Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Evenimente OZN în lume => Subiect creat de: tractorbeam din 24 Decembrie 2014, 18:24:00

Titlu: interactiuni UFO - USAF
Scris de: tractorbeam din 24 Decembrie 2014, 18:24:00
Vorbim aici de cazuri in care facilitati care gazduiau rachete nucleare au fost "vizitate" de baietii glumeti ambarcati pe farfurii, S-a intamplat in 1974 in SUA.

Povesteste un fost membru al escadrilei 564 rachete strategice de la baza Malmstrom AFB Montana care  în acea noapte a fost în stare de alertă la misiunea cu nume de cod Romeo. Racheta care a fost activata (n.t.-pseudo-activata) se afla la Facilitatea de lansare Romeo-29.
"Evenimentul s-a întâmplat în timpul primei perioade de 40 de ore de alertă, între ora 20:00 și ora 22:00. Nu a fost nici o activitate de întreținere la rachete in acea perioada de timp, iar eu nu-mi amintesc nimic altceva ieșit din comun.
Evenimentul a durat mai mult de 30 de minute, dar probabil mai puțin de 90 de minute. A fost o situație cu alarme exterioare și interioare. Alarma Exterioară înseamnă ca gardul de securitate a fost penetrat cumva; Alarma Interioară înseamnă ca silozul cu rachete în sine a fost compromis într-un fel.
O echipa de securitate a fost trimisa la locul unde se afla racheta. La sosire, echipa a raportat un obiect mare, iluminat, plutind deasupra facilității de lansare. Lumina era atât de strălucitoare încât forma navei nu a putut fi stabilită.
Dintr-o data, în capsula de control a lansarii, (n.t. – locul unde stau ofiterii USAF care controleaza lansarea si care se afla sub pamant la distanta de silozul care contine racheta) a avut loc un eveniment legat de secventa de lansare a vectorului: activare / inhibare / no-go. Cu alte cuvinte, racheta a intrat de una singura în modul de numărătoare inversă și se pregătea să lanseze! Am intors repede comutatorul care inhiba comanda, si care a perturbat statusul activat-racheta. Apoi, logic am primit un no-go shutdown = nu se lanseaza si sistemul se autoinchide, ceea ce trebuia să se întâmple. Astfel sistemul de lansare a rachetei cu focos nuclear a fost deconectat. (n.t. probabil ca ofiterul responsabil a rasuflat usurat pentru cateva momente).
Acest lucru a fost extrem de enervant. Adică, că o rachetă de capul ei se pregătește să lanseze. Mai târziu am aflat unde a fost direcționată, adica destinația, și aceasta era o țintă majoră. (n.t. – probabil un mare oras din fosta URSS). Autorul relatarii continua - nu intenționez să discut specificul lansarii pentru că nu vreau ca informațiile sa fie făcute publice. Între timp, echipa de securitate care se afla la locul indicat a raportat că OZN-ul încă plutea peste siloz si instalatiile aferente.
In timp ce eu si comandantul meu stateam si ne gandeam cum de a fost posibil asa ceva, am observat (n.t. – cred ca au cam facut in pantaloni) cum racheta are o repornire spontana, lucru care nu ar fi fost posibil după închiderea de tip no-go. Apoi pe consolele noastre a inceput o noua secventa de lansare la care am ripostat cu o noua procedura de inhibare a lansarii care isa de data asta a dat chix! (n.t. - adica ofiterii responsabili au dat comanda si sistemul nu a primit aceasta comanda si si-a vazut - aparent numai - de lansarea rachetei in legea ei.
Atunci am intrat in panica. Ne-am uitat la mesajele de alerta care se ordonau in secventa logica pentru lansare, pana la cele care indicau LANSAREA EFECTIVA a rachetei! Cu alte cuvinte, in acel moment, noi am crezut si am știut, ca racheta a părăsit instalația de lansare și se îndreapta spre tinta. Nu mi-a venit  sa cred! (n.t. – sunt convins de asta deoarece candva am avut pe mana – sub cheie cateva mii de cartuse si numai eu stiu ca dormeam cu sectorul de la PM sub perna de frica sa nu vina vreun coleg apucat de amok si sa incerce sa umble la cartuse, plus ca cei din garda pe care o comandam aveau cele 5 cartuse regulamentar la ei iar eu trebuia sa-i iau la rand la verificat). 
Comandantul meu a luat legatura cu echipa SAT și a întrebat dacă racheta a fost lansata. Ei au spus, "Nu, domnule." Deci, în realitate, codul de lansare a fost eronat / fals iar racheta era încă în siloz. Apoi, logic a am primit de la sistem – computer un alt cod de închidere no-go.
La scurt timp după aceea, echipa de alerta de la sol a declarat că OZN a plecat, drept în sus, cu mare viteză, fara zgomot. Au raportat observarea unui avion de vanatoare F-106 care, fără succes, a încercat să intercepteze obiectul.
Obiectul a fost urmărit de controlorii de zbor/radar ai NORAD Regiunea SAGE Centrul de la Malmstrom AFB. Ei au povestit că au putut vedea obiectul pe radar, precum și încercările nereușite ale lui F-106 de al  intercepta.  De asemenea, mai târziu a aflat că toate componentele electronice ale instalației de lansare au fost "prăjite" ca și cum sistemul a fost distrus de o creștere masivă a curentului electric."

Concluzia mea: Obiectul a emis semnale electromagnetice false care au dat indicatii false pe consolele din capsula de comanda a rachetei si a incercat sa treaca de barierele de securitate ale lansarii. Nu a fost afectat computerul lansarii. Pare ca au incercat sa treaca de computer sau sa-l intoxice cu date aiurea. In ce scop a facut acest lucru putem doar specula. A incercat obiectul sa lanseze cu adevarat? A incercat sa "cunoasca" sistemul, sa-l descifreze? Au interceptat de mai multa vreme semnalele care erau emise in cadrul alarmelor de exercitiu si si-au construit proprii algoritmi cu care au incercat sa initieze secventa de lansare? Cert este ca apropierea unui vanator F-106 l-a facut sa abandoneze actiunea si sa o stearga englezeste de acolo, ceea ce mie imi spune ca, farfuristii ori nu piloteaza niste nave inexpugnabile ori nu au vrut sa se incaiere cu aparatele USAF.
Titlu: Re: interactiuni UFO - USAF
Scris de: Xanadron din 10 Mai 2016, 05:57:50
Linda Moulton-Howe aduce in atentie un nou caz interesant:
U. S. Navy Flight Engineer Saw Silver Discs and Entrance to Alleged E.T. :-) and Human Collaboration Base in Antarctica
Update May 5, 2016 / Original January 30, 2015
https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2427&category=Environment (https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2427&category=Environment)
Titlu: Re: Interactiuni UFO - USAF
Scris de: Xanadron din 13 Iunie 2016, 11:05:29
https://www.youtube.com/watch?v=42S5gPfiRrU (https://www.youtube.com/watch?v=42S5gPfiRrU)
...e un clip realmente interesant - spre deosebire de cel postat deunazi de glumetzul Urban, tot cu doua... asa-zise jetfightere insa. Implicit, hoax-ul ala (probabil voluntar-infantil) si-ar fi avut locul la Pagina Comica, nu-i asa Aseneth?! :-D

Clar ca nu vom afla niciodata daca a fost vorba de-o "urmarire" neprogramata a OZN-ului respectiv ori de-o escortare partiala cu scopuri la fel de neclare - zic "partiala" fiindca, aparent cel putin, contrail-urile avioanelor respective (aparent Raptors de ultima generatie) s-au "taiat" abrupt odata cu dezactivarea fortzajului (afterburners). :rocket: 

Altfel, mai nimic nou in afara de vesnicul forbal cu ciomageli intre hooligans E-V prefigurind cumva apropiatele conflicte "pe bune", condimentate cu cite-un mass-shooting cu rol de acutizare a frecusurilor intre "lumi" egal credintze/conceptii aka fixuri mestesugit cultivate de generatii.
...Sau cel putin asa s-ar putea deduce din starea vad deja "normala" a RUFOn: gheatza la mal. :lol: