Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Document publicat de FBI atesta autenticitatea cazului Roswell 1947

Creat de Cautatorul, 10 Aprilie 2011, 14:41:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

FBI: Extratereștrii existã (EDIȚIE SPECIALÃ)

Imaginile si documentele facute publice recent de FBI par sa confirme teoria ca nu suntem singuri in Univers. Insa nici macar acest nou argument nu a convins pe toata lumea. Despre cat de reale sunt materialele din cazul Roswell s-a discutat in editia de marti a emisiunii CrimeTime Live Show, prezentata de Elena Lasconi. Invitat a fost ufologul Dan Farcas.

Dezvaluirile facute in celebrul "caz Roswell" pun planeta pe jar. Pe de o parte, ufologii rasufla usurati si spun ca dupa 60 de ani de negare avem in sfarsit dovezi ca fiinte din alte galaxii au ajuns pe Terra.

Exista insa si alte pareri. Presedintele Agentiei Spatiale Romane sustine ca OZN-urile declasificate de americani erau de fapt niste obiecte ale armatei care faceau parte dintr-un experiment secret.

In documentele FBI datate 1950, un agent vorbeste despre  "trei asa-numite farfurii zburatoare"  care au fost recuperate in statul New Mexico. OZN-urile sunt descrise ca avand "forma circulara,  cu un diametru de aproximativ 15 metri". Mai mult, aflam ca "in fiecare dintre ele se aflau trei corpuri de forma umana si 90 de cm inaltime, imbracate in haine dintr-o tesatura metalica, fina".  

Actele scoase abia acum la lumina vin sa lamureasca speculatiile vremii conform carora guvernul american ar fi incercat sa musamalizeze incidentul din 1947, cand un OZN ar fi cazut in desert, langa o baza militara din statul New Mexico. Supozitiile mergeau chiar mai departe: militarii americani ar fi efectuat autopsiile extraterestrilor aflati la bord.

Alti specialisti sustin insa ca dezvaluirea FBI nu face decat sa confirme ceea ce Armata Americana a sustinut intr-un raport inca din 1997. OZN-urile erau de fapt niste obiecte ale armatei si faceau parte dintr-un experiment secret de detectare a unei posibile explozii nucleare.

Obiectele in forma de farfurie erau transportate cu balonul si de aici confuzia. Iar In interiorul fiecarei "farfurii" erau manechine, care sa simuleze pilotii. Asta nu inseamna totusi ca suntem singuri in Univers.

Dar cum ramane cu episodul Timmensdorfer din Germania unde, in apropierea Marii Baltice, in 1961, a fost descoperita o farfurie zburatoare cu un diametru de 30 de metri. In interior au fost descoperite corpurile a 12 extraterestri gri la culoare si de mici dimensiuni.

Aduceau cu niste clone pentru ca la autopsie s-a aflat ca nu aveau aparat digestiv si eliminator.

In ceea ce priveste episodul ''Roswell'', in 1978 maiorul Jesse Marcel, unul dintre militarii implicati in recuperarea fragmentelor, a declarat ca apartinusera cu siguranta unui obiect extraterestru. A fost numai inceputul unei avalanse de marturii legate de alte 11 incidente asemanatoare.

Sursa: http://www.crimetime.ro/paranormal/dovezile-privind-existenta-extraterestrilor-sunt-contestate-ozn-urile-sunt-de-fapt-obiecte-ale-armatei.html

http://www.crimetime.ro/video/ge/vid/NzQzMQ

Cine dorește poate descãrca emisiunea de aici.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

andrei

     Pai Padme tu crezi ca toate serviciile de informatii din lume s-au bulucit sa declasifice informatii despre O.Z.N.-uri,fiindca asa li sa nazarit la toti in parte,taman in acelasi timp? :-D Nu ti-e clar ca sa dat un ordin de undeva de sus?Adica de mai sus decat ei?Si atunci nu ti-e clar ca exista o comisie,o organizatie,o forta de comanda,la nivel mondial.Sa sti ca exista un tratat de alianta impotriva atacurilor extraterestre,inca din anii70-80.Si te-ai mira ce tari il semneaza,in afara SUA,URSS,FRANTA etc,astea de la care te astepti,mai sunt ARGENTINA,CHILE,VENEZUELA,tari din Africa sau Australia.Si daca exista un tratat,exista si o organizare,un comandament si o schema de actiune in caz de necesitate.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

Citat din: Nox din  13 Aprilie 2011, 20:00:33
[....]
Dezvaluirile facute in celebrul "caz Roswell" pun planeta pe jar. Pe de o parte, ufologii rasufla usurati si spun ca dupa 60 de ani de negare avem in sfarsit dovezi ca fiinte din alte galaxii au ajuns pe Terra.

Exista insa si alte pareri.
Si inca CITE alte pareri exista...  :wink:
Ma vad nevoit sa repet anterioarele remarci:
1. Cuvintzelul "Roswell" :) NU apare pe undeva-n hartiutele astea "oficiale" - prin postarile de pe aici si aiurea insa abunda...
2. Chiar de-ar fi aparut, n-ar fi fost decit o mica birfa a stirilor din presa americana, in lipsa unor dovezi suplimentare (imagini, rapoarte autopsiere ET etc).
3. Nu doar "generale", ci chiar extrem de nebuloase-impersonale sint afirmatiile din nota informativa, de genul "s-au recuperat 3 UFOs de forma unor farfurii" - de catre cine? La ce data si unde anume? :roll: - nexam precis.
4. Nu mai intru in alte detalii cumva hilare apropo de tabloul costumatiei presupusilor  ET, luata parca direct din recuzita Hollywoodului anilor '50.

Parerea mea (si nu numai): case closed... din start.
P.S. Implicit, si titlul topicului e muuuult prea optimist - fiindca documentele FBI nu confirma de fapt nimic.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Mai lipseste sa gaseasca cineva si-un document despre Elvis care traieste in subteran si despre Michael Jackson care s-a dovedit a fi extraterestru sau un faraon reincarnat si ne vom distra de minune.... cred ca mai bine de jumatate dintre documentele alea "declasificate" de FBI sunt aiureli la moda despre ET care ne-au tot vizitat ca sa ne pregateasca pentru marele spectacol ce va urma...Poate ca ne vom minuna cand vom vedea ET escortati de FBI sau niste trupe speciale stelare venind sa asiste la nunta lui William si altii care sa ne trimita doua lasere la Olimpiada din 2012 daca o mai apucam...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

@Lex

chiar crede cineva ca ce zice FBI ul are vreo relevanta sau minciunile despre Roswell cum ca acolo s-ar f prabusit vreun balon meteo sau orice altceva si daca ar fi fost asa LA CE DRACU' atatea secrete pt. un balon?? nu trebuie sa ne confirme baietii astia ceva ce stiam de 50- 60 de ani. sunt dovezi cu TONELE daca stam sa le cautam  si cu adevarat dovezi nu toate minciunile si inventile nascute de niste oameni ahtiati dupa publicitate si bani.''ei'' sunt aici inca de dinaintea civilizatiei noastre, sa nu uitam ca noi suntem a 5a civilizatie pe Pamantul asta si cine stie cat de evoluate au fost cele precedente si de ce erau capabile.ca sunt obligati sa inceapa sa ne dea cu tzaraita niste info care deja le stiam cine stie care e motivul si daca duce la ceva bun.sa nu uitam ce a zis dr Carol Rosin(si nu numai) ca baietii astia vor sa puna arme in spatiu CICA pt. aparare in caz d atac E.T .de unde stim ca nu asta e scopul: hai sa le spunem la prosti ca exista e.t si sa creeze cumva o falsa invazie e.t ca vezi doamne E.t sunt de fapt baieti rai si ne vor prea iubitul nostru Pamant. un ''fals'' razboi impotriva lor ar fi arma perfecta pt. a scapa de e.t care doresc cu adevarat sa ia contactul cu noi si sa ne invete cate ceva despre situatia asta mizerabila in care traim si poate si cum sa scapam de ea.in locul nostru n-o s-o faca nimeni.multa lume spune ca ceva se va intampla in viitor daca baietii astia incep sa dea pe goarna lucrurile astea despre e.t. asa sa fie?? chiar credeti ca ei asta vor? ca cineva-ul ala de sus e obligat sa spuna prostimii despre ''ei''? yo zic ca daca ''ei'' vroiau cu ADEVARAT ceea ce multa lume spera adica sa ni se arate tocmai acum, yo zic ca se inseala.puteau sa inceapa ''disclosure-ul'' inca din anii 40 dar n-au facut-o.OARE DE CE.nu ii lasau ''baietii'' din umbra?!?! yo cred ca d'aia li se falfaia la E.T. prostia cu ''nu au vrut sa bage panica  in lume'' mi se pare cel mai nesimtit motiv din cate exista.puteau incet, incet inca de atunci sa spuna prostimii cum sta treaba , dar NUUU lasa-i pe prosti sa mai fie sclavi pana dupa anu 2011.  e penibila faza cu fbi ul.    parerea mea   :-)

padme

Citat din: @Lex din  13 Aprilie 2011, 21:44:01
chiar crede cineva ca ce zice FBI ul are vreo relevanta sau minciunile despre Roswell cum ca acolo s-ar f prabusit vreun balon meteo sau orice altceva si daca ar fi fost asa LA CE DRACU' atatea secrete pt. un balon??


Daca e vorba despre cine stie ce experimente de tehnologie militara, atunci da, sunt 1000 de secrete chiar si pt un balon,  zic eu. In ciuda faptului ca din echipele spatiale mai face parte si cate un rus, astea sunt doar de fatada, este cunoscut faptul ca marile puteri stau cu ochii cat cepele unele pe altele.


abyss

Eu zic cã e un lucru bun ce s-a petrecut cu aceste dosare. ªi cu siguranþã adevãrul despre anumite aspecte necesitã timp pentru crearea unui cadru în care sã-l prezinþi. Sã fim serioºi, mulþi ar face ºoc sã-i pui brusc în faþa realitãþii. Eu ºtiu ce vorbesc. Oricum mulþi o vor lua razna, veþi vedea... În orice caz, au bãieþii ãºtia studii fãcute pe psihicul uman chiar prea multe încât sã ºtie cum ºi în ce mãsurã sã ne dea bonbonica :) ...de pe colivã.

andrei

    Nu asa zisele dovezi prezentate sunt,, miezul din toltoasa",ci insusi faptul ca Vaticanul si serviciile secrete recunosc oficial existenta extraterestrilor este relevant.Repet:-Cred ca e doar inceputul,un fel de,,a fost odata" si cred ca vor aparea alte dovezi(din alte surse oficiale) iar informatiile vor fi din ce in ce mai surprinzatoare,mai socante,pe masura ce trece timpul.De acord ca puteau sa recunoasca de mult si nu au facut-o.Insusi faptul ca au schimbat macazul,este un semn ca se intampla,sau urmeaza sa se intample ceva.Si repet:-nu cred ca ceea ce ii sileste la asta,adica sa o dea cotita,e ceva de bine pt noi cei multi.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

Citat din: @biss din  13 Aprilie 2011, 23:02:55
Eu zic cã e un lucru bun ce s-a petrecut cu aceste dosare. ªi cu siguranþã adevãrul despre anumite aspecte necesitã timp pentru crearea unui cadru în care sã-l prezinþi. Sã fim serioºi, mulþi ar face ºoc sã-i pui brusc în faþa realitãþii. Eu ºtiu ce vorbesc. Oricum mulþi o vor lua razna, veþi vedea... În orice caz, au bãieþii ãºtia studii fãcute pe psihicul uman chiar prea multe încât sã ºtie cum ºi în ce mãsurã sã ne dea bonbonica :) ...de pe colivã.

Surprinzator de des sint de acord cu tine-n ultima vreme, compadre @biss... :-D
Corect adica: multi o vor lua intr-adevar razna - cu exceptia celor ca noi, care:
- nu prea au cine stie ce de pierdut in sensul comun-materialist (dar nu numai) intr-o varianta aparent cataclismica a evenimentelor. 8-)
- nu se vor trezi - ca altii - cu conceptia lor iluzorie despre lume/viatza demolata din temelii.

Si cu afirmatia lui andrei ("nu cred ca ceea ce ii sileste la asta,adica sa o dea cotita,e ceva de bine pt noi cei multi.")sint insa de acord, cu mica precizare ca doar in faza initiala "e de rau". :wink:
Dupa, inclin sa cred insa ca-i... de bine - just my two cents, of course.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


Luck

De ce acum?
Poate ca (ipotetic vorbind):

- omenirea a ajuns intr-un punct critic si trebuie schimbat ceva (chiar si democratia actuala pare un mare fiasco....)  :evil:
- o mare amenintare se apropie.... si atunci s-a gandit un scenariu in mai multe acte pentru ca toti sa faca fata, pshilogic vorbind  :fight:
- se da omului de rand un subiect de scandal, pentru a nu fi atent la evolutia rapida a NWO  :?


.... exista multe scenarii posibile, care au fost scrise pe acest forum.
Ramane sa ne pregatim (mental, sufleteste, ca altfel nu vad cum) si vom trece sau nu acest examen!!!

LE: am remarcat ca NASA a oprit serialul, cel putin pentru moment. Pe cand noul episod?  :-D

Nox

Emisiunile dupã cum urmeazã...

CrimeTime Live Show (invitat Dan D. Farcaº)
link

Kanal D: Drept la þintã (invitaþi Paul Dorneanu ºi Mihai Voropchievici)
link

Antena 1: Acces Direct (invitaþi Dan D. Farcaº ºi Paul Dorneanu)
link

Pentru a salva fișierele faceți click dreapta pe link și selectați Salveazã legãtura ca... (Mozilla Firefox) sau Save Target As... (Internet Explorer).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Rayden

@Nox, merci pentru link-uri!

nea madalin ala..ar putea sa faca emisiunea singur..vorbeste si peste invitati..
prezentatorii din te(mbe)leviziunile noastre la emisiunile de genu' asta sunt niste amatori..

assiris

Omenire, ți se pregãtește ceva!
Cred cã acesta este avertismentul ce se inoculeazã vrând-nevrând în structura geneticã a oamenilor.
Dacã pânã acum, fel de fel de evenimente, se întrezãreau în fațã, azi, se pare cã toatã lumea așteaptã sã se întâmple ceva major. Cam prea multe se petrec zilnic sub ochii noștri, cutremure, tzunami, radioactivitate, strat de ozon, migrarea aurore boreale spre ecuator, explozii solare, meteoriți mari descoperiți prea aproape, micșorarea lunii, mutarea polilor terei, vulcani adormiți treziți la realitate, încãlzire globalã sau rãcire unde nu prea a fost, crãparea africii, mutatii genetice la animale și plante voite sau nu, boli din ce în ce mai misterioase, apariții misterioase, fenomene paranormale, OZN-uri noi sau abia scoase de la naftalinã ... și lista poate continua.

arckadii

Si poate totul este (desi greu de crezut) doar o mare coincidenta:)

Ark