Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

WikiLeaks va publica note referitoare la OZN-uri

Creat de spooky, 03 Decembrie 2010, 22:54:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

http://www.antena3.ro/life-show/media/fondatorul-wikileaks-sursa-noastra-este-un-erou-fara-egal-vom-publica-si-note-referitoare-la-ozn-uri-114419.html

Fondatorul WikiLeaks: Sursa noastrã este un erou fãrã egal. Vom publica ºi note referitoare la OZN-uri

CitatJulian Assange, unul dintre cele mai titrate nume din ultimele luni, a discutat, vineri, cu cititorii publicaþiei britanice Guardian.co.uk. Astfel, fondatorul WikiLeaks a vorbit, întrebat de cititori, despre cum este atacat de guvernul propriei þãri (Australia), sursele documentelor publicate de site, note oficiale referitoare la OZN-uri, care vor fi publicate, despre declaraþiile unor politicieni americani care îi doresc moartea ºi despre problemele "de gãzduire" întâmpinate de site-ul WikiLeaks, care a anunþat, vineri, cã s-a mutat pe servere ºi la o adresã din Elveþia.

Assange a declarat cã îi este foarte dor de þara sa, Australia. "Însã, în ultimele sãptãmâni prim ministrul Julia Gillard ºi prim-procurorul Robert McClelland mi-au spus cã nu doar îmi este imposibil sã mã întorc, ba chiar lucreazã ºi cu guvernul american la atacurile asupra mea ºi a celor implicaþi în aceastã poveste", a spus Assange.

Assange: Oricare ar fi sursa noastrã, e un erou fãrã egal
În privinþa surselor care i-au furnizat documentele oficiale publicate pe WikiLeaks, Assange a precizat cã a luptat mult pentru protejarea lor, având în vedere cã îºi asumã riscuri foarte mari. "Fãrã aceste surse, jurnaliºtii nu ar mai putea face nimic. (...) Dacã este aºa cum a spus Pentagonul, cã tânãrul soldat Bradley Manning ar fi sursa noastrã pentru dezvãluirile recente, atunci el este, fãrã îndoialã, un erou fãrã egal".

Assange: Existã ºi date referitoare la OZN-uri în documente pe care urmeazã sã le publicãm
Întrebat dacã nu a intrat în posesia vreunui document referitor la OZN-uri ºi extratereºtri, fondatorul WikiLeaks a precizat cã a primit multe mail-uri în acest sens de la "oameni ciudaþi". Însã, aceºtia nu au îndeplinit douã puncte esenþiale necesare înaintea publicãrii unor astfel de documente: "1. ca acestea sã nu fie scrise de ei ºi 2 – sã fie originale".

"Totuºi, trebuie sã menþionez faptul cã existã ºi date referitoare la OZN-uri în documente pe care urmeazã sã le publicãm", a declarat Julilan Assange.

Cei care au declarat cã mã vor mort, ar trebui sã fie acuzaþi de instigare la omor
În privinþa ameninþãrilor recente cu moartea, fãcute de politicieni americani, printre care ºi cele ale lui Tom Flanagan, fost consilier al primului ministru canadian, Assange a spus cã "ar fi corect ca domnul Flanagan ºi ceilalþi care au fãcut astfel de declaraþii ar trebui sã fie acuzaþi de instigare la omor."

Assange a vorbit ºi despre problemele site-ului WikiLeaks, care nu a mai putut fi vizualizat vineri, timp de ºase ore, dupã ce providerul de domenii EveryDNS.net a blocat accesul din cauza numeroaselor atacuri cibernetice la adresa sa.

Fondatorul WikiLeaks a precizat cã documentele deja publicate nu se vor pierde deoarece au fost criptate ºi "rãspândite" "la aproximativ 100.000 de oameni" din alte þãri.

"Dacã pãþim ceva, pãrþile esenþiale vor fi publicate automat. În plus arhivele "Cable Gate" se aflã în posesia mai multor organizaþii mass-media. Istoria va învinge. Lumea va ajunge într-un loc mai bun. Dacã vom supravieþui depinde numai de voi".

WikiLeaks s-a mutat pe un domeniu de Elveþia
Site-ul WikiLeaks a publicat începând de duminicã o serie de mesaje diplomatice americane. El a început sã funcþioneze din nou, vineri, la o nouã adresã, elveþianã (wikileaks.ch), dupã o întrerupere de ºase ore. ,,WikiLeaks s-a mutat în Elveþia", s-a arãtat într-un mesaj postat pe Twitter.

Site-ul WikiLeaks nu a mai putut fi vizualizat dupã ce providerul de domenii EveryDNS.net a blocat accesul din cauza numeroaselor atacuri cibernetice la adresa sa.

Wikileaks a cerut Amazon.com sã îi gãzduiasca site-ul, însã compania a renunþat la înþelegere miercuri, o miºcare aprobatã de oficialii americani. Wikileaks a declarat cã site-ul sãu este acum gãzduit de servere din Europa.

WikiLeaks a început duminicã publicarea a peste 250.000 de note diplomatice americane, provocând iritarea Statelor Unite ºi a altor þãri. Site-ul WikiLeaks a fost vizat, în ultimele zile, de numeroase atacuri cibernetice în urma cãrora serviciul online a fost oprit.

Presimt ca o sa discutam mult despre subiect... de aceea am facut acest nou topic.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

abyss

Citat din: spooky din  03 Decembrie 2010, 22:54:53
Presimt ca o sa discutam mult despre subiect... de aceea am facut acest nou topic.

Si eu presimt ca ni se pregateste "bombonica".
Precum in armata: "o tigara... iese incet din pachet... se aprinde... siiiii... ajunge!"


Nox

Mã îndoiesc cã va fi ceva relevant. Pare mai degrabã un subiect de damage control pentru valurile create de celelalte subiecte lansate de wikileaks.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#4
Subscriu la opinia sceptica a lui Nox.
Adaugind insa si-un alt argument (subiectiv, evident) pe linga cel (valabil, cred si eu) expus mai sus: cei care sunt in spatele VikiLeaks - fiindca imi inchipui ca nimeni nu-si imagineaza organizatia lui Assange ca fiind iesita "out of nowhere" si finantata de comerciantii de praz :-D - au cu totul alte scopuri decit o "ET Disclosure".
Ale carei detalii sunt convins ca n-au fost, nu-s si nu vor fi vreodata comunicate prin telegrame diplomatice.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

CitatPrecum in armata: "o tigara... iese incet din pachet... se aprinde... siiiii... ajunge!"
Pai da, dar cati dintre cei de pe aici au habar de ce-i aia armata!? Ehe, taica .....
Daca nu am citit inca stirea ca tipul responsabil cu scurgerile a dat coltu' presimt si io ca o vom citi ca...maine!Cred ca nu trebuie sa va dau eu lectii dar e bine de notat ca atunci cand "autoritatile" se inflameaza la aparitia pe piata a unor informatii, un barometru al veridicitatii ar putea fi amplitudinea iritarii ! Daca americanii fac urat, inseamna ca multe din scurgeri sunt aproape de realitate...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Serban M

#6
Citat din: romulus din  05 Decembrie 2010, 13:55:32
Pai da, dar cati dintre cei de pe aici au habar de ce-i aia armata!? Ehe, taica .....
Daca nu am citit inca stirea ca tipul responsabil cu scurgerile a dat coltu' presimt si io ca o vom citi ca...maine!Cred ca nu trebuie sa va dau eu lectii dar e bine de notat ca atunci cand "autoritatile" se inflameaza la aparitia pe piata a unor informatii, un barometru al veridicitatii ar putea fi amplitudinea iritarii ! Daca americanii fac urat, inseamna ca multe din scurgeri sunt aproape de realitate...
Am zis !

E posibil sa fie tot un teatru finut. Insa asteptam ceva referitor la 9/11.. ca sa vedem de partea cui e domnu Julian.

Xanadron

#7
Scurgerile de informatii de pe VikiLeaks nu-s doar "apropiate de realitate", cum sugera stimatul romulus, ci-s chiar REALE - nu de alta dar, din cite stiu, nimeni n-a dezmintit vreodata la modul oficial veridicitatea lor.

Opiniile (de pe Internet cel putin) referitoare la toata tevatura asta-s extrem de polarizate ("love it or hate it"  :-D, adica de la instigari la asasinarea "tradatorului" Assange la adularea lui semi-mesianica), dar eu cel putin continui sa cred ca "sifonarile" VikiLeaks trebuie luate la valoarea lor reala - adica hai sa-i zicem "medie" - pe o scara Richter a dezvaluirilor privitoare la mecanismele NWO.

Inclin oricum sa cred ca n-or sa apara cine stie ce "bombe" privitoare la problematica OZN/ET sau 9/11, din simplul motiv ca banui si care anume din factiunile NWO (ca-s destule) sta in spatele permiterii transpirarii barfelor astora telegrafice, care au probabil un target similar perestroicii - de usoara modificare a traseului, nu insa si de schimbare a macazului actualei paradigme globale.  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Sa fie oare o simpla intamplare aparitia concomitenta a dezvaluirile Wikileaks si comunicarile in serial ale NASA?
Am o vaga impresie, chiar daca fiecare comunica altceva acum, ca "dezvaluirile" de pe ambele fronturi vor deveni convergente intr-un viitor apropiat.
Sa fi fost cuprinsi baietii din spatele proiectului de o asa dorinta dezinteresata de a impartasi informatii veritabile (greu de crezut in mijlocul unei lumi in care totul se face cu interes) sau parcurg o parte dintr-un plan mai mare prin care se vrea o "sensibilizare" intr-o directie anume?  :evil:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Andy

Tocmai de aceea am postat topicul "Ce se intampla?" Si eu cred la fel mr si te astept pe tine si pe ceilalti sa dezbatem aceste subiecte. :star:

k3t3lin

Nu cred ca mai publica nimic, pentru ca tocmai l-au arestat pe Assange la Londra, pentru acuzatii de viol. Poate vor mai aparea informatii dupa ce iese de la mititica, daca mai iese vreodata :-D

Xanadron

#11
Mda, asa cum era de asteptat... :x
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/204600/VIDEO-Fondatorul-WikiLeaks-a-fost-arestat.html

Inclin sa cred (sau sper macar, de fapt) ca WikiLeaks nu va fi decapitata simultan cu Assange si va continua cu "sifonarile" ;) - nu de alta, dar ar fi trebuit sa urmeze dezvaluiri privind unul din stilpii Molochului satanic care ne vampirizeaza de milenii - Bank Of America.  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Citat din: k3t3lin din  07 Decembrie 2010, 12:44:08
Nu cred ca mai publica nimic, pentru ca tocmai l-au arestat pe Assange la Londra, pentru acuzatii de viol. Poate vor mai aparea informatii dupa ce iese de la mititica, daca mai iese vreodata :-D

Exista pe internet un fișier (insurance file) de 1.4 GB care este criptat ce se presupune cã ar conține toate documentele ce n-au fost publicate pânã acum. În caz cã se întâmplã ceva cu Assange va fi publicatã cheia de decriptare.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

Deci fierbeti coliva lu Assange si bucurati-va... caci soseste curand cheia de decriptare!

Hm... ce varianta imbarligata de Desclosure au ales...

Pute a "ordine din haos"

Nox

Citat din: k3t3lin din  07 Decembrie 2010, 12:44:08
Nu cred ca mai publica nimic, pentru ca tocmai l-au arestat pe Assange la Londra, pentru acuzatii de viol. Poate vor mai aparea informatii dupa ce iese de la mititica, daca mai iese vreodata :-D

Revin cu un comentariu ºi fac o paralelã aducându-mi aminte prin ce a trecut, relativ recent, actorul Charlie Sheen, un susținãtor proeminent al mișcãrii Adevãrul de la 11 septembrie, când a fost arestat pentru presupuse acte de violențã domesticã.

Charlie Sheen arrested after domestic violence claims de http://news.bbc.co.uk/2/hi/8430737.stm

Poate fi doar o observație superficialã a mea, dar ...

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee