.720p.WEB-DL.XviD.AC3-FGT.mp4?mime=true



Deadpool 2 (2018) Film online subtitrat HD
https://oload.download/embed/rU8C3BsiVnM

Xanadron

Citat din: abyss din  14 Iunie 2018, 20:07:23

(1) Am adus vorba de pricipii fiindca nu am inteles sensul intrebarii tale cu ortodocsii si calea. Oricum nu vreau sa discut despre crestini si caile lor. Am alergie severa. Imi pare rau.

(2)  Chestia asta cu credinta, sfintenia , la altii poarta alta denumire> convingere si iluminare, care in fapt denota energie activata (vibratie) si energie rotativa (curgere). Pentru noi un obiect este sfant, sfintit sau facator de minuni la fel cum o persoana o poate face. La altii la fel. Totusi energia trebuie sa intalneasca o anumita structura ca sa se manifeste. In om desi ea exista trebuie lucrat cu ea ca sa o poti utiliza. Si credeam ca stie cineva cum poti lucra cu ea externalizand-o (cum sfintesc aia diferite lucruri) doar ca a ridica o particula pare mai interesant, presupune o dinamica vie. In fine aflu eu si singur.

(3)Am incetat cu boamba de mustar, gata pa. Dar curios cum se agita unii de spaima. Auzi.... se sfarseste civilizatia, isi dau cu bolovani in cap telekinetic....etc. Nasol waffenbruders.
(3) - Încep de-andoaselea, ca să fiu în ton cu înțelegerea ta diametral opusă a postării le care faci aluzie, Wffbrd. Posibil ce-i drept să scriu eu acu pe ultima sută de parseci :planet: mai dezlînat ca ăia 42% analfabeți d-a VIII-a la Evaluarea Națională, :lol: dar ești poate și tu obosit (idem amicul @hoinar, care-i și el o minte brici usually.)
Mai clar: încercam doar o figură de stil oareșcum pamfletaristică, asociind un termen / eveniment mai mult decît improbabil (un pilot de TR3-B/C/XY să fie lăsat a pălăvrăgi p-un forum) cu acțiuni-consecințe produse de tartorii lui-șefi la fel de improbabile... deși-n teorie posibile.
La fel cu telekineto-bolovănirea, zvîrlită-n postare doar ca posibil rateu karmic personal al vreunui semi-inițiat din precambrian - și nu ca scenariu belicos galactic, deși au fost și d-astea destule (v. asteroizii-resturi ale ex-planetei Tiamat), dar nu purtate tele-kinezește.

(1) - pă sărite acu, să vă buimăcesc definitiv. :-D
Eu n-am alergie, așa că mai hulesc o țîră: *principiile inițiale*, ale *părinților fondatori* etc. clamate de doxologii ortodocși sînt doar aburi contorsionați progresiv în devla lor de la Niceea-ncoa (climax: talibanicii imperatori C-tin/Elena.) Altfel - varianta onestă, pffui, ce-am ajuns să cer și io popilor - auto-clamații teoreticieni ortodocși ar trebui să coboare-n timp (cu mult) înainte de Origen, pavlicienii din Efes, esenieni etc.
(2) - Corectă (zic și eu să n-adorm, nefiind savant britanic cu păru vîlvoi :mrgreen:) presupunerea ta că *energia trebuie sa intalneasca o anumita structura ca sa se manifeste* - ca-n teoria Universului Electric și-a unui Sistem Solar asemenea :star: în care are fiecare planetă modulează cum vrea mușchii ei energia venită / primită constant (și nu invers proporțional cu distanța) de la Soare.

Multe ar mai fi de zis, dar ies acu fugărit de timp - realizînd simultan și cîîît de offtopic sîntem.
I ll be back deci - dar fără să mai dau impresia de Terminator o să-ncerc.  :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aseneth

Lui Iisus i se atribuie cuvintele :
Împărăţia cerurilor este asemenea grăuntelui de muştar, pe care, luându-l, omul l-a semănat în ţarina sa și care este mai mic decât toate seminţele, dar când a crescut este mai mare decât toate legumele şi se face pom, încât vin păsările cerului şi se sălăşluiesc în ramurile lui

Lasam la o parte filosofia semintei de mustar si luam de bune unitatile de masura a celui/celor ce a spus aceste cuvinte : din cea mai mica chestie, iese cea mai mare chestie.
Mergem la paragraful cu credinta. Legand cele doua paragrafe, iese ca daca ai credinta cat cea mai mica chestie, poti sa muti cea mai mare chestie ( muntele fiind mai mare decat planta de mustar, probabil era intruchiparea infinitului, a imensitatii).

Nu stiu daca mustarul in sine are proprietati mai speciale decat alte plante, cred ca marimile conteaza ( in cazul de fata) : contrastul.

Eu mi-am luat niste seminte de mustar si niciuna nu vroia sa mute muntii, deci sigur e parabola.

In incheierea acestei postari, voi reda si parafrazarea dupa Francis Bacon ( autor anonim)

Omul: - Munte, muta-te de aici pana acolo!
Muntele: - Da' muta-te tu!




Xanadron

 :-D Hai că-n ritmul ăsta mutăm aici Pagina Co(s)mică, ex-Eminență Cenuștie...

Spre deosebire de Ex-excelența Voastră, io m-am abținut (cu greu) să n-o ard și mai pe arătură, bobul abyssal re-aducîndu-mi în memorie povești d-ale bunicului, Baphomet să-l legene pe unde-o fi acu (apropitar și de crîșmă după WW-I) - cu mușterii făcuți mangă cărora le sărea muștarul cînd le cerea măl.A.I.ul pe șnapsuri.
...Deci tele-kinezi deveneau și ei cumva, doar auzind de A.I. :lol:

Ceva mai serios, și mai incredibil îmi pare contrastul dimensional dintre sămînța de tutun (aproape microscopică - 0,3 mm cred) și planta matură, care poate atinge +3 metri. Umflare mai abitir ca accizele UE pe țigări.
La fel, sînt micro-semințe ajunse rădăcini care mută/crapă și stînci (prin extensie... indulgentă și munți deci) - voilà cum ajungem tot la axarea anti-entropică a energiilor *invizibile* din țarcul nostru.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

... şi când ma gândesc ca aici postam cei mai rapizi spermatozoizi ( dintre milioane de exemplare) in cursa lor spre ovulele-regine.. :lol:
.... ma intreb: cel mai rapid in ce masura o fi si cel mai bun calitativ?  :roll:

    Se pare ca durata vietii omului trebuue sa fie scurta pt accelerarea dezvoltarii spre ceva anume iar 70 de ani de activitate par a fi perioada optima si rentabila pt a realiza acest obiectiv. Nemurirea sau viata lunga e in alt experiment ...
  PS. apropo, spermatozoizii astia sunt clone? Identici adica unul cu altul, milioane si milioane de exemplare?

Aseneth

@fiul ploii

Nu stiu la ce te referi, dar eu cred ca este un singur spermatozoid, care se misca atat de repede incat sparge liniile temporare si lasa amprente pe unde trece, de aceea pare ca sunt mai multi, dar de fapt este unul singur.

fiulploii

@Aseneth,

dupa cum se zicea mai-nainte, un bob de credinta poate muta muntii din loc  :lol: The only One poate fi posibil in conditiile sugerate de tine.
  In aceeasi cheie, spermatozoizii nu sunt identici si dupa cum stim, natura nu face risipa de energie sau materie de aceea ar fi posibil ca asta sa fie o dovada ca exista in jur de 5 mimioane de variante de "amprente" ale universului. In fiecare varianta e viabil doar unul iar ovulul este punctul comun al tuturor posibilităților sau posibili-taților.  :wink:
   Ce avem de fapt aici? O informatie comuna si accesibila tuturor variantelor de univers pe care se lipeste sau in care patrunde o informatie variabila, caracteristica fiecarei variante posibile. Asta ar putea sa insemne ca exista o cale de iesire din matrixul universului alfa , de exemplu. Iesind din alfa patrundem in beta sau delta sau oricare alta varianta functie de...ce modificam. Cum scapam de cele aproximativ 5 milioane de variante de univers? S-ar putea ca raspunsul sa fie: ascensiunea sau inaltarea, o tehnica prin care se produce transformarea si a corpului fizic in materie...de structura energetica. Din cate stiu eu, mantuirea nu este si nu produce inaltare, e ceva mai ..slab calitativ, un fel de ..nu stiu :)).
   Si ca de obicei, exista calea fara aparate si alte proptele tehnologice dar si calea unei hibridizari bio-metalice - simplist vorbind.
   Amandoua inseamna transumanism dupa parerea mea.
Lămurită eşti?  :-D

Aseneth

Cred ca nelamurirea iti apartine, fiu al ploii.
Eu le stiu pe toate, activez pe forum doar de dragul oamenilor.

fiulploii

Citat din: Aseneth din  15 Iunie 2018, 17:55:01
Cred ca nelamurirea iti apartine, fiu al ploii.
Eu le stiu pe toate, activez pe forum doar de dragul oamenilor.

:lol:  adevar grăit-ai Milady ! O eternitate placuta in continuare!

Aseneth

Citat din: Grifon din  15 Iunie 2018, 19:56:46
Lăsând deocamdată la o parte misterioasa elevare din degete, o să încerc să-ți răspund aici, dle.@abyss, la curiozitatea cu "mutatul" bobului de muștar.

În primul rând, ca să fie foarte clar, nici eu n-am izbutit vreodată o șmecherie telekinetică. Am făcut cândva câteva încercări, dar văzând că nesimțita de hârtiuță nu vrea să miște, am lăsat-o în....XXXX.

Problema cu telekinezia e ca in rarele ocazii in care am tatonat-o, eu vroiam sa misc ceva fara sa ating, iar in minte imi venea mereu intrebarea : Dar de ce? De ce sa misti un obiect fara sa il atingi? Care e scopul?
Si, sincer, nu vad scopul. Pentru altele am vazut si am reusit mai mult sau mai putin. Dar telekinezia e frumoasa doar in seriale tv.
Dati-mi un punct de sprijin. Un motiv nobil pentru care sa miscam lucrurile cu puterea gandului.


abyss

Scopul este calea in sine, parcursul, slefuirea, transformarea interioara ... nu ceea ce dobandesti la final. Credeam ca e de la sine inteles. Ca sa ridici un bob de mustar cu credinta sau convingere trebuie sa intelegi/simti natura existentei si parghiile ei, precum si natura universului interior. Precum sus asa si jos, precum in afara asa si in launtru. Soarele de pe cer si soarele interior, etc.

hoinar

Ce inseamna sa crezi cu adevarat? Inseamna ca atat constient dar si subconstient, mintea ta sa creada. Figurativ Biblia spune ca prin credinta, putem muta muntii. Eu cred insa ca putem interpreta la propriu acest mesaj.

Copiii, pana la varsta de 7 ani, primesc informatie si-si insusesc capacitati care nu sunt transmise de parinti. Singurul lucru pe care parintii il transmit copiilor, sunt limitarile, dupa parerea mea. Asa cum un computer de ultima generatie poate rula atat un sistem de operare arhaic insa compatibil din 1980,  dar si ultima generatie de OS din 2020, asa si copiii - ce ne sunt dati - absorb in limita capacitatii parintilor.

De ce am vrea sa mutam muntii? La fel ca in cazul mutatului unui scaun cu puterea mainilor, mutatul muntilor ar putea fi si el dorit insa atingerea unui astfel de nivel de empatie si vibratie sunt convins ca ne-ar impiedica sa mutilam o entitate vie ca Terra, mutandu-i muntii sau blocandu-i curgerile de apa.

Din punctul meu de vedere, transhumanismul nu este decat un urmator pas in incercarea de a ne indeparta de adevar. Pana si termenii in Engleza si Română ai pasilor predecesori sunt sugestivi: distractie (foarte similar cu "a distrage" de la ceva), entertainment (enter the taint-ment).

Daca as putea face mai multa liniste in jurul meu, as cere puterea de a vindeca. Bobul de mustar il pot muta de colo colo extrem de rapid, am facut-o de multe ori folosindu-mi mainile. Insa o capacitate latenta de care am uitat, ar fi aceea de a vindeca plante, animale, oameni. Sunt sigur ca ce nu trebuie a fi vindecat, nu-l vei putea vindeca. Si-n plus nu am indeajuns de multa incredere in proasta mea programare si limitare incat sa cred ca as folosi puterile lui Superman in cauze universal-nobile.
the older I get, the faster I was

mr

Citat din: uforever din  06 Aprilie 2018, 13:56:47
Pentru a deveni fiinte cosmice, asta implica o asimilare la natura cosmosului. Actuala tehnologie in nici un caz nu face parte din natura universului, atata timp cat e intr-o continua competitie. Tehnologia terrana nici macar nu cred ca apartine omenirii, e doar o momeala a anumitor fiinte, pentru a ne atrofia capacitatile, pe care acum le numim supranaturale, paranormale...etc.  Acele capacitati fac parte din fiinta cosmica si din natura cosmosului, aceea este tehnologie umana. Poate ca omul a calatorit sau va calatori in spatiu, dar totul se rezuma doar la o singura dimensiune, printre cele mai coborate, cea vizibila noua. Cu actuala tehnologie ne indepartam de natura universului, cautand doar in exterior, bazandu-ne doar pe ceea ce e tangibil. Stiinta a devenit o religie periculoasa, ne indepartam de lumea invizibila si bagam pe gat tot ce ni se ofera, tot ce e demonstrabil si vizibil. Mintea umana e foarte limitata si foarte poluata, nu poti avea acces la natura universului cu un corp atat de poluat. Acel corp trebuie sa sufere niste transformari, iar acestea se produc din interior spre exterior. Cate dintre gandurile noastre ne apartin? Greu de spus in dimensiunea asta, unde toate entitatile ne pot vedea, dar noi ba. Toti au un ochi aici, pe cand omul bajbaie cautand confortul tehnologic si crezand orbeste in orice e oficial, demonstrabil, stiintific. Nu spune nimeni ca tehnologia e rea, doar ca-i foarte inapoiata si nu va ajunge niciodata prea departe, atata timp cat directia e doar una si este gresita, sa nu mai vorbesc de provenienta. Exista o diferenta uriasa intre cei care creeaza dimensiuni/planete, cei care umbla cu "ligheanele" lor dintr-o dimensiune intr-alta si cei ca noi, ce nu suntem in stare nici macar sa fim stapanii propiilor noastre corpuri. Ce ne-am fi facut fara tehnologie? Uite asta e intrebarea mea...Unde am fi fost acum fara evolutia tehnologica? E doar intelegerea mea de pana acum. Vorba aia, parerea mea!!!

Superb!

Un articol interesant si de actualitate pe tema transumanismului (si nu numai):
https://www.williamhenry.net/2020/11/the-great-reset-and-the-new-class-of-human-time-for-cathar-yellow-star-crosses/
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein