Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Obiect stralucitor filmat in Siberia

Creat de klingonianul mascat, 28 August 2011, 08:53:25

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

klingonianul mascat

Un obiect ciudat, strălucitor, a fost surprins cu o cameră de luat vederi într-o zonă îndepărtată din Siberia, despre care presa britanică scrie că este un OZN.
Imaginile filmate nu sunt foarte clare şi există posibilitatea să fie un trucaj, având în vedere că este vorba de aceeaşi zonă siberiană, Irkutsk, unde în luna aprilie s-a vehiculat că a fost găsit un extraterestru mort şi de fapt era doar o sculptură în pâine.
Se pare că înainte cu două zile să apară aeronava, au mai fost filmate, de altcineva, nişte lumini strălucitoare pe cer, care au apărut deasupra aceleiaşi localităţi din Irkutsk.
Crezi că este vorba de o navă extraterestră sau o altă păcăleală a ruşilor?
In filmuletul de mai jos apare o forma discoidala, luminoasa dai si o filmare a unor obiecte stralucitoare filmate pe cerul Siberiei.
Siberian UFO-.flv

Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Siberia

Parerea mea este ca este o "facatura" aparuta in trendul OzN-ului "disco-groove" din Brazilia.
(Sunt locuri "dedicate" in Siberia ptr. aterizarea OZN-urilor, nu era nevoie sa ajunga la Irhutsk  :-D)

p.s. - care e logica ca odata gasit un OZN in curtea ta, tu sa-ti filmezi casa  :? (cred ca sunt colegii IT-isti ai celor cu faina si pielea de gaina  :-D )
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

AndreiASM

Citat din: Siberia din  28 August 2011, 09:28:07
Parerea mea este ca este o "facatura" aparuta in trendul OzN-ului "disco-groove" din Brazilia.
(Sunt locuri "dedicate" in Siberia ptr. aterizarea OZN-urilor, nu era nevoie sa ajunga la Irhutsk  :-D)

p.s. - care e logica ca odata gasit un OZN in curtea ta, tu sa-ti filmezi casa  :? (cred ca sunt colegii IT-isti ai celor cu faina si pielea de gaina  :-D )

Clar. Orice om normal, la vederea unui astfel de obiect la cateva sute de metri, sunt sigur ca si-ar filma urmele in zapada si casa :D. Nici macar nu-l focalizeaza cum trebe si nici nu este in centrul imaginilor respectivul obiect. Eu zic ca e trucaj ieftin. In ceea ce priveste obiectele luminoase, daca provin de la aceiasi indivizi, no comment, insa par ceva mai interesante. Se vad o multime de case in cea de-a doua filmare; oare mai exista relatari de la alti localnici in ceea ce priveste luminile...?

Arhanghelul

Logic ... orice curios "curajos"... s-ar apropia de ce ii atrage atentia ... no comment ... mai departe ... "zice bine "colegul AndreiASM  ...

Fake...fake...fake ... a uitat sa seteze HD ... am mai zis ... nu stiu cum se "potriveste" dar e mereu(nepregatit/a) camera si aparatul foto (digial) "slab calitativ" ... deh e chestia inedita si pe ne-pregatite ... upppsss ...E IN "VINE" ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

iniventor

daca as pune un strat fin de zapada pe o folie intinsa de plastic pe niste baloti de paie si as trage niste neoane sa lumineze in interior , mai este si un pic de aurora boreala ...cred ca as filma si un ozn in curtea casei

Ganditorul