Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

CE-5 -păreri, comentarii

Creat de Quicksilver, 18 Februarie 2010, 17:00:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Sãriți. Asta e:

Acþiune spiritualã de susþinere a lui Steven Greer

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6314


Citat
Cititorii noºtri care sunt interesaþi de activitatea lui Steven Greer, fie cã sunt cursanþi sau simpatizanþi ai ºcolii de yoga MISA, sunt invitaþi sã se alãture acþiunilor spirituale realizate la unison pentru susþinerea lui Steven Greer ºi a activitãþilor sale, orientate în principal cãtre contactarea fiinþelor extraterestre benefice.

CitatAcþiunea spiritualã de susþinere a doctorului Steven Greer se realizeazã în fiecare vineri, în intervalul 22.00-22.15, dupã urmãtorul program:
22.00-22.05: 3 binecuvântãri pentru Steven Greer
22.05-22.15: concentrare pe YANTRA Marii Puteri Cosmice TARA
Acest program este susþinut în mod subtil telepatic de cãtre Grieg.

yogaesoteric
18 iunie 2010
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

Citat din: Nox din  20 Octombrie 2010, 23:16:49
Sãriți. Asta e:

Acþiune spiritualã de susþinere a lui Steven Greer

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6314




De la ridicarea ( si întarirea...) sarpelui Kundalini si lungul drum al acestuia catre gaura neagra ( "black hole" ),la actiuni spirituale realizate la unison pentru susþinerea lui Steven Greer...
Nox,n-ai gresit topicul...?  :roll:  La "Pagina Comica" se incadra mai bine...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

jean

Nu cred ca Steven M. Greer are vreo legatura cu Misa. Poate doar faptul ca pratica Yoga. Cei din Misa probabil au hotarat acea actiune de sustinere. Nu vad nimic rau in asta, poate vor sa-si faca si ei ceva reclama internationala.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

dacã cei de la misa îl susþin prin acþiunile lor pe SG e ceva lãudabil. Noi ce facem în privinþa realizãrii unui contact cu ETs? Ca sã nu mai zic de faptul cã mulþi profani îºi dau cu presupusul aiurea pe teme ce þin de meditaþia transcendentalã ºi alte cãi iniþiate de CSETI...

Shadowman

Citat din: Nox din  20 Octombrie 2010, 23:16:49
Sãriți. Asta e:

Acþiune spiritualã de susþinere a lui Steven Greer

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6314




Citat din: @biss din  21 Octombrie 2010, 12:11:09
dacã cei de la misa îl susþin prin acþiunile lor pe SG e ceva lãudabil. Noi ce facem în privinþa realizãrii unui contact cu ETs? Ca sã nu mai zic de faptul cã mulþi profani îºi dau cu presupusul aiurea pe teme ce þin de meditaþia transcendentalã ºi alte cãi iniþiate de CSETI...


"Actiunea spirituala" a MISA de sustinere a lui Steven Greer o consider "masturbare mentala" .
 Parerea mea.
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

liteady73

Salut Shadowman ! ... : :-D

...  "masturbare mentala" - punct ochit, punct lovit Shadow.  :lol:

Tare faza. Subiect : inchis. :-D

PS : Cine nu stie afla oricum.  :wink: 8-)

abyss

Felicitãri Shadowman, superb rãspuns, iar pãrerea ta.... e de pus pe ranã!  :)

jean

CitatMiscarea CE-5 initiata de Dr. S. Greer(CSETI)- Pas revolutionar sau escrocherie?
Dupa parerea mea nu este nici pas revolutionar nici escrocherie. Cred ca este o alta cale de a incerca un contact cu aceste entitati care intervin in lumea noastra. Este foarte bine ca incercam si alte cai, cred ca, entitatile care viziteaza Pamantul sunt superioare noua si nu mai folosesc undele radio pt comunicatii.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

Eu cred cã totuºi este un pas revoluþionar. Personal am aplicat protocoalele de contact ale celor de la CSETI ºi am avut rezultate spectaculoase. Chiar incredibile. În ultimele luni am încercat sã filmez cumva apariþiile însã fãrã un succes notabil din cauza  aparatelor mele depãºite. Totuºi o singurã filmare este mai reuºitã  ea fiind realizatã de fiul meu într-o noapte când eu pãrãsisem pentru puþin timp locaþia. Garantez pt autenticitatea filmãrii. Curios este cã puºtiul a uitat sã-mi comunice realizarea din acea noapte ºi abia asearã mi-a relatat cele întâmplate. Filmul l-am descãrcat în calculator însã e pixelat deoarece fraierul a filmat cu aparatul foto, surprins de situaþie ºi în graba de a prinde ceva. Sper disearã sã vã pot posta filmarea.   

abyss

Deci, filmarea a fost realizata pe 2 sept 2010 in jurul orei 22.00
Cu o zi inainte, pe 1 sept a mai trecut o data, fiind mult mai vizibil. Cerul era clar si a aparut brusc sub Venus avand aprox aceeasi marime dar cu o luminozitate mai mare si mai clara de un alb-roz-albastrui. A stat acolo si apoi a descris o jumatate de arc de cerc in jurul planetei V. si s-a oprit cateva secunde, apoi a pornit-o spre noi. Cand a ajuns deasupra noastra era mare cat ceasul de pe mana si lumina intens neavand un contur clar dar forma era circulara. A incetinit putin apoi a marit viteza iesind din campul nostru vizual. Am filmat dar cu telefonul neiesind mare scofala. In ziua urmatoare am aplicat din nou protocoalele CE-5 cu camera video si ap. foto pregatiti. Am stat o vreme apoi de frig nu am mai rezistat nevoilor si am plecat la o mica vizita. Am revenit mai tarziu cand l-am chemat pe fiul meu inauntru. Nu mi-a spus nimic.
Aseara si-a amintit si asa am gasit filmarea. Mi-a spus ca nu era un avion, era o lumina stationara ce pulsa puternic de mai multe ori, 2-3 ori consecutiv apoi urma o pauza mai lunga.  A apucat aparatul foto si dupa ce a inceput sa filmeze obiectul a devenit luminos si a inceput sa se deplaseze iesind din campul vizual. In filmare pare ca pulseaza putin insa Alex mi-a spus ca e din cauza aparatului, in realitate se vedea clar. La final lasa aparatul in jos si a incercat sa-l vada mai bine, apoi a alergat sa-l observe in cealalta parte a casei dar disparuse.



Pustiul meu are 11 ani si a participat cu mine la mai multe protocoale CE-5, si stie sa faca diferenta intre un avion, satelit si "altceva". In orice caz aceste aparitii cu adevarat iesite din comun se manifesta DUPA ce trec avioanele de linie in 95% din cazuri. Am vazut multe astfel de aparitii si pot afirma fara dubiu ca pot interactiona cu martorul ce le transmite mental anumite informatii. Toate evenimentele au fost lipsite de manifestari ce puteau produce teama ori atingere integritatii noastre fizice. Dimpotriva, a existat un eveniment in urma caruia mi-au "reparat" piciorul defect de 5 ani de zile. Ce pot spune decat ca nu cred ca este o forma de masturbare mentala atat a mea cat si a celor care au fost prezenti cu mine. Sper sa pot "prinde" si imagini mai bune si chiar au existat momente rare insa nu am putut filma deoarece stateam perplex cu gura cascata si priveam uluit neputand reactiona in vreun fel. Asa a fost aproape de fiecare data, momentul fiind atat de incredibil incat te fascineaza si-ti capteaza toata atentia.

Nu stiu daca in acest film e un avion sau altceva. Scepticii sunt bineveniti sa-si spuna parerea.


PS - scuzati limbajul pustiului, implineste 11 ani pe 17 Noiembrie...  :-D ... si desi am bagat mancare multa+educatie mai le scapa din cand in cand pe miriste...



abyss

Sambata,  
23.10.2010 la ora 22.27, dupa ce am aplicat timp de o ora protocoalele CE-5, a aparut din dreapta punctului nostru de observatie o lumina foarte puternica la joasa altitudine. A aparut deasupra unor dealuri apoi a descris o curba usoara spre noi si a trecut pe deasupra noastra. Initial toate indiciile ne sugerau a fi un avion mare cu luminile specifice aprinse. Ne-a speriat putin traiectoria neobisnuita, deoarece nu am mai vazut ceva asa mare sa zboare pe acest traseu aerian, exceptand elicopterele. In timp ce se apropia i-am comunicat telepatic sa faca ceva deosebit pentru noi deoarece filmam si doream sa evidentiem un contact pasnic in cazul in care era altceva decat ceea ce parea a fi. In clipa in care a ajuns deasupra noastra, a stins luminile ce il faceau sa arate ca un avion normal (rosii, verzi sau cele pt efectul stroboscopic) si a aprins trei lumini mari galbui. Nu avea viteza mare si zgomotul s-a auzit foarte slab raportat la altitudinea la care a trecut. Dupa ce a trecut de noi le-a stins usor, a semnalizat cu lumina rosie de cateva ori apoi a aprins doar doua din cele mari galbene, si si-a continuat drumul. Asta tin minte.

Filmarile s-au realizat cu doua camere de rahat, si de catre doi neprofesionisti...:)  Eu eram cu camera video pusa pe supernightshot fixata pe un trepied. Avand in vedere ca "avionul" a trecut fix pe deasupra noastra nu l-am putut surprinde la timp din cauza pozitiei trepiedului si a trebuit sa-l ridic in maini, timp in care am ratat momentul cand a stins luminile si le-a aprins pe cele 3. Fiul meu insa a surprins ceva mai mult cu ap foto insa imaginile sunt de 2 bani si scuturate rau de emotia noastra si nestiinta in a le folosi.


Am scos sunetul deoarece vorbeam amandoi in dodii rau de tot.

Sper ca data viitoare sa fie mai bine.


cam 1 (sony handycam)



cam2 (canon power shot S5iS)




abyss


abyss

Si pentru ca tot mi-au spus mai multi prieteni ca vazui un "avion", ma intreb si eu acum...oare un avion iti transmite telepatic sa nu pleci? Iti semnalizeaza cand ajunge deasupra ta? bun... poate gresesc si era vreun sonat care se dadea cu deltaplanu... sau poate era BATMAN mai sti? si restu sunt coiincidente.

Atasez cateva poze facute pe stop cadru sa-mi zica cineva care se-ndura ce parere are. Promit ca nu ma supar. Oricum deja sunt nebun... in opinia unui prieten :) si poate si a altora:

Mie-mi arata a triunghi si daca e militar si comunica telepatic... e naspa.

1 - apropiindu-se


2 -deasupra noastra


3 - deasupra cu forma vizibila de triunghi


4 - deasupra incepand sa semnalizeze diferit


5 -deasupra semnalizanddiferit


6 - deasupra semnalizand  mai intens


Nox

Citat din: jean din  21 Octombrie 2010, 08:57:37
Nu cred ca Steven M. Greer are vreo legatura cu Misa. Poate doar faptul ca pratica Yoga. Cei din Misa probabil au hotarat acea actiune de sustinere. Nu vad nimic rau in asta, poate vor sa-si faca si ei ceva reclama internationala.

O legãturã e cã editura Daksha (una din multele edituri sub egida MISA) publicã în limba românã cãrțile Dr. Steven Greer (bine, asta nu e ceva rãu per se, chiar e foarte bine). Numai cã eu stãteam și mã gândeam la ce nume și-au ales (CE-5, de la Close Encounters of 5th kind)... mã gândeam cã poate vine de la Fifth Column (?!?).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

   Voiam de mult sa deschid un subiect despre protocoalele CE-5 insa am tot amanat - probabil cu un motiv nestiut de mine. Azi m-am gandit sa dau intai cautare pe tema asta si iata ca aparu din adancurile intunecate ale arhivei forumului ceva interesant. Am citit toate postarile , ceea ce recomand inainte de a continua subiectul, mai ales ca s-a copt timpul de discutie pe aceasta tema dupa parerea mea.

Inainte de toate, @abiss , daca crezi ca isi mai au rostul filmele postate in trecut sa fie expuse din nou?

Ca o prima parere personala despre acest subiect si de fapt despre totul e ca vedem ceea ce dorim sa vedem si nu ceea ce este de vazut de aceea avem opinii diverse pe acelasi subiect iar uneori, destul de des, se inflameaza totul din cauza ''democratiei opiniilor''  :lol:

    Pe alte topicuri vorbeam noi toti despre puterea de creatie a mintii umane, despre modelarea realitatii sau despre faptul ca in pragul mortii fiecare vede conform cu credintele sale . Analog se intampla, zic doar eu , cu contactele umano-aliens. Deocamdata ma opresc aici din motive obiective.